Τρίτη, 12 Μαρτίου 2013

Νέα περίπτωση Σαξώνη;

Σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στα αυτιά μου ιδιαίτερα προβεβλημένο στέλεχος του ελληνικού μπάσκετ (ειδικά στη δεκαετία του '90) αντιμετωπίζει προβλήματα με τη δικαιοσύνη αφού εμπλέκεται σε μεγάλο σκάνδαλο κατάχρησης δημοσίου χρήματος. Το συγκεκριμένο άτομο που δραστηριοποιήθηκε για πολλά χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση δεν αποκλείεται ακόμη και σήμερα να δηλώσει παραίτηση από μπασκετική θέση την οποία κατέχει, επικαλούμενο άλλες δικαιολογίες.

4 σχόλια:

 1. Ένα μεγάλο μπράβο στον Γιάννη τον Ιωαννίδη που ψήφισε (εκ παραδρομής όπως είπε αργότερα), την μη άρση της ασυλίας του Κασιδιάρη για το μπουκέτο στην Κανέλλη!!! Μπράβο Γιάννη και εις ανώτερα! Να σε χαίρονται...

  ΥΓ Τελικά θα πάει για δημαρχος όπως είχες γράψει παλαιότερα; ή θα συνεχίσει να μας ταλαιπωρεί στην Βουλή;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. @Κώστας
  Θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα του ανασχηματισμού της κυβέρνησης που μάλλον θα γίνει κοντά στο Πάσχα (άντε δίνω και πολιτικές πληροφορίες σήμερα). Αν υποβαθμισθεί ο ρόλος του στο κυβερνητικό επιτελείο είναι πολύ πιθανό. Εχει πάντως ένα πολύ ισχυρό, πανίσχυρο υποστηρικτή δίπλα στον πρωθυπουργό. Τον παλιό του...αντίπαλο από τις κόντρες Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στη δεκαετία του '90 Τάκη Μπαλτάκο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Θα θέσω κάποια ερωτήματα που δεν μπορώ να βρώ απάντηση.
  Ο Βασιλακόπουλος γιατί φωνάζει έτσι; Έχει δίκιο;
  Τί έχει γίνει με το Ρέθυμνο και τον Κουφό; Μυρίζει παρασκήνιο τρελό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. @Manolis
  για ποιό θέμα λες ότι φωνάζει ο Βασιλακόπουλος; Διότι εσχάτως φωνάζει σε ρυθμούς...παράκρουσης και δεν ξέρω για τι από όλα λες!
  Για τα υπόλοιπα όποιος διάβασε και μετέφρασε σωστά τη στήλη μου στο τελευταίο τεύχος ξέρει τι ακριβώς έγινε ή για να είμαι πιο σαφής τι λέγεται στην ''πιάτσα'' ότι έγινε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή