Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

Ο Σοφοκλής και το...evil sign... Δώστε μας τα φώτα σας!



Ομολογώ ότι επί του θέματος οι γνώσεις μου είναι περιορισμένες! Το έχω δει χιλιάδες φορές σε hard rock και heavy metal συναυλίες ενώ πλέον το συνηθίζουν και αρκετοί ράπερς! Αλλά σε γήπεδο μπάσκετ το λεγόμενο evil sign, το σημάδι του Σατανά το είδαμε πρώτη φορά απόψε στην Πυλαία. Με αυτό απάντησε ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης στις αποδοκιμασίες των οπαδών του ΠΑΟΚ! Το δελτίο του Big Sofo κρατήθηκε από τους διαιτητές με αφορμή το όλο περιστατικό... Με βάση τους κανονισμούς δεν κινδυνεύει με τιμωρία αλλά στη χειρότερη περίπτωση με κάποιο πρόστιμο.
Ο ίδιος ο παίκτης έλεγε μετά ότι όταν η παλάμη του χεριού κοιτάζει προς τα μέσα και όχι προς τα έξω σημαίνει κάτι άλλο και όχι τη...σατανιστική χειρονομία. Οποιος γνωρίζει περισσότερα επί του θέματος ας καταθέσει τα φώτα του μήπως και εμείς οι αδαείς στη...χειροπρακτική μάθουμε τι τελικά σήμαινε η χειρονομία του Σοφοκλή! Για διευκόλυνση βάζω και μια φωτογραφία του...αξέχαστου Γιωργάκη Μπους να κάνει τη σχετική χειρονομία αλλά με την παλάμη να βλέπει προς τα...έξω.

2 σχόλια:

  1. ξερω μια παρομοια χειρονομια μόνο που ο αντιχειρας δεν ακουμπά τα 2 μεσαια δαχτυλα, αλλά είναι τεντωμενος. στην αγγλικη νοηματική γλώσσα σημαινει σ΄αγαπώ. ώστοσο, δεν ειδα τη χειρονομια δεν μπορω να πω κατι παραπανω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μα θα μπορουσε να κανει κατι πολυ πιο προσβλητικο απο αυτη τη χειρονομια,σατανιστικη η μη

    ΑπάντησηΔιαγραφή