Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Οριστικά Ιβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό

Απομένει μόνο η αναγγελία. Η συμφωνία είναι τριετούς διάρκειας και έκλεισε χθες. Η ανακοίνωση μέσα στις επόμενες ώρες ή μέρες. Ο Αλβέρτης επιστρέφει σε διοικητικό ρόλο.

22 σχόλια:

  1. Κουρουνα πιστευεις ο Ιβανοβιτς ειναι καλυτερος απο τον Πεδουλακιτς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι μια υποθετική ερώτηση με δύσκολη απάντηση. Ο Ιβάνοβιτς έχει ένα συγκεκριμένο στιλ και λογική και δεν τον αγάπησε ποτέ παίκτης που δούλεψε μαζί του. Αν δεν είχε το πρωτάθλημα του 2010 με την Ταού που ήταν πολύ μεγάλη επιτυχία θα έλεγα ότι η προπονητική του καριέρα δεν έχει να επιδείξει τίποτε σημαντικό. Αλλο ένα πρωτάθλημα Ισπανίας και δύο χαμένα φάιναλ φορ. Το δύσκολο για τον Ιβάνοβιτς θα είναι να προσαρμόσει τη λογική και το στιλ του στην ελληνική πραγματικότητα. Ο Πεδουλάκης ήταν πιο μέσα στην ελληνική πραγματικότητα και ήξερε από την πρώτη στιγμή τι σημαίνει Παναθηναϊκός. Δεν εννοώ ως όνομα και αξία αλλά ως συνθήκες και δεδομένα. Καλύτερος προπονητής είναι αυτός που φέρνει τα αποτελέσματα. Τα άλλα είναι κουβέντα να κάνουμε εμείς οι απέξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κουρούνα γιατί Ντούσκο κ όχι Κατσικάτης ή Μαρκόπουλος πχ απο έλληνες ή κάποιος ξένος επιπέδου Μπλατ ή Πέσιτς; Μου φαίνεται πολύ άτυχη επιλογή ο Ιβάνοβιτς για ομάδα επιπέδου ΠΑΟ κ με την οικογενειακή ατμόσφαιρα που υπάρχει στα αποδυτήρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια απορια βρε κουρουνα λυσε μου εαν μπορεις. Ποιος επιλεγει προπονητες στον Παναθηναικο? Ο Πεδουλακης ηταν, λενε, επιλογη Αλβερτη. Οχι ιδιαιτερα πετυχημενη (για μενα) αλλα τουλαχιστον την εκανε ενας ανθρωπος που ξερει μπασκετ (αν οντως την εκανε). Ο Ιβανοβιτς ποιου ακριβως επιλογη ειναι? Του Αλβερτη δυσκολο καθοτι προπονουσε οταν βγηκε στην επικαιροτητα το ονομα του Ιβανοβιτς. Ποιος λοιπον τον προτεινε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κώστας + Raest
    Νομίζω ότι η απάντηση είναι κοινή και για τους δύο. Υπάρχει στο ρεπορτάζ για την επόμενη μέρα των δύο αιωνίων που δημοσιεύεται στο περιοδικό που κυκλοφορεί και είναι πολύ ξεκάθαρο γιατί Ιβάνοβιτς και όχι κάποιος άλλος. Και τους τρεις τελευταίους προπονητές του Παναθηναϊκού τους διάλεξε το ίδιο πρόσωπο. Ο Δ. Γιαννακόπουλος φυσικά. Ποιός τους πρότεινε (δεν εννοώ μάνατζερ) από τον στενό του κύκλο με κάθε ειλικρίνεια δεν το γνωρίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητη κουρουνα θεωρω οτι ο Ιβανοβιτς θα ταιριαζε περισσοτερο στον Ολυμπιακο (ισχυρη προσωπικοτητα σε ενα ροστερ με πιο νεους και "αγουρους" παιχτες). Τι λες γι'αυτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 1) Μήπως θα ανακοινώσει σχετικά σύντομα και καμιά μεταγραφή ο Παναθηναϊκός;
    2) Για το ποιοι θα είναι οι βοηθοί του Ιβάνοβιτς ξέρεις κάτι;
    3) Στο θέμα "προπονητής της Εθνικής στο Μουντομπάσκετ" (το οποίο ο Βασιλακόπουλος το κατάντησε ανέκδοτο) υπάρχει καμία εξέλιξη; Θυμίζω ότι 30 Αυγούστου ξεκινάνε οι αγώνες στην Ισπανία... Και το ημερολόγιο γράφει 10 Ιουνίου... Πέρασε και ο Φλεβάρης, πέρασε και το Πάσχα και ποιος θα κοουτσάρει την ομάδα δεν το μάθαμε, παρά τα χρονοδιαγράμματα της Ε.Ο.Κ.
    4) Γνωρίζεις τι συμβαίνει με την ΑΕΚ και αν θα μπορέσει τελικά να παίξει στην Α1;
    5) Τέλος, ξέρεις τίποτα για τον επόμενο προορισμό του Μπατίστ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Μπάμπης
    Γενικά δεν θέλω να βγάζω αβίαστα συμπεράσματα και να απαντάω υποθετικά. Αυτή τη στιγμή είναι προπονητής του Παναθηναϊκού και θα έχει ένα ρόστερ στα χέρια του που μπορεί επίσης να είναι αρκετά νεανικό. Αγουρη μια ομάδα που έχει πάρει δύο Ευρωπαϊκά; Στα πόσα ωριμάζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Παναγιώτης
    1. Νομίζω ότι θα ανακοινώσει μια σύντομα. Νεαρού έλληνα παίκτη.
    2. Θα μείνει κατά 99% ο Μανωλόπουλος. Ο Πρίφτης μάλλον αναλαμβάνει τον Άρη. Για διάδοχο δεν ξέρω αν θα είναι έλληνας ή θα φέρει κάποιον δικό του.
    3. Μα τι λες τώρα; Ντροπή σου. Ο Γιώργος τα κάνει όλα σωστά. το γράφω για πλάκα εδώ και μέρες αλλά να δεις που θα γίνει πραγματικότητα και μετά δεν θα...κρατιέμαι. Θα μείνει ο προπονητής που εχει συμβόλαιο. Ο Τρινκέρι. Γιατί σκας; Μετά φταίω εγώ όταν τα γράφω και με κατηγορούν για προκατάληψη;
    4. Ειλικρινά δεν το ξέρω καλά το θέμα. Εχω μείνει σε όσα έγραψε το περιοδικό πριν από κάτι μήνες και σε κάτι μισόλογα που μου πέταξαν τις προάλλες ότι υπάρχει και θέμα διοίκησης και παλαιών χρεών κλπ.
    5. Ο Μπατίστ από ότι ακούω σταματάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κουρούνια στο περιοδικό υπονοησες ότι μένει ο αλβερτης. Μάλλον έξω επέδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κουρούνια, το βέτο Διαμαντίδη τι απέγινε; Ποια η γνώμη σου για την επιλογή; Την θεωρώ την χειρότερη δυνατή. Άλλοι δεν υπήρχαν; Γιατί όχι περασοβιτς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τελικά με Βενζέκοφ τι γίνεται; Κάπου διάβασα πως ο Παναθηναϊκός κινήθηκε για την απόκτηση του αλλά το θέμα κολλάει στον μάνατζερ του παίκτη, τον Λώτσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αμάν...και ο Ομπράντοβιτς, που θα ερχόταν το καλοκαίρι στην αγαπημένη του ομάδα, τί απέγινε; Προφανώς κουρουνίτσα, το ειρωνικό μου σχόλιο δεν αφορά εσένα, αλλά τον συνάδελφό σου που επέμενε ότι ο Ζοτς θα επέστρεφε, γράφοντας μάλιστα και ένα θρασύτατο (για μένα) άρθρο...

    http://www.ebasket.gr/2014/03/%cf%84%ce%ad%cf%84%ce%bf%ce%b9%ce%bf%cf%82-%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%82-%ce%ba%ce%bf%cf%81%ce%af%cf%84%cf%83%ce%b9%ce%b1/

    Υ.Γ. Αν θεωρείς ότι δεν πρέπει να δημοσιευτεί το λινκ, έχεις το ελεύθερο από πλευράς μου να το κόψεις...

    Υ.Γ.2 Κουρουνίτσα και πάλι κουρουνίτσα για τις...αποκλειστικότητες ρεεεεεεεε....όλοι οι άλλοι είναι απλά γατάκια... :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @gk
    Εγραψα στη στήλη μου για κάποιο βέτο; Δεν το θυμάμαι. Και δεν έχω το περιοδικό μπροστά μου αυτή τη στιγμή για να το τσεκάρω. Επειδή ειδικά αυτό το μήνα η στήλη μου γράφτηκε 10-12 μέρες πριν βγει το περιοδικό από όσο θυμάμαι δεν υπήρχε και πολύ μεγάλη ''ζέστη'' για αλλαγή προπονητή στην ομάδα. Ο Περάσοβιτς έχει συμβόλαιο με τη Βαλένθια.
    Ο Παναθηναϊκός δεν μιλάει με τον Λώτσο από πρόπερσι. Καταθέτει 250 χιλιάρικα για το μπάι άουτ στον Άρη και τελειώνει το ζήτημα. Με τον παίκτη τα βρίσκει και χωρίς μεσολάβηση μάνατζερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @Κυριακή
    Με τον Λώτσο ο Παναθηναϊκός δεν μιλάει από πρόπερσι. Δεν νομίζω όμως ότι θα είναι εμπόδιο αυτό. Ο Παναθηναϊκός πληρώνει τα 250000 ευρώ του μπάι άουτ στον Αρη και μετά μιλάει και με την οικογένεια του παίκτη. Μια χαρά ''μάνατζερ'' είναι και ο μπαμπάς και η μητέρα του Βεζένκοφ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. |@γιάννης Στρ.
    Λινκ βάζεις όσα θέλεις και όποια θέλεις. Εδώ είμαστε κατά κάθε μροφής λογοκρισίας. Δεν θα μου ζητάς όμως να σχολιάζω γραπτά άλλων γιατί δεν το κάνω. Στον χώρο τους και στα άρθρα τους είναι το σωστό να γίνονται σχόλια όχι σε χώρους που μπορεί και να μη τα δουν ποτέ.
    Χαίρομαι (και δεν μιλάω για το συγκεκριμένο) που ακόμη και στο ίντερνετ τα γραπτά όλων μας μένουν και όλοι έχουμε άποψη αρκετό καιρό μετά. Και δεν το λέω για το συγκεκριμένο άρθρο που δεν το έχω διαβάσει καν και δεν ξέρω τι λέει...
    Ναι ξέρω και μένα θα με κυνηγάει φέτος το καλοκαίρι η σίγουρη μεταγραφή του Βεζένκοφ στην Εφές. Τι να κάνω...Οσο πιο πολύ ψάχνεις το ρεπορτάζ τόσο πιο πολλές πιθανότητες έχεις να πέσεις έξω. Και δεν προλαβαίνω να αλλάξω το μυαλό των Τούρκων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά και να μην σχολιάσεις κουρουνίτσα...είναι δεδομένο ότι πολλά ρεπορτάζ μπορεί να πέσουν έξω γιατί από την στιγμή που μαθαίνεται μια είδηση μέχρι να γίνει και πράξη, μπορεί να μεσολαβήσουν διάφορα, όπως για παράδειγμα αυτό που αναφέρεις για την περίπτωση του Βεζένκοφ με την Εφές και την απόφαση της Τουρκικής Ομοσπονδίας...ο μόνος λόγος που "έδωσα" τον συνάδελφό σου, ήταν το θρασύτατο ύφος του άρθρου του...

      Μιας και μιλάμε για ειδήσεις, έχεις καμιά πληροφορία ή ένδειξη για το αν ο Ολυμπιακός θα κινηθεί και φέτος (που φαντάζομαι ότι θα είναι ελεύθερος) για τον Ντέιβις της Χίμκι; Έχω σκαλώσει από πέρσι με δαύτον και τον θεωρώ ιδανικό συμπλήρωμα του Ντάνστον ....αυτόν και όχι τον Χάινς όπως πολλοί πιστεύουν (γενικά, έχω την αίσθηση πως όταν έχεις δυο παίχτες για μια θέση, δεν γίνεται ο ένας να είναι κλώνος του άλλου, με τα ίδια προτερήματα και τις ίδιες αδυναμίες, αλλά θα πρέπει να αλληλοσυμπληρώνονται)...καταλαβαίνω ότι δύσκολα θα έχεις κάτι αφού ακόμη δεν γνωρίζουμε ποιος θα είναι ο προπονητής την επόμενη σεζόν, αλλά ρωτάω έτσι...για παν ενδεχόμενο που λένε...

      Διαγραφή
    2. @Γιάννης Στρ.
      Κάποτε λοιπόν πήγαινε ένας διεθνής παίκτης να μιλήσει με μια ομάδα.Γράφω μόνο την ομάδα (Ολυμπιακός). Για να ανανεώσει ή όχι. Το ραντεβού ήταν πολύ αργά το βράδυ. Δεν το προλάβαιναν οι εφημερίδες. Οι υπόλοιποι έχουν φύγει από τις εφημερίδες και γράφουν ότι μένει σίγουρα. Μιλάμε για εποχή χωρίς ίντερνετ (μόλις είχε ξεκινήσει) και κινητά (είχαν ελάχιστοι). Τον πετυχαίνω στο κινητό του (είχε κινητό, είχα και εγώ). Μου λέει ''μπαίνω για το ραντεβού, αποκλείεται να τα βρούμε, γράψε ότι θα φύγω''. Μιλάω από το ίδιο κινητό με τον μάνατζερ του που είναι δίπλα. Του λέει να πάει παραπέρα. Τον ρωτάω στο εμπιστευτικό αν είναι σοβαρό αυτό που μου είπε ο παίκτης. Εχουμε αποφασίσει να φύγουμε και έχουμε πρόταση από....(μου λέει και μια Ιταλική ομάδα). Γράφω το ρεπορτάζ και πάω για μπύρες. Σίγουρος ότι έχω σούπερ αποκλειστικό. Ο παίκτης έμεινε, οι άλλοι είχαν πάει νωρίς για ύπνο και την επόμενη ήμουν το κορόιδο της παρέας. Είναι παράξενο πράγμα το ρεπορτάζ.
      Εχεις ένα point για αυτό που λες... Δύο παίκτες με τα ίδια χαρακτηριστικά. Από την άλλη και αυτοί με διαφορετικά χαρακτηριστικά (Μπέγκιτς-Σερμαντίνι) πέρασαν και δεν ακούμπησαν.

      Διαγραφή
  18. Δεχομαι στοιχηματα για το ποσο θα κατσει ο Ιβανοβιτς στον παγκο. Προσωπικα θετω μαξιμουμ οριο το τριμηνο. Καλη επιλογη για να ανυψωθει ο εγωισμος του πιλαφα καναπεδολαγνου οπαδου, αλλα αυτο το στυλ στην Ελλαδα μας αποθανε μετα του γλυκυτατου και μελιρρυτου Ιωαννη Ιωαννιδη. Παρενθεση: τσεκαρετε το βιντεακι με τον προπονητη της Σιενα και δειτε πως κερδιζεις μια ομαδα. Τ υπολοιπα ειναι να ΄χαμε, να λεγαμε.

    http://www.sportando.com/en/italy/serie-a/122264/marco-crespi-s-postgame-5-speech-i-dramatically-love-you-guys.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν και δεν παίζω στοιχήματα ούτε για πλακίτσα, θα επιχειρήσω να δώσω θάρρος στον Τομμυ να υποστηρίξει ακόμα πιο πολύ την άποψή του για το γρήγορο ταξίδι του Ιβάνοβιτς. Με έπεισαν 2 προπονητές για το θέμα. Αυτοί βέβαια μίλησαν για 4 μηνο!!!!!!!!

      Διαγραφή
  19. Διαφωνώ ο Ιβάνοβιτς θα μείνει πολύ περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή