Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Φέρνει Χάισλιπ ο Παναθηναϊκός


Εφόσον οι πληροφορίες επαληθευτούν και ο Μάρκους Χάισλιπ αποπδεσμευθεί σε μερικές ώρες και επίσημα από τους Σαν Αντόνιο Σπερς θα είναι ο παίκτης που φέρνει ο Παναθηναϊκός στη θέση του τραυματία Κώστα Τσαρτσαρή. Θα χορτάσουν οι φίλαθλοι του καρφώματα και μπλοκ αφού ο Χάισλιπ είναι παίκτης που παίζει κυρίως στα...ψηλά και πολύ πάνω από τη στεφάνη του καλαθιού.
Με μπόι 2μ.08 δεν είναι το τυπικό τεσάρι αλλά ένας παίκτης που του αρέσει να παίζει και μέσα στη ρακέτα στην επίθεση χωρίς να του λείπει το σουτ που πάντως δεν είναι το βασικό επιθετικό του όπλο. Τελείωσε το κολέγιο του Τενεσί το 2002 και έγινε ’’λότερι πικ’’ απότ ο Μιλγουόκι στο νούμερο 13 του ντραφτ της ίδιας χρονιάς. Επαιξε στους Μπακς μέχρι τον Νοέμβριο του 2004 αλλά ποτέ δεν μπόρεσε να βρει θέση βασικού με εξαίρεση ορισμένα παιχνίδια στο τέλος της ρούκι σεζόν του. Την περίοδο 2004-05 έμεινε στο ΝΒΑ και μετακόμισε στους Πέισερς και την Ιντιάνα όπου κάλυψε με επιτυχία το κενό του τιμωρημένου με 15 αγωνιστικές αποκλεισμό Ζερμέιν Ο’ Νιλ. Το 2005 ήρθε για πρώτη φορά στην Ευρώπη παίζοντας στην Ούλκερ την οποία όμως άφησε στα κρύα του λουτρού πριν τελειώσει η χρονιά και επικαλούμενος ’’προσωπικούς λόγους’’ επέστρεψε στις ΗΠΑ. Γύρισε στην Τουρκία τον επόμενο χρόνο παίζοντας για την Εφές Πίλσεν και πέρασε την επόμενη διετία στην Ισπανία με την Μάλαγα. Φέτος δοκίμασε να επιστρέψει στο ΝΒΑ σε ηλικία 30 ετών πλέον, υπέγραψε στους Σπερς αλλά έπαιζε σπάνια (10 εμφανίσεις φέτος με μερικά λεπτά συμμετοχής στην κάθε μια). Φυσικά παίκτες σαν τον Χάισλιπ είναι η...χαρά του...You tube! Στα βίντεο που επισυνάπτω highlights από Ισπανία (με Μάλαγα), Τουρκία (με Εφές), ένα αεροπλανικό κάρφωμα μπροστά στον Κένιον Μάρτιν και ένας εξαιρετικός καβγάς με τον Μιρσάντ Τουρκτσάν!











11 σχόλια:

  1. kourouna telika o Aris aperipse ton Kurz kai paei gia ton gist?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. to endiaferon einai na doume 1) pws 8a tairia3ei me ton batiste katw apo to kala8i 2) an 8a dextei na paizei(opws kai stous spurs) 15-20 lepta an agwna 3) an 8a ta paei kala me ton ompradovic(amerikanos). ontws polu kalos paikths, kai polu 8eamatikos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. me pekovic batiste fwtsi kai sermadini n exei arxisei n pairnei xrono kai ta 20 lepta polla mou fainontai pano.. ektos an kollisei kateftheian.. einai akrivws auto p eleipe apton panathinaiko.. enas neurikos paixtis gia n katharizei tis faseis sta psila...pragmatika to stil tou einai akrivws antitheto apo auto to skouriasmeno tou tsartsari... dimitris

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Αρης δεν εγκατέλειψε την προσπάθεια για τον Κουρζ αλλά το θέμα είναι ότι η ομάδα του στην D/League ζητάει 45.000 δολάρια για να δώσει την ελευθέρας και τέτοιες εποχές αυτά τα ποσά δεν υπάρχουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με όσα γράφτηκαν για τον Χάισλιπ. Παίκτης που δίνει φοβερή ενέργεια αλλά ελαφρά εκτός...συστήματος, του αρέσουν οι πρωτοβουλίες. Από την άλλη έπαιξε και στη Μάλαγα με τον Αϊτο, έπαιξε και στην Τουρκία σε μπάσκετ χαμηλού τέμπο, έπαιζε στους Σπερς με τον Πόποβιτς συνεπώς μάλλον δεν τίθεται ζήτημα προσαρμογής. Από όσο ξέρω ο Ομπράντοβιτς πήρε πληροφορίες από τον Πόποβιτς πριν ανάψει το πράσινο φως. Τώρα πόσο θα παίζει μάλλον εξαρτάται από τον αντίπαλο, τον αγώνα κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. o haislip anakoinw8hke sto ghpedo apo ton 8anash gianakopoulo...vagelhs or nowitzki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το ανακοίνωσε...κι εγένετο ο χαμός!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έχει γερο δεξί παντός και πολύ καλά αθλητικά προσόντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. οντως εχει πολυ καλο κροσε.Η μεγαλη πλακα στον κανγα ειναι οτι μπλεκεται για να τους χωρισει ο ...Καμπαλα(που οταν αποκλειστηκε απο το Μπασκετ λογω ενος αλλου καβγα,το γυρισε στην πυγμαχια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή