Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

1 εκατομμύριο επισκέπτες, 10.000 σχόλια!

Δεν το είχα αντιληφθεί αλλά μου το σφύριξε σήμερα ένα από τα παιδιά του περιοδικού. Το μπλογκ χθες ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο επσικέψεις ενώ εδώ και αρκετές μέρες έχει ξεπεράσει και τα 10.000 δημοσιευμένα σχόλια. Παρότι δεν είμαι πολύ φανατικός στην ενημέρωσή του και στην επιμέλεια του (μάλλον το αντίθετο θα έλεγα) είναι σημαντικό ένας χώρος να έχει μεταβληθεί σε μια μικρή μπασκετική κοινότητα αυτά τα χρόνια. Ευχαριστώ όλους που περνάτε μια βόλτα από εδώ αλλά πάνω από όλα όσους σχολιάζουν εύστοχα και με σοβαρούς προβληματισμούς επιτρέποντας με αυτό τον τρόπο την ελεύθερη (και άνευ moderation ή λοιπών διδικασιών προληπτικής λογοκρισίας) δημοσίευση μπασκετικών απόψεων! Ο χώρος ξεκίνησε και συνεχίζει ως μέσο επικοινωνίας του περιοδικού με τους αναγνώστες του αλλά παράλληλα έχει μεταβληθεί και μια ωραία μπασκετική παρέα.

4 σχόλια:

  1. Όταν η ενημέρωση και η επικοινωνία είναι σε φίλαθλα και δεοντολογικά πλαίσια, ο κόπος όλων σας ανταμείβεται. Επίσης φαίνεται ότι αυτό που ζητάει ο κόσμος δεν είναι καφρίλα και οπαδικούς χρωματισμούς αλλά ενημέρωση και γνήσια μπασκετική σκέψη και άποψη.Τα καλύτερα έρχονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή εβδομάδα!
    Τα συγχαρητήριά μου και εύχομαι πάντα επιτυχίες!!

    Επειδή η γνώση λοιπόν πρέπει να μοιράζεται...
    Ένας παίκτης που συνδυάζει την ταχύτητα του Τζέιμς Γκιστ, τη δύναμη του Μπεν Ουάλας και το ταλέντο του Αντρέ Ντράμοντ.

    Ιδού ο Πάτρικ Γιάνγκ!
    https://www.youtube.com/watch?v=jdug9LNNKMI

    Scouting report.
    https://www.youtube.com/watch?v=VFfRR8U0H68

    Καλό μήνα (από αύριο) να έχετε!


    υ.γ. Δεν αφήνετε τον Σέντρικ Σίμονς να πάει στο καλό κύριε Μπαρτζώκα μας, δίνοντας το μισθό του σε τούτο το καθαρόαιμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαλός ο Πάτρικ, αλλά 3 χρόνια που τον παρακολουθώ δεν θα έλεγα οτι έχω δεί ούτε καν το μισό upside που έχει ο Drummond.. Μην ξεχνάμε οτι είναι 22 στα 23, σχεδόν τέλειωσε δηλαδή η μπασκετική ανάπτυξη του.. Στον Ολυμπιακό πάντως θα τον ήθελα με τα 1000, μου θυμίζει λίγο Dorsey.

      Διαγραφή
  3. Να εκατοστησει τα μυρια των επισκεψεων κουρουνα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή