Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Οι φίλοι του Άκη (Real News)

Ορισμένες φορές ότι και να γράψω, με όποια διάθεση και αν το γράψω παρεξηγούμαι. Οι γνωστοί-άγνωστοι (δεν έχει σημασία η ταυτότητα αλλά η....προέλευση) έσπευσαν να με....εγκαλέσουν για ένα ποστ που ανέβασα πριν από 10 μέρες, την ημέρα της σύλληψης του Άκη Τσοχατζόπουλου. Φυσικά, και δεν άφηνα αιχμή για κάτι μεμπτό από την πλευρά του Γιώργου Βασιλακόπουλου αλλά θυμήθηκα την μακρά φιλία που τους συνδέει και απορούσα αν θα συνεχίσει να τους συνδέει.
Ευτυχώς ήρθε σήμερα η έγκυρη Real News σε ρεπορτάζ του Βασίλη Σκουρή με τίτλο ''Τι κάνουν σήμερα οι παλαιοί συνεργάτες του Άκη'' να με επιβεβαιώσει απόλυτα. Δημοσιεύει μια λίστα 72 ατόμων τα οποία υποστήριζε ο Άκης για την εκλογή τους στην ΚΕ του ΠΑΣΟΚ. Ήταν το δίκτυο των εμπίστων, όπως επισημαίνει η εφημερίδα, που θα τον οδηγούσαν στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Στη λίστα φυσικά είναι και το όνομα του Γιώργου Βασιλακόπουλου απλά για να επιβεβαιωθεί το αυτονόητο από μένα αλλά ακατανόητο από τη μειοψηφία των κακόπιστων που με διαβάζουν. Τώρα αν είχαν λόγο να....τσιμπήσουν και να σχολιάζουν όσα έγραψα αυτό είναι δικό τους πρόβλημα και όχι δικό μου...

2 σχόλια:

  1. χαχαχα, ο Άκης λέει έπαιζε τριάρι στην ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ στα τέλη της δεκαετίας του '50. Κουρούνα αληθεύει; δεν το ήξερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή