Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Ούτε Λεμπρόν, ούτε Κόμπε

Η μεγάλη νίκη της Οκλαχόμα (τυπικά η πρώτη στην ιστορία της ομάδας στα πλέι οφ αλλά ας μην ξεχνάμε ότι ο...πρόγονός της, οι Σιατλ Σουπερσόνικς έχουν πάρει και πρωτάθλημα!) έφερε στο προσκήνιο για τα καλά το αστέρι του Κέβιν Ντουράντ. Και στις ΗΠΑ δεν θέλει πολύ (μάλλον θέλει πολύ λιγότερο) για να ξεσπάσει η νέα μόδα: Durant-mania!
O παλιός πλέι μέικερ και νυν αναλυτής του ΤΝΤ Κένι Σμιθ τόλμησε να πει κάτι που έγινε θέμα συζήτησης σε όλη την Αμερική και αποτελεί την πιο τολμηρή πρόβλεψη των τελευταίων ετών. ’’Σε τρία χρόνια ο καλύτερος παίκτης στο ΝΒΑ δεν θα λέγεται Κόμπε, ούτε Λεμπρόν αλλά Ντουράντ’’. Το επανέλαβε μάλιστα τρεις φορές για να είναι σίγουρος ότι δεν θα γίνει λάθος!
Φυσικά η άποψη αυτή συνάντησε έντονες αντιδράσεις με πρώτη και καλύτερη αυτή του πάντοτε αθυρόστομου και ακραίου Τσαρλς Μπάρκλεϊ που επίσης είναι αναλυτής στο ίδιο τηλεοπτικό κανάλι. ’’Ο Λεμπρόν αν το ακούσει αυτό θα στριφογυρίζει στον....ύπνο του΄’’! Ο Κρις Ουέμπερ πήγε ακόμη πιο μακριά την κουβέντα υποστηρίζοντας τον Λεμπρόν και δήλωσε ότι σε ’’τρία χρόνια ο Μπρον θα δοκιμάσει να κλείσει ολόκληρη τη σεζόν με μέσο όρο τριπλ νταμπλ όπως έχει κάνει μόνο ο Όσκαρ Ρόμπερτσον’’!!! Και οι δύο μαζί συμφώνησαν ότι για την ώρα ο σταρ των Λέικερς είναι ο καλύτερος παίκτης στο ΝΒΑ και θα παραμείνει μέχρι ο Λεμπρόν να πάρει από ένα έως τέσσερα δαχτυλίδια πρωταθλητή!

6 σχόλια:

  1. poli kalos paixtis o durant alla gia na ton sigrineis me megathiria san ton kobe epeidi ekane mia kali sezon einai san na sigrineis ton teodosic me ton papalouka i ton saras.. dimitris

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπλα, μπλα, μπλα. Ενταξει κατανοητη η προσπαθεια να βορυμε το επομενο προιον μαρκετιγκ πειδη ο κομπε αρχιζει και πουρευει, αλλα τα εχουμε κανει ολα ρημαδιο. Ο Λεμπρον θα ειναι ο επομενος "δικτατορας". Και μην ξεχναμε οτι ο Ντουραντ δεν εχει βρεθει ακομα σε καταστασεις πιεσης και πρωταθλητισμου, αρα μην βιαζομαστε. It's a long way to the top, οπως λενε οι θεοι Ac-Dc. Και απο κορυφες οι αυστραλοι μαστορες, αλλο τιποτα.

    Με καταστρεψαν τον εγκεφαλο τα ξυδια. Ποτε πηραν οι συγχωρεμενοι Supersonics πρωταθλημα? Δεν το ειχαν χασει 4-2 απο τους Bulls του Rodman, Pipen, Kukoc, και του ΘΕΟΥ?

    ΥΓ: Παιρνω ανετα το βραβειο αργοστροφιας. Καπου μεσα στο φορουμ εχω υπογραψει ως Kreatovic. Δεν ειναι επιτηδες, στο θολωμενο μου μυαλο νομιζα οτι παντα υπεγραφα ως Tommygun. Κουρουνα, συγγνωμη για το μπαχαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το 1978-79 νίκησαν τους Washington Bullets(πλέον Wizards) με 4-1, με MVP τον Dennis Johnson. Ήταν η εκδίκιση για το χαμένο πρωτάθλημα του '78 απο τους Bullets.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τομυγκαν μπορείς να υπογράφεις όπως θέλεις. Το μπ-λογκ είναι ανοιχτό και δεν έχει ούτε moderation, ούτε λογοκρισία. Ειδικά για όσους είναι μέσα στις συντεταγμένες και δεν ξεφεύγουν! Για τους υπόλοιπους υπάρχουν περιορισμοί. Εδώ, όπως έμαθα, χθες μπαίνουν προπονητές και παίκτες και αφήνουν ανώνυμα σχόλια θα με ενοχλήσει αν κάποιος μπαίνει με δύο υπογραφές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδιά, κουρούνα, με τόσο ταλέντο που έχει μαζευτει στο NBA και στα κορυφαία ονόματά του, ποιον να πρωτοπείς; Όλα είναι σωστά, κάθε άποψη δεκτή. Τα γήπεδα είναι τίγκα, όλα προπωλημένα στις πιο πολλές αρένες πολλά χρόνια τώρα. Και στο κολλεγειακό τα F4 γίνονται πλεον σε γηπεδα από 70,000 και πάνω. Στους καουμπόηδες μαχευτηκανε 109,000 νοματαίοι να δουνε το τόπι το Φλεβάρη.

    Και στην Ευρώπη, ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να έχει πηρήνα 5-6 χιλιάδων σε όλα τα ματς, η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να παίξει σε γήπεδο μεγαλύτερο των 8 χιλιάδων.

    Όσο για το Ντρουράντ, έχει μία πλαστικότητα χωρίς να είναι χτισμένος, είναι υπέροχος να τον βλεπεις με μία κάμερα, μόνο αυτόν, σε όλο τον παιχνίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Basket@Love

    Δεν υπαρχει κανενας καλυτερος παιχτης απο τον Λεμπρον.Ο Κεννυ Σμιθ ειναι γνωστος Αντι-Λεμπρονικος.Τις προαλλς ο Μπερντ ειπε οτι ο Λεμπρον θα "μας ξεπερασει ολους ο Λεμπρον"
    http://www.youtube.com/watch?v=IaSfliFOfuo&playnext_from=TL&videos=UvZeOjKrKHU
    Ενω ο Ματζικ Τζονσον πριν μια εβδομαδα εκανε σαν υστερικος με την κλαση του Λεμπρον
    http://www.youtube.com/watch?v=IXDR-P9uICQ&playnext_from=TL&videos=otOQEOX2APc

    Ενα ακομα λαθος που εκανε η κουρουνα ειναι οτι ο Μπαρκλει και ο Γουεμπερ ειπαν οτι ο Κομπε ειναι ο καλυτερος.Που το ακουσες αυτο?Πλακα κανεις η εισαι Αντι Λεμπρον?
    Και οι 2 ειπαν οτι ο Λεμπρον θα ειναι ο καλυτερος παιχτης τα επομενα δεκα χρονια.
    O Λεμπρον ειναι ο μονος παιχτης που μπορει να φτασει τον Τζορνταν και αυτο το παραδεχονται αλλοι μεγαλοι παλιοι παιχτες.
    Οσο και να τον μισειται ειναι μακραν ο καλυτερος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή