Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Πείτε τη γνώμη σας... Τι θα γινόταν σήμερα αν...

Το ντέρμπι Παναθηναϊκού- Ολυμπιακού είχε κριθεί όπως κρίθηκε ο τρίτος τελικός του ΝΒΑ... Λίγοι ίσως το πρόσεξαν αλλά στο τέλος της πρώτης περιόδου οι διαιτητές που έχουν ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ του instant replay μέτρησαν αντικανονικό καλάθι τριών πόντων του Μάριο Τσάλμερς!
Το Ντάλας στο τέλος έχασε με 88-86 αλλά σήμερα οι εφημερίδες της πόλης μιλάνε για την άθλια απόδοση της ομάδας του που έχασε πέντε βολές, έκανε 18 λάθη και σούταρε με μόλις 40% ποσοστό ευστοχίας. Τι έγινε στο τέλος της πρώτης περιόδου; Οταν ο Τσάλμερς πήρε την πάσα από τον Χάσλεμ το πόδι του πατούσε τη γραμμή του κέντρου. Ο κανονισμός του ΝΒΑ λέει ότι ένας παίκτης πρέπει να βρίσκεται ολόκληρος στο μισό της επίθεσης για να πάρει την πάσα, διαφορετικά υπάρχει παράβαση.



Φυσικά, όλοι θα θυμούνται τα χαμένα σουτ του Νοβίτσκι στο τέλος ή πως του ξέφυγε ο Μπος στην τελευταία επίθεση (με το σκριν του Χάσλεμ) και σκόραρε το νικητήριο καλάθι. Αλλος κόσμος, άλλα ήθη, άλλες συνήθειες...


11 σχόλια:

  1. Σε λίγο θα μας πεις και ότι θα έπρεπε να πιστεύουμε πως η περιφερειακή γραμμή Ντανίλοβιτς-Τζόρτζεβιτς-Μποντιρόγκα ήταν καλύτερη από τους Κορωνιό-Σιγάλα-Μπαλογιάννη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ωραίο ερώτημα το οποίο δένει απόλυτα με τη δήλωση Αγγέλου που διάβασα και, κυριολεκτικά, δεν το πίστευα:
    "Για το ποιος θα έπρεπε να είναι πρωταθλητής Ελλάδος: "Από την παραμονή των ματς των playoffs της Ευρωλίγκα, η αναβολή του Κυπέλλου, η δήλωση του προέδρου του Παναθηναϊκού ότι θα παραιτηθεί, το ότι δεν ήρθαν οπαδοί του Παναθηναϊκού στον τελικό κι όλη η παρουσία στη σειρά των τελικών θεωρώ ότι είναι ύποπτη. Είναι ένα προμελετημένο σχέδιο όπου έπεσε μέσα ο Ολυμπιακός. Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός θα έπρεπε να είναι ο πρωταθλητής".
    Είναι δυνατόν να λέγονται αυτά δημόσια από υπεύθυνο στέλεχος του Ολυμπιακού; Δηλαδή ο Ολυμπιακός έχασε το πρωτάθλημα επειδή... δεν πήγαν οπαδοί του ΠΑΟ στον τελικό κυπέλου; Και αυτοί οι άνθρωποι έδειναν οδηγίες και προσπαθούσαν να εμπνεύσουν τους παίκτες του Ολυμπιακού για να νικήσουν τον πρωταθλητή Ευρώπης; Δηλαδή πόσο πιο χαμηλά μπορούμε να πέσουμε και ως Ολυμπιακός και ως ελληνικό μπάσκετ; Εκτός και αν τα έλεγε μεθυσμένος οπότε πάο πάσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. άσχετο, αλλά να ξανα-επαναλάβω την ερώτησή μου μήπως και τώρα που τέλειωσαν οι τελικοί νοιώθεις πιο ελεύθερος να μας αποκαλύψεις τι λένε οι παίκτες για το κοουτσάρισμα του Ντούντα στα κρίσιμα φετινά παιχνίδια; και πως μου το έγραψες στην απάντησή σου προ ημερών; Ο μόνος από τους πρώην παίκτες του Ζοτς που έχει αφήσει κάποιες αιχμές εναντίον του είναι ο Σπανούλης; Νομίζω πως μετά τους τελικούς δικαιούμαι να γράφω ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Και ξανά ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Α, και επειδή ο Ζοτς δεν ξεχνά (σαν τον λαό ένα πράγμα), ετοιμαστείτε και για μεγαλειώδεις εμφανίσεις από τον Σπανούλη στους τελικούς του χρόνου με το καλό! ΧΑΧΑΧΑ!!! Α, και επειδή δεν ξέρεις μόνο εσύ από παρασκήνιο, ασχολήσου και λίγο με την υπόθεση των Αγγελόπουλων σε παρακαλώ, που σου είχα γράψει μετά την συνάντηση με τον σωλήνα ότι δεν ήταν μόνο για τη διαιτησία και τώρα γράφουν όλα τα σάιτ ότι «δεν σκέφτονται την αποχώρηση παρά τα όσα ακούγονται». Γιατί σας ξαναγράφω ότι εκεί είναι το ζουμί. Αν οι δύο οικογένειες ρίξουν ας πούμε στο μισό τα μπάτζετ φέτος αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα του χρόνου η μία τουλάχιστον δεν θα είναι στο μπάσκετ.
    Ο γνωστός άγνωστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ kourouna
    3ereis kati gia auta pou grafontai sxetika me thn fygh twn aggelopoulwn? an kai proswpika den to pisteuw, gia diafwtise me ligo sxetika me to 8ema.. epishs, tetarth omada sthn euroleague diavaza xtes, isxyei? ti 3ereis gyrw apo to 8ema?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι διαιτητές κατέστρεψαν και τα 2 παιχνίδια της Κυριακής,σφυρίζοντας την κάθε επαφή...Ειδικά στο Αλεξάνδρειο , έγινε χαμός!

    ΝΙΚΟΣ,22,ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Anonymos
    O Αγγέλου έχει μια συγκεκριμένη μενταλιτέ. Προσωπικά δεν συμφωνώ ούτε σε μια λέξη από όσα λέει και συνιστούν υπερβολή αλλά από την άλλη τον σέβομαι ως άτομο (παρά τις εξάρσεις και τις εκρήξεις του) γιατί είναι γνήσιος και αφοσιωμένος μπασκετικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γνωστός άγνωστος
    Και οι δύο θα έχουν πιο χαμηλά μπάτζετ του χρόνου αλλά αυτό τι σημαίνει; Επιμένω ότι δεν αποχωρεί ούτε η μια, ούτε η άλλη οικογένεια. Τα ίδια ακούστηκαν και πέρσι μετά τα επεισόδια στο ΣΕΦ και για τους Γιαννακόπουλους έχω ξεκαθαρίσει στη στήλ μου εδώ και εβδομάδες ότι το όλο ζήτημα έχει να κάνει με την απεμπλοκή τους από άλλες υποχρεώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. panos 919
    Δεν μπορώ να αποκλείσω το σενάριο 4ης ομάδας. Εγραφα σε κάποιο από τα προηγούμενα τεύχη ότι η Nova πιέζει όχι μόνο για το φάιναλ φορ των προκριματικών στη Θεσσαλονίκη αλλά και για τέταρτη ομάδα στα προκριματικά. Μπορεί και να γίνει πραγματικότητα αλλά αυτή τη στιγμή δεν το ξέρει κανείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Νίκος
    Παρότι ισχύει αυτό που λες δε νομίζω ότι κατέστρεψαν κανένα από τα δύο παιχνίδια. Μια χαρά ήταν και τα δύο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ κουρούνα
    Αύτον τον Αγγέλου τον είχα μέχρι πέρυσι σε κάποια υπόληψη αλλά φέτος με τις μ...κίες που έχει κάνει κατά καιρούς σε διάφορους αγώνες έχω απογοητευτεί πλήρως.
    Είμαι σίγουρος ότι έχει για πρότυπο τον Ιωαννίδη.
    Την ίδια κουβέντα είχαμε και στο blog του Ψαράκη.
    Ο τύπος μοιάζει να έχει βγει από το '90.
    Στείλτε τον στον Λίβανο και το Κατάρ γιατί στην Ευρώπη για να γίνεις μεγάλος προπονητής πρέπει να είναι και μεγάλος άνθρωπος.
    Και μεγάλος χωρίς ήθος, τρόπους και αξιοπρέπια δεν γίνεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. gia aggelou ta elega polu prin er8ei ston olumpiako, otan edine resital se allous pagkous ws prwtos proponhths.. den me endiaferei an einai kalos proponhths h boh8os h otidhpote, o an8rwpos einai psycho kai kanei karagiozilikia, teleia kai paula.

    ΑπάντησηΔιαγραφή