Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

All Star Basket (τεύχος νούμερο 192)


Αν έβγαινε αυτό το τεύχος χωρίς εκτενή αναφορά στο ντέρμπι Ολυμπιακού- Παναθηναϊκού θα ήταν περίπου σαν να φωτάγαμε ’’τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι’’! Στο περιοδικό αποφάσισαν ότι το ματς μοιάζει με ραντεβού στα τυφλά, έβαλαν κάτω Τεόντοσιτς και Τέπιτς να μιλήσουν όχι μόνο για τον μεγάλο αγώνα αλλά και ο ένας για τον άλλο και ανακάλυψαν ένα από τους ’’διπλούς πράκτορες’’: Τον Τζόνι Ρότζερς που φόρεσε και τις δύο εμφανίσεις και μιλάει για το σήμερα των δύο αιωνίων αντιπάλων. Ο Νίκος Μπουρλάκης μάζεψε και τα ενδιαφέροντα στοιχεία του φετινού ντέρμπι, όπως τους τίτλους που θα πατήσουν το παρκέ του ΣΕΦ ή θα καθίσουν στους πάγκους του, τα editorial καταθέτουν τις επώνυμες απόψεις για τον αγώνα και το πακέτο είναι πλήρες.
Φυσικά, το περιοδικό απευθύνεται σε όλο το μπάσκετ και έτσι υπάρχουν πολλά ακόμη ενδιαφέροντα και σε αυτό το τεύχος με πολλές σελίδες για το ΝΒΑ, το Παγκόσμιο Χωριό αλλά και την ελληνική πραγματικότητα (δεν μου έστειλαν όλα τα...pdf και τα γράφω έτσι γενικά για να φανούν ωραία!). Τέλος πάντων αν πάτε αύριο στο περίπτερο και δεν σας αρέσει το περιοδικό περάστε από το blog να κάνετε και τα σχετικά παράπονα. Δημοκρατία άλλωστε έχουμε...

5 σχόλια:

  1. Είναι εκτός θέματος περιοδικού και στην κατηγορία ''ό,τι θυμαμαι χαίρομαι'',αλλά κάτι που χες γράψει παλιά ότι ο Ντούντα είχε ψυχρανθεί με Ζοτς αξίζει μια ανάλυση κάποια στιγμή.Αν είναι εκπρόσθεσμο το αίτημα είμαι διατεθειμένος να το τυλίξω με διάφορα εμετικά κοπλιμέντα του τύπου ''μεγάλη κουρούνα μόνο από σένα τα μαθαίνουμε αυτά'',''κανείς άλλος δεν το χε γράψει κλπ κλπ''..Στα σοβαρά όντως το χω απορία,γιατί δεν ήταν γνωστό..Άντε να δούμε και τη δόση Γιωργάκη-Ράμπο αύριο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν ήξερα κάτι παραπάνω θα το είχα γράψει. Κουρούνα του...Σέρβικου λόμπι μου σφύριξε ότι υπήρχε ότι τσακωμός αλλά μια ψυχρότητα (για άγνωστους λόγους) που κράτησε για μεγάλο χρονικό διάστημα αλλά τώρα όλα είναι ξανά μέλι γάλα. Καλά ότι μόνο από μένα γίνονται γνωστά αυτά το ξέρω. Για θυμίσου πριν πόσα τεύχη είχα γράψει όταν κανείς άλλος δεν τολμούσε να ακουμπήσει το θέμα την υπόθεση Ουέιφερ στον Ολυμπιακό και ότι δεν κάνει κλικ με τον Γιαννάκη...Τώρα τα γράφουν όλοι οι υπόλοιποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε Κουρούνα κανένα άλλο νέο με Ουέιφερ υπάρχει?Απ'οτι μου φαίνεται πάντως,θα τον σουτάρει εντελώς ο Γιαννάκης.Κι έτσι πρέπει.Αν δεν παίζει γιατί να πληρώνεται και να χαραμίζει μία θέση ξένου??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κουρούνα μου επειδή δεν βλέπω αυτή την εβδομάδα να είσαι σε φόρμα ,και επειδή διάβασα τις δηλώσεις του Ράμπο προπονητή περί Ιωαννίδη,είδα τις δηλώσεις του περί παρεκτροπής του στο τελευταίο ματς με την Δαφνη,έμαθα απο πολύ σοβαρό ανθρωπο ότι έγιναν μέσα στο παιχνίδι χονδρα σκηνικά μεταξύ Σιγάλα και του μανατζερ του Λαγκαδά αλλά και με τουλάχιστον τρείς παιχτες του . Αρχίζω λοιπόν και καταλαβαίνω ότι ο άνθρωπος έχει όντως δάσκαλο όπως λες κι εσύ και προσπαθεί να τον μιμηθεί.Βλέπω πολύ σύντομα να το τρώει το κεφάλι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν προλαβαίνω να τα μαθαίνω όλα. Αλλωστε εμένα δεν με απασχολεί ο προπονητής Σιγάλας. Είμαι με τον...άνθρωπο Σιγάλα και παρακαλώ να μην γίνονται για τη συμπεριφορά του διασταλτικές ερμηνείες. Και είμαι πάντοτε σε φόρμα. Απλά πρέπει να τροφοδοτώ και το περιοδικό κάθε Τετάρτη, δεν μπορώ να τα γράφω όλα εδώ...Υπάρχει και εσωτερικός ανταγωνισμός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή