Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Αγωγή κατά site από τον ΕΣΑΚΕ

Από τη στιγμή που όλα τα δείγματα γύρισαν από το εργαστήριο της Κολωνίας αρνητικά ήταν ώρα να υλοποιηθεί η απόφαση του ΔΣ του ΕΣΑΚΕ. Και η Ένωση Σωματείων έδωσε εντολή προ διημέρου στο νομικό της τμήμα να καταθέσει αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση του πρωταθλήματος κατά του site που είχε αφήσει αχιμές για ντοπαρισμένους παίκτες στην Α1 και χρήση αναβολικών στους τελικούς των πλέι οφ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ΕΣΑΚΕ δεν πρόκειται να δεχτεί κανενός είδους συμβιβασμό αλλά θα κυνηγήσει μέχρι τέλους την υπόθεση αφού το προεδρείο του θεωρεί -και όχι άδικα- ότι δημιουργήθηκε άνευ αντικειμένου θόρυβος που έβλαψε το κύρος του θεσμού.
Λογικά με βάση την κίνηση του ΕΣΑΚΕ ανάλογες κινήσεις ενδέχεται να κάνουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός τους οποίους έθιγε δια της πλαγίας η συγκεκριμένη ανάρτηση. Θυμίζω ότι ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού είχε αντιδράσει σε....μηδέν χρόνο μετά το σχετικό άρθρο ζητώντας τη διεξαγωγή εκταταμένων ελέγχων κάτι που έγινε πραγματικότητα στη διάρκεια των τριών τελικών.

60 σχόλια:

  1. Ελα που θιχτηκε ο Γιαννακοπουλος...Μη τα λες ετσι και σταβοκαταπιω...Τον εθιξε ο Χιος δηλαδη το πουλεν του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η χρονιά φέτος προμηνύεται ότι θα έχει την ίδια ακριβώς ένταση που είχε και η περσινή. Οι διοικήσεις των δύο "αιωνίων" θα μαλώνουν σαν τα κοκόρια και θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να υποβαθμίσουν το ίδιο το προϊόν τους... Ο Καρύδας γράφει συχνά πυκνά ότι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είναι ευχή και κατάρα για το ελληνικό μπάσκετ. Προσωπικά, διαφωνώ. Ευχή και κατάρα είναι οι δύο οικογένειες που τους διοικούν. Ευχή γιατί επενδύουν σε δύσκολους οικονομικά καιρούς αρκετά εκατομμύρια ευρώ και κατάρα γιατί είτε αναζωπυρώνουν είτε συντηρούν ένα θλιβερό σκηνικό. Και ευθύνη έχουν αμφότεροι. Και ο Δ.Γιαννακόπουλος με τα ξεσπάσματα και τις προκλήσεις του (για διαιτησία, ντόπινγκ κ.ο.κ.) και οι Αγγελόπουλοι με την ανέχεια που δείχνουν σε περιστατικά βίας (δεν είναι τυχαίο ότι φέτος επαναλήφθηκαν αυτά που έγιναν το 2010 στον τέταρτο τελικό του Πρωταθλήματος).
    ΥΓ: Σχετικά με τις προσπάθειες που έγιναν προκειμένου να φιμωθείς, δεν χρειάζεται να γράψω κάτι ιδιαίτερο. Το αυτί σου δεν ιδρώνει από κάτι τέτοια. Άλλωστε, αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο σε διαβάζουμε είτε διαφωνούμε μαζί σου, είτε συμφωνούμε τόσοι αναγνώστες. Τα ίδια ακριβώς ισχύουν και για το περιοδικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σωστά, μόνο ο Γιαννακόπουλος τα κάνει αυτά. Οι Αγγελόπουλοι είναι οι καλοί άνθρωποι, που πάνε με το σταυρό στο χέρι, είναι υπέρμαχοι της ελευθερίας του τύπου, δεν πετούν λάσπη πουθενά, αναγνωρίζουν την ανωτερότητα του αντιπάλου και χωρίς να αναζητούν υπόγειες διαδρομές, μόνο με την ισχύ της ομάδας έχουν πετύχει τόσο καλή διαιτησία (που ούτε η ΤΣΣΚΑ δεν έχει) στην Ευρωλίγκα. Και κάθε Κυριακή κάνουν κι ένα ευχέλαιο αφού πρώτα έχουν ανάψει 48 κεριά υπέρ όλων των αδυνάτων στον Πλανήτη.
    Μαλακίες κάνει ο μεν, μαλακίες κάνουν και οι δε. Μόνο που ο ένας τις κάνει φανερά ενώ οι άλλοι υπόγεια. Και μη μου πείτε περί συμψηφισμών γιατί υπάρχουν 100 παραδείγματα, αθλητικά, επιχειρηματικά και δημοσιογραφικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για ρίξε τα επιχειρήματα να γελάσουμε. Τραμπούκισαν ποτέ διαιτητές οι Αγγελόπουλοι και δεν το ξέραμε; Μίλησαν για υπέροχο κόσμο αμέσως μετά την πυροβολαρχία με αεροβόλα προς την αντίπαλη ομάδα; Έχουν οπαδική εφημερίδα που ρίχνει λάσπη ανελέητα και ακατάπαυστα; Δώσαν σε βολευμπολίστριες μπλούζες με το γνωστό "ΤΣΟ & ΛΟ"; Ονομάτισαν εαυτούς "καθηγητές αλητείας;"
    Αλλά ναι, φόρεσαν ένα μπλουζάκι με αριθμούς και προώθησαν έτσι την καφρίλα ε;
    Και επειδή αναφέρεις την ΤΣΣΚΑ, αν εσύ είδες ίδια αντιμετώπιση του ΟΣΦΠ με την ΤΣΣΚΑ και τις δυο φορές που βρέθηκαν αντιμέτωποι στα F4, μάλλον κάτι δεν είδες καλά.

    Διαγραφή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @bball gourouna
    Έγραψα ότι θίχτηκε κάποιος και δεν το ξέρω; Προσέχω τι γράφω. Οτι αντέδρασε έφραψα. Έχει τεράστια διαφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οταν λες "...ανάλογες κινήσεις ενδέχεται να κάνουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός τους οποίους έθιγε δια της πλαγίας η συγκεκριμένη ανάρτηση." τι ειναι; Δεν αναφερεις οτι μαζι με τον Ολυμπιακο θιχτηκε και ο αλλος; Πλακα μου κανεις;

      Διαγραφή
  8. @Sabbatichus
    Θα σε παρακαλούσα να αποσύρεις τον χαρακτηρισμό ''πληρωμένο'' εκτός αν έχει αποδείξεις για το θέμα που είναι καλοδεχούμενες. Είναι πολύ βαριά έκφραση. Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Παναγιώτης Ραφαήλ
    Συμφωνώ απόλυτα ότι όσον αφορά στις δύο ομάδες η χρονιά θα έχει την ίδια -ίσως και μεγαλύτερη- ένταση. Αλλά πρέπει να γίνει αντιληπτό από όλους μας ότι δεν παίζουν δύο ομάδες στην Α1. Παίζουν 14. Και αυτό αδικεί όλες τις υπόλοιπες. Πρώτη ομάδα στα εισιτήρια ήταν η Πάτρα για παράδειγμα που κάνει μια εξαιρετική προσπάθεια. Και στην Α1 εκπροσωπούνται οκτώ ελληνικές πόλεις αριθμός ρεκόρ. Κάποτε παρακαλούσαμε να ξεφύγει το μπάσκετ από το δίπολο Αθήνα- Θεσσαλονίκη και τώρα που το έχουμε δεν το εκτιμάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστό αυτό που λες Κουρούνα. Το προσυπογράφω και συμπληρώνω ότι φέτος εκτιμάται πως θα αυξηθεί ο μέσος όρος των εισιτηρίων του πρωταθλήματος, εξαιτίας και της συμμετοχής των Τρικάλων στην "μεγάλη" κατηγορία.

      Διαγραφή
  10. Δυστυχώς αγαπητή κουρούνα το δίπολο Ολυμπιακού-Παναθηναικού αρχίζει και κουράζει και στην ουσία περισσότερο απομακρύνει, παρά ελκύει το μέσο φίλαθλο. Και ναι οι 8 διαφορετικές πόλεις δίνουν ανάσα στο ξεπεσμένο Ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά δε φτάνει. Δεν μπορούμε να έχουμε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως στα μέσα των 90s, πρέπει να το αποδεχτούμε και τουλάχιστον θα πρέπει να επικεντρώσουμε στην ανάδειξη νέων Ελλήνων παιχτών. Με ποιο τρόπο? Δεν ξέρω.. Υποχρεωτική παρουσία συγκεκριμένου αριθμού παιχτών στη δωδεκάδα από τα φυτώρια των ομάδων?? Υποχρεωτική παρουσία συγκεκριμένου αριθμού παιχτών στην πεντάδα?? (νομίζω αυτο το κάνουν στην Τουρκία). Ίσως εντελώς διαφορετικά πράγματα από αυτά που αφελώς προτείνω. Πάντως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να στηρίξουν οι ομάδες τα τμήματα υποδομών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Sabbatichus
    Τώρα βαριέμαι. Αν φτιάξεις τον τρόπο σου (άκου "να γελάσουμε") ίσως συζητήσω μαζί σου. Η διαφωνία δεν είναι κακή, ίσα ίσα που εγώ τη θεωρώ υγεία. Το να αρχίζεις τις ειρωνείες όμως δεν θα με κάνει να ανοίξω διάλογο μαζί σου. Κι επισης όταν μας απαντήσεις για το "πληρωμένο δημοσίευμα" (που διέγραψες) τότε θα τα ξαναπούμε. Μέχρι τότε ακόμα κι αν με βρίσεις, όσο κι αν με προκαλέσεις, δεν θα ασχοληθώ μαζι σου τουλάχιστον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γυρνώντας στο ευρωπαικό πρωτάθλημα και την προπονητολαλακία της ΕΟΚ, ζηλεύοντας σημειώνω το όνομα Vincent Collet http://en.wikipedia.org/wiki/Vincent_Collet
    Προφανώς εμείς δεν θα μπορέσουμε να αφήσουμε 5 χρόνια το ίδιο προπονητικό τημ να πάρει την ευθύνη. "Εμείς" μπορούμε να κάνουμε τα απλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @nike mike
    Πως το εννοείς το ανταγωνιστικό; Γιατί νομίζω ότι το περσινό πρωτάθλημα ήταν από τα πλέον ανταγωνιστικά της τελευταίας δεκαετίας. Η ποιότητα είναι άλλη συζήτηση αλλά ανταγωνισμός μπορεί να υπάρχει σε οποιοδήποτε επίπεδο. Μην ξεχνάς ότι σε πολλά πράγματα έχει αλλάξει ο χάρτης σε σχέση με τη δεκαετία του '90 όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά για όλη την Ευρώπη.
    Ρίξε μια ματιά στη συλλογική σύμβαση του ΝΒΑ, δες πόση διαφορά είχε με τα χρήματα που έδιναν οι Ευρωπαϊκές ομάδες τότε ο αντίστοιχος κατώτερος μισθός ενός παίκτη. Ο παγκίτης του ΝΒΑ ερχόταν άνετα σε μικρομεσαίες Ευρωπαϊκές ομάδες. Σήμερα, η διαφορά αυτή έχει μεγαλώσει γεωμετρικά υπέρ του ΝΒΑ ειδικά μετά το τελευταίο λοκ άουτ. Ακόμη και οι καλύτερες Ευρωπαϊκές ομάδες ζορίζονται να πάρουν ένα μέτριο παίκτη από το ΝΒΑ αφού τα κασέ πλησιάζουν τα 2 εκατομμύρια δολάρια. Ο χαμηλόμισθος είναι στις 600-700 χιλιάδες δολάρια.
    Για τις προτάσεις συμφωνώ. Οσον αφορά στη δωδεκάδα υπήρχε τέτοιος όρος παλιά και πολύ απλά οι ομάδες δεν έβαζαν τους πιτσιρικάδες να παίξουν. Τους βόλευε κιόλας για να μην πληρώνουν τίποτα στον 11ο και στον 12ο παίκτη. Συμφωνώ στο να παίζουν δύο Έλληνες την ίδια στιγμή στην πεντάδα αλλά το πρόβλημα δεν είναι ούτε η παραγωγή παικτών, ούτε αν έχουμε παίκτες πρωταγωνιστές. Το πρόβλημα είναι ότι υπήρχε εδώ και πολλά χρόνια αδυναμία να προωθηθεί το πρωτάθλημα στον κόσμο, να ''πουλήσει'' ο ΕΣΑΚΕ τα καλά σημεία του. Τώρα με την κρίση αυτό δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διαβάζοντας το άρθρο σκεφτόμουν πως για άλλη μία μπασκετική χρονία επειδή
      1. θα γίνουμε θεατές στο ίδιο θέατρο του παραλόγου των 2 μεγάλων, με γελοίες αντεγκλήσεις και θλιβερά σκηνικά βίας
      2. Θα έχουμε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα μόνο από την τρίτη θέση και κάτω
      3. Δεν θα έχουμε την τύχη να απολαύσουμε ποτέ ξανά (λόγω κρίσης και μισθών στο NBA) στο ανταγωνιστικό κομμάτι του πρωταθλήματος παίχτες τύπου Ντειβιντ Ινγκραμ, Μέλβιν Τσιτουμ, Μίτσελ Γουιγκινς, Μπακ Τζονσον, Ρίτσαρντ Ρελφορντ...(τέτοιοι παίχτες θα τραβούσαν το κάρο από τη λάσπη και θα πουλούσαν το προϊόν)
      Τουλάχιστον ας προωθήσουμε νέους Έλληνες παίχτες

      Διαγραφή
  14. @tsarteristas
    Ειρήνη αδέλφια...Καλά έκανε και το έσβησε αφού δεν μπορούσε να το υποστηρίξει. Μην τον κακίζεις για αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @polykos
    Νομίζω ότι χάνεις το point. Να στο εξηγήσω σχηματικά....
    Πρώτη εξίσωση
    Εθνική ομάδα= επιτυχίες= προσωπική προβολή Βασιλακόπουλου= δεν χρειάζεται επιτυχημένος προπονητής, υπάρχει επιτυχημένος πρόεδρος.
    Δεύτερη εξίσωση
    Εθνική ομάδα= αποτυχίες= προσπάθεια αποτίναξης κάθε ευθύνης από τις πλάτες του προέδρου= δεν χρειάζεται καν προπονητής, απολύεται, ως υπεύθυνος.
    Για πες μου με ποιά από τις δύο εξισώσεις μπορεί να μείνει προπονητής στην εθνική όχι για πέντε αλλά για τρία χρόνια; Αν κάνει δύο τρεις συνεχόμενες επιτυχίες θα καπελώσει τον πρόεδρο. Αν αποτύχει θα φύγει ως αποτυχημένος.
    Για πες μου από μνήμης τον πρόεδρο της Γαλλικής ομοσπονδίας μπάσκετ. Ασε δεν τον πετυχαίνεις με τίποτα (έχει φύγει ο Μαϊνινί). Και είναι μόλις 55 ετών αν αυτό σου λέει κάτι... Επίσης η Εκίπ δεν του πλέκει το εγκώμιο σε κάθε ευκαιρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @tsarteristas πλάκα μου κάνεις; Κάνεις ένα ποστ με φουλ ειρωνικό περιεχόμενο και μετά μου λες να μην ειρωνεύομαι; Αφού πιάνεις εξαρχής το θέμα με ειρωνική διάθεση μετά περιμένεις μη ειρωνεία; Εντάξει!
    Το "πληρωμένο" το διέγραψα γιατί το ζήτησε η κουρούνα και το σεβάστηκα. Υπόθεση ήταν, προφανώς. Αλλά υπάρχουν ένα σωρό πράματα που να οδηγούν σε αυτό. Όσο για αυτά που έγραψα περιμένω αντεπιχειρήματα. Το τσουβάλιασμα Γιαννακόπουλων και Αγγελόπουλων με το ζόρι έχει γίνει, πλέον, όργανο καθαρισμού των πρώτων, μιας και δεν έχουν προηγούμενο όσα έχουν γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Θα σου πω μόνο ένα πράγμα: Τους Αγγελόπουλους ειρωνεύτηκα και όχι εσένα. Γιατί αρπάζεσαι; Σου θίξαμε τα ιερά και τα όσια; Δύο πρωταθλήματα διακόπηκαν στο ΣΕΦ. Πόσοι δημοσιογράφοι έχουν χτυπηθεί στο ΣΕΦ; Τι έκαναν γι' αυτό; Στοχοποίηση και ηθική αυτουργία σε επεισόδια δεν συνιστούν οι κλαψιάρικες ανακοινώσεις τους τόσα χρόνια που δεν έχουν παραδεχθεί πρωτάθλημα ή τίτλο του Παναθηναϊκού και τα ρίχνουν σε διαιτησίες/ΚΕΔ/ΕΟΚ και σελήνη; Ούτε σε απονομή δεν αφήνουν την ομάδα να πάει. Αυτοί δεν ρίχνουν λάδι στη φωτιά και δεν σπιλώνουν συνειδήσεις με την μαλακία της εφορίας; Και ξέρουν οι ίδιοι καλύτερα από τον καθένα πόσο μεγάλη μαλακία είναι. Τα πρωτοσέλιδα με τα wanted των διαιτητών και των παραγόντων τα κατέκριναν; Μη μου πεις "δεν είναι δική τους η εφημερίδα" γιατί εσείς μας τα έχετε πρήξει ότι πρεσβεύουν ήθος κι εκπροσωπούν ένα διαφορετικό στυλ. Κι επίσης μπορείς να ρωτήσεις και την Κουρούνα: Έχουν ζητήσει απόλυση δημοσιογράφων με επιστολές τους ναι ή όχι; Αυτοί οι τόσο καλοί άνθρωποι (μην τρελαθείς γι' αυτούς το λέω, όχι για σένα). Ποιός αλλάζει τα εισιτήρια στο ΣΕΦ και βάζει τα μαυροντυμένα πίσω από τον πάγκο; Χαλάρωσε φιλαράκο... Μαλακίες κάνει ο ένας, μαλακίες κάνουν και οι άλλοι. Και ψάξε να δεις τη σφαγή στη Χαλυβουργική και θα καταλάβεις. Αυτό που σου είπα στην αρχή, αλλά χαμπάρι δεν πήρες εκτός κι αν είσαι ο ίδιος ο Αγγελόπουλος και θίχτηκες, είναι ότι δεν αξίζει ν' ασχολούμαστε με φραγκάτους πιτσιρικάδες που πίζουν στην πλάτη μας. Βγες από την οπαδική σου τύφλωση και κατάλαβε τι εννοώ. Φιλικά πάντα, δεν είχα σκοπό να σου απαντήσω αλλά είπα να σου εξηγήσω τι εννοούσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι επίσης στρατό αλητείας δεν στέλνει ο Αγγελόπουλος στο Ελληνικό; Τα μπλουζάκια που φορούσαν οι δικοί σου τα κατέκρινε ναι ή όχι; Πρόπερσι που έγινε συμφωνία κυρίων (υποτίθεται) έστειλαν ή δεν έστειλαν την αλητεία ενώ ο Παναθηναϊκός είχε 300 γυναικόπαιδα; Εγώ σου απαντώ με γεγονότα και όχι με όσα γράφει ο Γαύρος, ο Πρωταθλητής ή η Πράσινη. Εσύ πετάς εικασίες όπως έκανες παραπάνω με το "πληρωμένο δημοσίευμα".

      Διαγραφή
  20. @tsarteristas
    Ξεκινώ για το ρεπορτάζ του Χίου: όταν σε χρόνο 0, όπως λέει το κείμενο, αντιδρά η διοίκηση του ΠΑΟ, δεν προβληματίζεσαι; Δεν πρόλαβε να γράψει το κείμενο ο Χίος και βγήκε η ανακοίνωση του ΠΑΟ; Για την άμεση κινητοποίηση του Μπαλτάκου επί του θέματος τι έχεις να πεις; Και για το ότι μήνες μετά σε συνέντευξή τους οι Γιαννακόπουλοι (πατέρας-γίος) είπανε, ερωτώμενοι για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας από τον ΟΣΦΠ "πολλά έχουν ακουστεί για το αν ήταν καθαρή" ενώ τα "πολλά" που έχουν ακουστεί είναι ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ το κείμενο του Χίου, τι σου λέει;
    Στα υπόλοιπα: Για όλα αυτά λοιπόν φταίνε οι Αγγελόπουλοι. Οι ίδιοι Αγγελόπουλοι που τα έχουν "σπάσει" με τους οργανωμένους με αποτέλεσμα το πέταλο στο ΣΕΦ να γεμίζει μόνο με αντίπαλο τον ΠΑΟ, άντε και σε κάποιο κρίσιμο ματς Ευρωλίγκας. Μάλλον το κάνουν με πονηρία για να ρίξουν στάχτη στα μάτια ε; Πάμε λοιπόν, να δούμε τι μας λες.
    - Μιλάς για πρωταθλήματα που διεκόπησαν στο ΣΕΦ. Για πολύ μικρότερη αφορμή από το ματς - τρίτος τελικός που ΔΕΝ διεκόπη το 2006 όταν παίκτες/τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού πήγαιναν στο νοσοκομείο με εγκαύματα κλπ. Στο τέλος, βέβαια, είχε ντου στο παρκέ και ξύλο προς τους παίκτες του ΟΣΦΠ. Γιατί αυτό το ματς ΔΕΝ διεκόπη από πριν; Το 2011 δεν είχε διακοπή, αλλά πάλι είχε προπηλακισμό παικτών του ΟΣΦΠ από κάποιους που μπήκαν στο παρκέ. Οι τιμωρίες για όλα αυτά, φυσικά, ανύπαρκτες μιας και "δεν διεκόπη ματς". Εντάξει, παίκτες του ΟΣΦΠ (και μέλη του τιμ) πήγαν νοσοκομείο, έπαθαν μερική κώφωση, αλλά το κακό είναι "να διακοπει το ματς". Άμα έγιναν αυτά ενώ κέρδιζε ο ΠΑΟ, τι θα γινόταν άμα έχανε σε τελευταίο τελικό πρωταθλήματος; Ούτε θέλεις να φανταστείς. Προφανώς και αυτά δεν αγιοποιούν το ότι διεκόπησαν ματς στο ΣΕΦ. Ο επίσημος ΟΣΦΠ όμως το πλήρωσε και, ειδικά φέτος, με το παραπάνω. Από την άλλη πλευρά, είχαμε επαναλήψεις του "ντου στο παρκέ". Συμπτωματικά.
    -Μιλάς για προπηλακισμό δημοσιογράφων; Ποιών; Δημοσιογράφοι χτυπήθηκαν στο κλειστό του ΟΑΚΑ, ουκ ολίγες φορές, και μάλιστα ακόμα και προσκείμενοι στον ΠΑΟ (Κοντός). Θες να μας πεις, τώρα, πως η μια πλευρά στοχοποιεί (αν στοχοποιεί) όσο η άλλη; Δες ποιοι χτυπηθηκαν στα πέριξ και εντός του κλειστού του ΟΑΚΑ και μετά μίλα για "ηθικούς αυτουργούς". ΓΙατί παίζει ρόλο ποιος είναι και τι έχει γράψει για να καταλάβεις αν ΟΝΤΩΣ έχουν στοχοποιηθεί από τις διοικήσεις ή όχι. Μας λες πως ίδια ηθική αυτουργία έχει η μια πλευρά με την άλλη, ειδικά όταν η μια πλευρά αντιδρά βίαια από την κορυφή και βγάζει εξώφυλλα "wanted" σε εφημερίδα ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ της; Τυχαίο, προφανώς, γεγονός πως κάψανε ιδιοκτησία του γιου του Ρήγα.
    - Φυσικά και έχουν μερίδιο ευθύνης. Αλλά για όσα ΔΕΝ έχουν κάνει, όχι για όλα όσα έχουν κάνει. Και εκεί είναι η διαφορά με τους Γιαννακόπουλους. Οι μεν τραμπουκίζουν ποικιλοτρόπως, τόσο οι ίδιοι στη μούρη διαιτητών, μέσω δηλώσεων, μέσω της εφημερίδας τους, μέσω όσων τρόπων μπορούν, και τους τσουβαλιάζεις με τους Αγγελόπουλους γιατί οι Αγγελόπουλοι ΔΕΝ έχουν κάνει, και καλά. Και σιγά μην είχαν απέναντι "γυναικόπαιδα" τότε στο Ελληνικό οι μεν.
    Για να το θέσουμε, πλέον, απλά, συμφωνία με τους Γιαννακόπουλους, δεν γίνεται. Όταν έρχεται ο Γιαννακόπουλος στο ΣΕΦ και σε μια κίνηση απίστευτης ανωτερότητας, οι Αγγελόπουλοι πάνε και του δίνουν το χέρι (παρά όσα τους έχει σούρει) και μετά ο Γιαννακόπουλος στα αποδυτήρια χυμάει και τραμπουκίζει τους διαιτητές και μιλάει για "καθηγητή αλητείας), τότε για ποιες συμφωνίες μιλάς; Όταν οι Γιαννακόπουλοι φτάνουν στο απόλυτο σημείο μικροπρέπειας, προσπαθώντας να "λερώσουν" την κούπα στο Λονδίνο για ποιες συμφωνίες μιλάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αερολογίες, γενικόλογα και άλλα λόγια ν΄ αγαπιόμαστε. Πρώτον, που το ξέρεις ρε ότι κινητοποιήθηκε ο Μπαλτάκος; Μέλος της κυβέρνησης είσαι; Εκτός κι αν ξεχνάς ότι ο Μπαλτάκος με τον ΔΓ είναι ΣΚΟΤΩΜΕΝΟΙ... Πετάς όμως μια αερολογία και καθαρίζεις. ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ, ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ.
    Για όσα διακόπηκαν στο ΣΕΦ μου απαντάς ότι είχαν γίνει επεισόδια και στο ΟΑΚΑ (μεγάλη ανακάλυψη έκανες) άρα... τρεις λαλούν και δυό χορεύουν. ΔΕΝ μου απαντάς, απλά. Μου απαντάς με υποθέσεις και με ό,τι σου κατεβαίνει στο κεφάλι. Αμφισβήτητα εγώ ρε τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ; Επειδή είσαι γάβρος με ολική τύφλωση πιστεύεις ότι είμαι το ίδιο στην απέναντι πλευρά; ΕΣΥ λες ρε ότι πρεσβεύετε κάτι διαφορετικό οπότε τι μου λες τώρα;
    Πότε χτυπήθηκε ρε ο Κοντός στο ΟΑΚΑ; Ψεύτη; ΝΑΙ ΡΕ, ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ. Πότε χτυπήθηκε δημοσιογράφος στη διάρκεια αγώνα του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ; Πλάκα μας κάνεις;
    Τι είναι αυτά που λες παραπάνω; Υποθέσεις για τον Μπαλτάκο, υποθέσεις για τον Χίο, τι θα γινόταν αν.....Κούνα λίγο το κεφάλι σου.
    Μιλάς εσύ για μικροπρέπεια που δεν έχετε αναγνωρίσει ΕΝΑΝ τίτλο του Παναθηναϊκού; ΕΝΑΝ ΡΕ, όχι δύο. Εναν μόνο. Που μετά από κάθε τίτλο του Παναθηναϊκού τα αφεντικά σου έβγαζαν ανακοινώσεις κι έλεγαν του κόσμου τις μαλακίες για ΚΕΔ, ΕΟΚ, ΕΣΑΚΕ, Κυβέρνηση, ΔΝΤ, Τρόικα, Aeroflot, Βασιλιά της Σουηδίας και ό,τι άλλο φάντασμα μπορείς να φανταστείς;
    Κίνηση ανωτερότητας όταν από πέρυσι φωνάζουν για την εφορία και ουσιαστικά λένε τους Γιαννκόπουλους κλέφτες; Και ναι ρε, είχε γινει συμφωνία να μην πάνε οργανωμένοι, να μην καλυφθούν εισιτήρια οργανωμένων στον τελικό του '11 κι αν θυμάσαι γι' αυτό την είχε πέσει ο Θανάσης στον Σκινδήλια.
    Που άκουσες εσύ ρε για "εφευρέτη αλητείας;". Εγώ δεν αμφισβητώ, μπορεί να το είπε. Εσύ που το άκουσες και το παρουσιάζεις ως δεδομένο; Αυτά που μοίραζε ο Ολυμπιακός μετά το ματς στους δημοσιογράφους του μου λες; Λόγω χαρακτήρα του ΔΓ εγώ ΝΑΙ δεν αμφισβητώ ότι μπορεί να το είπε. Εσύ ρε πως το παρουσιάζεις σαν δεδομένο;
    Σταματήστε να παπαγαλίζετε και βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει. Είσαι ένας θλιβερός προπαγανδιστής, ένας τυφλός οπαδός και κακώς ασχολήθηκα μαζί σου. Είναι οι τελευταίες μου κουβέντες αυτές, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το διάλογο με σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @tsarteristas
    Εκνευρίστηκες πουλάκι μου; Τι έγινε σου πετάνε αλήθειες στη μούρη και άρχισες τους χαρακτηρισμούς; Γιατί για όλα αυτά που κατηγορείς εσύ τους Αγγελόπουλους έχεις "ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ, ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ..."; ΤΙΠΟΤΑ. Αλλά όταν έλεγες τα δικά σου πριν δεν χρειαζόντουσαν αυτά, τώρα που σου λένε ΓΕΓΟΝΟΤΑ, δεν γίνεται τίποτα.
    Θες αποδεικτικό της κινητοποίησης Μπαλτάκου; Μας δουλεύεις ε; Η Κυβέρνηση κινείται σε ρυθμούς χελώνας για τα πάντα όλα και για τα πιο κρίσιμα που απαιτούν άμεσης κινητηκότητας και όλως δια μαγείας, όταν ζήτησε ο Γιαννακόπουλος το αντι-ντόπινγκ κοντρόλ, έγινε ΑΜΕΣΗ κινητοποίηση για να γίνει πραγματικότητα η διαταγή. Όχι ρε φίλε, ΣΥΜΠΤΩΣΗ είναι ΚΑΙ ΑΥΤΟ.
    Όλα όσα αφορούν τα του ΠΑΟ είναι συμπτώσεις και πρέπει να υπάρχουν "Απτές αποδείξεις".
    Ο Κοντός χτυπήθηκε έξω από το ΟΑΚΑ και μάλιστα όταν είχε μαζί του τον γιό του. Ο ΙΔΙΟΣ το έχει πει. Που θα με πεις εμένα ψεύτη αρχιψεύταρε. Για τον Καλκαβούρα που τις έφαγε και του λέγανε "πρόσεχε τι γράφεις για τον ΠΑΟ"; Όχι ρε δεν ήταν στοχευμένα αυτά, μη το λες.
    Και επειδή πάσχεις από ανάγνωση, μίλησα για αναγνώριση κατάκτησης ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ. Μιλάμε έφτασε η διοίκηση του ΠΑΟ να αμφισβητήσει ΤΕΤΟΙΟ τίτλο. Όχι απλώς να τον αμφισβητήσει αλλά να προσπαθήσει να τον ΛΕΡΩΣΕΙ.
    Περί διακοπής αγώνων, σου είπα πως στο ΟΑΚΑ δεν έχουν διακοπει αγώνες ενώ έχουν γίνει ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. Γιατί άραγε; Εσύ απορείς πως γίνεται να διακόπτονται αγώνες μόνο στο ΣΕΦ; Ναι είναι όντως άξιο απορίας ενώ έχουν γίνει ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ στο ΟΑΚΑ.
    Εσύ ότι λες τα παρουσιάζεις σαν "δεδομένα" πως έχουν φταίχτες τους Αγγελόπουλους; Δηλαδή ζητάς απτή απόδειξη για τους Γιαννακόπουλους ενώ στους Αγγελόπουλους τους ρίχνεις όλες τις ευθύνες βγάζοντας από τη μύγα ξύγκι; ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΛΕΣ ΕΜΕΝΑ ΘΛΙΒΕΡΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗ ρε αστείε;
    Δε με νοιάζει που δεν θέλεις να κάνεις διάλογο μαζί μου. Καλύτερα.
    Γενικα, Δεν είναι θέμα, "δεν αξίζει να ασχολούμαστε με φραγκάτους πιτσιρικάδες" είναι θέμα του άμα θέλεις να αποδώσεις ευθύνες, δεν το κάνεις με την απλουστευμένη λογική τσουβαλιάσματος γιατί έτσι, προφανώς, σε βολεύει. Εδώ μιλάμε πως οι Γιαννακόπουλοι μίλησαν για "υπέροχο κόσμο" όταν πάικτες του ΟΣΦΠ είχαν πάει στο νοσοκομείο με εγκαύματα από τα αεροβόλα. Δεν το ξέρανε; Αντιλαμβάνεσαι για τι βαθμό φανατισμού μιλάμε; Οι ίδιοι λένε "μακάρι να αποκλειστεί ο ΟΣΦΠ από την Ευρωλίγκα", "είμαι πρώτα αντι-ολυμπιακός και μετά παναθηναικός". Και όλα αυτά τα τσουβαλιάζεις έτσι εύκολα με τα όσα έχουν (μάλλον όσα ΔΕΝ έχουν) κάνει οι Αγγελόπουλοι. Για την εφορία μίλησαν με αριθμούς, δεν είπαν λόγια του αέρα. Για να μην αναφέρουμε τα όσα έκανε ο Γιαννακόπουλος μόλις πρόσφατα στην κλήρωση του ΕΣΑΚΕ και μετά.
    ΥΓ - Η Χαλυβουργική που κολλάει; Ξέρω τι συμβαίνει, αλλά το θέμα είναι που κολλάει σε αυτό που συζητάμε. Μπράβο, πάντως, έδειξες, αναφέροντάς την, πως μόνο αντικειμενικός δεν είσαι.
    Υ.Γ. 2 "Σπιλώνουν συνειδήσεις" οι Αγγελόπουλοι αναφέροντας αριθμούς; Κατάλαβες τι λες εδώ ή μπα; Τι σημαίνει "σπιλώνω συνειδήσεις"; Πως σπιλώνεται η συνείδηση κάποιου; Οι Γιαννακόπουλοι που έκαναν σημαία τη "ντοπαρισμένη Ευρωλίγκα" αναρωτιέσαι τι πήγαν να σπιλώσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Φιλε tsarterista με ολο το σεβασμο και επειδη γραφεις καλα, αλλα καπου το εχασες, ακου δυο συντομα λογακια και αν θες κανεις διαλογο, αλλιως σεβαστο...Θες να το παιξεις "αντικειμενικος" και παρασυρθηκες απο την οπαδικη τυφλωση που εσυ κατηγορεις...Και μη μου πεις οτι δεν εισαι Παναθηναικος, γιατι και εγω θα σου πω οτι ειμαι αστροναυτης...Κανενας μα κανενας Ολυμπιακος δεν εχει αμφισβητησει την κυριαρχια του Παναθηναικου τοσα χρονια...Μονο ενας τρελος ή ενας τυφλωμενος θα υποστηριζε το αντιθετο...Αυτο που λενε οι Ολυμπιακοι ειναι οτι 15 χρονια δικαιουνταν η ομαδα 2-3 πρωταθληματα που τα στερηθηκε..2-3 διαολε, οχι περισσοτερα...Δεν θα παθαινε τιποτα ο Παναθηναικος αν τα εχανε οπως επρεπε...Ισα ισα που μπορει να ηταν ισχυροτερος και αντι για 6 να ειχε 8...Ειναι σα να σου πει καποιος οτι στο ποδοσφαιρο ειναι ολα αγγελικα πλασμενα...Αυτο ομως δεν αναιρει την κυριαρχια της ομαδας σου...Απο την αλλη πλευρα, ο Ολυμπιακος 2 χρονια τωρα που παταει γερα στα ποδια του και εχει κανει μεγαλες επιτυχιες, βγαινει οτι αυτες εγιναν ειτε απο ντοπα, ειτε υπνου του Καζλαουσκας...Ναι, ειναι ο ιδιος που σημερα παιζει τελικο eurobasket και εμεις οι Ελληναρες οι μπασκετικοι τον εχουμε βγαλει σκαρτο...Ποιον; Αυτον που μας εχει φερει το τελευταιο μεταλλιο σε Εθνικο επιπεδο...Οποτε δεν ειναι επιχειρημα οτι οι Ολυμπιακοι αμφισβητουν τους παντες και τα παντα, γιατι η αλλη πλευρα κανει τα τρισχειροτερα σε μολις 2 χρονια...Το χαμενο τους δικαιο ψαχνουν και δεν προκειται να το βρουν...Παμε παρακατω...Απο τη μια ζητας αποδειξεις για τα γεγονοτα στο οακα και απο την αλλη αναφερεις περιστατικα χωρις να σε ενδιαφερουν αυτες...Καπου ειναι αδικο αυτο ή κανω λαθος; Για αποδειξεις περι βιαιοπραγιας ρωτα τον δημοσιογραφο Καλκαβουρα, Χατζηνικολαου παλιοτερα (για τον Κοντο δε γνωριζω)...Επισης μπορεις να ρωτησεις τον Παπαδογιαννη για λογοκρισια...Και ποτε ηταν η τελευταια φορα που πηγε στο οακα, αυτος που ηταν ο μονιμος περιγραφεας των αγωνων του παναηθηναικου...Αμα πιασουμε γεγονοτα περι βιας, ντοπας, τραμπουκισμων παραγοντων, νταβατζηδων του Ελληνικου μπασκετ κλπ 15 χρονια τωρα, θα χρειαστω μια μερα ολοκληρη και ισως να μη μου φτασει...Ο Γιαννης ο Γιαννουλης θα εχει πολλα να μας πει...Οπως και ο Λαζος ο Παπαδοπουλος να μας πει τι ελεγε στον Διαμαντιδη πριν υπογραψει στον Παναθηναικο για πρωτη φορα...Ειδες σου μιλαω με ονοματα...Αστο σου λεω ας μην το συνεχισουμε...Θα τελειωσω με μια υπενθυμιση...Ο Δημητρης ο Γιαννακοπουλος, περυσι τετοια εποχη πανω κατω, βγηκε και ειπε σε επισημη συνεντευξη τυπου, οτι τα οικονομικα του παναθηναικου δεν ηταν οπως του τα παρουσιαζαν και αναγκαζεται να αποχωρησει...Το ειπε; Οπως ειχε πει οτι ο Ζοτς εφυγε απο την Ελλαδα για χρεη...Αμα το γκουγκλαρεις θα δεις οτι το ειπε...Μετα απο ενα μηνα ο μπασκετμπολιστας Μαικ Μπατιστ, συνελληφθει στο αεροδρομιο για χρεη προς την εφορια...Σου μιλαω με γεγονοτα...Το καλοκαιρι και ενω η διοικηση του Ολυμπιακου ζητησε να αποκαλυφθουν τα συμβολαια των αθλητων του Παναθηναικου τα τελευταια 3 χρονια, οπως η ιδια εχει πραξει, ο προεδρος του παναθηναικου επραξε το γνωστο τροπαριο που ξερει πολυ καλα και επιτυχημενα να κανει...Να ειρωνευτει...Μονο στην Ελλαδα γινονται αυτα και ακομα και σημερα ο τιμωρημενος με 3 μηνες παραγοντας βγαινει και κοροιδευει την κοινωνια...Αυτοι ειμαστε φιλε μου tsarterista και γι αυτο δε θα παει μπροστα αυτη η χωρα...Γιατι το μπασκετ και ο πρωταθλητισμος ειναι η μικρογραφια μας...Επαναλαμβανω οτι εχω απειρα να σου πω...Δε σου κρυβω οτι στο παρελθον ημουν και εγω τυφλωμενος Ολυμπιακος...Καποια στιγμη ηρεμησα...Αλλα τα τελευταια 2 χρονια αρχισε και παλι να αναβει η φλογα μεσα μου και η αιτια ειναι οι παραγοντες του αθλητισμου...Ντρεπομαι που το λεω γιατι φτανω τα 35 μου...Αλλα δε μπορω να ησυχασω οταν βλεπω τον κυριο Δημητρη Γιαννακοπουλο να λεει οτι μια ζωη θα χορευει τους Αγγελοπουλους και θα σεβεται τον Μαρινακη...Αποφασιστε τι ειδους παραγοντες και πολιτικους θελουμε σε αυτη τη ερημη αλλα λατρεμενη χωρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Έχει δίκιο η γουρούνα σε όλα. Ο τσαρτερίστας έγραφε πολύ σωστά πράγματα στις αναρτήσεις που αφορούσαν την εθνική, εδώ όμως έχει αφήσει το οπαδικό του πάθος να τον παρασύρει. Το μόνο που δεν έχει γράψει είναι ότι ο Διαμαντίδης είναι ανώτερος του Γκάλη όπως ισχυρίζονται κάτι παιδάκια που έχουν την Πράσινη για ευαγγέλιο.

    Και για τελειώνουμε τσαρτερίστα: τα πρωταθλήματα του Παναθηναίκού στο μπάσκετ είναι τόσο καθαρά όσο αυτά του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο.
    Και μη μου μιλήσεις για ευρωλίγκες, κλπ. γιατί και η Γιουβέντους την εποχή που έπαιρνε Τσάμπιονς Λιγκ είχε ταυτόχρονα τον Μότζι να καθαρίζει τη μπουγάδα εντός συνόρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Προς...όλους....
    Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες στον συγκεκριμένο διάλογο, ούτε φυσικά θα πάρω το μέρος του ενός ή του άλλου. Θα γράψω κάτι που αφορά όλους. Γίνεται ένα συγκεκριμένο λάθος σε αυτές τις περιπτώσεις. Αναζητούμε ποιός ξεκίνησε τον κύκλο ή ποιός έχει κάνει τα χειρότερα. Δυστυχώς, όταν μιλάμε για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, όπως και όταν μιλάγαμε για ΠΑΟΚ και Άρη παλαιότερα είναι σαν να ψάχνουμε τη λύση του αβγού και της κότας. Ο καθένας πιάνει από ένα σημείο που θεωρεί σωστό την αντιπαράθεση, δείχνει τον απέναντι και λέει ''εσύ φταις'', ή εσύ το ξεκίνησες.
    Αν φύγουμε από τη σύγχρονη εποχή και πάμε πιο πίσω άλλος θα πει για τον Ιωαννίδη και τον Σαλονίκη, ο απέναντι θα πει ''ναι αλλά στη δεκαετία του '70 ο Παναθηναϊκός έπαιρνε όλα τα πρωταθλήματα και ήταν η αγαπημένη ομάδα του Ασλανίδη'' και αν πάμε ακόμη πιο πίσω θα πει κάποιος για τους Ελληνοαμερικάνους και ποιός εισήγαγε πρώτος τις ελληνοποιήσεις και ο επόμενος θα αντιτάξει το επιχείρημα ''ο Ολυμπιακός θα έπαιζε ακόμη στη Β΄εθνική αν δεν είχε κάνει παράνομα ΄'Ελληνα τον Σπίρμαν''. Και μετά χάνονται τα ίχνη και οι μαρτυρίες αλλά είμαι σίγουρος ότι αν ζούσαν ο Σπανουδάκης και ο Απόστολος Νικολαϊδης θα είχαν και αυτοί πολλά να πουν. Δεν εμποδίζω κανένα να πει αυτά που θέλει αλλά η δική μου άποψη είναι ότι αυτή η αλυσίδα αντιπαράθεσης είναι τόσο σφικτή που δεν σπάει. Εννοείται ότι δεν θα σπάσει ποτέ τουλάχιστον πριν γίνουμε....αστρόσκονη! Πείτε τα, γράψτε τα αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς δεν θα βρεθεί ποτέ η άκρη! Νομίζω πολύ απλά ότι οι δύο αυτές ομάδες ειναι καταδικασμένες -και αυτό δεν το δημιούργησαν ούτε ο Γιαννακόπουλος, ούτε οι Αγγελόπουλοι- να κοιτάζονται στον καθρέφτη και να βλέπουν το είδωλο του....απέναντι.
    Να σας θυμίσω κάτι: Κάποτε ο Ιβκοβιτς και ο Σούμποτιτς ήταν φίλοι αλλά βρίστηκαν και αρπάχτηκαν σε κάτι αποδυτήρια. Δεν θα πω ποιός αλλά ο ένας από τους δύο μου είχε πει μετά: ''Δεν γίνεται να είμαστε φίλοι, αυτός είναι πια απέναντι μου. Επρεπε να πλακωθούμε στις μπουνιές για να ξέρουν όλοι ότι διαλέξαμε....στρατόπεδο''! Προφανώς και τον άλλο να είχα ρωτήσει το ίδιο θα μου έλεγε. Εδώ στα όρια άντεξε η φιλία του Ντούντα με τον Ζοτς. Μια σεζόν ακόμη και θα είχε διαλυθεί και εμείς ψάχνουμε ποιός έσταξε το πρώτο αίμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κουρούνα καλά τα λες και προσυπογράφω το παραπάνω. Κάτι άλλο θέλω να σε ρωτήσω.

    Επειδή μάλλον ο Τρινκέρι μας χαιρετά, όπως έγραψες και εσύ ο Βασιλακό τον έχει ξεγράψει, πιστεύεις ότι οι ανακοινώση/απόλυση θα γίνει μετά τις προσκλήσεις για το παγκόσμιο κύπελλο;

    Επίσης θα ήθελα να σε ρωτήσω σε περίπτωση που δεν πάρουμε την πρόσκληση,που είναι και το πιθανότερο κατά τη γνώμη μου, η χορηγία με την Eurobank το προσεχές καλοκαίρι για τα προκριμάτικά του επόμενου Ευρωμπάσκετ θα υφίσταται;

    Αν όχι, πιστεύεις ότι ΚΑΙ αυτό θα συντελέσει ώστε να γίνουν κάποιες αλλάγες στην ομοσπονδία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Όχι, αγάπητη κουρούνα, δε γίνεται να κάνουμε συμψηφισμούς στα πάντα. Ο ΔΓ(αλλά και η οικογένειά του πριν απο αυτόν) έχει υπερβεί τα εσκαμμένα ουκ ολίγες φορές τα τελευταία χρόνια και όσο κι αν μπορούμε να ρίξουμε κάποιες ευθύνες στους Αγγελόπουλους, αυτή η κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς εκτός ελέγχου με λόγια, ανακοινώσεις, επιθέσεις σε διαιτητές, ανυπόστατες κατηγορίες και τραμπουκισμούς από τον υποφαινόμενο.Και όλα αυτά μέσα σε μόλις έναν χρόνο! Τι μας περιμένει και φέτος δηλάδη και πότε επιτέλους θα δούμε να καταδικάζονται τέτοιες συμπεριφορές από δημοσιογράφους? Ο επαγγελμάτικος αθλητισμός στο σύνολο του αναγνωρίζω ότι είναι βρώμικος και σε αυτό έχει συμβάλλει με μικρότερο μερίδιο σίγουρα και ο Ολυμπιακός του μπάσκετ, αλλά θεωρώ μεγάλο λάθος να βάζουμε στο ίδιο σακί τα αδέρφια και τον (Δημη)Τράκη.
    ΥΓ.Ακόμα περιμένω έστω και έναν "αντικειμενικό" δημοσιογράφο να γράψει πως ο τρίτος τελικός του '10 ήταν μια αποτρόπαιη φάρσα, μια σφαγή που όμοιά της δεν έχω ξαναδεί στο μπάσκετ, κατά την οποία καταστρατηγήθηκαν μέσα σε 15 λεπτά όλοι οι κανονισμοί. Αντ'αυτού, ακόμα μας βγάζουν τρελούς και κλαψιάρηδες.
    Φιλικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Με τον αστείο αλεξιπτωτιστή (που ξαφνικά βρήκε υποστηρικτές και συνηγόρους, αυθόρμητους) δεν κάνω διάλογο και το ξεκαθάρισα. Αν εγώ είμαι αστείος εσύ θες όλη την φιλμογραφια του Φραγκίσκου Μανέλη για να περιγραφούν οι παπαριές που γράφεις. Θα μπορούσα να σου απαντήσω σε ένα προς ένα αλλά βαριέμαι ν ασχολούμαι μαζί σου.Δεν το αξίζεις. Πιάσε ένα λιβανιστήρι μπροστά στη φωτογραφία των αφεντικών σου.
    Στα υπόλοιπα, πραγματικά χαίρομαι να μιλάω με αντιπάλους (μέσα στο γήπεδο) όπως ο bbal gourouna και εν κατακλείδι να πω ότι συμφωνώ απόλυτα με την Κουρούνα κι αυτό ήταν το νόημα όσων έγραψα. Ούτε συμψηφισμοί, ούτε τσουβαλιάσματα ούτε τίποτα.
    Τα νεούδια έχουν ξεχάσει ή δεν έχουν ζήσει τις εποχές που για να πάει ο Παναθηναϊκός στ' αποδυτήρια του ΣΕΦ έπαιρνε... ταξί απ' εκεί που τον άφηνε το πουλμαν κι έβγαιναν τα αόρατα χέρια από τις πόρτες. Για τα εισιτήρια του 95 που έφευγαν από το πίσω παράθυρο της Μητροπόλεως με τον Δανιηλίδη να κατεβάζει τα σακιά με σχοινί και για τις πέτρες στο πούλμαν (δις), για την επιπεφυκίτιδα του Παπαδημητρίου δεν έχουν να μας πουν κάτι.
    Γι αυτό λέω ότι δεν έχει νόημα να ψάχνουμε την αρχή και το ποιός έριξε το πρώτο αίμα. Δεν αμφισβήτησα τις μαλακίες του ΔΓ (το αντίθετο) αλλά αρνούμαι να δεχτώ ότι οι Αγγελόπουλοι είναι άγιοι και υπάρχουν ένα εκατομμύριο στοιχεία γι αυτό. Πως να το κάνουμε; Πρέπει να έχουμε κριτική στάση απέναντι στην ηγεσία των ομάδων μας. Μια μαλακία ηταν (π.χ για να πιάσω το πρόσφατο) αυτό που είπε για το Ρέθυμνο αλλά έλεος ρε μάγκες... ΈΛΕΟΣ με τα καλά παιδιά που τα θεωρείτε καλά παιδιά επειδή σας το λένε.
    Όσο για τη δημοσιογραφική πιάτσα... Άστο το χασες. Δες ποιοί απολύθηκαν από τον Όμιλο 24 (συμπτωματικά ολοι οι ρεπόρτερ Παναθηναϊκού) και ποιοί κάνουν κουμάντο και μιλάμε πάλι. Κι αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα.
    panos75 κι εσύ καλά το άρχισες αλλά όταν άρχισες τους συμψηφισμούς μπάσκετ/ποδοσφαίρου το έχασες. Αααα και που 'σαι. Ο Γκάλης είναι νούμερο ένα οπότε δεν χρειαζόταν να υποθέσεις τι (δεν) πιστεύω. Αλλά προφανώς ο Διαμαντίδης παραμένει εφιάλτης σου.
    Λοιπόν εγώ το σταματώ εδώ γιατί δεν έχει νόημα να σκοτωνόμαστε και το πιστεύω. Είμαι εναντίον των χουλιγκάνων προέδρων είτε φοράνε γραβάτα είτε όχι, είτε τα λένε φανερά είτε τα λένε κρυφά. Εγώ είμαι Παναθηναϊκός και όχι Γιαννακόπουλος.
    Και που είστε μαγκάκια: Χέστηκα για το αν ο Γιαννακόπουλος αμφισβήτησε το ευρωπαϊκό σας. Εγώ δεν το αμφισβήτησα, όπως και πολλοί άλλοι Παναθηναϊκοί. Εσείς περιμένετε το σφύριγμα του τσοπάνη για να δείτε τι θα υποστηρίξετε.
    Οσο για το οπαδικό πάθος panos75... Ναι, ένας τύπος που έχει πλακωθεί με φίλους του το 2007 επειδή είπε ότι υπάρχει φάουλ του Διαμαντίδη στον Πεν δεν είναι τυφλός. Και δεν σου απολογούμαι. Απλά για να μη βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα στο λέω. Καταλαβαίνω βέβαια ότι πρέπει κάπου να στηρίξεις την επιχειρηματολογία σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και γουρούνα... Για το θέμα του Μπατίστ ευθύνεται ο Λότσος. Ενημερωτικά στο λέω.

      Διαγραφή
  30. Εγώ για παράδειγμα θα ήθελα να δω Γιαννακόπουλο και Αγγελόπουλους να δίνουν από 250 χιλιάδες και να στηρίζουν την προσπάθεια για wild card της Εθνικής. Αλλά είναι προφανές ότι ζω σε άλλο πλανήτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. @Soulis
    Σίγουρα το θέμα της wild card θα παίξει ρόλο. Αν δεν την πάρουμε τι να τον κάνουμε τον προπονητή; Για φιλικά προετοιμασίας το καλοκαίρι;
    Η χορηγία της τράπεζας τελειώνει στις 31/12 και με τις υπάρχουσες συνθήκες στη Eurobank δε νομίζω ότι θα ανανεωθεί. Είχα γράψει εδώ και κάτι μήνες στο μπλογκ ψάξε στο αρχείο να δεις τι γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @Dreamer in space
    Μάλλον δεν αντιλήφθηκες το νόημα όσων έγραψα. Επειδή είναι πιθανό να μην διαβάζεις όσα γράφω στο περιοδικό εδώ και χρόνια δεν επιχειρώ συμψηφισμούς αλλά γράφω ότι πιστεύω ότι είναι σωστό (και αντίστοιχα λάθος) σε αυτή την ιστορία.
    Προσπαθούσα να εξηγήσω ότι δεν πρόκειται ποτέ να βγει άκρη γιατί σε τέτοιες συζητήσεις όλοι ξεκινούν από μια αφετηρία που τους βολεύει. Δεν υπάρχει αναμάρτητος σύλλογος....Αν εσύ ξεκινήσεις από ένα σημείο ο άλλος θα σε πάει στο σημείο που τον βολεύει. Αυτό προσπαθούσα να εξηγήσω. Τη ματαιότητα ενός τέτοιου διαλόγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. @tsarteristas
    Θεωρώ το τελευταίο σου σχόλιο ανέκδοτο. Δηλαδή ότι το έγραψες για να το διασκεδάσουμε.... ακόμη και αν αυτό δυνητικά μπορούσε να γίνει θέλεις να σου πω ένα ωραίο σκηνικό (βάλε εσύ τα ονόματα δεν παίζουν ρόλο). Βγαίνει ο ένας σύλλογος και λέει δίνω 250 για την εθνική...
    Τι πιστεύεις ότι θα κάνει ο άλλος:
    α. Θα διαδώσει ότι ο απέναντι το κάνει για να εξασφαλίσει την αβάντα του Βασιλακόπουλου (και της ΚΕΔ).
    β. Θα διαδώσει ότι το κάνει για επίδειξη
    γ. Θα πει εγώ βάζω 300 και θα βγάλει και κέρδος η ομοσπονδία!
    ΥΓ Επίσης με βάση κάποια τηλεφωνήματα σε καλές πηγές που έχω στη ΦΙΜΠΑ δεν εξάγεται ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ότι υπάρχει οικονομικό πλαφόν για τη συμμετοχή στο μουντομπάσκετ. Μίλησα με δύο διαφορετικά πρόσωπα εντός της ΦΙΜΠΑ και κανείς δεν μου το επιβεβαίωσε. Μου είπαν ότι για την ώρα δεν υπάρχει τέτοια πρόβλεψη, ούτε φυσικά συγκεκριμένο ποσό. Εχω την εντύπωση ότι πρέπει να είναι ιντερνετική ράδιο αρβύλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κουρούνα, θα μπορούσες να μας εξηγήσεις πως πιστεύεις ότι θα παίξεις το σενάριο με την wc; Υποψηφιότητα πρέπει να δηλώσουμε, λεφτά πρέπει ίσως να πληρώσουμε αλλά το να μην ζητήσουμε είναι τραγικό. Και αυτό γιατί κανείς δεν θα ασχοληθεί με προκριματικά του Ευρωμπάσκετ, από τη τωρινή ομάδα άντε να κατεβουν ο Παπ, ο Καββαθας και ο Σλούκας ενώ χορηγία δεν θα υπάρξει ούτε της αγίας Αναμπέλας. Εγώ αναρωτιέμαι πως η FIBA δεν θα μας δώσει wild card, αν καλύπτουμε τις τυπικές προυποθέσεις, όταν έχουμε το καλύτερο από όλους τους Ευρωπαίους και οι άλλοι υποψήφιοι (Ρωσία, Τουρκία, Ιταλία, Γερμανία) έχουν πάρει wc το 2010 η το 2006.

      Διαγραφή
  34. Δεν διαφωνώ ότι είναι μάταιη μια τέτοια συζήτηση, όταν βλέπουμε άτομα(σοβαρά κιόλας) να την επαναφέρουν όμως και μάλιστα προς υπεράσπιση του Γιαννακοπουλου, αναγκαστικά τροφοδοτείται.
    Η αλήθεια είναι ότι δε σε διαβάζω πάρα πολύ καιρό(τον τελευταίο ενάμιση χρόνο περίπου).

    @tsarteristas:θες να μας πείσεις για το πόσο παλιόπαιδα είναι οι Αγγελόπουλοι, αλλά μας λες για 1995, Δανιηλίδηδες,κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. To 95 φιλαράκο το ανέφερα για να πω ότι δεν έχει νόημα να ψάχνουμε το πρώτο αίμα και δεν έμπλεξα πουθενά τους Αγγελόπουλους. Κι επίσης υπεράσπιση στον Γιαννακόπουλο δεν έκανα εγώ, εσείς παθαίνετε ηλεκτροπληξία όταν σας θίξουν το ντουέτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Τσαρτερίστα, εφιάλτης μου δεν είναι ο Διαμαντίδης. Εφιάλτης μου είναι οι πιτσιρικάδες που τους πιπιλάνε το μυαλό οι φυλλάδες και οι διάφοροι δημοσιογράφοι της πλάκας ότι ο Γκάλης ήτανε μια νούλα μπροστά στο Μητσάρα κι'ότι το άπαν στο μπάσκετ είναι η καλή άμυνα και οι αγκωνίες, και όχι να βάζεις 30 πόντους με αντίπαλους τον Σαμπόνις και τον Τσατσένκο.
    If you know what I mean...

    Υ.Γ. Συμφωνώ με αυτόν που έγραψε για τον τρίτο τελικό του '10. Το γεγονός ότι η μασονία προσπάθησε να κουκουλώσει τα αίσχη εκείνου του αγώνα και να βγάλει τρελούς όσους τον είδαν, είναι IMHO ένας πολύ βασικός λόγος που ο κόσμος σιχάθηκε το άθλημα και οι αγώνες της Α1 γίνονται μεταξύ συγγενών και φίλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ζήτω οι συμψηφισμοί μάγκες. Όλοι φταίνε να'ούμε. Σαν να ακούω τον Κεδίκογλου να μιλάει για ΧΑ και Τσίπρα, φάση "όλα το ίδιο", "τα δυο άκρα" κλπ.
    Ε, όχι ΔΕΝ είναι το ίδιο και τα δυο και η Κουρούνα το ΞΕΡΕΙ αλλά δεν το λέει γιατί, δεν ξέρω αλήθεια.
    Δεν θα ισοπεδώσουμε τα πάντα στο όνομα του "έλα μωρέ και οι δυο τα ίδια κάνουν" αφού ΔΕΝ κάνουν τα ίδια. Με το ζόρι δηλαδή;
    Ναι ΑΓΙΟΙ είναι οι Αγγελόπουλοι σε σχέση με τους Γιαννακόπουλους και πες με υπάλληλο και ό,τι θες. Και μόνο το γεγονός οτι οι οργανωμένοι έχουν ΑΚΟΜΑ παράπονα από αυτούς, ακόμα δεν πατάνε από γινάτι στο γήπεδο στα περισσότερα ματς, θα ήταν αρκετό για να πει πολλά, αλλά δεν σας φτάνουν.
    Εδώ βρε σεις βγήκε αθλητής "Γιαννούλης" είπε κάποια πράματα και όχι μόνο δεν μάτωσε αυτί, αλλά αυτός που υπέδειξε σαν υπεύθυνο για όσα έπερνε, είναι τώρα υπεύθυνος ντόπινγκ. Δουλευόμαστε δηλαδή που είναι "όλα ίδια";
    Υ.Γ. Ενδιαφέρον το ταξίδι στο 95. Τότε που οι ιθύνοντες του ΠΑΟ επέτρεπαν να φοράνε κουκούλες Κου Κλουξ Κλαν κάποιοι οπαδοί λόγω Έντι Τζόνσον. Έλα βρε το ίδιο είναι όλοι.
    Υ.Γ.2 Καλά για τον τρίτο τελικό του 2010 τι να πεις. Ο Γιαννακό. θα απειλούσε να ρίξει την κυβέρνηση άμα του κάναν τέτοια διαιτησία εναντίον του. Και οι δημοσιογράφοι αποθέωναν τα βήματα του Σάρας και την καρδιά του πρωταθλήτη. Και όλα ήταν αγγελικά πλασμένα για μια ακόμη φορά αφού ο ΟΣΦΠ έχασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Το αστείο (για να μην πω γελοίο) με τον τρίτο τελικό του '10 είναι πως οι ίδιοι δημοσιογράφοι που προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι "εντάξει, δεν έγινε και τίποτα βρε αδερφέ", κάθε καλοκαίρι σκούζουν σα γάτες (για να θυμηθούμε έναν πρώην υφυπουργό) σε όποιο ματς η εθνική μας έχει διαιτησία χειρότερη από 70-30 υπέρ της.
    Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. @Sabbathicus
    Με όλη την υπομονή που με διακρίνει προσπαθώ να σου εξηγήσω κάτι που για μένα (μάλλον είμαι αρκετά μεγαλύτερος σου σε ηλικία αν αυτό εξηγεί κάτι) είναι αυτονόητο. Δεν με απασχολεί αν σήμερα, χθες ή προχθές ο ένοχος φοράει πράσινα ή κόκκινα. Αυτόν τον καταμερισμό τον κάνω κάθε μήνα (και παλαιότερα κάθε εβδομάδα) στη στήλη μου και πιστεύω ότι τον κάνω όσο πιο αμερόληπτα μπορώ. Ισως όχι σωστά πάντα αλλά με διάθεση να γράψω όσα ξέρω.
    Εδώ κάνουμε μια γενική συζήτηση και στη γενική συζήτηση μην περιμένεις να πάρω μια ζυγαριά και να ζυγίσω την ιστορία δύο ομάδων στο μπάσκετ. Ελπίζω ότι τώρα το κατάλαβες αν δεν το κατάλαβες να στο πω απλά....Οσο αδικημένος δίκαια ή άδικα νιώθει ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια άλλο τόσο αδικημένος ένιωθε ο Παναθηναϊκός (δίκαια ή άδικα) στον τελικό που δεν εμφανίσθηκε στο ΣΕΦ πριν από είκοσι χρόνια. Οταν μιλάμε για αυτές τις δύο ομάδες η ιστορία επαναλαμβάνεται με διαοφρετικούς θύτες και θύματα. Δεν έχω τρόπο να στο εξηγήσω πιο απλά. Εσύ μιλάς για το τώρα που ενδεχόμενα σε ενδιαφέρει περισσότερο, εγώ μιλάω για την ιστορία που με ενδιαφέρει περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Προφανώς ο καθένας κάθε φορά νιώθει αδικημένος. Ποιος είναι όντως, όμως, αδικημένος, ποιος σκούζει με το παραμικρό, ποιος με μια επαναλαμβανόμενη κατάσταση, ποιος, στην τελική, έχει το δικαίωμα βάσει γεγονότων να αισθάνεται αδικημένος και να μην φωνάζει απλά πως είναι, είναι άλλη ιστορία.
      Τέλος, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μη σε ενδιαφέρει το τώρα.

      Διαγραφή
  41. @panos 75
    Υπάρχουν πάντοτε και οι διπλοί πράκτορες. Εννοώ ολίγον κόκκινο ή πράσινο και ολίγον ΕΟΚ. Υπηρέτης δύο αφεντάδων όπως ήταν και ο τίτλος εκείνης της εξαιρετικής θεατρική ςκωμωδίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. @SABBATHICUS
    Μάλλον δεν τα διαβάζεις όλα αλλά μόνο επιλεκτικά ή δεν τα εξηγώ καλά! Μπορέι να συμβαίνουν και τα δύο...Διάβασε τι σου έγραψα ως απάντηση πιο πάνω:
    Δεν με απασχολεί αν σήμερα, χθες ή προχθές ο ένοχος φοράει πράσινα ή κόκκινα. Αυτόν τον καταμερισμό τον κάνω κάθε μήνα (και παλαιότερα κάθε εβδομάδα) στη στήλη μου και πιστεύω ότι τον κάνω όσο πιο αμερόληπτα μπορώ. Ισως όχι σωστά πάντα αλλά με διάθεση να γράψω όσα ξέρω.

    Να στο εξηγήσω ακόμη πιο απλά: Έχω μια στήλη στο περιοδικό όπου γράφωω κάθε μήνα (παλαιότερα που το περιοδικό έβγαινε κάθε εβδομάδα το έκανα κάθε εβδομάδα) ότι επίκαιρο υπάρχει για αυτά τα θέμα και για όλα τα υπόλοιπα του μπάσκετ. Δεν έχω κανένα απολύτως λόγο να αναπαράγω όλα αυτά τα θέματα και εδώ. Πρώτον γιατί είναι κουραστικό να ξαναγράφω τα ίδια και δεύτερον (και σημαντικότερο) γιατί σέβομαι αυτούς που πληρώνουν για να αγοράσουν το περιοδικό την πρώτη Τετάρτη κάθε μήνα. Χώρια που εδώ είναι ένας καθαρά διαπορσωπικός διάλογος μεταξύ των επισκεπτών του μπλογκ στους οποίους δίνω ελεύθερο βήμα για να καταθέσουν τις απόψεις τους και απλά απαντάω όταν και όποτε χρειάζεται σε κάτι που με ρωτάτε ή όπου χρειάζεται παρέμβαση μου. Μπήκα στη μέση μιας συζήτησης 3-4 ατόμων περισσότερο για να εξηγήσω ότι είναι πολύ δύσκολο να βγει άκρη. Τίποτε παραπάνω και τίποτε λιγότερο. Πιστεύω ότι έγινα κατανοητός. Τον προσωπικό μου καταμερισμό ευθυνών τον κάνω με καθαρά υποκειμενικά κριτήρια στο περιοδικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Φανταζομαι οτι αμα γραψω κανα εμπρηστικο τυπου "τα ιδια ... χαλια ειστε και οι δυο σας", παει το ποστ στα 100 μηνυματα ακοπα. Σαραγεβο σκετο λεμε, χαμος. Αλλα ενταξει, ειρηνη υμιν, ο καθενας εχει δικαιωμα στην γνωμη του.
    Επισης εγω να εκφρασω μια απορια, μιας και δεν στροφαρω: για ποιον λογο θα χαλουσαν φιλια χρονων Ιβκοβιτς-Ομπραντοβιτς? Εκτος και αν δεν ειναι τοσο εξυπνοι οσο φαινονται που δεν το κοβω, η πιεστηκαν υπερβολικα απο το περιβαλλον τους που η συγχυση τους βγηκε σε ενταση.

    Παντως ο,τι και να λετε: τουρμπαρισμα που εχει ριξει ο Ντουντα, οπως εκεινο στο Εθνοσπορ, χρονια και ζαμανια, αμεσως μετα την αποχωρηση Ιωαννιδη, δεν εχει ξαναζησει ο εντυπος χωρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ο Ιβκοβιτς μαλλον την κανει απο εθνικη Σερβιας. Αυτον να παρουμε που ειναι μανουλα στα φρεσκαρισματα-ξεσκαρταρισματα-ξεκαθαρισματα. Και μετα ξυπνησα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Χανετε το ποιντ.Οι Αγγελοπουλοι και ο Γιαννακοπουλος ειναι καλα παιδια και αγαπουν το αθλημα.Αποδειξη τα λεφτα που ριχνουν καθε χρονο τα οποια φυσικα ειναι δανεικα και αγυριστα.Λαμογια σαν τον Τομμυγκαν χαλανε την πιατσα που πουλανε εκδουλεψεις και πιπιλιζουν τα μυαλα τους με σεναρια παρασκηνιου για να φερονται σαν μαφιοζοι.Εχω γραπτη ομολογια του Τομμυγκαν πως επαιξε ρολο στην κατακτηση Ευρωλιγκας του γαυρου το 12 με Ντουντα.Αυτο για να καταλαβαινετε τι παιζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή