Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

Τεύχος Allstar 195


Κυκλοφορεί σε λίγες ώρες και το τεύχος 195 με κεντρικό του θέμα ''Το μυστικό του Παπαλουκά''. Αν σας κάνει εντύπωση η εκρηκτική του βελτίωση και οι φοβερές φετινές του εμφανίσεις υπάρχει λόγος και εξήγηση. Θα τη βρείτε στο δισέλιδο της Κουρούνας μαζί με άλλα πολλά ενδιαφέροντα θέματα για ψαγμένους αναγνώστες και έξυπνα παιδιά...
Φυσικά στο ίδιο τεύχος έχει μπόλικο πράγμα από όλα τα επίπεδα του μπάσκετ...
Πολύ και καλό ΝΒΑ, ενώ σε ένα θέμα από το ΝΒΑ είναι αφιερωμένο και το Παγκόσμιο Χωριό του Γιάννη Ψαράκη. Στο περιβόητο ΝΒΑ Gate και την πολύκροτη υπόθεση του Τιμ Ντόναγκι. Ο αθεόφοβος (όχι ο Ντόναγκι, ο...Ψαράκης) βρήκε μέχρι και τι θα γράφει το βιβλίο του διαιτητή που ''έστησε'' το μισό ΝΒΑ και έγινε ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος του Στερν την τελευταία 20ετία.
Από ελληνικού ενδιαφέροντος θέματα υπάρχει μια συνέντευξη έκπληξη. Ο Γιώργος Χουρμούζης είναι ο διαφημιστής που κατάφερε να πουλήσει έναντι 150 εκατομμυρίων ευρώ τα δικαιώματα του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος. Μίλησε στον Δαμιανό Παπαχατζή και εξηγεί πως γίνεται ο ποδοσφαιρικός Λεβαδειακός να παίρνει περισσότερα χρήματα από την τηλεόραση σε σχέση με τον πρωταθλητή Ευρώπης στο μπάσκετ Παναθηναϊκό αλλά καταθέτει και τη δική του άποψη γιατί δεν έγινε εφικτή η κεντρική διαχείριση και στην Α1 του μπάσκετ.
Υπάρχουν βέβαια και όλες οι γνωστές στους τακτικούς αναγνώστες μόνιμες στήλες του περιοδικού, το ένθετο με όλη την αγωνιστική κίνηση του επταημέρου και σας ενημερώνω έγκαιρα ότι την άλλη εβδομάδα θα υπάρχει στο τελευταίο τεύχος της χρονιάς (το περιοδικό δεν θα κυκλοφορήσει την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου) μια μεγάλη έκπληξη. Αλλά επειδή ακριβώς είναι έκπληξη δεν θα την...χαλάσω από τώρα.

8 σχόλια:

  1. κουρούνα επειδή το περιοδικό το παίρνω καθε σάββατο αυτό το τεύχος εχει αφίσα του Nowitzki???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελπίζω ότι αυτά που λέει στη συνέντευξη του ο Χουρμούζης να προβληματίσουν και να κινητοποιήσουν τις ομάδες (δηλαδή τους δύο αιώνιους).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι έγινε ρε κουρούνα, απεργείς και συ σήμερα; ή μήπως να πω απεργείτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νομίζω ότι ήδη (και ανεξάρτητα της συνέντευξης στην οποία ειπώθηκαν αλήθειες αλλά υπήρχαν και...κενά) οι δύο αιώνιοι κινητοποιήθηκαν. Φάνηκε και στην τελευταία συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ που βρέθηκαν για πρώτη φορά παρέα οι πρόεδροι μετά από πολύ καιρό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν απεργούσα...αργούσα. Βρήκα ευκαιρία και ξεκουράστηκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΟΥΡΟΥΝΑ Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΕ ΠΟΙΟ ΤΕΥΧΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ???ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. pote einai to teleutaio periodiko gia to 2009??? ( ante na fugei to 2009 h pio gkantemikh xronia gia mena )

    ΑπάντησηΔιαγραφή