Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

O άγνωστος πόλεμος στο ΑΣΕΑΔ

Επειδή δεν ασχολούμαι ποτέ επιδερμικά με κάποια θέματα την Τετάρτη στη στήλη μου έγραφα ότι το θέμα ΑΕΚ- Ηλυσιακού πέρα της επιφανειακής σημασίας του για τις δύο ομάδες αποτελεί ουσιαστικά και πόλεμο θεσμών-φορέων. Στην ουσία μάχη ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ ή Βασιλακόπουλου και Οικονομίδη. Στις χθεσινές δηλώσεις του νομικού συμβούλου της ΑΕΚ Σωκράτη Λαμπρόπουλου γίνεται αντιληπτό ότι ΕΟΚ και ΑΕΚ αποτελούν ένα ενιαίο ''μπλοκ'' αφού όπως λέει ο ίδιος για το θέμα της μετοχικής σύνθεσης του Ηλυσιακού η ΕΟΚ έχει ζητήσει την παρέμβαση εισαγγελέα! Κάτι που όπως γράφω και στο περιοδικό μπορούσε να έχει γίνει και 18 μήνες νωρίτερα όταν έγινε η καταγγελία του ατζέντη Γιώργου Δημητρόπουλου. Τότε όμως ο Βασιλακόπουλος στήριζε τον Οικονομίδη και δεν εμπλεκόταν στα θέματα του επαγγελματικού πρωταθλήματος αφού πίστευε ότι το ελέγχει!
Στην αντίπερα όχθη λέγεται ότι σήμερα θα υπάρξει και παρέμβαση από την πλευρά του ΕΣΑΚΕ όχι κατ΄ουσία υπέρ του Ηλυσιακού αλλά σε μια προσπάθεια να ερμηνευτεί διαφορετικά η απόφαση του αθλητικού δικαστή. Και μετά την αποβολή του Ηλυσιακού από την Α1 να θεωρηθεί ότι δεν έχει ουσιαστικά υποβιβαστεί δεύτερη ομάδα και να πέσει κατηγορία και η ΑΕΚ. Αυτό (σε περίπτωση που συμβεί) θα συμπαρασύρει και τυρίτη ομάδα της Α2 την επόμενη χρονιά στην Α1 δημιουργώντας αναστάτωση και στα υπόλοιπα πρωταθλήματα! Η απάντηση του Οικονομίδη...

9 σχόλια:

  1. Κουρούνα έχω μια απορία άσχετη με το θέμα αυτό αλλά μου έδωσε αφορμή η συνέντευξη του Σοφοκλή.Ήθελα κ ακόμη θέλω να πιστεύω ότι ο Σοφοκλής είναι ειλικρινής κ δεν κάνει δημόσιες σχέσεις.Πώς λοιπόν δηλώνει άγνοια για το ενδιαφέρον του παναθηναικού το καλοκαίρι όταν μας είχες πει ότι είχε στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του στον παο κ απλά ο Ομπράντοβιτς προτίμησε τον Μάριτς?Πού βρίσκεται η αλήθεια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Σόφο έχει βρει τη γη της Επαγγελίας στο Ισραήλ. Θα είναι ολέθριο λάθος η επιστροφή του στην Ελλάδα. Μόνο η καζούρα από τους ερυθρόλευκους που θα τον δουν με τα πράσινα αρκεί... Μπροστά σε αυτή τα συνθήματα των οπαδών του Παναθηναϊκού για τα κιλά του θα ηχούν σαν ευχάριστο άσμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ bball lover
    siga ton ole8ro.. apo opadikhs apopshs nai, kai egw den 8a h8ela me tipota na ton dw ston pao, alla apo kei kai pera den vlepw giati na mhn paei sthn koryfaia omada ths eurwphs, kai kyriws na doulepsei me ton obradovic.. an exeis syndesei thn ellada me thn katastash tou sofo (swmatikh-psyxologikh), mhn sygrineis katastaseis, o olympiakos epi gerson (edw gelame) alla kai giannakh (ligotero) htan skorpoxwri.. to mono erwthmatiko einai auto pou leei o anwnymos parapanw, oti o zots protimhse maric.. akoma dhladh kai an er8ei to kalokairi, oloi 3eroume ti ginetai otan tou fortwnoun paixtes tou gastone.. (javtokas, delk klp) eidika twra pou 8a exei kai avanta apo to "maurismeno" mhtrwo tou sofo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ panos919 Προτίμησε Μάριτς γιατί προβληματιζόνταν από τον προβληματικό χαρακτήρα του Σχορτσιανίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λογικα τωρα που γραφω εχεις γυρισει απο Βαρκελωνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητή Κουρούνα,
    Διάβασα ότι ο Δημητρακόπουλος σε μία συνάντηση με την ΕΟΚ, του διαβεβαίωσαν ότι η καταγελία του έχει διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα και ότι αυτός έκανε την απαιτούμενη προανάκριση και αποφάσισε ότι δεν υπάρχει καμμία παράβαση. Αν είναι αυτό αλήθεια - επέτρεψε μου να αμφιβάλλω γιά όλα όσα λένε - γιατί η ΕΟΚ δεν βγάζει στον Τύπο την σχετική αλληλογραφία, αλλά και την απόφαση του Εισαγγελέα να μάθει ο κόσμος την αλήθεια?
    Η ΕΟΚ είναι Ελληνικό κράτος επιχορηγείται με αρκετά εκατομμύρια ευρώ ετησίως από ότι ξέρουμε και ο Εισαγγελέας επίσης είναι Λειτουργός του Ελληνικού κράτους.
    Επιτέλους πρέπει να μάθει ο κόσμος ποιός λέει αλήθεια και ποιός ψέματα και κάθε κατεργάρης, ψεύτης, απατεώνας να πάει στο σπίτι του αφού πρώτα πληρώσει γιά όλα αυτά που έκανε σε βάρος κάποιων, κάποιου.... μα επιτέλους πρέπει κάποιος να πληρώσει κάτι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Δεν γίνεται να σιωπούν όλοι, ενώ όλοι ξέρουν τι γίνεται.....
    Γιά ευχές, συγχαρητηρια, φωτογραφίες κλπ είναι όλοι μπροστά. Όταν έρχονται τα δύσκολα και οι φασαρίες όλοι κρύβονται πίσω από τις καρέκλες τους.
    Εσύ που ασχολήσε με το θέμα, πιστεύω ότι πρέπει να το βάλεις στη στήλη σου στο περιοδικό μέσα σε πλαίσιο και να το κρατήσεις μέχρι να σου απαντήση κάποιος επισήμως, όπως έχεις κάνει και κάνεις με άλλα θέματα.
    "Ένας ρομαντικός....... αλλά μπασκετικός"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος
    Αν για τα θέματα που ο Βασιλακόπουλος και οι αυλικοί του αποφασίζουν εν κρυπτώ και δεν μιλάνε έβαζα αντίστοιχα πλαίσια δεν θα έγραφα τίποτε άλλο κάθε εβδομάδα. Ούτε μια στο εκατομμύριο δεν πιστεύω ότι κούνησαν έστω και το μικρό τους δαχτυλάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητή Κουρούνα,
    Ευχαριστώ πολύ γιά την άμεση απάντηση.
    Έχεις δίκιο έτσι όπως το θέτεις γιατί με τόσα που έχουν κάνει αυτοί οι "γέροντες" χρειάζεται όλο το περιοδικό να έχεις στη διάθεσή σου και να ασχολήσε μαζί τους.
    Αλλά πρέπει να γίνει κάτι με αυτούς που κοροϊδεύουν όλο τον κόσμο με τα ψέματα τους.
    Πιστεύουν ότι εφόσον δεν ασχολούνται μαζί τους όλα είναι καλά και συνεχίζουν στο ίδιο παραμύθι.
    Αν όμως είναι στον Τύπο συνέχεια κάποια πράγματα, κάποια στιγμή θα φοβηθούν η έστω θα επέμβει μιά Ανώτερη Αρχή από αυτούς και επιτέλους θα φανεί η αλήθεια. Γιατί έτσι συνεχίζουμε όλοι να ζούμε μέσα στό ψέμα ότι όλα πάνε καλά, έρχεται και το καλοκαίρι με την Αγαπημένη μας Εθνική Ανδρών και θα ξανασχοληθούμε με το Πρωτάθλημα από Οκτώβρη μήνα. Μέχρι τότε θα έχουν ξεχαστεί όλα και οι ίδιοι άνθρωποι θα συνεχίσουν να μας λένε ψέματα χωρίς κανένα κόστος.... Γιατί όπως είχα γράψει και την προηγούμενη φορά επιτέλους κάποιος στην Ελλάδα πρέπει να πληρώσει για κάτι.... δεν γίνεται όλοι να ξεφεύγουν και να συνεχίζουν το δούλεμα στο κόσμο τρώγωντας τα λεφτά του Ελληνικού λαού χωρίς να δίνουν λογαριασμό.
    Σε ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σου, αλλά όπως σου είχα ξαναγράψει μιά άλλη φορά, με πνίγει η αγανάκτηση με αυτά που βλέπω και διαβάζω και δεν γίνεται τίποτα στην χώρα μας, αλλά περισότερο στο αγαπημένο μου Μπάσκετ.
    "Ένας ρομαντικός.........αλλά μπασκετικός"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρομαντικέ
    Ενα στα δύο τεύχη γράφω με στοιχεία και όχι παραμύθια τι εστί Βασιλακόπουλος, τι εστί Οικονομίδης κλπ. Το αποτέλεσμα ποιό είναι; Τρώει εμπάργκο και πόλεμο το περιοδικό και κυνηγητό που δεν έτρωγε ούτε ο ''Ρίζος'' στη χούντα! Κανείς δεν ξυπνάει, κανείς δεν αντιδρά, σε λίγο θα ψηφίζουν τον Δουβή για πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ επειδή έτσι θα τους πει ο Βασιλακόπουλος και πάμε όλοι μαζί παρέα για τον πάτο του πηγαδιού... Πες μου κάτι να κάνω και σου υπόσχομαι δημόσια ότι θα το κάνω αρκεί να αποτελεί πραγματική λύση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή