Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Τελικά ποιός έχει τα...λεφτά;

Την ώρα που στον Ολυμπιακό προκύπτει από παντού ότι το μπάτζετ θα είναι σημαντικά μειωμένο τα λεφτά υπάρχουν...αλλού! Ο ΠΑΟΚ έκανε πρόταση στην Ευρωλίγκα για να φιλοξενήσει ένα από τα φάιναλ φορ του προκριματικού γύρου. Το ζήτημα είναι ότι η όλη διοργάνωση κοστίζει από 100 έως 120 χιλιάδες ευρώ και ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό ποιός θα τα πληρώσει! Το σίγουρο είναι ότι αποκλείεται να τα πληρώσει ο....Μπερτομέου και η Ευρωλίγκα.
Τελικά λεφτά...υπάρχουν στο μπάσκετ αλλά όχι από εκεί που περιμένουμε! Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι όπως λέγεται ανακοίνωσαν τη...λυπητερή στον ’Ιβκοβιτς και το ρεπορτάζ μιλάει για δραστικές περικοπές ύψους 5 έως 7 εκατομμυρίων ευρώ  στον προυπολογισμό της επόμενης χρονιάς. Αναμένται και η...λυπητερή στον έτερο κουμπάρο από το αντίπαλο δέος που θα ακολουθήσει στην ίδια λογική.

24 σχόλια:

  1. Από θα κόψουν στον παναθηναικό 5 εως 7 εκ.; Μόνο τρία συμβόλαια θέλουν ανανέωση. Εντάξει στον Στράτο και τον Κώστα θα υπάρξει κάποια μείωση. Το συμβόλαιο του Φώτση θα είναι κάπου στο 1.5 εκ. Στα παλιά συμβόλαια δεν μπορεί να υπάρξει μείωση γιατί θα φορολογηθούν περισσότερο. Επίσης δεν θα γίνει καμιά μεταγγραφή; Όλο και κάποιον θα αποκτήσουμε.Επομένως από που θα κοπούν τόσα λεφτά;
    Κουρούνα στο περιοδικό διάβασα στο θέμα για τις κόντρες Ιβκοβιτς με Παπαλουκά- Μπουρούση πως ο Παπαλουκάς σκέφτεται σε συνέντευξη του τι πραγματικά γινόταν. Υπάρχει τέτοια περίπτωση; Άμα κάνει καμιά τέτοια κίνηση προβλέπω πως ο Ολυμπιακός θα γίνει μπάχαλο, για να μη γράψω κ_ _ _ς.
    Θέλω να σε ρωτήησω κάτι που δεν σχετίζεται με το μπάσκετ αλλά ίσως γνωρίζεις κάτι. Φαντάζομαι πως έχεις ακούσει ότι έχει συλληφθεί διάφοροι για παράνομα στοιχήματα στο ποδόσφαιρο, ξέπλυμα μαύρου χρήματος και επίσης είναι στη ΓΑΔΑ και γιος μεγαλοπαράγοντα του Παναθηναικού για να δώσει εξηγήσεις για το παιχνίδι παο-ξάνθη που φέρεται πως στήθηκε και ότι συγκεκριμένος φαίνεται πως κέρδισε 13,5εκ. Όλοι σε σχόλια τους γράφουν πως είναι ο Δ.Γ. Υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπάτζετ μειώνονται με απλό τρόπο όταν έχεις συμβόλαια. Με μειώσεις στα υπάρχουτα...
    Δεν ξέρω αν θα μιλήσει ο Παπαλουκάς. Και εγώ στο περιοδικό το διάβασα.
    Για το τρίτο θέμα επειδή το έψαξα λίγο έμαθα ότι την ώρα που υποτίθεται ότι ήταν στη ΓΑΔΑ τον έβλεπαν (σε άλλο μέρος και χώρο) τρεις διαφορετικοί άνθρωποι. Νομίζω ότι τα ονόματα ανακοιν ώθηκαν και δεν είναι μέσα το δικό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή θα ζητήσουν από Μήτσο, Σάτο που έχουν τα υψηλότερα κασέ να κόψουν κάτι; Και αν δεν συμφωνήσουν τι γίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παο και οσφπ ριχνουν τα μπατζετ, ο οπαπ δίνει λίγα λεφτά παραπανω, τελεια! Επιτελους να γινει καπως πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα.

    Οσο για τα 100-120χιλ. ευρω που θα στοιχισει το final-8 στον παοκ ειναι γνωστό ποιος θα τα δώσει και αυτός δεν θα ειναι ο παοκ που χρωστάει σε όλους σχεδόν τους παιχτες του τα φετινά και όχι μονο συμβόλαια.

    #Χρήστος#

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαίρομαι να διαβάζω για μειώσεις μπάτζετ και εξορθολογισμό των δυο μεγάλων. Σιγά-σιγά να κάνουν κι αυτοί το δικό τους μνημόνιο, να μειώσουν δαπάνες και να δουν πώς μπορούν να αυξήσουν τα έσοδά τους. Με την αγωνιστική τους στασιμότητα, μπορεί να χάσουν και κανένα ματσάκι στην Α1 από κανέναν τυχερό. Για την Ευρωλίγκα ας τα βγάλουν πέρα με αυτά που έχουν. Ρεάλ και Μπάρτσα λεηλατούν χωρίς αιδώ τον κρατικό κορβανά της Ισπανίας και της Καταλωνίας αντίστοιχα, ΤΣΣΚΑ και Μακάμπι είναι ομάδες-κράτη. Να τους ακολουθήσουμε στην παρούσα φάση δεν μπορούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Α, και να απαντήσω στο ερώτημά σου. Το Υπουργείο Αθλητισμού θα τα βάλει τα λεφτά βρε κορόιδο. Ωπα, κάτσε. Δεν έχουμε 2002; Και δεν είναι Υπουργός Αθλητισμού ο Βενιζέλος να μοιράζει χάρες στην περιφέρειά του μου λες; Είμαστε στο 2011; Και ο Βενιζέλος θα τακτοποιήσει τα οικονομικά μας μου λες; Ε κάτι παραπάνω θα ξέρουν οι ΠΑΟΚτσήδες. Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι του ανθρώπου. Καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ (και καλά σαράντα στο Ελλάντα...).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ε να μην δώσει κάνα φράγκο στον ΠΑΟΚ ο Μπένι ;
    σε dt θα αδειάσει ο Λευκός Πύργος από αγανακτισμένους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Mια χαρα τον πληρώνει ο ΕΣΑΚΕ τον παοκ.. θα του κανει αλλη μια μικρή εξυπηρετηση, δεν θα ειναι η 1η αλλωστε.. ;)

    #Χρήστος#

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κουρούνα
    γνωρίζεις ποιος γνωστός, διεθνής μπασκετμπολίστας μεγάλης ομάδας φαίνεται πως είναι μπλεγμένος με τους στημένους αγώνες στο ποδόσφαιρο;Εμένα κάπου πήγε το μυαλό μου. Σε παίκτη που έχει σχέση με την κόρη ενός από τους κατηγορουμένους. Ονόματα δεν γράφω αλλά φαντάζομαι κατάλαβες για ποιον μιλάω.
    κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπερδεύτηκα, ο υιος της συγκεκριμένης οικογένειας κατηγορείται και όχι ο πατέρας. Άρα με την αδελφή ενός από τους κατηγορουμένους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Kyriakh
    Μη τα μπλέκεις χωρίς λόγο... Με μέλος της οικογένειας έχει σχέση όχι με όλη την οικογένεια. Τώρα αν κάποιος κάνει συνδυασμούς αυτό είναι λάθος. Οπως γράφω και αυτή την εβδομάδα σε μια άκρως επίκαιρη κουρούνα (συμπτωματικά δεν είχα ιδέα για το ποδόσφαιρο) στο μπάσκετ οι παίκτες τα κανονίζουν μόνοι τους τα πράγματα. Χωρίς μεσάζοντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ποιος όμως είναι ο εν λόγω παίκτης ξέρεις; Και κάτι ακόμα διάβασα ότι στη συνομιλία του ο παίκτης με το άτομο που συνελήφθει συζητούσαν και για απαγορευμένες ουσίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εκείνο που ξέρω είναι ότι μέσα στη λίστα των υπο προσαγωγή ατόμων είναι και πρώην προπονητής μπάσκετ που έχει δουλέψει και στην Α1. Ιδιοκτήτης πρακτορείου ΠΡΟΠΟ (μπορεί να ανήκει και σε συγγενικό του πρόσωπο δεν παίρνω όρκο) που από τη δεκαετία του '90 το όνομα του ακουγόταν ευρύτατα στους κύκλους του τότε παράνομου στοιχήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. http://hoopfellas.blogspot.com/2011/06/o.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κουρούνα ο αθλητής μπάσκετ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΗ ΝΕΤ ότι είναι ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ, που συμμετείχε στους φετινούς τελικούς της Α1. Ποιος να 'ναι, ποιος να 'ναι;;;
    Για να δούμε όλους τους παίκτες:
    Από τον Παναθηναϊκό: Διαμαντίδης, Καλάθης, Περπέρογλου, Καϊμακόγλου, Φώτσης, Τσαρτσαρής, Βουγιούκας.
    Από τον Ολυμπιακό: Σπανούλης, Παπαλουκάς, Πελεκάνος, Παπανικολάου, Πρίντεζης, Μαυροκεφαλίδης, Μπουρούσης, Γλυνιαδάκης.
    Να πω την αμερόληπτη άποψή μου; Στον Παναθηναϊκό, οι εν λόγω αθλητές είναι σεμνά παιδιά και μου φαίνεται δύσκολο έως απίθανο να έχουν ανάμειξη. Αντιθέτως στον Ολυμπιακό, υπάρχουν 2-3 παίκτες που δεν είναι διόλου απίθανο να έχουν ανάμειξη, λόγω του χαρακτήρα τους και της ιδιοσυγκρασίας τους. Και καταλαβαίνουμε όλοι πιστεύω ποιοι είναι αυτοί οι 2-3. Ο Πελεκάνος είναι οικογενειάρχης άνθρωπος με δύο παιδάκια (να του ζήσουν) και ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΜΕΙΞΗ, ο Γλυνιαδάκης είναι σεμνό παιδί οπότε παρομοίως, ο Τεό είναι πολύ καλό παιδί και με πολλές φιλανθρωπικές ενέργειες οπότε απίθανο, ε δεν μένουν και πολλοί! Κουρούνα συμφωνείς; Ούτε εσύ μπορείς να ξέρεις ποιος είναι ο εν' λόγω παίκτης, απλώς ρωτάω αν αυτά που λέω θεωρείς οτι έχουν βάση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Απάντησα νωρίτερα. Το θεωρώ απίθανο. Ανθρωποι εντός του περιοδικού που γνωρίζουν καλά, καλύτερα από μένα, τον συγκεκριμένο παίκτη λένε ότι μπορεί να έχει μεγάλο στόμα, να είναι επιπόλαιος, να του αρέσει η καλή ζωή και το ξενύχτι αλλά δεν έχει ως τώρα ακουστεί ή ειπωθεί οποιαδήποτε σχέση με το στοίχημα (νόμιμο ή παράνομο). Αθλητές αυτού του επιπέδου δεν ρισκάρουν για να βγάλουν 50 ή 100 χιλιάρικα τη φήμη και την υπόληψή τους. Το στοίχημα όπως γράφω και εξηγώ στο τεύχος που είναι τώρα στα περίπτερα έχει διαφθείρει σε μεγάλο ποσοστό την Α2 ή ακόμη και μικρότερα πρωταθλήματα αλλά στην Α1 ψάξτε πιο...χαμηλά για τζογαδόρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Και σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες μου η αλήθεια έχει ως εξής: Υπάρχει μια τηλεφωνική συνομιλία που έχει καταγραφεί του συγκεκριμένου μπασκετμπολίστα με ένα από τους συλληφθέντες. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ή για παράνομες ουσίες αλλά για καθόλα νόμιμες ουσίες (ηλεκτρολύτες και πρωτεϊνες) που φέρεται να έχει αγοράσει ο παίκτης. Προφανώς θα κληθεί να δώσει κάποιες εξηγήσεις αλλά πέραν αυτού δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει ούτε κατηγορητήριο ούτε πιθανότητα σύλληψης. Το πως χρησιμοποιεί ο καθένας τις ίδιες πληροφορίες είναι και θέμα προπαγάνδας. Για να φανεί πολύ απλά ότι δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο προβληματικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Συγνώμη αλλά ονόματα μέχρι να ανακοινωθούν επίσημα από τις αστυνομικές αρχές απαγορεύονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κουρούνα
    ονόματα δεν γράφουμε αλλά όλων των περισσοτέρων η σκέψη σε αυτόν πήγε. Γράφεις πιο πάνω σε μία σου απάντηση ότι στη συνομιλία δεν μιλάνε για απαγορευμένες ουσίες αλλά για καθόλα νόμιμες. Εντάξει μιλάνε για νόμιμες ουσίες αλλά γιατί ο παράγοντας με τον οποίο μιλάει του απαντάει: αυτό το πράγμα το παίρνουν και οι ποδοσφαιριστές μας και δεν μπορούν να κοιμηθούν. Δηλαδή παίρνοντας πρωτείνες και ηλεκτρολύτες χάνεις τον ύπνο σου. Επίσης μου φαίνεται περίεργο γιατί ένας αθλητής να ανοίγει για το τι παίρνει με ένα παράγοντα ομάδας. Του πρότεινε δηλαδή ο παράγοντας τι καλό κυκλοφορεί στην αγορά για να πάρει; Η Ομάδα δεν τους παρέχει τέτοια προιόντα και ήθελε την γνώμη κάποιου που ξέρει καλύτερα; Τι είναι παράγοντας της ομάδας γιατρός ή φαρμακοποιός; Η μήπως ο εν λόγω μπασκετμπολίστας πρότεινε στον παράγοντα αυτά που τους δίνουν; Συγνώμη αλλά πολλά τα ερωτήματα που γεννά η υπόθεση αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Βγηκε ο Διαλογος Ψωμιαδη - Μπασκετμπολιστα.. Αντε να δουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εντάξει για ηλεκτρολύτες μιλούσε με τον Ψωμιάδη. Μετά από παράγοντας ο Ψωμιάδης έγινε και φαρμακοποιός. Πάντως κουτί ήρθε στον Ιβκοβιτς. Και αυτό κάπως με υποψιάζει.
    Α! σε ένα σημείο μιλάει για κάποιους βλάκες αλλά δεν κατάλαβα αν εννοεί τους Αγγελόπουλους ή τους δημοσιογράφους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο μπασκετμπολίστας θα μείνει στην ομάδα του μετά από αυτό το καλοκαίρι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή