Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

All Star Basket 289

Από τη στιγμή που το περιοδικό διαφημίζεται πλέον σχεδόν σε όλες τις τηλεοπτικές μεταδόσεις μπάσκετ αλλά και στα μεγάλα γήπεδα δεν συντρέχει λόγος να κάνω instant ενημέρωση από το blog για την κυκλοφορία κάθε νέου τεύχους. Εχουμε και μια ενεργή σελίδα στο F/B με σχόλια και ενημέρωση οπότε ο ρόλος της Κουρούνας έχει υποβαθμιστεί στο σκέλος αυτό.
Παραθέτω για ''αρχειακούς'' λόγους το εξώφυλλο του νέου τεύχους που βρίσκεται στα περίπτερα από την περασμένη Τετάρτη...
Και επειδή ο αγαπημένος μου δημοσιογραφικός στρατός του Γ.Β. αποκλείεται να αναπαράγει την αποκάλυψη της στήλης μου να πω μερικά πράγματα εδώ: Κεντρικό μου θέμα είναι η προσφυγή που κατέθεσε σε βάρος της ΕΟΚ στη ΦΙΜΠΑ ο Γιόνας Καζλάουσκας! Νομίζω, ότι είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις που προπονητής στρέφεται κατά ομοσπονδίας. Οποιος διαβάσει το θέμα θα μάθει στην ουσία και τον λόγο που πέρασε μια βραδιά στα κάγκελα ο Μάικ Μπατίστ. Κινδυνεύει να πάθει ακριβώς το ίδιο ο Καζλάουσκας!!! Περισσότερα στο περιοδικό...

37 σχόλια:

  1. Πολύ καλό το περιοδικό και πάλι, συγχαρητήρια στο τιμ. Σταματάω για να μην θεωρηθεί ως γλύψιμο.

    Πάσα από το προηγούμενο ποστ για την συνύπαρξη Γιαννακόπουλων. Ειλικρινά ποιός να τολμήσει να σχολιάσει και να κάνει πρόβλεψη;; Προσωπικά δεν θα τολμούσα γιατί νιώθω ότι θα εκτεθώ λίαν συντόμως. Όπως δεν τόλμησα να σχολιάσω στην χειραψία των Αγγελόπουλων με τον Δ.Γιαννακόπουλο στο ΣΕΦ. Σε μία εβδομάδα βγήκαν τα μαχαίρια και ......είναι καλά ακονισμένα!!

    Takis N.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να σου πω πως έπεσα από τα σύννεφα που τους είδα αγαπημένους και σφικταγκαλιασμένους στην απονομή θα σου γράψω ψέμματα. Για αυτό και δεν ρώτησα τι έγινε και συμφιλιώθηκαν. Τώρα θα περμένω το επόμενο τεύχος για να μάθω λεπτομέρειες. Πάντως μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε. Αν δεν ήξερα πως ο Θανάσης είναι ο θείος του Δημήτρη θα σου έλεγα πως είναι γιος του. Οι χαρακτήρες του είναι τάλε κουάλε. Τυφώνας ν2 μας βγήκε.
    Υ.Σ το θέμα με Φώτση όντως υφίσταται ή πουλάει μούρη ο Δημήτρης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @kyriaki
    Με τον Φώτση υπάρχει θέμα δεν είναι παραμύθι. Αλλά το πρόβλημα είναι το ποσό που πρέπει να δοθεί φέτος και είναι κοντά στις 400.000 ευρώ. Για τα επόμενα δύο χρόνια μάλλον έχει βρεθεί άκρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κουρούνα, είμαι πολύ απογοητευμένος από τους Αγγελόπουλους με την εν γένει στάση τους, για τα τραγελαφικά γεγονότα στο Ελληνικό.. Κατ' αρχάς, πώς δέχεσαι να γίνεται το κύπελλο από μία ομοσπονδία που δεν έχει καμία νέα ιδέα κ δεν κάνει ούτε καν μια προσπάθεια αντιγραφής του final eight από άλλες χώρες;(ακόμα κ οι Τούρκοι γελάνε μαζί μας..) Έχουν τα αδέρφια την εντύπωση ότι ο Βασιλακόπουλος ενδιαφέρεται για την ανάπτυξη του αθλήματος, όταν χρησιμοποιεί το άθλημα σαν όχημα για τις προσωπικές του επιδιώξεις; Εδώ δεν πατάει καν στο τελικό! Μέχρι εδώ όμως για τους άλλους.Περίμενα μία αυτοκριτική για το ότι εδώ και 5 χρόνια τα εισιτήρια καταλήγουν εντελώς τυχαία μόνο στους χουλιγκάνους, ενώ κρύβονται πίσω από τη καραμέλα των ονομαστικών εισιτηρίων.Αφού δέχεσαι σε ένα γήπεδο 12000 θέσεων να έρχονται 1800 νεάντερταλ να βγάλουν τα απωθημένα τους, να χτυπάνε έναν παίκτη σου με φωτοβολίδα κ έναν αντίπαλο στο πόδι κ ακόμα κ τότε να μη παίρνεις την ομάδα κ να φεύγεις, δείχνεις ανοχή κ γίνεσαι ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ. Πώς γίνεται δύο τόσο επιτυχημένοι επιχειρηματίες να μην προστατεύουν την επένδυση τους; Πότε περιμένουν να κάνουν στο περιθώριο τους οργανωμένους, αφού έτσι κ αλλιώς δεν έχουν κ τις καλύτερες σχέσεις; Πότε περιμένουν να κάνουν στην άκρη τη σαπίλα που λέγεται ομοσπονδία; Πότε θα κάνουν συγκεκριμένες προτάσεις για τη διεξαγωγή του κυπέλλου, του πρωταθλήματος , των μικρότερων κατηγοριών κ των υποδομών;

    Υ.Γ.1 Όταν είσαι υπέρμαχος της πολιτισμένης συμπεριφοράς, δημιουργείς πρώτα το περιβάλλον που θα ευδοκιμήσει.
    Υ.Γ.2 Κύριοι Σπανούλη, Διαμαντίδη, μην ακούσω άλλες κουβέντες με ευχολόγια κ καταδίκες της βίας.Όταν τραυματίζεται ένας συμπαίκτης σου κ πέφτει το ξύλο της αρκούδας, παίρνεις τη πρωτοβουλία σαν αρχηγός και φεύγεις με την ομάδα, δεν δείχνεις ανοχή.
    Υ.Γ.3 Τέτοιο άδειασμα του ΠΣΑΚ από τους παίκτες του Ολυμπιακού, δεν έχω ξαναδεί.Ζήτω η συναδελφική αλληλεγγύη!
    Υ.Γ.4 Για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο επίτηδες δεν έγραψα, καθώς δεν μου προκάλεσε έκπληξη η συμπεριφορά του.Το ποιόν του είναι γνωστό κ δεν τον περιμένω σαν σωτήρα του μπάσκετ, όπως πίστευα μάταια τους Αγγελόπουλους.
    Υ.Γ.5 Τελικά η αποκάλυψή σου Κουρούνα με τον αντζέντη που πλησίασε τα αδέρφια Αντετοκούμπο έκανε πάταγο..περιμένω όμως το όνομά του, γιατί λέγεται ότι δεν είναι ο Κολοκυθάς..
    Υ.Γ.6 Όταν είναι να αντιμετωπίσει εργαζόμενους κ ανέργους, η αστυνομία χτυπάει ακαριαία..όταν είναι να συλλάβει εγκληματίες, λειτουργεί σαν τροχονόμος του παρκέ.
    Υ.Γ.7 Περιμένω τα σχόλιά σου..

    Κυριάκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μέχρι και ο Πάπας παραιτήθηκε λόγω ηλικίας, ο Πατερούλης πότε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://www.pamesports.gr/230615/apokalypsh-triponto-ekatommyriwn-toy-teo-apo-th-mosxa-ston-peiraia
    κουρούνα γνωρίζεις κάτι σχετικά με αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ήθελε ποτέ τον Κατσικάρη ο Βασιλακόπουλος στην Εθνική ή το άφησε να εννοηθεί για τις εντυπώσεις και μόνο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Kyriakos
    Η αλήθεια είναι ότι οι Αγγελόπουλοι με έχουν απογοητεύσει και μένα. Οχι για τους ίδιους με τους δικούς σου λόγους πάντως. Στο θέμα των οργανωμένων απλά κάνουν ότι δεν βλέπουν, δείχνουν ανοχή και όχι συνενοχή αλλά θα συνυπολογίσεις και κάτι που αρκετοί δεν βάζουν στην εξίσωση: Τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό. Παίζει και μάλιστα πολύ μεγάλο ρόλο στα όσα γίνονται ή δεν γίνονται. Χωρίς αυτό να αποτελεί την απόλυτη δικαιολογία.
    Σπανούλη και Διαμαντίδη τους αδικείς. Δεν έχουν το δικαίωμα να κάνουν κάτι τέτοιο. Τις ομάδες τις έβγαλε με το ζόρι να παίξουν ο Τσαγκρώνης με τηλεφωνική εντολή Βασιλακόπουλου.
    Για τον ατζέντη θα ξαναγράψω. Δεν άφησα αιχμές ότι ο ατζέντης ήταν ο Κολοκυθάς. Εγραψα ότι ο Κολοκυθάς έκανε το...σκριν! 'Εχει διαφορά. Και όλα αυτά με τον Βασιλακόπουλο να μην μιλάει!
    Για το σχόλιο σου σχετικά με την αστυνομία όχι απλά με βρίσκεις σύμφωνο αλλά το προσυπογράφω με κάθε δυνατό και πιθανό τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Κώστας
    Αν σου πω ότι τόσες μέρες δεν το είχα σκεφτεί και μου...έφαγες ένα από τα πιο εύστοχα σχόλια θα με πιστέψεις? Θα γίνει σημαία του απανταχού αντι-Βασιλακοπουλισμού αλλά με τα αντίθετα -φυσικά- αποτελέσματα! Θα σκεφτεί ''είμαι ανώτερος του Πάππα άρα γιατί να παραιτηθώ''! Και να σου πω την αλήθεια δεν το σκέφτηκα για ένα απλό λόγο! Ενδόμυχα ξέρω ότι δεν θα παραιτηθεί ποτέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @κυριακή
    Γνωρίζω ότι είχε μείνει πολλούς μήνες απλήρωτος. Μάλιστα σε εκείνη τη φοβερή σειρά με τη Σιένα όταν ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε οι άνθρωποι μέσα στην ομάδα του ''χρέωναν'' ότι είχε ξεκινήσει μεγάλη γκρίνια στα αποδυτήρια για την καθυστέρηση στους μισθούς (σε παραπέμπω σε σχετικούς Κουρουνισμούς στο περιοδικό).
    Θεωρώ ότι είναι ακριβές το ρεπορτάζ με μια ανακρίβεια. Ο Παπαλουκάς είχε ατζέντηδες απλά τους άλλαζε. Ξεκίνησε με τον ΔΕλημπαλταδάκη, μετά συνεργάστηκε με τον Καπικιόνι, προσέλαβε για λίγο ένα Αμερικάνο (όταν σεκφτόταν να πάει στο ΝΒΑ) και προς το τέλος δεν είχε κανένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Μακ
    Λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να σου απαντήσω. Τα έχω γράψει με λεπτομέρειες στο τελευταίο τεύχος όπου μάλιστα λέω επακριβώς και σε ποιό σημείο είχε φτάσει η κουβέντα, που μπλόκαραν οι συζητήσεις κλπ. Δεν απαντάω όχι για να σε υποχρεώσω να αγοράσεις το περιοδικό αλλά γιατί οι περισσότεροι που μπαινοβγαίνουν εδώ το έχουν αγοράσει και θα ήταν σαν να τους κοροιδεύω αναδημοσιεύοντας τέτοιες λεπτομέρειες πέντε μέρες μετά την κυκλοφορία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Απο οτι ειδαμε στον τελικο ολα μελι γαλα μεταξυ Δημητρη Θαναση.Τελικα εκεινη η συνεντευξη του Δημητρη ηταν μουφα ή αληθεια και τελικα πληρωσε ο Θανασης αυτα για τα οποια τον κατηγορουσε ο Δημητρης; η μηπως κατι αλλο..........;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κουρουνίτσα επειδή στο τέλος η αυτοβιογραφία του Μπατίστ θα μας κοστίσει καμιά εκατοστή ευρώ-αν συνεχίσει κάθε εξάμηνο να βγάζει καινούργια- θα μας πεις ποιός ήταν αυτός που πήγε χέρι χέρι και όχι ηλεκτρονικά το ένταλμα σύλληψης;;; Ξέρω ότι δεν θα μου πεις αλλά δεν μπορώ να μην ρωτήσω!!! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μετα τον Αρη και ο Κολοσος θυμα του σχιζοφρενους με την σφυριχτρα. Τερμα, απο εδω και περα πρεπει να ισχυσει το δικαιο της σφαλιαρας, δεν υπαρχει αλλος τροπος. Μας κοροιδευουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @eric
    Είπαμε αυτή η ερώτηση έγινε καθυστερημένα οπότε διατηρώ τοδικαίωμα να την απαντήσω όπου και όπως θέλω! Την απάντηση την ξέρω πάντως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @Godfather
    Εκπληξη, έκπληξη! Δεν απαντάω γιατίδ εν ξέρω την απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @Tommygun
    Να ιδρύσεις σωματείο ''θυμάτων Γκόντα''. Μόνο που μπορεί να δηλώσουν συμμετοχή και ομάδες που θα τις ήθελες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. καλημέρα
    διάβασα στο basketnet πως και ο Λάζαρος Παπαδόπουλος εκτός από Παπαλουκά και Βασιλόπουλο ετοιμάζεται να καταθέσει προσφυγή επειδή δεν του έχουν καταβάλει χρήματα του συμβολαίου του. Εκεί στον Ολυμπιακό( Σκινδήλιας) όποιους θέλουν πληρώνουν και όσο θέλουν;
    Επίσης κουρούνα είναι αλήθεια ότι ο Αγγελόπουλος του Ικάρου αποχωρεί από την ομάδα λόγω του ότι αντμετωπίζει οικονομίκά προβλήματα και χρωστάει παντού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τι σωματειο "θυματων Γκοντα". Κυνηγετικο συλλογο για την εξαλειψη βλαβερων ειδων θα ιδρυσω. Ιδου, ξεκινησαμε να οργανωμαστε κιολας. Ο κυριος στα αριστερα ειναι παλαιμαχος διαιτητης και μας υποδεικνυει τον καταλληλο τροπο συμπεριφορας στα κρουσματα διαιτησιας.

    http://www.kinigotopos.gr/2011/08/blog-post_28.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απλο: αγορασε το ημιαυτοματο της επιλογης σου, παρε κανα δυο κουτες φυσιγγια και ελα στην παρεα μας. Ουτως η αλλως μετα το κυνηγι επιβλαβων θα περασουμε σε αλλες κατηγοριες (πολιτικους, δημοσιοκαφρους κλπ).

      Διαγραφή
  20. Και θέτω τώρα εγώ το μέγα ερώτημα... να σκάσει ο Γιαννακόπουλος 500.000€ για τον Φώτση ή να τον πάρει τζάμπα το καλοκαίρι και το ίδιο ποσό να το δώσει για κανά playmaker της προκοπής, γιατί με Ούκιτς και Μπανκς στην οργάνωση δεν παλεύεται η ομάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πως προκύπτει ο Κολοσσός θύμα του Γκόντα???
    Επειδή ο κυρ Παντελής στέγνωσε άλλη μια φορά και θέλει να φύγει???
    Η επειδή το είπε ο Φραγκιάς??? Και τι να πεί άλλωστε ο Φραγκιάς?? Για τα παλτά που έφερε ή για την προπονητική του ευφυΐα????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @Κώστας
    Ωραίο το ερώτημά σου. Πιστεύω ότι αν υπήρχε ο πλευμεικερ της προκοπής δεν θα υπήρχε καν το δίλημμα. Θα είχε αποκτηθεί. Από την στιγμή που δεν βρίσκεται το γκαρντ γιατί να χαθεί ο Φώτσης;;;

    ΥΓ: Κάτι γράψανε πριν από λίγο ότι ρίχνει λοξές ματιές και σε γκαρντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κουρούνα,έχω μια απαίτηση από το φανατικό κοινό σου: Ξεμπρόστιασε ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ το δημοσιογραφικό στρατό του αιωνόβιου αρχηγού κράτους, θεού κ μέγιστου πολιτικάντη, με το κωδικό όνομα . Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν σοβαροί λόγοι που τους υποδεικνύεις έμμεσα, αλλά πιστεύω ότι σε βάθος χρόνου αξίζει το κόπο.Πήρα αφορμή από το γεγονός ότι ο Καβαλιεράτος ζητάει να επιστρέψει ο πιο αποτυχημένος πρόεδρος στην ιστορία του εσακε, (Οικονομίδης) επειδή υποστηρίζει πως ο Χαλβατζάκης δε κάνει τίποτα.Μπορεί πράγματι στο τέλος να αποδειχθεί αποτυχημένος, αλλά δεν γίνεται να κριθεί η δουλειά του σε μερικούς μόνο μήνες.Φυσικά κ η άποψή μου για τον συγκεκριμένο, δεν είναι αποτέλεσμα μόνο αυτής της δήλωσης. Στο τέλμα που έχει περιέλθει το ελληνικό μπάσκετ, αν δε σπάσουν αυγά, πρόοδος δεν θα υπάρξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Και εκεί που λέω ότι επιτέλους θα πάρουμε σοβαρό playmaker, ακούω τα ονόματα και με πιάνει μια μελαγχολία! Φαίνεται έχει έμπνευση ο Παδουλάκης στους ξένους φέτος! Πάντως θα συμφωνήσω και με τον Godfather ότι δεν υπάρχει σοβαρό γκαρντ στην αγορά αυτή την εποχή!΄

    ΥΓ Αφού τον Φώτση τον θέλουμε και μας θέλει τι τον αφήσαμε να φύγει πριν 2 χρόνια;;;;;;
    ΥΓ2 Boozer για Bargniani λένε στο ΝΒΑ... αν το κάνουν θα είναι αυτοκτονία για τους Bulls...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @Kostas+ Godfather
    Η υπόθεση του Φώτση είναι δελεαστική για τον Παναθηναϊκό γιατί κατ΄αρχήν περιλαμβάνει και άλλα δύο (ήδη) συμφωνημένα χρόνια συμβόλαιο. Πληρώνει κάτι παραπάνω τώρα αλλά δεν μπαίνει στο ρίσκο να τον χάσει το καλοκαίρι όταν ο Φώτσης θα βγειθ ελεύθερος στην αγορά ή να τον πληρώσει πολύ περισσότερο.
    Διαφωνώ ότι δεν υπάρχουν καλοί γκαρντ. Απλά στην παρούσα φάση ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε ο Παναθηναϊκός μπορούν να...τζογάρουν. Λογικό να φοβούνται οι προπονητές τους. Προσπαθούν να πάνε σε παίκτες που ξέεουν και πάντοτε η ανακύκλωση παικτών ήταν η καλύτερη άμυνα σε όσους δεν θέλουν να ρισκάρουν. Προσωπικά, ψάχνοντας πριν από 10 μέρες βρήκα τουλάχιστον πέντε πολύ καλούς περιφερειακούς στο NBDL. Αλλά πρέπει να ξέρεις τη συγκεκριμένη αγορά ή να σου αρέσουν τα ρίσκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @polykos
    Δε νομίζω ότι η οικογένεια Κουγιού στεγνώνει εύκολα ή θα στεγνώσει εύκολα τα επόμενα πολλά χρόνια. Είναι υπεράνω κρίσης! Τώρα γιατί τα βάζεις και με προπονητές που είναι συνεργάτες του περιοδικού και με φέρνεις σε δύσκολη θέση; Οτι και να σου απαντήσω άπρο-μαύρο χαμένος βγαίνω οπότε δεν σου απαντάω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. @κυριακή
    Δεν υπάρχει ομάδα που δεν χρωστάει σε παίκτη της. Ο Ολυμπιακός δεν είναι εξαίρεση. Με τον Βασιλόπουλο ήταν γνωστό ότι το θέμα θα πήγαινε στα δικαστήρια αφού δεν υπήρξε συμβιβασμός στις διαπραγματεύσεις που έγιναν όσο έπαιζε στην ομάδα. Για τον Λάζαρο δεν έχω ιδέα και δεν με απασχολεί όσες προσφυγές και να κάνει. Ας κάνει και απεργία μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @Kyriakos
    Βαλτοί είσαστε όλοι. Να αρχίσω να γράφω ονόματα και μετά να δέχομαι και επισκεπτήρια στην ίδια πτέρυγα με τον Ακη, τον Λάκη και τους λοιπούς επιφανείς έγκλειστους. Επίσης δεν με απασχολεί τι έγραψε ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος. Αποψη κατέθεσε μαι καλά έκανε και την κατέθεσε δημόσια. Οπως όλοι μας κρίνεται για όσα γράφει. Το πρόβλημα δεν είναι αυτά που γράφονται πίστεψε με.
    Πάμε παρακάτω: Ο Χαλβατζάκης βγήκε με τις πλάτες του Βασιλακόπουλου. Σε ρήξη να έρθει αποκλείεται. Συνεπώς, δεν βλέπω το λόγο να είναι σε δυσμένεια από το Βασιλακοπουλικό λόμπι. Δεν υπέπεσε τίποτα στην αντίληψή μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. @Κώστας
    Και μένα αυτό το trade μου φαίνεται παράξενο. Μόνο για οικονομικούς λόγους και άδειασμα του salary cup είναι βολικό στην παρούσα φάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Κουρούνα,
    για τον κ Κουγιό ξέχασα να βάλω εισαγωγικά στο στέγνωσε, διότι αν δεν με απατά η μνήμη μου το έχει πεί 3-4 φορές οτι φεύγει, και βέβαια ρητορικό ήταν το σχόλιο. Εξάλλου στο Φαληράκι χτίζεται το νέο γήπεδο, οι Ρόδιοι που δεν το γεμίζουν το Βενετόκλειο, γκρίνιαζαν χρόνια τώρα για νέο γήπεδο.
    Δεν θα ήθελα ποτέ να σε φέρω σε δύσκολη θέση, αλλά σίγουρα θα επιθυμούσα απο τον κ Φραγκιά όταν οι συνεργάτες του "κόψουν" το βίντεο του αγώνα, να ξαναδεί φάσεις που θεωρεί προβληματικές και ας ζητήσει συγγνώμη για τις φωνασκίες, εναντίον λάθους στόχου και ομάδας.
    Γιατί εντάξει, εχουμε και καποιο πολιτισμό και δεν μιλάμε δεν μιλάμε αλλά εύκολα μπορώ να θυμηθώ εγκλήματα εναντίον του Πανιωνίου, που αλλιώς θα άλλαζαν το ρου της ιστορίας στο αγαπημένο μας μπασκετάκι.Αυτά τα ολίγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. @polykos
    Αλλα λάθη έχει κάνει ο Κουγιός αγαπητέ. Το γεγονός ότι έχει προσδεθεί στο άρμα του Βασιλακόπουλου μπορεί να σου εξηγήσει σε μεγάλο βαθμό και την έκρηξη της Κυριακής. Ολοι αυτοί πιστεύουν ότι δίνοντας γη και ύδωρ στον πατερούλη θα έχουν διαιτητική ασυλία. Αυτό το παραμυθάκι έχουν φάει.
    Το γήπεδο δεν είναι κακό να υπάρχει. ?Για παράδειγμα αν υπήρχε από πέρσι ο Κολοσσός θα εξαργύρωνε την εξαιρετική του πορεία με συμμετοχή στο Eurocup. Για ένα νησί που ζει τους καλοκαιρινούς μήνες και μόνο από τον τουρισμό δεν είναι κακό μέσω του μπάσκετ να υπάρχουν και χειμωνιάτικες διέξοδοι.
    Για το θέμα Φραγκιά: Δεν νομίζω με βάση τις δηλώσεις που διάβασα να ξέφυγε από τα όρια. Αλλοι προπονητές πουμ πιστεύουν ότι αδικήθηκαν έχουν κάνει και πει πολύ χειρότερα. Αντίθετα, νομίζω ότι μίλησε πολύ διακριτικά και επανέλαβε δύο φορές (αυτό διάβασα αν κάνω λάθος διόρθωσε με) ότι δεν θέλει να πει περισσότερα λόγω Σφαιρόπουλου και Πανιωνίου. Αφαιρείς δηλαδή το δικαίωμα σε ένα προπονητή να διαμαρτύρεται όταν θεωρεί ότι έχει αδικηθεί;
    Συμφωνώ για τα εγκλήματα που λες κατά του Πανιωνίου αλλά καταθέτω μερικές ενστάσεις: 1. Δεν θα άλλαζαν το ρου της ιστορίας του ελληνικού μπάσκετ γιατί ποτέ ο Πανιώνιος δεν είχε μεγαλοπαράγοντα με λεφτά για να κάνει τη διαφορά. Το καλύτερο και το πιο κοντινό σε αυτό το μοντέλο που του έχει τύχει είναι ο Λιανός. Εκτός αν θεωρείς ότι είναι χαμένες ευκαιρίες παράγοντες τύπου Αθναασούλη ακι αδελφών Χατζηιωάννου. 2. Δεν ξέρω την ηλικία σου αλλά ξέρω μια εποχή που ο Πανιώνιος ήταν πολύ ισχυρός στο παρασκήνιο. Ισχυρότερος ακόμη και του Παναθηναϊκού (πρώτα χρόνια Γιαννακόπουλου) ή του ανύπαρκτου Ολυμπιακού. Δεν μπορεί κάτι θα έχεις ακούσει για το δίδυμο Κορκίδη-Βαρίκα. 3. Ατυχώς αυτός είναι ο στυγνός νόμος του παρασκηνίου: Το μεγάλο ψάρι πάντοτε θα τρώει το μικρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Εγω ουτε με τον Πανιωνιο εχω θεμα (αντε ενα μικρο λογω του ποδοσφαιρικου συνθηματος), ουτε με κανενα. Το ματς δεν ειχε και αμαν τις φασεις. Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι ο Γκοντας καθαριζει το ματς, ενω ο Πανιωνιος ηταν σαφως καλυτερος και το ειχε και μονος του. Το κανει δευτερη φορα (μετα την ληστεια/νταβατζηλικι/ξεφτιλα/πανεψοφατωρα με την Δραμα) και εμενα μου αφηνει την εξης εντυπωση: θελει να τραβηξει την προσοχη με το ζορι. Αμα ειναι ετσι, να κανετε πρωταθλημα διαιτητων να παιζει να ξ....νει. Οχι οποιος του πεσει στην πλωρη να τρωει πηδημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή