Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Τεύχος 256

Κυκλοφόρησε μόλις το τεύχος νούμερο 256 με κεντρικό θέμα την ετήσια και καθιερωμένη πλέον λίστα των 75 ισχυρών του μπάσκετ. Διαβάστε ποιοί είναι οι άνθρωποι (όλων των ιδιοτήτων, από παράγοντες, διαιτητές και παίκτες μέχρι μάνατζερ και δημοσιογράφους) που έχουν τη μεγαλύτερη επίδραση στο χώρο. Ήδη διαπίστωσα και μια κτυπητή έλλειψη και θα ασχοληθώ στο επόμενο τεύχος! Πέρα όμως από τα....εσωτερικά μας η λίστα είναι πλέον must και όλοι περιμένουν κάθε χρόνο να δουν πόσο ανέβηκαν, πόσο κατέβηκαν ή αν συμπεριλήφθηκαν...
Επίσης, στο ίδιο τεύχος στη στήλη μου θα βρείτε μια ενδιαφέρουσα μεταγραφική πληροφορία για ένα παίκτη που έχει στο....μικροσκόπιο του ο Ομπράντοβιτς και εννοείται ότι είναι αποκλειστική πληροφορία...
Θεματολογικά το τεύχος συμπληρώνουν:
- Μια αποκάλυψη του Νίκου Συρίγου για το θέμα Κούβελα, της προσφυγής που καίει τον ΠΑΟΚ αλλά και της ανοχής της ΕΟΚ στο όλο θέμα!
- Ενα απολαυστικό αφιέρωμα του Γιάννη Ψαράκη στο πρωτάθλημα των Φιλιππίνων! Το λεγόμενο και πρωτάθλημα των κοντών. Και επειδή δεν του έφτασαν 3000 λέξεις έχει και δεύτερο μέρος κάβα για το επόμενο!
- ΝΒΑ και ΝCAA σε 10 σελίδες με όλα τα ενδιαφέροντα και επίκαιρα από την Αμερική.
- Αφιέρωμα του Παναγιώτη Χορόζογλου στα 20 χρόνια από την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων από τον ΠΑΟΚ στη Γενεύη. Τον αγώνα και τον τίτλο που άνοιξε το δρόμο για όλους τους υπόλοιπους και ήταν το πρώτο συλλογικό τρόπαιο μετά απ΄ αυτό της ΑΕΚ το 1968.
- Ολες τις μόνιμες στήλες του περιοδικού συν τη φρέσκια ρουμπρίκα Ladies only με τα ''πάντα όλα'' από τον κόσμο του γυναικείου μπάσκετ.

26 σχόλια:

  1. @ Κουρούνα

    Τον Μάντζαρη τον περίμενα να τον τσιμπήσει ο Γιαννακόπουλος, είχα όμως και την εντύπωση ότι θα κυνηγούσε και τον Παππά. Τέπιτς και Καλάθης λίγα ψωμιά έχουν ιδίως ο πρώτος.

    Σχετικά με το Περιστέρι. Επειδή δεν έχει όνομα ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ το Περιστέρι αν δεν βρει άμεσα πόρους θα πάει άκλαφτο καρφί στην Β'.

    Οι μανατζαραίοι ουσιαστικά εκμεταλλεύονται τους παίκτες, οι παίκτες λίγο μυαλό δεν έχουν ώστε να μην μπλέκουν με τέτοια άτομα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μερικα ωραια που προσεξα:

    1. Υπαρχει ενδεχομενο να γινει αναφορα και στην αναλογη κατακτηση κυπελλου απο τον Αρη, η εγινε και εγινα ρομπας?

    2. Λιστα με τους 75 σημαντικοτερους ανθρωπους του μπασκετ: στο 11 ο ο γιος του Σπυρου Καλογηρου, στο 30 ο Σταυροπουλος που καρβουνο πιανει, χρυσος γινεται? Στο 38 ο Κολοκυθας (αλλο μελος της Νεολαιας Λαμπρακη) και στο 44 ο Μισσας? Μαλλον εμπερδευτηκατε φιλατοι. Και ο Λαζαρος διατι απουσιαζει εντελως? Τοσο απαρατηρητος περασε η τοση πια ζημια εκανε?

    3. Σιγα το δραμα που θα φυγει ο Δαμιανιδης και θα διαλυθει η ομαδα. Καλο ανεκδοτο, θα το πλασαρω σε καμια μπασκετικη συμμαζωξη αρειανων, να μας φυγουν τα αντερα απο τα γελια. Δηλαδη τι χειροτερο εχει απομεινει να δουμε που δεν το εχουμε δει ολα αυτα τα χρονια? Αν και με τον Γιανναρο, εχουμε ανακαλυψει πρωτογνωρα βαθη. "Εκει που εχω ταξιδεψει" που λεει και το συνθημα ουτε το Πολεμικο Ναυτικο της Ρωσιας δεν εχει φτασει. Ενταξει, το ξερω, ειμαστε αχαριστοι και δεν αναγνωριζουμε τιποτα, καμια προσπαθεια, καμια θυσια. Διοτι ως γνωστον απο αγνο αρειανισμο ασχοληθηκε ο Σουπερ Τριας με τον μπασκετικο Αρη, οπως και με την μπαλα. Αφιλοκερδως...

    Παντως τιμη και δοξα στις πηγες σου. Περυσι που ειχες πει οτι θα παρει μεταγραφη για την ΠΑΕ δικαιωνεσαι. Ενα μικρο πουλακι, καναρινακι που δουλευει σε εφημεριδα της Μπουγατσουπολης και σε εχει προτυπο το εξεστομισε: περιμενουν τον Γιανναρο να εισελθει εις την ΠΑΕ, διοτι ο προεδρας εβαρεθηκε καθε μεταγραφικη περιοδον να ερχεται ο Κοντηδος και να αδειαζει δυο-τρια καραβια παικτες. Τρωμεν καλως, τρωμεν μετα φοβου. Επισης δεν ειναι τυχαιο οτι ο Σουπερ Τριας εφυγε απο Παλε, διοτι μασα γιοκ στην σπυριαρα. Ενω στην φουτμπολερα, ιδου πεδιον δοξας λαμπρον. Ουτε ειναι τυχαιο οτι ο Σαουριδης και ο Γιανναρος εβρεθησαν σε ενα μπαρ και ηταν κολλητοι σαν αβγοταραχο.

    Αντε με το καλο Γιαννη μου, στο καλο και να μας γραφεις. Γιατι ο ενας σε μυριζε, ο αλλος σε ξυνιζε και ξενερωσαν μεχρι και τα δεσποτα της Λαμπρακη με αυτην την ομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κουρούνα να ρωτήσω:διαγωνισμό για εισητήρια Φάιναλ Φορ δεν θα βάλετε φέτος στο περιοδικό??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η έλλειψη από τον κατάλογο των ισχυρών είναι μήπως ο "αγαπημένος" σου Λάζος Παπαδόπουλος; Παρεμπιπτόντως, πολύ καλό το κομμάτι για τους μανατζαραίους και την τακτική που ακολουθούν με τους ξένους παίκτες στη στήλη σου - μου έφερε στο μυαλό ΠΑΟΚ και Άρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. badanaman
    Οι γονείς μυαλό δεν έχουν; Τώρα πια οι μάνατζερ κλείνουν τους παίκτες από τα 15 τους, μην πω και πιο νωρίς με τις ευλογίες μπαμπάδων και μαμάδων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Tomnmygun
    Η λίστα αφορά τους 75 ισχυρούς του μπάσκετ για το 2011 και όχι για το 2011. Στο τέλος της λίστας υπάρχει μια παραπομπή για το ποιοί είναι εκτός λίστας αφού η επίδραση τους για οποιονδήποτε λόγο έχει μειωθεί η μηδενιστεί. Στην αντίστοιχη περσινή λίστα ο Λάζαρος ήταν στο νούμερο 9. Πόσο πιο χαμηλά να πέσω για χάρη σου έγινα και υποστηρικτής του Λάζαρου...
    Το σενάριο της μεταγραφής του Ντέιμιαν στο ποδόσφαιρο είναι όντως περσινό και αναζοπυρώνεται κάθε χρόνο τέτοια εποχή. Το λόγο δεν τον ξέρω... Εχω και θαυμαστές δημοσιογράφους και δεν το ξέρω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος
    Αυτό το ξερει ο αρχισυντάκτης μα ςο Πανορμίτης που χειρίζεται τα θέματα επαφών και δημοσίων σχέσεων με την Ευρωλίγκα. Αν το δει ας απαντήσει...Νομίζω αν το έχω ακούσει καλά ότι έχουμε κάτι λίγα εισιτηριάκια και για Βαρκελώνη αλλά επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι λέμε να τα πουλήσουμε στη μαύρη (πλάκα κάνω, μην το πάρεις στα σοβαρά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Zoys
    Για τον Λάζαρο εξήγησα το σκεπτικό πιο πάνω...
    Να ευχαριστήσω και εγώ με τη σειρά τον καλό συνάδελφο που μου εγχείρισε το κείμενο για τους μάνατζερ και το προώθησα ατόφιο χωρίς να αλλάξω ούτε τελεία! Είμαι περήφανος που σας αρέσουν όσα γράφω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τιμή μου μόνο και μόνο που μ'αναφέρεις φίλτατη κουρουνίτσα και κυρίως που η αναφορά σου δεν εμπεριέχει μπινελικάκι γιατί σας ενημερώνω πως ούτε κι εμείς οι ταπεινοί αρχισυντάκτες γλυτώνουμε από το φαρμακερό της ράμφος.

    (Κουρούνα σου θυμίζω ότι τους 75 ισχυρούς τους υπογράφει ο Διευθυντής μας οπότε περιμένω με αγωνία την παρατήρησή σου, χιχιχι)

    Λοιπόν θα κανουμε διαγωνισμό έχουμε τέσσερα εισιτηριάκια για το Final Four. Λεπτομέρειες προσεχώς για αυτό μείνετε συντονισμένοι!


    ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κουρουνα στα του ΑΡΗ δε σε βρισκω σωστα ενημερωμενη.
    Λαθος στα εχουν σφυριξει τα πραγματα η μαλλον κατι ξερεις αλλα δε τα εχει πιασει σωστα τα τιτιβισματα.
    Ο Τακερ ηταν πληρωμενος μεχρι σεντς το ιδιο ειναι και ο Τομας και γι'αυτο δε μπορει να φυγει.
    Υπαρχει μια καθυστερηση στους Ελληνες αλλα ειναι γνωστο στη πιατσα οτι ο ΑΡΗΣ κλεινει τις οφειλες καθε καλοκαιρι εν'οψη της καινουριας χρονιας.
    Υπηρχε και στο Μποροβνιακ που χαρησε τα χρωστουμενα και εφυγε αλλα ο Μισκο μας εστειλε αλλον απο το γραφειο του (εδω υπαρχει εφαρμογη του παραδειγματος που γραφεις για τους μανατζερ) αλλα ο Μπαβτσιτς ειναι καλυτερος παικτης απο το Μποροβνιακ.
    Δε μπορεις να γραφεις οτι ''δηλωνει μπασκετμπολιστας''για καποιον που εχει γινει ντραφτ.
    Στην Ολυμπια επαιζε περσυ με παρουσια στην ευρωλιγκα και πολυ καλα νουμερα στην Αδριατικη.Το οτι ο Σερβος του βρηκε ομαδα στην Ουκρανια υπερτιμολογωντας τον (και παιρνοντας την υπεραξια φανταζομαι) δε το κανει κακο παικτη.
    Επισης εχω ενα παραπονο,ενταξει καλος ο Δαμιαν,εχει προσφερει αλλα νισαφι πια με την αβαντα που του κανεις.
    Εχει κανει απειρα λαθη απο το 08 (με διατηρηση Χερμπερτ) εως τωρα και το τελμα που εχουμε περιελθει ειναι αποκλειστικα αποτελεσμα των επιλογων του με τελευταια και χειροτερη τη προσληψη Ντρουκερ (παρενεργεια της γνωριμιας και φιλιας με Μπλατ και οποιος καταλαβε καταλαβε)
    Οσο για τη κοντρα με το σ3 οποιος πιστευει οτι γινεται μονο για τα ματια του Σουμποτιτς και οτι η παρουσια Πιξι ειναι το μοναδικο προβλημα των οργανωμενων ειναι μακρια νυχτωμενος.
    Γιωργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εντάξει να πάρουμε ένα νέο, καλό και εξελίξιμο παίκτη σαν τον μάντζαρη αλλά να πάρουμε και ένα καλό ασόδυο.Μην την πάθουμε όπως φέτος.Χθες χάσαμε με ένα πόντο από τη μπάρτσα και παραλίγο να την κερδίζαμε.Σκεφτείται αν είχαμε αντί τέπιτς ένα καλό ασόδυο.
    Κουρούνα μεχρί τώρα για τον παναθηναικό όσον αφορά τις μεταγγραφές έχεις γράψει για δύο παίκτες Π. Καλάθης και Μαντζαρης. Νέοι, καλοί και πάνω από όλα γεμάτοι ενέργεια και πάθος.Όμως μία ομάδα χρειάζεται έκτος από μικρούς σε ηλικία άρα και άπειρους και κάποιον με μεγαλύτερη εμπειρία. Κανέναν τέτοιο έχουμε στα υπόψιν όπως Ζήση.
    Επίσης έχεις πληροφορίες ποιοι το καλοκαίρι κουνάνε μαντήλι. Έγω πάντως από αυτό που είδα και εχθές θεωρώ ως πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση τον τέπιτς.Ο Καλάθης από την άλλη στον δυσκολότερο και κρισιμότερο μέχρι στιγμής αγώνα δικαίωσε τον Ομπράντοβιτς.Ο επόμενος που θα αναφέρω και ίσως φανεί σε κάποιους παράξενο είναι ο Σάτο. Αυτός πάλι δεν δικαίωσε με τίποτα τον coach ούτε τα 2εκ που παίρνει. Κουρούνα ύπάρχει το ενδεχόμενο ο Ομπράντοβιτς να εισηγηθεί την αποχώρηση του; Έτσι κερδίζουμε κοντά στα 2εκ για μεταγγραφές.
    Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη μεγάλη του νίκη αλλά μπράβο και στον Παναθαηναικό.Πως σου φάνηκαν οι αγώνες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τον λογο στον ανεφερα παραπανω Κουρουνεν, αλλα επειδη εριξα πολυ σαλτσα χαθηκε το νοημα (αχ, ημεις αι καλιτεχνιδοι): φετος παιζει αμεσα το σεναριο να παει ο Δαμιαν στην ΠΑΕ, διοτι τσινησε ο Αθανασιαδης με τις εξυπναδες του Κοντη και το συνεχες πηγαινε-ελα παικτων και μαλλον θα τον καταψηφισουν στις επερχομενες εκλογες της Λεσχης των Εκλεκτων. Αν παλι κανω λαθος, παιρνω και το αναθεμα, διοτι πλεον δεν ασχολουμαι να ψαχτω και απλως εμπιστευομαι καποια καρντασια που ασχολουνται επαγγελματικα με τα αθλητικα η καποιους που ειναι περπατημενοι στα διοικητικα του Αρεως, αλλα δεν γουσταρουν να επαναδραστηροποιηθουν με τιποτα.

    Καλα, μην κολακευεσαι, ψαρακας ειναι το καρντασι αλλα ασχολειται με τα του Αρεως και με γλυτωνει απο αρκετες συγχυσεις.

    Ο Μπαβτσιτς εμενα μου αφησε προσωπικα καλες εντυπωσεις, αλλα εγω εμμενω στο οτι η σαιζον ειναι χαμενη και εκτος απο μανατζερικα (ανθρωποι ειναι και αυτοι, μην γινουν κλεφτες) δεν υπηρχε λογος να γινουν κινησεις "ενισχυσης". Το θεμα ηταν να μην χαθει η Ευρωπη που φετος το Eurocup ηταν κουτσοι στραβοι στον Αγιο Παντελεημωνα. Αν και με τα χαλια της ομαδας θα προτιμουσα ενα Eurochallenge για να μην ξεφτιλιζομαι τοσο συχνα, οσο φετος.

    Κατω τα χερια απο τον Πανορμιτη με το λεβεντικο ονομα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Thanks Tommygun Για την -προκαταβολική- συμπαράσταση! Ειδες κουρούνα μου; Έχω κι εγώ -έναν- fun οπότε μη με δώσεις!

    Πανορμιτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τι χαλασμένες νοοτροπίες έχουν οι διοικητικοί στον Άρη,και συμπεριφέρονται με κανόνες δημοσίου Ελληνικού κράτους.Δεν ξέρω τι γίνεται εκεί πάνω,αλλά αποπνέει μια βρωμιά το όλο σκηνικό της ΠΑΕ,ΚΑΕ,Λέσχης φίλων Άρη.Δεν μπορώ να εμπιστευτώ κανέναν.Θέλουν να τρώνε όλοι μάλλον από την πίτα,και οι οργανωμένοι δεν αποτελούν εξαίρεση σε αυτό.

    ΝΙΚΟΣ,22,ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ασχετο αλλα εβλεπα χθες το Ροκι 5 και θυμηθηκα τον Τομυ(ο κακος σε αυτην την ταινια ειναι ο Tommy the machine gun)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γιώργο
    Συμφωνώ ότι οι παίκτες είναι πληρωμένοι. Το έμαθα εκ των υστέρων αλλά θα επανέλθω την ερχόμενη Τετάρτη. Συμφωνώ και στο ότι η κόντρα με τον Σ3 δεν γίνεται ΜΟΝΤΟ για τον Σούμποτιτς. Επίσης θα επανέλθω αλλά αυτό το ζήτημα είναι συνυφασμένο στενά και με την όλη υπόθεση Δαμιανίδη.
    Θα πω μια κουβέντα για τον Δαμιανίδη...Ακούω, βλέπω και διαβάζω τα όσα του καταμαρτυρούν. Μπορεί σε ορισμένα ή σε αρκετά να έχουν δίκιο. Στη ζωή μου έμαθα από όσους με δίδαξαν μια βασική αρχή. Δεν επιτίθεμαι ΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΛΌΓΟ σε κάποιον. Μόνο αμύνομαι αλλά είναι καλύτερα και το ξέρουν αυτό οι μόνιμοι αναγνώστες της στήλης μου να μην δοκιμάσει κάποιος να μου επιτεθεί αναίτια. Γιατί μετά απλά το κολπάκι δεν τελειώνει. Στην άλλη πλευρά του νομίσματος τώρα. Οταν άνθρωπος κάνει κάτι καλό ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΕΙ αλλά επειδή απλά το γουστάρει εμένα με πιάνει ισόβια αιχμάλωτο. Ο Δαμιανίδης είναι ο ένας από τους δύο προέδρους που ποτέ δεν θα τον κτυπήσω στην αδυναμία του. Και στα δύσκολα του όπως τώρα θα είμαι πάντοτε υπέρμαχος του. Ο άλλος για να μη ΄γίνει ερώτηση δεν είναι πλέον στο μπάσκετ και είναι ο Μαλάκος (Λάρισα). Είναι θέμα αρχών, παιδείας και ψυχισμού. Αν ο Αρης με τον Δαμιανίδη πρόεδρο είναι πιο δυνατός από σήμερα θα του κάνω κριτική. Αλλά τώρα που είναι με την πλάτη στον τοίχο μην περιμένετε από μένα να του τα χώσω και ας με βρίζει όλη η Θεσσαλονίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εχω γράψει ότι ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί στενά τον Πατ Καλάθη και το ίδιο κάνει και με τον Μάντζαρη. Οι μεταγραφές είναι συνάρτηση της τελικής επίτευξης των στόχων. Δεν πιστεύω ότι θα φύγει ο Σάτο. Κανείς παίκτης όσο καλός και να ήταν δεν προσαρμόστηκε με την πρώτη στις απαιτήσεις του Ομπράντοβιτς. Θυμίζω τι λεγόταν και τι γραφόταν το πρώτο εξάμηνο του Νίκολας στην ομάδα.
    Για τον Ολυμπιακό η βραδιά ήταν υπερφυσική. Δεν πιστεύω ότι μπορεί να ξαναπαίξει με τέτοιο ιερό φανατισμό ούτε τέτοια άμυνα και δεν πιστεύω ότι η Σιένα μπορεί να ξαναπάθει τέτοια αιχμαλωσία. Θα περάσει όμως μάλλον με 3-1...
    Ο Παναθηναϊκός πιστεύω ότι έχασε την ευκαιρία του στον πρώτο αγώνα. Δύσκολα θα ξεφύγει από το σουίπ...Λογικά έχουν αδειάσει οι παίκτες του γιατί έφτασαν πολύ κοντά και δεν νίκησαν. Είδα μόνο το μισό ματς και νομίζω ότι τον αδίκησε η διαιτησία. Δεν του πήρε το ματς αλλά ο Λετονός έπαιξε έδρα και το τρίο ήταν εντελώς ανισοβαρές για τις ανάγκες τέτοιου αγώνα. Από την άλλη διαιτητής με προκατάληψη δεν δίνει αντιαθλητικό στο τέλος αλλά ένα απλό φάουλ και τελειώνει την υπόθεση... Θέλω να πω ότι αδικήθηκε αλλά όχι με βάση σχέδιο απλά ήταν κακός ο ορισμός των συγκεκριμένων διαιτητών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Tι ξεφτιλα ηταν αυτη?Μου ρχεται να κατεβασω ολο το σπιτι τι τσοντα ηταν αυτη γαμωτο???ΟΚ να μας ζοριζαν αντε να χαναμε στον ποντο μεχρι εκει εφτανε η φαντασια μου ακου κει 2.30 πριν το τελος στο -17...πο ρε γαμωτο δεν εχω λογια μονο ΞΕΦΤΙΛΑ και ΝΤΡΟΠΗ.Περιμενω μηνυματα συμπαραστασης και παρηγοριας στον αρρωστο και πληγωμενο γαυρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Με ολον τον σεβασμο που σου εχω, αλλα εαν νομιζεις οτι απο αγνο αρειανισμο ο Δαμιανιδης ασχοληθηκε με το μπασκετ του Αρη, εγω παω πασο. Διοτι μεσω του Αρη(και κυριως στο ποδοσφαιρο) εγιναν μαγκες μια σειρα επαγγελματιων οπαδων, που ειδικα στην μπαλα εκαναν εγκληματα.

    Εμεις δεν ζητησαμε εκ μερους σου καντηλια και αναθεματα, επειδη οσοι σε διαβαζουμε ξερουμε οτι εισαι ντομπρος και ξηγημενος και εκ των προτερων δεν θα εμπαινες σε τετοια σεναρια. Ομως νομιζω οτι μια στοιχειωδη κριτικη θα ηταν απαραιτητη, ειδικα σε μια διετια που ο Αρης πηγε 10 χρονια πισω. Δεν γινεται να βγαινει να μας λεει ο Δαμιανιδης οτι δεν στηριζουμε την ομαδα, οταν αυτη η ομαδα ειναι εκτρωμα. Δεν γινεται να λεει οτι ηρθαν περσι παικτες σακατεμενοι αλλα εμεις τους υπογραψαμε. Δεν γινεται να μην μπορουμε να φερουμε τον Παρκερ για τριαντα χιλιαρικα και τον Τζαζβιν με αλλα τοσα (χονδρικα) και να εχω τον Ντανστον που ουτε για να πουλαει παπουτσια στην Καμαρα δεν κανει.

    Αυτο περιμεναμε να διαβασουμε. Κουμαντο εσυ κανεις στα γραφομενα σου και στο μπλογκ αυτο, αλλα καποτε πρεπει να μαθουμε να κρινουμε τους ανθρωπους γι' αυτο που κανουν και οχι γι' αυτο που μπορουσαν να κανουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Rodia πουλακι μου, κουραγιο. Δες το μελλον ροδινα. Καταρχας εσυ εχεις προεδρο με λεφτα. Ο δικος μας κλαιγεται γιατι δεν αγορασαμε τα παμφθηνα διαρκειας στην αρχη της σαιζον. Εσυ εχεις προπονητη απο την αρχη της σαιζον. Εγω τον απεκτησα για ενα διμηνο, τωρα που και εγω να καθομουνα στο παγκο δεν θα πειραζε κανενα. Αν εσυ εχεις δυο κρεατα (Νιλσεν-Γκορντον), εγω τι να πω που εχω καταντησει προτυπη μοναδα ζωικης παραγωγης? Ελα, παρηγορησου, πιες το τσαγακι σου (με ρουμι μεσα), σκεψου οτι η εδρα της Σιενα προσφερεται για ενα διπλακι, σκεψου οτι εισαι πανω απο τον βαζελουα, και μετα φερε μου μια κουτα σοφτεξ να κλαψω για την ομαδα μου.

    Αν και δεν μπορω να σας καταλαβω. Εμπειρη ομαδα ειστε, εμπειρο προπονητη εχετε, τι γινεται συνεχεια και την πατατε ετσι?

    ΥΓ: Στο παραπανω ποστ η σωστη προταση ειναι "γι' αυτο που ΘΑ μπορουσαν να κανουν".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τι να πω ρε.Ηταν η μερα των διπλων.Ολες οι εδρες σπαστηκαν.Με εντυπωσιασε και ο βαζελος αν και δεν ξερω ποσο θα αντεξει ο Διαμαντιδης σε αυτους τους ρυθμους.Παντως παιζουν στο τοπ τους αυτη τη στιγμη,λιγο νωριτερα απο οσο συνηθιζαν τα τελευταια χρονια που παιρναν μπρος λιγο πριν το φαιναλ 4 και τα πλει οφς.Εμεις πιστευω κουτσα στραβα θα την περασουμε τη σιενα δεν με τρομαζει.Ουτε αυτοι το πολυπιστευουν.Δεν με τσαντισε τοσο ο φοβος του αποκλεισμου οσο η ηττα και κυριως ο τροπος που ηρθε αυτη.Οψομεθα
    Κουρουνα ο Κωτσης ειναι ακομα στον Κολοσσο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Tommy
    Αν και έχεις μια τετράγωνη λογική κάνεις το ίδιο λάθος που κάνουν πολλοί. Δεν περιμένεις. Μια ομάδα κρίνεται πάντοτε στο τέλος της σεζόν.
    Ο Κώτσης είναι ακόμη στον Κολοσσό, δεν ξέρω κάτι διαφορετικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κουρούνα
    με τον Μίλος ξέρεις τι τρέχει;Είναι αλήθεια ότι έχει πρόβλημα με τη μέση του και δεν παίζει; Θυμάμαι σε παλιότερο τεύχος πως είχες γράψςει;άλλαξε μίλος ατζέντη για να βρούμε την ησυχία μας;Τι εννοούσες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Εγω να σου θεσω ενα αλλο ερωτημα και περιμενω να μου απαντησεις, οχι φυσικα γιατι εισαι υποχρεωμενος αλλα επειδη πραγματικα το εχω απορια: αντε και βγηκαμε τριτοι. Που ακριβως θα παιξουμε, μια και το Αλεξανδρειο εχει κριθει ακαταλληλο και το μοναδικο γηπεδο Ευρωλιγκας ειναι το Παλατακι?

    Δεχομαι οτι μπορει να κανω λαθος, αλλα στην συγκεκριμενη φαση τι θα βοηθουσε περισσοτερο τον Αρη για να συσπειρωσει τον κοσμο του: τριτη θεση η το F4 toy Eurocup και ενδεχομενη κατακτηση τιτλου, μια και φετος περαν της Καχασολ (κατ' εμε) οι υπολοιπες ομαδες παλευοντουσαν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος
    Ο Μίλος είναι όντως τραυματίας. Το πρόβλημα με τη μέση υπήρχε από την αρχή της σεζόν και το...ψιλοέλεγαν. Τα υπόλοιπα είναι λεπτοί συνδυασμοί και αν ανατρέξεις (αφού διαβάζεις και τις ξεκάρφωτες προτάσεις) σε παλαιότερα δημοσιεύματα μου θα καταλάβεις πολύ καλά τι εννοώ. Χρειάζεται όμως συνδυασμός...Δημόσια δεν μπορώ να γράψω όλες τις λεπτομέρειες γιατί προτιμώ το κλουβί από το....κελί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Tommygun
    Επειδή δεν κάνω τον πονηρό σε θέματα που δεν γνωρίζω πότε κρίθηκε ακατάλληλο το Αλεξάνδρειο;
    Οσο για τους υπολογισμούς περί δυναμικότητας είναι πολύ σχετικοί. Εδώ έγινε φαβορί η Βαλένθια για το Φ-4 που δεν ήταν καλά καλά να περάσει την πρώτη φάση. Σε αυτό το επίπεδο οι διαφορές είναι μικρότερες από αυτό που ποιστεύουμε ή φανταζόμαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή