Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Μιλάει με Πεδουλάκη η ΑΕΚ

Ανοιχτή γραμμή με τον Αργύρη Πεδουλάκη έχει τις τελευταίες ώρες ο πρόεδρος της ΑΕΚ Μπάμπης Καρμανλής και συζητάει μαζί του το ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και παρότι στον ίδιο δεν έχει ανακοινωθεί τίποτε ακόμη ο Κώστας Φλεβαράκης αποτελεί παραλθόν αφού η διοίκηση της ομάδας έχει αποφασίσει να πάει με άλλο προπονητή στο κομβικής, όπως εξελίχθηκαν, τα πράγματα παιχνίδι του Σαββάτου με την Ολύμπια Λάρισας.
Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί συμφωνία με τον Πεδουλάκη για τον οποίο λέγεται ότι δεν είναι αρνητικός να αναλάβει τις τύχες της ΑΕΚ ο Καρμανλής έχει στο νούμερο δύο της ατζέντας του τον Βασίλη Φραγκιά ενώ του έχει προταθεί και η λύση του Άγγελου Κορωνιού ο οποίος πάντως δεν συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες. Το θέμα είναι όχι ποιόν θέλει η ΑΕΚ αλλά ποιός θέλει να αναλάβει στην παρούσα φάση την ομάδα αφού ήδη ο Ντράγκαν Σάκοτα σε μια κρούση που του έγινε απάντησε αρνητικά!

10 σχόλια:

  1. Ο Φραγκιάς έχει κάνει χρόνια στην Κύπρο και δεν έχω εικόνα..
    ο Πεδουλάκης δε νομίζω να έρχεται χωρίς να θέλει να αλλάξει ξένους...
    ο Σάκοτα προφανώς δε θέλει να χαλάσει την υστεροφημία του.

    Βέβαια υπάρχει κι ένα θέμα... Αν παραιτήσουν τον Φλεβαράκη και αυτός πάει σε καμιά Φίμπα για τα χρωστούμενα, θα μπορεί ο επόμενος να φέρει κάποιον ξένο παίκτη ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην Κύπρο είχε καλά αποτελέσματα και γενικά είναι καλός προπονητής. Αλλά βέβαια στην κατάσταση της ΑΕΚ το καλός και το καλύτερος είναι πολύ σχετικοί όροι.
    Ο Πεδουλάκης έχει όντως παράδοση αλλαγής ξένων αλλά αν συμφωνήσει μάλλον θα του εξηγήσουν ότι δεν υπάρχουν χρήματα. Από την άλλη όμως δεν έχει και πολλές επιλογές για να βάλει σε τάξη την καριέρα του.
    Ο Σάκοτα όντως δεν έχει ορατούς λόγους να ρισκάρει με την ΑΕΚ.
    Ο Φλεβαράκης και λόγω χαρακλτήρα δεν νομίζω να δημιουργήσει πρόβλημα παρότι έχει λόγους να αισθάνεται αδικημένος από την όλη εξέλιξη για την οποία είναι μάλλον ανεύθυνος. Αλλά δυστυχώς για αυτόν είχε ’’προγραφεί’’ από το καλοκαίρι και με αυτή τη λογική και πολύ άντεξε ως εδώ. Αν δεν είχε δημιουργηθεί θέμα με τους ξένους θα είχε φύγει μετά τον αγώνα Κυπέλου με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία που δεν έγινε ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γιατι υπαρχουν προπονητες "καμικαζι"? τυπου φλεβαρακη, καλαφατακη? τοση αγαπη για ομαδες προς χρεωκοπια? παντως μπραβο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙΓΡΗ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΑΕ...ΕΛΑ ΡΕ ΜΕΛΙΣΑΝΙΔΗ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο Φλεβαράκης έμεινε (προς το παρόν)

    το σημερινό τεύχος τι έγινε ? στα περίπτερα θα τα δούμε πρώτα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κουρουνα ο Κογκαλιδης εγραψε ότι υπαρχει προταση από μεγαλη (μαλλον ετσι πως το εγραψε θελει να πει πλουσια=>ισχυρη) ΚΑΕ για διαλυση του ΕΣΑΚΕ και δημιουργια ενος μοντερνου σχηματος

    Πως το βλεπεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. haridimos
    Επεσαν ιώσεις στο περιοδικό. Ολοι τάβλα. Και δεν μου έστειλε κανείς το εξώφυλλο. Επειδή την περασμένη φορά που δεν το έχω είπαν ότι το έκανα επειδή νίκησε ο....ΠΑΟΚ δεν έγραψα τίποτα για να μην μου πουν ότι δεν βάζω εξώφυλλο επειδή κέρδισε ο...Ολυμπιακός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Anonyme
    Δεν το γνωρίζω το θέμα αλλά αν πραγματικά υπάρχει θέληση από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό (ο ένας από τους δύο δεν φτάνει γιατί θα ξαναπάμε στις ίδιες λογικές) να δημιουργηθεί μια καινούργια κατάσταση από μηδενική βάση την υπογράφω. Με την προϋπόθεση να είναι σοβαρή η πρόταση και όχι απλά μια πρόταση για να πάρει κάποιος ή να κρατήσει το ''πάνω χέρι'' στην Ενωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητό πτηνό του μπάσκετ. Πολύ ησυχία βλέπω γιατί έτσι; Εμείς οι θαυμαστές σου περιμένουμε νέα σου αλλά από Δευτέρα τίποτα. Μηπώς κόλλησες γρίπη και εσύ; Αυτή είναι των χοίρων......των πτηνών πέρασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή