Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Μια ακόμη προσέγγιση

Παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το άρθρο που γράφτηκε στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία για το θέμα Ελληνιάδη. Οχι μόνο για την εξαιρετικά προσεγμένη προσέγγιση της υπόθεσης αλλά κυρίως για το ποιός το υπογράφει. Για όσους δεν το αντιλήφθηκαν βάζω εδώ το λινκ που παραπέμπει στο άρθρο του Φίλιππου Συρίγου. Διαβάστε το, αξίζει τον κόπο....


http://www.enet.gr/?i=arthra-sthles.el.home&id=308715

10 σχόλια:

  1. Συγνωμη αν εχω μεινει πισω απο τι εξελιξεις αλλο απο ποτε ο Συριγος εκδιωχθηκε/παραιτηθηκε απο αυλικος του πατερουλη? Αυτο δεν το περιμενα ειναι η αληθεια. Βεβαια απο καποιον που ξερει προσωπα και καταστασεις να δωσει 2-3 λεπτομερεις που οι αλλοι δεν ξερουν για να πεισει οτι τη μιση αληθεια που μας πασαρει ειναι ολοκληρη δεν ειναι κατι ασυνιθιστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Συριγος εφυγε απο την Εθνικη το 2007,αναλαμβανοντας την ευθυνη για το μετωπο και τη ρηξη μεταξυ παιχτων με ηγετη το συνδικαλιστη Ποποφ και την ΕΟΚ.Παραιτηθηκε για να ηρεμησουν τα πνευματα,τη θεση του αν δεν κανω λαθος πηρε ο φιλιππου αλλα με περιορισμενες αρμοδιοτητες.Στα ματια μου Βασιλακο και Συριγος παντως μοιαζουν αρκετα οσον αφορα το χαρακτηρα.Με βεντετες και οι 2 και μανια καταδιωξεως,δε συγχωρουν και ειναι ξεροκεφαλοι μεχρι αηδιας.Αφου αυτα τα 2 καρμπον παιδια καταφεραν και σκοτωθηκαν φανταζομαι θα διαπληκτιζονται και θα μονομαχουν μεχρι να ηττηθει ο ενας.Αν δεν εχουν τελειωσει και οι 2 στη διαρκεια της κοντρας τους.Οι μετοχες και των 2 πεφτουν σταθερα και τους κανει ολο και πιο κολλημενους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To ξερω οτι ειχε αποχωρησει επισημα,αλλα ειχα την εντυπωση οτι παρεμενε ο αφανης ηρωας του συστηματος των φερεφωνων. Αλλωστε αν δεν κανω λαθος δεν εχει καταφερθει ποτε εναντιων του πατερουλη, και στην ανακοινωση για τον Ελληνιαδη λαδι τον βγαζει,λεγοντας πως ο Ελληνιαδης προσπαθησε να του πουλησει εκδουλευση αρα μας λεει οτι αποκλειεται να του το ειχε ζητησει εξ'αρχης ο Βασιλακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω εγώ σε όλη αυτή την ιστορία.. Ο Ελληνιάδης ήταν διαπιστευμένος ως βοηθός ή αναπληρωτής (ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο) team manager της εθνικής. Με βάση αυτή του την ιδιότητα η FIBA τον τιμώρησε με πρόστιμο και αποπομπή από το ευρωμπάσκετ (δεδομένου οτι δεν μπορούσε να επιβάλει παρόμοιες κυρώσεις σε ένα "ιδιώτη"). Πως δέχτηκε η FIBA ότι Ελληνιάδης και ΕΟΚ δεν έχουν σχέση με αποτέλεσμα ομοσπονδία και "πατερούλης" να την βγάλουν λάδι (από πλευρας κυρώσεων εννοώ);;;;;;;;;;;
    Α.Ι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξαναδα στο DVD το γνωστο Ελλαδα-Γαλλια του 2005...πραγματικα ολα κρεμονται σε μια κλωστη.Να μην ειχε μετρησει στα 45 δευτερα το-αμφιλεγομενο- φαουλ στο ζηση και οι 3 βολες,ποσο διαφορετικη θα τανε η ιστορια...Αλλα κοινο χαρακτηριστικο της εθνικης μπασκετ του 2005 και της εθνικης ποδοσφαιρου του 2004 ητανε η απιστευτη ευδαιμονια τους,λες και καποιος θεος μας στηριζε και γελαγε με τους αντιπαλους.
    Φοβαμαι πολυ το ματς αυριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ RODIA
    Πραγματικά ποτέ δεν μπόρεσα να δω μαγνητοσκοπημένο αγώνα.
    Μπράβο σου.
    Μην συγκρίνεις ανόμοια πράγματα.
    Είναι ίδια ομάδα η Γαλλία του 2005 με του 2011;
    Απάντηση: ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    Δεν θα σου πω τους λόγους αν θες μπορείς να ανατρέξεις σε 30-40 διαφορετικά site.
    Επίσης ούτε εμείς έχουμε ομάδα προδιαγραφών 2005.
    Παίζουμε τελείως διαφορετικά.
    και μας λείπουν και πόσοι παίκτες με τραυματισμούς κτλ.
    Αυτό που έχουμε είναι το μέλλον.
    Φρέσκα πόδια για να γράψουν πολλά μελλοντικά χιλιόμετρα.
    Και αν προχωρήσουμε πολύ φετός θα είναι έκπληξη.
    Αν θες την γνώμη μου για το παιχνίδι με την Γαλλία ή θα κερδίσουμε στον πόντο ή θα χάσουμε με 20+.
    @ ΚΟΥΡΟΥΝΑ
    Μάθαμε τελικά τί πραγματικά έγινε με τον καραφλοκόρακα που το πάιζει manager και τους διαιτητές;
    Έχω την αίσθηση πως έχουν μείνει πολλά αναπάντητα ερωτήματα.
    Σχετικά με το άρθρο του Συρίγου νομίζω ότι τα λέει καλά και τα χώνει σχετικά χωρίς να είναι υπερβολικός.
    Την λέει και του Βασιλακο για τα άτοπά του.
    Θετικό άρθρο.
    @ ALLSTARBASKET
    Το διάστημα μέχρι το επόμενο τεύχος μου φαίνεται ατελείωτο.
    Ερώτηση: Το φύλλο των ερωτήσεων σχετικά με τις απόψεις των αναγνώστων δεν μπορεί να γίνει μία διαδυκτιακή φόρμα για να μην γράφουμε ότι να'ναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στο basketblog στη στήλη καρφώματα διάβασα κάτι πολύ καλό που αναφέρεται στον Μπουρούση και στην συμπεριφορά του.
    Κουρούνα
    με αφορμή αυτό ήθελα να σε ρωτήσω τι πραγματικά συμβαίνει με τον Μπουρούση;Όλοι την ώρα γκρινιάζει και όπως όλοι είδαμε ο Ζούρος στον αγώνα με την Ρωσία δεν τον χρησιμοποίησε στο β ημίχρονο.
    κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Badanaman
    Δεν ειδα το ματς για σκαουτινγ,ασφαλως,η δικια μας ομαδα εχει αλλαξει 100%,η Γαλλια εχει αλλαξει οχι ριζικα,αλλα σε ενα ποσοστο 60% περιπου,πιο πολυ το ειδα για τις μεμορις και για καθαρα τεχνικης αναλυσης λογους.Και βασικα επειδη οπως ειπα το φοβαμαι πολυ το ματς ηθελα να χω μια ψυχολογικη αβαντα...Παντως επειδη στην περιφερεια τους δεν εχουν αλλαξει και παρα πολλα(πιετρους,παρκερ,ζελαμπαλ,ντιο)ειδα πως τη μεγαλη ζημια επιθετικα τους την καναμε τοτε με μπουκες,κυριως ασου,κατι που μπορει να κανει ο καλαθης,το χει,και με τριγωνικη επιθεση που ενδεχομενως να μπορουμε να χρησιμοποιησουμε σε καποια σημεια του ματς αν κολλησουμε με Μπραμο και Βασιλειαδη μεσα στο ματς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κυριακή
    Αν διάβαζες τις απαντήσεις και τα θεματάκια που γράφω θα ήξερες ότι δεν συμβαίνει τίποτε φοβερό. Κάποιοι (μάλλον κάποιος για να μη μπλέξουν πολλοί) καλοθελητής δημοσιογράφος στη Λιθουανία έπιασε τον Βασιλακόπουλο, που του αρέσουν οι...εκδουλεύσεις και να είναι δραστήρια η αυλή του και του σφύριξε ότι ο Μπουρούσης με το Ζούρο έχουν τσακωθεί. Εγινε μια μικρή αναταραχή μέχρι να καταλάβουν ότι εκτός από τον αυτοδηλωμένο, ως βλάκα, Ελληνιάδη (χρόνια πολλά Σταύρο) υπάρχουν και βλάκες που περνιούνται για έξυπνοι. Το θέμα έφτασε μέσω σπασμένου τηλεφώνου στην Ελλάδα και τελικά ενώ σήμερα δεν ήταν να μιλήσει στη συνέντευξη τύπου ο μπουρούσης πήγε για να κάνει μια δημόσια τοποθέτηση και να λύσει το θέμα που δεν υπήρχε...Τώρα το αν παίζει καλά ή όχι ο μπουρούσης αυτό είναι ένα παντελώς άσχετο θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Badanaman
    Σκεφτήκαμε να το βάλουμε εδώ για νακοπιάρεται το φύλλο των ερωτήσεων αλλά θα υπήρχε ένα ζήτημα... Θα ήταν προσβάσιμο και από μη αναγνώστες του περιοδικού και κάτι τέτοιο ενδεχόμενα να διαφοροποιούσε τα αποτελέσματα της έρευνας. εμείς θέλουμε να ξέρουμε όχι μόνο τι αρέσει στους αναγνώστες μας αλλά και το προφιλ των αναγνωστών μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή