Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Τεύχος 265





Κυκλοφόρησε χθες το τεύχος 265 με πολλά και ενδιαφέροντα. Επειδή με όσα ακούω τις τελευταίες ώρες έχει χαλάσει ο ψυχισμός μου (όπως έλεγε και ο προπονητής που σε πείσμα του χρόνου η κώμη του δεν άσπρισε ποτέ) δεν γράφω τίποτε παραπάνω. Οποιος θέλει αγοράζει διαβάζει και σχολιάζει, οι υπόλοιποι ας σχολιάζουν χωρίς να διαβάζουν.
Αγανακτισμένη και παντελώς άκεφη Κουρούνα

4 σχόλια:

  1. Άκεφη κουρούνα καλησπέρα.
    Δεν ξέρω αν τα κέφια σου έχουν επηρεαστεί από τις συζητήσεις για το μέλλον του περιοδικού αλλά εμένα με προβλημάτισε ο Καρύδας με αυτό πέρι μετάλλαξης του All Star για να επιβιώσει.

    Ελπίζω να μη μεταλλαχθεί και το αμιγώς μπασκετικό DNA του περιοδικού και να μη χαλάσει ο ψυχισμός σας...

    Προφανώς αυτός που βάζει τα λεφτά έχει και την πρώτη επιλογή και είναι υπεύθυνος για τις αποφάσεις.
    Φυσικά δε γνωρίζω τι αλλαγές θα γίνουν (θα εκτιμούσα αν μας έλεγες κάτι) αλλά προσωπικά θα προτιμούσα να μείνετε όπως είσαστε και να πληρώνουμε κάτι παραπάνω κάθε Τετάρτη. Νομίζω αξίζει τον κόπο η ποιότητα και η μοναδικότητα του περιοδικού.Άντε και η στήλη σου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Panos
    Εκτιμώ όσα γράφεις για το περιοδικό αλλά οι ακεφιές έχουν να κάνουν με άλλα θέματα. Εντελώς άσχετα (ευτυχώς) με το περιοδικό αλλά με τα όσα γενικότερα συμβαίνουν γύρω μας. Νομίζω ότι όταν έρθει η ώρα θα εξηγηθούν τα πάντα...
    Απλά να πω ότι σε αυτούς που έχουν λόγο για το αύριο του περιοδικού και αποφασίζουν υπάρχει μια απλή λογική: Δεν θα ματώσουν οικονομικά αυτοί που το ακολουθούν πιστά. Είναι μάλλον άδικο. Για αυτό αναζητούνται λύσεις εντελώς διαφορετικές από μια αύξηση τιμής. Αναγνώστες ψάχνουμε όχι αιμοδότες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και επειδή μου αρέσουν οι...καταχρήσεις (όχι χρημάτων αλλά πληροφοριών) και σε σένα Πάνο και σε όλους τους υπόλοιπους θα πω κάτι που κανονικά δεν έπρεπε να δημοσιοποιήσω αλλά νομίζω ότι αξίζει τον κόπο: Αν το περιοδικό ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ να είναι καθαρά μπασκετικό αλλά να έχει το μπάσκετ ως βιτρίνα θα το είχαν ’’πουλήσει’’ σε τίποτε στοιχηματατζήδες και θα το έκαναν περιοδικό για το κουμάρι του μπάσκετ. Ο νοών νοείτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πότε ο Άρης θα αποκτήσει και πάλι το μέταλλο του νικητή και θα αρπάζει τις ευκαιρίες (σαν τον ΠΑΟ σήμερα στο ΣΕΦ),κερδίζοντας ματς που κρίνονται στον πόντο?
    ΑΜΑΝ,λάθη παικτών και τεχνικού team.
    Συναπαρστικά playoffs,ας χαρούμε τους αγώνες!!!

    NIKOΣ,22,ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή