Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Ηλεκτρονική κατασκοπεία!

Ξύπνησαν και οι Πολωνοί που αντιγράφουν μεθόδους που λάνσαραν διάφοροι προπονητές (ονόματα δεν λέμε, οικογένεις δεν θίγουμε) στην Ελλάδα εδώ και δύο δεκαετίες. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ανακάλυψαν και ξήλωσαν μέσα από τα αποδυτήρια της ομάδας μια κάμερα που δεν είχε λόγο...ύπαρξης στον συγκεκριμένο χώρο! Είναι ποροφανές ότι κάποιος...έβλεπε στα κρυφά τι γινόταν στα αποδυτήρια. Φαντάζομαι οτι θα ακολουθήσει καταγγελία στην Ευρωλίγκα. Φυσικά για να γράψω την κακία μου οι Πολωνοί ότι και αν είδαν από τα συστήματα του Ολυμπιακού σίγουρα δεν...είδαν πως θα σταματήσει η Ελληνική ομάδα τον Γουντς διότι αυτό δεν συνέβη για τρία παιχνίδια στη σειρά.
Αυτή είναι και η φωτογραφία του επίμαχου μηχανήματος!

11 σχόλια:

  1. Λέγε ποιοι προπονητές κάναν τέτοια στην Ελλάδα!! Αν δεν μπορείς να πεις ονόματα, μήπως ήταν ο προπονητής που είναι γνωστός με άλλο επώνυμο από το κανονικό του, έχει δυο θητείες στον πάγκο της εθνικής με διαφορά 22 χρόνων μεταξύ τους και είναι ενεργητικός (σύμφωνα με δήλωσή του το 1998); Αν είναι αυτός, κάνε upload το όνομα του πρώτου σκόρερ του UCLA στον τελικό του 1995. Αν δεν είναι αυτός, δώσε στοιχεία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στον τελικό με το Αρκανσο το 1995 πρώτος σκόρερ ήταν ο Εντ Ο΄Μπάνον που αργότερα έπαιξε στο Ηράκλειο με 30 πόντους.
    Μπορώ επίσης να σου πω ότι επειδή μιλάω για προπονητές και όχι για προπονητή ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση ισχύει το ''με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις''. Ο δεύτερος που ξέρω ήταν ας πούμε....μαθητής του πρώτου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμπλήρωμα για να το κάνω πιο....δύσκολο. Ο τρίτος που ξέρω δεν είχε σχέση με τους δύο προηγούμενους αλλά και οι τρεις έχουν κοινή συνισταμένη ότι έχουν δουλέψει σε κάποια φάση της καριέρας τους στην ίδια ομάδα. Οι κάμερες πάντως χρησιμοποιήθηκαν σε διάφορα αποδυτήρια διαφορετικών ομάδων και όχι της ίδιας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο δεύτερος είχε γιαγιά που στήριζε μια ομάδα στην οποία ήταν προπονητής και ο πρώτος ;
    Αν ναι, αυτοι οι δυο έχουν κάτσει όχι μόνο σε μια κοινή ομάδα (εκεί που ήταν ο πρώτος κώουτς και ο 2ος παίκτης) αλλά σε δυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σωστός και ο Χαρίδημος αλλά ήταν πρωί, δεν είχα πιεί καφέ και το μηχάνημα δεν λειτουργούσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι κοινές ομάδες είναι τρεις. Οι κάμερες ήταν στα αποδυτήρια της μιας κοινής ομάδας και στα αποδυτήρια μιας άλλης στην οποία έχει δουλέψει μόνο ο ένας από τους τρεις προπονητές. Οποιος δεν έχει...καταλάβει ακόμη κόβεται στο μάθημα του μπάσκετ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το σχόλιο περί γιαγιάς ήταν κορυφαίο. Λόγω και της σημερινής ιδιότητας του πρώτου, μπορούμε να μιλάμε για μεθόδους Γουότεργκεϊτ στο μπάσκετ:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λοιπον, για την συμπαθη κατηγορια των αργοστροφων να το παρει το ποταμι?

    Ιωαννιδης, Σουμποτιτς και Ζουρος/Ιβκοβιτς?

    Αν πετυχα τους δυο πρωτους σωστα, υπαρχει ενδεχομενο να μαθω τι απεγινε ο Τζοε ο Τρομερος, o Τζοε ο 63αρης, ο Τζοε ο γαυροκτονος, ο Τζοε Αρλουκας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. tous protous dio tous katalavame oloi, gia ton trito den xero ki ego. epeidi profanos i kourouna kolietai, as mas ton pei me ainigmataki (kai diskolo, opos ekane ki o Haridimos, ohi tou tipou 'ton lene xantho, ton lene sofo'). Pantos gia ton Ivkovic den tha to pisteva pote, ton apokleio ex orismou apo tetoia pragmata.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλημερα και απο μενα. Εξ ορισμου μονο τον Χριστο αποκλειω απο τετοιες παληκαριες. Ενταξει, ο Ντουντα δεν ειναι μικροπρεπης, αλλα ποτε δεν ξερεις. Ειδικα στο δευτερο χρονο παραμονης του, που τον ειχαν σπασει τα νευρα με τις συγκρισεις για τον ξανθο, παλιος γνωστος μου που ειχε αρκετα καλες σχεσεις με τον Ντουντα μου ειπε οτι εβγαζε πολυ αναποδες συμπεριφορες.

    Παντως αλλος που θα εμπαινε σ' αυτη την shitlist θα ηταν ο Αβραμοπουλος του ελληνικου μπασκετ (λεγε με Ευθυμη Κιουμουρτζογλου). Τον δινω συγχωροχαρτι, μονο και μονο γιατι η κορη του ηταν απιστευτος κομματος, κι ας μου εριξε χυλόπιτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οτι καταλάβατε καταλάβατε. Το λυσάρι το ξέχασα κάτω από το θρανίο μου στο πανεπιστήμιο μαζί με τα σκονάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή