Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Τεύχος 262

Λυπάμαι που αλλάζω ποστ και σας....ξενερώνω μετά την ανταλλαγή απόψεων που πήρε επικές διαστάσεις στο προηγούμενο ποστ... Εννοείται ότι μέσα στο πλαίσιο και τη λογική του μπλογκ άφησα ελεύθερη την κατάθεση απόψεων ακόμη και σε μερικές (λίγες) που δεν συμφωνούσα με το ύφος ή με όσα γράφτηκαν.
Για να σας επαναφέρω ομαλά να σας ενημερώσω ότι το επόμενο τεύχος του All Star Basket κυκλοφορεί αύριο...Τεύχος νούμερο 262 προσαρμοσμένο με συνεντεύξεις, σχόλια, παρασκήνια, ρεπορτάζ ρετρό και όλα τα σχετικά στο φάιναλ φορ της Βαρκελώνης. Σχεδόν το μισό τεύχος (31 σελίδες) είναι αφιερωμένο στη μεγάλη διοργάνωση και στο ιστορικό ραντεβού του Παναθηναϊκού. Μόνο η δική μου στήλη συνεχίζει πεισματικά να ασχολείται με το παρασκήνιο της υπόθεσης ΑΕΚ- Ηλυσιακού με νέα ενδιαφέροντα στοιχεία.

18 σχόλια:

  1. Να ασχοληθεις με το παρασκηνιο ναι αλλα οχι με μισολογα πες τα καθαρα οχι οπως την αλλη φορα που μιλαγες γενικα και αοριστα για εναν παραγοντα που επηρεασε την πορεια 2 ομαδων ασχετων με τη δικη του.Μου θυμιζει λιγο το δελτιο του σταρ "γνωστος τραγουδιστης πιαστηκε στο κρεβατι απο τη γυναικα του με γνωστο χασαπη της περιοχης της Ομονοιας,κουμπαρο γνωστου σκηνοθετη..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στο περιοδικό που για πρώτη φορά φέτος δεν είχε τις γνωστές ελλείψεις και ανακρίβειες στο αφιέρωμα για το φ4. (το ότι δεν υπάρχει ουσιαστικά αφιέρωμα στο φ4 είναι μικρολεπτομέρεια..) Η βασικότερη είναι η γνωστή... η Ρεάλ δεν έχει μόνο 3 παρουσίες σε φ4..
    1967- Μαδρίτη
    1993- ΣΕΦ
    1995- Σαραγόσα
    1996- Παρίσι
    μας κάνουν 4 παρουσίες ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ώρα της αλήθειας
      http://salonikabasket.blogspot.com/2011/05/blog-post.html#more
    
    Παρ' όλα αυτά η ελληνική τηλεόραση και ο ΕΣΑΚΕ - που αν δεν μπορεί να περάσει τα συμφέροντα του σε μια τέτοια εποχή, και υπογράφει φεουδαρχικές συμβάσεις δουλικότητας, ας τα παρατήσει καλύτερα - θα μας κρατήσουν πάνω απ' τα ραδιόφωνα και το συνήθως "πεσμένο" σάιτ του για να μαθαίνουμε τα αποτελέσματα.(πόσο δίκιο έχει)

    Στα του Άρεως,έχουμε τα καμώματα οικογένειας Ταπούτου(τελικά οι σουπεραδες πέρα απο την αποχή τους στο Παλέ ,τα κατάφεραν να σπείρουν την διχόνοια ),τους μπασκετικούς επιχειρηματίες να μπαίνουν στο ψηφοδέλτιο Αθανασιάδη,τον μεσία Πάλμα,και τα διλήμματα Δαμιανίδη αν θα μείνει στην ΚΑΕ και αν θα κάνει ένστανση σήμερα με τον Μαρούσι...Για εμένα το ότι η διοίκηση σκέφτεται την ένσταση σημαίνει ότι δεν πιστεύουν την ομάδα,όπως δεν την πιστεύει και ο κόσμος...

    ΝΙΚΟΣ,22,ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ Haridimos Προφανώς εννοούν τα σύγχρονα final 4 γιατί και παλαιότερα υπήρχε ο θεσμός, αλλά καταργήθηκε για να επανέλθει στα τέλη των 80s.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κουρούνα
    διάβασα στο basketblog το εξής:Όλοι (μα όλοι) οι παίκτες του Παναθηναϊκού βρίσκονται στη Βαρκελώνη με έναν και μοναδικό στόχο: να επιστρέψουν στην Αθήνα με το τρόπαιο. Ένας, όμως, σκοπεύει να μείνει στην Ισπανία. Όχι αμέσως μετά το φάιναλ φορ, αλλά μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Το έχει πάρει απόφαση…
    Γνωρίζεις ποιος μπορεί να είναι;Εγώ υποθέτω ότι είναι ο Φώτσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Aναθαρρησα τωρα που ο Αρης εκανε την ανατροπη και μαλλον περναει.Θα πεσει με μας στους ημιτελικους η τζαμπα χαιρομαι?Θελω μπινελικια μεταξυ Σουμποτις Ιβκοβιτς ρε γμτ ημουνα μικρος τοτε και δεν τα εζησα οπως επρεπε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τραγικό ματς και από τις 2 ομάδες,σε ένα γήπεδο που είχε γεμίσει από κόσμο όμως.Ευτυχώς ο Άρης νίκησε και ελπίζει...

    ΝΙΚΟΣ,22,ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. προσωπικα το αρθρο του basketblog το θεωρω κακοπροαιρετο και "προιον επιστημονικης φαντασιας".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κουρούνα, παρατήρησα ότι από τη στήλη σου έλειπε το trash talk για τον μπασκετμπολίστα που δεν πέρασε το ντρακ τεστ. Λόγω έλλειψης χώρου ή πράγματι ο συγκεκριμένος παίκτης δεν παίζει πια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κουρούνα
    από όσο θυμάμαι είχες γράψει ότι θα πας Βαρκελώνη. Ελπίζω να μη ξεχάσεις να μιλήσεις με τον Δημήτρη της γνωστής ιστορίας με τη Σιέννα.Να δώσεις χαιρετισμούς σε αυτόν και την υπόλοιπη ομάδα και ότι ευχόμαστε να γυρίσουν με το έκτο.
    Καλό final four
    κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εμ,τα μπινελικια εχουν νοημα αμα οι ομαδες ειναι ισοδυναμες, οχι οταν η μια ειναι ομαδα και η αλλη τσιρκο. Παντως respect στον Λευτερη: λιγοι θα ειχαν κωλο να τα βαλουν με τον Ντουντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Eσεις κυρια Κυριακη που ησασταν στο ξεκατινιασμα???το χα απορια που ναι η κυριακη να προσπαθει με το συνηθες μεστο χαμηλοφωνο υφος της να προσπαθει να μας συμβιβασει για να σταματησει το φαγωμα!
    Τελικα θα μου απαντησει κανεις αν παιζουμε με Αρη εφοσον περασει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Rodia
    Σε ορισμένες περιπτώσεις τα μισόλογα είναι αναγκαία. Εκτός αν θέλεις να γνωριστούμε στο επισκεπτήριο των φυλακών που θα μου φέρνεις τσιγάρα και εγώ θα γράφω την page 23 από την πτέρυγα 23 του σωφρονιστικού ιδρύματος που φέρει το όνομα πτηνού. Παρόλα αυτά θα επαναλάβω ότι όποιος διαβάζει σωστά τα βρίσκει όλα. Και το όνομα που ψάχνεις έχει γραφτεί και στο δισέλιδο μου και σε μια απάντηση στο μπλογκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος
    Το συμβόλαιο του Φώτση τελειώνει το καλοκαίρι και φυσικά θα γίνει μεγάλη κουβέντα. Πριν από ένα μήνα ήταν η εποχή που πήγαινε Τουρκία γιατί έχει κάνει κάτι δουλειές εκεί, τώρα πάει Ισπανία κλπ. Δεν αμφισβητώ ότι μπορεί να υπάρχει ενδιαφέρον από Ισπανική ομάδα απλά δεν είναι κάτι που γνωρίζω. Επίσης και το γράφω γενικά δεν πιστεύω ότι υπάρχει εποχή για τα θέματα. Οποτε γίνεται γνωστό κάτι (εφόσον πάντοτες μια πληροφορία είναι ακριβής) πρέπει να γράφεται. Αυτά ίσχυαν πριν 20 χρόνια που τα μέσα ενημέρωσης ήταν πιο περιορισμένα (σε αριθμό και είδος) από τα σημερινά και υπήρχε η νοοτροπία ότι αν γραφτεί κάτι θα παίξει αρνητικό ρόλο στην προσπάθεια της ομάδας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ζοys
    Συγχαρητήρια για την παρατήρηση. Θέμα χώρου ήταν όμως. Θα επανέλθει μέχρι τη d-day που θα αποσυρθεί δια παντός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κυριακή
    Ποτέ δεν είπα ότι θα πάω Βαρκελώνη. Είπα ότι δεν γράφω συνήθως που πηγαίνω για να μην αφήνω ίχνη. Χαιρτετίσματα πάντως μπορώ να στείλω, εύκολο είναι λόγω τεχνολογίας όπου και αν βρίσκομαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κουρουνα
    Επειδη δεν εχω δει το ονομα αν μπορεις στειλε μου ενα μειλ στο potoulis@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Συγνώμη κουρούνα
    αλλά στο συγκεκριμένο κομμάτι έγραφες το εξής:λέω τώρα που θα τους
    συναντήσω στη Βαρκελώνη(τον Δημήτρη και την Ιταλίδα κουρούνα) να το ρωτήσω. Οπότε και εγώ φαντάστηκα ότι θα πας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή