Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

Τελειώνει ο Ουέιφερ;

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας ''Πρωταθλητής'' που συνήθως έχει καλή ενημέρωση στα θέματα του Ολυμπιακού είναι θέμα ημερών η αποδέσμευση του Βον Ουέιφερ! Φυσικά με τις πρόσφατες εξελίξεις το όλο ζήτημα μάλλον δεν προκαλεί ιδιαίτερη έκπληξη έστω και αν από την πλευρά του Γιαννάκη υπήρχε η άποψη ότι ο παίκτης σιγά-σιγά θα έμπαινε αγωνιστικά στην ομάδα και θα του δίνονταν ευκαιρίες. Από την άλλη πλευρά, η διοίκηση (αδελφοί Αγγελόπουλοι) προς κάθε κατεύθυνση υποστηρίζουν ότι δεν τίθεται θέμα αντικατάστασης λόγω του εξαιρετικά ακριβού συμβολαίου.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ήδη έγινε μια πρώτη διερευνητική συνάντηση ανθρώπου που κάνει διαπραγματεύσεις για λογαριασμό του Ολυμπιακού με τον Έλληνα μάνατζερ του Ουέιφερ για να βρεθεί συμβιβαστική λύση ειδικά στο οικονομικό. Παράλληλα, έχει γίνει γνωστό ότι ο Ολυμπιακός διακριτικά ψάχνει παίκτη για να αναπληρώσει τον Ουέιφερ και να προλάβει να δηλωθεί έγκαιρα ώστε να δώσει το παρόν στο ΤΟΠ-16 της Ευρωλίγκα.
Τα προβλήματα στις σχέσεις Ουέιφερ- Ολυμπιακού σας θυμίζω ότι τα είχα αποκαλύψει πριν από ένα και βάλε μήνα στο ξεκίνημα της σεζόν όταν είχα γράψει ότι υπήρχε σοβαρή πιθανότητα να μην δηλωθεί καν στο πρωτάθλημα (για επικοινωνιακούς και μόνο λόγους τότε είχε προτιμηθεί να κοπεί ο Χαλπερίν). Το όλο θέμα επίσημα δεν είχε διαψευστεί αλλά δεν έγινε και ιδιαίτερα πιστευτό, ειδικά στα φόρουμ των οπαδών του Ολυμπιακού που φρόντισαν να το....περιποιηθούν. Τώρα βέβαια το γράφουν και το αναπαράγουν όλοι θεωρώντας το περίπου δεδομένο!

13 σχόλια:

  1. ΑΝΤΙΚΑΣΤΑΤΗΣ ΘΑ ΑΝΑΖΗΤΗΘΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΦΥΓΗΣ ΤΟΥ ΟΥΕΙΦΕΡ??ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ,Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η πρώτη επίσημη εκτίμηση είναι ότι ο Ολυμπιακός μένει όπως έχει με τους έξι ξένους δηλαδή αλλά πιστεύω ότι σε βάθος χρόνου αν βραθεί κάτι καλό θα ασχοληθεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν επρεπε καν να μπει ερωτηματικο.. παει ο γουειφερ... κριμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η κουρουνα ηταν (σχεδον) σε ολα μεσα για γουειφερ. ουτε εγω πιστευα οτι τα πραγματα ηταν τοσο χαλια οταν εγραψε οτι παιζει να κοπει απο την Α1, μεχρι την ιστορια με τα....κλειδια, και μεχρι που τον πετυχα στα μπουζουκια με συμπαικτη του (το ψηλο παιδι,κουρουνα), διαπιστωνοντας οτι δεν προσπαθει και ιδιαιτερα να ανατρεψει το εις βαρος του κλιμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Y.Γ: εκκλιση σε οποιον επισκεπτεται το μπλογκ και πηγαινει στο σεφ για ματς του ολυμπιακου. ΠΡΕΠΕΙ να σταματησουν οι ΕΝΤΕΛΩΣ ποδοσφαιρικες κραυγες και συνηθειες. το μισο κραξιμο που τρωει ο γιαννακης ειναι τουλαχιστον ατοπο, εκ μερους "δηθεν" προπονητων, με φωνες που "μυριζουν" μπασκετικη ασχετοσυνη.. δεν ειναι μπαλα,οπου η εξεδρα ζηταει εναν παικτη και ο προπονητης υπακουει.. το μπασκετ τυγχανει να ειναι πολυ πολυπλοκοτερο αθλημα, και καθε παικτης εχει την εντελως μοναδικη χρησιμοτητα του, την οποια ΜΟΝΟ το προπονητικο τιμ γνωριζει.. ασχετο με τον γουειφερ, αλλα... ΕΛΕΟΣ. παρτε την ποδοσφαιρικη καφριλα σας μακρια απο το γηπεδο και αφηστε τον ανθρωπο να κανει την δουλεια του, οντας πολυ καλυτερος γνωστης του μπασκετ απο ολους εμας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. slepchor
    Συμφωνώ στα περισσότερα για να μην πω σε όλα... Ειδικά σε αυτό που έχει να κάνει με την ποδοσφαιροποίηση του μπάσκετ. Επειδή προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν θα γίνω κακός και δεν κολακεύω κανένα χθες το βράδυ στον αγώνα με τη Μάλαγα έγινε αντιληπτό πόσους ακριβώς μπασκετικούς φιλάθλους έχει ο Ολυμπιακός. Τους 4-5.000 που πήγαν στο γήπεδο και για πρώτη φορά δεν είχε ούτε αποδοκιμασίες, ούτε ''βάλε μέσα τον Σχορτσανίτη''. Οι υπόλοιποι κάθισαν σπίτι και έβλεπαν σε βίντεο τον αγώνα με την Αρσεναλ και δεν νομίζω ότι δικαιούνται δια να ομιλούν! Εχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου. Είναι οι ίδιοι που όταν έγραψα προ 5-6 εβδομάδων ότι υπάρχει θέμα με τον Ουέιφερ με έβριζαν στα οπαδικά φόρουμ...Τέλος πάντων κακίες δεν κρατάω απλά το επισημαίνω με αφορμή το σχόλιο σου. Για τις βραδυνές εξόδους του Ουέιφερ έχω γράψει αναλυτικά παρότι δεν με απασχολεί που βγαίνουν και τι κάνουν οι παίκτες αλλά το συγκεριμένο είχε πλάκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κουρουνα
    μεχρι να λυσω ενα...προβληματακι με το ονομα,
    (για καποιο λογο δεν μπορω να χρησιμοποιησω ουτε το slepchor, ουτε το panos919, !!!!) θα γραφω ως ανωνυμος. ισχυει αυτο που λες, αν και υπηρχαν και χθες ορισμενοι... απλα η κατασταση ηταν υποφερτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Y.Γ: ακομα περιμενω την απαντηση στον.."διαλογο" μας για τους παικτες του κολλεγιακου, οπως επισης και κανενα "δυνατο" σχετικο θεμα στο περιοδικο! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υπήρχε θέμα για Καλιπάρι και νομίζω ότι ετοιμάζονται και μερικά ακόμη εκτός από τις παρουσιάσεις των νεαρών σταρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. απλα κοιταξτε ενα ονομα απο το πουθενα-artsiom parakhouski, Radford. τα παει καλυτερα και απο τον harangody που λεγαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. η χθεσινη δικαιολογια για την μη παρουσια του γουειφερ στο σεφ ηταν ενα "προβλημα στη μεση"........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η αληθινή δικαιολογία είναι ότι δεν έχουν συμφωνήσει ακόμη στο πόσα χρήματα θα πάρει για να φύγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή