Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Η μεγαλύτερη στιγμή των τελικών

Ολοι έμειναν με την απορία γιατί ο Νοβίτσκι έφυγε από το γήπεδο μερικά δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του 6ου τελικού και δεν έμεινε για να πανηγυρίσει με τους υπόλοιπους τον τίτλο των Μάβερικς. Την απάντηση την έδωσε ο ίδιος στη συνέντευξη τύπου του τελικού. ''Δεν το πολυπίστευα ότι τελικά είχαμε κερδίσει τον τίτλο... Ηθελα να μείνω λίγο μόνος μου γιατί οι στιγμές ήταν πολύ συγκινητικές και φορτισμένες συνασθηματικά. Δεν ήθελα να βγω καν για την απονομή αλλά ήρθαν και με έπεισαν τα παιδιά''. Θα ήταν ακόμη πιο ενδιαφέρουσα κατάσταση ο Μπιλ Ράσελ να παρέδιδε το τρόπαιο του MVP σε άλλον για λογαριασμό του παρόντα-απόντα Ντιρκ.
Πάντως, οι περισσότεροι στη χώρα μας το χάρηκαν λόγω Ντιρκ και Πέτζα αλλά η αλήθεια είναι ότι κάπου μας αρέσουν οι ιστορίες των αιώνιων χαμένων που ξαφνικά γίνονται πρωταθλητές ακόμη και όταν όλοι οι ειδικοί πιστεύουν ότι η πόρτα της μεγάλης ευκαιρίας έχει κλείσει για πάντα...

15 σχόλια:

  1. Κουρούνααααααααααααααααααααααααα

    Πως σου ξέφυγε η κίνηση των Γιαννακοπουλέων να πάνε σε αμερικάνο μάνατζερ για να πουλήσουν την ομάδα;
    Σε βρίσκω ανενημέρωτη.
    Αυτοί χαλάστηκαν πολύ με το ποδόσφαιρο φαίνεται.
    Βλέπω τρελή βουτιά στο μπάσκετ.
    Συμφωνώ απόλυτα με την σημερινή ανάλυσή σου για το κόλπο των Αγγελοπουλέων για να μειώσουν το μπάτζετ χωρίς να τους πει κανείς τίποτα.
    Διαφωνώ με τον Μπουρουσάγκα.
    Ότι και να πεις ο Γιάννης με την σαραντάπηχη γλώσσα και το λιγοστό μυαλό έδωσε τα ρέστα του φέτος εντός παρκέ όταν έπαιξε.
    Αν τον δώσουνε θα γίνει χαμός εκτός αν βγεί ο Σακίλ από σύνταξη για παίξει στον Ολυμπιακό.......λέμε τώρα χεχεχεχε.
    ΕΡΩΤΗΣΗ: Το αφεντικό σου λέει ότι η ΠΑΟΚΑΡΑ (πηγή Σταυρόπουλος) είχε 590.000€ μπάτζετ, τα χιλιάρικα που πήραμε από την πώληση Παπαδόπουλου τα έβαλε;
    Τι του δώσαμε όλη την χρονιά και τι πήραμε από τους Ρώσους;
    Αυτά δεν τα είπε.
    Πιστευω ότι ζήτμα να κόστιζε όλη η ομάδα μισό χαρτί.
    Τώρα πόσα από αυτά είναι γραμμένα στην άμμο ή θα "διακανονιστούν"¨για το μέλλον είναι άγνωστο.
    Παραδέχομαι όμως Σταυρόπουλο, Σούλη και Σία για την δουλειά τους και για την πορεία τους.
    Με πορδές βάψανε αυγά, κότες, κοτέτσια, καμπαναριά και αν τους αφήνανε θα βάφανε μέχρι και το Παλατάκι.
    Το σχόλιο στο δισέλιδο πριν από εσένα για το ότι η διοίκηση δεν ενόχλησε τον Σούλη το αντιπαρέρχομαι αναφέροντας ότι δύο αμερικάνοι φύγανε μόνοι τους, ένας τραυματίστηκε, ο Λάζος δεν μπορούσε να κρατηθεί λόγω κόστους και προσφοράς (δεν είναι τυχαίο ότι ομάδα ρόλαρε αφού έφυγε), αντικαταστάτες περιφερειακούς πήρε έστω και φτηνούς, τον Ντόζιερ τον έφερε σχεδόν αμέσως, κράτησε τον Μάρσαλ που τον ήθελαν αρκετές ομάδες μεσούσις της αγωνιστικής περιόδου.
    Τι να έκανε η διοίκηση δηλαδή;
    Δεν του είπε ούτε πως να παίξει, ούτε του έφερε κανένα κανίβαλο που αρέσει στην εξέδρα τύπου Γκαγκαλούδη, ούτε τον ζόρισε σε δύσκολες ήττες και αρνητικά σερί.
    Ο Σούλης δεν μασάει να μιλήσει και να δυσαρεστήσει και η διοίκηση τον έχει ελεύθερο.
    Νομίζω ότι το σχόλιο για τα λεγόμενα του Σούλη είναι τουλάχιστον ατυχές.
    Αληθεια ποιός το γράφει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για το ποιος ειναι αφεντικό ποιανου μη πέρνεις και όρκο!
    όσο για ΠΑΟ ο Κογκας γράφει σήμερα ότι μπαίνει η Γιάννα! μάλλον έχει μείνει πολύ πίσω στο συγκεκριμένο θέμα η κουρούνα μας! η απόλυτη ξεφτίλα για το μπασκετάκι μας να γίνει εργαλείο επίλυσης ενδο-οικογενειακών διαφορών! έστω και μιας από τις μεγαλύτερες οικογένειες στον κόσμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγνώμμη, στους τελικούς του NBA δεν αναφέρεται αυτό που γράφει η Κουρούνα?????

    Νίκος Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε, ΚΑΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    Μήτσος, ΓΓΓΓΓΓΓΓ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Badanaman
    Κάτσε πρώτα να πουληθεί ο Παναθηναϊκός ή να εμρφανιστεί αγοραστής και τα ξαναλέμε. Οταν είναι να πουληθεί μην ανησυχείς θα σε έχω ενημερώσει...
    Τα υπόλοιπα που γράφονται στο περιοδικό για να είμαι ειλικρινής δεν τα έχω διαβάσειακόμη. Το δισέλιδο που προφανώς υπάρχει αυτό που λες για τον Σούλη το γράφουν όλοι μαζί οι συντάκτες του περιοδικού. Είναι συλλογικό. Για το editorial ότι απορίες έχεις ή ότι διαφωνίες μέιλ στο karydas@direction.gr. Θα πάρεις σίγουρα απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νίκος Μ.
    Ta σχόλια στο συγκεκριμένο μπλογκ καιρό τώρα δεν αφορούν κατ΄ανάγκη όσα γράφω εγώ...Ο καθένας λέει ότι θέλει για όποιο θέμα θέλει αφού βέβαια είναι ’’ευπρεπής’’ (sic!!!)...Γιατί εγώ γράφω πάντα για μπάσκετ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος
    Για να καταλάβεις πόσο πίσω είμαι στο θέμα πήγαινε ρώτα τον Μπαλτάκο... Αντίθετα, είμαι πολύ μπροστά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κουρούνα όμως όσον αφορά τον Τέπιτς έπεσες έξω, παραδέξου το... Στο είχα πει ότι κρατάω μια πισινή αλλά μου είχες πει να του κουνάω μαντήλι. Τελικά, όμως δικαιώθηκα! Μήπως να γίνω εγώ Κουρούνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και κάτι άλλο: εμμένεις στην πεποίθησή σου ότι οι Γιαννακόπουλοι θα μείνουν στον Παναθηναϊκό μετά τα όσα ακούγονται; Δεν ειρωνεύομαι, απλώς θα ήθελα την άποψή σου. Αυτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος
    Να σου πω τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα και αποφασίζεις.
    1. Γράφω σε ποσοστό 90 τοις εκατό ότι γουστάρω. Στο 10 τοις εκατό επιτρέπω να μου βάζουν χέρι. Αλλά δεν το ξεχνάω.
    2. Δεν παίρνω δραχμή για το δισέλιδο, δεν παίρνω δραχμή για το μπλογκ. Δεν γράφω ευρώ γιατί σε λίγο δεν θα το θυμόμαστε.
    Μειονεκτήματα...
    1. Επειδή πολλοί υποψιάζονται αλλά κανείς δεν ξέρει ποιός είμαι όλοι κράζουν άφοβα. Συνήθως τα λάθος πρόσωπα που αναγκαστικά αναλαμβάνουν και την ευθύνη. Οπότε όταν χρειαστεί το ξύλο το τρώει άλλος και μένω με τις τύψεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κουρούνα μου με παρεξήγησες, δεν ήθελα ούτε να σε προσβάλω ούτε να σου βάλω χέρι! Χιούμορ κάνω, είναι από τα λίγα που πια μπορούμε να κάνουμε ελεύθερα και δωρεάν, γιατί όλα τα άλλα φορολογούνται! Ειλικρινά, επίσης, θα ήθελα να σου πω δύο πραγματάκια:
    1. Η πρώτη στήλη που διαβάζω κάθε εβδομάδα στο περιοδικό είναι η δική σου.
    2. Επισκέπτομαι ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, τουλάχιστον μία φορά, το μπλογκ σου.
    Οπότε, νομίζω, ότι τα παραπάνω αποτελούν το τεκμήριο για την εκτίμηση που τρέφω για εσένα. Όλα τα υπόλοιπα είναι απλό χιούμορ και σε καμία περίπτωση κράξιμο.
    Υ.Γ. 1: Όσον αφορά το ότι η ενοσόλησή σου με το περιοδικό (πρωτίστως) και το μπλογκ (δευτερευόντως) γίνεται αφιλοκερδώς, ομολογώ ότι δεν το γνώριζα. Με χαροποιεί όμως το γεγονός ότι στη χώρα τούτη υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που δεν βάζουν πάνω απ' όλα το χρήμα. Οπότε σου οφείλουμε ένα μεγάλο μπράβο! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!
    Υ.Γ. 2: Στην ερώτησή μου για τους Γιαννακόπουλους, προφανώς βιαζόμενος να με πείσεις για την αξία του έργου σου (αν και δεν χρειάζεται, είμαι πεπεισμένος, και δεν μιλώ διόλου ειρωνικά), δεν μου απάντησες! Θα μου δώσεις τώρα τα φώτα σου; Προφανώς και δεν μπορείς να γνωρίζεις, όμως επειδή συνήθως πέφτεις μέσα θα ήθελα για άλλη μια φορά τη γνώμη σου.
    Ευχαριστώ και σου αξίζουν και πάλι πολλά μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κουρούνα
    οι τρεις διαιτητές που γράφεις είναι αυτοί που σφύριξαν στον αγώνα παο-λιέτουβος ρίτα.
    Για τον Ντούντα πραγματικά δεν ξέρω τι να πω. Τον θεωρώ έναν από τους καλύτερους προπονητές αλλά συγνώμη κιόλας είναι και από τους πιο άδικους. Συμπεριφέρθηκε στον Παπαλουκά όπως μας γράφεις στη στήλη σου γιατί απλά δεν τον γουστάρει. Θέλει να διώξει τον Μπουρούση γιατί και αυτόν πολύ απλά δεν τον γουστάρει. Όχι γιατί δεν είναι καλοί παίκτες αλλά απλά γιάτι έχουν άποψη. Και όπως γράφεις ακόμα και αν μείνει θα συνεχίζει να του κάνει καψώνια χωρίς να υπολογίζει αν διαλυθεί η ομάδα. Ενώ τον τεόντοσιτς που είναι πραγματικά κωλόπαιδο και τον γράφει και αυτόν και την ομάδα τον έχει στα ώπα ώπα και όπου σταθεί και όπου βρεθεί τον καλύπτει και τον δικαιολογεί με πράφαση το πρόβλημα στη μέση. Όμως το πρόβλημα του είναι στη τσέπη.
    Και αναρωτιέμαι οι σχέσεις μεταξύ των παικτών πως είναι; Οι έλληνες τι λένε για αυτή την εύνοια προς τους σέρβους και ειδικά στον τεόντοσιτς;
    Τώρα για τον παο. Αν μείνουν Φώτσης, Πέρπε και Τσαρτσαρής μείνει όπως αποκάλυψε ο Ομπράντοβιτς ο τέπιτς πως θα πάρουμε κάποιον παίκτη; Αν μείνουν και οι 12 φετινοί ακόμα και έναν γκαρντ να πάρουμε ποιος θα μείνει εκτός;Και παίζει ρόλο αν θα είναι έλληνας ή ξένος ο παίκτης.
    Κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βρε Κουρούνα μου είμαι ο αναγνώστης που πριν λίγο σε <>. Να σου πω την αλήθεια με τρώει κάτι εδώ και καιρό. Μήπως είσαι ο Φίλιππος Συρίγος; Απάντησέ μου ειλικρινά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Βρε Κουρούνα μου είμαι ο αναγνώστης που πριν λίγο σε "έκραξε". Να σου πω την αλήθεια με τρώει κάτι εδώ και καιρό. Μήπως είσαι ο Φίλιππος Συρίγος; Απάντησέ μου ειλικρινά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος
    Παρεξήγηση... Δεν είπα ότι δουλεύω αφιλοκερδώς στο περιοδικό, είπα ότι γράφω τη στήλη αφιλοκερδώς. Οταν έπεσε η ιδέα για τη δημιουργία της Κουρούνας με δημοκρατικές διαδικασίες κρίθηκε σκόπιμο να την αναλάβω εγώ επειδή αποφασίστηκε ότι μπορούσα να υποστηρίξω μια τέτοια περσόνα! Μου φορτώθηκε λοιπόν αυτό το βάρος. Μετά έπεσε και η ιδέα του μπλογκ που όφειλε να έχει ομοιομορφία με τη στήλη... Το φορτώθηκα και αυτό...
    Και με ειλικρίνεια σου λέω ότι δεν είμαι ο Συρίγος...Λόγω ιδιοσυγκρασίας δε νομίζω ότι θα έγραφε ποτέ κάτι χωρίς την υπογραφή του ή θα δημιουργούσε μια εναλλακτική κρυπτώνυμη ή ψευδώνυμη περσόνα.
    Για τους Γιαννακόπουλους σου απάντησα, όπως απάντησα και σε όλους τους υπόλοιπους. Διάβασε λίγο πιο πάνω και προσεκτικά τα σχόλια και τις απαντήσεις μου...Σε πιο απλά και κατανοητά ελληνικά. ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ, ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΝΕ (εκτός αν προκύψει κάτι εξαιρετικό που δεν κοστολογείται βέβαια 30 εκατομμύρια ευρώ αλλά 5-6 φορές πιο πάνω απ΄ αυτό το ποσό)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή