Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Οι νικητές του διαγωνισμού

Μετά από κλήρωση που έγινε στο περιοδικό πριν από λίγο (φέραμε ένα παιδάκι και τράβαγε από κεσεδάκι γιαουρτιού, όπως κάνει τις κληρώσεις διαιτητών ο Συμεωνίδης) αναδείχθηκαν οι νικητές που κερδίζουν δωρεάν το παιχνίδι International Basketball Manager.
Είναι οι Νίκος Γκέγκας, Πολύδωρος Μπουσέας, Δημήτρης Βολτέρας και Παναγιώτης Γουρδούμπας.
Παρακαλούνται άπαντες να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του περιοδικού (πρωινές ώρες που είμαστε εκεί και όχι όταν το θυμηθούν) στο τηλέφωνο 210-7712400 για να πάρουν τους κωδικούς με τους οποίους θα κάνουν download το παιχνίδι της Ευρωλίγκα και θα το έχουν στο σκληρό τους δίσκο για να παίζουν όποτε γουστάρουν.
Ευχαριστώ και για τον κόπο μου να τα γράψω όλα αυτά πληρώνομαι και σε είδος. Στείλτε κανένα τενεκέ λάδι, κανένα κοψίδι όλα καλοδεχούμενα λόγω κρίσης.

6 σχόλια:

  1. Λεει τιποτα το game η σαν τα προηγουμενα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ροντια, δεν με ακους και με στεναχωρεις. Σου ειχα πει πριν αρκετο καιρο για το παιχνιδακιον. Εγω προσωπικα το εχω βρει αρκετα καλο, που αξιζει και με το παραπανω τα λεφτα του. Ας ειναι καλα βεβαια και ενας φιλαρακος μου, και τωρα αναμενεται να καρβουνιαστω. Το προτεινω ανεπιφυλακτα.

    Α2_Basket, εκτος απο το World Basketball Manager, εχει βρει τιποτα αλλο σε τετοιο στυλ? Αν ναι, ποια ειναι η αποψη σου?

    ΥΓ: Απομενει να παρω και το manager για την Formula 1 και να δω ποια αθληματα απεμειναν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ως παίκτης παιχνιδιών manager για πάνω από μία δεκαετία, θεωρώ πως οι προσπάθειες για μπάσκετ είναι απλά... αστείες. Τώρα αν θες να σου συγκρίνω το τελευταίο μάνατζερ με όλα τα προηγούμενα σίγουρα είναι πολλά στάδια πιο μπροστά. Δυστυχώς όμως αν βαριέσαι τις διοικητικές δουλειές (εισιτήρια, χορηγοί κτλ) τότε ακόμα και με τα sim του 2Κ και ΝΒΑ Live θα είσαι μια χαρά...
    Δεν ξέρω αν σε διαφώτισα... Πάντως πέρα από την γκρίνια (μου) η φετινή έκδοση είναι πάρα πολύ καλύτερη από τις προηγούμενες και αξίζει να τη δοκιμάσεις. Βέβαια (όχι FM, αλλά) ChampionshipManager (της προηγούμενης δεκαετίας) δεν είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κλαιω απο τα νευρα μου, ετοιμαζομαι να ισοπεδωσω το δωματι μου οπως οι Σερβοι το Βουκοβαρ, θελω να ουρλιαξω και να κατεβω να πλακωσω τον ΜΑΤατζη που μενει τρια στενα παραπανω! Τα νευρα μου!

    Παιζω για τριτη φορα το ΙΒΜ και απο κολλημα παιζω German Bundesliga. Την παιζω κυριως λογω βαθμου δυσκολιας αφου μπορεις να εχεις μεχρι και εννεα ξενους, υπο τον ορο να εχεις μεσα στο ροστερ σου τρεις γηγενεις. Και τις τρεις φορες ομως οταν φτανει η κληρωση του γερμανικου κυπελλου, κολλαει το παιχνιδι. Εχει κανεις καμια ιδεα που οφειλεται αυτο και πως λυνεται? Υποψιν και ο πισης μου ειναι τουρμπο και το παιχνιδι οριτζιναλ.

    Απο ποιο 2Κ και μετα, γιατι δεν νομιζω οτι το 08 που εχω παιξει ειχε τετοια ρυθμιση. Η μηπως κανω λαθος?

    Κατα τα αλλα, το ποδοσφαιρικο μανατζερ ειναι αχτυπητο, ειδικα το FM 11. Κακα τα ψεμματα, απο την στιγμη που υπαρχει μεγαλυτερο κοινο που θα αγορασει και θα προωθησει το προιον, δεν μπορουμε να εχουμε και πολλες απαιτησεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σχεδόν σε όλα πίσω η πορτοκαλί...ακόμη και στα virtual.Ρε γαμώτο μπελλά μου!

    Mόνο subbuteo και football manager από την ασπρόμαυρη,για να επικρατήσει η πορτοκαλί,χαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή