Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Σοβαρό πρόβλημα για πρόεδρο!

Το δημόσιο αποφάσισε να πάρει στο...κυνήγι και αθλητικούς παράγοντες για οφειλές των σωματείων τους! Σύμφωνα με πληροφορίες, τη Δευτέρα ενδέχεται να ενεργοποιηθεί ένταλμα σύλληψης που έχει εκδοθεί από χθες και αφορά σε πρόεδρο ομάδας Α1 για βεβαιωμένες οφειλές στα δημόσια ταμεία. Το εκπληκτικό της υπόθεσης είναι ότι το ποσό είναι εξαιρετικά μικρό για δεδομένα αθλητικής ανώνυμης εταιρείας αφού όπως έμαθα δεν ξεπερνάει τις 25.000 ευρώ! Παρόλα αυτά τα χρήματα δεν υπάρχουν ενώ προσπάθειες ανθρώπων κοντά στην ομάδα δεν έχουν αποφέρει αποτέλεσμα. Δεν γνωρίζω αν οι προσπάθειες είναι να συγκεντρωθεί το ποσό ή απλά να ¨¨καλυφθεί¨¨ με πολιτικές πιέσεις το θέμα.


Και μια προσθήκη ελαφρά άσχετη απλά για να ξέρουν οι αδαείς περιηγητές των ειδησεογραφικών site τι διαβάζουν: Ομογενοποιημένες ειδήσεις με τη μέθοδο του copy-paste ενίοτε και του....clopy-paste που είναι πολύ συνηθισμένο. Μόνο που υπάρχουν και τύποι σαν την αφεντιά μου που ανήκουν στην old school και έχουν κακές συνήθειες: Να ξεφωνάνε άγρια! Σήμερα λοιπόν τα μεγαλύτερα αθλητικά site τα οποία εννοείται ότι ούτε ανταγωνιστικά θεωρώ, ούτε συναγωνίζομαι ανέβασαν σωρηδόν μια είδηση. Οτι ο Πρίντεζης έχει τρεις προτάσεις από Εφές, Φενέρ και ΤΣΣΚΑ ύψους 1,2 εκατομμυρίων ευρώ η κάθε μια. Τη βρήκαν λέει σε ένα ιταλικό σάιτ, το οποίο ούτε έψαξα να δω αν υπάρχει, ούρε με ενδιαφέρει κιόλας. Δεν έχω λόγο να μην το πιστέψω. Να ευχαριστήσω το ιταλικό site που αντέγραψε την είδηση από εδώ και να θυμίσω στους νεόκοπους αντιγραφείς ότι καλό είναι να μνημονεύουν τη ΣΩΣΤΗ ΠΗΓΗ πληροφόρησής τους και όχι την...ενδιάμεση!

6 σχόλια:

  1. Να τους συλλάβουν και αυτόν και οποιονδήποτε χρωστάει στο κράτος! Δεν γίνεται οι μισθωτοί να πληρώνουμε εφορίες και χαράτσια για να κλείσουν μαύρες τρύπες που δημιουργούν κάποιοι κύριοι, οι οποίοι κρύβονται πίσω απο παραθυράκια νόμων! Το ίδιο ισχύει και για τις ΚΑΕ-ΠΑΕ, αν χρωστάν ας πληρώσουν ή ας πέσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αστα αυτα και μιλα: Εμεινε ο Αλεξανδρης στον Αρη. Απο εδω και περα πως την κοβεις την φαση? (Και οχι παλι, "θα γυρισει τον Νεομβριο ο Νταμιαν" και "λεφτα δεν υπαρχουν". Αμα ειναι τετοια πληροφορηση ρωτουσα και τον Μπουρλακη.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κουρούνα άσχετο, αλλά ο... Σφαιρόπουλος που είναι στα πλάνα των 2 μεγάλων;;; Πολύ καλός προπονητής στον Κολοσσό και ουσιαστικά το μυαλό πίσω απο τον ΟΣΦΠ του Γκέρσον και της ΤΣΣΚΑ του Καζλάουσκας! Είναι δυνατόν να περιμένουμε τον Σάρας στον ΠΑΟ και να μην σκεφτόμαστε καν τον Σφαιρόπουλο; Μήπως παίζει κάτι άλλο;
    Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Kώστα
    Τα είπες όλα μόνος σου, τι απάντηση περιμένεις. Το μυαλό πίσω από τον Γκέρσον(απέτυχε παταγωδώς στην Ελλάδα) και Καζλάουσκας (κοιμόντουσαν αγκαλίτσα στον τελικό της Ευρωλίγκα με σκούφο, ωτοασπίδες και διπλές κάλτσες Μάϊο μήνα).
    Ίσως υπερβάλλω λίγο αλλά...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κουρουνα,θα μας πεις ποτε τι εγινε με Ιτουδη.Τον ηθελαν.δεν τον ηθελαν,του εκαναν προταση η οχι,εφυγε επειδη προεβλεψε το χαος,εφυγε για να παει με Ομπραντοβιτς?Επισης,ετσι οπως παει το πραγμα,μηπως να αναλαβει ο Πεδουλακης..Ειλικρινα,δεν βλεπω σοβαροτερη περιπτωση,που τουλαχιστον θα κρατησει την ομαδα.Στην αρχη,που ακουγοτανε μου φαινοτανε λιγος,και τωρα με αυτα που ακουγονται,μου φαινεται θεος..Τι λες?Τελος,το μπατζετ,εχει παρει την κατηφορα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά τι γίνεται στον Παναθηναϊκό; Αναζητούν πράγματι προπονητή; Τα ονόματα που ακούγονται με πιο πρόσφατο του Μποντίρογκα ισχύουν ή όχι; Γιατί αν όντως ισχύουν η γελοιότητα που επικρατεί αυτή την στιγμή στην ομάδα δεν απαντάται ούτε σε ερασιτεχνικό σωματείο! Και δεν υπερβάλλω καθόλου. Μπαίνει Ιούλιος και δεν έχει βρεθεί προπονητής! Σχεδόν όλοι οι παίκτες είναι υπ'ατμόν και δεν ασχολείται κανένας. Το μόνο που γράφεται και ακούγεται είναι ονόματα υποψηφίων προπονητών, που είναι ή υπήρξαν δημοφιλείς παίκτες της ομάδας, αλλά δεν είναι και δεν υπήρξαν ποτέ προπονητές, καθώς επίσης ότι η διοικηση εντείνει τις προσπάθειες της. Το μόνο που κάνει η διοίκηση εώς τώρα είναι να "μικραίνει" την ομάδα και να μολύνει την ιστορία της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή