Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Οι νικητές των διαρκείας

Μια παρατήρηση πριν από τη λίστα με τα ονόματα των νικητών για τα εισιτήρια διαρκείας. Για πρώτη χρονιά, στα τέσσερα ή πέντε χρόνια που μοιράζουμε εισιτήρια διαρκείας η συμμετοχή ήταν τόσο μικρή και φυσικά αρκετά από τα διαρκείας θα μείνουν στις ομάδες! Δεν ξέρω αν φταίει η μέθοδος και η διανομή τους μέσω του μπλογκ αν και δεν το πιστεύω. Για τον απλούστατο λόγο ότι στο blog μπαίνουν και άνθρωποι που δεν αγοράζουν το περιοδικό από όσο έχω καταλάβει. Αυτό ως μια μικρή υποσημείωση. Παραθέτω τα ονόματα των νικητών που μπορούν από αύριο το πρωί να επικοινωνούν στο 210-7712400 με τον κ.Μάριο Παπαλιό για να πληροφορηθούν πως θα προμηθευτούν τα διαρκείας από τα γραφεία των ΚΑΕ. Από τη Δευτέρα μπορούν για διευκόλυνση να βρίσκουν στο ίδιο νούμερο και τον αρχισυντάκτη του περιοδικού Πανορμίτη Κωνσταντινίδη για τις ίδιες πληροφορίες. Μια ακόμη σημείωση: Υπάρχει περίπτωση ενδιαφερόμενος να έχει κερδίσει περισσότερα από ένα διαρκείας για τον απλούστατο λόγο ότι έστειλε περισσότερα SMS, όπως επίσης υπάρχει φίλαθλος που έχει κερδίσει διαρκείας για διαφορετικές ομάδες!


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΠANAΓIΩTHΣ MΠAPOYNHΣ, ΓEΩPΓIOΣ MΠIΛIPHΣ, ΠANAΓIΩTHΣ ΠETPOΠOYΛOΣ, XATZHΛIAΣ HΛIAΣ, EΛENH ΓIANNOΠOYΛOY, KΩΛETTH TOYΛA,
ΠETPOY KΩΣTAΣ, EYAΓΓEΛOΣ KOTΣIΦHΣ, KATΩΠOΔHΣ EYΣTAΘIOΣ, ΣTEPΓIOY IΩANNA, MΠIKAΣ AΘANAΣIOΣ, ΦΩTHΣ MAPKOΠOYΛOΣ, ΓIΩPΓOΣ TΣEΛIKHΣ,
NIKH ZAXAPIAΔH, ΓIANNHΣ ΛIBANHΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΩΛΗΣ,
NIKOΣ MIΛHΔAKHΣ, XATZHΛIAΣ ΠAPAΣKEYAΣ, MAPIA ΔEBΛETOΓΛOY,
ΓIΩPΓOΣ ΣKAPΛATOΣ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: NTAHΣ ΣΩTHPHΣ, ΣΠYPOΣ KAΛETΣANOΣ, ΘEOΔΩPOΣ MOΣXOBOΣ,
XAPAMIΔHΣ ΓIANNHΣ, EYΓΓEΛOΣ KOΛOBOΣ, ANEΣTHΣ NTOKAΣ, NIKOΣ ΣΓOYPOΣ,
AΓΓEΛIKH ΠATΣIABOYΔH, ΛEONTAPIΔHΣ ΓIANNHΣ, ΔHMHTPHΣ MΠANOYΣHΣ
ΑΡΗΣ: ΣTAΘHΣ MΠEPΣOΣ, ΠANAΓIΩTHΣ KOTZAΘANAΣHΣ, XPHΣTOΣ ΠENTEPIΔHΣ,
ΘEOΔΩPOΣ MIXAHΛIΔHΣ, KΩΣTAΣ KAPAΓIANNHΣ, NIKOΛAOΣ ΓIANNAKENAΣ, ΔHMHTPIOΣ MAΛKOΠOYΛOΣ, ΚAPAΓKIOZHΣ OΔYΣΣEAΣ, BAΣIΛHΣ ΛYMΠOYΔHΣ (2 διαρκείας)
ΙΚΑΡΟΣ: ΔHMHTPHΣ MAYPAKHΣ, APIΣTOTEΛHΣ AΛEΞOΠOYΛOΣ (2 διαρκείας)
ΚΑΟΔ: ΠAPAΣIΔHΣ ΓIΩPΓOΣ
ΜΑΡΟΥΣΙ: AΛMΠANHΣ ΔHMHTPHΣ, ANΔPEAΣ ΠAΠAΣTAΘOΠOYΛOΣ, ANΔPEAΣ POZAKHΣ, IΩANNHΣ POZAKHΣ, ΓIΩPΓOΣ BOΓIATZHΣ, APIΣTOTEΛHΣ AΛEΞOΠOYΛOΣ (2 διαρκείας)
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: ΘEOΔΩPOΣ BAPYΠATHΣ
ΚΟΛΟΣΣΟΣ:  EYΘYMIOY ΣABBAΣ, ΔΩNOΣ XAPAΛAMΠOΣ
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: XAPHΣ MONOΠΩΛHΣ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: ΦΩTHΣ MAPKOΠOYΛOΣ (2 διαρκείας), Ιωάννης Καραλής, LAILA HAMMAN,  AΘANAΣOYΛIAΣ ΔHMHTPIOΣ, KΩΣTAΣ KEΛEΠOYPHΣ, ΠANAΓIΩTHΣ ΛOYTAΣ, AΛEΞHΣ ΣTAΘHΣ, APIΣTOTEΛHΣ AΛEΞOΠOYΛOΣ (2 διαρκείας) 

8 σχόλια:

  1. pits23
    ευχαριστώ κουρούνα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα, δεν νομίζω να έχει σχέση με το περιοδικό ή τον τρόπο διανομής. Το περιοδικό θέλουμε να πηγαίνει πολύ καλά και από ότι διαβάζω το καταφέρνει. Προσωπική μου εκτίμηση ότι η απουσία ενδιάφεροντος για τα διαρκείας σχετίζεται με την απουσία ενδιάφεροντος για το πρωτάθλημα. Λες, αφού δύο φορές θα πάω φέτος στην ομάδα της περιοχής μου, ε, ας δώσω εισιτήριο, αφού μπορεί να μην πάω τελικά ούτε κι αυτές. Βγάζω λίγο από την κουβέντα τις μεγάλες ομάδες, γιατί θεωρώ ότι το σημαντικό στην κουβέντα αυτή δεν είναι το οπαδικό ενδιάφερον, αλλά το φίλαθλο. Ερώτηση: Γιατί φέτος ένα παιχνίδι Α1 με τις λεγόμενες μικρομεσαίες ομάδες, είναι πιο ενδιαφέρον από ένα της Α2 ή Β? ή και Α' ΕΣΚΑ ακόμη? Οι ομάδες έχουν σαφέστατα μειωμένο μπάτζετ, συνεπώς και ποιότητα παικτών (αναφέρομαι στους ξένους οι οποίοι αποτελούν τον κράχτη συνήθως), οπότε δεν προσελκύουν κόσμο. Και εκτός του μπάτζετ των ομάδων, η λίγκα δεν κάνει ιδιαίτερες κινήσεις στο μάρκετινγκ να "ψήσει" τον κόσμο, και τελικά αυτός φαίνεται να γυρνάει την πλάτη του...Petpan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. επισης ο καθενας μας στις μερες που ζουμε σκεφτεται ακομα και 1,5 ευρω για το κινητο, εγω πχ ειμαι ανεργος και δεν μου περισευαν λεφτα να βαλω καρτα για να στειλω το μηνυμα.Θα πει καποιος αμα δεν εχεις 5 ευρω τωρα,και διαρκειας να παρεις δεν θα εχεις λεφτα για την μετακινηση απο το σπιτι στο γηπεδο. Δεν ειναι ακριβως ετσι. Δεν ειχα σκοπο να να το θιξω πριν την κληρωση για να μην νομιζει κανεις οτι το κανω για ευννοικη μεταχειρηση η για να καραξω για το ακριβο μηνυμα,αλλα γνωμη μου ειναι,δεδομενου οτι δεν με τετοιο περιορισμενο αριθμο δεν νομιζω να βγαλατε τιποτα απο την εταιρεια μηνυματων (χωρις να λεω οτι αυτος ειναι ο σκοπος) οτι μπορουσε να γινει και με αλλο τροπο η κληρωση,η με κανονικο μηνυμα η με email. Φιλικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΤΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΣΤΑΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ...ΚΕΡΔΙΣΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ,ΠΑΙΡΝΩ 3 ΜΕΡΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΚΛΕΙΝΟΥΝ...ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΣΕΦ ΜΕ ΑΥΤΟ...ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ,ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΤΣ ΑΚΟΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστώ για το διαρκείας ....
    Συνεχίστε την καλή δουλεια στο περιοδικό....

    Δώνος Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. υπαρχει περιπτωση καλντερον για οσφπ;για μενα αν ερθει ειναι απο τις καλυτερες μεταγραφες των αγγελοπουλαιων μετα τον σπανουλη κ κλειζα..ανεβαζει ενα επιπεδο την ομαδα.δεν πιστευω οτι θα ερθει ομως..δεν βρισκω τον λογο να μας προτιμησει απο μια ομαδα της πατριδας του.
    charles barkley

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπήκε Δεκέμβριος και ακόμα να παραλάβουμε το διαρκείας ,ελπίζω μην τελειώσει ο πρώτος γύρος.
    Σε επικοινωνία που είχα με τα γραφεία της ομάδας (Κολοσσός) μου είπαν πως περιμένουν την λίστα των νικητών από το περιοδικό. Ενα mail δεν κοστίζει τίποτα και σε δευτερόλεπτα η δουλειά έχει γίνει , αν βέβαια υπάρχει η πρόθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κι εγω τα ιδια φιλε - ακομη περιμενουμε (οχι το διαρκειας αλλα) μια ειδηση για το ποτε θα το παρουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή