Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

Υπάρχει θέμα με Ουέιφερ;

Επισήμως δεν υπάρχει το παραμικρό. Ούτε από την πλευρά του παίκτη, ούτε από την πλευρά του Ολυμπιακού... Κάπως σαν business is business. Πριν από μερικές εβδομάδες είχα γράψει με πολύ....προσοχή γιατί τότε δεν πολυπίστευα τις πληροφορίες που έφταναν στα αυτιά μου ότι ο Γιαννάκης εξέταζε σοβαρά το ενδεχόμενο ο παίκτης που θα έμενε έξω από την Α1 να είναι ο Βον Ουέιφερ. Τελικά, διάλεξε τον Χαλπερίν, πιθανώς γιατί βάρυνε στην επιλογή το συμβόλαιο του Αμερικάνου. Πάντως, από την αρχή της προετοιμασίας η κατάσταση δεν έδειχνε καλή. Σας θυμίζω ότι είχα γράψει και τότε ότι ανεξάρτητα από τα στοιχεία που έδινε στον τύπο ο Ολυμπιακός ο Ουέιφερ δεν έπαιζε καλά ούτε στα φιλικά προετοιμασίας! Πολλές φορές μάλιστα επειδή τα παιχνίδια ήταν εναντίον ελληνικών ομάδων ο Γιαννάκης τον κάθιζε από νωρίς στον πάγκο και οι αντίπαλοι απορούσαν πως την επόμενη μέρα οι εφημερίδες έγραφαν ότι ο Ουέιφερ είχε σκοράρει 15 και 20 πόντους.
Με την επιστροφή του Μπέβερλι δημιουργείται πάλι θέμα και μάλιστα παραμονές του ντέρμπι. Στον Ολυμπιακό δεν μιλάνε γιατί περιμένουν να δουν την ετοιμότητα του Μπέβερλι και μετά να αποφασίσουν ποιός θα μείνει έξω στο Κυριακάτικο ντέρμπι αφού ο Ολυμπιακός έχει δικαίωμα να ''αλλάξει'' παίκτη. Ακόμη όμως και αν  μείνει εκτός πάλι ο Χαλπερίν ο Ουέιφερ δεν αποκλείεται την Κυριακή να παίζει τα πάντα. Ανθρωπος της ομάδας μου σφύριξε διακριτικά ότι ''αν ήταν άλλος παίκτης με μικρότερο συμβόλαιο ίσως και να είχε φύγει ήδη. Αλλά παίρνει πολλά και παίκτης 2 εκατομμυρίων δεν φεύγει τόσο εύκολα και μάλιστα με κλειστό συμβόλαιο''. Σίγουρα αλλά και παίκτης δύο εκατομμυρίων δεν ''κόβεται'' από την Α1 τόσο εύκολα.
Στον Ολυμπιακό λένε πλέον ανοιχτά ότι ο Ουέιφερ δεν έχει εγκλιματιστεί ούτε στον Ευρωπαικό τρόπο ζωής, ούτε στο Ευρωπαϊκό στιλ παιχνιδιού αλλά ότι υπάρχει χρόνος και φέρνουν ως παράδειγμα τις αντίστοιχες περσινές δυσκολίες του Τσίλντρες. Για τα κατορθώματα του Ουέιφερ και τα παράπονα του για διάφορα (μεταξύ των οποίων και για τις...Ελληνίδες) σας έγραψα πριν από δύο εβδομάδες, ενώ η ομάδα του έχει βάλει πλέον από δίπλα άνθρωπο να τον προσέχει, να του μιλάει και να τον κατευθύνει μήπως και μπει στο κλίμα πιο γρήγορα. Ο ίδιος πάντως ο Ουέιφερ έχει πει σε συμπαίκτες του μέσα στα αποδυτήρια ότι ''εγώ για να παίξω μπάσκετ θέλω να είμαι στο παρκέ και όχι στον πάγκο. Ακόμη και στο Χιούστον είχαν συστήματα για να σουτάρω αλλά εδώ δεν υπάρχει ούτε ένα. Πως να βάλω καλάθι;''.  Στο όνομα πάντως της ηρεμίας λόγω του ντέρμπι όλοι στην ομάδα δεν μιλάνε ανοιχτά και επίσημα.
Μπορεί να μην είναι καθόλου τυχαίο ότι ο Ουέιφερ ''κλείδωσε'' και τον λογαριασμό του στο Twitter αφού πλέον ότι....τιτιβίζει μπορεί να το διαβάσει μόνο ένας αυστηρά επιλεγμένος αριθμός φίλων του. Επιλεγμένων από τον ίδιο. 'Ισως για να μην διαβάζουν ή μαθαίνουν στην ομάδα αυτά που σκέφτεται ή γιατί του εξήγησαν από την ίδια την ομάδα ότι δεν πρέπει να δημοσιοποιεί προβλήματα όπως εκείνο το αμίμητο που είχε γράψει ''οι Ελληνίδες γυναίκες είναι πολύ σκληρές μαζί μου'' (την ιστορία την γνωρίζουν επακριβώς οι αναγνώστες του περιοδικού αφού είχα γράψει λεπτομέρειες από τις νυχτερινές εξορμήσεις του).

39 σχόλια:

  1. Επιλογή του Γιαννακη Δεν ήταν ή κάνω λάθος δεν θα έπρεπε να τον στηρίξει περισσότερο όταν η ομάδα εχει επένδυση τοσα εκατομμύρια σε αυτόν τον παίχτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή πάντως την ιστορία με τους γκαρντ θα την πληρώσει ο Ολυμπιακός.Και δε μου βγάζετε από το μυαλό πως ο Γιαννάκης κατά βάθος δε γουστάρει τον Τεόντοσιτς(του ξυπνάει την ηττοπάθεια απέναντι στους Σέρβους.Και ο Τεόντοσιτς το χει το στυλάκι αυτό,αλλά τι φταίει το παιδί).Αλλά και είναι και αγωνιστικό το θέμα.Τόσα λεφτά ξόδεψαν οι Αγγελόπουλοι και σοβαρό σουτ στην περιφέρεια ακόμη δεν έχουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. με τον ερτζεγκ τι γινεται...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλα να παθουν οι Αγγελοπουλοι. Βγαλαμε ταχα μου προβλημα στον Κελατι επειδη δεν ειναι "ονομα" και τον ξαποστειλαμε..

    Σε 4 παιχνιδια στην ισπανια εχει 9/15 τριποντα. Σουταρει με 60%

    ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΕΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν καταλαβαίνω γιατί ο Γιαννάκης μένει στο απυρόβλητο για τις μεταγραφές και ότι λάθος γίνεται το χρεώνονται οι Αγγελόπουλοι, ότι και καλά αυτοί φέρνουν στον Γιαννάκη όποιον θέλουν χωρίς αυτός να το θέλει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οταν οι αγγελοπουλοι λενε "εμεις θα αγορασουμε (και) φετος ονομα απο nba, διαλεξε καποιον",θες δε θες,χρειαζεται δεν χρειαζεται στην ομαδα,ισως ο γιαννακης να μην φταιει και τοσο.... ο γουειφερ περιμενε να εχει τις περισσοτερες προσπαθειες, αλλα με τσιλντρες,κλειζα,σοφο και μπουρουση λιγο δυσκολο... και οπως βλεπω ουτε με παρτιζαν θα πατησει παρκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Γιαννακης δεν μενει στο απυροβλητο. Παρολαυτα οι Αγγελοπουλοι τον βαλανε εκει τον Γιαννακη. Καλα να παθουν και για αυτο.

    Ο Κελατι πιο πολυ για επιλογη Γιαννακη μου φανηκε εμενα και ο Wafer για επιλογη Αγγελοπουλων..

    Αυτη η εντυπωση μενει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ο κελατι αν εμενε θα ηταν κινηση ουσιας, ο γουειφερ ειναι πολυ πιο καλος,αλλα διαφοροι παραγοντες εδειχναν οτι υπηρχαν λιγες πιθανοτητες να "βγει" η κινηση, κ ετσι φαινεται απλα σαν κινηση εντυπωσιασμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φαντάζεστε τον Βουγιόσεβιτς με το ρόστερ του Ολυμπιακού?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παπάδες θα έκανε, αλλά θα είχε πάρει κι άλλον οργανωτή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Ο Ουέιφερ όπως λένε στην ομάδα δεν μπορεί να προσαρμοστεί και δεν καταλαβαίνει καν τα συστήματα. Από την άλλη όμως όταν μια ομάδα φέρνει τέτοιο παίκτη οφείλει να το παλέψει λίγο παραπάνω.
    Ο Ερτσεγκ γυμνάζεται μόνος του και περιμένει να δει αν θα τον δώσει κάπου δανεικό ο Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός επειδή κανείς δεν θέλει να μοιραστεί το πολύ βαρύ συμβόλαιο του Σέρβου δεν τον δίνει για την ώρα πουθενά γιατί ήδη πληρώνει συμβόλαια 700.000 ευρώ για τρεις παίκτες που του ανήκουν και παίζουν αλλού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι Αγγελόπουλοι είναι σοβαροί άνθρωποι και αγαπάνε το μπάσκετ. Και όπως είπε την περασμένη εβδομάδα ο Καρατζάς στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό αν δεν είχαν εμφανιστεί αυτοί θα είχαν φύγει και οι Γιαννακόπουλοι. Το θέμα είναι ότι βλέπουν τα πράγματα από μια δική τους οπτική γωνία και όντως φορτώνουν σε κάποιες περιπτώσεις την ομάδα με παίκτες για να κάνουν εντύπωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ελεος! Ο Κελάτι είναι ένας παίκτης της σειράς με ένα καλό σουτ. Αλλο πράγμα να παίζει κάποιος σε μια ομάδα με περιορισμένους στόχους και να δουλεύει η ομάδα για να του δίνει σουτ και άλλο ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και η Μπαρτσελόνα. Εδώ ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να βρει σουτ για τον Ουέιφερ θα δούλευαν οι σταρ του για να κάνουν σκριν και να σουτάρει ο Κελάτι; Λάθος συγκρίσεις είναι αυτές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Λάθος σύγκριση είναι και αυτή του Βουγιόσεβιτς. Ο συγκεκριμένος προπονητής όσες φορές δούλεψε έξω από τη Γιουγκοσλαβία και με ομάδες που έκαναν πρωταθλητισμό απέτυχε. Η δουλειά του είναι να βρίσκει πιτσιρικάδες, να τους βάζει να παίζουν και να τους πουλάει η....βιομηχανία της Παρτίζαν. Σε αυτό είναι ο καλύτερος στην Ευρώπη και έχει οργανώσει ένα ολόκληρο σύστημα για να βρίσκει η ομάδα ότι καλύτερο υπάρχει από νέους παίκτες στη Σερβία. Αλλά σε ομάδα πρωταθλητισμού θα ήταν σαν ψάρι έξω από τη γυάλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ...όπως ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ..Για Πανιώνιο και Μαρούσι είναι μια χαρά,βγάζει παικτάκια,τις κάνει δυνατές ομάδες..Για τον Ολυμπιακό είναι σαν ''ψάρι έξω από τη γυάλα'',όπως ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ!Λίγος,χωρίς διάθεση επιθετικού παιχνιδιού,χωρίς διάθεση για καλό μπάσκετ..έχει 100 κολλήματα και με αυτά θα μείνει..ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ,ομάδα με τέτοιο ρόστερ να κάνει μόνο σετ επιθέσεις..Μπορεί να συμπαθώ τον Γιαννάκη ως άνθρωπο και ως φιγούρα του μπάσκετ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ(..),αλλά ως προπονητή δε θέλω πια να τον βλέπω μπροστά μου..
    Υ.Γ.:Εσύ που...τα ξέρεις,μπορεί να υπάρξει θέμα...ίβκοβιτς,ή έστω άλλου κόουτς??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πότε ακριβώς ρε παιδιά "έβγαλε παικτάκια" ο Γιαννάκης, γιατί εγώ δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο;

    Οσο για την πολυδιαφημισμένη του θητεία στο Μαρούσι, μήπως θυμάστε ποιούς είχε ανταγωνιστές στο πρωτάθλημα εκείνα τα χρόνια;
    Οι ομάδες της Θεσσαλονίκης ήταν σε πτώση, το Περιστέρι είχε καταρεύσει οικονομικά και το Μαρούσι ήταν η μοναδική μεσαία ομάδα με υψηλό μπάτζετ και οικονομική και διοικητική σταθερότητα. Επομένως η πορεία που είχε ήταν σχεδόν υποχρεωτική και προδιαγεγραμμένη, δεν έκανε και καμμιά υπέρβαση!

    geof

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ο βουγιοσεβιτς με το ροστερ του ολυμπιακου δεν θα εκανε απολυτως τιποτα. γιατι πρεπει οποιον προπονητη μας κερδιζει να τον θελουμε? δηλαδη ο παναθηναικος οταν αποκλειστηκε απο την παρτιζαν πριν δυο χρονια επρεπε να διωξει τον ομπραντοβιτς και να παει για τον προπονητη της??? ελεος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Υ.Γ: μην λεμε και οτι θελουμε, μπορει να μη βγαζει παιχτακια με τον ρυθμο του βουγιοσεβιτς,αλλα τον σπανουλη ποιος τον εφερε στο μαρουσι και τον ανεδειξε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. και συμφωνω στο οτι ο σπανουλης δεν ειναι απλο παικτακι, αλλα ουτε ο πεκοβιτς με τον βελιτσκοβιτς ειναι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Θεωρείς εσύ δηλαδή, πραγματικά το πιστεύεις ότι ο Σπανούλης έγινε αυτός που έγινε, επειδή συνάντησε στη πορεία του τον Γιαννάκη;

    Αλλά ακόμα και να δεχθούμε ότι αυτός έβγαλε τον Σπανούλη, η έκφραση βγάζει παίκτες δεν μπορεί να ειπωθεί για ένα προπονητή που έβγαλε (τρόπος του λέγειν) ένα και μόνο παίκτη σε όλη τη προπονητική του καριέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. σωστο, και ναι,πιστευω οτι ο γιαννακης συνεβαλε σε μεγαλο βαθμο στην δημιουργια του παικτη σπανουλη που αγορασε ο ΠΑΟ,οχι αυτου που ειναι σημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. εχω μια απορια... εσεις ολοι που συζητατε παραπανω θελατε τον Γιαννακη στον Ολυμπιακο όταν τον έφεραν οι Αγγελοπουλοι? αν όχι... ποιον θα θελατε με βαση τα τοτε δεδομενα που προφανως θα ηταν καλυτερος σε αυτη τη θεση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αγαπητέ μου φίλε εγώ προσωπικά πιστεύω ότι με τον οποιονδήποτε προπονητή ο ΟΣΦΠ θα έπαιζε καλύτερο μπάσκετ, πολύ απλά γιατί ο Γιαννάκης δεν είναι προπονητής, δεν κάνει ούτε καν για βοηθός!

    Οποιος έχει πάει σε σεμινάριο προπονητών στο οποίο διδάσκει (λέμε τώρα) ο Γιαννάκης, το μόνο που θα ακούσει από αυτόν είναι αυτά λέει κατά καιρούς και στις διάφορες δηλώσεις και συνεντεύξεις του. Από τεχνικές γνώσεις και τακτική μηδέν!
    Οτι συστήματα βγάλει ο Μανουσέλης και ότι πρωτοβουλία πάρουν οι μεγάλοι παίκτες που έχει στην ομάδα.

    Ας όψεται το "βάλτο αγόρι μου" και η ασυλία που απέκτησε μετά από αυτό από τη μπασκετική δημοσιογραφική συντεχνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Για τον Κελατι το μονο που εχω να πω ειναι οτι ειναι σκυλι στην αμυνα, εχει φονικο σουτ και πανω απο ολα δεν ειναι ο σταρ και εχει συνηθισει με την ιδεα αυτη. Ο Ολυμπιακος καλως η κακως εχει μπολικους σταρ.. δεν χρειαζοταν αλλος ενας. Και λιγη ταπεινοτητα δεν βλαπτει. Και δεν τον θεωρω παικτη της σειρας. Σαν αθλητης ειναι αριστος ακομα κι αν ειναι λιγο ευθειας σαν παικτης..

    Για μενα ηταν πολυ καλη μεταγραφη.. και μετα του βγαλανε και καλα ιατρικο προβλημα και πηγανε και πηρανε τον Wafer..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. H σύγκριση με τον Βουγιόσεβιτς αγαπητή κουρούνα θα ήταν άστοχη αν μιλάγαμε για Ζοτς,Μεσίνα,Πέσιτς,Ρενέσες.Από τον Γιαννάκη όμως έργο ίσως πρόσέφερε παραπάνω.Βασικά,εγώ πιστεύω πως και ο Κατσικάρης και ο Μαρκόπουλος θα πρόσφεραν παραπάνω.Ο Γιαννάκης είναι ένα σύμβολο του ελληνικού μπάσκετ(και του ευρωπαικού) και κερδίζει σεβασμό και πειθαρχία στην ομάδα,διδάσκει καλή άμυνα και ψυχολογία,αλλά επιθετικά είναι πολύ πίσω για αυτό το επίπεδο.Δε συμφωνώ με την ισοπέδωση του φίλου για τα συστήματα,αλλά ε΄΄ιναι αλήθεια πως δύσκολα μπορεί να συγκριθεί ακόμη με προπονητές όπως ο Βουγιόσεβιτς(ακόμη και αν ο Βουγιόσεβιτς έχει τον ρόλο που είπες).

    Συμφωνώ ότι οι Αγγελόπουλοι είναι μπασκετόφατσες και το παλέυουν για Ολυμπιακό,αλλά και ο Γιαννάκης είναι προπονητής.Αν αφήνει να χτιστεί μια ομάδα ερήμην του όπως και να το κάνουμε φταίει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ας μην είμαστε βιαστικοί και ας ξυρίσουμε τον γαμπρό την ώρα που πρέπει (αρχές καλοκαιριού δηλαδή) όσον αφορά τον Γιαννάκη. Αν και φέτος δεν τα καταφέρει να φέρει κάποιον τίτλο (και δεν εννοώ το.... κυπελλάκι) τότε δεν νομίζω ότι ο Ολυμπιακός θα επιμείνει άλλο μαζί του. Ας μην ξεχνάμε ότι πέρσυ οι ίδιες σχεδόν ομάδες έπαιξαν 8 φορές και ο ημιτελικός της euroleague (το πιο κρίσιμο παιχνίδι από όλα κατ'εμέ) κρίθηκε στο ένα σουτ, στη μια φάση. Δεν ήταν δηλαδή και για πέταμα η ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. για πεταμα δεν ηταν σιγουρα,απλα ακομα και φετος σε ορισμενα ματς η ομαδα κουτουλαει πανω στους αντιπαλους ςτην επιθεση.. οπως με λιετουβος.. ενα μιγμα πρωτογονων συστηματων και ατομικων προσπαθειων.. ας μην ειμαστε τοσο υπερβολικοι,ο γιαννακης ειναι προπονητης.. εκτος απο το βαλ'το αγορι μου, υπαρχουν πολλες αλλες νικες,και μια 2η θεση στην ιαπωνια.. εκτος απο μια συμπαθεια ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ δημοσιογραφων προς τον γιαννακη, προσωπικα δεν διακρινω καποια ασυλλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Υ.Γ: rh999

    ας μην ειμαστε και πλεονεκτες,αγαπητε φιλε. με τετοια στερηση, και το κυπελλακι καλο ειναι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. @panos919
    ok καλό το κυπελλάκι,αλλά μόνο για ορεκτικό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 3 ΑΠΟΡΙΕΣ

    κυριε ανωνυμε,
    αρχικά να μου επιτρέψεις να ειμαι φίλη και όχι φιλος...
    1. αν το παμε ετσι γιατι να φυγει ο γκερσον? ειχε και το χαβαλε του, το στυλ του ηθελα να πω... θελω ονοματα προπονητων!
    δεν λεω ότι δεν υπάρχουν καλυτεροι προπονητες απο αυτον, αλλά δεν πιστευω ότι εχει ασυλια μετά το ευρωμπασκετ του 2005, γιατι εγινε το μουντομπασκετ του 2006, η 4η θεση το 2007 και η 5η στους ολυμπιακους αγωνες του 2008.
    ο γιαννακης χανει απο 2 ομαδες κατα κυριο λογο... την ισπανια (σε εθνικο επιπεδο) και τον ΠΑΟ (σε συλλογικο)...
    2. και εχω μια απορια ακόμα... το "επιθετικο" μπασκετ της εθνικης στο προολυμπιακο του 2008, ηταν εμπνευση των βοηθων του? οι καλες στιγμες του ολυμπιακου ήταν του μανουσελη και μόνο? τότε μαγκια του που έχει καλους βοηθους και παικτες για να καλυψει τις αδυναμιες του, ετσι δεν ειναι?
    3. η τελευταια (προς το παρον)... και αν λεγαμε ότι μεχρι τωρα ο ολυμπιακος δεν πηγαινε καλα γιατι δεν ειχε σταθερο κορμο... ΠΩΣ να εχει, όταν δεν εχει σταθερο προπονητή (όπως και αν λεγεται!)?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Και τσουπ !!!
    Η κουρούνα βγαίνει ξανά αληθής όταν έλεγε πως ο Γιαννάκης ήθελε να κόψει το Ουέιφερ από το πρωτάθλημα εδώ και καιρό....
    Στο ματς με τους Spurs ήταν συμπαθής, αλλά στην Ευρώπη όλο βήματα και λάθη έκανε. Αν είναι να πέρνουμε παίχτες και να τους χρησοπληρώνουμε για να παίζουν τη 2η χρονιά όπως ο Τσίλντρες, γιατί οι Αγγελόπουλοι δεν δείνουν κατευθίαν τα έφταδάκια τους να φέρουν Ευρωπαίους ευγνοσμένης αξίας με την μία, όπως λόγου χάρη ο Σισκάουσκας (δεν είναι μόνο αυτός);

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @Anonymos
    Σας παίρνω με τη σειρά μετά την τελευταία απάντηση... Για να υπάρξει θέμα Ιβκοβιτς πρέπει πρώτα να υπάρξει θέμα Γιαννάκη! Εγώ γράφω ότι υπάρχει θέμα Ουέιφερ εδώ και καιρό, για Γιαννάκη δεν έγραψα τίποτε. Αντίθετα μάλιστα για όποιον διαβάζει το περιοδικό να υπενθυμίσω ότι πριν από μερικές εβδομάδες έγραφα ότι τον στηρίζουν ανώτερες δυνάμεις. Πάντως η άποψή μου είναι ότι το αυριανό βράδυ είναι πολύ καθοριστικό για τον Ολυμπιακό αλλά και για τον προπονητή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος 2
    Αφορισμοί του τύπου ''αυτός δεν κάνει'' και τα κάνουν όλα οι βοηθοί του είναι αδιέξοδοι. Στην περίπτωση αυτή το ότι δεν παίζει καλά ο Ολυμπιακός είναι ευθύνη δηλαδή των βοηθών; Εχει μιλήσει κανείς σας με τον Γιαννάκη ή με οποιονδήποτε προπονητή πριν από ένα παιχνίδι για να ξέρει την τακτική του; Να ξέρει τι έχει σχεδιάσει και τι έγινε σωστά ή λάθος από τους παίκτες; Εγώ νομίζω ότι το πρόβλημα του Ολυμπιακού είναι το ακριβώς αντίθετο. Οτι έχει πολλά συστήματα και όχι ελάχιστα ή κανένα. Και αυτοί που ξέρουν καταλαβαίνουν τι εννοώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. panos
    Ενώ συμφωνώ σε γενικές γραμμές για τον Σπανούλη που πάντως ανέβηκε σε άλλο επίπεδο ούτε καν στον Παναθηναϊκό αλλά με τον ένα χρόνο στο Χιούστον διαφωνώ στη χρησιμότητα του Κελάτι. Αλλωστε και ρολίστα πήρε ο Ολυμπιακός. Αγνωστο και αρκετά χρήσιμο: Τον Μπέβερλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. @rh 999
    Μην κρίνεις από τις διαφορές αλλά από το ποιός κερδίζει τα παιχνίδια που μετράνε. Η περσινή ομάδα χωρίς σοβαρή λύση πίσω από τον Παπαλουκά και χωρίς σουτέρ ήταν καταδικασμένη. Το μάξιμουμ ήταν να το παλέψει και να χάσει οριακά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ioannis
    Η απάντηση είναι απλή...Σε κάθε δουλειά όλοι στην αρχή πληρώνουν (ή δεν πληρώνονται) για να μάθουν. Ως πρόεδροι οι Αγγελόπουλοι έχουν την καλύτερη διάθεση του κόσμου αλλά είναι σε επίπεδο...stage!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ego gia tin e8niki 8elo mono na pw oti peiso apo ton giannakh itan enas kakiouzis pou odigei treno ton irakli apo tin a'2 stin a'1 kai oti ipirxan kai paixtes sta kala tous diamantidis papaloukas pou einai san coach mesa sto gipedo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. my friend, κακιουΣης,ειναι το σωστο. και με την ιδια λογικη, και στον ολυμπιακο υπαρχουν παπαλουκας,τεοντοσιτς. και πιθανος αντιλογος για τον αν ο παπαλουκας ειναι στα καλα του δεν ευσταθει, αυτο γραφεται λιγη ωρα αφου ο παπαλουκας εχει κανει παπαδες εναντιον του παο στο σεφ. στην Α2 ο οποιοσδηποτε προσεκτικος παρατηρητης μπορουσε να προβλεψει ποιος ανεβαινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Υ.Γ: ο γουειφερ δεν νομιζω οτι βρισκοταν στο σ.ε.φ αποψε. εκτος αν δεν ειδα καλα.. κριμα, για την επενδυση, και για αυτα που θα πει ο βον back in the states,αποτρεποντας αλλα ονοματα απο την επιλογη της Α1. εφ'οσον, παντα, δεν βελτιωθουν τα πραγματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή