Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Ο...Λεμπρόν των μασκότ

Είναι η μασκότ που κάνει τα πιο απίθανα πράγματα στο ΝΒΑ. Ο Μπάνγκο, ο άνθρωπος αρκούδα των Μιλγουόκι Μπακς έχει δοκιμάσει μερικά από τα πλέον ασύλληπτα καρφώματα αλλά στον 4ο αγώνα των πλέι οφ Μιλγουόκι- Ατλάντα ξεπέρασε τον εαυτό. Κάρφωσε από μια...σκάλα ύψους 6-7 μέτρων ξεσηκώνοντας τον κόσμο. Οποιος πιστεύει ότι είναι...εύκολο ας σκεφτεί ότι ο τύπος φοράει και ολόκληρη στολή. Δεν τον αποκαλούν άδικα ο ’’Λεμπρόν των μασκότ’’ και έχει ξεπεράσει σε φήμη ακόμη και τον θρυλικό Γορίλα των Φοίνιξ Σανς, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω ήταν και...πατριωτάκι μας!

5 σχόλια:

  1. Φαντασου αντιστοιχη σκηνη στην Ελλαδα σε ντερμπυ. Θα εχει βρεξει χλεμπονες, κροτιδες, αναπτηρες, κερματα, ενω οι κανιβαλοι θα κοιτανε να κουνησουν την σκαλα για να πεσει η μασκοτ και να γελασουν.

    Καλα αυτα τα χαβαλεδιαρικα, για να βλεπουμε οτι το μπασκετ κατα βαθος ειναι χαβαλες. Ωστοσο ολο αυτο το στυλ παραειναι αμερικανικο για τα γουστα μου.

    Να σαι καλα κουρουνοπον, που βλεπουμε και κατι εκτος των πεπατημενων βιντεο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ παίζουν την επιβίωσή τους στα πλέι-οφ και ο κόσμος εκστασιάζεται με την μασκότ. Δεν μου αρέσουν οι συνθήκες στα ελληνικά γήπεδα, αλλά υπάρχει και μια μέση οδός μεταξύ κροτίδων και απόλυτης εμπορευματικής αποβλάκωσης. Δεν έχω πάει ποτέ σε αγώνα ΝΒΑ, όσοι γνωστοί μου όμως έχουν βρεθεί μου έχουν πει ότι πρόκειται για απίστευτη βαρεμάρα, ότι ο αγώνας είναι το λιγότερο σημαντικό στο όλο show (ακόμη και κοπέλες μου το έχουν πει!). Καλά επέμενε ο θρυλικός Ρεντ Αουερμπαχ και μέχρι τον θάνατό του είχε απαγορεύσει τις cheerleaders στα ματς των Σέλτικς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομίζω ότι η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Στην Αμερική πάνε στο γήπεδο γιατί το παιχνίδι είναι η...πρόφαση και όχι ο σκοπός. Μπαίνουν, τρώνε, ψβνίζουν και κάποια στιγμή βλέπουν και ματσάκι. Εδώ πλακώνονται στα ντέρμπι, πετάνε ότι κρατάνε και ότι έχουν κρύψει την προηγούμενη στο γήπεδο και αν τύχει ασχολούνται και λίγο με το ματσάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατά πρώτο λόγο......είναι ελάφι δεν είναι αρκούδα, όπως δηλώνει και το ονομα της ομάδας. Κατά δεύτερο λόγο.....τί σχέση έχει αυτό με το μπασκετάκι; Μπορεί να ακούγομαι κάπως αλλά αν όπως εγώ, κάποιος που έχει ζήσει αγώνα Άρη-ΠΑΟΚ στο Αλεξάνδρειο την χρυσή εποχή του μπάσκετ στην θεσσαλονίκη δεν θεωρώ ότι αυτό είναι θέαμα μπασκετικό. Αν θέλω να δω τέτοια πράγματα πάω και στο τσίρκο ΜΕΝΤΡΑΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Dear Badanaman, εγω απο την πλευρα μου ειχα φιλο που ειχε παει Νεα Υορκη, ειδε ματς στο Μαντισον Σκουερ Γκαρντεν, και αγορασε νεο λεξικο Μπαμπινιωτη, μπας και μπορεσει να μου περιγραψει το ποσο γουσταρε που ειδε εκει αγωνα. Παρομοια χαλαρη ατμοσφαιρα εζησα στην Μαξ Σμελινγκ Χαλε, στο πρωταθλημα του 2004 που πηρε η Αλμπα.

    Οπως και να εχει, εχωντας υπηρετησει στα χαρακωματα της καφριλας για καμια τριετια περιπου, προτιμω χιλιες φορες χλιαρες ατμοσφαιρες και ξενερωτο κοινο, απο "πυρινο κοσμο" και να βρεχει καθισματα. Αν θελει κανενας να παρει μαθηματα κερκιδας, ας κοιταξει στα ντερμπυ των ομαδων της Μπολωνια. Εγω τουλαχιστον απο οσο λιγο εχω δει μεσω διαδικτυου, εμεινα παξιμαδι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή