Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

150.000 επισκέπτες

Πριν από λίγο διαπίστωσα βλέποντας τον μετρητή επισκέψεων του μπλογκ ότι ο αριθμός των λεγόμενων unique visitors του παρόντος μπλογξ ξεπέρασε αισίως τις 150.000! Σαφώς και το νούμερο δεν είναι θηριώδες αν συνυπολογίσουμε ότι το μπλογκ πρωτοεμφανίσθηκε τον Σεπτέμβριο του 2009 αλλά είναι σημαντικό γιατί μιλάμε για ένα ιστολόγιο που δεν έχει συνεχή ενημέρωση, δεν ασχολείται συνήθως με την επικαιρότητα και δεν το γράφει μια ομάδα δημοσιογράφων αλλά ένας και....ασυνεπής που το ενημερώνει ανάλογα με τα κέφια του!
Το μπλογκ ανέβηκε με ένα και αποκλειστικό σκοπό: Αφού δεν έχουμε δεήσει να φτιάξουμε ένα σάιτ του περιοδικού να υπάρχει ένας κόμβος επικοινωνίας με τους αναγνώστες μας. Δεν ξέρω αν λειτούργησε και λειτουργεί αποκλειστικά προς αυτή την κατεύθυνση αφού από τα σχόλια διαπιστώνω ότι υπάρχουν εδώ μέσα και άνθρωποι που δεν αγοράζουν τακτικά ή ποτέ το περιοδικό. Όλοι οι καλοί χωράμε προφανώς...
Αν υπάρχει ένας λόγος που είμαι ευχαριστημένος από αυτό το χώρο έχει να κάνει όχι μόνο με την ενεργή παρουσία σχολιαστών αλλά ΚΥΡΙΩΣ και πάνω απ΄ όλα με το ότι τα σχόλια είναι ελεύθερα, άνευ moderation και μετά τις πρώτες μέρες που είχα χάσει τον...ύπνο μου από το φόβο τι μπορούσε να γραφτεί ερήμην μου τώρα έχω πάρει ένα πολύ καλό μάθημα: Τους χώρους και τη λογική τους τη δημιουργούν οι ίδιοι άνθρωποι. Δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον που θα έμπαινε, θα διάβαζε κάτι που δεν θα του άρεσε και θα άφηνε ένα άσχημο σχόλιο. Πολύ απλά σε σχέση με τα υπόλοιπα που γράφονται από τους επισκέπτες του μπλογκ θα έμοιαζε απλά γελοίος! Ευχαριστώ για τη συμμετοχή από καρδιάς αλλά κυρίως ευχαριστώ που όλοι σας αποδείξατε ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε και να συντηρήσουμε  ένα μικρό χώρο ποιότητας αντάξιο μας και αντάξιο του μπάσκετ!
Υ.Γ. Είχα σκοπό ως έκπληξη για τις 150.000 επισκέψεις να κάνω ένα μικρό δώρο στον κορυφαίο σχολιαστή. Αλλά δεν πρόλαβα να μετρήσω ποιός έχει γράψει τα περισσότερα από τα....3867 σχόλια που έχουν γίνει ως τώρα στα περίπου 340 διαφορετικά ποστ! Τα σχόλια ήταν πολύ περισσότερα από όσα φανταζόμουν!!! Συνεπώς συνεχίζω το....μέτρημα και επαφίεμαι για τις 200.000 επισκέψεις... Σύντομα ελπίζω.

20 σχόλια:

  1. Μπράβο μας..........

    Τώρα στα τετριμμένα,επιτέλους ο Άρης πάλεψε με Παο,αν και πολλά θέλουν ακόμα βελτίωση...
    Ελπίζω ο super3 να κατάλαβε ότι δεν είναι πολύτιμοι και δεν κερδίζουν αυτοί τα ματς και να καταλάβουν πως το ΠΑΛΕ θα γεμίσει και χωρίς αυτούς με τέτοιες εμφανίσεις...
    Ελπίζω o Σούμποτισς να μην τους δώσει συγχαρητήρια που έχασαν σήμερα αλλά να τους κράξει τους παίκτες του,για να καταλάβουν που είναι και να αποκτήσουν μέταλλο και πνεύμα νικητή!!!

    ΝΙΚΟΣ,22,ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για κάτσε ......
    Μόνο τόσοι???
    Άντε και στους 150000 ζωή νάχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παντως εχω μεινει εκπληκτος απο την καταπληκτικη πορεια Καβαλας και Περιστεριου.Εγω εχω πονταρει τα λεφτα μου στον Πανιωνιο και για ευνοητους λογους ελπιζω σε καταληξη του σε θεση που να βγαζει Ευρωπη αλλα πρεπει να παραδεχτω τις 2 ομαδες που εντυπωσιαζουν και να αποδωσω τα ευσημα στον Πεδουλακη που με υλικο της πλακας εφτιαξε μια σοβαρη και αξιοπρεπη ομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σ' αγαπάμε ρε ΚΟΥΡΟΥΝΑ...

    (υ.γ.να ενοχλήσεις την Γραμματεία,έχει αποσταλεί το πακέτο προ Καθαράς Δευτέρας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πες μας το δώρο να το συζητήσουμε.Αν είναι να αρχίσουμε τα σχόλια,να φτάσουν οι επισκέψεις στις 300.000 και στο τέλος να μας δώσεις για δώρο μία φωτοτυπία με το εισιτήριο του Καζλάουσκας μόλις έφυγε να μην μπαίνουμε σε κόπο.Ο λαός θέλει από μπάλα και πάνω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κουρούνα
    γνωρίζεις τίποτα σχετικό για το επεισόδιο με τον Αγγέλου στο Σεφ.Είναι αλήθεια αυτό που αναφερόταν στην ανακοίνωση του Ηλυσιακού ότι έβριζε μανάδες και σπίτια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αφού η κουρουνα εβαλε το αλλο βιντεακι στην επιστροφη του Γκάρμπα δειτε το φινάλε του πρωτου του αγωνα θα παθετε σοκ!


    http://acbtv.acb.com/video/3754-lacb-20102011-liga_regular-26-final_absolutamente_apoteosico



    Panormitis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. xanthibasket
    Μάλλον ξέχασες ένα μηδενικό γιατί τους 150.000 τους έφτασε το μπλογκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πι Ζήτα
    Το πήρα απόγευμα Παρασκευής. Πάει για ένα τεύχος πιο πίσω, σ΄αυτό δεν το πρόλαβα. Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιώργος
    Το δώρο ήταν compliomentary...Απλά για το επετειακό της υπόθεσης. Πάντως τώρα που το λες ωραίο θα ήταν αυτό και με υπογραφή του κοιμισμένου δημοδιδάσκαλου από το Βίλινιους. Σε δέκα χρόνια θα στο ζητούσαν στο μουσείο του μπάσκετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος
    Γνωρίζω ότι έγινε χοντρή φασαρία διανθισμένη με αρκετά μπινελίκια αλλά δεν μου τα μετέφεραν επακριβώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κουρούνα
    αυτό που θα σε ρωτήσω ίσως θα σου φανεί λίγο κουλό.Διάβασα σε μία αθλητική εφημερίδα πως οι Γιαννακόπουλοι στο επικείμενο Δ.Σ του ποδοσφαιρικού παναθηναικού θα βάλουν 20εκ και θα αγοράσουν μετοχές του Βαρδηνογιάννη.Γνωρίζεις κάτι σχετικό;Και σε ρωτάω γιατί αν βάλουν τόσα λεφτά και εμπλακούν πιο ενεργά στο ποδόσφαιρο δεν θα επηρέασει και τον μπασκετικό παναθηναικό;Μήπως θα στερέξει η κάνουλα για το μπάσκετ;
    Επίσης θέλω να κάνεις καμιά πρόβλεψη/εκτίμηση για τους αγώνες παο-μπάρτσα, ολυμπιακός-σιένα.
    Προσωπική εκτίμηση και για τις δύο σειρές είναι ότι δεν θα χρειαστούν και τα 5 παιχνίδια. Το παο-μπάρτσα το βλέπω για 3-1 φυσικά υπερ μπάρτσα. Το άλλο 3-0.
    Α!και κάτι άλλο.Ντοπέ και η Δεβετζή.Άσχετο με το άθλημα που αγαπάμε αλλά δεν γινέται να μην απογοητεύεσαι και να μην νευριάζεις όταν γίνονται γνωστά τέτοια περιστατικά. Θυμάσαι όλα αυτά που λέγονταν και έλεγαν οι αθλητές αυτοί όταν κέρδιζαν μετάλλια και τότε αισθανόσουν περήφανος και τώρα νιώθεις σαν μαλάκας που πίστεψες τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα. Πραγματικά ντροπή.
    Κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κυριακή
    Και φέτος έλλειψαν τα 10 εκατομμύρια που πήγαν στο ποδόσφαιρο. Το ίδιο θα γίνει και του χρόνου. Σύμφωνα με τις δικές μου πληροφορίες το ρεπορτάζ είναι ακριβές.
    Νομίζω ότι το ΠΑΟ- Μπαρτσελόνα θα τελειώσει 1-3 και το Ολυμπιακός- Σιένα 3-1.
    Αυτά είναι τα απόνερα του 2004 και των αγορασμένων με κρατικό χρήμα επιτυχιών. Το αποτέλεσμα ήταν να σβήσει ο στίβος και η άρση βαρών και να γίνουμε και παγκοσμίως ρεζίλι. Θα ήταν πιο έντιμο να έχουν έτοιμη όλοι αυτοί οι πρωταθλητές της φαρμακοβιομηχανίας μια έτοιμη δήλωση και να ζητάνε συγνώμη γιατί τους έπιασαν και όχι γιατί πήραν φάρμακα. Βαριέμαι να καθίσω να ψάξω τις δημόσιες δηλώσεις και τοποθετήσεις των πολιτικών και πολιτικάντηδων μετά από όλες αυτές τις επιτυχίες. Αλλά στην Ελλάδα κανείς δεν λογοδοτεί, αυτοί θα κάνουν την αρχή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Για το μπλογκ:

    Θα ηθελα να σε ευχαριστησω για αυτο το μπλογκ, που μπορουμε να μιλαμε για μπασκετακι αλλα και για σκανδαλα, για μουσικη αλλα και βιβλια, που διαφωνουμε αλλα και συμφωνουμε και εγω προσωπικα για εναν ακομη λογο, διοτι μεσα απο το μπλογκ γνωρισα τον δευτερο μπασκετικο ΠΑΟΚτση στα ελληνικα χρονικα. Να εισαι καλα και να συνεχισεις οσο γουσταρεις.

    Για το μπασκετ:

    Αποκλειστικη αποστολη μου γι' αυτο το φαιναλ φορ της Βαρκελωνης ειναι να μην φτασουν τεσσερεις σερβοι. Θα προσπαθησω να διεκπαιρεωσω το τιτανιο μου εργο διοτι η Ρεαλ απο βασιλισσα εχει γινει drag queen, αλλα ειπαμε, προταιρεοτητες. Μετα θα προσπαθησω να μην βγει ο Πανιωνιος (τα γατακια) τριτος. Ροντια αγορι μου λυπαμαι, σε εκτιμαω πολυ, αλλα εππειδη εχω πεταμενη ομαδα και βλακα προεδρο, δεν γινεται να γινω εγω ρεζιλι.

    Για την ντοπα της Δεβετζη

    Οταν εμεις λεγαμε για τους Ολυμπιακους Αγωνες οτι δεν εχουν να προσφερουν τιποτα, ειμαστε ανθελληνες. Οταν αμφισβητησαμε τα ελληνικα μεταλλια, ειμασταν απατριδες. Τωρα που σκασαν τα σκανδαλα, μοκο ολοι. Ετσι ειναι ομως: τα ποντικια πανε ανα κοπαδια και οι λυκοι μονοι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ευχαριστώ για την απάντηση.Αυτό που βγάζω σαν συμπέρασμα από αυτά που έγραψες και εσύ είναι ότι η ομάδα μπάσκετ του παναθηναικού έκλεισε τον κύκλο της. Οι Γιαννακόπουλοι αποφάσισαν να ρίξουν το μπάσκετ για χάρη του ποδοσφαίρου και για μεταγραφές το καλοκαίρι στο μπάσκετ δεν χρειάζεται να μιλήσουμε αφού ο προυπολογισμός της ομάδας θα είναι μείον 20εκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κατι που ξεχασα: η γιαγια του Σερβετα εκανε την αναμεταδοση στο Ρεαλ-Ουνικαχα? Φοβερο πρωταθλημα, αλλα χωρις ηχο παρακαλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Φιλτατε Τομμυ αν εινια να βγει ο Πανιωνιος τριτος θα βγει.Αποδειξη του πως μια ομαδα με ελαχιστο μπατζετ αλλα με ενα συγκεκριμενο πλανο και εναν καλο προπονητη μπορει να νικα ομαδες με μπατζετ μεγαλυτερο μεν,σκορποχωρι και στα τυφλα δε,οπως ο Αρης.Μπορει ο Ντεμιαν να εχει καλη φημη ως μπασκετανθρωπος και να ναι ενταξει στις πληρωμες του κτλ αλλα παρελαβε μια ομαδα που βρισκοταν σε ακμη η εμπας περιπτωσει το παλευε και με αλλοπροσαλες αποφασεις την εχει μετατρεψει σε μικρομεσαια ομαδουλα της σειρας.Για μενα συνιστα την απογοητευση της χρονιας μαζι με τον Κολοσσο τον οποια περιμενα σαφως καλυτερο.Και λυπαμαι γιατι και οι 2 ομαδες μου ειναι ιδιαιτερα συμπαθεις για διαφορετικους λογους.Θυμαμαι παλιοτερα δυο περιστατικα απο τον Αρη.Το πρωτο στο ποδοσφαιρο οταν η ομαδα επεσε Β Εθνικη και στο τελευταιο ματς και επειτα απο ηττα απο τον ΠΑΟΚ ο κοσμος τραγουδουσε Αρης μαζι και στη Β Εθνικη.Αλλο περιστατικο οταν επι Γκερσον στους ημιτελικους της Α1 παιζαμε ΟΣΦΠ-Αρης.Η σειρα ηταν στο 2-2 και το τελευταιο ματς ηταν στο Αλεξανδρειο και ο Αρης ηταν το φαβορι για να προκριθει στον τελικο.Ο χοντρο Γκερσον τη γλιτωσε και ως εκ θαυματος αυτη η κακιστη ομαδα του Ολυμπιακου πηγε τελικο με τον πρωταθλητη Ευρωπης ΠΑΟ και μαλιστα τον οδηγησε σε 5ο παιχνιδι.Στο τελος του αγωνα και παρα την πικρα απο τον αδοξο αποκλεισμο οι οπαδοι του Αρη αποθεωσαν την ομαδα τους αναγνωριζοντας την προσπαθεια και επιβραβευοντας μια εξαιρετικη χρονια.Αυτα τα δυο περιστατικα εχουν μεινει στη μνημη μου και γιαυτο αισθανομαι μια ιδιαιτερη συμπαθεια προς την ομαδα του Τομυ.Γιαυτο και οταν προ διετιας ειχα ανεβει Θεσσαλονικη πηγα στο Αλεξανδρειο και υποστηριζα την ομαδα σαν κανονικος Αρειανος.Και ω της συμπτωσης αντιπαλος ηταν ο Πανιωνιος με Νεναντ Μαρκοβιτς στον παγκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Tommygun αν αναφέρεσε σε εμένα για τον μπασκετικό ΠΑΟΚτση, θεωρώ όλους τους μπασκετικούς ως φιλους μου ανεξαρτήτως επιλογών ομάδας (όσο κακές και να είναι......χεχε).

    Συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιό σου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες όπως τους κάνανε και με τα πέτσινα μετάλλια. Πρέπει να ομολογήσω ότι εκείνη την στιγμή που παίρναμε τα μετάλλια χάρηκα αλλά η απογοήτευση μετά ήταν τεράστια.

    Για το F4 να πανε οι καλύτεροι φίλε, τα περί -ιτς, τα ακούω βερεσέ. Αν παίξεις καλύτερα να περάσεις, μαγκιά σου. Προσωπικά, βλέπω σουίπ η Μπάρτσα τον ΠΑΟ μόνο κανένα θαύμα Μάριτς τον σώζει και 3-1 ο Γαύρος. Τα καλύτερα παιχνίδια πιστεύω θα γίνουν με ΜΑΚΑΜΠΙ.

    Ρε παιδιά ε όχι και ο Πανιώνιος, όχι φέτος τουλάχιστον. Σιγά την ομάδα. Αν σκεφτεί κανείς ότι το αστέρι της είναι ο Τσιάρας, αυτό και μόνο τα λέει όλα. Ήμαρτον!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Φιλε μου για Πανιωνιο αυτα που ειπα:Φτηνη ομαδα με μετριο ροστερ αλλα με καλο προπονητη και ξεκαθαρο αγωνιστικο πλανο.Βρισκεται μια νικη μακρια απο την τετραδα και ισοβαθμει με Αρη.Γιατι οχι απαντω?Εγω οταν ειχα προβλεψει καλοκαιρι ευρωπαικη εξοδο του(και μαλλον θα πεσω μεσα γιατι πενταδα πιστευω πιανει)το εκανα γιατι ειδα τα δεδομενα,τα συγκρινα με των αλλων ομαδων και κατεληξα πως εχει τα φοντα να ναι η εκπληξη της σεζον.Δεν μπορω ακομα να πω πως τα χει καταφερει αλλα δεν απεχει πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Dear badanaman, οχι φιλε μου δεν εισαι εσυ, ειναι ο γνωστος και μη εξαιρετεος Γιωργος με τον οποιο γραψαμε εκεινη την αληστου μνημης επιστολη ( "μαζι τα γραψαμε"). Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχω γουσταρει την κουβεντα μαζι σου.

    Ροντια, περα απο τον χαβαλε, ο Πανιωνιος αλλαξε εγκαιρως τους ξενους του (εστω και αν ο κακομοιρος ο Σερβος ηταν μια χαρα λυση, αλλα τραγικα ατυχος) και αυτο επαιξε (κατ' εμε) σημαντικο ρολο. Σε πληροφορω επισης οτι ο Μποροβνιακ ειχε να πληρωθει απο τον Δεκεμβριο, οποτε μην παιρνεις και ορκο για την διαχειρηση του γιου του Σπυρου Καλογηρου. Κατα τα αλλα, το ροστερ του Πανιωνιου ειναι αξιοπρεπες, αλλα ο προπονητης του τραβαει την ομαδα.

    Παντως κοντευουμε να λυσουμε το προβλημα της εδρας για την Ευρωπη. Για το Eurochallenge μεχρι και το κλειστο της Μικρας κανει.

    Τελος οσον αφορα για τα μεταλλια, ας ψαξει καποιος να δει που βρισκοταν η Χαλκια 2 χρονια πριν το 2004. Επειδη καποια ππραγματα ειναι υπερβολικα εξωφθαλμα για να αγνοηθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή