Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Μήπως ο πρώτος που θα φύγει είναι Έλληνας....

....και δεν είναι ο Σπανούλης; Δεν πρόκειται για γρίφο που αφορά τον Ολυμπιακό αλλά για μια απλή απορία: Ο Ολυμπιακός έχει δική του οψιόν για να ανανεώσει το συμβόλαιο του Στράτου Περπέρογλου. Αν το κάνει πρέπει να πληρώσει την επόμενη σεζόν στον Έλληνα διεθνή φόργουορντ 480.000 ευρώ! Δεν είναι πολύ σίγουρο ότι το ποσό αυτό χωράει στον επόμενο προϋπολογισμό.
Ισως για αυτό το λόγο ακούγεται πολύ τις τελευταίες μέρες το όνομα του Αμερικάνου Ντέβιν Σμιθ που έπαιζε στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και με δυνατότητα να καλύπτει τις θέσεις 2-3 μπορεί να καλύψει και το κενό του Γκετσεβίτσιους...

25 σχόλια:

  1. Koυρούνα, προχτές πέταξες την la bombita για την αποχώρηση Σχορτσιανίτη. Σήμερα ισοφαρίζεις τις bombites για τους αιώνιους λέγοντας ότι βλέπεις χλωμό να ανανεώνει ο Περπέρογλου.
    Επειδή όσο καιρό σε διαβάζω έχεις ποσοστά ευστοχίας σε ότι γράφεις όπως ο Γκάλης στις βολές, θέλω να μας πεις τι γίνεται με την Φωτσάρα;; Γιατί αργεί;; Έχει σχέση η υπόθεση του με την υπόθεση Λάσμε;;;

    Takis N.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ερχομος του Μπραμος στον ΠΑΟ νομιζω ηταν καταλυτικος στο θεμα Περπερογλου θα τον εκτοπησει απο την Εθνικη και η αδυναμια του Στρατου να τον ματσαρει στα μεταξυ τους θα τον οδηγησει πιθανοτατα κ εκτος Ολυμπιακου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Περπερογλου εχει καλο σουτ κ διαβασμα παιχνηδιου αλλα για να τα κανει ολα αυτα πρεπει κ η ομαδα να παιζει σωστα αλιως χανετε μαζει με την ομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κουρουνα μπορω να σε ρωτησω κατι σχετικα με τον παο γιατι με χει βαλει σε σκεψεις..?? αν τυχον διαβασες την συντευξη του διαμαντιδη θα ειδες οτι σε ολα τα site λεει για την σχεση που εχουν αναπτυξει μεσα στο παιχνιδι με τον λασμε....ειδα ομως οτι στο site του προεδρου του παο δεν αναφερει τιποτα σχετικα με τον γκαμπονεζο...δεν ειναι λιγο υποπτο σχετικα με την παραμονη του??? ευχαριστω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κουρούνα επειδή οι εξελίξεις τρέχουν και προλαβαίνουν τα ερωτήματα και επειδή ο Λάσμε δεν φαίνεται να ανανεώνει,θέλω να σε ρωτήσω κάτι. Έχεις ακούσει αν υπάρχει διάθεση να κάνει πρόταση ο Παναθηναϊκός στον ....Μπατίστ;;;; Επικοινωνιακά τουλάχιστον θα γλυκάνει τον κόσμο από την αποχώρηση Λάσμε. Άλλωστε πιστεύω ότι η φετινή χρονιά έχει γίνει μάθημα ζωής στον Μπατίστ και τα περσινά νούμερα σε μπικικίνια δεν παίζουν με τίποτα πλέον. Έχεις ακούσει κάτι ;;

    Τakis N.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ότι ο Αντώνης έχει συμφωνήσει εδώ και καιρό με την ομάδα για 3 χρόνια το ξέρουν και οι πέτρες!απλά περιμένουν να λήξει και τυπικά το συμβόλαιό του με την Αρμάνι στις 30 Ιουνίου για να ανακοινωθεί από την ομάδα και επίσημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πιστεύω καλύτερα να μην επιστρεψη ο Μπαστιστ 1) δεν είμαι σίγουρος οτι μπορεί να προσφέρει κ επιδη ελλαδα ειμαστε μπορει να τον στολισουν με ειρωνιες ενω παιζει να απομιθοπιοιθη στα ματια αρκετων 2)κραταει θεση ξενου 3 )μην ξεχνάμε οτι ο ιδιος πέρυσι εβαλε 2 φορες μια οταν εφυγε κ μια οταν ηταν να γυρισει την τσεπη του πανω απο το συναισθημα(που δεδομενα εχει) οποτε δεν βλεπω τον λογο εκτος εαν το ποσο που απετιτε ειναι χαμιλο να βαλει ο Παναθηναικος το συναισθημα στην συγκεκριμένη περίπτωση πανω απο αυτα που μπορει να προσφερει αγωνιστικά ο Μπατιστ(βάση τωρινής αξιας κ οχι υπεραξιας βαση ονοματος)

      Διαγραφή
    2. Δεν νομίζω ότι ο Μπατίστ ένα χρόνο πριν ήταν για απομυθοποίηση φίλε. Πιστεύω ότι στον Παναθηναϊκό με Διαμαντίδη συμπαίχτη και με τον κόσμο δίπλα του θα μπορούσε να προσφέρει μέσα στο γήπεδο αλλά και στα αποδυτήρια. Το θέμα είναι ότι ο Μπατίστ πλέον είναι μεγάλος και ο Παναθηναϊκός δεν ψάχνει να βγάλει την σεζόν, αλλά φτιάχνει ομάδα για 2-3 χρόνια και βλέπουμε. Το είπε και ο Πεδουλάκης άλλωστε ότι τα συμβόλαια θα είναι διετίας και πάνω. Απο κει και πέρα επικοινωνιακά ο κόσμος θα γλυκαθεί πιστεύω διότι αγαπάει τον Μάικ.

      Takis N.

      Διαγραφή
    3. πριν 1 χρονο(τελευταια χρονια στον Παναθηναικο) ναι μεν δεν ηταν ο παλιος Μπατιστ αμυντικα αλλα επιθετικα ηταν καλος στην τουρκια ομως ηταν τραγικος κ πολη φοβαμε κ με τα προβληματα που εχει στα ποδια οτι δεν εχει να προσφερει τιποτα πλεων στον Παναθηναικο αγωνιστικα ενδεχομενη επιστροφη του εγω θα θελα 1 πενταρη στυλ Λασμε-ντορσει 1 στυλ βουγιουκα η σοφο που να παιζει με πλατη κ 1 στυλ τσαρτσαρη που να ειναι κατη ενδιαμεσα σε 4-5(ιδανικος αν κ τον βλεπω ολυμπιακο επιδη δεν νομιζω να χωραει στο μπατζετ θα ταν ο μαυροκεφαλιδης η ο λαβαλ απο οτι εχω ακουση)

      Διαγραφή
  8. μην βιάζεστε στην υπόθεση Λάσμε!δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα!ο Παναθηναικός απέσυρε την πρόταση γιατί δεν θέλει η ιστορία να τραβήξει όπως πέρσι!άλλωστε φαίνεται πως έχουν βρει ήδη αντικαταστάτη που θα τον πληρώσουν λιγότερα και θα περισσέψουν χρήματα για 2 ακόμα ψηλούς και δε θα φοβούνται μην τον χάσουν ανά πάσα στιγμή για το NBA.Μπατίστ και Ίαν αν έρθουν προορίζονται για δεύτερες επιλογές και μακάρι να έρθουν για να πλαισιώσουν Φώτση Γκιστ και τον ψηλό που θα έρθει στην φροντ λάιν!απλά για τον Ίαν το κόβω δύσκολο από τη στιγμή που έχει συμβόλαιο και ο Μάικ θα πρέπει να ρίξει κατά πολύ τις απαιτήσεις του!
    τον στρατούλη τον βλέπω στα αζήτητα!και τότε θα φανεί η βλακεία του γαύρου που δεν ασχολήθηκε με Γιάνκοβιτς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Godfather
    Για τον Φώτση σου απάντησε κάποιος λίγο πιο κάτω και σωστά. Δεν μπορεί να ανακοινωθεί παίκτης που έχει ακόμη συμβόλαιο στην ομάδα που τυπικά ανήκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @fyssas
    Ο Περπέρογλου έχει συγκεκριμένη λογική και χρησιμότητα. Καλούτσικη άμυνα, σουτ από την αδύνατη πλευρά όταν όλοι πέφτουν στον Σπανούλη και κανένα ποστάρισμα σε κοντό τριάρι. Χρήσιμα όλα αυτά αλλά με κοντά μισό εκατομμύριο συμβόλαιο τέτοια εποχή και οψιόν στα χέρια του Ολυμπιακού (έχει και δική του αλλά μόνο αν βρει περισσότερα χρήματα, πράγμα απίθανο) είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα. Εκτός αν υπάρξει η λογική ''έλα να μιλήσουμε και να πάρεις λιγότερα'' κάτι που αυτή τη στιγμή δεν το γνωρίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Για τον Λάσμε
    Επειδή από τις δικές μου πηγές στον Παναθηναϊκό που συνήθως είναι αξιόπιστες δεν προκύπτει '''διαζύγιο'' περίμενα και δεν έγραψα τίποτα! Πριν από λίγο ο Βατούτιν της ΤΣΣΚΑ έκανε μια δήλωση που δείχνει ότι στην Ελλάδα οι περαστικοί που γράφουν στα διάφορα ΄΄ενημερωτικά΄' σάιτ έχουν μακρινή σχέση με το ρεπορτάζ. Ο Βατούτιν είπε επίσημα ότι ο Λάσμε δεν είναι ούτε η τρίτη επιλογή της ΤΣΣΚΑ! Ο Παναθηναϊκός του έκανε μια πολύ καλή πρόταση στην οποία λογικά έπρεπε να είχε συμφωνήσει. Ο Λάσμε θέλησε να τσεκάρει την αγορά και μάλλον την....τουρκική πλευρά. Ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να τον περιμένει αλλά αν ο Λάσμε πει σε λογικό χρόνο ότι ''εντάξει έρχομαι'' η προσφορά θα μείνει σε ισχύ.
    Ο Μπατίστ θα είναι από κάθε άποψη ένα τεράστιο λάθος. Πλην του επικοινωνιακού θέματος που για μένα στην παρούσα φάση είναι άχρηστο. Δεν έχει πλέον επικοινωνιακά προβλήματα ή ζητήματα με τον κόσμο της ομάδας ο Γιαννακόπουλος που έχει αντιστρέψει το κλίμα μέσα σε μια χρονιά. Συνεπώς, δεν έχει κανένα λόγο να ασχοληθεί με τον Μπατίστ που είναι ''τελειωμένος'' ως παίκτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενδιαφέρουσα άποψη για Μπατίστ. Εγώ πάλι πιστεύω στον παίχτη Μπατίστ έστω και για έναν χρόνο ακόμα όπως πίστεψα και στον Τσαρτσαρή πέρσυ που τον είχαν τελειωμένο, όπως πίστεψα και στον Σάρας στην επιστροφή του στον Παναθηναϊκό.
      Ίσως φταίει ότι είμαι Παναθηναϊκός και σκέφτομαι περισσότερο με την καρδιά παρά με την φωνή της λογικής.

      Τakis N.

      Διαγραφή
    2. Και επειδή σε διαβάζει και ο αδερφός μου και θα με δουλεύει με το προηγούμενο μου σχόλιο....να συμπληρώσω για να μην το παίρνω και πολύ πάνω μου, ότι δεν πίστεψα στον Γκιστ, όταν τον πήραμε και στο είχα πει, αλλά ΕΥΤΥΧΩΣ διαψεύτηκα, διότι δούλεψε πολύ και αυτό φάνηκε μέσα στο γήπεδο.

      Τakis N.

      Διαγραφή
    3. τον Τσαρτσαρη κ εγω τον πιστευα γιατι παροτη εχει χασει σε ταχυτιτα μπορει να παιξει σε 2 θεσεις κ γιατι ειναι εαν οχι ο εξυπνοτερος αλλα μεσα στους εξυπνοτερους ψηλους στην ευρωπη την τελευταια 10ετια. για Γκιστ των ηθελα απο καλοκαιρη στον παο γιατι ειχε εκπληκτικα αλτικα προσοντα(μονο το σταθερο σουτ απουσιαζει για να γινει τοπ παιχτης)

      Διαγραφή
  12. @Ενα γενικό ζήτημα
    μου είπαν σήμερα τα παιδιά στο περιοδικό ότι γκρινιάζουν (και δικαιολογημένα) αρκετοί φίλοι ότι δεν απαντάω στο μπλογκ! Απαντάω σε όλους, αυτό είναι γνωστό. Ξέρω (εκεί πάει το δικαιολογημένα) ότι όποιος αφήνει ένα σχόλιο ή μια ερώτηση θέλει και μια γρήγορη απάντηση...
    Από την άλλη έχω το κακό περσινό ζήτημα όταν παρακολουθώντας την επικαιρότητα και γράφοντας όλα τα μεγάλα θέματα του περασμένου καλοκαιριού σχεδόν πρώτος από όλους έκανα...μύλο το μπλογκ και δημιουργήθηκαν πολλά παράπονα!
    Συμφωνώ ότι πρέπει να απαντάω αλλά πλέον νγωρίζω ότι οι 1000-1500 άνθρωποι που μπαίνουν εδώ μέσα καθημερινά θα μπουν και δεν θα παρεξηγήσουν την ασυνέπεια μου. Αλλά το μπλογκ δεν είναι επαγγελματική ενασχόληση είναι ένας κόμβος επικοινωνίας με τον κόσμο του περιοδικού που πλέον έχει και μικρότερη σημασία αφού μαθαίνω ότι λειτουργεί πολύ καλά και με πολλές επισκέψεις και η σελίδα του περιοδικού στο Facebook.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τώρα που μας τελείωσε η Τσσκα μέσω της διάψευσης του Βατούτιν κάποιοι δημοσιογράφοι-γάτες ή καλύτερα να γράψω σκύλοι βάζουν στο παιχνίδι τον ολυμπιακό. Και καλά αν φύγει ο χαίνς θα δώσουν τα λεφτά που έδιναν στον Λάσμε. Και για να τον δελεάσουν ίσως του δώσουν και κάτι παραπάνω. Κουρούνα αυτοί είναι δημοσιογράφοι. Κάνουν ρεπορτάζ οι άνθρωποι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά ναι!! Το τι ακούγεται, ειδικά τις τελευταίες μέρες είναι απίστευτο, ακόμα και για μεταγραφική περίοδο. Εγώ το πιο τραβηγμένο που διάβασα είναι ότι ο ΠΑΟ χτυπάει Χάινς, ανεξάρτητα από την υπόθεση Λάσμε. Δηλαδή ενδέχεται αν τελικά μείνει ο Λάσμε να κάνει δίδυμο με Χάινς. Ότι να 'ναι...Αυτό που σκέφτομαι και θα ήθελα να ρωτήσω την Κουρούνα, είναι ότι αν τελικά φύγει οριστικά ο Λάσμε και φύγει και ο Σχορτσανίτης, ο ΠΑΟ θα χρειαστεί λογικά 3 ψηλούς. Εκτός αν μείνει ο Σκορδίλης για 3ος και ψάξει για 2 σέντερ.
      Η δεύτερη ερώτηση που θέλω να κάνω αφορά τον Ματσιούλις: είναι ο μοναδικός παίκτης που δεν έχουμε ακούσει τίποτα για το μέλλον του. Ούτε για ανανέωση, ούτε για κάποια άλλη συγκεκριμένη πρόταση από άλλη ομάδα. Σε προηγούμενο ποστ η Κουρούνα, έγραψε ότι ίσως υπάρξουν κάποιες προτάσεις, αλλά γενικά δεν αναφέρθηκε κάτι πιο συγκεκριμένο. Θέλω να ρωτήσω, λοιπόν, αν υπάρχει κάποια σχετική πληροφόρηση.

      Διαγραφή
    2. όσον αφορά τον Ματσιούλις ο λιθουανός θέλει να μείνει στον παναθηναικό, ο παναθηναικός θέλει να τον κρατήσει αλλά αυτή η υπόθεση δεν πρόκειται να προχωρήσει αν δεν ξεκαθαρίσει το θέμα του Λάσμε και των υπόλοιπων ψηλών καθώς και των ξένων!από τα χρήματα που θα δοθούν για τους ψηλούς και τις θέσεις των ξένων που θα περισσέψουν θα εξαρτηθεί και η παραμονή του!θα είναι πολυτέλεια να πληρώνεις έναν παίχτη που πιάνει θέση ξένου όταν στη θέση αυτή υπάρχουν άλλοι 2 παίχτες(μπράμος,γιάνκοβιτς).απλά δεν παύει να είναι χρήσιμος στην ομάδα στα μαρκαρίσματα και στα ριμπάουντ αλλά και σαν σκόρερ!αλλιώς θα είχε φύγει ήδη!

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  14. ο περπέρογλου πληρώνει το ότι στους τελικούς δεν κατάφερα σε καμία περίπτωση να ποστάρει τα 3άρια του Παναθηναικού!η λογική λέει ότι ο ολυμπιακός είχε μεγαλύτερη ανάγκη τον γιάνκοβιτς απ' ότι ο Παναθηναικός!
    ξαναλέω ο λάσμε θα φύγει μόνο για ΝΒΑ που για την ώρα δεν έχει κάποια πρόταση από εκεί ή για πολύ περισσότερα χρήματα από αυτά που του προσφέρει ο Παναθηναικός(ούνιξ)!
    τώρα για τον Μάικ που λέτε όσοι τον κράξουν θα είναι οι άσχετοι που κράζαν φέτος σε μερικά παιχνίδια και τον κώστα!
    τόσο ξέρουν τόσο κάνουν!επικοινωνιακά όντως δεν τον χρειάζεται η ομάδα αλλά αγωνιστικά θα μπορούσε να προσφέρει στην ομάδα σαν 5ος ψηλός πίσω από λάσμε-μεταγραφή γκιστ φώτση και αντικαταστάτη του σόφο!έχει χαρακτηριστικά που δεν έχουν οι υπόλοιποι ψηλοί (σούτ από μέση απόσταση,πλάτη στο καλάθι)χώρια που κολλάει πολύ καλά με δδ και φώτση και θα βοηθούσε και στ' αποδυτήρια!επίσης πλέον δε ζητάει πολλά λεφτά για να έρθει στην ομάδα και να κλείσει την καριέρα του όπως του αξίζει!
    όσο για το αν είναι μεγάλος και για την ανανέωση που θέλουν να πραγματοποιηθεί στο ρόστερ πρέπει να αποφασίσουν αν θέλουν να χτυπήσουν το 7ο του χρόνου ή αν θέλουν να χτίσουν ομάδα για να το χτυπήσουν τα επόμενα χρόνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. b-ball kourouna επιδη μου εχουν πει οτι ο Βασηλοπουλος θα ερθει στον Παναθηναικο κ επιδη η πρασινη σημερα γραφει για Ελληνα διεθνη που ετοιμαζετε για επιστροφη στην ενεργο δραση ξερεις εαν ισχυει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όταν βλέπεις τον DPG να διαρρέει επιλεκτικά νούμερα και προσφορές και χρονοδιαγράμματα, η κατάληξη είναι μία (βλέπε και περυσινό παράδειγμα με Batiste),γι'αυτό δε θα σταθώ τόσο αισιόδοξος όσο η kourouna στην περίπτωση Lasme (Παρένθεση: Μα και εσύ βρε kourouna, άν δε θές να αρχίσουν τα περυσινά, μη γράφεις κάτι αμφιλεγόμενο και μετά εξαφανίζεσαι για μία-δύο εβδομάδες.Αναφέρομαι σε αυτό που έγραψες περί παραμονής Λάσμε).

    Κατά τη γνώμη μου, βλέποντας και τις φετινές αδυναμίες του Σόφο ή προοικονομώντας την αποχώρηση του, η διοίκηση και το team ψάχνει έναν undersized ψηλό,εκρηκτικό σαν το Λάσμε, με συμβόλαιο γύρω στα 500.000 που ΟΜΩΣ θα μπορεί να παίζει και πλάτη (σε αντίθεση με το Λάσμε).Τα κουκιά από εκεί και πέρα δε μου βγαίνουν στους ψηλούς..

    Υ.Γ: Να αναστηθεί λίγο και το blog ρε συ kourouna. Kάνε κανένα live chat...

    ΑπάντησηΔιαγραφή