Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Ο καθένας έχει τον τρόπο του (και τις συνήθειες του)

Την παλιά καλή εποχή της δεκαετίας του ’90 το σκηνικό ήταν πολύ γνώριμο στην παλιά γενιά ρεπόρτερ του μπάσκετ. Γύρω στο απογευματάκι κτυπούσε το τηλέφωνο τους και ακουγόταν το κλασικό. ’’Καλησπέρα παιδί μου. Είμαι ο Παύλος, να σου πω ότι ο Παναθηναϊκός απέκτησε τον αθλητή....’’(ακολουθούσε το όνομα)... Συνήθως ηχηρό οπότε περιοριζόταν και η δουλειά του εκάστοτε υπεύθυνου τύπου της ομάδας ο οποίος δεύτερος και καταϊδρωμένος την επόμενη μέρα έστελνε μέσω φαξ την ανακοίνωση με το στερεότυπο: ΄΄Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Ντομινίκ Ουίλκινς’’ (ακριβώς έτσι είχε αναγγελθεί ΚΑΙ Η μεγαλύτερη μεταγραφή παίκτη στο ελληνικό μπάσκετ).
Άλλαξε η δεκαετία και η εμφάνιση των Αγγελοπουλαίων άλλαξε και τις συνήθειες. Τώρα πια ο πρόεδρος Παναγιώτης, μπασμένος στην τεχνολογία και με γρήγορο αντίχειρα (εκτός από καλό σουτ) επικοινωνεί με τους ρεπόρτερ του Ολυμπιακού μέσω SMS. Λέγεται μάλιστα ότι υπάρχουν και ειδικές κατηγορίες- ομάδες και δεν παίρνουν όλοι τα ίδια SMS. Είπε και ο Παναθηναϊκός να μπει στις μοντέρνες μεθόδους και το τηλέφωνο έγινε...μικρόφωνο. Χθες ο Θανάσης Γιαννακόπουλος έγινε ο πρώτος πρόεδρος στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ που επικύρωσε μεταγραφή από μικρφοώνου στη διάρκεια αγώνα. Νομίζω ότι στο μελλοντικό μουσείο του μπάσκετ τα λακωνικά δελτία τύπου του Παναθηναϊκού, τα SMS του Αγγελόπουλου και το βίντεο από τη χθεσινή αναγγελία της μεταγραφής του Χάισλιπ θα έχουν περίοπτη θέση.
Κατά τα λοιπά το αποψινό Σαββατόβραδο δεν άλλαξε πολλές από τις αγαπημένες συνήθειες του ελληνικού μπάσκετ.
- Η παράδοση που θέλει τους απλήρωτους παίκτες να παίζουν για την τιμή και την περηφάνεια τους επιβεβαιώθηκε ως διαχρονική αξία του ελληνικού μπάσκετ και στα Τρίκαλα. Οι απλήρωτοι, απεργοί κλπ. κλπ. κέρδισαν το Περιστέρι. Φυσικά οι συγκεκριμένες ομάδες έχουν ημερομηνία λήξηης διότι ως γνωστόν η τιμή και η περηφάνεια δεν πληρώνει λογαριασμούς! Ο Κασίμπ Πάουελ συνέχισε την απεργία του και ο Γκορενς (ατζέντης πλέον) ήταν χθες στα Τρίκαλα για να πάρει τον Ζούπαν πίσω στη Σλοβενία.
- Το Μαρούσι κερδίζει όπου και όποτε βρίσκει τον Άρη συνεπώς δεν θα του ξέφευγε ένα απλό ματσάκι πρωταθλήματος. Στον Αρη χρειάζεται επειγόντως ένας ψηλός αλλιώς δεν θα φτουρίσουν οι ζώνες του Μπλατ. Αλλά και αυτό συνήθεια έγινε φέτος (να παίζει ένας μέσα στη ρακέτα και οι άλλοι το γνωστό γύρω-γύρω όλοι).
- Στα Ιλίσια η μίζερη φετινή ΑΕΚ έκανε τον Κάρτερ να φαίνεται διασταύρωση Σακιλ Ο΄Νιλ και Ντουάιτ Χάουαρντ. Φυσικά οι οπαδοί της διατήρησαν την παράδοση και έριξαν μερικές ψιλές εθιμοτυπικά στο ημίχρονο μια και το ματς δεν είχε μεγάλο ενδιαφέρον εντός παρκέ. Την πλήρωσε μέχρι και ο Βαγγέλης Φώτσης που πριν γεννηθούν οι περισσότεροι είχε φορέσει τη φανέλα της ομάδας, σε μια εποχή που μετρούσε κάποιος να παίζει για την ΑΕΚ. Ιδέα μου (έβλεπα το ματσάκι στην τηλεόραση) ή ο Πεδουλάκης πιστεύει ότι η ΑΕΚ είναι ομάδα για τα...ψηλά και δεν ασχολήθηκε με τη διαφορά στο τέλος που έφτασε το -18.
- Ο μοναδικός που άλλαξε συνήθειες ήταν ο Λάζαρος Παπαδόπουλος που είχε 2/3 βολές εναντίον της Ολύμπια, μια κτυπητή πρόοδο σε σχέση με το 2/9 της Ρόδου. Απαλλαγμένος από το άγχος απόψε τις έβαλε.
- Στην απρόβλεπτη Α2 έγιναν πολλές εκπλήξεις αλλά η σταθερή αξία της κατηγορίας έμεινε αμετάβλητη. Ο Ερμής Λαγκαδά του φίλου μου του Γιωργάκη έχασε ένα ακόμη παιχνίδι.

31 σχόλια:

  1. o Πεδουλάκης δεν ασχολήθηκε ούτε με το -38 την περασμένη βδομάδα, ούτε με το -18 σήμερα.
    ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΚΑΙΑ ΗΤΑΝ ΑΝΕΡΓΟΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ...
    Πάει και για ξυρισμα ο Φρανσις - πάντως κι αυτός με τον Γκριν δεν πολυπαίζουν για την ομάδα το τελευταίο καιρό, παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα πως δε γουστάρανε τον Φλεβα- βλέπω να αφήνουμε μόνο Αρη & ΠΑΟ χωρίς υποβιβασμό και με όλα τα χρόνια στα σαλόνια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α.. μια σημείωση.
    ΔΕΝ υπάρχει Μπουτς Κάρτερ.
    Είχε ο Ηλυσιακός τον Μπουτς τις πρώτες 3 αγωνιστικές, και τον αντικατέστησε με τον Κάρτερ που εχει παιξει τα επομενα 10 ματς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. traino tin paei tin omada o sigalas... :P ton vlepw gia diadoxo tou zots kai ston panathinaiko... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Xaridimos
    Το -38 δεν θα πονέσει αλλά το -18 μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά καθοριστικό! Για σκέψου τελευταία αγωνιστική ντέρμπι σωτηρίας με Ηλυσιακό και -18. Ενδιαφέρον σενάριο όταν μάλιστα έχεις αντίπαλο για τη σωτηρία και την ομάδα του μάνατζερ Τάσου...
    Για τον Φράνσις κάτι είχα γράψει τις προάλλες. Αποσύρθηκε ο άνθρωπος που πλήρωνε τα 230 χαρτιά του συμβολαίου. Νομίζω ότι ήταν εξωδιοικητικός φίλος του Μπάμπη που είχε αναλάβει το συμβόλαιο. Εκτός αν στο ξύρισμα εννοείς κάτι άλλο και δεν σε πιάνω. Για τον Κάρτερ έχεις δίκιο αλλά με το πήγαινε έλα των ξένων χάνω και τον λογαριασμό. Δεν αποκλείεται και την ώρα που το έγραφα να είχα στο μυαλό και τον Butch Carter που είναι προπονητής στο ΝΒΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ολοι κάπου πρέπει να μάθουν (για τον Γιωργάκη το γράφω αυτό). Ξεκίνησε από την εθνική νέων, δεν το είχε αυτό το επίπεδο, δοκιμάζει το παιδί στην Α2 αν δεν τα καταφέρει και εκεί, υπάρχει και Β΄ και Γ΄ εθνική. Δεν θέλω να τον απογοητεύσει κάποιος και να τον πείσει ότι δεν κάνει για προπονητής. Μόνο αυτό δεν θέλω για αυτό γράψτε κανένα ενθαρρυντικό σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ντέρμπυ παραμονής με Ηλυσιακό δε θα παίξουμε τελευταία αγωνιστική. Θα έχουμε πέσει νωρίτερα.. Την ώρα που θα χάνουμε σε ΣΕΦ-ΟΑΚΑ και αλλαχού θα γίνονται παραδοσιακές ομορφιές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. opos me tin dolofonia tou Kennedy, tin 11 Septemvriou, tin kirixi tou 2ou Pagkosmiou polemou klp, etsi kai me tin epiki anakoinosi tis apoktisis tou Dominique, oloi thimountai pou itan kai ti ekanan otan tin diavasan. Imoun 12 hronon tote, diakopes stin Germania kai tin diavasa se elliniki efimerida me 2 meres kathisterisi. Distihos epistrepsame arga kai den prolava tin proti tou proponisi, 10000 kosmos sto OAKA kai ton papa pou ekane ton agiasmo na soutarei triponta! Eiha hasei episis to tefhos tou tripontou me reportaz apo tin afixi tou me ton titlo 'O kainourios serifis'. A re gamoto, opoios ezise tin A1 ton hronon 1992-1998 den hanei oute defterolepto aptin zoi tou na dei to simerino tsirko. Tote to basket itan koinoniko fainomeno, kati gia to opoio tha prepei na graftoun vivlia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συμφωνώ ότι το μπάσκετ ήταν πολύ hot, αλλά όχι κοινωνικό φαινόμενο. Ηταν πολλά άλλα πράγματα από το 1987 μέχρι το 1998. Και διαφωνώ για το αν χάνουμε ή δεν χάνουμε τη ζωή μας σήμερα παρακολουθώντας μπάσκετ. Το θέμα είναι ότι σε όλα τα επίπεδα μας αρέσει να μυθοποιούμε το παρελθόν και οι σημερινές μέρες (ή εποχή) θα αποκτήσουν ξαφνική αξία όταν θα γίνουν...παρελθόν! Επίσης από ότι έχει πιάσει το αυτί μου στο περιοδικό υπάρχει και βιβλίο που γράφεται αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα επί του θέματος. Για την ώρα τουλάχιστον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Katalavaino tis enstaseis sou, apla na diefkriniso: To sholio peri hasimou hronou pigaine apokleistika kai mono stin A1. Isa-isa, eimai apo ekeinous pou pistevoun oti polla pragmata sto basket einai poli kalitera simera ap'o,ti se alles epohes.

    Ta hronia pou se emas to basket itan toso dimofiles, mporoun antikeimenika na haraktiristoun os ta hronia me apistefta hamili poiotika stathmi gia to Evropaiko basket. Etsi, den nostalgo katholou to basket pou vlepame tote sto kipello protathlitrion (epohi Limoges). Se sigkrisi me tote, to basket tis Euroleague simera einai diastimiko, kai fisika den sinista katholou hasimo hronou! Paromoios gia tis diethneis diorganoseis. Se epipedo organosis kai marketing (alla kai basket), ti shesi ehoun ta simerina Mundobasket kai Eurobasket me afta pou vlepame tin dekaetia tou 90 (Mundobasket Toronto kai Athinas, h to Eurobasket 97, otan ta gipeda den gemizan oute stous agones tis diorganotrias Ispanias)? I dekaetia pou molis teleiose itan i dekaetia ton 24 defterolepton, kai gia afto tha meinei stin istoria san i dekaetia pou othise to ektos Amerikis basket poli mprosta. Einai episis i dekaetia pou gia proti fora to Evropaiko basket apektise asteres pragmatika pagkosmiou velinekous. Ola afta (Euroleague, ethnikes omades, alla kai Ispaniko protathlima, NBA), nai na katsoume na ta vlepoume oli mera!

    Oso gia to 'koinoniko fainomeno', i diafora mas einai mallon zitima orismon. Pantos an rotiseis anthropous tis ilikias mou me teleios perifereiaki shesi me to basket, shedon oloi thimountai san onoma xenous tipou Rich Relford kai Mitchel Wiggins eno sinithos den xeroun kan poios einai o Kleiza (paradeigma). Simfono oti to parelthon to agiopoioume, alla to panigiri tis dekaetias tou 90 stin Ellada kai tin A1 poli apla den epanalamvanetai.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. isws alla oute kai ginetai na sygrinoume epoxes, gia olous tous profaneis logous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να θέσω ένα μικρό παράδειγμα στο τραπέζι της κουβέντας. Σήμερα όποιος πηγαίνει σε αγώνες του Ολυμπιακού και του Παναθηναικού στην Ευρωλίγκα νομίζει ότι βρίσκεται σε αγώνα ΝΒΑ. Δεν μιλάω για την ποιότητα του παιχνιδιού γιατί και στο ΝΒΑ πολλά παιχνίδια είναι άθλια σε ποιότητα. Μιλάω για την ατμόσφαιρα και το σόου κλπ. Μέχρι το 1991 ο Ολυμπιακός έπαιζε στις λαμαρίνες του Παπαστράτειου και ο Παναθηναϊκός μέχρι το 1995 στον Τάφο του Ινδού και τη Γλυφάδα. Δεν έχει λυθεί το πρόβλημα των μεταξύ τους αναμετρήσεων. Απλά δεν υπάρχει η διάθεση, η θέληση και η αντίστοιχη οργάνωση να διαφημιστούν όλα αυτά και να τα επικοινωνήσουν οι ομάδες στον κόσμο. Αν κάποιος που έχει να πάει 10 χρόνια στο γήπεδο πάει σήμερα (μιλάω πάντοτε για Ευρωλίγκα) θα νομίζει ότι είναι σε άλλο πλανήτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και φυσικά όταν αυτό το σόου γινόταν επί Δημητράκη Φιλίππου στα Λιόσια και στα Γαλάτσια δεν γινόταν αναφορά από τα αντικειμενικά ΜΜΕ :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. re su kourouna, afou den sxoliazeis dwse mas toulaxiston auto to forum p eipes gia ton trismegisto ton E-K-P-L-H-K-T-I-K-O d.x, den mporw na to vrw pou8ena :-(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. kala den sizitame se polla ehei paei mprosta to elliniko basket. gia paradeigma theoro oti i poiotiki stathmi ton Ellinon paikton ehei anevei kata meso oro para poli (kai se afto nomizo oti oi xenoi voithisan poli me ton sinagonismo tous) kapoia gipeda einai poli kalitera i Euroleague einai sigoura ena vima mprosta kai, to kiriotero, ta basketika anaklastika tou kosmou iparhoun akeraia: ligo na miristoun oi paoktsides (gia paradeigma) oti kati paei na ginei gemizoun to gipedo. to basket ehei zontana kittara, apla afta pleon den vriskontai sto protathlima tis A1. Den halase o kosmos. Mehri na katalavoun OLES oi omades ti hrisafi diaheirizontai, iparhoun ena soro basketikes diorganoseis na vlepoume.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. file anwnyme, oute kan.. to oti se ka8e ntermpi kai mono tote gemizoun ta ghpeda den 8a eprepe na mas xaropoiei sto elaxisto! prasinoi kokkinoi kitrinoi mauroi kai loipoi opadoi, gemizoun ta kleista sta ntermpi kai se ola ta ypoloipa paixnidia einai afantoi!(den paraponiemai vevaia, prepei k emeis kamia fora na mporoume na parakolou8oume agwna me thn hsyxia mas kai xwris kafrila) opote h plhrothta den deixnei oti o ksmos exei "feel" g t a8lhma, isws exei,alla auto den mporei na to pistopoiei o ka8e syndesmos stelnontas 2-3 xiliades kalopaida na...troma3oun ton antipalo, h apla na kanoun fasaria.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. pano simfono kai epafxano, apla sto mialo mou eiha gia paradeigma ton PAOK tou Prelevic (2002-2005) pou eihe meso oro shedon 4000 kosmo, ton kosmo tou Olympiakou pou tin hronia tou Kazlauskas pigaine sto gipedo (nomizo perissotero apo o,ti tora), ton kosmo tou Panioniou pou tou aresei na pigainei sto kleisto tis Artakis (kakomathimenos vevaia alla...) klp To an o Olympiakos tha ehei 3000 h 13000 kosmo me ton Panionio h ton Panellinio den exartatai katholou apo tous sindesmous. Kai an oi sindesmoi kanoun kafriles to kanoun monon otan kapoios tous ehei kleisei to mati apo ta kathismata ton episimon (btw den eho kamia shesi me sindesmo kai pistevo oti i zoi olon tha itan aplousteri an den ipirhan) Ego exakoloutho na pistevo oti me treis-tesseris stoiheiodeis sillogikes apofaseis ta gipeda stin Ellada mporoun na xanagemisoun apo enthermous alla sostous filathlous. Sta mats tou PAO stin Euroleague oi sindesmoi einai panta parontes, afto den mas empodizei na doume to basket mas. Thelisi na iparhei, aftin perimenei kai o kosmos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. symfwnoume gia thn euroleague.. to idio symbainei kai sta mats tou olympiakou, me elaxistes e3aireseis.. to giati fantazomai to 3ereis. ti ginetai omws sta egxwria ntermpi? to kleidi my friend einai h frash pou xrhsimopoihses. SWSTOI fila8loi. ta dika mas ghpeda briskontai sto allo akro, kai otan gemizoun exoun to anti8eto. podosfairikous opadous. otan p.x paizei arhs-paok, posoi phgainoun gia na doun enan agwna mpasket kai posoi sto onoma ths fanelas ane3arthtws a8lhmatos? oi apofaseis pou swsta epikaleisai exoun dystyxws katalh3ei outopia, gia entelws la8os omws logous(ESAKE=150 xronia pisw) oso gia tous syndesmous, k edw me briskeis symfwno(allo ena podosfairiko fainomeno),einai aparadekto as poume oi 2 kalyteres omades ths eurwphs na paizoun teliko kypellou kai na 3eroume apo twra se poious 8a pane ta eishthria, pou e3 arxhs den eprepe na einai toso liga.. oso gia ton kosmo, otan phgainei kapoios fila8los tou olympiakou na dei ena mats sto sef, kai se ka8e sta8mo tou hlektrikou perimenoun sundesmites tou pao, pisteuw oti ka8e an8rwpos(oikogeneiarxhs klp) exei ka8e dikio na mhn epilegei to (opoio) ghpedo mpasket.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. exei kapoios tin magia na parei tin prwtovoulia ta eisitiria tou ellinikou gia ton teliko kipellou na dothoun apokleistika se katoxous diarkeias...? auton ton paragonta tha paradextw... dimitris

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γεια σας ειμαι φιλαθλος της ΑΕΚ και το σαββατο βρεθηκα στο γηπεδο των Ιλισιων για να παρακολουθησω το ματς Ηλυσιακος-ΑΕΚ.Δεν ανηκω στους οργανωμενους οπαδους της ομαδας απλα πηγα να ππαρακολουθησω το ματς με δικη μου πρωτοβουλια οντας κατοικος Ζωγραφου εδω και 2,5 χρονια.Αποδεχομαι και εγω οτι η συμπεριφορα μεριδας οπαδων της ΑΕΚ δεν ηταν η πρεπουσα και επειδη ακριβως δεν την εγκρινω δεν συμμετειχα στο μπαχαλο.Θεωρω πως η καλυψη απο τα μεσα των γεγονοτων ομως ειναι μονομερης και για αυτο θελω να προβω σε αυτο το σχολιο.Δεν ξερω γιατι αυτο συμβαινει και δεν μπορω να κανω γενικευσεις αλλα οι δημοσιογραφοι αποσιωπειτε το γεγονος πως ακουστηκαν υβριστικα συνθηματα εναντιον της ΑΕΚ,πως πεταχτηκαν αντικειμενα απο φιλους του Ηλυσιακου προς τη μερια τη δικη μας,αποσιωπειτε επισης το γεγονος οτι φιλοι του Ηλυσιακου "στολιζαν"με κοσμητικα επιθετα παραγοντες της ΑΕΚ.Ας λεμε τα πραγματα με το ονομα τους,στα επεισοδια συμμετειχαν φιλοι και των δυο ομαδων.Και επισης να γραφτει πως τα επεισοδια αρχισαν οταν ο Καρβελας δεχτηκε φραστικες επιθεσεις απο φιλους του Ηλυσιακου με μαλλον βαθυτερη αιτια το γεγονος οτι καταγεται και δραστηριοποιειται στο Αιγαλεω και συνεπως ισως αποτελουσε στοχο λογω της γνωστης ποδοσφαιρικης ιστοριας με τη συγχωνευση κτλ.Το οτι ο Ηλυσιακος ειναι μικρη σχετικα με την ΑΕΚ ομαδα δεν σημαινει οτι οι φιλοι του εχουν το αλανθαστο και το ακαταλογιστο.Εξαλλου πριν λιγο καιρο τους ειδαμε να βγαζουν καταπτυστη ανακοινωση που αποκαλουσε τους Τρικαλινους απαξιωτικα βλαχαδερα κατι που με προσεβαλλε προσωπικα ως καταγομενο απο αυτην την περιοχη.Δε θελω με αυτο το μηνυμα να προβοκαρω ουτε θελω να δημιουργησω εστια αντιπαραθεσης με τα υγιη στοιχεια που ειμαι απολυτα σιγουρος οτι υπαρχουν στην κερκιδα του Ηλυσιακου,απλα θεωρησα πως επρεπε να γραφτει αυτο το σχολιο εκ μερους μου.Ουτε προσπαθω εννοειται να δικαιολογησω καποιον και κατι σχετικα με τα σαββατιατικα εκτροπα.
    Ευχαριστω
    Μαριος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Και ενα δευτερο σχολιο.Αφου ευχηθω καλη αναρρωση στον κ.Φωτση θελω να κανω μια ενσταση σχετικα με το εξης.Καταλαβαινω πως τον κ.Φωτση πολυ περισσοτερο τον γιο του εσεις και οι συναδελφοι σας τον γνωριζετε και προσωπικα ισως δε οι σχεσεις σας να ειναι καλες.Ομως το ξυλο ειτε το τρωει ο πατερας του Αντωνη Φωτση ειτε καποιος ανωνυμος τα ιδια αποτελεσματα.Προς τι αυτη η εντονη αναφορα απο ολα τα μεσα.Αν ηταν καποιος αλλος στη θεση του ποια θα ηταν η διαφορα?Μαριος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δημήτρη ωραία το έθεσες, αλλά ξεχνάς κάτι. Ενα μεγάλο μέρος των εισιτηρίων διαρκείας σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό (κυρίως) αλλά και σε Αρη, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ έχουν δοθεί στους συνδέσμους. Συνεπώς και δικαιωματικά θα θέλουν και αυτοί εισιτήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μάριε στα περισσότερα συμφωνώ. Τι έγινε στα Ιλίσια δεν το ξέρω με ακρίβεια, ξέρω ότι τα επεισόδια του ημιχρόνου έγιναν κυρίως από οπαδούς της ΑΕΚ. Μονός καβγάς σαφώς και δεν γίνεται. Η αναφορά στον Φώτση έγινε για ένα συγκεκριμένο λόγο από μέρους μου: Ηταν παλιός παίκτης της ΑΕΚ απόδειξη ότι οι σημερινοί είτε δεν είχαν ιδέα ποιός είναι (πιθανό), είτε τον ήξεραν και δεν έδειξαν καν σεβασμό σε ένα άνθρωπο που έχει φορέσει τη φανέλα της ομάδας που υποτίθεται αγαπάνε. Δεν απολογούμαι γενικώς για λογαριασμό των μίντια. Δεν απολογούμαι για λογαριασμό κανενός εκτός των όσων γράφονται από μένα σε ένα συγκεκριμένο δισέλιδο ενός συγκεκριμένου περιοδικού. Προσωπικά έχω ’’κράξει΄ακόμη και συντάκτες του AllStar Basket όταν γράφουν κάτι ακραία λανθασμένο και αν έχει παράπονο από το περιοδικό υπάρχει στήλη επιστολών που δημοσιεύονται όλες οι απόψεις ελεύθερα και χωρίς παρεμβάσεις. Τα άλλα του τύπου (έγραψαν και γιατί έγραψαν) με τους....αρμόδιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Επίσης σκάτε και....κουρούνα με τον Χατζηγεωργίου! Το φόρουμ είναι www.basketforum.gr και στην ενότητα Οτιδήποτε για μπάσκετ έχει δύο τόπικ για Χατζηγεωργίου (Kill Χατζηγεωργίου και ένα άλλο με τις καλύτερες ατάκες του), έχει τόπικ για τους δημοσιογράφους γενικά (Αγαπημένος μπασκετικός ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων) και έχει και τόπικ για το περιοδικό. Ησυχάσατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Το πιο μεγάλο δυστύχημα πάντως είναι ότι τα γήπεδα είναι γεμάτα μόνον στα ντέρμπυ και κατά κύριο λόγο μόνον από οπαδούς.Άρα την ποδοσφαιροποίηση του αθλήματος πολύ δύσκολα θα την αποφύγουμε.Και ένα κουιζ για την αγαπημένη μου κουρούνα:διάβασα ότι ο Γιωργάκης ο Σιγάλας παραιτήθηκε αλλά οι παράγοντες του Λαγκαδά δεν έκαναν δεκτή την παραίτηση του.Ερώτηση για τους γνώστες της κατηγορίας και τους προχωρημένους.Θα έπαιρναν την ίδια απόφαση αν προσφατα δεν είχανε αλλάξει προπονητή οι Σερραίοι;

    Απόστολος Δράμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κουρουνα,σας αποκαλω με το ψευδωνυμο και ας μου επιτραπει επισης αν δεν ειναι ενοχλητικο και ο ενικος,δεν ζητησα εκ μερους σου καποια απολογια εκ μερους συναδελφων σου.Εγω αναφερω ενδεικτικα τι εγραψαν τα αλλα ΜΜΕ μονο.Δε ζηταω ατομικα απο εσενα κανενος ειδους αιτιολογηση για αυτο.Οσον αφορα τα επεισοδια ουτε εγω διαφωνω πως οι φιλοι της ΑΕΚ ειχαν ενα μεγαλυτερο μεριδιο στο σαματα ομως αυτο δεν σημαινει πως θα πρεπει το ζητημα να εξεταστει με ποσοτικους ορους.Εξαλλου εμενα δεν μπορει κανεις να με διαβεβαιωσει πως αν οι συσχετισμοι ηταν διαφορετικοι στις κερκιδες τα πραγματα θα ηταν διαφορετικα,δηλαδη πως το μεγαλυτερο μεριδιο δεν θα το ειχαν οι φιλοι του Ηλυσιακου.Τωρα για το θεμα του Φωτση δηλωνω ειλικρινα και εγω ο ιδιος ειχα αγνοια για το γεγονος πως ειχε φορεσει τη φανελα της ομαδας μας,ισως δικαιολογημενα καθοτι ειμαι νεος σε ηλικια.Αποδεχομαι λοιπον το σκεπτικο σου το οποιο λειτουργει συμπληρωματικα στο δικο μου και το αποδεχομαι.Και επισης να ζητησω συγγνωμη γιατι αρχικα δεν προσεξα τη σχετικη αναφορα στο κειμενο οποτε παρεξηγησα την αναφορα αυτη στο περιστατικο.Μαριος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. h olympia larisas ekleise ton robert "tractor" traylor.. polu...endiaferwn paikths

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. an kai den ton exw dei prosfata,kati mou leei pws 8a mas dwsei mia....mellontikh eikona tou sofo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μόλις ανέβασα μια εκτενή αναφορά και οπτικό υλικό για τον Τράκτορα! Ακριβώς όπως το είπες... Ο Σόφο στα 33 του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αποστόλη είσαι μάλλον πιο προχωρημένος από μένα στην Α2. Πολύ καλά έπραξαν οι άνθρωποι και δεν δέχτηκαν την παράιτηση του Γιωργάκη. Κάπου πρέπει να μάθει ο άνθρωπος. Γεννήθηκε κανείς μαθημένος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. to skefthka oti 8a se deleaze na anevaseis 8ema alla den krath8hka.. sorry :-)
    panos919

    ΑπάντησηΔιαγραφή