Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Μια επιστολή

Πριν από μερικές ώρες πήρα μέσω mail μια πολύ ενδιαφέρουσα επιστολή. Ο αποστολέας δεν μου ζήτησε να την κοινοποιήσω αλλά δεν μου είπε να μη το κάνω. Τη δημοσιεύω, λοιπόν, θεωρώντας ότι έχει ενδιαφέρον αφού αφορά το διάλογο που αναπτύχθηκε τις τελευταίες μέρες στο μπλογκ. Δεν άλλαξα ούτε μια λέξη, ούτε την αρχική ορθογραφία και έχω τα στοιχεία του αποστολέα στη διάθεση μου.


’’Κουρούνα, γεια σου. Με λένε Θανάση, είμαι Πειραιώτης, Ολυμπιακός και περιστασιακός αναγνώστης του περιοδικού. Το αγοράζω τα τελευταία δύο χρόνια αλλά μόνο όταν έχει εξώφυλλο Ολυμπιακό και αυτό είναι σπάνιο. 3,5 ευρώ για να βλέπω εξώφυλλο τον Διαμαντίδη και τον Ομπράντοβιτς συνέχεια δεν δίνω.  Σε διαβάζω κυρίως στο μπλογκ σου. Ανήκω στους μπασκετικούς Ολυμπιακούς, υπάρχουμε και εμείς. Δεν πάω Καραϊσκάκη τακτικά και δεν είμαι οργανωμένος πουθενά. Αυτά για να μη γίνουν λάθος συνδυασμοί. Κουρούνα, όπως λένε kiss my ass και εσύ και οι αναγνώστες σου για τους οποίους καυχιέσαι ότι είναι έξυπνοι.

Βλέπω ότι προσπαθείς να τους πείσεις για το αυτονόητο και δεν παίρνουν χαμπάρι. Συμφωνά μαζί σου ότι αν ο Μπουρούσης έχει πάρει χάπια, ενέσεις, φάρμακα ή δεν ξέρω γω τι διάτανο άλλο να τιμωρηθεί. Κι αυτό το γράφω για να μη γίνουν, πάλι λάθος συνδυασμοί. Τους λες για προπαγάνδα των μίντια και δεν παίρνουν χαμπάρι. Αλλά και εσύ δεν πας πίσω. Απορώ πως σου ξέφυγε η παρακάτω ατάκα. ’’Επειδή, είχε κάνει τη φασαρία ο άλλος με τα φάρμακα, ο Σπανός, και είπε στον Μπέο ότι κάνουν εξετάσεις αίματος πριν από το παιχνίδι οι παίχτες, πιστεύω ότι δεν τους έδωσε φάρμακο ο Ζαχαρόγιαννης, γιατί κάποια στιγμή κλατάρανε στο τέλος. Τους είδε που πέφτανε κάτω του Ολυμπιακού Βόλου. Πιστεύω ότι κάτι είχε γίνει εκεί πέρα, δεν τράβηξε καθόλου η ομάδα του Αχιλλέα’’. Δεν τα λέει, Κουρούνα, ο Μπουρούσης αυτά, ο Νικόλας ο Πατέρας τα λέει στον Ψωμιάδη. Πρόσεξε ομοιότητες με την περίπτωση Μπουρούση. Μιλάνε ανοιχτά για ΄΄φάρμακα΄΄!!!!!!!!!!!

Ερωτώ εγώ ο αφελής.  Γιατί η λέξη φάρμακο όταν τη λέει ο Πατέρας είναι διαφορετική από όταν τη λέει ο Μπουρούσης. Είναι φανερό από τη συζήτηση ότι ο Πατέρας γνωρίζει πολύ καλά όχι μόνο το γεγονός ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου παίρνουν φάρμακα αλλά και ποιος τους τα δίνει. Τον κατονομάζει μάλιστα. Ξαναρωτώ ο αφελής. Κλήθηκε ο Πατέρας έστω για εξηγήσεις; Να πει τι ξέρει και μιλάει με τόση βεβαιότητα για μια τρίτη ομάδα; Απάντηση: Όχι. Ο Μπουρούσης είναι και κατηγορούμενος. Ξαναρωτάω. Στη δεύτερη συνομιλία που δημοσιεύτηκε ο Μπουρούσης δεν μιλάει για φάρμακα αλλά για βιταμίνη. Γιατί να μην είναι βιταμίνες αυτά που πήρε και να είναι ντόπες; Μπορεί στη δεύτερη συνομιλία που όλος περιέργως οι συνάδελφοι σου την εμφάνισαν πρώτοι και με μεγάλους τίτλους να έκανε απλά ένα λάθος. Και η βιταμίνη φάρμακο είναι. Ασε την άλλη τη μαλακεία ότι στο ένα ματς με τη Σιένα έβαλε 0 και στο άλλο 18. Ξέρεις πόσες τέτοιες περιτπώσεις παικτών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού μπορώ να σου πω; Μα, είσαστε βλάκες; Η ντόπα βοηθάει στην αντοχή, στη δύναμη, δεν κάνει τον παίκτη να σουτάρει καλύτερα ή να βάζει καλάθια και από το 0 να πηγαίνει στο 18. Αν ήταν έτσι θα παίζαμε όλοι μπάσκετ!!!! Στο ΝΒΑ και ας μη το λέτε ρουφάνε άσπρες σκόνες που έχουν επίδραση κατευθείαν στον οργανισμό. Εκεί μπορείς να πάρεις κάτι και να τρέχεις σαν παλαβό. Αλλά όση κόκα και να ρουφήξει κάποιος δεν θα γίνει καλύτερος. Για δύο ώρες θα αυξηθεί η ενεργητικότητά του λες και του έβαλαν νέφτι. Ποιά ντόπα σε κάνει να πετάς για δύο ώρες;
Πάμε και παρακάτω.  Ξέχνα τα όλα αυτά και πες ότι ο Μπουρούσης μιλούσε για ντόπες με τον Μάκαρο. Του λέει ο Μάκαρος ότι και οι δικοί μου έχουν αυπνίες και δεν κοιμούνται. Δηλαδή, ομολογεί ευθέως ότι οι παίκτες του ντοπάρονται. Είδες πουθενά να καλούν τον προπονητή, τον γιατρό, τους ποδοσφαιριστές της Καβάλας για τους οποίους ο ίδιος ο πρόεδρος τους λέει ότι ντοπάρονται και όχι ένα τρίτο πρόσωπο, ο Πατέρας για μια τρίτη ομάδα; Από παντού βρωμάει η ιστορία και ο τρόπος που την παρουσιάζουν. Μια χαρά τα γράφεις και ας μην είσαι τόσο έξυπνος όσο περνιέσαι. Βρήκαν τον μαλ… τον Μπουρούση εύκολο στόχο οι συνάδελφοί σου και τον έχουν βάλει στην πρώτη γραμμή. Και δεν σκέφτονται να κάνουν αυτές τις απλές ερωτήσεις. Η δεν θέλουν να τις κάνουν. Όπως κάποτε είχε γράψει μια εφημερίδα ’’Βλάκας ή επικίνδυνος’’; Ότι και αν ισχύει καλά κάνεις και φωνάζεις αλλά δεν σε ακούνε όχι οι υπεύθυνοι αλλά ούτε αυτοί που σε διαβάζουν. Παρότι Ολυμπιακός να σου γράψω ότι με όσα διάβασα για τα ποδοσφαιρικά ζητήματα θα κάνω πολλά χρόνια να πατήσω στο Καραϊσκάκη’’.

19 σχόλια:

  1. Ωραια αλλα και συ που καθεσαι και τα ρωτας αυτα φιλε αν το διαβαζεις ρωτας ανουσια πραγματα.Τσεκαρε απλα 2 πραγματα και λυνονται αποριες 1)ποιος κρυβεται πισω απο τις αποκαλυψεις
    2)Για ποιον δουλευει/δουλευε?
    Για τον Μπουρουση δεν ειναι η ντοπα το θεμα.Και να πηρε η πλειονοτητα των αθλητων παιρνει,κυριως οσων κανουν πρωταθλητισμο σε ολα τα αθληματα.Το θεμα ειναι αυτα που ειπε,γιαυτα φευγει.Αν διαβαζεις το μπλογκ ξερεις πως ειμαι ολυμπιακος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τον Πατέρα αυτό που γράφεις είναι σωστό καί όντως θα έπρεπε να έχει κληθεί τουλάχιστον για να καταθέσει, όμως δεν έχεις καταλάβει πως κατά πάσα πιθανότητα ο Πατέρας είναι αυτός που τους κάρφωσε. Ήταν ένας από αυτούς που συνεργάστηκαν με τους εισαγγελείς και με την αστυνομία για να αποκαλυφθούν όλα με αντάλαγμα την προστασία του.
    Επίσης για τους άλλους δεν ξέρω αλλά ξέρω τον εαυτό μου και μόνο αφελής δεν είμαι. Και εγώ αναρωτήθηκα γιατί από τα πρώτα που βγήκαν ήταν ο διάλογος για το φαρμακο και όλα αυτά που γράφεις αλλά διαβάζοντας το δεν γίνεται να μην αναρωτηθείς για κάποια πράγματα που και ο ίδιος ο παίκτης δεν απαντά στην δήλωση του.
    Κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κυριακη τα ιδια πραγματα λεμε απλα εγω δεν ειπα ονοματα και αφησα τον φιλο να τα ψαξει μονος του.Να πω και το δικηγορο τωρα μια και ειπες τον προεδρο:Αλεξης Κουγιας.Τωρα αν και ο ιδιος ειχε συμφεροντα για να βγαλει οσα εβγαλε στο φως η απλα ενηργησε ως αντιπροσωπος-δικηγορος του Πατερα δεν ξερω.Αν δεις τη δικογραφια αναφερεται μετα τον Ιανουαριο,οταν ο Πατερας ειχε σταματησει να ασχολειται με την μπαλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό που μου αρέσει στο μπάσκετ είναι οι άνθρωποί του.
    Τις τελευταίες μέρες γίνεται χαμός στο blog και παρ'όλα αυτά υπάρχει επίπεδο.
    Σε όλους το λέω χαίρομαι και μόνο με τον τρόπο που μιλάμε ακόμα και όταν διαφωνούμε απόλυτα υπάρχει σεβασμός στην άποψη του άλλου.
    Έχω εντυπωσιαστεί.
    Keep blogging.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξέχασα να γράψω τον Κούγια. Αν και δεν το χωνεύω καθόλου πρέπει να ομολογήσω πως σε αυτή την υπόθεση τους την έφερε μαζί με τον Πατέρα. Ειδικά στον Μπέο. Πάντως δεν νομίζω πως οι προθέσεις και των δύο ήταν αγνές. Κάτι έγινε και στράφηκαν εναντίον τους. Αν θυμάμαι καλά Πατέρας και Μπέος μέχρι πέρσυ τα πήγαιναν καλά και ο Πατέρας ήταν αυτός που έφερε σε επαφή Μπέο και Μαρινάκη.
    Από τον Κούγια τρία πράγματα έχουν μείνει χαραγμένα στη μνήμη. Το πρώτο είναι το περιστατικό που ήταν μαζί με την πρώην γυναίκα του Βατίδου. Ήταν νευριασμένος και ήθελε να κάνει ντου νομίζω στον ALTER στην εκπομπή του Τριανταφυλόπουλου. Ήταν λοιπόν έξω απο το κανάλι και αντί να ανοίξει την πόρτα και να μπει πηδάει πάνω από τα κάγκελα για να δείξει ότι είναι και πολύ μάγκας. Επίσης κορυφαίο ήταν όταν είπε στη Βατιδου να πάρι το 100 και αυτή την ρώτησε ποιον αριθμό να πάρει.
    Τα άλλα δύο γεγονότα που με έκαναν να τον αντιπαθήσω περισσότερο ήταν ανέλαβε να υπερασπιστεί τους κατηγορουμένους για το ατύχημα στα Τέμπη και τον Κορκονέα για την υπόθεση της δολοφονίας του 16χρονου. Έκει είπα εντάξει δικηγόρος είσαι θέλεις να βγάλεις λεφτά και να μεγαλώσεις τη φήμη σου αλλά όχι και έτσι όμως.
    Ας αλλάξω θέμα.
    Κουρούνα
    από ότι διάβασα βρέθηκαν αγοραστές και μάλιστα τρεις. Το έγραψε νομίζω ο Μπουρλακης στο goal.
    Kάπου αλλού διάβασα ότι φεύγει ο Ομπράντοβιτς. Δεν τα πολυπιστεύω αλλά αργούμε πολύ. Ο Ζοτς σε μία δήλωση του φάνηκε ανήσυχος. Γνωρίζεις αν και πότε θα γίνει το ραντεβου που έγραψες στη στήλη για να του πουν την λυπητερή για το μπάτζετ
    κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Κουγιας ειναι ΚΑΚΟΣ ανθρωπος,εξαιρετικος δικηγορος,διεφθαρμενος και σαπιος χαρακτηρας.Δεν υπαρχει ουτε σταλα ηθικης ειναι ενας κινουμενος ψευτης(ψηλος βεβαια!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τι γίνεται ρε παιδιά? ο Ζοτς λέει θα φύγει από τον εξάστερο, ο Σπανούλης πωλείται από τους αδελφούς-προέδρους, και εμείς ασχολούμαστε με τα φάρμακα του ψηλού βλάκα? πάμε καλά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κουρούνα ποια η άποψή σου για το σημερινό ρεπορτάζ του Μπουρλάκη στο Goal; Πιστεύεις ότι όντως έχουν βρεθεί αγοραστές και μάλιστα τρεις; Και το πιο σημαντικό, παίζει το σενάριο να πωληθεί η ΚΑΕ Παναθηναϊκός άμεσα, δηλαδή φέτος το καλοκαίρι (σ.σ.: έχεις γράψει ότι δεν πουλάνε, εκτός αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό, αλλά δεν διευκρινίζεις αν παίζει στο άμεσο μέλλον, δηλαδή τώρα); Συγνώμη που σε ξαναρωτάω τα ίδια, αλλά μερικές λεπτομέρειες έχουν σημασία.

    Μανώλης

    Υ.Γ.: Πέρυσι, πολύ πριν το Ακρόπολις, είχες γράψει σε ανύποπτο χρόνο ότι οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού ετοιμάζουν ... αποθεωτική υποδοχή στον Σπανούλη στο τουρνουά. Έτσι συνέβη και δικαιώθηκες περίτρανα και απορώ που το ήξερες... Που θέλω να καταλήξω; Έχεις και φέτος κανένα αποκλειστικό για πιθανή συγνώμη (όπως έγραψες και στο προηγούμενο τεύχος) των οργανωμένων προς την οικογένεια Γιαννακόπουλου; Θα ήταν ευχής έργον να συμβεί κάτι τέτοιο, γιατί τα έχουμε ξαναπεί, αυτές οι δύο οικογένειες κρατούν ζωντανό το ελληνικό μπάσκετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κουρούνα
    αποχωρούν οι Αγγελόπουλοι;
    Μόλις διάβασα ανακοίνωση τους; Είναι αλήθεια;
    Από τους Γιαννακόπουλους το περιμέναμε αλλά οι Αγγελόπουλοι τι κάνουν; Τι γίνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. γεια σου ρε θαναση πονηρε...
    αμειλικτα τα ερωτηματα σου, πραγματικα.
    πες μου εναν καλο λογο, εναν μονο, που ο μπουρου (οπως τον λετε χαιδευτικα :), τον λεγατε μαλλον) δεν απευθυνεται στο γιατρο της ομαδας του η στον προσωπικο του γιατρο η στο φαρμακαειο της γειτονιας και παιρνει τηλεφωνο τον μπαμπα της καλης του και του ζηταει "βιταμινες". ισως ειναι πιο φτηνες στην καβαλα, μαλλον αυτο παιζει.
    ρωτας ποιος ειναι τοσο ηλιθιος που να πιστευει οτι η ντοπα βοηθαει στο μπασκετ? ε, δε θελω να πω το ονομα του, μη φαω καμμια μηνυση. αρχιζει απο μπου παντως.
    οσο για τον πατερα, χεστηκα πραγματικα. ΠΑΟ ειμαι, αλλα δε μ αρεσει η φατσα του, δε μου αρεσε ποτε. βεβαια τον προτιμω απ τους βαρδινογιανναιους, αλλα ετσι κι αλλιως αυτο που ξεχνατε, οπαδοι και εφημεριδες του οσφπ, ειναι οτι σ ολη την πορεια της ερευνας μιλαει ως απλος ιδιωτης και δεν εχει καποιο αξιωμα στην παε Παναθηναικος.
    οσο για τις γενικοτητες του στυλ: "ολοι παιρνουν" και ειδικα τωρα κατοπιν εορτης τις ακουω βερεσε. παντως αν γινοταν κατι αναλογο με παικτη της ομαδας μου, θα ελεγα την ιδια στιγμη να την κανει και να μας γραφει. το οτι η πλειοψηφια των οπαδων σας μιλαει για σκευωριες και ψαχνει δικαιολογιες, λεει πολλα.
    serenader

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. vghke kai h anakoinwsh.. allh mia maurh periodos 8a 3ekinhsei gia ton olympiako. to paraskhnio 8riamveuse gia mia akomh fora.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ενασχόλησή μας με την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έγινε με αποκλειστικό γνώμονα την αγάπη μας για την ομάδα μας και το μπάσκετ, χωρίς να προσδοκούμε οποιοδήποτε επιχειρηματικό, επικοινωνιακό ή άλλο όφελος.
    Αποφασίσαμε το 2004 να ενισχύσουμε οικονομικά τον Ολυμπιακό χωρίς ανταλλάγματα και εξασφαλίσεις, αναλάβαμε το management το καλοκαίρι του 2006, ενώ αποκτήσαμε τις μετοχές της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τον Ιούλιο του 2009.
    Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατέβαλε στο Δημόσιο μόνο για φόρους ποσό που πλησιάζει τα 50.000.000 δολάρια ΗΠΑ. Αναρωτιόμαστε αν υπάρχει άλλη ομάδα που έχει καταβάλλει αντίστοιχο ποσό την τελευταία 20ετία στην εφορία…
    Τα χρόνια αυτά επιλέξαμε και ακολουθήσαμε ένα συγκεκριμένο δρόμο, πολύ διαφορετικό από αυτόν που οι αντίπαλοί μας έχουν συνηθίσει.
    - Είναι συνειδητή μας επιλογή να μην εμπλακούμε με οποιοδήποτε τρόπο με το παρασκήνιο που ελέγχει και επηρεάζει καταστάσεις, ομάδες και πρωταθλήματα. Δεν το θέλαμε και δεν το κάναμε. Για εμάς επιτυχία που έρχεται με μεθοδεύσεις και με την εύνοια της διαιτησίας, δεν είναι επιτυχία. Τελεία και παύλα.
    - Είναι συνειδητή μας επιλογή, η κάθε παρέμβασή μας προς όλους τους φορείς που σχετίζονται με το άθλημα (Πολιτεία, ΕΟΚ, ΚΕΔ, ΕΣΑΚΕ) να γίνεται ευθέως, επώνυμα, θεσμικά και μόνον.
    - Είναι συνειδητή μας επιλογή να μην μπούμε στη λογική δημιουργίας, χρηματοδότησης και υποστήριξης οπαδικού τύπου ή επιρροής οποιουδήποτε ΜΜΕ, αλλά οι σχέσεις μας με τους δημοσιογράφους να παραμείνουν σε αυστηρά επαγγελματικά πλαίσια, χωρίς δεσμεύσεις και εξαρτήσεις.
    - Είναι συνειδητή μας επιλογή η σχέση μας με όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να παραμείνει υγιής και σε ένα πλαίσιο αμοιβαίου σεβασμού.
    - Είναι συνειδητή μας επιλογή, με όσες δυνάμεις έχουμε, να συμβάλουμε στην καταπολέμηση της βίας, απ’ όπου κι αν προέρχεται. Φέτος, εμείς, με τη συμπαράσταση του κόσμου μας, τα καταφέραμε.
    Για άλλη μια χρονιά οι διαιτητικές αποφάσεις και οι γνωστές μεθοδεύσεις καθόρισαν τον πρωταθλητή. Πού να αρχίσει και πού να τελειώσει κανείς με την ελληνική διαιτησία; Όχι μόνο παραμένουν ατιμώρητοι εκείνοι που αδίκησαν τον Ολυμπιακό επανειλημμένα και κατάφωρα, αλλά τουναντίον επιβραβεύονται και αναδεικνύονται προκλητικά. Πώς να μην αποθρασύνονται, λοιπόν, και να μην παρουσιάζονται φαινόμενα, όπως το παγκόσμιο ρεκόρ των 18 έναντι 2 βολών του β’ δεκαλέπτου του δεύτερου τελικού, όταν ο Ολυμπιακός προηγείτο με 10 πόντους!
    Ο τελευταίος φετινός αγώνας έγινε υπό συνθήκες που σε κάθε περίπτωση δεν δικαιολογούσαν την έναρξη του: ελλιπή μέτρα ασφαλείας, παράνομη είσοδος χιλιάδων θεατών χωρίς εισιτήρια, καταστρατήγηση ζωνών ασφαλείας, παρουσία πίσω από τους πάγκους και την γραμματεία κουκουλοφόρων και «μπράβων» σε κοινή τηλεοπτική θέα με την ανοχή της αστυνομίας, με αποκορύφωμα την άνανδρη και πρωτοφανή εγκληματική επίθεση στους παίκτες και προπονητές της ομάδας μας.
    Δεν μεταθέτουμε σε κανέναν τις δικές μας ευθύνες. Δεν το κάναμε ποτέ και δεν πρόκειται να το κάνουμε τώρα. Στην πορεία μας ασφαλώς κάναμε και λάθη. Γίναμε πολλές φορές δέκτες κριτικής. Η καλοπροαίρετη, έστω και σκληρή, ποτέ δεν μας ενόχλησε. Για τις αήθεις επιθέσεις ένας δρόμος μόνον υπάρχει, αυτός της δικαιοσύνης.
    Αυτή είναι η φιλοσοφία μας, με αυτήν πορευόμαστε και είμαστε περήφανοι που στα χρόνια που έχουμε την ευθύνη του Ολυμπιακού δεν κάναμε εκπτώσεις στις αξίες μας.
    Στην πορεία μας αυτή απαιτήσαμε το αυτονόητο, δηλαδή νομιμότητα, ισονομία και διαφάνεια. Κάναμε δημόσιες παρεμβάσεις και παραστάσεις, καταθέτοντας συγκεκριμένες προτάσεις.
    Όλα αυτά τα χρόνια παλεύουμε ένα «σύστημα», το οποίο αντιδρά πεισματικά υπονομεύοντας συνεχώς τις προσπάθειές μας για να κατακτήσουμε αυτό που αξίζει στην ομάδα και στον κόσμο μας.
    Με βάση τα παραπάνω, και έχοντας εξαντλήσει τις δυνατότητες που συμβαδίζουν με την ηθική, το νόμο και τη λογική, αηδιασμένοι αποχωρούμε, με πόνο καρδιάς, από τον Ολυμπιακό μας και το Ελληνικό Μπάσκετ.
    Ευχαριστούμε όλους όσους μας πίστεψαν, μας στήριξαν και αγωνίστηκαν μαζί μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. θα αναλάβει τώρα ο αγαπούλας να πούμε αγορίνες μου και θα έχει το καλύτερο δίδυμο ο θρύλος με Βαγγέλη-Μάκη :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε μπας και είναι κόλπο των Αγγελόπουλων για να ασκήσουν πίεση τόσο στον Βασιλακόπουλο όσο και στους οργανωμένους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. καλη η ανακοινωση των κ.Αγγελοπουλων αλλα δεν εχει..δρακο..ξεχναν να αναφερουν οτι την διαρκεια των εφτα χρονων αλλαξανε 5-6 προπονητες,διαφορετικης μπασκετικης νοοτροπιας ο καθενας, κ καμια 70αρια-80αρια παιχτες ενω προεβαιναν μονοι τους σε μεταγραφες τυπου τσιλντρες χωρις την απολυτα συμφωνη γνωμη του προπονητη...τη στιγμη μαλιστα που ο μεγαλος τους αντιπαλος διατηρει τον ιδιο προπονητη εδω κ 10-12 χρονια κ δημιουργει ενα βασικο κορμο παικτων, κανοντας απλως τις απαραιτητες μεταγραφικες προσθαφαιρεσεις καθε χρονο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. τα σιχαινομαι τα υποκριτικα, οποτε δε θα πω οτι και καλα στεναχωρηθηκα. σαν ανθρωποι μου ειναι συμπαθεις, αλλα οταν αρχιζουν να μιλανε για αγωνιστικα θεματα, ποτιζονται απ την γνωστη "δεν-γινεται-να-χανω" ιδεολογια του οσφπ και τα κανουν θαλασα. δεν γινεται τωρα να μιλας για τις βολες 18-2 κλπ κλπ. δεν εισαι ο μαγιες μελάγιες εισαι προεδρος, κρατα λιγο επιπεδο, οταν μαλιστα ξερεις ποσο δικαιο ητανε το φετινο κατσαρολι,ειδικα οπως εξελιχτηκε. δειξε λιγο μεγαλοσυνη. χανεις και τους αντικειμενικους οταν μιλας μονο για τη διαιτησια. ο αντιπαλος σου σ αυτα τα 5-6 χρονια πηρε καμποσα ευρωπαικα. πες μια καλη κουβεντα.
    παντως πιστευω θα επιστρεψουν σε 3-4 χρονια θριαμβευτες πανω στο ασπρο αλογο. αχα, το πιασατε το υπονοουμενο. χωρις φαρμακοτριφτες, ζελικο και μητσαρα ισως καταφερουν να σηκωσουν πρωταθλημα ατ λαστ.
    τον μονο που λυπαμαι, ειναι τον αθλητη σπανουλη. το ταιμινγκ του ηταν πραγματικα τραγικο...
    serenader

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ακολουθούν την τακτική των Γιαννακόπουλων. Δηλώνουν πως αποχωρούν για να ασκήσουν πιέσεις τόσο στον Βασιλακόπουλο, ΕΣΑΚΕ όσο και στους οργανωμένους. Και το πιστεύω ακόμη περισσότερο μετά και τις δηλώσεις Βασιλακόπουλου ότι θα προσπαθήσει να τους μεταπείσει. Πάτε στοίχημα ότι μετά την συνάντηση με τον Βασιλακόπουλο θα πουν πως πείστηκαν να παραμείνουν. Μαθαίνουν σιγά-σιγά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλά χαμός γίνεται. Οι ολυμπιακοί βρίζουν τους Γιαννακόπουλους και τον Βασιλακόπουλο ότι αυτοί φταίνε που αποχωρούν οι αγνοί, αμόλυντοι από τον βούρκο που έχει βρωμίσει το Ελληνικό μπάσκετ και ηθικοί Αγγελόπουλοι. Οι Παναθηναικοί χαίρονται γιατί τώρα η ομάδα θα παίζει μόνη της και θα κερδίζει χωρίς αντίπαλο αλλά μάλλον ξεχνάνε ότι ο παναθηναικός πήρε τα 3 ευρωπαικά μετά την έλευση των Αγγελόπουλων λόγω του μεγαλύτερου ανταγωνσιμού. Δεν σκέφτονται πως οι Γιαννακόπουλοι αφου δεν θα έχουν μεγάλο ανταγωνισμό θα ρίξουν και άλλο το μπάτζετ και θα κάνουμε να δούμε ευρωπαικό για χρόνια όπως από το 2002 μέχρι καο το 2007.
    Σε διάφορα sites γράφουν ότι θέλουν όπως για παραδειγμα το sportdog:www.sportdog.gr/article/39206/ti-pragmatika-edioxe-tous-aggelopoulous-apo-basket
    Πάντως εγώ όπως έγραψα και πιο πάνω πιστεύω πως είναι τακτική τους και θα δούμε τι θα γίνει μετά την συνάντηση με Βασιλακόπουλο και αυτή μου την άποψη την στηρίζω στο γεγονός πως πριν βγει η ανακοίνωση αποχώρησης βγήκε η ανακοίνωση για το ραντεβού ούτως ώστε να απολογηθεί ο Μπουρούσης. Αν σκοπεύουν να φύγουν για ποιο λόγο να συναντηθούν για να απολογηθεί;
    Κουρούνα δεν νομίζω να έχεις παράπονο. Αναρωτιώσουν τι θα γράψεις για να γεμίσεις τη στήλη σου. Η επιθυμία σου έγινε πραγματικότητα, βρήκες υλικό για αρκετό καιρό.
    κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν νομιζω να χαιρεται οπως και κανεις στο μπασκετ.Το περιοδικο ξεκινησε με τη λογικη πως το μπασκετ επιστρεφει.Οι επιτυχιες της εθνικης,η αναγεννηση του ολυμπιακου ητανε στοιχεια που εδειχναν πως παραλληλα με τη διαφαινομενη ισχυροποιηση του μπασκετ θα ειχε πιθανοητες επιτυχιας ενα μπασκετικο περιοδικο.Αν ο Ολυμπιακος περασει στην προηγουμενη κατασταση και το περιοδικο θα ζημιωθει.Μονο οι οπαδοι ΟΣΦΠ φαντασου που δεν ειναι ακραιφνως μπασκετικοι και θα σταματησουν να παιρνουν το περιοδικο.
    Η αναγεννηση του μπασκετ δυστυχως αν επετευχθη ηταν βραχυχρονη.Ισως η τελευταια ευκαιρια χαθηκε.Η εθνικη ας μην το παραδεχομαστε δεν ειναι πια πρωταγωνιστρια στο διεθνες μπασκετ,ο ολυμπιακος τελειωνει,επικειται ο βαζελας.Εξοργισμενος θυμαμαι σε μια στιγμη κατα τη διαρκεια των τελικων ειχα πει ελληνικο μπασκετ καληνυχτα...και δεν ειχα φανταστει παρα τα μισα απο οσα γινονται τωρα...Κριμα και παλι κριμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή