Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Τεύχος 253 (με εξώφυλλο)

Ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ του Δαμιανού Παπαχατζή λύνει τον ’’γόρδιο δεσμό’’ της εθνικής ομάδας μπάσκετ. Μας αποκαλύπτει ποιός θα είναι ο προπονητής και πότε θα συμφωνήσει αλλά και ποιοί από τους πρωτοκλασάτους παίκτες θέλουν ή δεν θέλουν να παίξουν το επόμενο καλοκαίρι στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας.
Για λόγους...ασφάλειας και για να μην δούμε το εξώφυλλο μας να γίνεται φύλλο και φτερό σε σάιτ και αθλητικές εφημερίδες αύριο το πρωί χωρίς καν να μνημονεύεται η πηγή (όπως κατ΄ επανάληψη έχει συμβεί) δεν δίνω άλλες πληροφορίες απόψε και δεν εμφανίζω το εξώφυλλο.
Στο ίδιο τεύχος που κυκλοφορεί αύριο θα βρείτε ακόμη:
- Ενα απολαυστικό χρονικό του Νίκου Μπουρλάκη για τις μεγάλες κόντρες του Ντούσαν Ίβκοβιτς με αφορμή την πιο πράφατη (Μπουρούσης) και την απέχθεια τους προς τις...βεντέτες. Από τις πρώτες που έχουν καταγραφεί πίσω στη δεκαετία του ’80 μέχρι τις πιο πρόσφατες.
- Πολυσέλιδη ανάλυση των μεγάλων ανταλλαγών που συγκλόνισαν τον κόσμο του ΝΒΑ, την επίδραση που πιθανώς θα έχουν στις ομάδες αλλά και ένα ενδιαφέρον αφιέρωμα του Χάρη Γεωργούλα στα midseason trades που άλλαξαν τις ισορροπίες του ΝΒΑ τα προηγούμενα χρόνια.
- Μια εξαιρετική συνέντευξη του Νίκου Ζήση που μιλάει για τους επικείμενους αγώνες Ολυμπιακού- Σιένα και αποκαλύπτει γιατί σήμερα παίζει στην Ιταλική ομάδα και όχι σε κάποιο ελληνικό σύλλογο.
Y.Γ. Ευτυχώς είχαμε την πρόνοια και δεν χαραμίσαμε παραπάνω από 1,5 σελιδούλα του τεύχους στον τελικό του Κυπέλλου, επειδή μέχρι τη Δευτέρα η διεξαγωγή του ήταν στον αέρα! Την ώρα που θα κυκλοφορεί αύριο το περιοδικό ο τελικός θα έχει αναβληθεί και επίσημα και ο ένας θα τα ρίχνει στον άλλο: Ο Μπιτσαξής στο Υπουργείο Παιδείας, η Αστυνομία στη ΓΓΑ, ο Βασιλακόπουλος (όπως συνήθως) σε όλους τους υπόλοιπους... Το περιοδικό ζητάει συγνώμη που οι αναγνώστες του θα υποχρεωθούν να μη διαβάσουν γύρω στους 1000 λέξεις του συγκεκριμένου τεύχους.

6 σχόλια:

  1. Δεν ήταν απλά μια μάχη για πρόκριση στους 8.
    Στο μπάσκετ έχουμε μια μετωπική σύγκρουση όλοι εμείς με τον super3.
    Θέλουν να πιστεύουν ότι χωρίς αυτούς δεν μπορεί να γίνει τίποτα καλό...(Θεωρούν ότι είναι πιο πάνω απο τον σύλλογο).
    Kάθε αγώνας στο Παλέ πλέον θα είναι μια μάχη της ομάδας απέναντι στους αντιπάλους και μια άλλη μάχη των φιλάθλων απέναντι στον super3....
    Δεν θα τους περάσει...

    Ας παίξουμε με το εφηβικό,δεν θέλω να ασχολούμαι και να βρίζω παίκτες και προπονητές που δεν μπορούν απλά...

    Δίκαια αποκλειστήκαμε απο την Ευρώπη σήμερα...Αν δεν έχεις πλάνο ,ρε ΚΑΕ ΑΡΗΣ/Α-ΜΕΤΟΧΟΙ/ΔΑΜΙΑΝΙΔΗ δεν πας πουθενά ,πράγμα που συμβαίνει εδώ και 3 έτη..

    ΝΙΚΟΣ,22,ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναφέρουν διάφορες ιστοσελίδες για επικοινωνια Ζούρου-Βασιλακό μήπως αυτός είναι στο εξώφυλλο ο επόμενος προπόνητής της Εθνικής; Σήμερα είναι μία από τις ελάχιστες φορές που δεν πήρα το περιοδικό πρωί-πρωί.
    Ξέρεις τι έγινε με τον Τάκερ; Τι πρεμούρα τον έπιασε να φύγει; Του χρωστάνε λεφτά;
    @ Νίκος Εκεί στον Άρη άλλη δουλειά δεν έχετε από το να μαλώνετε. Καταλαβαίνω την αγάπη σου για την ομάδα και την επικροτώ αλλά έτσι δεν πάει καμία ομάδα μπροστά.
    Όποιος κουφάλας πάει στο Παλατάκι με τον γαύρο για να κάνει επεισόδια και τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ θα τον @#$%&*@##$@@#$. Ο ΠΑΟΚ έχει ελάχιστο κόσμο και όποτε αυτός παρουσιάζεται τιμωρείτε. ΗΜΑΡΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Dear badanaman,

    Στον Τακερ ευχομαι αυτο που ειχε πει ο Μεσαικος στον Λαιδελη: "Στην ευχη της Παναγιας και μην σε ξαναδω μπροστα μου". Αλλος φωστηρας και ο Σουμποτιτς που τον εβαλε κοντα 30 λεπτα για να αεριζει τα .... του ο πλανοδιος. Αυτη η ιστορια με τον Σουπερ 3 παρατραβηξε. Οχι ο ενας τρυπιος, ο αλλος προδοτης θαρρεις και ειμαστε καμια σουπερ ομαδα και δεν μας παρακαλει ολος ο κοσμος. ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ!!! ΑΡΟΥΛΗΣ ΓΙΝΑΜΕ! ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΡΗΣ!

    Νικο, καθε αγωνας στο Παλε ειναι αντιστροφη μετρηση για να τελειωσει η σαιζον, να παει ΟΛΗ η ομαδα πλην Μποροβνιακ- Ταπουτου-Μπραουν στα σκουπιδια (πρωτος ο Χατζηβρεττας στο ντατσουν) και μην ξανακουσω μπουρδες για Ευρωλιγκες. Ας κανουμε πρωτα μια αξιοπρεπη πορεια στο Eurocup, ας αξιωθουμε να εχουμε 2 σοβαρους ξενους και βλεπουμε.

    Και ας ξεκαθαρισει το θεμα με τον Χρυσικοπουλο. Εχω εναν Κουκοτς ηδη στο ροστερ μου, δευτερος μου περισσευει. Αντε γιατι και η υπομονη εχει τα ορια της.

    Ευχομαι απο τα βαθη της καρδιας μου ο Αρης της επομενης περιοδου να μην εχει ουτε εναν ελληνα παικτη. Να βρουν αλλου μλκες να τους τρωνε τα λεφτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νομίζω πως πλέον θα πρέπει να ανεβει το εξώφυλλο στο μπλογκ :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνώ και επαυξάνω...
    ΝΙΚΟΣ,22,ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θεωρω το Ζουρο απο τους καλυτερους νεους Ελληνες κοουτς.Επισης τον θεωρω λαθος επιλογη για την Εθνικη να εξηγησω γιατι.Ειναι απο τους κοουτς που δεν αφηνει ελευθερους τους παικτες να πραττουν κατα το δοκουν γι αυτο και στις ομαδες του συνηθως παιρνει κανα διμηνο για να αφομοιωσουν οι παικτες το στυλ του.Στην Εθνικη δεν θα εχει αυτο το χρονο.Να γιατι νομιζω πως ο Σφαιροπουλος η ο Μπαρτζωκας(απο Ελληνες)θα ταν καλυετρες περιπτωσεις.Αν και νομιζω πως γενικα η τοπ επιλογη βαση προπονητικης φιλοσοφιας-χημειας με παραδοσιακο τροπο παιχνιδιου Εθνικης θα ηταν ο Πιανιτζιανι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή