Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Εξι μήνες πριν....

Κανένα έντυπο και κανείς δημοσιογράφος δεν πήρε στα σοβαρά και δεν ασχολήθηκε με την καταγγελία που είχε κάνει ο μάνατζερ Γιώργος Δημητρόπουλος για την ιδιοκτησία του Ηλυσιακού. Η καταγγελία είχε δημοσιευτεί τότε στη δική μου στήλη και ομολογώ δημόσια ότι αν και είχα το κείμενο της καταγγελίας δεν έψαξα να βρω σε ποιά στοιχεία βασιζόταν...
Τα στοιχεία αυτά δόθηκαν στην ΑΕΚ και σε αυτά στήριξε την προσφυγή της στον Αθλητικό Δικαστή με την οποία παραμένει στην Α1... Μεταξύ αυτών είναι και ένα προσωπικό μέιλ του Τάσου Δελημπαλταδάκη στον Αμερικάνο μπασκετμπολίστα Ντέιβιντ Γιανγκ τον οποίο προσπαθεί να ’’κλείσει’’ για λογαριασμό του και να τον πάρει από πελάτη του Δημητρόπουλου. Το κείμενο το υπογ΄ράφει ως πρόεδρος και ιδιοκτήτης του Ηλυσιακού.
Εξι ολόκληρους μήνες παρότι η καταγγελία είχε φτάσει σε όλες τις επίσημηες αρχές του μπάσκετ ΟΥΔΕΙΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ...Ούτε ο ΕΣΑΚΕ, ούτε η ΕΟΚ, ούτε το Υφυπουργείο Αθλητισμού...
Το δεύτερο καθοριστικό σημείο ήταν οι δηλώσεις του Γαμπιεράκη που δημοσιεύτηκαν σε όλο τον τύπο προ τριημέρου και στις οποίες υποστήριζε ότι διαχειρίζεται το πακέτο των μετοχών που του εκχώρησε (δεν αναφέρει πώληση) ο Δελημπαλταδάκης παρέα με τον Παπαντωνίου και τον Χατζή κάτι που απαγορεύεται από τον νόμο.
Η απόφαση του αθλητικού δικαστή που ουσιαστικά έχει ιστορική σημασία για το μπάσκετ (ανεξάρτητα από την πρόβλεψη που έκανα στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού και δεν δικαιώθηκε για την τύχη της προσφυγής συμφωνώ με την απόφαση 100% και κανονικά έπρεπε να παραιτηθούν σήμερα Βασιλακόπουλος και Οικονομίδης που γνώριζαν και δεν μιλούσαν) δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στα...διαδικαστικά της Α1. Τα πλέι οφ δεν θα ξεκινήσουν αφού είναι αδύνατον να επικυρωθεί η τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος εκτός αν συνυπογράψουν και οι 13 ομάδες ότι δεν θα κάνουν προσφυγές κατά του κύρους τους. Διαφορετικά θα περιμένουν όλοι την απόφαση του ΑΣΕΑΔ.

76 σχόλια:

  1. Κάθε φορά που λέμε ότι πιάσαμε πάτο, κάτι γίνεται και πιάνουμε νέο πάτο. Αν είναι δυνατόν.
    2 πρωταθλήματα αυτόματα μετατρέπονται σε πέτσινα, κάλπικα, αφού έπαιρνε μέρος ομάδα που δεν το δικαιούνταν.
    Όμως θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω με το 100% δίκαιο της απόφασης. Πρώτον, από τη στιγμή που ο Ηλυσιακός πήρε μέρος κανονικά σε ΟΛΟ το πρωτάθλημα της Α1, η ευθύνη είναι εξ'ολοκλήρου σε αυτούς που του το επέτρεψαν, σε όσους του έδωσαν πιστοποιητικό συμμετοχής. Δεύτερον, είναι η μέγιστη υποκρισία να τιμωρείται μόνο ο Ηλυσιακός, όταν τόσες άλλες ομάδες είναι βουτηγμένες στην παρανομία, με πρώτη πρώτη την ίδια την ... ΑΕΚ.
    Δεν είναι δυνατόν κύριε να πληρώσει ο πιο αδύναμος της ΟΛΗΣ ιστορίας για όλες τις αμαρτίες του ελληνικού πρωταθλήματος. Είναι η μέγιστη υποκρισία και αλητεία. Είναι ντροπή σου να γράφεις ότι σήμερα αποδόθηκε δικαιοσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και φυσικά τα playoffs ξεκίνησαν κανονικά χωρίς να έχει επικυρωθεί η τελική βαθμολογία της Α1. Υπέροχα... Αφού ξεφορτωθήκαμε τον κακό της υπόθεσης (τον Ηλυσιακό) συνεχίζουμε σα να μην τρέχει τίποτα δηλαδή. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προτιμώ μια δικαιοσύνη που αποδίδεται έστω και με καθυστέρηση από μια δικαιοσύνη που δεν απονέμεται ποτέ. Σε άλλα απάντησή μου γράφω για την υποκρισία του συστήματος (σχετικά με την ΑΕΚ). Από την παντελή ατιμωρησία προτιμώ την τιμωρία κάποιου... Και το ποιός ήταν ο ανίσχυρος ή ο ισχυρός σε αυτή την υπόθεση είναι σχετικό. Αρκεί να μην κρίνουμε μόνο από τα ονόματα και την ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να το ξερεις κουρουνα οτι η τιμωρια καποιου επειδη ειναι αδυναμος και δεν εχει "περηφανο λαο" δεν ειναι αποδοση δικαιοσυνης. Ειναι, να μην πω τι ειναι. Επειδη δηλαδη ο Ηλυσιακος δεν εχει τον κοσμο της ΑΕΚ, αυτος πρεπει να τα φαει τα σκαγια. Γιατι ρε μαγκες την θεση του Ηλυσιακου να μην την παρει η τριτη ομαδα της Α2? Για τα ματια του κοσμου εστω, γιατι για ευθιξια και κατι αλλα ευτραπελα δεν κανω καν λογο.

    Α, ρε Ελλαδα. Το νομιμο ειναι και ηθικο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θεωρητικά με το μηδενισμό του Ηλυσιακού, η βαθμολογία πρέπει να γίνει
    26- 0 Ολυμπιακός
    24- 2 Παναθηναϊκός
    16-10 ΠΑΟΚ
    14-12 Αρης (7β)
    --------------
    14-12 Κολοσσός (6β)
    14-12 Μαρούσι (5β)
    13-13 Περιστέρι (3β, +3)
    13-13 Καβάλα (3β, -3)
    ---------------
    12-14 Πανιώνιος
    11-15 Ικαρος
    10-16 Πανελλήνιος
    9-17 Α.Ε.Κ.
    --------------
    6-20 Ηρακλής
    0-26 Ηλυσιακός

    και τα ζευγάρια των πλειοφ

    Οσφπ-Καβάλα
    Παο-Περιστέρι
    ΠΑΟΚ-Μαρούσι
    Αρης-Κολοσσός

    αφού όμως τα πλειοφ γίνονται κανονικά, η απόφαση μπορεί να σημαίνει πως ο Ηλυσιακός αποβάλλεται από το επόμενο πρωτάθλημα κι έτσι ανεβαίνει κι ο 3ος της Α2.
    Αν μηδενίζεται κι αποβάλλεται από το πρωτάθλημα το φετινό, τότε σώζεται η Α.Ε.Κ.
    Αν ο μηδενισμός δεν μετράει για όλη τη χρονιά, αλλά για την τελευταια αγωνιστικη με κάποιου είδους διασταλτική ερμηνεια, τότε πάλι αλλοιώνεται η βαθμολογία αφού θα πιάσει ο Κολοσσός το Μαρούσι και θα είναι αυτός 5ος.. ενώ αλλάζουν κι από κάτω νομίζω σε ισοβθαμίες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαρίδημε, ξέρεις τι σημαίνει μπουρδέλο; Καμία σχέση η οργάνωση ενός μπουρδέλο με το πρωτάθλημα της Α1. Από εδώ και πέρα δε θα πρέπει να λέμε "μπουρδέλο τα κάναμε", αλλά "Α1 τα κάναμε".
    Μία ακόμα παράμετρος του όλου θέματος έχει να κάνει με τη 13η ομάδα του περσινού πρωταθλήματος. Καταλαβαίνετε υποθέτω πως σε μια σοβαρή χώρα θα ζητούσε και θα έπαιρνε ένα κάρο λεφτά ως διαφυγόντα κέρδη για τον περσινό άδικο υποβιβασμό της. Αλλά η πλάκα θα ήταν να έμπαινε στο κόλπο σε τέτοια περίπτωση η 3η ομάδα της περσινής Α2 διεκδικώντας αυτή τα διαφυγόντα κέρδη από το δικό της άδικο "μη προβιβασμό", ας πούμε. Όπως θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να διεκδικήσει την άνοδό της στην Α1 η 3η ομάδα της φετινής Α2, στη θέση της ΑΕΚ. Γιατί αν μείνουν τα ζευγάρια των πλέι-οφς ως έχουν, δηλαδή μετρήσουν κανονικά όλα τα παιχνίδια του Ηλυσιακού στη φετινή Α1, με ποιό δικαίωμα μένει η ΑΕΚ κατηγορία;
    ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ λέμεεεεεε. Εμ, συγνώμη - ξεχάστηκα : ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α1 λέμεεεεεεε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να τα βάλουμε κάτω απλά και λογικά; Πάμε λοιπόν:
    Αν τα πλέι-οφς γίνουν όπως έχουν, αυτό σημαίνει εκ των πραγμάτων ότι όλα τα αποτελέσματα του Ηλυσιακού στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος μετράνε κανονικά. Είναι νόμιμο ή νομότυπο κάτι τέτοιο; Προφανώς όχι. Με ποιά λογική αποβάλλεται η ομάδα ΜΕΤΑ τη λήξη του πρωταθλήματος για τη σχέση που έχει με τον ατζέντη παικτών Δελημπαλταδάκη εδώ και κάποια χρόνια, αλλά κυρίως (αυτό που μας ενδιαφέρει) κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Πρώτο νομικό πρόβλημα λοιπόν.
    Ας πούμε ότι παρακάμπτεται αυτό - όπως ήδη γίνεται με την αστεία απόφαση του ΕΣΑΚΕ να γίνουν τα πλέι-οφς κανονικά, χωρίς αλλαγές στα ζευγάρια. Σ'αυτή την περίπτωση δεν έχει κανένα δικαίωμα να μείνει κατηγορία η ΑΕΚ. Έχει υποβιβαστεί για τη θέση της στη διάρκεια του πρωταθλήματος. Ο Ηλυσιακός θυμηθείτε υποβιβάζεται ΜΕΤΑ τη λήξη του. Συνεπώς κανονικά ανεβαίνει η 3η ομάδα της Α2 στη θέση του. Δεύτερο νομικό πρόβλημα.
    Ας πούμε λοιπόν ότι τα πλέι-οφς γίνονται κανονικά με τα ζευγάρια ως έχουν. Και αποφασίζεται ότι ο Ηλυσιακός πέφτει κατηγορία για την παράνομη σχέση του με το Δελημπαλταδάκη, αλλά μηδενίζεται σε όλα τα παιχνίδια του στην Α1. Τι γίνεται τότε; Μετράνε τα αποτελέσματα των πλέον κάλπικων πλέι-οφς με τα λάθος ζευγάρια; Ακυρώνονται όσα παιχνίδια έχουν γίνει και ξεκινάμε τα πλέι-οφς από την αρχή; Τρίτο νομικό πρόβλημα.
    Άντε και δεν παίρνει κανείς τη σωστή ανωτέρω απόφαση. Και ο Ηλυσιακός πέφτει, αλλά και τα αποτελέσματά του μένουν παράνομα ως έχουν, έτσι ώστε να έχουν βάση τα ζευγάρια των πλέι-οφς. Κι αν ο Άρης π.χ. αποκλειστεί στον πρώτο γύρο και πάει στα δικαστήρια ζητώντας να ακυρωθούν τα πλέι-οφς, γιατί γίνονται παράνομα με τα ζευγάρια ως έχουν; Και βρεθεί κάποιος λογικός άνθρωπος και τον δικαιώσει; Σταματάνε τα πλέι-οφς μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση; Ξαναγίνονται τα πλει-οφς από την αρχή μετά τη δικαίωση του Άρη; Τέταρτο νομικό πρόβλημα.
    Άντε και γίνονται όλα έτσι, στραβά κι ανάποδα. Ο Ηλυσιακός πέφτει κατηγορία, τα αποτελέσματά του στη φετινή Α1 μετράνε, τα πλει-οφς γίνονται και τελειώνουν κανονικά και ... μένει η ΑΕΚ Α1. Αν βρεθεί μία και μόνη ομάδα να πάει στα δικαστήρια με έννομο συμφέρον καταγγέλοντας την παρατυπία, την παρανομία και δικαιωθεί τι γίνεται; Και προσοχή : δεν είναι απαραίτητο να είναι η 3η της Α2. Μπορεί να είναι η 4η της Β' Εθνικής ή κάποια ομάδα από τη Γ' Εθνική που ζητάει την άνοδο της στην ανώτερη κατηγορία, όπως θα γίνονταν με αλυσιδωτή αντίδραση πέφτοντας κατηγορία η ΑΕΚ. Πέμπτο νομικό πρόβλημα.
    Η μεγάλη πλάκα είναι όμως να πάει ομάδα με έννομο συμφέρον στα δικαστήρια και να δικαιωθεί εν μέρει. Δηλαδή να μηδενιστεί ο Ηλυσιακός σε όλα του τα παιχνίδια στη φετινή Α1, αλλά να μείνει κατηγορία η ΑΕΚ και να μην ανέβει πλέον αυτή. Σε αυτή την περίπτωση δεν μπορεί και ο χαμένος των μεγάλων τελικών για τον τίτλο, αλλά και των μικρών τελικών για το δικαίωμα στην ελπίδα της Ευρωλίγκα να ζητήσουν την ακύρωση των πλέι-οφς; Αφού με το μηδενισμό του Ηλυσιακού αλλάζει όλη η βαθμολογία, άρα και τα ζευγάρια των πλέι-οφς δε θα είχαν δίκιο; Έκτο νομικό πρόβλημα.
    Κατά τη γνώμη μου, οι σημερινές αποφάσεις ανοίγουν κυριολεκτικά τους ασκούς του Αιόλου. Έχω την αίσθηση ότι ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χαος μην την ψαχνετε.Το θεμα Κουρουνα ειναι εσας των δημοσιογραφων τωρα.Θα κανετε τις ερωτησεις που πρεπει στον Οικονομιδη και στο Βασιλακο?Με ποια κριτηρια συμμετεχει στο πρωταθλημα 2 χρονια τωρα ο Ηλυσιακος αφου υπαρχει ασυμβιβαστο?Και αν τηρουν καποιες ομαδες(σαν την Κουλα καλη ωρα) τις προυποθεσεις συμμετοχης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΑ..
    ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΚΟΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΤΙΣ ΚΟΨΕΙΣ ΚΑΠΟΤΕ, Η ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ BLOG GAZZETTA ΚΑΙ YOUTUBE;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Eίμαι ΑΕΚ. θέλω να το ξεκαθαρίσω αυτό από την αρχή. Αν και ευνοείται η ομάδα μου από τη σημερινή απόφαση, δεν ξέρω αν αυτό θα μας κάνει καλό. Αν πέφταμε στη Β Εθνική και μηδενίζαμε το χρέος, θα θέταμε τις βάσεις για μια ουσιαστική επιστροφή. Ειδικά αν προχωρούσε η συγχώνευση με την ΑΕΚ Άργους και παίζαμε στην Α2. Με ελληνικό κορμό που θα σμιλευόταν σε δύσκολες συνθήκες και, το κυριότερο, με υγιή οικονομική προοπτική που θα επέτρεπε επενδυτή σοβαρό που θα μπορούσε να επαναφέρει την ομάδα στις ευρωπα΄ι΄κές θέσεις.

    Πραγματικά θα ήθελα κουρούνα να μας ενημερώσεις αν ξέρεις το οτιδήποτε για την επόμενη μέρα στην ΑΕΚ, αν και ξέρω πως είναι πολύ πρώορο κάτι τέτοιο.

    Για τα άλλα ζητήματα, δυστυχώς, έχετε όλοι δίκιο ότι δημιουργείται χάος, και μάλιστα αέναο. Σαν ΑΕΚτζή δε με χαροποιεί η όλη ιστορία. Κίνηση πραγματικού αεκτζήδικου μεγαλείου θα ήταν να έριχνε ο Καραμανλής την ομάδα, παρά την απόφαση. θα ήταν μια ιστορική απόφαση παγκόσμιου διαμετρήματος, που θα έμενε στις συνειδήσεις όσων ανθρώπων δεν παραδίδονται στον φανατισμό του άκρατου και άκριτου οπαδισμού.

    τι να πω; Πραγματικά, δεν ξέρω. Ας περιμένουμε τις εξελίξεις για να κρίνουμε. Κουρούνα βοήθα αν γνωρίζεις το παραμικρό για το αύριο της ΑΕΚ.

    ΥΓ. Πάντως και αυτό με τον Ηλυσιακό και τον μάνατζερ ΔΕ/ΑΔΑΚΗ δεν είναι κάτι που θα μπορούσε να ξεπεραστεί έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @kostas maroudas
    Κώστα, ένα από τα στοιχεία που κάνουν ξεχωριστούς τους περισσότερους ΑΕΚτσήδες είναι αυτό το... άγχος τους μήπως θεωρηθούν (όχι από τους υπόλοιπους φιλάθλους, «εσωτερικό» είναι κυρίως το θέμα) «μία από τα ίδια» οπαδοί. Αν και το μεγαλείο της ΑΕΚ δεν είναι διαπραγματεύσιμο για μένα, οι σκέψεις σου είναι εν μέρει κατανοητές, γιατί εμπεριέχουν αυτού του είδους την αναζήτηση. Από τη στιγμή όμως που υπήρχαν τα αποτυπώματα μιας τεράστιας αδικίας (μια προσεκτική ματιά στις "παραστάσεις" πολλών παικτών και διαιτητών τις τελευταίες αγωνιστικές αρκεί), η ΑΕΚ (η όποια διοίκησή της τέλος πάντων) όφειλε να υπερασπιστεί μέχρι τελικής πτώσης την ιστορία της. Και πίστεψέ με: όσο και αν ντροπιάζε ο υποβιβασμός τους ΑΕΚτσήδες, αυτός δεν θα ήταν τελικά ταμπού (δυστυχώς), αν δεν γνώριζε όλη η πιάτσα τι γίνεται στις υπόλοιπες αναμετρήσεις. Ο Καραμανλής, καλώς ή κακώς, έστω και στο «παρά 1», έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει. Και επ' ευκαιρία: όσο και αν θέλουν κάποιοι να συσχετίσουν την ποδοσφαιρική «υπόθεση Βάλνερ» με αυτήν του Ηλυσιακού, απλώς κοροϊδεύουν την κοινωνία.

    @Rodia Raskolnikov
    Αγαπητέ, εύχομαι τα δάκρυα σου για το άθλημα να μην είναι κροκοδείλια. Από ένστικτο λέω ότι όντως δεν είναι. Μια παρατήρηση, όμως, αν μου επιτρέπει ο διαχειριστής: αν είσαι Παναθηναϊκός ή Ολυμπιακός και αποκαλείς την ΑΕΚ με αυτό το «πράσινο» νεολογισμό της κακιάς ώρας, συμπεραίνω πως ή κουβαλάς πολλά (κιλά) απωθημένα ή -πιο συγκεκριμένα- ότι αυτή η ομάδα σε έχει στεναχωρήσει πολύ κατά καιρούς. Αν πάλι υποστηρίζεις κάποια άλλη ομάδα, άσε με να θεωρώ ότι η στάση σου είναι επιεικώς κωμική. Συγγνώμη αν σε αδικώ, αλλά εσύ μου δίνεις αυτό το δικαίωμα. «Έγκλημα» και «τιμωρία», ε;

    @haridimos
    Χαρίδημε, το blog σου είναι εξαιρετικό, το επισκέπτομαι πολύ συχνά από τους πρώτους μήνες του. Αν θυμάμαι καλά, από εσένα ανακάλυψα αυτήν τη σελίδα. Να είσαι καλά.

    ΥΓ. Μια γενική τοποθέτηση. Φυσικά, τα προβλήματα του μπάσκετ δεν θα λυθούν είτε πέσει η ΑΕΚ, είτε πέσει ο Ηλυσιακός. Απλώς, στην πρώτη περίπτωση πολλοί «αρουραίοι» θα έχουν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν ξανά πάνω από την ψόφια «κατσίκα» του γείτονά τους.

    Jay Livingston

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Jay
    Κοκκινος ειμαι οχι πρασινος.Η ΑΕΚ μου χει δωσει το δικαιωμα να την αποκαλω Κουλα και ο Μπαμπης το δικαιωμα να τον αποκαλω Μπαμπαρα.Δεν εχω προβλημα τοσο με την ιδια την ΑΕΚ οσο με τις ομαδες στυλ ΑΕΚ που η υπαρξη τους στην Α1 αδικει τις αλλες που ειναι οικονομικα φερεγγυες και αυταρκεις και δεν χρωστανε.Το θεωρω ας πουμε απαραδεκτο να ειναι η ΑΕΚ στην Α1,να βγαινει τριτος ο ΠΑΟΚ και να μν ειναι στην Α1 το Ρεθυμνο και εκτος πλει οφ ο Κολοσσος.
    Κωστας Μαρουδας:Συμφωνω αλλα δεν θα το κανει ποτε.Ειδες τις δηλωσεις Χατζη?Ειλικρινης,χωρις λαικισμο ειπε αυτο που ολοι ξερουν και απλα οι φανατικοι(ενας εκ των οποιων ειναι ο Μπαμπαρας)οτι η ΑΕΚ οπως ειναι τωρα δεν εχει θεση στην Α1 και η καλυτερη επιλογη ειναι να πεσει στη Β Εθνικη για να αποκτησει επιτελους μια προοπτικη και να μη φυτοζωει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τα τελευταία 13 χρόνια -με τα 6 να φυτοζωεί- η Α.Ε.Κ. έχει πάρει
    1 Πρωτάθλημα
    2 Κύπελλα
    1 Saporta

    Τα τελευταία 13 χρόνια ο κούλης έχει πάρει
    2 κύπελλα
    (όσα και ο Άρης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλησπέρα παιδιά,ομολογώ ότι δεν περίμενα να δικαιωθεί η ΑΕΚ.Παρότι παρακολούθησα σχεδόν όλα τα παιχνίδια της Α1,μετά την υποβιβασμό μας έπαψα να ασχολούμαι με την μπασκετική ΑΕΚ.

    Παιδιά έγιναν εγκλήματα προφανώς σε βάρος της ομάδα μας,αλλά εγώ θέλω να μάθω όπως και ο Κώστας για την επόμενη μέρα.

    Φέτος είχα μια κρυφή ελπίδα στην αρχή της σεζόν ότι θα βγούμε μέσα στην εξάδα,αλλά τίποτα,πάλι πλαεύαμε για τον υποβιβασμό.

    Απο του χρόνου νομίζω η ομάδα πρέπει να κάνει σαφέστατα καλύτερο σχειδασμό.Να μην πιστέψει σε ''Κοζώνηδες''.

    Η ομάδα που θαυμάζω πραγματικά τα τελευταία χρόνια είναι ο ΠΑΟΚ παρότι είμαι Αεκτζής.Με τα ίδια πάνω κάτω προβλήματα έχει φτάσει να κυνηγάει την έξοδο του στην Ευρωλίγκα την ώρα που εμείς παλεύουμε για την παραμονή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κοιτα δεν θελω να μπαινω στην οπαδικη λογικη σου αλλα απο την αλλη θα το κανω γιατι οπαδοι με τη δικη σου νοοτροπια εχουν φτασει μια καποτε μεγαλη ομαδα σε αυτο το σημειο που ειναι εδω και χρονια.Στην ουσια η λογικη σου δεν διαφερει σε τιποτα με ολων των καμμενων φανατικων οπαδων που πιστευουν πως ολοι τους χρωστανε και πως αξιζουν διαρκειας στην Α1 λογω φανελας και ιστοριας.Παραλληλα εισαι τοσα χρονια ΠΑΡΑΝΟΜΑ στην Α1,χρωστας απο Ελλαδα μεχρι Τιμπουκτου και μιλας για περασμενα μεγαλεια συγκρινοντας τις κατακτησεις της ομαδας σου με αυτες της δικης μου.Αν ομως φιλαρακο δεν υπηρχε ο ΠΑΟ και ο ΟΣΦΠ δεν θα υπηρχε ελληνικο πρωταθλημα αυτη ειναι η μαυρη αληθεια και η υπαρξη ομαδων σαν της δικιας σου κανουν κακο οχι στους 2 μεγαλους(χεστηκαν) αλλα σε ομαδες τυπου Αρης,Κολοσσος,Πανελληνιος παλιοτερα και παει λεγοντας.Αυτοι ειναι μαλακες που δεν χρωστανε και πανε με μικρα μπατζετ για να μπορουν να πληρωνουν?Κατσε συ τωρα και μιλα για τις κουπες σου κτλ.ΑΕΚτζηδες σαν και σενα την οδηγησαν την ομαδα εδω που την οδηγησαν,διωχνοντας τον φιλιππου και απαιτωντας χωρις να δινετε.Αλλα αυτο ειναι χαρακτηριστικο γενικα του Ελληνα οπαδου οποτε παω πασο.Απο ενα σωστο αεκτζη θα περμενα να πει αυτα που ειπε ο Χατζης.Να ξαναρχισουμε απο το μηδεν.Εγω θελω και την ΑΕΚ δυνατη και ολες τις ομαδες γιατι πρωτα απο ολα ειμαι ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ.Αλλα το Ελληνικο μπασκετ ειναι εικονα της Ελληνικης κοινωνιας.Δυο μετρα δυο σταθμα,ατιμωρησια και τελικα αηδια και ξενερα.Δεν με τρελαινει που μια ομαδα χρωσταει και φυτοζωει σε βαρος αλλων,με τρελαινει που το θεωρει δεδομενο.Για αυτο τη λεω Κουλα και τον αλλο τον λεω Μπαμπαρα.Γιατι αυτο που εκφραζουν αυτο λεω.Και καλλιο να μν παρω ποτε πρωταθλημα παρα να το παρω με παρασκηνιο και εξω απο το παρκε.Γιατι ο ισχυρος πρωτα απο ολα πρεπει να δινει το παραδειγμα.Και σε αυτον τον τομεα οι Αγγελοπουλοι ειναι αψογοι αν και προσωπικα θεωρω πως θα μπορουσαν να προσφερουν και περισσοτερα στο πρωταθλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. το τι πραγματικά θα γίνει δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω. Αυτό όμως που καταλαβαίνω αφού απ΄οτι φαίνεται η ΑΕΚ δεν πάγωσε τις διαδικασίες κάνοντας κάποια αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα, θα επικυρωθεί η βαθμολογία με ΑΕΚ και Ηρακλή να πέφτουν και δεν θα επιτραπεί στον Ηλυσιακό να συμμετάσχει στο επόμενο πρωτάθλημα.
    Υπάρχει ανάγκη επανασχεδιασμού του ελληνικού μπάσκετ. Ευκαιρία λοιπόν η κοινή γνώμη να αποδεχτεί τις παραιτήσεις των ΔΣ της ΕΟΚ και του ΕΣΑΚΕ (χαχαχαχααχαχαχ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ενώ η δική σου λογική οπαδέ του κούλη είναι τετράγωνη..
    ο κούλης δε χρωστάει ακόμα 40 μύρια και βάλε για τον Κοσκωτά ?
    Χρεωμένος με 40 εκατ. ευρώ ο Ολυμπιακός για αμαρτήματα της εποχής του Κοσκωτά
    γιατί ο κούλης να μην πληρώνει τα δώρα του Κόσκο (που δεν ήταν μόνο στο ποδόσφαιρο.. );
    πότε ξόφλησε τον Ιωαννίδη που έφυγε το 2000 ο κούλης ;
    Γιατί θελανε να κάνουν κατάσχεση εκπρόσωποι αμερικανών ατζέντηδων στην αποστολή του κούλη στις ΗΠΑ πέρσι το καλοκαίρι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. όσο για την ατιμωρησία, τι τιμωρία έφαγε ο κούλης για όσα γίνονται κάθε τρεις και λίγο στα ντέρμπυ στο ΣΕΦ, και πόσες αγωνιστικές έτρωγε η κάθε Α.Ε.Κ. ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @ haridhmos
    an kai yposthrizw ton olympiako, den exw kanena komple3 me to mege8os ths aek, pou esy san palioteros 3ereis kai les oti einai megalytero. ola kala mexri edw. pou kollaei omws auto? kalh xrysh kai agia h omada sou, me endo3es stigmes sto parel8on, auto den to amfisvhtei kanenas, alla ti sxesh exoun ola auta me to paron? pws mporoun auta na synde8oun me to oti thn teleutaia trietia -toulaxiston- h aek mono dhmiourgei problhmata sto mpasket, kai me ta xreh alla kai me thn asynepeia ths se ola ta epipeda? edw exoume ftasei sto shmeio oi fila8loi allwn omadwn na ntrepomaste gia thn katantia ths aek, kai na parakalame na pesei h omada gia na epistrepsei kapote dynath, kai esu asxoleisai me ta xreh ths pae olumpiakos kai ton koskwta? dhladh me auth thn logikh prepei gia ta epomena 150 xronia na apagoreutei h ptwsh tou pana8hnaikou apo thn a1 dia nomou, vash twn 5 eurwpaikwn pou exei parei? kalh h istoria, oloi thn sevomaste, kanenas den amfisvhtei tis koupes ths aek, alla kairos na paroume oloi apofash oti h shmerinh aek den exei kamia ma kamia sxesh me tis omades tou parel8ontos, kai -eseis pou endiafereste kai parapanw, anamfibolla,- na boh8hsete opws mporeite thn omada sas, kati pou den prokeitai na epiteux8ei mesw ths emmonhs me to parel8on.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. το πρόβλημά μου είναι με την νοοτροπία που απορρέει η χρήση υποκοριστικών.
    όσο για την ντροπή, την Α.Ε.Κ. δεν την περίμενε ποτέ κατάσχεση σε ξένο αεροδρόμιο, τον κούλη ναι και πρόσφατα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κύριε Χαρίδημε, έχετε πολλά να πείτε για την ιστορία της ΑΕΚ, αλλά για το παρόν της παρακαλώ όχι άλλο κάρβουνο. Δεν πήγατε στην αμερική για να δούμε αν υπήρχε περίπτωση κατάσχεσης, αλλά η εταιρία που έπλενε τις εμφανίσεις των παικτών σας πέρυσι δεν τις παρέδιδε πριν απο αγώνα σας για χρέος 7000 €. Ετσι αναγκάστηκε ο φροντιστής στον οποίο ο πρόεδρος Μπάμπης δεν είχε πληρώσει για 11 συναπτούς μήνες να επιστρατέψει το πλυντήριο της οικογενείας του για να πλύνει φανέλες της εφηβικής ομάδας. Οπως είπα και πριν ασχοληθείτε με το πως θα βγείτε με δικά σας μέσα απο την κρίση σας και οχι άλλο κάρβουνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @Rodia

    ΟΚ, λοιπόν, εμείς είμαστε οι κακομοίρηδες, οι λεπροί που χαλάνε τη γιορτή και τρομάζουν τα παιδάκια, ενώ ο... θρύλος που δεν ξέρει τι σημαίνει υποβιβασμός και απουσίες από τα σαλόνια, δεν ξέρει τι είναι διαιτητική εύνοια και ελληνοποιήσεις, δεν ξέρει τι είναι τα χρέη, δεν ξέρει τι είναι να βγαίνεις δυο φορές σερί όγδοος, δεν ξέρει τι είναι δύο κύπελλα σε 13 χρόνια, έχοντας σπρώξει πολλές δεκάδες εκατομύρια ευρώ, αλλά ξέρει τι σημαίνει σεβασμός στους κανόνες, φίλαθλο πνεύμα και πιστό μπασκετικό κοινό που γεμίζει γήπεδα με πιτσιρίκια είναι ο αξιοσέβαστος λεβέντης και η ομάδα πρότυπο. Είσαι σίγουρος πως το 0-2 που έγινε 3-2 δε σου έχει κάτσει στο στομάχι;

    Κατά τα άλλα, μου αρέσει που κάνεις και μαθήματα για το φανατισμό, ενώ προκαλείς με τις απόψεις σου. Επιμένω στην παραπάνω τοποθέτησή μου, αν τελικά η ΑΕΚ σας αδειάσει τη γωνιά, το μπάσκετ σας το ίδιο σάπιο θα είναι, μόνο που πολλοί αρουραίοι θα το γουστάρουν σαν ένα μπάζερ μπίτερ σε τελικό. Πάρτες μια μία τις ομάδες και απόλαυσέ τες. Υπέροχη η Α1,έτσι; Πάλι καλά υπάρχουν οι "αιώνιοι" μας και την κάνουν απολαυστική. Τι χαρά; Ας είμαστε ειλικρινείς, η ΑΕΚ κυνηγώντας απελπισμένα το συμφέρον της προσφέρει μια υπηρεσία διαφάνειας στο άθλημα. Δεν τη θέλετε την ΑΕΚ, καθίστε με το "νοικοκυρο-μάνατζερ" Ηλυσιακό, που μετατρέπεται στο τέλος σε ομάδα ΝΒΑ. Θυμίζω ότι και στο ποδόσφαιρο ο Μπέος και ο Ψωμιάδης από τους καλοπληρώτες είναι. Ας τους βαλσαμώσουμε τότε.

    Τα της ΑΕΚ είναι τεράστια και αμαρτωλή ιστορία. Φυσικά και ο κόσμος της έχει τεράστιες ευθύνες, γιατί ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥ. Παρόλα αυτά, όσοι πονούν αυτήν την ομάδα ή βρίσκονται απ' έξω ουδέτεροι, αλλά είναι στοιχειωδώς ψύχραιμοι καταλαβαίνουν πως ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ για την κατάντια από το 2005 και μετά είναι ο (αναμορφωτής της ομάδας) ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ και το παρεάκι του (ΓΡΑΝΙΤΣΑΣ ΚΛΠ).

    Εντελώς φιλικά, χωρίς διάθεση για ψευτομαγκιές,

    Jay Livingston

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ενω δεν ειναι ντροπη ας πουμε, να κλαιγεσαι στον Οικονομιδη για να σε σωσει και να τον ξερνας και απο πανω οταν απεσυρε την ευνοια του ο Βασιλακοπουλος. Τα εχουμε μπερδεψει ελαφρως τα πραγματα η μου φαινεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @ polykos
    αυτά για τις φανέλες να τα ρωτήσεις στους ΑΡΔ που δεν τολμάνε να τα γράψουν.
    Εγώ την άποψή μου την έχω καταθέσει από καιρό..
    ΘΑ ΓΡΑΦΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΚΙΝΕΣ ;

    Ακόμα, περί ντροπών..
    ούτε αεροβόλα βγήκανε σε εντός έδρας παιχνίδι της Α.Ε.Κ.
    ούτε φύγανε δηλητηριασμένοι οι αντίπαλοι παίκτες σε ευρωπαϊκά παιχνίδια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Χαριδιμε εχεις χασει την μπαλα φιλε.Μιλας για Κοσκωτα που ειναι κατα βασην πολιτικο σκανδαλο?Δεν ξερεις τι σου γινεται πραγματικα τα χεις αχταρμα στο μυαλο σου και δεν μιλαω αλλο μαζι σου γιατι δεν με νοιαζει το τι ομαδα υποστηριζει ο αλλος αλλα η νοοτροπια του και να μην ειναι πορωμενος.Ο Τομμυ ειναι Αρης και δεν εχω τσακωθει ποτε μαζι του παροτι εχουμε ανταλλαξει πολλες φορες αποψεις αν σου λεει κατι αυτο.
    Jay Livingston:Μαλλον δεν εχεις καταλαβει το πνευμα μου.Δεν μιλησα καθολου για το αγωνιστικο δεν ειναι αυτο το θεμα μου αλλου ειναι η ενσταση μου.Τωρα για Φιλιππου εχω διαφορετικη αποψη αλλα απο τη στιγμη που εχουμε διαφορετικη οπτικη στο θεμα δεν εχει νοημα να σε αναλυσουμε περαιτερω
    Τομμυ σορυ αλλα δεν καταλαβα το σχολιο σου αν μπορεις κανε ενα explanation

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Δε θυμάμαι να χρησιμοποιησες υποκοριστικό για τον Αρη, οπαδέ του κούλη, οπότε μη μπερδεύεις μήλα με πορτοκαλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ροδια επειδή δηλαδή ο Κοσκωτάς ήταν πολιτικό σκάνδαλο δεν ευνοήθηκαν συγκεκριμένες ομάδες από αυτό ;;
    Δεν έπαιξε ο Γκουσταφσον στο βολλεϋ; δεν ήρθε ο Κάρι Σκάρι τσαμπα ενω οι άλλες ομάδες πλήρωσαν κανονικά όσους έφεραν ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Χαρίδημε,

    απορώ γιατί κάθεσαι και απαντάς σε χουλιγκάνους όταν υποτίθεται ότι από τη διαχειρήστρια Κουρούνα "απαγορεύονται δια ροπάλου τα χουλιγκανικά σχόλια".

    Το γεγονός ότι παραβλέπουν εξόφθαλμα χαμηλή απόδοση πολλών ομάδων και παικτών, με συγκατάθεση των προπονητών, για να ζημιωθεί η ΑΕΚ δείχνει την ποιότητά τους.


    Στέλιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. και τα πληρωσε ο συλλογος στο δεκαπλασιο.Και αν δεν κανω λαθος εδω ειναι μπασκετικο μπλογκ οχι ποδοσφαιρικο και δεν μιλαμε για γεγονοτα προ 20ετιας.ισως να σε βολευε να μαστε ακομα εκει αλλα μιλαμε για το σημερα.Και τελοσπαντων χρησιμοποιεις τα ιδια βαρετα οπαδικα επιχειρηματα.Εμενα δεν με ενοχλει η ΑΕΚ ουτε εχω κατι με το συλλογο και σεβομαι την ιστορια της.Με αυτο που πρεσβευει αυτη τη στιγμη εχω προβλημα και τη νοοτροπια καποιων μαλακων οπαδων της μερικοι εκ των οποιων μαλιστα τη διοικουν.Ο θειος μου ειναι 40 χρονια αεκτζης και γαμοσταυριζει για την εξελιξη καθως ηθελε την ομαδα στην Β εθνικη για να σταματησει αυτη η κατασταση που δεν του αρεσε και τον κραταει εδω και 5 χρονια μακρια απο το γηπεδο.Μηπως ειναι προδοτης στα οπαδικα σου ματια?Εγω τον λεω ορθολογιστη φιλαθλο.Και τελοσπαντων το μονο που κανεις ειναι να παραληρεις για το μεγαλειο του Δικεφαλου και να βριζεις τον Ολυμπιακο.Τραβα σε κανα οπαδικο θρεντακι να το κανεις γιατι αυτο ειναι ενα σοβαρο μπασκετικο μπλογκ για υγιη σκεπτομενα ατομα χωρις παρωπιδες και αγνη αγαπη για το αθλημα.Χαιρετω και τελειωνω εδω την ποιοτικοτατη κουβεντα μας κυριε Οριτζιναλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τα νερά της ΤΣΣΚΑ, ο Σκαρι, οι κατασχέσεις στις ΗΠΑ, η επιθεωρηση εργασιας που ειχε βρει απληρωτους τους βοηθούς του Σακοτα στου Ρεντη, τα αεροβολα, τα χρεη στον Ιωαννιδη, ειναι ποδοσφαιρικά ...
    ότι πεις κύριε Τσουκαλά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Εντάξει, καταλάβαμε οτι όλοι έχουμε βάλει ένα χεράκι βοηθείας για να ζούμε το σημερινό μεγαλείο του ελληνικού μπάσκετ (Βασιλακόπουλος το λέει) ή του μπάσκετ στην ελλάδα (εγώ το λέω αυτό).
    Επειδή όμως δεν είμαι της άποψης "μαζί τα φάγαμε" , λέω μήπως η εδώ καλή παρέα συντόνιζε τη σκέψη της σε ουσιαστικά θέματα και οχι στο "ποιανού είναι μεγαλύτερη" ....η ξεφτίλα?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Χαλαρώστε...Δεν είμαι κατά των αντιπαραθέσεων και της ανταλλαγής απόψεων. Θεωρώ ότι ο καθένας υποστηρίζει την ομάδα του με τα επιχειρήματα του και αυτά που λέτε αποδεικνύουν το αυταπόδεικτο: Ουδείς αναμάρτητος στον ελληνικό αθλητισμό. Τώρα το ολίγον έγγυος με το πολύ έγγυος μικρή διαφορά έχει. Διάβασα όσα γράφτηκαν γρήγορα και δεν τα μελέτησα (όχι για να σχηματίσω άποψη) αλλά για το αν ταιριάζουν με το ύφος του μπλογκ. Σιγά τα χουλιγκανικά σχόλια... Μισό μπινελίκι δεν γράφτηκε, γιατί να παρέμβω; Αλλωστε οι τακτικοί θαμώνες θα ξανασυνατηθούν εδώ και αύριο και θα τα βάλουν μαζί μου στο τέλος για κάποιο άλλο άσχετο λόγο. Την αγάπη μου και χαλαρώστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. @ haridhmos
    katalabainw oti ta exeis me thn nootropia kai ta ypokoristika, alla pisteuw oti oso rixneis ladi sth fwtia... isxyoun auta pou les gia ton olumpiako, alla kai pali, ok, what's the point?? h aek auth thn stigmh parousiazei to asxhmotero proswpo ths istorias ths, auto 8a eprepe na einai to 8ema... oso gia to prwta8lhma kai thn a1, symfwnoi, einai ola skata kai h aek den einai to mono problhma, alla h aek EINAI problhma. opws kai alloi, dikio exete, alla auth th stigmh kyriarxei h ypo8esh ths aek, pws na to kanoume? oso kai na mhn aresei se pollous,(oute se emena aresei, kai as eimai olympiakos) prepei na to apodextoun oloi, kai na stamathsoume na asxoloumaste me to parel8on, aman pia dhladh. les kai e3yphretei kapoion na milame gia katasxeseis se aerodromia kai aplytes faneles, anti gia mpasket.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Επειδή δηλαδή η Α.Ε.Κ. είναι στη χειρότερη φάση της ιστορίας της, νομιμοποιείται το στήσιμο αγώνων και η παρωδία που είδαμε τις τελευταιες αγωνιστικές με τον Lakers/Maccabi Ηλυσιακό ;
    Μόνο ο Φίλιππας Συρίγος παίζει να μην έγραψε για αντρίκεια-παλληκαρίσια νίκη του Κολοσσού ..
    Τυχαίο ; δε νομίζω..
    άλλωστε χέρι που σε ταϊζει δεν το δαγκώνεις..
    και μάνατζερ με ανενεργό site και με τόσους πελάτες, είναι καλή πηγή πληροφόρησης για μεταγραφές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Rodia, το σχολιο μου για τον Οικονομιδη πηγαινε στον Χαριδημο και στο σχολιο περι ντροπης. Με καλυψες απολυτα με τον σχολιασμο σου, εχεις κερασμα αν με το καλο ανεβεις καποτε Σαλονικη.

    Εγω παντως σταματω περαιτερω σχολιασμο με μια τελευταια κουβεντα: και να εχει χρεη ο Ολυμπιακος, εχει Αγγελοπουλο στο μπασκετ και Μαρινακη στην μπαλα που ειναι οικονομικοι κολοσσοι. Οι υπολοιποι που εχουν στραγαλατζηδες για προεδρους τι εγγυησεις εχουν να δωσουν?

    Επισης επειδη γραφτηκαν πολλα για τον Ηλυσιακο, δεν απαντησε κανενας σε δυο ερωτησεις μου: 1. Γιατι κανενας δεν μιλησε για τον Δελημπαλταδακη στην αρχη της σαιζον, η ακομα και περυσι? 2. Ο Ηλυσιακος φετος ηταν ο κακος που τον εσπρωξαν ολοι. Περυσι οταν στησατε το ματσακι και μεινατε κατηγορια ηταν καλος. Και μετα εχετε το θρασος να μιλατε και για αβαντα στα Ηλυσια? Ε, ελεος πια!

    Να μεινετε κατηγορια αφου ετσι θελετε. Αλλα να μην λετε για την καμπουρα του αλλου, οταν η δικια σας σκιζει το σακακι. Υπαρχουν και ορια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. @Tommygun

    Το δεύτερο ερώτημά σου δε θα ήθελα καν να το απαντήσω, γιατί θα πω καμιά χοντράδα και δεν πρέπει, δεν γνωριζόμαστε και από χθες. Θα ήθελα όμως να ξέρω τη γνώμη της κουρούνας σχετικά με αυτό το ματς και τον ισχυρισμό σου.

    Στο πρώτο τώρα, χωρίς υπερασπιστική προδιάθεση: η ΑΕΚ (η όποια διοικήση της, επαναλαμβάνω) προφανώς δεν πίστεψε ποτέ ότι θα κινδυνεύσει. Και όταν αυτό έγινε, δεν πίστεψε ποτέ ότι θα πέσει, παρότι πολλά χαρτιά ήταν εμφανώς σημαδεμένα. Θα ήταν προφανέστατα δείγμα φόβου και έως ένα σημείο πρόκληση να καταφεύγει πριν να δώσει τη μάχη η (παρακμάζουσα) ΑΕΚ σε τέτοιες καταγγελίες κατά των "νοικοκυραίων", δε νομίζεις;

    ΟΜΩΣ αυτό από μόνο του τι πάει να πει δηλαδή: ότι έπρεπε να αποδεχθεί τη μοίρα του σημαδεμένου υποβιβασμού, διότι την αναθεματίζουν οι περισσότεροι σχολιογράφοι, επαγγελματίες και μη; Επειδή του χρόνου, ΑΝ ΜΕΙΝΕΙ, θα έχει τα ίδια ή και μεγαλύτερα προβλήματα; Εδώ θα κάνω έναν παραλληρισμό. Γνωρίζω ότι κάποιος συνάδελφος φοροδιαφεύγει. Επί της ουσίας είναι κλέφτης. Δεν τον καταγγέλω, γιατί έτσι κρίνω πως είναι σωστό. Αν αυτός μεθαύριο απλώσει στην ψύχρα το χέρι του στη δική μου τσέπη και τον δείρω ή τον καταγγείλω, γίνομαι υποκριτής και κωλοτούμπας ή υπερασπίζομαι το συμφέρον μου και (έστω από σπόντα και) των υπόλοιπων;

    Συνοψίζω τις απορίες μου τώρα:
    1. Εσένα τελικά δε σε πειράζουν αυτά τα σημαδεμένα χαρτιά, η "λεπρή" η ΑΕΚ σε πειράζει; Δεν έχει δικαίωμα ο πνιγμένος να θέλει να κρατηθεί από τα μαλλιά του; Είναι έλλειψη αξιοπρέπειας μήπως, ενώ οι όλες οι άλλες ομορφιές είναι απλώς κομμάτι του παιχνιδιού; Καλώς ή κακώς, η -απαράδεκτη κατά τα άλλα- ΑΕΚ ΦΕΤΟΣ τρυπήθηκε σε όλα τα επίπεδα από τον Ηλυσιακό. Δεν ξέρω ποια είναι η δική σου... οπαδική καμπούρα, ελπίζω όμως να την βλέπεις και αυτήν και να είσαι το ίδιο καυστικός.
    2. Αν τυχόν, λέμε τώρα, είχε γίνει το διπλό της σεζόν στο ΣΕΦ από τον Ηλυσιακό, και ο Ολυμπιακός τα έβαζε αυτός με το νοικοκυρο-μάνατζερ, τότε θα ήταν θεμιτό, γιατί η κούπα μετράει παραπάνω από την παραμονή; Το ρωτάω, γιατί πιστεύω ακράδαντα πως μόνο οι μεγάλες ομάδες, όχι απαραίτητα οι ακμάζουσες, μπορούν να σπρώξουν προς μια κατεύθυνση ξεκαθαρίσματος του χώρου. Αν περιμένουν από την διοργανώτρια και την ομοσπονδία, σώθηκαν. Απλώς όμως ειδικά τους αιώνιους δεν τους νοιάζει, αφού κάνουν από 24 έως 26 νίκες και ψήνουν και τους δικούς τους δανεικούς.

    εντελώς φιλικά,
    Jay Livingston

    ΥΓ. Αν θες, διάβασε προσεκτικά τα δύο πρώτα κείμενά μου για να μπεις στο πνεύμα μου. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι διαφωνούμε, αλλά εννοείται ότι αυτό δεν είναι κακό. Άλλωστε, το να μη σέβεστε την ΑΕΚ δεν είναι πρόβλημα της ΑΕΚ (γιατί αυτή έχει πολύ μεγαλύτερα), είναι δικό σας πρόβλημα.
    ΥΓ. Συγγνώμη για το τρίτο σερί μακροσκελές κείμενο, αλλά έχουμε πήξει στους αδέκαστους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. @ tommygun
    για τον Δελημπαλταδάκη μίλησε το Δεκέμβρη του '09 ο Δημητρόπουλος, αλλά ΕΣΑΚΕ-ΕΕΑ-ΕΟΚ ποίησαν τη νήσσαν. Επίσης και τα Τρίκαλα μίλησαν για το Δελημπαλταδάκη πέρσι, απλά δε συνέχισαν την ιστορία δικαστικά όπως έκανε η -όποια- διοικηση της Α.Ε.Κ. φέτος .
    Τέλος πέρσι, δεν έγινε κάνα στήσιμο στο Ελληνικό, απλά το Περιστέρι έπαιξε στα ίσα και κέρδισε τα Τρίκαλα την τελευταία αγωνιστική, με συνέπεια το ματς στο Ελληνικό να είναι αδιάφορο . Όπως αντίστροφα τώρα το Περιστέρι έκατσε κι έχασε στα Ιλίσια, πάλι για να ευνοηθεί η Lakers/Maccabi team του Ηλυσιακού .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αγαπητε Jay Livingston,

    Θα ηθελα να σε διαβεβαιωσω οτι δεν εχω κατι με εσενα προσωπικα, ουτε με τον Χαριδημο ουτε με οποιονδηποτε αλλον σ' αυτον τον χωρο. Με την ΑΕΚ δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα, και την σεβομαι και για αυτο που εκπροσωπει ως ιστορια, και για την παρουσια της στα μπασκετικα δρωμενα της χωρας.

    Ξεκιναω απο το δευτερο ερωτημα, χωρις την παραμικρη διαθεση να σε προκαλεσω. Αν δεν κανει κοπο στην Κουρουνα, ας πει και αυτην την γνωμη της, διοτι περυσι τον συγκεκριμενο αγωνα τον εδιναν ψιλοαβαβα. Βεβαια, για να λεμε και του στραβου το δικιο, τα Τρικαλα εκαναν επικη πατατα κανωντας ηρωα τον Παπανικολαου (ελεος) οταν εχασαν το ματς με τον Πανιωνιο, ψιλοκαθαριζοντας το θεμα παραμονη.

    Οσον αφορα το πρωτο θεμα, διαπιστωνω διαφορα αποψεων. Προσωπικα για εμενα δεν θα ηταν ουτε θεμα προκλησης ουτε δειγμα φοβου. Θα ηταν ξεκαθαρη και αντρικεια κινηση αντιστοιχη του μεγεθους της ΑΕΚ, και πιστεψε με, θα ημουν μαζι της. Οντως ηταν λαμογια η παρουσια του Δελημπαλταδακη, αλλα να κανουμε την παλαβη κοντα δυο χρονια και να το θυμομαστε τωρα, μου φαινεται ελαφρως οψιμο.

    Εμενα με πειραζουν τα κακως κειμενα γενικα και δεν εχω κανενα προβλημα να κραξω και την ιδια μου την ομαδα (Αρης), οπως προσφατα με την δηλωση μου οτι θα γινω ΜΕΝΤ λογω της εφεσης που κατεθεσε ο Δαμιανιδης σχετικα με τα συμβαντα του αγωνα του δευτερου γυρου στο Παλατακι. Ηταν ηλιθια κινηση, πως να το κανουμε? Ντραπηκαμε ολοι οι σοβαροι αρειανοι. Για να γυρισουμε στα δικα μας, η ΑΕΚ δεν με ενοχλει. Με ενοχλει η διοικηση της, διοτι δρα τραμπουκικα και καφρικα, οπως δηλαδη συνθως δρουν οι "οργανωμενοι". Ετσι πως δρα η δικη σας διοικηση κανει ζημια σε παραπανω απο ενα επιπεδα και νομιζω οτι το εχετε δει και εσεις αυτο.

    Αν ο Ολυμπιακος ειχε κανει το ιδιο με εσας θα το θεωρουσα διπλη ξεφτιλα. Διοτι εσεις εχετε χιλια μυρια προβληματα, οποτε καπου λες "μωρε δεν παει στο διαολο το παλιαμπελο, δεν κοιταμε τα μουτρα μας, η ΑΕΚ μας μαρανε". Ο ΟΣΦΠ δεν εχει καμια απολυτως δικαιολογια να κανει κατι τετοιο, οταν οι Αγγελοπουλοι σκανε 30 μυρια καθε χρονο.

    Επειδη περισσοτερο ξυλο εχω φαει απο αρειανους, επειδη ημουν παρων και τις δυο φορες που διαλυθηκε ο Αρης και την πρωτη κατεβηκα τα μισα σκαλια του πεταλου με το κεφαλι επειδη ειχα ουρλιαξει "Οχι αλλο ξεφτιλικι γμτ, καλυτερα Α2!" θα σου πω μονο μια κουβεντα χωρις καμια διαθεση ειρωνιας και ψευτοτσαμπουκα: βρειτε ανθρωπους να διοικησουν την ΑΕΚ και οχι Χατζητετοιους και Μπαμπαρες. Γιατι μικραινουν το μεγεθος της ομαδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Να με συγχωρεσεις Χαριδημε, αλλα οπως εγραψα και παραπανω νομιζω η παραμονη σας κριθηκε στην αδυναμια των Τρικαλων να κερδισει τον Πανιωνιο. Αν κανω λαθος, πασο. Για τον Δημητροπουλο την ηξερα την ιστορια, αν και αυτος για καποιον λογο λαμογιο μου φαινεται. Ενστικτο και μονο, δεν εχω καμια αποδειξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. το ότι ο μισός περσινός Πανιώνιος ήταν του Δελημπαλταδάκη το θεωρείς άσχετο ;
    την άποψή μου για τον Μπάμπη στη διοίκηση την έχω πει.. Αν είχε φύγει ο Μπάμπης κι είχε μείνει ο Βάσιος κι όχι το αντίθετο, θα ήταν διαφορετική η εικόνα της ΚΑΕ Α.Ε.Κ. σήμερα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Α και μια απορία ..
    Στις 23/3/2011, έγινε το ακόλουθο..

    Γιατί δε γράφτηκε ΠΟΥΘΕΝΑ ;

    FAT 0081/10 (Ramasar, Life Sports Management, Inc., Diamantopoulos v/ Shermadini, BC Panathinaikos)

    The American agent Todd Ramasar, the American agency Life Sports Management Inc. and the Greek agent Elias Diamantopoulos filed a claim against the Georgian player Giorgi Shermadini and the Greek club BC Panathinaikos. The Claimants requested from the player the repayment of a loan for certain advanced expenses. Further, they requested the club to pay certain agent fees in connection with the signing of the player. Moreover, the Claimants requested the FAT to confirm the club’s obligation to pay further agent fees for the time during which the player will be under contract with the club, and additional agent fees in case of a buyout of the club’s contract by either another European team or an NBA team. The player and the club in their answers submitted that FAT lacks jurisdiction and that the player was induced to sign contracts he did not understand due to his limited knowledge of the English language. Furthermore, the Respondents argued that the contracts in question were null and void due to a violation of the FIBA Internal Regulations. The Arbitrator decided to partially uphold the claim.

    The award has been challenged by the player before the Court of Arbitration for Sport (CAS).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ασφαλως η ΑΕΚ δεν ειναι το μονο προβλημα του ελληνικου μπασκετ και ασφαλως δεν θα καθαρισει η Α1 αν πεσει κατηγορια.Ειναι μερος του προβληματος,οχι το προβλημα.Ουδεποτε υποστηριξα κατι τετοιο και ουδεποτε μειωσα την ιστορικη υποσταση της και την προσφορα της στο ελληνικο μπασκετ.Αλλα δεν νοεται για αυτα και μονο να υπαρχει στην Α1 αδικωντας πολλες αλλες καθαρες ομαδες που στην τελικη ευλογα λενε εμεις ειμαστε μαλακες που ειμαστε νταξει?Ετσι εχουν φυγει ενα σωρο σοβαρα ατομα απο το μπασκετ ακριβως γιατι βλεπουν πως υπαρχουν δυο μετρα και δυο σταθμα και γιατι βλεπουν πως το ελληνικο πρωταθλημα ειναι ενα ωραιοτατο μπουρδελο.οσο για τα υποκοριστικα εχω απαντησει ηδη πως η ιδια η διοικηση της ομαδας και η νοοτροπια των οπαδων της μου χουν δωσει το δικαιωμα να τα χρησιμοποιω.Επισης δεν αναιρω τιποτα απο οσα ειπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ο Άρης έχασε και απο το Μαρούσι για άλλη μια φορά,κα καλά να πάθουμε ,όταν φέρνουμε παίκτες τελευταία στιγμή.Ο Άρης δεν συνυπογράψε (έλειπε από το συμβούλιο εκείνη την ημέρα) όπως οι 13 ομάδες ότι δεν θα κάνει προσφυγές κατά του κύρους τους των playoffs,οπότε εάν θέλει ο Δαμιανίδης κάνει προσφυγή ...λέγοντας... ότι έπρεπε να παίξει ο Άρης με τον Κολοσσό και όχι με το Μαρούσι ύστερα από τον μηδενισμό και την αποβολή του Ηλυσιακού
    Έκει τι γίνεται?ΟΛΑ ΜΠΑΧΑΛΟ...

    ΝΙΚΟΣ,22,ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Το Μαρούσι χάνει με 15άρα από τον Ηλυσιακό, αλλά περνάει με 15άρα από το Αλεξάνδρειο..
    Το Περιστέρι χάνει με 20 πόντους από τον Ηλυσιακό αλλά πάει στην παράταση τον Παναθηναϊκό..

    συμπέρασμα..
    τυχερός ο Ολυμπιακός που δε θα βρει στον τελικό κυπέλλου τον Ηλυσιακό..
    τυχερός και ο Παναθηναϊκός που παίζει με τη Σιένα κι όχι με τον Ηλυσιακό στη Βαρκελώνη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Αυτο το παιδι ο Τεοντοσιτς ειναι δυνατον να ειναι σε τετοιο επιπεδο και να μην παιζει ουτε τη στοιχειωδη αμυνα?Ελεος ρε πουστη μου ειναι δυνατον μεχρι και ο Αλβερτης καλυτερη αμυνα επαιζε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Haridimos, παρακολουθώ όλες αυτές τις μέρες την κατρακύλα σου. Στα σοβαρά, πιστεύεις ότι με το να αναφέρεις τα κακώς κείμενα των αντίζηλών σου εξωραϊζεις την κατάσταση της ομάδας σου; Η μπασκετική ΑΕΚ το 2011 δεν είναι απλά ΑΕΚάκι, είναι ένα μπουρδέλο. Τα υποκοριστικά σε προσβάλλουν εσένα;
    Πολύ φοβάμαι ότι είσαι από αυτούς που μπήκαν στο γήπεδο χθες το βράδυ πριν τελειώσει το παιχνίδι και τα έκαναν όλα κώλος. Αλλά αυτή είναι η ΑΕΚ το 2011. Η ομάδα που κάποτε είχε τους καλύτερους φιλάθλους αποτελεί πλέον καταφύγιο για κάθε μαστούρι, κλεφτρόνι, ψευτοαναρχικό της κακιάς ώρας. Ένας σύλλογος χωρίς ηγέτες ή μάλλον με φαιδρούς, επικίνδυνους ηγέτες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Ποιός δικέφαλος - ακέφαλος κυριολεκτικά είναι η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή.
    Αντί να λες "επιτέλους πιάσαμε πάτο. Να η μεγάλη ευκαιρία για μια νέα αρχή" με το φετινό υποβιβασμό στο μπάσκετ, προσπαθείς να κρατηθείς στην Α1 με νύχια και με δόντια... για να γίνει τι; Να επαναληφθούν τα ίδια του χρόνου και μετά του παραχρόνου κ.ο.κ.; Ποιός σοβαρός άνθρωπος θα έρθει σε αυτή την ΑΕΚ να βάλει λεφτά, να επενδύσει; Ποιά είναι η προοπτική αυτής της ομάδας; Είσαι ΑΕΚ νομίζεις εσύ και όποιος άλλος χαίρεται με την πιθανότητα να μείνει η ομάδα στην Α1 από το παράθυρο; Πιο πολύ ΑΕΚ είμαι εγώ και τόσοι άλλοι που θέλουν πέσει, για το καλό της και για το καλό του ελληνικού μπάσκετ σε βάθος χρόνου. Αλλά τι λέω - ειδικά σήμερα αυτό μοιάζει αυτονόητο. Η πληγή της ΑΕΚ το 2011 είναι οι ίδιοι οι αλοτριωμένοι οπαδοί της. Αυτοί που ενώ τα βάζουν με το κράτος, τους αστυνομικούς και τους πολιτικούς από φιλοσοφία ζωής και καλά ("αναρχικοί, απέναντι σε κάθε μορφή εξουσίας"), την ίδια στιγμή κρέμονται από τα αρχ.... των διαφόρων αρχόντων για να συνεχίσει να υπάρχει η ομάδα τους σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο. Ψευτοεπαναστάτες της πλάκας είναι όσοι πανηγυρίζουν την "παραμονή" στην Α1, το κάλπικο κυπελλάκι στο ποδόσφαιρο. Που βρήκατε τον Ηλυσιακό και τον Ατρόμητο για να κάνετε επίδειξη δύναμης, τρομάρα σας...

    Γιάννης Κατσιλιέρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ότι πεις..

    όταν κάποιοι μιλούσαν για τα μπάχαλα
    ρεπορταζ μου για ΑΕΚ-ΟΣΦΠ 71-72 το 1999/00
    οι ΑΡΔ ακόμα δεν είχαν να πουν κάτι γιατί η Α.Ε.Κ. είχε ακόμα εκδρομές/ταξίδια στην Ευρώπη τσάμπα (γι'αυτούς) ...

    ο οπαδός της Α.Ε.Κ. που έκλαιγε στη Ζωφριά την Μεγάλη Τετάρτη δε χαίρεται που η ομάδα είναι ανυπόληπτη αγωνιστικά . Αυτό όμως είναι ανεξάρτητο με το ότι ο υπόλοιπος αγγελικά πλασμένος κόσμος για σας παίζει τον παπά στα τελευταία παιχνίδια για να σώσει τη μικτή Lakers-Maccabi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Γιαννης Κατσιλιερης
    Τι σου φταινε τα μπουρδελα?Οργανωμενες στην τριχα επιχειρησεις ειναι.Περαν της πλακας τωρα δεν εχει νοημα η κουβεντα.Αν καποιος ειναι φανατισμενος με κατι δεν μπορεις να κανεις κουβεντα μαζι του,ετσι απλα.και τελοσπαντων δεν εχει νοημα να τα συζηταμε αλλο κιολας.Αφου θελουν οι Αεκτζηδες ας πανηγυρισουν τη μεγαλειωση επιτυχια παραμονης της ομαδας τους,ας πανε στα μπουζουκια να γλεντησουν,ας κανουν ανδριαντα στον Μπαμπαρα και στο Δημητροπουλο.Του χρονου εδω θα μαστε παλι και θα βλεπουμε τα ιδια.Μια του κλεφτη,δυο του κλεφτη,στην τριτη καιγεσαι.Δυστυχως για καποιους δεν κερδιζουν οι φανελες τα ματς.Ας πανε τωρα να παρακαλανε το Γαμπιερακη να αφησει τον Ηλυσιακο(συγχαρητηρια στα παιδια στη συνειδηση μας αυτοι τα καταφεραν)για να τα σκασει στην Κουλα να κανει τον Αμπραμοβιτς ο Μπαμπαρας.
    ΥΓ:Μου φαινεται σαν χθες που ο Αρης σχεδον απεκλειε τον Ολυμπιακο του Γκερσον με αυτη την ΟΜΑΔΑ με ολη τη σημασια της λεξεως με Σιγαλα,Καστλ,Μασει,Τσαλδαρη κτλ που αποτελουσε προτυπο διοικητικης οργανωσης και αγωνιστικης συνεπειας.Βλεποντας το ματς με το Μαρουσι δεν μπορεσα παρα να αναρωτηθω πως γινεται να εφτασε αυτη η ομαδα με το γηπεδο σταθερα γεματο και με μπασκετικους οπαδους και παραδοση σε αυτο το σημειο.Νομιζω πως πρεπει να γινει στροφη σε σοβαρες και δοκιμασμενες λυσεις.Γιωργος Μπαρτζωκας για αρχη ως κοουτς.Ενδεδειγμενη επιλογη που ειμαι βεβαιος θα ταιριαξει με τη φιλοσοφια και τους στοχους της ομαδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. @Γιάννης Κατσιλιέρης

    Αγαπητέ,

    Βρέθηκα χθες στο ΟΑΚΑ. Ντρέπομαι και θλίβομαι για όλα όσα έγιναν, αλλά προσωπικά δεν έχω να απολογηθώ σε κανένα. Φυσικα, δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο περίπτωση να δικαιολογήσω τα επεισόδια. Ντρέπομαι (για πάρτη τους μόνο) γιατί κάποιοι ηλίθιοι που φόραγαν κιτρινόμαυρα μας χάλασαν τη χαρά. Μια χαρά που άξιζαν αρκετοί εντός του τμήματος, περίπου 40 χιλιάδες ΑΝΘΡΩΠΟΙ και πολλές χιλιάδες άλλοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ που το έβλεπαν τηλεοπτικά (εκτός αν εσύ διαφωνείς ότι πρόκειται για ανθρώπους ή για ότι άξιζαν να χαρούν).

    Όσοι ήταν μέσα στο γήπεδο, αυτό που μπόρεσαν και αυτό που είχαν υποχρέωση να κάνουν -μέσα στην πίκρα και την απόγνωσή τους- ήταν να αποδοκιμάσουν τους ΗΛΙΘΙΟΥΣ με συνθήματα και να χειροκροτήσουν θερμά το φιναλίστ επειδή βγήκε τελικά στην απονομή. Τι άλλο έπρεπε να κάνουν δηλαδή; Να αυτομαστιγωθούν ή να φορέσουν αυτοί τα κράνη αστυνομικών (πολλών ανίκανων και πολλών άτυχων)και παίξουν ξύλο με τους ΗΛΙΘΙΟΥΣ; Παρεμπιπτόντως, αρκετούς ΗΛΙΘΙΟΥΣ φιλοξένησε και η απέναντι πλευρά, αυτή με το... περιστεριώτικο ήθος, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας.

    Αν μου επιτρέπεις, τώρα, η όλη προσέγγισή σου είναι εντελώς κοντόφθαλμη και εμπαθής. Άγρια ντου έγιναν φέτος στο ΠΑΟ-Βόλος, στο ΟΣΦΠ-ΠΑΟ, στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και σε δύο ματς του Άρη. Η βλακεία -εκτός από ανίκητη- είναι πολύχρωμη. Δεν είναι δικαιολογία αυτό είναι η ωμη πραγματικότητα.

    Σου θυμίζω τέλος ότι η (όποια ΠΑΕ) ΑΕΚ έσωσε από απίστευτη τιμωρία τη Λάρισα στο 0-4 και τον ΠΑΟΚ στο 0-1.

    Όσο για το κάφρικο και δημαγωγικό "κάλπικο κυπέλλάκι" σου, έτσι είναι, αν έτσι νομίζεις.

    Jay Livingston

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Jay, προσωπικά έχω βαρεθεί να διαβάζω και να ακούω για τους λίγους ηλίθιους, που είναι οι κακοί, και τους πολλούς αγαθούς, που είναι οι καλοί. Την έννοια "συλλογική ευθύνη" θα την εισάγουμε ποτέ στη δημόσια κουβέντα σ'αυτή την τιγκαρισμένη από ανεύθυνους ανθρώπους χώρα; Μέσα από τα σπλάχνα των οπαδών της ΑΕΚ χθες, του ΠΑΟΚ προχθές, του Ολυμπιακού αντιπροχθές βγαίνουν όλοι αυτοί. Υπάρχει φρέσκο και πρόσφορο έδαφος για να ανθίσει το είδος τους στις μέρες μας. Αφού είσαστε τόσο πολλοί οι καλοί, πώς γίνεται ποτέ να μην μπορείτε να τους ελέγξετε αυτούς τους λίγους; Πώς γίνεται συνέχεια αυτοί να βγαίνουν στον αφρό;
    Δεν το αφήνεις λοιπόν το παραμυθάκι με το δράκο; Πιο ουσιαστικό και ωφέλιμο θα ήταν την επόμενη φορά που κάποιος δίπλα σου σηκώσει το οπλισμένο με πιστόλι για φωτοβολίδες χέρι του να του το κατεβάσεις φίλε.
    Και μη μου πεις κι εσύ τις βλακείες που γράφονται πάλι για την αστυνομία. Δεν μπορεί τη μία να του την πέφτεις γιατί βαράει τα κακόμοιρα τα παιδιά, να διαδηλώνεις για την απελευθέρωση των "αδερφιών" σου και από την άλλη να του την πέφτεις και γιατί δεν έσπασε στο ξύλο και δεν μπαγλάρωσε τους αλήτες. Αρκετά με αυτή την άθλια καραμέλα. Αυτό είναι ο απόλυτος ορισμός της υποκρισίας κύριε.
    Αλλά βέβαια δεν περιμένω τίποτα καλύτερο από αυτούς που ανέβασαν το ποταπό πανό για το "χαφιέ" Νικολαϊδη και που παρακαλάνε να τους πάρει ο Μελισσανίδης. Δε χρειάζεται τίποτα άλλο για να καταλάβει κανείς το ποιόν του σημερινού οπαδού της ΑΕΚ από αυτό και μόνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Μια διευκρίνιση: τα ποδοσφαιρικά παραδείγματα της Λάρισας και του ΠΑΟΚ τα αναφέρω ως απάντηση στα "κάνετε μαγκιές εκεί που σας παίρνει". Ας μην αναζητούν οι κάθε λογής Ατρόμητοι και οι ευκαιριακοί υπερασπιστές τους στο πρόσωπο της ΑΕΚ τους νταβατζήδες και τους δυνάστες του ελληνικού αθλητισμού. Και σε ότι αφορά τον Ηλυσιακό, αυτός βρήκε τη (σημερινή) ΑΕΚ μπόσικη και... έπραξε τα δέοντα. Αποθεώστε τον λοιπόν και παρασημοφορείστε τον σαν τους Μπέους και τους Ψωμιάδηδες στη μπάλα.

    Δεύτερη διευκρίνιση στο τελευταίο σχόλιο του ανώνυμου (1.20): Προφανώς, δεν επισκέπτεσαι (πλέον;) τα γήπεδα και φυσικά δε σε αδικώ. Την επόμενη φορά που θα το κάνεις, πήγαινε τρεις ώρες νωρίτερα και διάβασε εσύ όλα τα πανό, όπως θα έπρεπε να κάνουν οι αστυνομικοί και κατέβασε εσύ τα ανάρμοστα. Και αν τυχόν, ποτέ, η μοίρα το φέρει να βρεθείς δίπλα σε πολλούς ΗΛΙΘΙΟΥΣ της κερκίδας, κατεβάσε τους εσύ τα χέρια. Ρε φίλε, πώς να το κάνουμε, δεν είναι συνένοχοι οι 40χιλιάδες ΑΕΚτσήδες χθες. Γιατί εγώ που γιουχάρω τις μπούκες και χειροκροτώ τον αντίπαλο στην απονομή να είμαι συνένοχος και εσύ να είσαι ο μάγκας, ακίνητος και ασφαλής πίσω από το πληκτρολόγιο σου;

    Μια γενική τοποθέτηση τώρα: Ο αλαζονικός και απόλυτος τρόπος με τον οποίο εκφράζονται στον παρόντα χώρο οι περισσότεροι σχολιαστές με εκπλήσσει αρνητικά. Δύο μάλιστα μου είπαν πως σέβονται την ΑΕΚ, λες και τους το ζήτησα. Συγχαρητήρια! Πού να μην τη σέβονταν δηλαδή;

    Έχει, για παράδειγμα, τον νταλκά του ο Χαρίδημος και του την πέφτετε ομαδικώς, λιθοβολώντας τον ίδιο και την νεκροζώντανη ομάδα του. Και επειδή περιμένετε ότι θα του σπάσει ο τσαμπουκάς, στραβώνετε, γιατί εκείνος σας θυμίζει τα άπλυτα των... γιγάντων του αθλητισμού μας. Προσβάλλει τα ιερά και τα όσια μας. ΠΟΙΟΙ είστε εσείς κύριοι με τα υποκοριστικά σας, οι αδέκαστοι υπερασπιστές του μεγαλειώδους ελληνικού πρωταθλήματος; Και για να τελειώνουμε, η ΑΕΚ είναι, όντως, για κλάματα. Οι περισσότεροι (κρυφο)χουλιγκάνοι σχολιαστές εδώ μέσα, όμως, είναι για γέλια.

    Γιατί ρε μάγκες, απ' όσα διαβάζω εδώ, δε δικαιολογείται αυτή η στάση σας. Δεν έχω δει κάποιον ΑΕΚτσή εδώ, λόγου χάρη, να πουλάει ψευτομαγκιά, να καυχιέται για την εικόνα της σημερίνης ΑΕΚ ή να δικαιολογεί την καφρίλα κάποιων οπαδών (που σύμφωνα με εσάς είναι αποκλειστικό μας προνόμιο).

    Μια συμβουλή λοιπόν, αν θέλετε, όντως, να... σκοτώσετε τον πεθαμένη ΑΕΚ, να μην την υποτιμάτε με χαιρεκακία, αλλά πάψτε να ασχολείστε μαζί της. Τότε μόνο θα έχετε ελπίδα να τα καταφέρετε.

    Κλείνοντας, ας αναφωνήσουμε όλοι μαζί:
    ΖΗΤΩ ο 5στερος και ο Δημήτρης, ΖΗΤΩ ο θρύλος όλων μας, ΖΗΤΩ η ανεξάρτητη Θεσσαλονίκη και οι υπόλοιποι καλοπληρωτάδες και κυρίως ΖΗΤΩ ο πεντακάθαρος Ηλυσιακός. Φυσικά, ΖΗΤΩ και η υπέροχη Α1 στην οποία όλες οι ομάδες της Α2 και θέλουν και μπορούν να παίξουν επιτέλους. Δυστυχώς όμως βρίσκονται στο χολ κρατώντας τη μύτη τους, γιατί τους κλείνει την πόρτα το πτώμα που λέγεται ΑΕΚ.

    Σα δε ντρεπόμαστε λίγο....

    Jay Livingston

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. @Rodia Raskolnikov Ας μιλήσουμε για μπάσκετ....Αν τον θέλεις τόσο πολύ όσο φαίνεται στα γραπτά σου, φέρε το Δαμιανίδη να φέρω το Λιανό, θα τα βρούνε... να ησυχάσουμε κι εμείς.
    Μην ανησυχείς, απο το πρώην παίκτη που κάνει τον προπονητή , είναι καλύτερος, οπότε θα δεις κάποια διαφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Πολυκος
    προσωπικη αδυναμια.Οχι οτι θα χαλαγε κανεναν στον Αρη ο Σφαιροπουλος αλλα λεμε τωρα.Περι Σουμποτιτς δεν ομιλω οι μνημες ειναι νωπες.Γκορενς,Γιουρακ,Σκλαβος και παει λεγοντας.Κανονικα τοτε επρεπε να του παρουν την αδεια προπονητικης αλλα...
    Jay:Με εκπλησουν οι διαπιστωσεις σου.Η διαβαζουμε αλλα μπλογκ ειτε φορας παρωπιδες οταν διαβαζεις τα σχολια του Χαριδημου.Τελοσπαντων το κριμα ειναι πως γενικα οι σημερινοι αεκτζηδες βγαζουν μια μιζερια να το πω,κακομοιρια να το πω,οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται να το πω...Παμε να φυγουμε απο το θεμα της ΑΕΚ και ερχεται ο Jay και μας τη λεει για το επιπεδο των αναγνωστων-συγγραφεων του μπλογκ.Δεν σε υποχρεωνει κανεις ουτε σενα ουτε οποιονδηποτε αλλον να σαι δω οποτε αμα μας θεωρεις καφρους παρακαλω αδειασε μας τη γωνια.Και στην τελικη δεν ειμαστε μεις εδω οι εχθροι της ΑΕΚ.Εμεις μπασκετοφιλοι ειμαστε που αγαπαμε το μπασκετ,το θελουμε δυνατο και εχουμε οπως ειναι λογικο προτιμηση σε καποια ομαδα,η οποια ομως δεν μας κανει να εθελοτυφλουμε.Οι πραγματικοι εχθροι της ΑΕΚ ειναι οι οπαδοι της και η διοικηση της.Ευρυτερα η νοοτροπια του συλλογου.Α και δεν ντρεπομαι για τιποτα by the way

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ!!!!!!

    Χ Α Λ Α Ρ Ω Σ Τ Ε

    Έχω την αίσθηση ότι ως ένα βαθμό όλοι λέμε το ίδιο πράγμα.
    Πιστεύω ότι όλοι αγαπάμε το μπάσκετ εξίσου.
    Δεν πιστέυω ότι η ιστορία μίας ομάδας παίζει μπάσκετ.
    Για τα διάφορα τραγελαφικά του μπάσκετ (χρέη, αδικίες, ανευθυνότητες των ΓΓΑ-ΕΟΚ-ΕΣΑΚΕ, βία κτλ) πρέπει να μιλάμε και να τα καταδικάζουμε.
    Η ΑΕΚ και η κάθε ΑΕΚ πρέπει να είναι πρώτα σωστή και μετά να ζητάει να είναι σωστοί οι άλλοι.
    Θα προτιμούσα ως ΠΑΟΚτσης να πέσει ο ΠΑΟΚ και να ξεκινήσει καθαρός από χρέη και ο κάθε ΠΑΟΚ.
    Θα προτιμούσα με το παραμικρό που πέφτει στο γήπεδο να φεύγουν οι παίκτες.
    Θα προτιμούσα με το πρώτο υβριστικό σύνθημα να σταματάει ο αγώνας.
    Θα προτιμούσα να μην χρωστάνε οι ομάδες σε ολους τους παίκτες και όχι μόνο λεφτά.
    Θα προτιμούσα να υπάρχει μία αρχή να ελέγχει τις ομάδες και να εφαρμόζει κανονισμούς και όχι όποτε και όταν μας βολεύει.
    θα προτιμούσα όλοι στο blog να ρίχνατε τους οπαδισμούς και τους τόνους και να βλέπατε πέρα από τα πρασινοκοκκινοκιτρινομαυρα γυαλιά (σόρρυ αν ξέχασα κάποιο χρώμα).
    Θα προτιμούσα να μπορούσα να πάρω τον γιο μου και να πάω στο γήπεδο χωρίς να φοβάμαι για την σωματική μας ακεραιότητα και για το τί "γαλλικά" θα ακούσει το παιδί.
    Θα προτιμούσα να μην χρειαζόταν να γράψω αυτά τα λόγια στο καλύτερο (κατά την γνώμη μου)μπασκετικό blog.

    ΑΥΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Jay, εννοείται πως επισκέπτομαι σπάνια πλέον τα γήπεδα. Γιατί αν πάω στο γήπεδο θα το σηκώσω το χεράκι μου και θα το ανοίξω το στοματάκι μου όταν έρθω αντιμέτωπος με τον ηλίθιο που περιγράφεις (μυθικό πρόσωπο - ούτε ήρωας του Ντοστογιέφσκι να ήταν). Πιθανότατα θα έρθω και στα χέρια μαζί του. Αλλά πλέον μεγάλωσα για τέτοια, δεν είμαι νέος να βράζει το αίμα μου. Δε μου είναι τόσο εύκολο να πάω στο γήπεδο για να πλακωθώ με υπανθρώπους. Προστατεύω τον εαυτό μου, όπως και τόσοι άλλοι είμαι σίγουρος, προσπαθώντας να παρακολουθήσω πλεόν τα τεκταινόμενα από μία απόσταση. Προφανώς η ΑΕΚ δεν είχε ξανά φέτος τόσο κόσμο όσο το Σάββατο, άρα πήγαν πολλοί "ομοϊδεάτες" μου, κατά κάποιο τρόπο, ίσως και πρώτη φορά φέτος γήπεδο. Αλίμονο αν δεν είχαν την υγιή αντίδραση που είχαν βλέποντας όλα αυτά τα καφριλίκια να εκτυλίσσονται μπροστά τους. Δε θα είχαμε απολύτως καμία ελπίδα πια.
    Για τέλος θα σου πω γιατί ΔΕ ντρέπομαι που τα γράφω όλα αυτά, όπως με προτρέπεις στο τέλος του τελευταίου σου post. Γιατί, ενώ δεν είμαι ΑΕΚ, λόγω της φιλίας μου με ΑΕΚτζή έχω πάει πάμπολλες φορές στη Νέα Φιλαδέλφεια να δω την τρομερή ομάδα που είχε η ΑΕΚ τη δεκαετία του '90, γιατί απλά μου άρεσε η φοβερή ατμόσφαιρα που δημιουργούσαν οι τότε φίλαθλοί της και, φυσικά, η μπάλα που έπαιζε. Έχω πάει και σκεπαστή και 21 και επίσημα, παντού φίλε. Και σε μερικά ιστορικά παιχνίδια, όπως στο Champions League το 1994-95, με Μίλαν και Άγιαξ (όπου είχαν μπει περισσότεροι από όσους χωρούσε το γήπεδο και δεν ήθελε και πολύ να γίνει καμία τραγωδία, παρεμπιπτόντως) ή την πρώτη φορά που επέστρεψε ο Μπάγεβιτς ως προπονητής του Ολυμπιακού (μια βροχερή νύχτα, με την ΑΕΚ να χορεύει πάνω στη λασπουριά του τερέν). Όπως πήγαινα όλη τη χρονιά να δω την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ το 2002 που πήρε τελικά το πρωτάθλημα, επίσης γιατί έπαιζε πολύ ωραίο μπάσκετ και ήθελα σαν μπασκετικός να πάρει επιτέλους τον τίτλο ξανά αυτή η ιστορική ομάδα. Και γιατί έπαιζε εκεί ο συμπολίτης μου και για μια χρονιά συμπαίκτης μου στο εφηβικό του Ποσειδώνα Καλαμάτας, ο Νίκος Χατζής. Μέσα στην τότε Ευρωλίγκα, μέσα και στο πρωτάθλημα, μέσα και στους 3 τελικούς με Ολυμπιακό με αποκορύφωμα την έκσταση του 5ου σε ένα για πρώτη φορά γεμάτο για την μπασκετική ΑΕΚ ΟΑΚΑ.
    Μη μου γράφεις εμένα λοιπόν σα δε ντρεπόμαστε. Εσείς σα δε ντρεπόσαστε που έχετε καταντήσει από τους καλύτερους φιλάθλους στην Ελλάδα να είσαστε πλέον οι χειρότεροι. Και να τραβάτε μαζί σας στο βυθό και τις ούτως ή άλλως χιλιοταλαιπωρημένες ομάδες σας σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο. Δε σέβεστε ούτε τους εαυτούς σας πλέον - πόσο μάλλον την ιστορία σας ως συνεχιστές του καλού ονόματος του "Αεκτζή φιλάθλου", όπως σας το παρέδωσαν οι προηγούμενες γενιές.

    Γιάννης Κατσιλιέρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. sorry αλλά επειδή βαριέμαι να τα διαβάσω όλα τα σχόλια παραπάνω, μπορεί κάποιος να μας ενημερώσει ποιος βγήκε χειρότερος από όσους συναγωνιστές άφησαν/ αντάλλαξαν μηνύματα παραπάνω?
    Ευχαριστώ
    ο γνωστός-άγνωστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Η ΑΕΚ και η κάθε ΑΕΚ πρέπει να είναι πρώτα σωστή και μετά να ζητάει να είναι σωστοί οι άλλοι.

    Μα'στα..
    Να υποθέσω πως είναι αποδεκτό να μπουκάρει κλέφτης σε σπίτι κάποιου που έχει κάνει ανακριβή φορολογική δήλωση ή χρωστάει στην εφορία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Σε λιγο θα μας την πουν και απο πανω, επειδη σεβομαστε τα μεγεθη αλλα οχι τις λαμογιες. Ε, ρε κατακαημενη ΑΕΚ, ετσι πως εμπλεξες να δουμε ποιος θα ξεμπλεξει. Καθιστε να ξεφτιλιζεστε μονοι σας, δικια σας ομαδα ειναι, ο,τι θελετε καντε την.

    Προς πολυκο και Ροντια: για σταθειτε ρε νοματαιοι,τον Μπαρτζωκα τον ρωτησε κανενας αμα θελει να πεσει στον λακο με τα αγγουρια? Καιοι δυο ξεχνατε κατι πολυ βασικο: στην κατασταση που ηταν ο Αρης μονο Σουμποτιτς η κανας Λιναρδος (ωχ,Παναιαμ) θα ερχοταν. Πολυ φοβαμαι οτι το θεμα ειναι καθαρα διοικητικο. Ο Δαμιανιδης εχει κουραστει? Εχει βαρεθει? Τον χτυπησε κανας γεροντοερωτας? Παντως ετσι οπως χειριζεται την ομαδα εχει ξενερωσει ο κοσμος, δεν μιλαμε για αστεια πραγματα οπως χορηγοι, τηλεοπτικα, οι επιλογες παικτων ειναι τουλαχιστον αστοχες και γενικα καθε χρονο το επαρατο στιγμα του ρουλη ερχεται ολο και πιο απειλητικα. Δυστυχως σε αντιθεση με την μπαλα, το μπασκετ κατανησε μπασκετακι και αρχιζω να πιστευω οτι η επομενη γενια αρειανων θα εχει το μπασκετ παρεργο. Να σαι καλα Γιαννη Δαμιανιδη, που οσα καλα μου εκανες, τοσο κακο μου κανεις μου κανεις τωρα.

    Και επειδη φαγωθηκατε με τους προπονητες, εγω θελω Γκεκο. Εδω στην ΑΕΚ εβαλε μια σειρα, σε μας δεν θα μπορεσει να κανει κατι? Και ο Σακοτα θα ηταν μια καλη λυση, αλλα τωρα χαμενες κουβεντες. Παμε να μας καθαρισει η Saint Thomas BC,μπας και γλυτωσουμε την ξεφτιλα μετον ΠΑΟΚ. Κοιτα που καταντησαμε ρε φιλε, εμεις που μερικα χρονια πριν κοντεψαμε να παμε τελικο Α1 (στην τουαλετα να παθαινεις εμπλοκη,Σχορτσιανιτη Σοφοκλη) και τωρα γιναμε τζανετακοι της Α1. Αααααχ, Κουλα πολυ κ@^@5παιδο ο Γιαννης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Υπερβολικος εισαι ρε Τομμυ σε εχει παρει απο κατω.Δεν ειναι και σε τοσο ασχημη κατασταση ο Αρης.Δλδ τι καλυτερο ειναι ο Πανιωνιος ας πουμε?Απλα οι λαθος καλοκαιρινες επιλογες σε προπονητες τα τελευταια χρονια εχουν οδηγησει σε ανορθοδοξα χτισιματα.Δλδ αν ειχε ξεκινησει περσι ο Μπλατ αντι του Ματζον πιστευεις πως δεν θα βγαινατε Ευρωλιγκα?θα το βρειτε το δρομο σας.Λιγο πιο σωστες επιλογες χρειαζεστε και οχι αλλες κινησεις του ποδαριου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. @ haridimos
    enw einai swsto na mhn timwreitai o forofygas epeidh den exei (h ,estw, den prokeitai na) syllhf8ei o klefths?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Αν είναι ΑΕΚτζής ο φοροφυγάς πρέπει να τιμωρείται παραδειγματικά . Αν δεν είναι όχι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. @ haridhmos
    isws na exeis dikio, oson afora palia paradeigmata (prin to prwta8lhma tou 2002) pou an ta ek8eiaseis den 8a exw na antita3w kati ousiastiko. exw 3anapei omws oti proswpika toulaxiston vlepw paradeigmatikh anoxh kai oxi timwria, ta teleutaia xronia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Χωρίς πλάκα. Αν αυτός ο γίγαντας ο Jay συνεχίσει έτσι θα με κάνει να συμπαθήσω την αχώνευτη ομάδα του. Jay's FAN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Πλακα πλακα...σημερα εβαλα νεο προφιλ κοουτς στο φουτμπολ μανατζερ και πηρα ΑΕΚ...με συγκινησε ο Ξανθοπουλος της μπασκετικης ΑΕΚ...ειναι πολλα τα λεφτα(που χρωσταμε)Μπαμπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Μας συνεπήρε το θέμα ανάμεσα στον Ηλυσιακό και την ΑΕΚ. Η κόντρα σας στο blog ποιανού η ομάδα έκανε το λιγότερο κακό στο άθλημα ή ποιος είναι ο περισσότερο αδικημένος και είχε δικαίωμα να σκούζει και να ζητά δικαίωση. Όμως τα τραγελαφικά στο ελληνικό μπάσκετ συνεχίζονται. Διάβασα σε διάφορα sites πως ο πατέρας του Ταπούτου βγήκε και έκραξε τον Σούμποτιτς πως αδικεί τον γιο του, πως είναι εμπαθής απέναντι του και ότι θέλει το κακό του. Ότι ο Σούμποτιτς έκανε τον γιό του να καταρρεύσει ψυχολογικά το παιδί του και να ξεσπάσεο σε κλάματα επειδή είναι μέλος της super 3. Το καημένο το ανήλικο, το μάλωσε ο προπονητής και βγήκε να το προστατεύσει ο μπαμπάς του. Μέτα βγήκε ο ίδιος ο ταπούτος να βγάλει ψεύτη τον πατέρα του και να ταχθεί υπέρ του προπονητή του. Καλά εκεί στον Άρη έχουν ξεφύγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Α!Διάβσα και ότι ο Άρης θα καταθέσει ένσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Εγω λυπαμαι για εναν επιπλεον λογο για το οτι ο Αρης δεν περασε στα ημιτελικα.Ηλπιζα να παιξει με μας και να δουμε Ιβκοβιτς-Σουμποτιτς...memories...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. (Με την ελπίδα ότι αυτό θα είναι το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ μου ποστ επί του άρθρου).

    Αγαπητοί, αν ήθελα να καφρίσω, θα βρισκόμουν αλλού. Αποφάσισα να γράψω εδώ, γιατί πίστευω πως η αγάπη όλων μας για το μπάσκετ ξεπερνά τις παιδικές ασθένειες. Λάθος μου. Και λάθος μου διπλό, γιατί δεν μπήκα με κατεβασμένα παντελόνια, ζητώντας ταπεινά συγχώρεση για όλα.

    Είναι κακό που ήθελα να ακουστεί και μια διαφορετική γνώμη; Από την άλλη πλευρά, εκείνων που αγαπούν μεν την ομάδα τους, αλλά δεν έχουν τσακωθεί με την κοινή λογική. Ανθρώπων που δε γίνεται να αυτομαστιγώνονται και να λιθοβολούνται εφ όρου ζωής για όλα τα δεινά της ομάδας τους και του ελληνικού αθλητισμού. Είμαι βλαξ που βλέπω άκρατη εμπάθεια και χαιρεκακία από τους περισσότερους εδώ μέσα εναντίον της ΑΕΚ; Είμαι, θα πείτε. Από πού προκύπτει κύριοι ότι δεν αναγνωρίζω τα κωμικοτραγικά προβλήματα της ομάδας μου; Δεν τοποθετήθηκα τουλάχιστον 3 φορές επί του θέματος; Ή μήπως αρνήθηκα να πω τη γνώμη μου για οποιοδήποτε πρόβλημα θα βάζατε εσείς στο τραπέζι; Επειδή δε συμφωνώ επακριβώς για το ποιες είναι οι ρίζες του κακού, πρέπει να ντρέπομαι;

    Συγγνώμη ρε tommygun, η ομάδα σου έχει τις δικές της σκοτούρες και στο τελευταίο σου κείμενο ξεκινάς για ΠΟΛΛΟΣΤΗ φορά με την "κατακαημένη ΑΕΚ", την οποία όμως -αλοίμονο-σέβεσαι. Τι περιμένεις να σου πω; Γειασάν του μάγκα; Αν αυτό γίνεται εδώ, στα οπαδικά φόρουμ τι θα πρέπει να γίνεται; Παρεμπιμπτόντως, πάρε το Μηνά και θα δεις χαϊρι σαν τον Πανιώνιο και την ΑΕΚ... Και σε σένα ρε Rodia τι άλλο να πω πια; Αφού δεν θες να καταλάβεις, εκτός και αν δεν μπορείς, θα στην αδειάσει τη γωνιά ο Ξανθόπουλος. Μείνε εσύ λοιπόν ευτυχής κόκκορας στο βασίλειο της μιζέριας μαζί με τον άλλο φίλο, σαν τους γέρους του Μάπετ Σόου και τον Αλέφαντο, να λέτε πικραμένοι τα δικά σας για τις Κούλες και τους Δούρους. Δεν κουραστήκατε; Αφού η ευγένεια σημαίνει κακομοιριά, φταίω εγώ που κρατιέμαι και δεν σου απαντάω επιτέλους όπως πραγματικά σου αξίζει.

    Μ' εσένα Γιάννη, προφανώς, όποιος δε συμφωνεί, είναι συνυπεύθυνος της κατάντιας και στηρίζει την ανοησία και την αλητεία. Σε μερικά από αυτά που λες συμφωνώ, στα περισσότερα όμως σε θεωρώ απόλυτο και ακραίο, γιατί, συνδυάζοντας τα ασυνδύαστα, βγάζεις δικά σου συμπεράσματα. Πώς να σου αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας; Τι συζήτηση να κάνω μαζί σου όταν εσύ βάζεις τα ποδοσφαιρικά στην κουβέντα και μάλιστα με γκεμπελίστικο τρόπο ("κάλπικο κυπελλάκι"); Μπράβο σου που εσύ θα τα έβαζες με τους (παρ)άφρονες της κερκίδας, γιατί είσαι λεβέντης που ρίχνει φάπες, και ντροπή στους συνυπεύθυνους 40χιλιάδες ΑΕΚτσήδες, που δεν εμπόδισαν τους Ούνους. Μπράβο σου και για όσα έχεις ζήσει με την ομάδα του φίλου σου (κρατούσες και εσύ πεντοχίλιαρα με την φάτσα του Ντούσαν ή τότε δεν ήταν αλλοτριωμένοι οι οπαδοί;). Μπράβο σου και για το συμπαίκτη Χατζή, πρώην μέλος του ΟΣΦΠ και διαχειριστή του πακέτου των μετοχών που εκχώρησε ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ ο Δελημπαλταδάκης στον ΗλυσιαΑΕΚάρα Γαμπιεράκη (κακιούλες για τον πρώην αρχηγό, που μας κάνει τηλεοπτικά μαθήματα για το καλό της ΑΕΚ στη χειρότερη μέρα της μπασκετικής μας ζωής. Εννοείται ότι δεν ευθύνεται αυτός για τα χάλια μας, αλλά... άσε μας ρε Νικόλα στον θρήνο μας).

    Τέλος πάντων, δε ζήτησα να συμφωνήσουμε με κανέναν, ούτε φιλίες. Και με τον Κώστα δε συμφώνησα σε πολλά, το ίδιο ίσχυει και με τον badanaman. Και οι δύο τους όμως ήταν, αν μη τι άλλο, καλοπροαίρετοι. Άντε, χώστε τα τώρα κι άλλη μία δόση στην κουρούνα, αφού παίρνει το μέρος του δικαστή, δηλαδή του... Μπαμπάρα (πόσο σας ενοχλεί τελικά που ένας αποτυχημένος παράγοντας ξεβρακώνει την Α1 σας;). Φινίτο. Για όσους δεν έχουν μάθει να σέβονται, δεν έχω παρά να ευχηθώ καλή τύχη στη ζωή τους. Και αν είναι να πάρετε τόση χαρά, ας μείνει δια παντώς εκτός Α1 η Κούλα, μπας και αποδοθεί επιτέλους δικαιοσύνη σε αυτήν τη χώρα. Τρόμαρά σας, εδώ ο κόσμος καίγεται, εσείς το χαβά σας.

    Jay Livingston

    ΥΓ. Ζητώ συγγνώμη και κατανόηση από τους τρίτους που τους έχουμε ζαλίσει τα ούμπαλα. Λυπάμαι για τον πολύτιμο χρόνο που ξοδέψαμε όλοι μας. Ας κρατήσουν οι άλλοι την τελευταία λέξη. Εις το επανιδείν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ποια ευγενεια μωρε φαντασου να σουνα και αγενης λεω γω.Για απαντα οπως μου αξιζει να γελασουμε.Οχι να τελειωνουμε γιατι πραγματικα μας εχετε ζαλισει τα ουμπαλα.Παμε να αλλαξουμε θεμα και να σου εκει παλι να τραβατε την προσοχη.Το ποιον εμενα και καποιων αλλων που κατονομασες ειναι γνωστο στα τοσα χρονια που ειμαστε ενεργα μελη του μπλογκ αυτου.Και μας ερχεσαι τωρα εσυ ενας τυχαιος αεκτζης οπως και ο αλλος και μας τη λες γιατι τολμαμε να πουμε τα πραγματα με το ονομα τους.Εχεις πλακωθει και συ και ο αλλος ηδη με τα μισα μελη εδω μεσα.Ειναι ολοι καφροι ε?Ασε μας ρε φιλε και τραβα σε κανα ιστοτοπο της Οριτζιναλ να κλαψεις και να μιζεριασεις με την ησυχια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Με εχει παρει απο κατω, γιατι βλεπω μια ασοβαρη ομαδα και την διοικηση της να ειναι τρικυμια εν κρανιω. Οταν φωναζαμε για τις αλλαγες ξενων,δεν υπηρχαν λεφτα. Τωρα ξαφνικα βρεθηκαν και αλλαζουμε τους ξενους σαν βρακια, οποτε η χημεια εχει παει για βρουβες. Χτυπιομασταν να φυγει ο γκαρσον και εφυγε, αλλα αφου χαθηκε ο στοχος της ευρωπης. Και εφυγε κιολας αργοπορημενα, οχι επειδη δεν μπορουσαμε να λυσουμε το συμβολαιο του, αλλα επειδη ο Δαμιανιδης τον πιστευε. Δεν μιλαω που ετοιμαζομαστε να καψουμε τον Χρυσικοπουλο, δεν μιλαω που εχουν γινει συμβολαια σε παικτες-γλαστρες. Ε,που να βρω διαθεση?

    Θα κανω και ενα σχολιο για τον Ταπουτο αυριο. Σημερα με εχει τελειωσει ο ωμος μου στον πονο και παραδινομαι.

    ΥΓ: Που να σε πιασω αχινε και μην με αγκυλωσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ν'αγιάσει το στόμα, δηλαδή η πένα, με λίγα λόγια το πληκτρολόγιο του Rodia Raskolnikov. Απόλυτα με καλύπτει προσωπικά η τελευταία απάντησή του στον έξαλλο Jay Livingston. Εδώ αμφισβήτησε το ποιόν των φιλάθλων της ... ίδιας της ομάδας του πριν 15 χρόνια (και φυσικά δεν κούναγα πεντοχίλιαρα ρε κακομοίρη στον Μπάγεβιτς. Πλάκα μου κάνεις;) μόνο και μόνο για να ενισχύσει κάποιο από τα ανύπαρκτα επιχειρήματά του. Ο χαρακτηριστικός ΑΕΚτζής της εποχής μας που τρώγεται κυριολεκτικά με τα ρούχα του. Μάλλον πρέπει να έχει τσακωθεί και με τον εαυτό του το παλικάρι. Καλά, υπάρχει κανένας ή οτιδήποτε για το οποίο να έχεις να πεις ένα καλό λόγο ρε άνθρωπε;
    Φυσικά και εκλαμβάνεις χαιρεκακία εδώ μέσα για την κατάντια της ΑΕΚ. Όχι για την ίδια την ΑΕΚ όμως, πίσω από την οποία προσπαθείς να κρυφτείς. Για τύπους σαν κι εσένα είναι η χαιρεκακία που έχουν κάνει την εικόνα του οπάδου της ΑΕΚ αποκρουστική στους φιλάθλους όλων των άλλων χρωματικών αποχρώσεων.
    Καλά λέει ο Rodia. Πήγαινε στα site των συνοδοιπόρων και ομοϊδεατών σου να κλαφτείς γιατί "τα εχουν βάλει όλοι μαζί σας" και "έχει συνομωτήσει το σύμπαν εναντίον σας". Άντε γιατί εσύ σκας και γάιδαρο άνθρωπέ μου.

    Γιάννης Κατσιλιέρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Ανάψτε μια λαμπάδα αύριο στη χάρη της Αγίας Ειρήνης της μεγαλομάρτυρος να δικαιωθεί ο σεπτός Ηλυσιακός στο ΑΣΕΑΔ ώστε να ηρεμήσετε επιτέλους και να αδειάσει το καθαρό μπάσκετ από τη λεπρή Α.Ε.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Βρε Κουρουνα σε παρακαλω αν μπορεις κανε κατι να τους διωξεις τους 2 γρουσουζηδες δεν παλευεται με τπτ η γκρινια και η μιζερια τους σε λιγο τα ουμπαλα μου θα μπορουν να χρησιμοποιηθουν ως μπαλες του τελικου της Α1...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Συνεχεια εκ του προηγουμενου σχολιου μου προς εσενα Ροντια, διοτι ασχολεισαι μετα αλλοτρια και δεν ανεγνωσες το ποστ μου.

    Ο πατερας Ταπουτος και ο πατερας Χουτος εαν δεν ειναι κολλητοι, θα επρεπε να γινουν. Μονο αυτοι οι δυο καταφεραν με τοσο ζηλο και αγαπη να γεμισουν σκατα τα μυαλα των κανακαρηδων τους, με αποτελεσμα αντι για καριερα να καταντησουν ανεκδοτο. Βεβαια για καποιους που ξερουν τον Ταπουτο απο τοτε που αγωνιζοταν στον Αχιλλεα Τριανδριας, δεν πιστευω να αποτελεσε και ιδιαιτερη εκπληξη η εξελιξη του. Παντως πλεον με το ιδιαιτερα χαμηλο βαθμο ανταγωνιστικοτητας του ελληνικου πρωταθληματος, παραμενει χρησιμη μοναδα, αλλα το τραινο περασε και δεν σταματησε.

    Επισης καποτε πρεπει να σταματησει η σαχλαμαρα με τις ενστασεις. Η ενσταση σημαινει οτι αδικηθηκες καταφωρα και διαμαρτυρεσαι. Οχι οτι εισαι ανικανος να στησεις μια ομαδα και κλαιγεσαι, μπας και γλυτωσεις το γιαουρτωμα.

    Εμενα παντως Ροντια και να με πεις ρουλη δεν θα διαμαρτυρηθω. Προς τα εκει βαδιζουμε ολοταχως.

    ΥΓ: Φτανει πια με την ΑΕΚ. Μπορει να συνεχισει να γυριζει η γη? Ευχαριστω.

    ΥΓ2: Ιβκοβιτς εναντιον Σουμποτιτς, αυτα ειναι υλικα για να στηθει μια κωμωδια που θα την ζηλευε και ο Ζουγανελης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Διαβασα το σχολιο σου απλα δεν ειχα κατι να σχολιασω.Ο Ταπουτος ειναι ενας συνηθισμενος νεοπλουτος.Ενα παιδι οταν βγαζει απο μικρο χρηματα μπορει ειτε να μεινει σε αυτα ειτε να θελει και αλλα και να χει το φιλοτιμο να αποδειξει πως αξιζει τα λεφτα του.Μαλλον στην περιπτωση του εγινε το πρωτο.Ουτε το πρωτο χαμενο ταλεντο ειναι ουτε το τελευταιο.Ρουλη δεν θα πω τον Αρη γιατι οπως εχω ξαναπει εχω μια ιδιαιτερη συμπαθεια προς εκεινον ως μπασκετικο σωματειο ανεξαρτητως της αγωνιστικης του καταστασης.Θεωρω πως οι φιλαθλοι του εχουν μπασκετικη νοοτροπια και αγαπανε χωρις ορους την ομαδα τους.Αποδειξη πως εχουν γινει ελαχιστες φορες εκτροπα στο Αλεξανδρειο τα τελευταια χρονια.Εξαλλου εχω ματαπει εχω βιωσει το μεγαλειο του συλλογου και την αξιοπρεπεια του σε δυσκολες στιγμες σε ποδοσφαιρο και μπασκετ
    ΥΓ:Α δεν μπορεσα να κρατηθω και το αφιερωνω εξαιρετικα...http://youtu.be/LeAS39JD-4c

    ΑπάντησηΔιαγραφή