Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Ενα φανταστικό σενάριο (Ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα)

Εκεί που καθόμουν στην....κουρουνοφωλιά χθες που ήταν απεργία πήρε μπροστά το μυαλό μου. ''Ρε, κουρούνα'', είπα μέσα μου, ΄΄καλύτεροι είναι οι άλλοι που γράφουν σενάρια και βιβλία και διάφορα άλλα''. Κάθισα λοιπόν και σκαρφίστηκα ένα απολύτως αληθοφανές σενάριο. Ταιριάζει και για ταινία και για σίριαλ και για βιβλίο, δεν έχει ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα και είναι πολύ πιασάρικο. Έχει ίντριγκα, σασπενς, δράση και το μόνο που του λείπει είναι λίγο...σεξ για να είναι το απόλυτο μπεστ σέλερ. Αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι που να ταιριάζει. Διαβάστε και πείτε μου τη γνώμη σας...
Ας πούμε ότι έχουμε να κάνουμε με δύο ομάδες. Έντονος ανταγωνισμός για την πρωτιά. Σώμα με σώμα. Δεν έχει σημασία το σπορ. Βάλτε όποιο ομαδικό θέλετε, δεν έχει σημασία. Για ευκολία τις λέμε Ομάδα Α και Ομάδα Β. Ξαφνικά, στο ξεκίνημα της σεζόν εμφανίζεται από την ίδια γειτονιά η Ομάδα Γ που αρχίζει και κάνει μια φοβερή πορεία. Παίρνει οπαδούς από την ομάδα Α και βρίσκεται στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος.
Ο έμπιστος συνεργάτης του προέδρου της ομάδας Α σκαρφίζεται ένα σατανικό σχέδιο. Δαιμόνιο μυαλό που βλέπει πολύ μπροστά και με μεγάλη προοπτική. Εκεί που σταματάνε τα μυαλά των άλλων αρχίζει το δικό του. Κάποτε έψαχνε στις μικρές κατηγορίες για να βρει διαιτητές που υποστήριζαν ως φίλαθλοι την ομάδα Α. Και τους ανέβασε κατηγορίες για να ''βοηθάνε'' όταν θα έφταναν στην πρώτη κατηγορία την ομάδα του (και ομάδα τους). Τέτοιο σατανικό μυαλό...
 Και μια μέρα στα καλά καθούμενα εμφανίζεται στα γραφεία μιας εφημερίδας (ενος καναλιού, ενός σάιτ δεν έχει σημασία) μια κασέτα ηχογραφημένη όπου ο τύπος αυτός λέει τα όσα μύρια σε βάρος του προέδρου και καλού του φίλου. Και συνομιλητής του είναι ο μάνατζερ (ή ο πρόεδρος ή ο προπονητής) της μισητής ομάδας Γ.
Του λέει ας πούμε πως έστηνε τα παιχνίδια ο πρόεδρος της ομάδας Α και κέρδιζε τα πρωταθλήματα. Ψύχραιμος, με ήρεμη φωνή λες και έδινε συνέντευξη. Μα ένας τόσο έξυπνος άνθρωπος μπορεί να λέει τέτοια πράγματα, να μην καταλαβαίνει ότι τον ηχογραφούν και να μιλάει στην εποχή της τεχνολογίας φόρα παρτίδα στο τηλέφωνο. Η γραμμή καθαρή, χωρίς παράσιτα, τέλεια. Τα πάντα ακούγονται καθαρά.
Ξεσπάει φυσικά μεγάλο σκάνδαλο και ο πρόεδρος της ομάδας Α διώχνει τον στενό του συνεργάτη. Στήνεται και ένας γερός καβγάς για να γίνει ακόμη πιο πειστική η ιστορία και να εξοργιστούν και οι φανατικοί οπαδοί της ομάδας. Τρέχει ο χρόνος μπροστά και φυσικά ο δαιμόνιος αυτός τύπος κάποια στιγμή βγαίνει δημόσια και λέει ότι δεν μπορεί να μείνει μακριά από τον αθλητισμό και πρέπει να ασχοληθεί ξανά.
Πολλούς μήνες αργότερα αναγγέλει ότι θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας Γ να πάρει πρωτάθλημα. Έχει καλλιεργήσει και το έδαφος στο ενδιάμεσο λέγοντας ότι είναι και ιδεολογικά ταυτόσημος, ότι από μικρός ήταν με την ομάδα Γ κλπ. κλπ.
Εδώ είναι η αλήθεια ότι ο ήρωας μου δεν με βοήθησε. Λένε ότι πολλές φορές τη δράση την καθοδηγούν οι ίδιοι οι αύλοι ήρωες και σπρώχνουν το χέρι του συγγραφέα ή του σεναριογράφου προς τη σωστή κατεύθυνση. Αλλά πως να σκεφτώ όπως αυτός...
Τέλος πάντων, το τελευταίο μέρος της ιστορίας το άφησα ανοιχτό και θα το σκεφτώ αργότερα.
Πιθανά φινάλε...
Α. Ο ήρωας μας οδηγεί την ομάδα Γ στο πρωτάθλημα και παίρνει ρεβάνς από την ομάδα Α
Β. Επειδή όλο το σκηνικό ήταν ''στημένο'' μπαίνει στη διοίκηση της ομάδας Γ, την ελέγχει απόλυτα και στο τέλος την κάνει θυγατρική της ομάδας Α.
Γ. Οτι άλλο μου πείτε εσείς. Κάθε βοήθεια αποδεκτή. Μόνο ένα δεν θα αντέξω...Να διαβάσω σχόλια του τύπου ''Κουρούνα πες μας τι πίνεις και δεν μας δίνεις''...

22 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάνοττε τα σχόλια είναι ελεύθερα αρκεί να μην είναι υβριστικά και να μη θίγουν. Το ξέρεις αυτό. Φυσικά είναι και δικό μου δικαίωμα είτε να μην απαντήσω, είτε να μην επιβεβαιώσω οτιδήποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κουρουνα,πες μας τι πινεις και δεν μας δινεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πραγματικά καμιά σχέση με τη πραγματικότητα η ιστορία που έγραψες κουρούνα.
    Τον έμπιστο συνεργάτη του προέδρου της Α ομάδας εγώ θα τον ονόμαζα Τ.Μ. Την Α ομάδα θα την ονόμαζα Ν.Δ, την δεύτερη ομάδα θα την ονόμαζα Σύριζα και την Γ ομάδα θα την ονόμαζα Χρυσή Αυγή. Είδες κουρούνα αν ο άνθρωπος έχει μεγάλη φαντασία τέρατα φαντάζεται.
    Επιλέγω την απάντηση Β γιατί ούτε που θέλω να φανταστώ την Γ ομάδα να στέφεται πρωταθλήτρια γιατί τότε έχετε γεια βρυσούλες λόγγοι βουνά ραχούλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στην πραγματικότητα πάντως απο τη Γ ομάδα πουλώντας γνώση και ιντριγκα, πήγε κάποιος στην Α!!!!
    Τέσπα, στο σενάριό σου, λέιπει η δράση και αντίδραση της ομάδας Β. Θα σου πρότεινα ο παράγοντας πριν μπεί στην διοίκηση της Γ ομάδας να "σπρώξει" 2 παίκτες στον αλλαζόνα πρόεδρο της Β. Ετσι με χειρουργική τελειότητα προχωρά στο σχεδιασμό του ακολουθώντας το φινάλε 2. Που βέβαια δεν είναι παρα μόνο η αρχή......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επίσης η ανάρτηση θα μπορούσε να έχει και τον εξής τίτλο: Ένα φασιστικό σενάριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για το (Γ) το βλέπω αλλά τι ακριβώς δεν μπορώ να πω.

    Πάντως αυτό περί ευφυΐας Μπαλτάκου που μας τσαμπουνάς συνέχεια καλό θα ήταν να το ανασκευάσεις. Δικηγόρος και παράγοντας επί εποχής απόλυτης παρασκηνιακής ανυπαρξίας του Παναθηναϊκού, και τώρα και στην πολιτική τα έκανε ρόιδο. Αν είναι έτσι οι γάτες...

    ΥΓ: Για την ομάδα Δ, παλιά πρωταθλήτρια (με 20 πρωταθλήματα σε 30 χρόνια και...μεγάλες Ευρωπαϊκές πορείες), που σήμερα έχει πτωχεύσει αλλά ελέγχει ακόμα όλο τον αθλητικό τύπο, όλους τους διαιτητές και έχει προνομιακές προσβάσεις στους 'χορηγούς του πρωταθλήματος' θα γράψεις τίποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμερικανε πες μας και εσυ για την αλλη σου ομαδα που σε 15 χρονια εχει 14 πρωταθληματα και ουδεμια πορεια στην ευρωπη,.αυτη και αν ελεχγει διαιτητες και συστημα,τοσο πολυ που φοβουνται μην τους καψουν κανα φουρνο κανα αμαξι κ.τ.λ ετσι απλα για να χουμε να λεμε.

      Διαγραφή
  8. Kουρούνα δεν αφήνεις την αλφαβήτα να μας πεις κάνα ιντριγκαδόρικο για τους τελικούς που έρχονται στην Α1. Μην μου πεις ότι δεν έχεις τίποτα;;; Τριαντάρες, αποκλεισμοί, ανακοινώσεις, ξένοι που ''ανακοινώνονται'' από αντιπάλου στρδου εφημερίδας και δεν έρχονται, Έλληνες παίχτες που ήρθαν, είδαν και απήλθαν (;;;;) μετά τους τελικούς, πες μας αν θα κρατήσει τους ίδιους ξένους ο Παναθηναϊκός στα πλευ οφ, δηλαδή χωρίς Μπατίστ. Πες μας την κίνηση που έκανε ο Γιαννακόπουλος να πάει στα αποδυτήρια της ΤΣΣΚΑ, το οποίο για μένα σημαίνει ''τα χω πάρει στο κρανίο με τους μ@λ@κες και διώχνω την μισή ομάδα το καλοκαίρι''. Έλα πες μας τίποτα καλό.....τελικοί έρχονται!!!!!

    Takis N.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα συνταχθώ μετα του φίλτατου απεργοσπάστη κουρούνα.. Μήπως να χαλαρώσουμε λίγο σχετικά με το "άβατο" γύρω απο την... δαιμονιοσύνη και την ευφυΐα του συνεργάτη του προέδρου της ομάδας Α..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. http://www.sport-fm.gr/article/ta-giannena-stin-a1/764047
    κουρουνα το παραπανω δημοσιευμα λεει πως ο ΚΑΟΔ θα δωσειτοαφμ-συγχωνευτει με ομαδα απο τα γιαννενα..οποτε θα εχουμε αλλαγη εδρας(γιαννενα),ονοματος(?πεφταστερι ιωαννινων),αλλα με τον ιδιο ομως προεδρο,τον δραμινο αριστειδη ιωαννιδη(αχ αριστο αν ισχυει η καποτα το ρεπορταζ η δραμα θα σε ξεφουσκωσει)..κουρουνα πως σου ακουγονται ολα αυτα,σεναριο επιστημονικης φαντασιας ετσι?για καθυσυχασε με..το αρθρο ευτυχως παντως ειναι ανωνυμο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κουρουνιτσα, αληθεύει ότι ο Περπέρογλου έχει συμφωνήσει με Εφές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κουρούνα, πόσο εφικτή κρίνεις την πιθανότητα να παραμείνει και του χρόνου ο Φλεβαράκης στα Τρίκαλα και μαζί μ' αυτόν κι ένας μικρός κορμός Ελλήνων παικτών (Ματαλόν, Γιαννακίδης, Δεληγιάννης, Νικολόπουλος) και (γιατί όχι;) και ο Γιούιν τζούνιορ; Επίσης, υπάρχει ενδεχόμενο επιστροφής παίκτη που πρωταγωνίστησε την περσινή σεζόν στην άνοδο της ομάδας, αλλά φέτος φορούσε άλλη φανέλα;
    ΥΓ: Χρωστάω μια συγγνώμη στον polykos, που δεν τον συνάντησα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων, αλλά εξαιτίας σοβαρότατων προσωπικών λόγων παρακολούθησα μόνο ένα παιχνίδι απ' όλο το αγωνιστικό πενθήμερο (το Παναθηναϊκός - Σπόρτιγκ Πατρών).
    ΥΓ-2: Με βάση τα τωρινά δεδομένα, ποιο είναι το πιο "καυτό" όνομα για τον πάγκο του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεκτή... Οφείλω να πώ οτι περάσαμε καλά, γλυκειά πόλη τα Τρίκαλα, μέχρι και το λουκάνικο το έφαγα με μέλι και καρύδια ουαου.Δυστυχώς πολύ κακή διοργάνωση, ιδιαίτερα το κομμάτι διαμονής και σίτισης ταλαιπώρησε αρκετά τα παιδιά.Κρίμα.
    Κάποια παιδιά χρειάζονται ιδιαίτερη μνεία, δε χρειάζεται προς το παρόν, αλλά φοβάμαι οτι αν δεν προχωρήσουμε σα μπασκετικό έθνος στη δημιουργία πρωταθλήματος νέων, δεν θα υπάρξει η πραγματική εξέλιξη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εμένα αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση σχετικά με την διοργάνωση, ήταν η παντελής έλλειψη διαφήμισής της. Και μου 'κανε εντύπωση σε τόσο μεγάλο βαθμό, γιατί έχουν διοργανωθεί αρκετές διοργανώσεις στα Τρίκαλα, για τις οποίες είχε στηθεί ολόκληρη διαφημιστική καμπάνια μέσα στην πόλη. Και όχι μόνο μπασκετικές διοργανώσεις. Χαρακτηριστικό παράδειγμα: ο προκριματικός γύρος για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα βόλεϊ, στον οποίο συμμετείχε και η δική μας Εθνική, το 2012, όπου είχαν γίνει κάμποσες εκδηλώσεις. Χώρια οι αφίσες που είχαν γεμίσει την πόλη. Τώρα - χωρίς υπερβολή - ο περισσότερος μπασκετικός κόσμος των Τρικάλων έμαθε ότι η διοργάνωση γίνεται στο σπίτι του κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Οπότε, πολλοί φίλαθλοι δεν μπόρεσαν να οργανώσουν το πρόγραμμά τους, έτσι ώστε να δουν όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες.
    Παρένθεση: Δεν έχω επαρκή ενημέρωση το τελευταίο 20ήμερο για την τρέχουσα αθλητική επικαιρότητα, αλλά κάπου πήρε το μάτι μου ότι η Ε.Ο.Κ. ανακοίνωσε επίσημα ότι η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στα Τρίκαλα λίγο πριν ή κατά την διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας. Το γράφω με κάθε επιφύλαξη, γιατί μπορεί να κατάλαβα λάθος.
    Πάντως όπως κι αν έχει, είναι δεδομένο ότι η ομοσπονδία δεν δίνει δεκάρα για την διοργάνωση. Γιατί, άντε να δεχτώ ότι ο Δήμος αποφάσισε να σταματήσει την αφισοκόλληση ελέω προεκλογικής περιόδου (Η τωρινή δημοτική αρχή κατηγορείται ορθά γιατί γεμίζει την πόλη με αφίσες, τις οποίες... ξεχνά να ξεκρεμάσει για μήνες). Άντε να δεχτώ, ότι μπορεί να μην βρέθηκε χώρος για μια σχετική εκδηλωσούλα χωρίς φανφάρες (πράγμα που δυσκολεύομαι να πιστέψω, γιατί έχουμε κάμποσες πλατείες στα Τρίκαλα και σ' αυτές τις περιπτώσεις οι κατά τόπους αρχές σε όλη την Ελλάδα - διαχρονικά - δεν διακινδυνεύουν τις δημόσιες σχέσεις τους με τους αθλητικούς φορείς). Ένα διαδικτυακό σποτάκι δεν μπορούσε να φτιάξει η Ε.Ο.Κ.; Εδώ φτιάχτηκε κάτι ανάλογο για ένα φιλικό που έγινε μεταξύ των Τρικάλων και της Εθνικής Βετεράνων για φιλανθρωπικούς σκοπούς την τελευταία Πέμπτη πριν την Μεγάλη Εβδομάδα. Σχεδόν μηδενικό κόστος έχει ένα τέτοιο εγχείρημα. Απλά προμοτάρεις με άμεσο τρόπο το προϊόν σου.
    ΥΓ: Για ποιες ιδέες της Ε.Ο.Κ. να μιλήσουμε από την στιγμή που η ομοσπονδία έχει δώσει 2 (!) προθεσμίες στην πρόσληψη του επόμενου προπονητή της Εθνικής ομάδας και κατάφερε να τις κάψει και τις 2; Για να μην ξεχνιόμαστε, "Χριστός ανέστη" είπαμε, αλλά προπονητής δεν ανακοινώθηκε επίσημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Για να τα κανουμε πενηνταρακια που λεμε στο χωριο μου: Η ομαδα Δ μπορει να ειναι η ΑΕΚ, μπορει να ειναι και το (Μ)ΠΑΤΣΟΚ, κοινως ΠΑΣΟΚ. Οταν βρεθηκα για επαγγελματικους λογους στο Βερολινο, ο κοσμος με τον οποιο συνομιλησα μου ελεγε το ιδιο πραγμα: αν ο (Τ)Συριζα ερθει στην εξουσια και αποτυχει (που ειναι σιγουρο οτι θα βοηθησουν πολλοι πολυ να αποτυχει), τα επομενα αφεντικα μας θα ειναι φασιστοπουλα. Το οποιο ως γνωστον αποδεικνυει και τον βαθμο εξυπναδας του "ευγενεστερου λαου" στην Ευρωπη. Απο εκει και περα, καποτε πρεπει να σταματησει η καραμελα με τον εξυπνο Μπαλτακο. Αμα θελετε να ψαχτειτε για εξυπνους, κοιταξτε κατα Κοντη πλευρα, η για πιο heavy metal καταστασεις στους εμπλεκομενους του παραδικαστικου κυκλωματος, οπου τυγχανω να εχω γνωστο. Εκει ναι, οι ανθρωποι γραφουν εγχειριδια πολιτικης χειραγωγησης. Αλλα εξυπνος αυτος που τον τυλιξε ο μουλατος σε μια κολλα χαρτι, λυπουμεθα, δεν θα παρουμε.

    Σε καθαρα μπασκετικα πλαισια, ετοιμασατε πλερεζες, φερτε μαυρο ρουχισμο, που ελεγε και ο Κιουμουρτζογλαρος. Επεσα πανω στον ΟΣΦΠ και ανεμενεται δυνατη προπονηση. Το οποιο φυσικα, θα μπορουσε να αποφευχθει αν ειχα κανει μια-δυο ηττες λιγοτερες. Αλλα Αρης you are. Επισης περιμενω την διοικηση να αφησει τις μοστρες και να μου πει που θα βρει λεφτα. ΛΕΦΤΑ. Α, και ΛΕΦΤΑ ε, οχι παλι κλαψες και διαρκειας. Παντως κοιτα βαρος η φανελα: με ενα μπουγιο κουτσουρα ομαδα και σερβο ταβερνιαρη στον παγκο, και παω play ωχ. Φαντασου να στηριζε μπλαμπλαμπλα ο κοσμος, μπλαμπλαμπλα, και κακος ο κοσμος, μπλαμπλαμπλα και δεν τα παιρνει διαρκειας, μπλαμπλαμπλα.

    ΥΓ: Μεγαλο κριμα για τους εφηβους η μηδενικη προωθηση της διοργανωσης, την στιμγη που φορες φορες τα παιδια παιζουν και ωραιοτερο μπασκετ απο πολλλους κοτρωνατζηδες της Α1. Να δωσω τα συγχαρητηρια μου στον Πανιωνιο για την κατακτηση του τιτλου και ευχες στα δικα μας παιδια να αξιωθουν να κανουν την καριερα που θελουν και μπορουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν τολμησα να γράψω κάτι παραπάνω γιατί δεν ξέρω απόλυτα και τις διαθέσεις του κοινού μας. ορμώμενος απο τις 2 απαντήσεις σας να προσθέσω κι εγώ κάτι.
    Πραγματικά η ΕΟΚ τις διοργανώσεις των παιδοέφηβων τα τελευταία 3-4 χρόνια τα "παίζει" μέχρι τελευταία στιγμή. Μιας και η ίδια δεν έχει ή δεν θέλει να βάλει ούτε γρόσσι, "παζαρεύει" μεχρι στο παρα πέντε ποια περιφέρεια ή δήμος θα καλύψει τα έξοδα.
    Μάθαμε επίσημα οτι θα γίνει στα Τρίκαλα το πρωτάθλημα, τη Μεγάλη Δευτέρα, 8 μέρες πριν αρχίσει. Κάτι, που όταν έχεις να κάνεις με προγραμματισμό αποστολής και μάλιστα 6ήμερης, είναι ό,τι χειρότερο.
    Οργανωτικά τα πράγματα δεν ήταν καλά. Θα συμφωνήσω, η έλλειψη προβολής του γεγονότος ήταν εμφανέστατη. Πάντως η απουσία των Υποδομών των μπασκετικών ομάδων της πόλης, απο το γήπεδο, ίσως να είχε αίτιο τη μη προβολή, αλλά σίγουρα μου έκανε μεγάλη και κακή εντύπωση. Η διαμονή....δεν υπήρχε χώρος. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να βάζεις δίμετρους σε ράντζα. Παράλληλα απείχε παρασσάγγας το φάγητο απο την έννοια αθλητικό μενού. Προλαβαίνω κάθε σκέψη σας, λέγοντας οτι όλα αυτά δεν είναι απλά πράγματα και δεν φταίει απαραίτητα η έλλειψη χρήματος αλλιώς ΚΡΙΣΗ.
    Το παράδοξο....στην πόλη που ανήκει στο δίκτυο ευρωπαικών πόλεων με πλήρεις δημόσιες διαδικτυακές ευκολίες, δεν υπήρξε πρόβλεψη να "βγεί" τηλεοπτικό ιντερνετικό σήμα, να μεταδοθούν τα παιχνίδια. ΕΛΕΟΣ. Ο μοναδικός Βασ. τσιότρας με περηφάνεια αλλά και θυμό μου έδειχνε στα στατιστικά του μπλογκ του οτι η μετάδοση που έκανε play by play είχε 4500 μοναδιαία χτυπήματα. Προσωπικά σταμάτησα εκνευρισμένος να απαντώ στα τηλέφωνα των γνωστών μου που δικαιολογημένα θέλανε ενημέρωση γιατί δε μπορούσα πια να γευτώ τα παιχνίδια.
    Μπασκετικά μιλώντας, είδαμε καλά παιχνίδια. Περίμενα καλύτερο επίπεδο. Και εξηγούμαι. Οι πέντε ομάδες ήταν ίδιες με αυτές που συμμετείχαν 2 χρόνια πριν στην Καλαμπάκα στο πρωτάθλημα τότε των Παίδων.Τότε ήταν ο Μαντουλίδης απο Σαλονίκη, τώρα ο Αρης, αυτή ήταν η μονη διαφορά. Ενα μεγάλο ποσοστό αθλητών ήταν ίδιοι, αλλά πολύ λίγοι είχαν την ανάπτυξη που θα περίμενα στη διετία που πέρασε. Προφανώς και υπάρχουν πολλοί λόγοι.
    Δεν είμαι ο ειδικότερος, τα αφήνω για αυτούς, αλλά υπάρχουν τέτοιοι στο μπασκετικό ελληνικό χώρο????????? Ποιοι το επεσήμαιναν και σε ποιούς το είπαν και τι συσκέφτηκαν και τι αποφάσισαν???????
    Τα "καλά" ονόματα περιγράφτηκαν...Διαμαντάκος, Μήτογλου, Χαραλαμπόπουλος, Πουλιανίτης, Εζαγκουάγιε, Μπιλλής, Σταμάτης, Σπυρόπουλος, Πουλιανίτης θα πρόσθετα Μπέγος (Καστοριά), Κανελλόπουλος, Παπαιωάννου (Πάτρα). Αλλά....
    Βάλτε ρε διάολε μια διοργάνωση πρωταθλήματος για αυτά τα παιδιά. Πως να αναπτυχτούν με το ψέμμα που τους πασσάρουμε (συμμετοχή υποχρεωτική μικρών στα μικρά πρωταθλήματα).
    Κλείνονταςλέω οτι η εθνική των 98άρηδων θα πέσει στη Β κατηγορία, η Νέων (94-95) θα παίξει πρωτάθλημα το καλοκαίρι και τα παιδιά δεν θα έχουν παίξει 2 χρόνιατώρα ουτε ένα ολόκληρο ματς και ουτω καθ' εξής. Περαστικά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευκαιρίας δοθείσης απ' αυτό που ανέφερες σχετικά με το ενδιαφέρον του μπασκετικού κοινού για την διοργάνωση, θέλω να προσθέσω κάτι ακόμα: Τα αθλητικά σάιτ για ποιον λόγο σνομπάρουν τα πρωταθλήματα υποδομής συστηματικά; Και να ξεκαθαρίσω τι εννοώ. Πρώτα απ' όλα, δεν τους ρίχνω το ανάθεμα για την μη προβολή των διοργανώσεων κάθε χρόνο. Γι' αυτήν άλλοι είναι οι υπεύθυνοι. Αλλά, αφού υπάρχει πραγματικά τόσο ενδιαφέρον γι' αυτά τα πρωταθλήματα γιατί δεν αφιερώνουν και λίγο χώρο σ' αυτά; Για να είμαι ειλικρινής, τα αποτελέσματα της ημέρας τα μάθαινα από τα τοπικά σάιτ, αλλά αρκετός κόσμος που προσπαθούσε να ενημερωθεί από τα λεγόμενα "μεγάλα" δεν έβρισκε ούτε απλή αναφορά.
      ΥΓ: Polykos, σχετικά με τα όσα αναφέρεις πολύ σωστά παραπάνω θέλω να κάνω μία ακόμα σημείωση. Πιθανότατα, οι τοπικοί φορείς είχαν πέσει με τα μούτρα στην μάχη της κάλπης και δεν πολυενδιαφέρθηκαν για μία διοργάνωση - διαφήμιση για την πόλη (Απ' ότι έμαθα μάλιστα πολλοί απ' αυτούς που έχουν δείξει απείρως μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο παρελθόν ούτε καν παραβρέθηκαν στα περισσότερα παιχνίδια). Γιατί, πίστεψέ με, δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία αν συμμετείχε ή όχι τοπική ομάδα στο πρωτάθλημα. Όπως έγραψα και παραπάνω, για τους Δήμους και τις Περιφέρειες ανά το πανελλήνιο σημασία είχαν και έχουν πάνω απ' όλα οι δημόσιες σχέσεις.

      Διαγραφή
  17. Πάλι καλά που δεν κάνει το πρωτάθλημα μέσω Skype η Ομοσπονδία για να αποφύγει και τα έξοδα... Και αυτό συμβαίνει επειδή τα γερόντια δεν ξερουν τι είναι το Skype!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κι όλο έλεγα, βρε κουρούνα, να σε ρωτήσω τι κάνει αυτός ο άνθρωπος κι ήρθε τσουπ το περιοδικό μας να δώσει απαντήσεις. Βέβαια να πω την αλήθεια οχι εντελώς, τεσπά μάθαμε οτι φεύγει απο τα κυανέρυθρα μετερίζια. Μεγάλη απώλεια και για τα πολλά χρόνια που ασχολήθηκε με την ομάδα και για τη χρηματική διαθεσιμότητα που είχε.
    Ελπίζω το μπασκετικό μας IQ να μας δώσει δύναμη να συνεχίσουμε ικανοποιητικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κουρούνα
    Θα μας πεις και την ιστορία με τον μανατζερ ομάδας Α2 που απολύθηκε κατόπιν παρέμβασης προέδρου ομάδας Α1 επειδή είχε πάει στο δικαστήριο ως μάρτυρας υπεράσπισης των παικτών που είχαν οικονομικές απαιτήσεις (χρωστούμενα) από τον πρόεδρο της Α1;
    Νισάφι πιά με τον Μπαλτάκο που τον έπιασε κώτσο ο Κασιδιάρης αλλά επιμένουμε ότι είναι έξυπνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή