Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Final set and done!

Ηταν εξ΄ορισμού δεδομένο ότι το φετινό ζευγάρι στον τελικό του φάιναλ φορ θα ήταν αδόκιμο και παράξενο. Οι Χάσκις του Uconn πέταξαν έξω το Κεντάκι και αντιμετωπίζουν το Μπάτλερ που γράφει ιστορία αφού σχεδόν από το...πουθενά μετατρέπεται σε υπερδύναμη παίζοντας δεύτερο σερί τελικό στο NCAA. Το UConn πέταξε έξω σε ένα κλασικό αμυντικό ημιτελικό το Κεντάκι.

Στον ημιτελικό των αουτσάιντερ το Μπάτλερ σταμάτησε το όνειρο και την ξέφρενη πορεία τουVCU που πάντως έγραψε ιστορία φέτος με μια διαδρομή που ήταν η έκπληξη του...αιώνα!  Στο βιντεάκι το τελευταίο λέπτό του αγώνα


5 σχόλια:

  1. Την είδε Γιουγκοπλάστικα το Μπάτλερ.Του χρόνου θα φέρει και τον ''two cups'';Βέβαια η Γιουγκοπλάστικα κέρδιζε.Πάντως καλά τα underdogs,αλλά χρειάζεται και καμιά βαριά φανέλα για να γίνεται τζέρτζελο.Eγώ αναμένω τη μέρα που το Μέριλαντ θα σταματρήσει να είναι μεικτή αποτυχόντων ΤΕΕ θα ξανατρέξει σοβαρό πρόγραμμα,αλλά χλωμό το βλέπω.Αλλά τι να τις κάνει τις επιτυχίες,θα ναι πάντα το πανεπιστήμιο που έστειλε στο ΝΒΑ τον Πετσάρσκι των πλουσιων(aka Chris Wilcox).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα ιδρύσω Σύνδεσμο Ελλήνων Φιλάθλων του Μέριλαντ, μου φαίνεται!
    Γιώργο όλα και όλα...
    Πέρυσι είχε πολύ καλή ομάδα το Μέριλαντ. Ας όψεται το buzzer beater του Μίτσιγκαν Στέητ αλλιώς "χτυπάγαμε" F4. Στείλαμε και τον παικταρά από τη Βενεζουέλα στο ΝΒΑ.
    Από φοιτητές πάντως μια ζωή "σκράπες" είχαμε...

    Απόψε υποστηρίζω Μπάτλερ...
    Το αξίζει ο προπονητής του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Sixama
    Πιστεύω πως μας αρέσει ή όχι,εδώ και(αρκετά) χρόνια το Μέριλαντ είναι η Άλμπα του ΝCAA.Σταθερό brandname,με κανέναν καλό παίχτη πού και πού και τον Gary Williams σε ρόλο Πέσιτς στα 90s.Τρυπάει το ταβάνι κάποιες φορές,οι απέξω πιστεύουμε πως λόγω παράδοσης πρέπει να κάνει ακόμη περισσότερα,αλλά όταν βλέπεις ψυχρά τις πεντάδες που κατεβάζει 2 στις 3 χρονιές,φτάνεις να σκέφτεσαι πως και το brandname που έχει πολύ του πέφτει πλέον.
    Kαλά ο Vasquez ήταν ευκολάκι.Εδώ έχουμε παίξει F4 με Βadu και Holden.Σαν να πήγαινε F4 ο ΠΑΟ τη χρονιά που είχε ξεκινήσει ο Μάλκοβιτς με Γεωργικόπουλο και Βουρτζούμη στη δωδεκάδα :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 53-41 και σκορ ημιχρονου 19-22. Τα συλλητηρια μου σε οποιον δυσμοιρο εκατσε να δει τετοιο θεαμα. Ειπαμε, εχει πεσει η ποιοτητα του NCAA αλλα οχι κι ετσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Tommygun
    Ημουν από εκείνους που έκατσαν αλλά για να πω την αλήθεια το μετάνοιωσα. Εντάξει το κολεγιακό δεν το βλέπεις για τους παίκτες, φέτος ξέραμε ότι δεν υπάρχει πραγματικός σταρ αλλά το θέαμα του τελικού ήταν κακό ακόμη και για όσους αγαπάνε την άμυνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή