Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Εμπλοκή με Καλάθη

Οι πληροφορίες που έρχονται από την πλευρά Καλάθη είναι μάλλον αντικρουόμενες. Από τη μια ακούγεται έντονα ότι υπάρχει συμφωνία με το Μέμφις για να μείνει ελεύθερος και να παίξει στην Ευρώπη. Από την άλλη όμως φαίνεται να του δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα και η υπόθεση με το ντόπινγκ. Οπως έμαθα και η ομοσπονδία το κρατάει επιμελώς κρυφό η ΦΙΜΠΑ δεν δέχτηκε τη λίστα των διεθνών για την προεπιλογή της εθνικής ενημερώνοντας την ελληνική ομοσπονδία ότι πρέπει να εξεταστεί το θέμα του ντόπινγκ και αν ο Καλάθης είναι τιμωρημένος και εκτός ΝΒΑ!
Αυτό φαίνεται ότι φρενάρει και τις (προχωρημένες) διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό που δεν θέλει να βρεθεί με ένα παίκτη που θα χάσει 13 αγώνες. Παρότι ακούγεται και πάλι από την πλευρά του παίκτη ότι η καλύτερη πρόταση που του έχει γίνει από την Ευρώπη είναι αυτή του Παναθηναϊκού. Εδώ και λίγες μέρες πάντως ο Καλάθης έχει εξουσιοδοτήσει δικηγόρο να ψάξει το όλο θέμα.
Οσο για τις δηλώσεις του γ.γ. της ΕΟΚ για την τιμωρία του....Τούρκογλου απλά είναι για γέλια. Ο Τάκης Τσαγκρώνης δεν έχει ιδέα τι πραγματικά ισχύει για τον απλούστατο λόγο ότι ο Τούρκογλου εξέτισε την ποινή του ''εντός ΝΒΑ'' και ενώ είχε συμβόλαιο εκεί και δεν τέθηκε ποτέ θέμα μεταφοράς της τιμωρίας του στην Ευρώπη. Αλλά που να τα ξέρει αυτά ο Τσαγκρώνης. Κάτι άκουσε, κάτι του είπαν και είπε να κάνει τον...έξυπνο!

9 σχόλια:

  1. Κουρούνα εμπλοκή με Καλάθη, εμπλοκή και με Σλότερ;;; Σε ρώτησα τις προάλλες αν ξέρεις κάτι γι αυτό που άκουσα κάπου. Ότι ο Σλότερ θέλει να μπει buy out για ΝΒΑ και ότι θέλει να πάει σε summer league?? Ισχύουν αυτά;;;
    Κάνα άλλο μεταγραφικό έχεις;;; Κολλήσαμε στον Καλάθη...δεν βλέπω φως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να περιμένεις από ένα άτομο (Τσαγκρώνης) που προσπαθεί να πετάξει έξω από τους αγώνες διαπιστευμένους κριτές-(γραμματεία) και στη θέση τους να βάλει οπαδικούς παραγοντίσκους,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γνωρίζεις μήπως κουρούνα αν θα υπάρχει τηλεοπτική μετάδοση του τουρνουά των νέων από ελληνικό κανάλι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιο τουρνουά Νέων τώρα... εδώ πάμε για Ευρωμπάσκετ...

    http://www.sport24.gr/Basket/Eurobasket/h-ellada-diekdikei-kai-epishma-to-eurobasket-2015.2876234.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νομίζω ότι τα δικαιώματα τα έχει πάρει πακέτο μαζί με το παγκόσμιο ο ΑΝΤ-1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κουρουνιτσα καλησπερες.
    Μια ερωτηση να μου πεις την αποψη σου και συγνωμη για την οφ τοπικ τοποθετηση μου.

    Εχεις αποψη για τον Καρλτον Μπραουν που ενδιαφερεται ο Ολυμπιακος?Τον εχεις παρακολουθησει?

    Και αν ξερεις αν υπαρχει καποιο αλλο ονομα για την θεση 5 περαν του Χαντερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Red Alexander
    νομίζω ότι ο πρώτος στόχος είναι ο Τζέρελς. Για πεντάρι δεν έχω ακούσει κάτι άλλο αλλά προσωπικά μου αρέσει ο ψηλός της Ρόμα τον οποίο ακούω ότι θέλει η Μπαρτσελόνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Alexandris Vagelis
    14 ώρες · Τροποποιήθηκε ·
    Θα ήταν παράλειψη αν δεν έλεγα ότι ο Λευτέρης Αρβανίτης ήταν άψογος στην συμφωνία που κάναμε μετά απο τον φιλικό χωρισμό που είχαμε.. Ο λόγος που αναφέρομαι στήν Σάρισα είναι γιατί δεν θέλω να επωμισθεί ο ΑΡΗΣ την υποχρέωση που ανέλαβε απέναντι σε μένα και τον Μανωλόπουλο..
    Το μέλος με το οποίο είχα τις περισσότερες συναντήσεις ήταν ο Πέτρος Ράσογλου.. οφθαλμίατρος και μέλος αμέτρητων επιτροπών.. ο ίδιος έριξε την ευθύνη στούς υπόλοιπους ενώ ο ίδιος μου είπε ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτε.. Αν δεν μπορείς κάθεσαι σπίτι σου.. όχι στα επίσημα..
    Συνεχίζεται.. για να μη σας κουράζω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή