Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Τεύχος 254

Ολα στραβά πήγαν τις τελευταίες μέρες. Η αργία της Καθαράς Δευτέρας μας απαγόρευσε σε πολλά σημεία της χώρας να πάμε κανονικά Τετάρτη, εμένα με έβγαλε νοκ άουτ μια κουρουνο-ίωση αλλά τελικά ακόμη και με αυτές τις συνθήκες το τεύχος, έστω και Πέμπτη, πήγε παντού. Αυτό για όσους εξέφρασαν απορίες ότι δεν το βρήκαν έγκαιρα και πήραν τηλέφωνα ή έστειλαν μέιλ.
Μια αλλαγή που έγινε στο περιοδικό και ελπίζουμε ότι θα βρει ανταπόκριση. Καθιερώθηκε και ειδικός χώρος με θέματα από το γυναικείο μπάσκετ ύστερα από απαίτηση των αναγνωστριών μας που θεωρούσαν ότι αυτό έπρεπε να έχει γίνει εδώ και καιρό. Τίτλος....Ladies only...Περιμένουμε απόψεις.

2 σχόλια:

  1. Ωραιο το τευχος. Ειχα και καιρο να το παρω (λογω κακιστης πορειας της ομαδος μου), ειχε αρκετα ενδιαφεροντα θεματα (δεν θα τα πω σεβομενος την κουρουνεια αρχη), νομιζω ομως οτι το καλυτερο σκελος ηταν η συνεντευξη με τον πατερ-τριποντο, καθως και η ψυχικη ηρεμια που φανηκε να τον διακρινει. Καλυτερα να ξαναπηγαινα Αυλωνα για εκπαιδευση δοκιμου, παρα να επαιζα με συμπαικτες τον Κικιλια, τον Πλευρη, την Αποστολακη, τον Γιαννη τον Φιλαθλο και τον Λοβερδο.

    Το Ladies Only ειναι καλο που συστηματοποιειται ως στηλη, αν και παλαιοτερα ειχαν γινει αρκετα αφιερωματα σε παικτριες, οποτε δεν νομιζω οι δεσποινιδες/κυριες να ειχαν τοσο πολλα παραπονα.

    Σημαντικοτερο μερος του περιοδικου για μενα η ιστορια με τον Σουμποτιτς, παρολο που δεν εχει ιδιαιτερο νοημα απο την στιγμη που το περιοδευον καφενειο εχει βαλθει να αναστησει καθε νεκρο και ετοιμοθανατο της Α1. Πολυ σημαντικη επισης και η αναρτηση της απαντησης του Σουμποτιτς τοτε. "Για να μαθαινουν οι νεοι και να θυμουνται οι παλιοι".

    Αντε, 7 παιχνιδια ακομη απεμειναν. Φροντιστε να μας ντροπιασετε οπως μονο εσεις ξερετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν και το μπάσκετ είναι ανδρικό άθλημα οι γυναίκες έχουν βάλει τα γυαλιά και έχουν αποδείξει ότι αξίζουν την προσοχή μας και φυσικά μια στήλη στο περιοδικό.

    Επειδή διάβασα τη στήλη σου και τα περί Πανελληνίου θα ήθελα να μας φωτίσεις λίγο για την κατάσταση στην ομάδα. Ο "Τζακ" ψάχνει ρόλο σε νέα ομάδα; Ο Μίνωας θέλει να συνεχίσει; Ποιο το μέλλον για του χρόνου;

    Υ.Γ. Ποιος είναι ο απαντητής των επιστολών των αναγνωστών στο All Star Basket; Απ' ότι έχω πιάσει σε συμπαθεί πολύ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή