Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Φαρισαϊσμός

Αντιγράφω μερικές φράσεις από τη σημερινή συνέντευξη τύπου του προέδρου της ομοσπονδίας μπάσκετ Γιώργου Βασιλακόπουλου....

’’Τζόγος και αθλητισμός δεν πάνε μαζί. Υπάρχει πλήρης εμπορευματοποίηση των πάντων. Κύρια πηγή χρηματοδότησης του ευρωπαϊκού αθλητισμού είναι πλέον ο τζόγος. Ακόμη και σε φανέλες ομάδων-θρύλων διαφημίζεται ο τζόγος’’.

Οι ομάδες ήταν και παραμένουν ιδιωτικές επιχειρήσεις που μπορούν να διαφημίζουν ότι θέλουν και όπως το θέλουν! Η ΕΟΚ που κόπτεται για την ’’εντιμότητα’’ και την καθαρότητα του αθλητισμού γιατί κάθε χρόνο στο Τουρνουά Ακρόπολις πουλάει πινακίδες σε στοιχηματικές εταιρείες;  Τυχαία διάλεξα μια φωτογραφία από αγώνα του τουρνουά (ιδιοκτησία της Action Images του Θωμά Χρυσοχοϊδη για να μη με κυνηγάνε και για τα....δικαιώματα) και δείτε την ταμπέλα στο...βάθος. Προφανώς, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας εννοεί ότι όταν η ΕΟΚ παίρνει χρήματα από το στοίχημα δεν τρέχει τίποτα, ενώ όταν τα παίρνουν οι ομάδες υπάρχει πρόβλημα.
Και αν προτάξει ως επιχείρημα ότι οι πινακίδες πουλιούνται πακέτο σε διαφημιστικά γραφεία θα του απαντήσω το αυτονόητο... Και οι φανέλες των ομάδων μέσω διαφημιστικών πακέτων διακινούνται και από την ίδια οδό. Σε τελική ανάλυση αν του φέρει η διαφημιστική εταιρεία διαφημίσεις καπνού, ποτών ή πορνογραφικών σάιτ θα τις δεχθεί;
Αυτά γιατί είναι εποχή που σε αυτή τη χώρα πρέπει να ασχολούμαστε και με το τι λέει ο καθένας. Και αργήσαμε να το κάνουμε παρέχοντας ασυλία....
Επίσης, μέσα στην κουβέντα του ο Βασιλακόπουλος ανακάτεψε μέχρι και τους Πελαργούς! Τον σύνδεσμο φιλάθλων της εθνικής ομάδας τον οποίο στελεχώνουν απλοί φίλοι του μπάσκετ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ τους για να πηγαίνουν όπου παίζει η εθνική. Η αντιπάθεια του προς τους Πελαργούς είναι δεδομένη γιατί πολύ απλά τα μέλη τους δεν προσκυνάνε το μεγαλείο του και είναι αυτόνομοι. Εξ΄ άλλου κάθε φορά που κλήθηκε η ομοσπονδία να τους βοηθήσει στην εξεύρεση εισιτηρίων κινδύνευσαν να βρεθούν έξω από τα γήπεδα που έπαιζε η εθνική ομάδα, όπως παρολίγο να γίνει στην Ισπανία το 2007. Φυσικά στη διαστρεβλωμένη λογική του Γ.Β. ισχύει σταθερά το ’’πας μη Έλλην βάρβαρος’’ και όποιος δεν του φιλάει το χέρι αλλά έχει τη δύναμη της γνώμης του και άποψη διαφορετική είναι αυτόματα εχθρός του.


13 σχόλια:

  1. Α,λέω να προτείνουμε στον Βασιλακόπουλο να βάλει για ύμνο της Μεσογειακής λίγκας κανένα τραγούδι από την eurovision...από αυτά που στέλνουμε...

    ΝΙΚΟΣ,22,ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τωρα περα απο την πλακα στις επομενες εκλογες ΕΟΚ η ΕΣΑΚΕ αντι να μουρμουρατε εντοπιστε ενα ατομο που παιζει να παει μπροστα το μπασκετακι και στηριξτε το διαφημιζοντας το για 2 μηνες πριν τις εκλογες.Αν μη τι αλλο ως μοναδικο μπασκετικο περιοδικο επηρεαζετε κοσμο.Ερχεστε σε ευθεια αντιπαραθεση με Βασιλακο αλλα τωρα που απλα σαν περιοδικο κλαιγεστε χωρις να κανετε τιποτα τι κερδιζετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ Rodia

    Τα λεγόμενά σου τα βρίσκω σωστά.
    Βέβαια το περιοδικό παίρνει θέση στις εκλογές ΕΟΚ-ΕΣΑΚΕ αλλά θα μπορούσε να το κάνει πιο έντονα και ΚΥΡΙΩΣ να αναλάβει δράση.
    Τι εννοω;
    Εννοώ ότι από την στιγμή που οι άλλοι δεν τολμούν ούτε στις εκλογές να κατεβούν ως υποψήφιοι, να το κάνουν οι άνθρωποι του περιοδικού.
    ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑ
    Καλό είναι τα έργα να μην τα πράττουν λόγιοι αλλά εργάτες (άνθρωποι των έργων) με βοήθεια από τους λόγιους.
    Σε ακραίες καταστάσεις και περιπτώσεις όμως δημοσιογράφοι έδειξαν με έργα τον δρόμο.
    Γιατί όχι και στο δικό μας σκορποχώρι;
    Χειρότερα δεν γίνεται.
    Πιστέυω ότι ο κάθε Καρύδας-Σκουντής-Κουρούνα-Πανορμίτης-Χορόζογλου-Παπαδογιάννης-(βάλε όποιο όνομα θες) κάτι καλύτερο θα έκαναν από τους τυχάρπαστους που μαίνονται το μπασκετάκι μας.
    Έχουμε καταλήξει να περιμένουμε τον κάθε Ιωαννίδη-Σιγάλα-Παταβούκα-Κικίλιας με πολιτικές ενδυμασίες να κάνουν κάτι.
    ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ ΚΎΡΙΟΙ

    Αστειευόμενος τώρα προτείνω την έξοδο από κάθε πολιτικό χώρο και την ίδρυση νέου κόμματος με όνομα ΚΟΥ.ΔΩΣ.Ο. (Κουρούνα Δώστα Όλα).
    Για σήμα δεν μπορούμε να βάλουμε τον ταύρο των BULLS γιατί τον πρόλαβε ο Μάνος και υπάρχει και το copyright στο ΝΒΑ.
    Επίσης σαν όνομα κόμματος μπορούμε να βάλουμε "ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ".
    Τέλος σαν σήμα προτείνω το κουρουνοπτηνό να κάθετε σε μία μπάλα μπάσκετ και να συνθλίβει Βασιλακο, Ιωαννιδη, Σιγάλα, Μπιτσαξή, Συμεωνίδη και άλλα παρόμοια απεχθή πλάσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Dear Rodia, ωρες ωρες νομιζω οτι εισαι μεσα στο μυαλο μου. Νομιζω το μεγαλυτερο προβλημα ειναι οτι οι δημοσιογραφοι θεωρουν τον εαυτο τους μερος της λυσης και οχι μερος του προβληματος. Χαζευα τις προαλλες στο gazetta και Σκουντη και Παπαδογιαννη: μια χαρα τα ειπανε, αλλα ειδικα ο Σκουντης μου θυμισε Μιμη Ανδρουλακη: μιλαει, μιλαει, μιλαει και στο δια ταυτα νοημα γιοκ.

    Ολοι παραπονιουνται αλλα κανενας δεν θελει να γινει κακος και μεχρι ενος σημειου το καταλαβαινω. Αλλα απο ενα σημειο και μετα, η αναλαμβανεις δραση η βγαζεις τον σκασμο. Αυτο δεν ισχυει μονο για τους δημοσιογραφους αλλα και για τους παραγοντες και για τους παικτες. Ολοι τους θελουν ηρεμες συνθηκες στους αγωνες, αλλα εγω προσωπικα μονο τον Παπαλουκα θυμαμαι να βαζει χερι στους οργανωμενους. Ολοι μιλανε για τα οικονομικα προβληματα των παικτων, αλλα ο Σπανουλης μετα τον αγωνα με τον Αρη την πρωτη αγωνιστικη αναρωτιοταν ποιος θα εδινε τους χαμενους βαθμους στον ΟΣΦΠ, την ωρα που ο αδερφος του ηταν ανεργος! Και μετα βγαινει και λεει "αυτο το μπασκετ εχουμε". Δουλευομαστε δηλαδη μεταξυ μας κανονικα και με τον νομο. Ολοι γκρινιαζουν για τον Οικονομιδη, αλλα ολοι τρεξανε να τον ψηφισουν μπας και χασουν τα ψιλα της κρατικης επιχορηγησης.

    Ισχυει αυτο που εχει πει ο μουρλοθεος Jello Biaffra: If we don't fight together, we 'll be hang separately. Εμεις επιλεξαμε πριν την κρεμαλα να μας δινουν και ενα φιλακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα γίνω εξαιρετικά μονότονος και επαναλαμβανόμενος αλλά είναι αναγκαίο να το γράψω. Πρώτον, το περιοδικό δεν είναι λογικής 90's ότι όλα πάνε καλά στο μπάσκετ και δεν σκεπάζουμε τα προβλήματα με το χαλάκι. Τα αναδεικνύουμε και αυτό είναι ζημιογόνο για ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ. Ο κόσμος θέλει όραμα και όχι κλάψα αλλά ακριβώς αγαπητέ Tommygun για να είμαστε και μέσα στο πρόβλημα και μέσα στη λύση του το ρισκάρουμε. Το συζητούσαμε τις προάλλες στο περιοδικό. Τα χειρότερα δελτία του ever τα έχει κάνει σε αποτυχίες της εθνικής, απεργίες ή όταν αναδεικνύει κάτι αρνητικό για το μπάσκετ. Οι δημοσιογράφοι του μπάσκετ δεν χαρίζουν πλέον σε κανένα και τίποτα όπως γινόταν παλαιότερα. Κυρίως γιατί έχουμε βαρεθεί την κατάσταση εμείς οι ίδιοι, πρώτα από όλους.
    Έχει και συνέχεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μας ζητάτε δράση και συμφωνώ. Και προτάσεις και λύσεις. Και πάλι μαζί σας είμαι. Κατ΄αρχήν οι δημοσιογράφοι του μπάσκετ είναι και ικανοί και καλλιεργημένοι και σοβαροί αλλά είναι δημοσιογράφοι όχι παράγοντες. Ο θεσμικός τους ρόλος είναι άλλος.
    Πάμε παρακάτω. Στις τελευταίες εκλογές του ΕΣΑΚΕ το περιοδικό διακριτικά είχε στηρίξει την έκφραση επιθυμίας από πολλούς νέους παράγοντες εντός και εκτός ομάδων για την προεδρία του ΕΣΑΚΕ. Περιμένοντας να δει αν υπήρχε αληθινά τολμηρός και θαραλέος. Ενας από όλους επιχειρηματίας, τεχνοκράτης, νέος σε ηλικία, άφθαρτος στο χώρο αποφάσισε να πάει μέχρι τέλους. Μιλάω για τον Παναγιώτη Τζελάλη, παλιό μπασκετμπολίστα, σύζυγο της Αννυς Κωνσταντινίδου, τον οποίο λόγω της ενασχόλησης του με ιατρικό υλικό τον ξέρουν όλες οι ομάδες. Την κατάληξη την θυμάται κανείς; Να σας την πω εγώ αν δεν θυμόσαστε την ανακοίνωση της αποχώρησής του από την υποψηφιότητα, αν δεν θυμόσαστε τη συνέντευξη που έδωσε μετά στο περιοδικό και ένα σχετικό editorial που ειρωνευόταν τους προέδρους με τίτλο ’’Ποιός είναι αυτός ο Τζελάλης;’’. Να σας γράψω λοιπόν τι έγινε; Ολοι του έλεγαν προχώρα, θέλουμε νέο άνθρωπο και επειδή τότε ο Βασιλακόπουλος τα είχε καλά με τον Οικονομίδη ακόμη και τον είχε του χεριού του έβγαλε φιρμάνι με τις γνωστές απειλές. Και ξαφνικά οι πρόεδροι (μικροί και μεγάλοι) άρχισαν να του λένε ’’ναι σε υποστηρίζουμε αλλά δεν πας μια βόλτα από τον Βασιλακόπουλο;’’. Και ορισμένοι πιο προχωρημένοι άρχισαν να λένε ’’είσαι με τον Ολυμπιακό ή με τον Παναθηναϊκό για να ξέρουμε που βαδίζουμε’’. Ο άνθρωπος αποχώρησε και είπε μέσες άκρες τα πάντα σε μια συνέντευξη όπου μεταξύ άλλων έλεγε και το αμίμητο. ’’τον Οικονομίδη πάντως δεν θα τον προσλάμβανα για υπάλληλο στις επιχειρήσεις μου’’! Να το γράψω απλά και όμορφα. ΑΝ ΔΕΝ ΛΗΞΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΚΟΠΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Και για να λήξει ο Βασιλακοπουλισμός μόνο μια λύση υπάρχει...Οποιος μπασκετικός πηγαίνει στο γήπεδο και ειδικά σε αγώνα της εθνικής να τον αποδοκιμάζει! Τέλος...Μόνο η λαϊκή κατακραυγή θα τον στείλει σπίτι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Bρε καλο μου πουλι μν μπαινεις στην λογικη των εφημεριδων που πουλανε με τα φουμαρα και τις ψευτομεταγραφες!Σιγουρα το οπτιμιστικο πουλα περισσοτερο απο το πεσσιμιστικο αλλα να μαστε σοβαροι δεν νομιζω πως το περιοδικο φτιαχτηκε τοσο ως επενδυση οσο επειδη το γουσταρατε γιατι απλουστατα δεν πουλα το μπασκετ τοσο σε μια ποδοσφαιροκρατουμενη κοινωνια.Επειδη λοιπον το γουσταρετε και επειδη οι σοβαροι δημοσιογραφοι που ασχολουνται ειναι ελαχιστοι(σοβαρος=γνωστης του αντικειμενου,αυτοφωτος,αντιΒασιλακο)ας οργανωθειτε εστω εσεις οι λιγοι να δειτε τι μπορειτε να κανετε.Το οτι υπαρχει τεραστιο προβλημα οποιος ασχοληθει στοιχειωδως το βλεπει.Το θεμα ειναι πως δεν υπαρχει εναλλακτικη.Οταν βλεπεις τον Οικονομιδη να βγαινει ανευ αντιπαλου τι να πεις?Γιατι να μν κατεβει π.χ ενας Πανορμιτης Κωνσταντινιδης,ενας Καρυδας,ενας Διαμαντοπουλος,ενας Λημνιατης ακομα, ανθρωποι του μπασκετ δηλαδη με προσωπικοτητα και κυρος?Ακομα και αν το συστημα δεν τους επιτρεψει την εισοδο μονο μεσω αντιπολιτευσης θα αναγκασουν καποιους να παρουν καμια ευθυνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγω παλι να ρωτησω κατι αλλο? Τι ειναι πια αυτος ο Βασιλακοπουλος? Αρχηγος της μαφιας? Εγγονος του Αλ Καπονε? Τι ειναι πια και ολοι ψαρωνουν? Απο ενα σημειο και μετα κατανταει γελοιο αυτο το πραγμα.

    Για να τον πετυχει η λαικη κατακραυγη πρεπει να τον πετυχει σε κανα γηπεδο, αλλιως πως να τον κραξει, με μηνυμα σε τηλεφωνητη? Και απ' οσο ξερω φυλαγεται ο Μπαρμπα Γιωργος.

    Το θεμα δεν ειναι να ληξει η θητεια του Μπαρμπα Γιωργου. Γερος ειναι, θα κλαταρει κανα αγγειο, θα βρουμε την ακρη. Τι θα ακολουθησει μετα? Γιατι αμα παρει τα κλειδια του μαγαζιου κανενας με νοοτροπια των αφεντικων της Αθηνας (ΟΣΦΠ-ΠΑΟ), προτιμω να εχω Βασιλακοπουλο και να δω τον Αρη να εχει εδρα το Ποσειδωνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Koυρουνα μου λυσε μου μια απορια..ειχες αναφερει το καλοκαιρι,νομιζω, οτι οι Αγγελοπουλοι δε θα πανε κοντρα στον Οικονομιδη,αρα κ στον Βασιλακοπουλο[τοτε] οταν ηρθαν οι εκλογες..Κ αυτο γιατι καποιος τους ελεγε[ποιος?]οτι τους συμφερει να μην του πανε κοντρα κλπ....Σε τι εχουν ωφεληθει τα αδερφια τελικα?Περιμεναν αβαντα απο τη διαιτησια δηλαδη?γιατι θετουν τους εαυτους τους υπο καθεστως υποτελειας,οταν ειχαμε στηριξει τοσα πανω τους για να αλλαξει το μπασκετακι μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Rodia
    Συγκρίνεις δύο διαφορετικά πράγματα. Στη στήλη μου επειδή έχω εμπιστοσύνη στις πηγές μου δεν πολυψλάχνομαι για επιβεβαιώσεις θεμάτων και για διασταυρώσεις. Το περιοδικό δεν πόνταρε ποτέ στη λογική του φτηνού εντυπωσιασμού ούτε έψαξε ευκαιριακούς αναγνώστες.
    Ναι είμαστε μια παρέα παλαβιάρηδων που ευτυχώς δεν περιμένει να ζήσει από το περιοδικό και όλοι έχουν άλλες δουλειές σε εφημερίδες ή κανάλια. Αυτό μας εξασφαλίζει και μια άνεση να γράφουμε ότι θέλουμε και όπως το θέλουμε. Αλλά το περιοδικό είναι και μια επιχείρση, έχει ένα εκδότη που επίσης δεν ενδιαφέρεται να γίνει πλούσιος (μπασκετόφιλος και αυτός οπότε καταλαβαίνεις...) αλλά δεν επιτρέπεται να έχει και μια ζημιά που κάποια στιγμή δεν θα μπορεί να την αντέξει άλλο! Σε όλα τα υπόλοιπα περί υποψηφιοτήτων κλπ. είμαι αντίθετος και για ένα απλό δεοντολογικό λόγο: Ο δημοσιογράφος πρέπει να ασκεί κριτική στην εξουσία και όχι να είναι μέρος της μηχανής της ή να κοιμάται παρέα της. Αν τώρα οι πιο μεγάλοι σε ηλικία πάρουν σύνταξη και θελήσουν να ασχοληθούν από τέτοιο μετερίζι με το μπάσκετ καλοδεχούμενοι! Να ξέρουμε και τι καπνό φουμάρουν και σε ποιόν κάνουμε κριτική βρε αδελφέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κυριάκο
    Δυστυχώς σε αυτό τον τομέα οι αδελφοί Αγγελόπουλοι με έχουν απογοητεύσει. Παρότι αγαπάνε το μπάσκετ, παρότι είναι ’’αιμοδότες’’ οικονομικά και σε γενικές γραμμές κύριοι στη συμπεριφορά τους ή δεν θέλουν ή δεν μπορούν ή δεν ξέρουν πως θα βοηθήσουν το μπάσκετ θεσμικά. Δεν ξέρω τι από τα τρία ισχύει ή μάλλον δεν έχω καταλάβει. Δυστυχώς, όποιος μπαίνει σε αυτό το χώρο καταλήγει να σκέφτεται μόνο ένα πράγμα: Πως δεν θα τον αδικεί η διαιτησία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητή Κουρούνα,
    διάβασα την συνέντευξη του γέροντα Πρόεδρου της ΕΟΚ σε όλες τις εφημερίδες και τα σάιτ.
    Προσωπικά δεν θα ήθελα να αναφέρω ξανά τίποτα από τα λεγόμενά του, γιατί ότι θα έριχνε την ευθύνη κάπου αλλού ήταν σίγουρο.
    Εμείς που παρακολουθούμε μπάσκετ και δεν είμαστε οπαδοί αλλά φίλαθλοι λάτρεις αυτής της πορτοκαλί μπάλας γνωρίζουμε καλά ότι Αυτός και οι άλλοι γέροντες της ΕΟΚ τα τελευταία χρόνια αδυνατούν να διοργανώσουν ένα Τελικό Κυπέλλου αντάξιο τών τόσων επιτυχιών που έχει το Ελληνικό Μπάσκετ σε Παγκόσμιο επίπεδο.
    Παρακαλουθούμε πως διοργανώνουν άλλες χώρες το κύπελλο και μας πιάνει μιά μελαγχολία και μιά στεναχώρια, βλέποντας μάλιστα φέτος πως έγινε η απονομή του Κυπέλλου στην Ισπανία, σε στυλ Τσάμπιονς Λίγκ.......
    Το ερώτημα που όμως θα ήθελα να θέσω και άμα μπορείς εσύ η κάποιος άλλος που γνωρίζει να μου απαντήσει είναι το εξής: Ο Μπαρμπαγιώργος έδωσε συνέντευξη Τύπου παρουσία φαντάζομαι Δημοσιογράφων, καμμιά ερώτηση δεν έγινε από τους παριστάμενους Δημοσιογράφους? Δεν διάβασα τίποτα άλλο εκτός από μία μονόπλευρη ομιλία με μοναδικό στόχο να φύγει από πάνω του η ρετσινιά της αποτυχίας και να πάει στον ΓΓΑ και σε οποιονδήποτε άλλο εκτός από την ΕΟΚ. Και τί κρίμα που έλειπε και ο φίλος του ο κ.Νικιτιάδης να του δώσει την λύση σαν παλαιοκομματικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.
    Τι συνέντευξη Τύπου είναι αυτή που δεν τίθενται ερωτήσεις? Ας την έλεγαν "Ομιλία του πρώην ΓΓΑ κ. Γ. Βασιλακόπουλου με θέμα πώς να να ρίξετε ευθύνες στον τωρινό ΓΓΑ"
    Μήπως και οι δημοσιογράφοι έχουν και αυτή την ευθύνη τους σε όλο αυτό που γίνεται? Μήπως κάποιοι δεν ασκούν σωστά το λειτούργημα τους να ενημερώνουν τον κόσμο με την αλήθεια, αλλά συμμετέχουν σε αυτά τα παιχνίδια των Γερόντων?
    Δεν βρέθηκε κάποιος να το ρωτήσει γιά το πως αισθάνεται να γίνεται Τελικός με 1200 άτομα? Γιά το πόσα χρόνια έχει να πάει στο γήπεδο να δεί ένα Τελικό?
    Τέλος πάντων, αγαπητή Κουρούνα τι κάθομαι και αναρωτιέμαι.... με πιάνει όμως το παράπονο να βλέπω αυτούς τους ηλικιωμένους να κάνουν κουμάντο με ύφος ...... και στο τέλος το μπάσκετ να βγαίνει ζημιωμένο και αυτοί να ενδιαφέρονται μόνο να μη πει κανένας ότι φταίνε.
    Πιστεύω ότι το όνομα της ΕΟΚ πρέπει να μπεί στα ρεκόρ Γκίνες, που κατέφερε το 21ο αιώνα σε μία Ευρωπαική χώρα να μη γίνει ο Τελικός του Κυπέλου.
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΑ. ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ. ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ.
    "Ένας ανώνυμος .... μπορεί ρομαντικός...αλλά γνήσιος μπασκετικός"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στην εποχή "Όλα έχουν μια τιμή" λογικό είναι να συμβαινει αυτό.
    Πολλά τα χρήματα που απαιτούνται μεγάλη η προβολή που κερδίζουν και μη μου πει κάποιος ότι επειδή αγαπάνε το μπάσκετ κάποιοι χώνουν τα χρηματά τους???
    Πάντα κάτι περιμένουν και παίρνουν.
    Η άλλη λύση είναι ομάδες στο πνεύμα της λαϊκής διαχείρισης χωρίς πλειοψηφικές ηγεσίες με συμμετοχή. Κάτι τέτοιο στην χώρα μας που μάθαμε να κοιτάμε μόνο τον εαυτούλη μας δεν μπορεί να περπατήσει τώρα.
    Οπότε αυτό που μένει είναι να υπάρχουν τουλάχιστον κάποιοι κανόνες και ο θεός βοηθός.
    Σαν εποχή είναι η καλύτερη για πειραματισμούς αναγκαστικούς. Ποτέ δεν είχαμε την πρόνοια να βλέπουμε λίγο πιο μακρυά από τη μύτη μας. Αναγκαστικά θα μας πιέζει πάντα ο χρόνος και θα προσπαθούμε με ημίμετρα να συμαζέψουμε το σκορποχώρι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή