Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

Σοβαρό πρόβλημα ο Σάρας!


Στον Παναθηναϊκό το ξέρουν αλλά επιμελώς φροντίζουν να μην ’’κυκλοφορεί’’ ιδιαίτερα και να μένει στους στενούς κύκλους της ομάδας. Η αλήθεια όμως είναι ότι το πρόβλημα τραυματισμού που έχει ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είναι πιο σοβαρό από ότι λέγεται. Ήδη αν  συνυπολογισθεί το καλοκαιρινό διάστημα αποχής του από το μπάσκετ ο ένας μήνας απουσίας του έχει φτάσει τους τέσσερις και δεν υπάρχει πρόβλεψη για επιστροφή σε κοντινό χρονικό διάστημα. Σύμφωνα με πληροφορίες που θα δημοσιευτούν σήμερα και σε  Κυριακάτικη έκδοση εφημερίδας το πρόβλημα του Σαρούνας είναι σε ένα χόνδρο και μπορεί να τον κρατήσει όλο το 2009 (ημερολογιακά) έξω από τα γήπεδα.

6 σχόλια:

  1. Ελπίζω να επιστρέψει μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για ποιο από όλα τα παιχνίδια που θα παίξει ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό ενδιαφέρεσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με βάση το σημερινό ολοσέλιδο δημοσίευμα του Βήματος (αυτή είναι η εφημερίδα που αναφέρω στο ποστ, απλά δεν ήθελα να το αποκαλύψω νωρίτερα από την έκδοσή της) τα πράγματα είναι μάλλον δύσκολα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Tι,δεν έχει καλούς φυσικοθεραπευτές στη Μύκονο?(κουρουνοκακία πέταξα)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λίγο χειρότερα...Σύμφωνα με το Βήμα ο Σάρας ψιλοδούλεψε τον Παναθηναϊκό και του έκρυψε ότι θα κάνει κανονική επέμβαση στο πόδι και όχι αρθροσκόπηση όπως είχε πει στην αρχή. Για τη Μύκονο δεν ξέρω, στη φωτογραφία είναι με μια αοιδό λαικών ασμάτων ονόματι Θέλξη, Ελξη, κάπως έτσι τη λένε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή