Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

H επιστροφή του Μενσά Μπονσού στο ΣΕΦ

Πέρσι στις 28 Νοεμβρίου ο καβγάς της χρονιάς στο ΣΕΦ!





Σήμερα ο Ολυμπιακός ανακοινώνει τον Μενσά Μπονσού! Ο καβγάς αποτέλεσε αφορμή για ελληνο-τουρκικό πόλεμο σχολίων στο youtube!

12 σχόλια:

  1. Παίζει να ναι χειρότερος απο Σίμονς Μπέγκιτς και γερασμένο Σέρμα; Οπότε το πρόσημο θα ναι θετικό...φαντάζομαι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γερασμένος ο Σερμαντίνι στα...25 του; Άμπαλος, ναι...αλλά όχι και γερασμένος βρε αδερφέ...όχι τίποτα άλλο, αλλά αν είναι γερασμένος ο τύπος στα 25 του, εγώ στα 39 μου, να αρχίσω να ψάχνω για...πρώτο τάφο πίστα στο νεκροταφείο Χολαργού; :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μικρό το κακό...αν δεν παίξει μπαλίτσα, μπορούμε άνετα να τον στείλουμε στην ομάδα πυγμαχίας...το χρυσό το έχουμε σίγουρο στην κατηγορία βαρέων βαρών...

    Αλήθεια κουρουνίτσα...πόσους μήνες (ή και εβδομάδες) του δίνεις να πλακωθεί με κάποιον στην ομάδα και να την κάνει...νύχτα; Γιατί για τα προσόντα του, δεν αμφιβάλλω...όμως, για τον χαρακτήρα του, πολύ...είναι αρκετά καλός παίχτης για να είναι τόσο μεγάλος γυρολόγος...μόνο το 2013, πρόλαβε και αγωνίστηκε σε...3 διαφορετικές ομάδες...που σημαίνει ότι δεν στεριώνει σε μια ομάδα με τίποτα!!!! Τουλάχιστον, αυτό καταλαβαίνω εγώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν λεει κατι αυτο.Γυρολογος και ο Λασμε ειναι,και ο Γκιστ ηταν, και ο Αντιτς και ο Ντορσευ και ενα σωρο Αμερικανοι.Αυτοι ειναι η μοιρα τους στην Ευρωπαικη αγορα.Δεν ειναι ευκολο να στεριωσουν οπως οι γηγενεις αθλητες.

      Διαγραφή
    2. Καμιά αντίρρηση για το ότι οι ξένοι συνήθως δεν στεριώνουν σε μια ομάδα για πολλούς λόγους...είτε γιατί βρίσκουν καλύτερα συμβόλαια έχοντας κάνει μια καλή χρονιά, είτε για οποιοδήποτε άλλο λόγο...ωστόσο, άλλο να αλλάζεις ομάδες κάθε χρόνο, κι άλλο να αλλάζεις 2 ή 3 ομάδες σε μια χρονιά...αυτό μου έκανε εντύπωση με τον Μπονσού...Ίδωμεν, μακάρι να είναι ήσυχος, να τρώει το φαΐ του, να παίζει με τα άλλα παιδάκια και να μην κάνει φασαρίες, για να έχουμε μια ήρεμη χρονιά!! :))

      Διαγραφή
  4. Δεν το έχετε πιάσει το point...O Μενσά είναι ήσυχο παιδί και δεν πρόκειται να δημιουργήσει φασαρίες. Μια άτυχη στιγμή ήταν στο ΣΕΦ. Είναι καλός Χριστιανός προσεύεχεται καθημερινά και ωραίος χαρακτήρας. Τώρα κάποιοι νομίζουν ότι κάνω πλάκα αλλά τα γράφω πολύ σοβαρά. Θα πρότεινα στον Ολυμπιακό να του κάνει μια καλή σειρά από ιατρικές εξετάσεις στα γόνατά του. Αυτό είναι το point της υπόθεσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ιστορικό του παίκτη είναι γνωστό, άσε που ήδη υπάρχει μια ακύρωση συμφωνίας λόγω κακών ιατρικών εξετάσεων στο "ενεργητικό" του, υπάρχει περίπτωση να τον υπέγραψαν στα κουτουρού; Δε νομίζω ρε Κουρούνα...

      Διαγραφή
    2. Τσουπ! Νάτη και η ακύρωσηη λόγω ιατρικών...αν πω πως εκπλήσσομαι ψέμα θα'ναι : )

      Διαγραφή
  5. φετος παντως ειχε γεματη χρονια.ξερεις κουρουνα ποσα χρηματα πηρε;εμενα (αν παραμεινει υγιης) μεκαλυπτει απολυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @charles barkley
    Συμφωμνώ απόλυτα ότι αν μείνει υγιής είναι πολύ καλή λύση. Αλλά το ιστορικό δεν βοηθάει. Έχει και ένα πρόβλημα στην ωμοπλάτη χρόνιο που ξέχασα να αναφέρω. Οσο για αυτό που λες γεμάτη χρονιά....Ξεκίνησε δύο μήνες αργότερα και τελείωσε δύο μήνες νωρίτερα λόγω τραυματισμού στο γόνατο τον Μάρτιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειμαι λαθος τοτε για το γεματη χρονια.ευρωλιγκα μονο τον παρακολουθουσα.μου αρεσε παρα πολυ.

      Διαγραφή
  7. Όλα τα βλέπω σιγά σιγά να λέγονται (γράφονται).. Τι σημαίνει άμπαλος ρε παιδιά? Τόσα χρόνια που το ακούω στην ποδοσφαιρική διάλεκτο είχα την ελπίδα οτι δεν θα μεταπηδήσει και στο μπάσκετ.. Για εξηγήστε και σε εμένα.. Ο Σερμαντίνι δεν ξέρει απο μπάσκετ.. Το ακούσαμε και αυτό. Ο άνθρωπος έπαιζε απο τα 16 επαγγελματικό μπάσκετ, έβαζε συστηματικά 50 και 60 πόντους ανα αγώνα έστω και στο πρωτάθλημα Γεωργίας, δοκιμάστηκε για NBA απο τους Trailblazers (τα βίντεο στα οποία βάζει 20/20 σουτ χαλαρά υπάρχουν ακόμα στο youtube για όποιον ενδιαφέρεται) και όσο έπαιξε στην Ισπανία ήταν σταθερά στους 5 καλύτερους center του πρωταθλήματος. Δεν λέω οτι έχει βγάλει και την σχολή του Pete Newell, αλλά ας χαλαρώσουμε λίγο.. Και τον shaq να είχαμε, αν έπαιζε 4 λεπτά στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ΜΟΝΟ, 0 παραγωγικότητα θα είχε.. Ο Σερμαντίνι είναι καλύτερος του Μπονσού απο πολλές απόψεις, κυρίως σε αντίληψη του τι γίνεται στο γήπεδο και σε προσαρμοστικότητα ανάλογα με το play που τρέχει ο αντίπαλος όταν επιτίθεται.Είναι διαφορετικό ένας παίχτης να μην έχει την εξέλιξη που περιμέναμε, και διαφορετικό το να μην ξέρει μπάσκετ. όπως διαφορετικό είναι να είσαι ικανοποιημένος απο ενα παίχτη που απλα καρφώνει κανενα alley hoop μια στις τόσες, με το να έχεις ένα σωστό, πλήρη σέντερ κάτω απο το καλάθι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή