Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

To γέλιο βγήκε από τον παράδεισο!

Το θέμα έπαιξε στην εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα και δεν χρειάζεται δικό μου σχολιασμό. Μιλάει από....μόνο του!!!


18 σχόλια:

  1. Kλίκαρε στο you tube ''ΑΜΑΝ IOANNIDIS''.Το επικό σχόλιο το έχει κάνει ένα παλικάρι από κάτω που λέει ''καποιος να βρεις τις αληθινές δηλώσεις,είναι ακόμη πιο αστείες''.Για να θυμούνται οι παλιότεροι και να..γελάνε οι νεότεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τους άρρωστους μελετητές της cult περιόδου του ξανθού προτείνω επίσης και ένα βίντεο από αγώνα ΠΑΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ το 1992.Δε θυμάμαι τον τίτλο με τον οποίο κυκλοφορεί στο you tube,ούτως ή αλλως το χω στη βιντεοθήκη,αλλά είναι απολαυστικό.Το ματς να έχει διακοπεί για μισή ώρα,ο ξανθός να προσπαθεί να συντάξει μία ένσταση αν θυμάμαι καλά για τρία-τέσσερα λεπτά μέχρι να πετύχει το συντακτικό,ο διευθυντής σου με το μικρόφωνο να προσπαθεί να χωθεί στη φάση και ενώ ο κόσμος έχει έρθει άνω κάτω και από την γραμματεία έχουν παρελάσει οι πάντες,ο Ζε -Πα δεν έχει εμφανιστεί πουθενά στο βίντεο.Τι να λέμε τώρα,ποιοι Monty Python..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιο βιντεο βρε ακαματε οπαδε του Μπρανισλαβ Πρελεβιτς λες και συ. Αμα δεν δει καποιος το επος -40 δευτερα Χριστολειτουργα- του Ιωαννιδη, την αποψη του Τζιμη Πανουση για τον Γιανναρο, το ντερμπυ Γκεκου-Πεδουλακη (αλλη μεγαλη μου "συμπαθεια" αυτος) εναντιον του Μακεδονομαχου Γιαννη, και δεν καμαρωσει το γκλιτερ σακκακι του Αναστοπουλου ως προεδρου της Δαφνης με μουσικη υποκρουση την γλυκια φωνη του Μπατη, δεν εχει δει τιποτα και παρακαλειται να ασχοληθει με το πινγκ πονγκ.

    Τι θυμηθηκα τωρα, ε ρε φιλε, εποχες που προλαβαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κουρούνα,με όλον τον σεβασμό,νομίζω πως το βίντεο με τον ''θρυλικό Βαγγέλη" δεν είναι και τόοοοοοσο αστείο..Δηλαδή τί,γελάμε με έναν άνθρωπο που ΕΜΦΑΝΩΣ έχει πρόβλημα..και μην μ απαντήσεις με εξυπνάδες τώρα,γιατί το βίντεο ΝΑΙ άλλος το έφτιαξε αλλά εσύ το ανέβασες στο μπλογκ..Κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ήταν γκλίτερ σακάκι,ήταν μπουφάν με επιρροές από Τοπ-Γκαν μέχρι τις κολεγιακές σειρές των early 90s που έδεναν και χρωματιστά.Όχι και γκλίτερ σακάκι ο allenatore.Eυτυχώς που η τεχνολογία έχει σώσει όλες τις τραυματικές παιδικές μας αναμνήσεις και νιώθουμε ακόμη πιο περήφανοι που δεν παρατήσαμε το μπάσκετ.Που να ταυτιστούν με αυτή την πτυχή του αθλήματος οι Ισπανοί που σε cult αναμνήσεις φτάνουν μόνο μέχρι την κάλτσα του Έπι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συμφωνώ όχι 100% αλλά 1.000.000% με τον ανώνυμο 6.10. Τον τύπο στο βίντεο δεν τον γνωρίζω, όμως θεωρώ τουλάχιστον γελοίους όσους έστησαν αυτό το βίντεο με τον "Βαγγέλη". Ντροπή και μόνο ντροπή τους.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για καθίστε ρε παιδιά...Ο τύπος έχει μόνιμη θέση στα δημοσιογραφικά, εμφανίζεται στις συνεντεύξεις τύπου και κάνει ερωτήσεις... Δεν μιλάω για το βίντεο. Δεκαπέντε χρόνια μπαινοβγαίνει στο ΣΕΦ. Είναι από τις πλέον cult φιγούρες των ελληνικών γηπέδων μαζί με τον ’’Κουασιμόδο’’ του Παναθηναϊκού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ναι οκ..Ο τίτλος "το γέλιο βγήκε από τον παράδεισο" προφανώς είναι εντελώς τυχαίος..Έλα κουρούνα,ατυχής δημοσίευση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Περιμένουμε και προπονητική ανάλυση του Ολυμπιακός-Σιένα και από τον Παντελή! Kourouna, αφού ξέρεις τον Βαγγέλη, τότε ξέρεις και τον Παντελή...

    Ο αστικός μύθος τον θέλει να έχει κάνει μέχρι και βοηθός προπονητή επί Σούμποτιτς στον Ολυμπιακό...

    Πάρτε και ένα βιντεάκι με μια ακόμα επική ποδοσφαιρική περιγραφή:

    http://www.youtube.com/watch?v=YDI631dsGYU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν είναι σαν τον κουασιμόδο, ας πάει στην Πάνια που είναι και στο ίδιο επίπεδο εφυίας. Εκμετάλλευση αισχίστου είδους από αυτούς που έστησαν αυτή την αηδία. Ντροπή και μόνο.
    Προσωπικά το βίντεο αυτό με προσβάλει.
    Γιωργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ποιο Top Gun βρε, που απο την ταινια το μονο που θυμασαι ειναι το τσουλουφι του Τομ Κρουζ? Για το Τοπ Καπη καλο ειναι. Οριστε μας. Για την Αεροπορια της Αμερικης μιλαμε, οχι για την Λιβυης που στο βιντεο ο Αναστο ειναι σαν ξαδερφος του Παιτερη μετα το πανηγυρι του Αγιου Μηνα. Ειπαμε, δεν ξερεις που δεν ξερεις μπασκετ, μαθε ταινιες τουλαχιστο (χωχωχωχω).

    Οσον αφορα το πρωτο βιντεο, να την πω την αμαρτια μου, ουτε καν το ανοιξα. Αστειο για μενα ειναι αυτο που γελαμε ολοι, οχι που εκμεταλλευομαστε το προβλημα του αλλου.

    Απο κουλες περιγραφες συντονιστειτε στο Europe One. Γιατι να σας χαλασει? Εδω ακουμε καθε κυριακη τους ακαματους της ΕΤ να κανουν περιγραφη αγωνα στον ΟΣΦΠ, θαρρεις και η αλλη ομαδα ειναι ξενοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Από τη στιγμή που το βίντεο προσβάλλει έστω και ένα επισκέπτη αυτού του μπλογκ και εφόσον ζητάω τον σεβασμό όσων μπαίνουν σε αυτό τον χώρο είμαι αντίστοιχα υποχρεωμένος να τους σέβομαι κατεβαίνει πάραυτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ντερμπαρες σε Βασκωνια και Μαδριτη, βουλιαζει η βαρκα για ΠΑΟ, προ εκπληξεως ο ΟΣΦΠ...Ειδωμεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καχα-Μακαμπι 81-83 με καλαθι Παργκο στο 01.3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρεαλ-Βαλενθια 75-81. Βαλτε καποιος το "Προσκλητηριο" του Χριστοδουλοπουλου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το πηρε πανω του ο Λακοβιτς. Μπαρτσα-Παο 71-75...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο αγαπημενος μου συλλογος γιορταζει τα 97 του χρονια, και ιδου το σχολιο του προεδρου της ΚΑΕ Γιαννη Δαμιανιδη: «Παραλάβαμε ένα ιστορικό τμήμα και πρέπει όταν θα το παραδώσουμε και εμείς να ξέρουμε ότι είμαστε υπεύθυνοι για αυτό που θα παραδώσουμε».

    Τωρα αν δεν το σκεφτηκε πριν το πει, χωνευεται. Αν το σκεφτηκε και το ειπε, Χιουστον εχουμε προβλημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προσβολή από το παραπάνω βίντεο γιατί ήταν στημένο και έθιξε ευαίσθητες χορδές?????????. Τριγύρω γίνεται Ο Χαμός αλλά δεν ενοχλείται κανένας......
    Σας τις κυρίες που κάνουν τσάι παρτυ για τους άπορους με γούνες !!!!!!!!!!!και τα κανίς στα χέρια να σκέφτονται τους καημένους τους άπορους που είναι δικό τους δημιούργημα.
    Και η Πάνια είναι μέρος της κοινωνίας άσχετα αν δεν συμφωνώ μαζί της.
    Που αλλού πέρα από την εκμετάλευση των ταλαίπωρων αυτών ψυχών θα μπορούσαν να βγάλουν τα εσώψυχά τους όλοι οι "καταπιεσμένοι " ?????
    Μήπως έχουν και άλλο τρόπο μέσο έκφρασης σε μια ευνουχισμένη κοινωνία???
    Την τρίχα τροιχιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή