Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Τεύχος 263

Από χθες βρίσκεται στα περίπτερα το τεύχος 263 αφιερωμένο στο μεγαλύτερο μέρος του στο φάιναλ φορ της Βαρκελώνης.

18 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στον Παο για το 6ο ευρωπαϊκό, θα περίμενα από ένα μπασκετικό περιοδικό να μας αναφέρει ποια άλλη ευρωπαϊκή ομάδα έχει αστέρι στη φανέλα για τις ευρωπαϊκές της κατακτήσεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. α και κάτι άλλο..
    πολύ καλό το αφιέρωμα του Ψαράκη στους ομογενείς, όμως όπως είχα γράψει και σε επιστολή στο τρίποντο σε αντίστοιχο αφιέρωμα τότε, ο Κώστας Γιαννούτσος ΔΕΝ ήταν ομογενής.. συμμαθητής μου στην Ιωνίδειο ήταν - και τουλάχιστον κάνας Σκουντής θα'πρεπε να το θυμάται αφού πρέπει να ήταν Α' Λυκείου όταν πήγαινε αυτός στην Γ' ..
    Ο Steve Young (aka Γιατζόγλου) τον είχε δει λόγω ύψους (2μ11) τον στείλανε ΗΠΑ για υποτροφία/σπουδές, επέστρεψε επί Κοσκωτά το 1988 κι έπαιξε ένα παιχνίδι στην Α1 .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα η χώρα έχει δύο επίτιμους προέδρους. Τον Μητσοτάκη και τον Βασιλακόπουλο. Πολλές διαφορές αλλά και πάρα πολλές ομοιότητες μεταξύ τους. Η Βασική διαφορά ο ένας Ν.Δ ο άλλος Π.Α.Σ.Ο.Κ, ο ένας επίτιμος πρόεδρος ΝΔ ο άλλος επίτιμος της Ευρωπαικής fiba και κάπου εδώ σταματάν οι διαφορές και αρχίζουν οι ομοιότητες. Και οι δύο έχουν κάνει μάλλον συμφωνία με το χάρο αφού πλησιάζουν τα 100, και οι δύο πιστεύουν ότι έχουν το αλάθητο(αυτοί και ο Πάπας), και οι δύο πιστεύουν ότι η θητεία τους ο καθένας τους στο χώρο που είναι στέφθηκε με τεράστια επιτυχία(κούνια που τους κούναγε) και ο ελληνικός λαός για τον Μητσοτάκη και το ελληνικό μπάσκετ για τον Βασιλακόπουλο τους χρωστάν.
    Κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Χαρίδημος.....
    Ο βασίλης στη Γ λυκείου, εγώ στη Β λυκείου και Α λυκείου εσύ με το Κώστα?? Μικρός ο κόσμος.
    Μικρό τέστ... ΄Με Ζουμπούλη ή με Σουκαρά ήσουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ polykos
    εγώ ήμουν πρώτη λυκείου οταν ο Κώστας ήταν στη Γ/ τον Βασίλη δεν νομίζω να τον πρόλαβα, αφού μπήκα το 1980 .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Kυριακη και αλλα κοινα εχουν.Και οι δυο αφησαν διαδοχους με τους οποιους τα σπασαν, ενας ο Οικονομιδης ο αλλος ο Σαμαρας.Και οι δυο διαδοχοι θα εξακολουθουν να μας ταλαιπωρουν και μετα το θανατο των δημιουργων τους.Επισης και οι δυο μπαμπουλες Βασιλακο και Δρακουλας ειναι κακασχημοι,αποκρουστικοι και κανουν το Φρεντι Κρουγκερ να μοιαζει οπτασια μπροστα τους.Οταν γελανε ειδικα...τα ρεστα μου
    Ρε παιδια MVP ο τεοντοσιτς?Θα μας τρελανετε?Ο μπουρουσης δλδ τι ητανε?Και ακουσαμε και το Θαναση να λεει πως τον αδικησε η διαιτησια...νο κομεντ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Rodia Raskolinikov Όπως πέρυσι στο αντίστοιχο ματς είχε πει το αλλαζωνικό "Ε, κάποια στιγμή θα γινότανε" ή φέτος μετά την ιστορική πρόκριση του Παναθηναϊκού στο Final 4 είπε ότι χάρηκε περισσότερο που αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός.
    Ευτυχώς οι Αγγελόπουλοι είναι μέχρι στιγμής πιο αξιοπρεπείς στις δηλώσεις τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 3-0 σε τελικούς Κυπέλλου ο Ντούντα τον Ζοτς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @haridimos
    Στατιστικά το θέτεις ή θέλεις να πεις κάτι;
    "23"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μια απορία: Ο κυπελλούχος θεωρείται επίτιμος πρωταθλητής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ Ανώνυμος 12:40πμ
    ένα 3-0 σε τελικούς κυπέλλου δεν είναι πλέον ούτε συμπτωματικό, ούτε τίποτα . Αν το είχε ο Ιωαννίδης κόντρα στο Ζοτς θα έβγαιναν πρωτοσέλιδα με χαμένες ταυτότητες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πάντα αναρωτιόμουνα ποιο είναι το νόημα του κυπέλου;
    Υπάρχει το πρωτάθλημα που είναι κατά τεκμήριο η πιο δίκαια οργάνωση από πλευράς ότι το παίρνει ο καλύτερος.
    Δεν προσπαθώ να υποβαθμίσω τον Ολυμπιακό (δεν με ενδιαφέρει κιόλας) αλλά τον ίδιο τον θεσμό.
    Αυτό που θα ήθελα να επισημάνω είναι η ασέβεια των αρμοδίων στο ίδιο τους το προϊόν. Ο ΠΑΟ δεν είχε ρεύμα στα αποδυτήρια.
    Αυτό δεν επηρέασε την ροή του αγώνα που το πήρε δίκαια ο Ολυμπιακός απλά το αναφέρω για να δείξω την προχειροδουλειά και την έλλειψη οργάνωσης.
    Το πέμπτο φάουλ που έλεγε ο Γιαννακόπουλος για τον Μπουρούσηέγινε όντως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χαρίδημε
    Ο Ντούντα ΕΙΝΑΙ το international μπάσκετ.Η οπτική των ρεκόρ αδικεί και τον ίδιο και τον Ζοτς.Όποιος έχει καταλάβει τι σημαίνει Ντούντα το χει καταλάβει εδώ και δεκαετίες,ένα ρεκόρ πάνω ή κάτω δε θα του πει κάτι περσισσότερο
    Αν το 3-0 το είχε ο Ιωαννίδης,θα σήμαινε πως ο Ζοτς δε θα είχε βρει ποτέ αντίδοτο για τον Λέντκοφ σε ρόλο Μπιγκ Μπεν στη ρακέτα,κάτι που θα σήμαινε πως θα είχαν καταργηθεί τα τρία δευτερόλεπτα,κάτι που θα σήμαινε πως σιγά σιγά οι γκαρντ θα εξαφανίζονταν και ο Σακίλ θα έπαιζε μέχρι τα 45 κοκ.Καταλαβαίνεις σε τι εφιαλτικούς συνειρμούς οδηγεί η σκέψη σου :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ badanaman
    symfwnoume apolyta. to kypelo yparxei kata thn gnwmh mou mono kai mono logw 8esmikhs a3ias kai logw paradoshs, tipota allo. h proxeirothta dinei kai pairnei (opws pantou kai panta entos twn synorwn), ase pou thn teleutaia trietia to zeygari tou telikou einai sigouro apo thn klhrwsh. to mono kalo einai oti oi telikoi den einai asxhmoi agwnistika, kai to score krataei to endiaferon mexri to telos. oso gia to 5o foul, den prose3a se poia fash anaferetai o 8anashs, alla kai na egine, prwth fora vlepei krisimo la8os se paixnidi pou krinei titlo? den lew oti an egine den eprepe na sfyrixtei, to anti8eto. apla to na milaei gia thn diaithsia o pao mou fainetai prosvolh sthn nohmosynh oswn exoun dei ti ginetai ta teleutaia xronia sthn ellada.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. http://hoopfellas.blogspot.com/2011/05/blog-post_16.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. http://www.sport-fm.gr/article/476323
    Ιδου η αποδειξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Στους ομογενεις νομίζω δεν έχετε γραψει για τον Έντι Καμούτσι που ταλαιπωρούσε τον Παναθηναϊκο και για τον Βαγγελη Βουρτζουμη ...
    Νικος Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή