Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

All Star Basket (Τεύχος 189)

Ξέρω ότι πολλοί έχουν ήδη στα χέρια τους το περιοδικό αλλά για τους υπόλοιπους κάνω τη συνήθη ενημέρωση με ένα αναγκαίο μικρό πρόλογο. Τελικά, αυτό το περιοδικό το γράφουν και το εκδίδουν αθεραπευτα ρομαντικοί τύποι. Το συμπέρασμα το έβγαλα διαβάζοντας τον κεντρικό τίτλο. Μια αγωνιστική έγινε με πολλά ρεκόρ, με ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη, με κόσμο στην Πυλαία και αυτοί το χαβά τους. ''Το μπάσκετ είναι εδώ''. Αφίσα και εξώφυλλο το ίδιο πρόσωπο ο Κρις Μονρό εκτελεστής του Άρη και ΜVP του ντέρμπι.
Λοιπόν, μια και η τηλεόραση δείχνει τα μισά είναι ευκαιρία να δείτε τι ακριβώς έγινε στα γήπεδα της Α1, της Α2 αλλά και του ΝΒΑ τις μέρες που πέρασαν. Αυτά είναι τα στάνταρ μαζί με τις μόνιμες στήλες του περιοδικού και φυσικά την Page 23 ή κουρονοσελίδα όπου αναλύω την...κατάρα που έχει κτυπήσει τους ακριβοπληρωμένους παίκτες του Ολυμπιακού επί ημερών Αγγελόπουλων.
Στις υπόλοιπες σελίδες έχουμε μεταξύ άλλων:
- Την επιστροφή της στήλης σε 24'' όπου ο Νικήτας Αυγουλής ανακρίνει με ερωήσεις εξπρές ένα ξένο παίκτη. Σεφτέ για φέτος κάνει ο Πετγουέι του Ηλυσιακού.
- Ο Γιάννης Ψαράκης κάθισε και βρήκε όλες τις άγνωστες, παράξενες, δραματικές ή αστείες ιστορίες που συνδέονται με τους φετινούς φρέσκους ξένους της Α1. Μερικά από όσα γράφει μπορεί να έχουν ξεχάσει και οι ίδιοι ότι συνέβησαν στη ζωή τους.
- Ο Νίκος Μπουρλάκης με την ευκαιρία του αυριανού αγώνα Ρεάλ- Παναθηναϊκού κάνει μια εκτενή ακτινογραφία των δύο κορυφαίων προπονητών της Ευρώπης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και του Ετορε Μεσίνα. Με κάθε λεπομέρεια όλο το πλούσιο...παρελθόν τους.
- Αναλυτική παρουσίαση των αντιπάλων Αρη και Πανελληνίου που συνεχίζουν στο Europa Cup.
- Ο Χάρης Γεωργούλας στο δεύτερο μέρος του μεγάλου αφερώματος για το φετινό ΝΒΑ μας παρουσιάζει τους καλύτερους ρούκις, τους sleepers (παίκτες που πιθανώς θα αναδειχθούν φέτος σε σταρ) και τα ερωτηματικά. Και στς επόμενες σελίδες γράφει τα πάντα για τον ''ταλαντούχο'' αλλά και αυτοκαταστροφικό Μάικλ Μπίσλι που απασχόλησε όσο κανείς άλλος παίκτης με τα καμώματα του το τελευταίο δίμηνο τον κόσμο του ΝΒΑ.
- Μεγάλη παρουσίαση της καλύτερης λίγκας της Ευρώπης της Ισπανικής (πάλι από τον Γιάννη Ψαράκη που δούλεψε....υπερωρίες αυτή την εβδομάδα).
- Μια συνέντευξη του Τζον Μαργαρίτη που ήρθε πρόσφατα στη χώρα μας για να μιλήσει σε σεμινάριο. Ο μίστερ Μαργαρίτης θεωρείται σήμερα από τους ταχύτατα ανερχόμενους προπονητές στο γυναικείο κολεγιακό μπάσκετ.

17 σχόλια:

  1. Για να μη στέλνω κάνα mail και γκρινιάζει κανείς στο περιοδικό πάλι, να ενημερώσω πως στο ρεπορτάζ για το Πανιώνιος-ΑΕΚ υπάρχει λάθος του συντάκτη...
    Το 1986/87 δεν είχε χάσει η ΑΕΚ με 44π (128-84) από τον Πανιώνιο, αλλά από τον Άρη . (είχε χάσει ξανα επίσης με 44π, 95-51 το 1984/85 πάλι απο τον Αρη στο Αλεξανδρειο)... Στη Νέα Σμύρνη το σκορ τότε ήταν 91-67...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομίζω ότι το μπλογκ το βλέπει ο αρχισυντάκτης μας ο Πανορμίτης. Για τα μέιλ δεν γκρινιάζει κανείς άλλος πλην ενός...Στείλε άφοβα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. petway den elegan enan 3eno palia pou epai3e se PAOK kai apollwnna? Kamia syggeneia?
    Kourouna san kourasmenh se blepw teleutaia h' epikairothta den se prokalei?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαρίδημε έχεις δίκιο! Με τόσα ρεκόρ που έγιναν στην αγωνιστική και τα έψαχνα κάμποσες ώρες, έχασα τη μπάλα!!!

    Προσωπικά δεν γκρινιάζω, δεχομαι καθε παρατηρηση!

    Το 1984/85 ισχύει το σκορ αλά δεν ηταν Α1, μα Α' Εθνική.

    Badanaman, ο Πετγουεϊ δεν έχει συγγένεια με τον συγχωρεμένο, Μαρκ Πέτγουεϊ, που πέρασε τέλη δεκαετίας '80 απο Ελλάδα.

    ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Panormith exeis diko sou site?
    Ton Petway se ena parking den ton efagan?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δε νομίζω ότι είναι κουρασμένη,απλά ο χειμώνας δεν ευνοεί τόσο την καταγραφή ζουμερών πληροφοριών.Εξάλλου δεν τα πάει καλά και ο Γιωργάκης-Ατσα Νίκολιτς-Μπόμπι Νάιτ-Ράμπο και είναι λογικό να έχει πέσει ψυχολογικά.

    Στα σοβαρά τώρα καλή κίνηση η επιστροφή του 24''.Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν θυμαμαι, που τον εφαγαν.
    Τον Μπέριτς τον Σερβο ειχαν φαει πάντως σε παρκινγκ

    Site δεν εχω. Προτιμώ να μπαίνω εδώ, στο κλουβί του πτηνού και να ρίχνω πίσσα στα πούπουλά του!!!

    ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όχι Μπέριτς,τον Χάρις Μπρκιτς ειχαν φαει.
    Πωπω, γεραματα κυρά-κουρούνα μου!!!
    ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ayth h selida h "24", einai aparadekth idea. H8ela na h3era poios to skefthke.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εδώ είμαι δεν χάθηκα.... Επεσε μια παράξενη επιδημία στο κλουβί και δεν έγραψα για δύο μέρες. Τενοντίτιδα τη λένε...Στα φτερά! Την ιδέα για τα 24’’ την είχε ο διευθυντής μας. Αν δεν σας αρέσει κανονίζω να καταργηθεί αρκεί να το ζητήσουν πάνω από τρία άτομα. Εχω τα μέσα στο περιοδικό! Γιατί μπορεί να το ζητάει και ο...συντάκτης για να απαλλαγεί! Συμβαίνουν και τέτοια...
    Για Γιωργάκη έχω πράμα...Στο επόμενο τεύχος μαζί με μια φοβερή αποκάλυψη που θα κάνει όλο το ελληνικό μπάσκετ να ξεκαρδιστεί στα γέλια. Την ψάρεψα στο....Twitter επειδή το θεωρώ λόγω τιτιβισμάτων συγγενικό σάιτ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. kourouna mipos 3ereis se poio kanali deixnei to kavala-olympiakos?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΡΕ ΚΟΥΡΟΥΝΑ ΡΙΞΕ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑ dvd ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ( ΕΛΛΗΝΙΚΟ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ...ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το Καβάλα- Ολυμπιακός θα το ακούσεις στο ραδιόφωνο...Ανάμεσα σε αποτελέσματα άγνωστων ομάδων από τη Β΄εθνική Φινλανδίας και τα ερασιτεχνικά του Λουξεμβούργου για το στοίχημα. Τηλεόραση γιοκ...
    Για τα DVD έχουν γραφτεί διάφορα. Από όσο ξέρω υπάρχει πρόβλημα πνευματικών δικαιωμάτων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 1.Σχολιο που ακουστηκε στην κερκιδα μετα τον αγωνα με τον Πανελληνιο απο ανθρωπους του Ηλυσιακου ''Μπουτσ αδειασε μας τη γωνια να ανασανουμε!''...Μαλλον η παραταση που πηρε λογω της παρουσιας στην πρωτη αγωνιστικη ελειξε
    2.Γιατι ο Κασελακης δειχνει πιεσμενος?Ξερεις κουρουνα τιποτα απο παρασκηνιο...-λεω μοιαζει πιεσμενος -δε γνωριζω κατι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Μπουτς φεύγει είναι γνωστό αφού βρίσκεται στην Αθήνα ένας...Κάρτερ. Οχι ο Βινς! Αν και σήμερα κυκλοφόρησε μια φήμη ότι μπορεί τελικά να αλλάξει ο Πετγουέι.
    Αυτό το να...ανασάνουμε δεν το κατάλαβα. Εχει κάποια κωδικοποιημένη σημασία;
    Για τον Κασελάκη δεν ξέρω κάτι. Μήπως φταίει το γεγονός ότι δεν πολυπαίζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο Πετγουει δε νομιζω οτι θα φυγει .Ειναι απο τους αγαπημενους της κερκιδας.Για το ανασανουμε κι εγω δε ξερω (?)Δεν ειμαι μεσα στα πραγματα..οτι ακουσαν γνωστα μου ομοειδη σου πτηνα(χεχε) σου μεταφερω...Ο Κασελ δυσαρεστημενος μου μοιαζει αλλα οπως προειπα δεν ειμαι μεσα στα πραγματα και δε ξερω κατι 100% .Προσωπικη μου αποψη ,πρεπει να του δωσει ο Κουφος ενα ρολο στην ομαδα.Οσους αγωνες ειδα τον εχει λιγο εκτος πλανου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή