Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Τεύχος 237+ Α1 year book

Αργήσαμε λίγο αλλά η αλήθεια είναι ότι τον είχαμε έτοιμο και...περιμέναμε (εδώ ολόκληρος ΕΣΑΚΕ και κυκλοφορεί τον οδηγό του τα....Χριστούγεννα). Μαζί, λοιπόν με το τεύχος 237 (σε ένα μεγάλο μέρος του τιράζ και όχι σε ολόκληρο για λόγους που ήδη έχουν εξηγηθεί) στα περίπτερα αύριο θα βρίσκεται και το ετήσιο year book της Α1 με την υπογραφή της συντακτικής ομάδας του περιοδικού και την αυστηρή επιμέλεια του αρχισυντάκτη μας Πανορμίτη Κωνσταντινίδη και του number maniac Σπύρου Βασιλείου.
Το περιοδικό που....συνοδεύει τον οδηγό περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα εξής:
- Αφιέρωμα στους Αφρικάνους που έχουν παίξει στην Α1 με αφορμή και αιτία την παρουσία του Ρομέιν Σάτο στον Παναθηναϊκό-
- Μια πληρέστατη έρευνα που αμφβάλλουμε αν θα απασχολήσει τους αρμόδιους. Μαζέψαμε στοιχεία και λεπτομέρειες για τον τρόπο διεξαγωγής των Ευρωπαϊκών Α2. Στις περισσότερες προηγμένες μπασκετικές χώρες όπως θα δείτε έχουν λύσει προβλήματα που στην Ελλάδα χρονίζουν.
- Αφιέρωμα στις ειδικές κόντρες του επερχόμενου μεγάλου ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Γκρέι και Τάκερ ξαναβρίσκονται αλλά στη Θεσσαλονίκη ενώ στην κόντρα δεσπόζει οι αδελφοί Δέδα.
- Μια εξαιρετική συνέντευξη του Περικλή Δορκοφίκη, MVP της πρώτης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος.
- Μαζί με το ΝΒΑ άρχισαν και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις. Ο Χάρης Γεωργούλας ανακάλυψε τους παίκτες που είναι η χαρά του τηλεθεατή! Players fun to watch όπως λένε και στο χωριό μου.
- Μια και είπαμε για...χωριό ο Γιάννης Ψαράκης πάντοτε επίκαιρος καταπιάνεται με το Τουρκικό πρωτάθλημα και φυσικά την επικείμενη έλευση του Αλεν Αιβερσον στη Μπεσίκτας.
- Αν δεν φτάνουν όλα αυτά η κυρία Χαλικιά- Παταβούκα με μια σπέσιαλ φωτογράφιση δίνει το γυναικείο στοιχείο του περιοδικού.
Tip για βιαστικούς επειδή τα καλά τα κρατάω για το τέλος. Η Κουρούνα (δηλαδή η αφεντιά μου, έχω γίνει....Ναπολέων και μιλάω πλέον σε τρίτο πρόσωπο) αποκαλύπτει στην έγκυρη στήλη της ανάμεσα σε διάφορα κραξίματα ποιός είναι το πρώτο φαβορί για να καθίσει στον πάγκο της εθνικής ομάδας. Καταναλώστε άφοβα στο συγκεκριμένο τεύχος δεν υπάρχει ημερομηνία λήξης!

101 σχόλια:

  1. Πάω σε λίγο στην πρώτη προπόνηση Μπαρτζώκα στο Αρτάκης. Καλορίζικος.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O opoios Paniwnios gia mena pleon einai prwto favori gia 3os.Den xerw omws an o 3os vgainei pia Eyrwliga

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. rodia με ποιον να βγει ο πανιωνιος τριτος??προπονητη μονο εχει και το βουγιανιτς μεχρι να τον προδωσουν τα γονατα του.....
    Αρης η Παοκ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο "Αθηναίος" σου έκανε την πρώτη πατάτα άμα τη εμφανίσει. Από πού κι ως πού ο Καρατζάς (κόουτς του Νεοπεντελικού φέτος) βοηθός του Βουρτζούμη που πήρε προαγωγή; Ο άνθρωπος ήταν σε άλλη ομάδα πέρσι... Όσο για το αν θα έχουμε τα περσινά... Νοεμβριανά, δεν παίρνω κι όρκο, πάντως ο Καρατζάς μάλλον ασφαλής αισθάνεται αφού η ομάδα είναι μέσα στους στόχους της (πεντάδα και πλέι-οφ). Με λένε Βασίλη και μάλλον... με ξέρεις, αγαπητή μου Κουρούνα. Ψάξε και θα το βρεις... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μ' αρέσει Βασίλη μου να είναι...ανακριβής. Δεν θα μου φάει την καλή φήμη. Ελπίζω να συνεχίσει μόνο να γράφει, όχι για το σχόλιο που κάνεις, αλλά για τα κέφια του. Εκτός αν εννοούσε κάτι άλλο γιατί δεν είναι και επαγγελματίας της γραφής. Το θέμα δεν είναι αν σε ξέρω εγώ αλλά αν με ξέρεις εσύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κουρούνα, λίγο πρόλαβα να ξεφυλλίσω περιοδικό και οδηγό Α1. Μία πρώτη ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ παράληψη: Πού είναι το προφίλ του Λάζαρου Παπαδόπουλου στον Π.Α.Ο.Κ.???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Rodia, εαν ο Πανιωνιος βγει τριτος, θα ασχοληθω αποκλειστικα με το γυναικειο μπασκετ του Αρη και ποτε πια με την αντρικη ομαδα. Ενταξει, ειπαμε ο Αρης δεν εχει πενταρι, αλλα την υπολοιπη ομαδα την εχει τουλαχιστον. Καλο το πειραμα του Πανιωνιου με το ελληνομαζεμα αλλα οι ξενοι του ειναι για τους καρχαριες και τα κενα του ψιλοτρανταχτα.

    Η προετοιμασια για το ντερμπυ του Σαββατου Αρης - ΠΑΟΚ ξεκινησε: 2 πακετα JPS Κοκκινα (ενα για καθε ημιχρονο), Hexalen για να μην κλεισει ο λαιμος την επομενη μερα, τηλεφωνο τα καρντασια για σουβλακομαχιες, σεβαστο ποσο στην ακρη για τις προαναφερομενες σουβλακομαχιες+ ταξι, γιατι λογικα δεν θα βλεπουμε που θα παταμε μετα, αντε να δουμε τι θα κανουμε.

    Παντως περα απο τον χαβαλε, πολυ φοβαμαι οτι θα μας γυρισει μπουμεραγκ η καθυστερηση να βρουμε τουλαχιστον εναν καλο ψηλο. Ειναι που ειναι ενα σακι σκατα ο Ντανστον, θα ειναι και ανορεχτος, κλαφτα. Αλλα ετσι ειναι, οταν βαφει τις μποτες ο Αη Βασιλης και συ ακομη ψαχνεις να βρεις ψηλο, αυτα θα εχεις. Κοιτα ρε φιλε που θα γινει ο γυψινος ηρωας κιολας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κουρούνα ξέρεις τίποτα για τον ποιόν παίρνει ο ΠΑΟΚ αντί του Σιμς; Ακούγεται ότι έχει βρεθεί ο εκλεκτός.

    Νίκος-ΠΑΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Tha doume den einai toso xalia o Paniwnios kai exei polla Ellinopoula.Sarikopoulos(o monadikos ellinas pitsirikas psilos me prooptikes),o Iwannou o opoios exei polly taledo kai perimwnw na dw tn proodo tou,to Vladimir pou ama doulepsei kai dynamwsei tha ginei paiktaras.Exei epishs enan apo tous kaliterous ellines proponites kai anerxomenous kai oxi agxos.Ebas periptwsei an ta kataferei Tommy kai Kourouna tha grapsete sto telos tis xronias ekato fores <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ Νίκος-ΠΑΟΚ
    Ο ΠΑΟΚ πήρε τον Ντοζίερ που πέρυσι έπαιζε στον Κολοσσό. Καλός παίκτης αλλά δεν είδα πουθενά να αναφέρεται πως έσπασε το πόδι του στις προπονήσεις των Χιτ τον Ιούνιο και προέρχεται από 3-4 μήνες αποχής. Ρίσκο η απόκτησή του...

    @ kourouna
    Το τιμ της Κύπρου είναι πολύ δυνατό! Κύπριοι, Έλληνες, Ισραηλινοί, Ισραηλινοί και Αμερικανοί ταυτόχρονα, χαμός γίνεται... Λες να "ψωνίσει" από εκεί τελικά προπονητή ο μπάρμπα-Γιώργος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος
    Σωστή παρατήρηση...Οταν ολοκληρωνόταν ο οδηγός είχε μόλις ανακοινώσει ότι εγκαταλείπει την ομάδα. Δύο ημέρες αργότερα που τα ξαναβρήκαν ο οδηγός είχε μπει στο τυπογραφείο. Δεν έγινε επίτηδες και το δηλώνω κάθετα. Αλλο πράγμα η ενημέρωση και άλλο η κριτική. Για όποιον πάντως πιστεύει στις μεταφυσικές συμπτώσεις ήταν μια μοιρφή ''θείας δίκης''. Εξαιτίας της αποχής δεν βγήκε έγκαιρα ο φετινός οδηγός και ο εμπνευστής της βρέθηκε εκτός οδηγού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Rodia
    Σε αμφισβήτησα κάπου στο θέμα του Πανιωνίου και δεν το ξέρω; Σιωπηλός παρακολουθώ το σκεπτικό σου και διαφωνώ μόνο για τον Σαρικόπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Sixama
    Σε βλέπω πολύ καλά ενημερωμένο για το...τιμ της Κύπρου.Μια χαρά φωτογραφίζεις τα πρόσωπα. Αφού τα διάβασες όλα δεν μπορείς να συνδέσεις φαινομενικά ασύνδετα γεγονότα και αναφορές στην τελευταία μου στήλη στο περιοδικό; Γιατί με ρωτάς δημόσια για πράγματα που ξέρεις ότι δεν θα απαντήσω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Sixama
    Εχει και ένα (ας πούμε) Ισπανό το τιμ αλλά όπως γνωρίζεις δεν γράφω πράγματα ''δεύτερο χέρι''!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @ kourouna
    gia ton sarikopoulo diafwneis giati den einai pshlos me prooptikes, h giati yparxei ki allos ellhnas pitsirikas pshlos?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Syphwnwn me tn erwtisi tou panou 919 etoimazomoun na stin kanw kai gw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Και ποιος σου είπε ότι δεν συνδέω τα γεγονότα; Το "αλλάζουμε θέμα", μπορώ να πω πως μου άρεσε αρκετά...

    Anyway, αν σας ενδιαφέρει η άποψη μου, συμφωνώ για Σαρικόπουλο με kourouna. Αθλητικά προσόντα μηδέν, πλαστικότητα στις κινήσεις μηδέν, βελτίωση τα 2 τελευταία χρόνια μηδέν. "Τύφλα να 'χει" ο Λάζος δηλαδή. Η φημολογούμενη δήλωση του Έβαν Τέρνερ, "μου λείπει ο ...καλά σκουπισμένος πάγκος του Οχάιο Στέητ στους Σίξερς", ελέγχεται ως ανακριβής και κακοήθης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αν μιλάμε για ένα παίκτη που θα παίζει με συνέπεια και για χρόνια στην Α1 δεν διαφωνώ. Αν μιλάμε για μελλοντικό σέντερ επιπέδου Ευρωλίγκα και εθνικής ανδρών δεν τις βλέπω αυτές τις προοπτικές και μακάρι να κάνω λάθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Kala re Kourouna eisai me ta kala sou katevainei o Nikhtas dhmotikos symvoulos kai den exeis pei kouventa para mas prizeis me G.R.S???Pas kala?ennoeitai pws tha psifisw ton kammeno mafiozo...2 erwtiseis mono.Poio einai to komma pou sthrixei to syndyasmo tou kai deyteron talaipwreitai akoma sto Foinika?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ποιός Νκήτας; Ποιός Φοίνικας; Ποιό κόμμα; Δεν κατάλαβα λέξη και αποκλέίεται να μου γράφεις για τον Κακλαμάνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ti poios Nikhtas mwre exete pollous Nikhtes sto periodiko?Ton Aygoulh lew kai Foinika ton istoriko Foinika Peiraia omada stin opoia andrwthika kai stin opoia itan proponitis Newn mexri persi.Eida to onoma tou se ena syndyasmo enos typa pou oute ton exw matakousei mana mou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @ kourouna
    Είπες πιο πάνω
    Αν μιλάμε για ένα παίκτη που θα παίζει με συνέπεια και για χρόνια στην Α1 δεν διαφωνώ. Αν μιλάμε για μελλοντικό σέντερ επιπέδου Ευρωλίγκα και εθνικής ανδρών δεν τις βλέπω αυτές τις προοπτικές και μακάρι να κάνω λάθος.

    Λοιπόν ρισκάρω και κάνω ένα σχόλιο.....
    Συμφωνώ και με τις δύο σου φράσεις αφού βέβαια μιλάς για Σαρικόπουλο. Μακάρι να συνεχίσει με την όρεξη που δείχνει απο τότε που γύρισε απο Αμερική.
    Αλλά υπάρχει και κάποιος άλλος στο ρόστερ του Πανιωνίου που ελπίζω ο Μπαρτζώκας να τον βγάλει απο την αφάνεια και να αρχίσουμε να του αφιερώνουμε αντίστοιχες φράσεις και να μιλάμε με υποθέσεις για το μέλλον του. Προτρέχω και λέω οτι ο Καββαδάς είναι το απόλυτο πουλέν μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τιμη μου και δοξα μου που εμπιστευτηκα στον Ροντια καιριο ποστο στην Μπουγατσα Λιγκ. Ανθρωπος που αφηνει την κουρουνα παξιμαδι, σαν αμυντικος που παει να σταματησει τον Καρλτον Μαγιερς, ειναι ανθρωπος που θα παει μπροστα. Να μου το θυμαστε. Τρια ερωτηματικα μαζωμενα απο κουρουνα, ουτε ο Λιαδελης αμα τον εξηγουσες μπασκετικο συστημα δεν θα ειχε.

    Περι Σαρικοπουλου: Προφανως κουρουνα και σιχαμα ξερουν 5 πραγματα παραπανω, αλλα εγω εχω να πω το εξης: εγω προσωπικα πιστευω οτι το τι μπορει να κανει ο Ζησης, θα κριθει οταν παρει αγωνες πανω του. Ευπειθως αναφερω οτι και τον Χαριτοπουλο στο ξεκινημα του θεωρουσα μπετατζη και τωρα βγαζω φλυκταινες καθε σαιζον που περναει και δεν τον φερνω Σαλονικη. Τελος παντων, ισως να κανω και λαθος, αλλα αν δεν ψηθει, με προπονησεις μονο παικτης δεν γινεται. Και μεταξυ μας κιολας: θα χαλουσε κανεναν να εχει 2.13 παικτη στο ροστερ του? Η μηπως ο μικρος ειναι χειροτερος απο κατι τυπους που βαφτηκαν μαυροι και δηλωσαν παικτες του μπασκετ? Το αν θα γινει επιπεδο Ευρωλιγκα η Εθνικης Ανδρων, ειναι αλλη υποθεση, που εξαρταται απο πολλες παραμετρους. Και ο Ρεντζιας που θεωρηθηκε σουπερ ταλεντο, στα τριαντα το εκλεισε το μαγαζι και ζητημα να εκανε μια σαιζον καλη.

    Ταμειο για τον μικρο να ξανακανουμε στο τελος. Και νομιζω οτι απο την εξελιξη του μικρου ολοι κερδισμενοι θα βγουμε. Τωρα που το ξανασκεφτομαι ο Γλυνιαδακης χτυπησε την πορτα της Εθνικης, γιατι οχι ο Ζησης?

    ΥΓ: Εαν ο Πανιωνιος βγει τριτος, εγω θα φορεσω γαιδουρινα αυτια και μπλουζακι απο μπροστα Rodia who? και απο πισω Rodia knows.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @Tommygun

    θα μείνεις με τα σαλονικιώτικα αυτιά σου.

    Ο "έρωτάς" σου με τον Χαριτόπουλο είναι εντυπωσιακός. Σαν φίλος έστω δικτυακός, σε προτρέπω να απεξαρτηθείς χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δεν μπορω Πολυκε μου. Εχει κατι το αξεστο, το μπρουταλ, τον φανταζομαι με φανελακι μινερβα αμανικο να κουβαλαει τον τενεκε με το τσιμεντο και να σιγοτραγουδαει Καζαντζιδη. Να βγαινει Σαββατοκυριακο στα μπουζουκια σαν παιδι του λαου και να τα σπαει στον Μαργαριτη. Τι να κανω, αδυναμιες ειναι αυτες...(ρε, θα μας βγει το ονομα, μαζεψου!)

    Για να σοβαρευτουμε. Εχω γινει κουραστικος για ενα λογο: και περσυ και φετος ο Αρης εχει φοβερο προβλημα σε ψηλους, εχει φερει πολυ μετριες επιλογες (περσυ ο Λαμποβιτς, φετος ο Ντανστον) και αναρωτιεμαι ποσο δυσκολο θα ηταν να ερθει στον Αρη ενας Ραισεβιτς, ενας Χαριτοπουλος, η ενας ψηλος απο πρωταθλημα Γερμανιας, το οποιο σε πληροφορω οτι πλεον ειναι αρκετα ανταγωνιστικο. Σε αλλο ποστ ειχα γραψει π.χ για κοντους οτι ο Αρης θα μπορουσε να εκλεινε τον Καρυδα, τον Ηλιαδη, μπορουσε να τα σπρωξει για κανενα μπομπερ, π.χ απο πρωταθλημα Κροατιας βλεπω αρκετες φορες κατι λεβεντικα πιστολια, η θα μπορουσε να κλεισει ξενους που εφυγαν απο μικροτερες ομαδες. Θα μπορουσε δηλαδη να εχει γρηγορα και απλα μια καλη ομαδα για να καθαρισει την τριτη θεση χωρις πολλα πολλα. Τωρα δηλαδη γιατι να μην εκλεινε ενας ψηλος το καλοκαιρι και περιμενω να βρω Νοεμβριο, που εχουν μεινει μονο παρταλια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. O Hliadhs afou itan 2 xronia se sas kai den epaize...o Karidas odws gia back-up mia xara poin guard einai.File Tommy gia parti s s dinw mia diaforetikh fadastikh omada tou Ari.Den exw valei trelo roster prosites periptwseis pou borouse na xtipisei to kalokairi.Thelw sxolio
    PG:Xristos Xarisis Roderick Blackney Kwstas Sloukas(i Karidas gia tritos)
    SG:Nikos Xatzivrettas,Kwstas Xaralabidis,Ivan Zoroski(i Giannis Kalabokis,i Rony Seibutis)
    SF:Simas Giasaitis,Mixalis Pelekanos
    PF:Xarris(tou Kolossou)Torin Fransis
    C:Adria Zizits,Lazaros Agadakos,Dimitris Xaritopoulos(i Zisis Sarikopoulos)
    Coach:Giwrgos Bartzwkas i Giannis Sfairopoulos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Να πω κι εγώ για τον Σαρικόπουλο κάτι. Εμένα μου άρεσε ότι ήταν ο αρχηγός των μικρών εθνικών ομάδων που έπαιζε και ότι αυτό φαινόταν στο γήπεδο. Έδειχνε να έχει πραγματικά ηγετική φυσιογνωμία, κι ελπίζω αυτό στο υψηλότερο επίπεδο να βγει σε εργατικότητα και σεμνότητα. Δεν νομίζω ότι έχει περισσότερα προσόντα από τον Μπόγρη, αλλά μεταξύ τους δεν υπάρχει σύγκριση στον χαρακτήρα και την σοβαρότητα. Και να πω κάτι πολύ τολμηρό: Τον Ομπέρτο όταν ήρθε στον Ολυμπιακό και τον πρώτο χρόνο του στην Ταού (όταν τον κατάπιε ο Ντικούδης στα 2 παιχνίδια με την ΑΕΚ για το Σαπόρτα) τον θυμάστε; Σαν ντυμένος κορμός δέντρου ήταν. Οι ψηλοί παίχτες πάντα αργούν να ωριμάσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Kamia sxesi me bogri o enas einai tapas kai paizei san na exei platypodia oso gia tis kinhseis tou exei tn plourarismo tou lazou.O Zisis exei kormi kalo gia pedari kalo apla prepei na ginei pio grigoros kai na doulepsei to pivot

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. o sarikopoulos mia xara 8a xwrage ston fetino arh. arketoi stekontai sto oti einai 2.13 kai ton pernane ws atexno klp. mporei stis mikres e8nikes opou diakri8hke na epaize me antipalous ypsous 2.04 h ekei konta, kai to megisto pou xreiazotan gia na skorarei htan ena baby hook h ena up and under, alla se kamia periptwsh den einai koutsouro klp. oso gia ton bogrh pou ginontai sygriseis, einai 2.08 pou dhlwnontai 2.10, kai pi8anotata den 8a apokthsei pote ton ogko pou o zhshs exei edw kai xronia sto swma tou( to pio shmantiko gia mena sthn 8esh 5), oso gia kinhseis..as mhn epekta8oume. to 8ema gia ton sarikopoulo einai na parei oso to dynaton perissotero playing time kai na wrimasei, mias kai 3analew oti exei to swma pou alla 5aria ftiaxnoun meta apo 5 xronia se ypshlo epipedo. mporei opws eipe h kourouna pote na mhn ginei center epipedou euroleague, alla proswpika den vlepw ti parapanw exoun paixtes opws sokolov, vugiukas,peker k alloi. kai autoi euroleague den paizoun?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Rodia αρχιζω να ανησυχω με σενα: με μερικες αλλαγες η ομαδα που ειχα στο μυαλο μου ηταν αυτη. Εγω βασικα σκεφτομουνα:

    PG: Roderick Blackney, Σακης καρυδας, Γκαγκαλουδης
    SG: Μοναδικη αλλαγη Ηλιαδης αντι Χαραλαμπιδη
    SF: Πεντραγκ Σουπουτ, Μιχαλης Πελεκανος
    PF: Livon Kendall (ακου εκει πηγε στην Ομπραντοιρο!!!), επισης συμφωνω για Φρανσις
    C: Γιοβο Στανογεβιτς, κατα τα αλλα τα ιδια.

    Και οι δυο ειναι πολυ καλοι, αλλα θα πω μια καθαρα προσωπικη μου καψουρα: Ντιρκ Μπαουερμαν. Ωστοσο πιστευω οτι ο Μπαρτζωκας θα ηταν καταλληλοτερος απο τον Σφαιροπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Πωπω ρε μαγκα, τι ματσαρα το Ολιμπια-ΠΑΟ. Χορτασε το ματι μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανεπανάληπτος ο αγώνας στην Λιουμπλιάνα.Μας γύρισε αρκετά χρόνια πίσω,όταν με 1-2 νίκες εκτός έδρας υπήρχε προβάδισμα...
    Οι Α'ομιλος και Δ'όμιλος ελπίζω να συνεχίσουν έτσι.


    υ.γ. πάντως ΚΟΥΡΟΥΝΑ με έχεις ξενερώσει απολύτως με την συνεχιζόμενη (και σταθερή) απαξία σου στον Λάζαρο Παπαδόπουλο και δεν εννοώ παιχτικά.Ιδίως η φωτό του στην στήλη σου,μπορώ να πω ότι δεν είναι απλή σάτυρα,όταν μάλιστα αιτιολογείς την έλλειψη του βιογραφικού του με τόση σοβαρότητα άνωθεν (κάποιος κακοπροαίρετος θ'αναρωτιόταν γιατί τόση βιασύνη από την μεριά σας σχετικά με το αν θα ή δεν θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ).
    Τέλοσπάντων,τόσα χρόνια και ένα ξενέρωμα λογικά θεωρείται δεκτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Κουρουνα για τον Μπατιστ σκοπευεις να γραψεις τιποτα?Η μονο για τον Λαζο ξερεις να χυνεις δηλητιριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Κουρούνα
    τι γίνεται με τον παναθηναικό; Θα πάρει παίκτη τελικά γιατί πόσο θα αντέξει ο Μήτσος; Χθες έπαιξε 40 λεπτά ενώ τέπιτς και καλάθης ούτε δέκα και οι δύο μαζί.Είχες γράψει στην στήλη σου ότι ο Γιαννακόπουλος είδε το πως παίζει η Μπέρτσα και εξέφρασε την άποψη πως είναι ανώφελο να πάρει πάικτη αφού η Μπάρτσα θα κατακτήσει το κύπελο. Όμως όπως είδαμε η Μπάρτσα χάνει. Επίσης χθες ο Ομπράντοβιτς έδειξε πως δεν υπολογίζει και τόσο τέπιτς και καλάθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Tommy s eipa tin apopsi m gia Hliadh.Xerw pws ton pate alla den einai kaliteros tou Xaralabidi.Epishs Gagaloudis sta 35 tou?Kai den sygrinodai Harris me Kental.Emena proswpika o Harris m aresei pio poly kai apo Fransis.
    PS:Kourouna akoma perimwnw tin apologia s gia to synadelfiko s atophma kai apadisi sta 2 m erwtimata

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Rodia
    Απλή συνωνυμία ή δεύτερος τρίτος ξάδελφος. Ουδεμία σχέση δηλαδή με το...αντικείμενο οπότε δεν έχουμε και ζόρι με αντίθετα συμφέροντα κλπ από τον απόλυτο εκλεκτό μου στον Πειραιά. Θα υπήρχε ένα ζόρι επιλογής ενώ τώρα Γιωργάκης μονοκούκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Απεργοσπάστης
    Συμφωνώ απόλυτα. Ο χρόνος λειτουργεί υπέρ των ψηλών στην ωρίμανση τους και όχι σε βάρος τους. Αλλά το θέμα είναι ότι ο διαχωρισμός του ’’δεν βγαίνει ο παίκτης’’ με το ’’περίμενε να δούμε’’ είναι πολύ λεπτός και γίνονται παρεξηγήσεις πολλές φορές. Αλλά σε γενικές γραμμές είσαι κοντά στην πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Πι Ζήτα
    Το θέμα της μη παρουσίας του στο year book το εξήγησα και σε άλλο σχόλιο. Δεν ήταν θέμα βιασύνης αλλά timming. Δεν παίζουμε ’’βρώμικη’’ άμυνα. Αλλο η κριτική και άλλο τα δικαιώματα ενός παίκτη. Αλλά την ημέρα που διώχναμε τον οδηγό είχε δηλώσει ότι φεύγει. Δεν ξέρω αν σε ξενέρωσα με τη φωτογραφική σύνθεση αλλά την άλλη Τετάρτη ασχολούμαι με...Βασιλακόπουλο. Εντάξει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος
    Κατ΄αρχήν δεν σχολιάζω κατά παραγγελία. Σχολιάζω ότι μου αρέσει και όπως μου αρέσει. Συμπάθα με που έχω δικαίωμα στην αυτοδιαχέιρισή μου. Δεύτερον τι περιμένεις να σου πω για τον Μπατίστ δηλαδή; Οτι καλά έκανε; Απαράδεκτο για επαγγελματία αθλητή αυτό που έκανε, όπως και μαγκιά του Ομπράντοβιτς που τον έστειλε να ζητήσει συγνώμη. Τρίτον αν περιμένεις τίποτε παράξενες κραυγές οπαδικού τύπου τότε διαβάζεις λάθος άνθρωπο. Τέταρτον, το είχα γράψει και στην υπόθεση του Ελλάδα- Σερβία και παρεξηγήθηκα. Η αδρεναλίνη κυλάει στις φλέβες των παικτών. Μου λέγατε τότε ότι είναι απαράδεκτα όσα έγιναν κλπ. Θα το πω για μια ακόμη φορά ότι το παιχνίδι μεταμορφώνει τους παίκτες, η ένταση, η αδρεναλίνη κλπ. Χωρίς το ξαναγράφω να του δίνω ούτε μισό ελαφρυντικό.
    Είδες σε αγρίεψα στην αρχή αλλά σχολίασα μετά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος
    Ολοι βλέπουν ότι χρειάζεται ένα γκαρντ ο Παναθηναϊκός και για πρώτη φορά το είπε μέσες άκρες ο Ομπράντοβιτς. Οτι δεν εμπιστεύεται τους υπόλοιπουςγια αυτό έπαιξε ο Διαμαντίδης 40 λεπτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ακολουθεί κακοπροαίρετο σχόλιο,εμπαθώς διατυπωμένο με σκόπο τη δημιουργία ίντριγκας στο μπλογκ...

    Μέσα έπεσες για τη διάκριση Κέσελ-Παπανικολάου από τον Ντούντα.Απλά στα πρόσωπα ατύχησες.Πάλι καλά πάντως που υπάρχουν και οι Σέρβοι και δημιουργούν πάικτες νικητές και την επόμενη φορά που θα τεθεί θέμα επιλογής ήττας σε παιχνίδι της Εθνικής,θα έχουμε παίκτες που θα αντιδράσουν.

    Σε εκνεύρισα ή να ξαναπροσπαθήσω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Γιώργος
    Ηταν τόσο έξυπνο το σχόλιο που δεν υπήρχε ούτε μια στο εκατομμύριο να με εκνευρίσεις. Εχω πει ότι μου αρέσουν οι έξυπνοι άνθρωποι-αναγνώστες που με βάζουν στη θέση μου. Αν πάντως θέλεις να ξαναπροσπαθήσεις δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά άλλαξε στιλ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Egw eimai vlakas pou den katalava ton ypainigmo?Ektos kai an einai kati apo to periodiko aytis tis vdomadas to opoio den pira gt exadlithike sto dihmero(A re epityxies)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Προς Rodia

    Ο Χαραλαμπιδης με τα 34 του χρονια ειναι 3 παρα μνημα, ενω ο Ηλιαδης ειναι και πιο μικρος και περισσοτερο εκρηκτικος. Επιμενω να λεω οτι πολυτελεια να χανεις τετοιους παικτες ως Αρης δεν εχεις. Ωχ, αρχισα να γερνω και εγω μου φαινεται και ολοι μικροι μου φαινονται. Θελει λιγο ξεσκονισμα το μπλοκακι μου.

    Ο Κενταλ ειναι προσωπικη μου προτιμηση. Γουσταρει το ξυλο και τετοιοι παικτες με τρελαινουν. Επισης ειναι και πιο φτηνος απο τον Χαρις που εχει υπερ του και την περυσινη χρονια του με τον Κολοσσο.

    Επισης μεχρι και οι τυφλοι (δηλαδη εγω) καταλαβαν οτι χωρις ενα γκαρντ ακομη ο ΠΑΟ θα κλαταρει. Παντως ο Γκαστονε μαλλον εχασε το τετραφυλλο τριφυλι του, διοτι και ο Πανερης και ο Αντε νΤεπιτς αποδειχτηκαν μαπα το καρπουζι. Ιδου η αποδειξις οτι ουδεις ασφαλτος, που ειπε και η λαιδη Αντζελα.

    Παντως παραπονο το εχω: Αυριο εχει ντερμπυ Αρης-ΠΑΟΚ και δεν κουνηθηκε φυλλο. Ουτε κριτικη, ουτε αναλυση, ουτε τιποτα. Τιποτα, κατι τελειωμενοι σαν εμενα και την παρεα μου εμειναν να παιζουν κουιζακια και να θυμουνται τι παικταρες φορεσαν τις δυο αυτες φανελες. Α ρε κενωνια ατιμη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Καλα βρε, πατησε ο Μπατιστ τον Οζμπολτ και το κανατε θεμα? Πως παιζουν οι Πορτορικανοι δεν εχετε δει ποτε? Μυγιαγγιχτοι, ουστ!

    Στα σοβαρα: εγκληματικη ενεργεια ηταν του ψηλου. Ωστοσο ουτε κανα κοπροσκυλο ειναι ο Μπατιστ, ουτε εχει δωσει δικαιωματα σαν καποιους αλλους. Βασικα εμενα για καποιον περιεργο λογο μου θυμησε το μπασκετ που παιζαμε στην Τριανδρια, που γυρνουσαμε σπιτια μας και ημασταν σαν να μας πλακωσε μια διμοιρια ματ. Αλλα αυτα παθαινει οποιος διαβαζει πολυ "Τριποντο".

    Τεσπα, την υγεια του να εχει το παιδι και αλλη φορα να μην ξαναδουμε τετοιες σκηνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ti egine re kourouna?ta agapimena sou pokemon oute prostimo den eriksan ston batist?autoi pou agapane to athlima nte.vevaia ama to kanan auto se kanenan dimantidi tha mas eixan zalisei ta @@dia.isa pou tha zitousan kai apelasi ston kakomoiri pou tha to kane.gia na min po gia ton magka zots.ntaksei afou ton evale na zitisei signomi einai magkas.magkia tha tan na vlepame pos tha antidrouse stin parapano periptosi

    file min orkizesai oti o batist den exei dosei dikaiomata.kai den milao mono gia mes to gipedo.oute fisika tote pou eixe xtipisei me to amaksi kapoion kai ton eixe paratisei trexontas na kriftei se kapoia apothiki.exei arketa ramata

    yg paiktis iliadis apla den iparxei.o anthropos oute stin kavala pou paleue na sothei den epaikse kai tora kleinei stin a2.o xaralabidis sta 34 tou vgike stin 2i kaliteri 5ada tou eurocup persy.kirios giati einai athlitis.o iliadis sta 30 deixnei palaimaxos.ton ksevrase to idio to athlima.edo mexri kai o alexandris den ton pire sto marousi plai se gaga-kommato.ti na leme

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ο διαχωρισμός του ’’δεν βγαίνει ο παίκτης’’ με το ’’περίμενε να δούμε’’ είναι πολύ λεπτός και γίνονται παρεξηγήσεις πολλές φορές.

    ο διαχωρισμός του ’’ένταση του παιχνιδιού’’ με το ’’είμαι πάντα φυσουνιασμένος’’ είναι πολύ λεπτός και γίνονται παρεξηγήσεις πολλές φορές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Βρε Κουρουνα ειναι δυνατον με ενα "Θα το πω για μια ακόμη φορά ότι το παιχνίδι μεταμορφώνει τους παίκτες, η ένταση, η αδρεναλίνη κλπ" να προσπαθεις να εξηγησεις(οχι να δικαιολογησεις προς θεου) αυτο που εκανε ο Μπατιστ?Οι κλωτσοπατιναδες τυπου Ελλαδα-Σερβια,οι αγκωνιες και οι μπυνιες ηταν και θα ειναι μεσα στο προγραμμα.Αυτο που εκανε ο Μπατιστ,αποπειρα δολοφονιας ουσιαστικα απλα δεν υπαρχει και δεν μπορει επ'ουδενι να αποδοθει στην ενταση της στιγμης.
    οτι πιο κοντινο ειναι ενα χτυπημα ενος Αμερικανου θηριωδους σεντερ σε διαιτητη στην Ουρουγουαη που τον αφησε λιποθυμο.Ο ιδιος φυσικα δεν ξαναεπαιξε μπασκετ,κατι που θα επρεπε να ισχυσει στην περιπτωση του Μπατιστ,αλλα ποιος εχασε την αξιπρεπεια του για να την βρει η Ευρωλιγκα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος
    Είπα ότι πρέπει να μείνει ατιμώρητος και δεν το κατάλαβα; Το μπάσκετ έχει επαφές, ένταση και αδρεναλίνη αυτό είπα. Εχω δει ανθρώπους ήρεμους και λογικούς να μεταμορφώνονται και να παίζουν μπουνίδια για το αν έγιναν βήματα ή όχι σε μονό ανοιχτού γηπέδου. Ο επαγγελματίας οφείλει να κοντρολάρει την αδρεναλίνη του. Ακριβώς όπως λες προσπαθώ να εξηγήσω και όχι να παίξω το ρόλο του λαϊκού δικαστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ακούω ακριβώς αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση τους οπαδούς του Πανιωνίου να βρίζουν σωρηδόν τις μανάδες των παικτών του Ολυμπιακού. Δεν έπεσα από τη σελήνη, ξέρω τι γίνεται στα γήπεδα αλλά ρωτάω το απλό... Αν η μάνα ενός παίκτη που τη βρίζει ο όχλος είναι στο νοσοκομείο και άρρωστη και ακούει όλα αυτά γιατί του ζητάμε να μείνει ψύχραιμος και κόσμιος; Επαναλαμβάνω ότι το χρησιμοποιώ ως ένα παράδειγμα. Μπορώ να γράψω άπειρες ιστορίες που ξέρω από τα γήπεδα σχετικές με τέτοιες περιπτώσεις. Δεν είναι ρομποτάκια οι παίκτες, άνθρωποι σαν όλους μας είναι. Μην το ξεχνάμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. κουρούνα 1: μισή αλήθεια
    κουρούνα 2: όλο λάθος
    η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, το να πιαστούν στα χέρια δυο παίκτες μέσα στον αγώνα πιστεύω πως έχει να κάνει με την αδρεναλίνη, αλλά το να λειτουργεί κάποιος με τα κατώτερα ζωώδη ένστικτά του (να χτυπά με δολοφονικό τρόπο όταν ο αντίπαλος είναι σε μειονεκτική θέση), έστω σε κλάσματα δευτερολέπτου, είναι αδικαιολόγητο. Άλλωστε ακόμη και ή απόπειρα φόνου εξ΄αμελείας τιμωρείται και δεν υπάρχουν δικαιολογίες για αυτό. Σε αυτό που πρέπει να σταθεί κάποιος είναι στη συμπεριφορά του Batiste ο οποίος, μετά το κτύπημα, συμπεριφέρεται ως ρομπότ χωρίς να δείχνει να έχει καταλάβει τι έκανε, σαν να πήγε στο περίπτερο να πήρε τσιγάρα. Ίσως το γεγονός ότι πλέον οι παίκτες δεν πρέπει να έχουν προσωπικότητα και να είναι παιδιά του προπονητή
    να έχει επιφέρει μια ομοιομορφία χαρακτήρων, που μέσα στο παιχνίδι φτύνουν, χτυπάνε κάτω από τη μέση ή πατάνε κεφάλια κυριολεκτικά. Όπως και να έχει δείχνει το χαρακτήρα και την παιδεία κάποιου. Όπως δείχνει την παιδεία και των ανθρώπων που πλαισιώνουν τέτοιους παίχτες αν παρατηρήσεις στο επίσημο video τη στιγμή που επιστρέφει ο "εν δυνάμει φονιάς" στον πάγκο, υπάρχει κάποιος (βοηθός, δεν ξέρω τι είναι) ο οποίος χειροκροτεί τον Batiste. Κάπου σαν να έχουμε πάρει λάθος δρόμο ως κοινωνία. Τώρα παίζει ο Άρης με τον ΠΑΟΚ, όπου πριν 25 χρόνια συνυπήρχαν στο ίδιο γήπεδο οι οπαδοί και των δύο ομάδων. Σε ευχαριστώ για το χώρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Μολις γυρισα απο το παιχνιδι Αρης ΠΑΟΚ, οπου ειδα μια πολυ καλη εμφανιση της ομαδας μου, μια ανετη νικη, οπου πιστευω οτι το σκορ μας αδικει, ολα μελι γαλα. Ολα? Οχι. Γιατι στο ημιχρονο και ενω η ομαδα του ΠΑΟΚ βγηκε για προθερμανση, εβρεξε χαρτακια, πλαστικα ποτηρια και χιλια δυο αλλα, τα οποια εμενα με ξενερωσαν.

    Δεν προκειται ουτε μετρα να προτεινω, ουτε να συγκρινω αυτην την χωρα με αλλες. Ολοι μας εχουμε κανει αναλογες αναλυσεις, ολοι μας εχουμε προτεινει και εκει σταματαει το θεμα. Μονο μια κουβεντα θα πω: ολα αυτα ειναι απορροια 2 παραμετρων: 1. Δεν υπαρχει παιδεια 2. Δεν υπαρχει πλαισιο εφαρμογης νομων.

    Οσον αφορα τους παικτες, δυστυχως η ευτυχως ισχυει το "πληρωνονται πολλα για να ακουνε περισσοτερα". Εγω προσωπικα ποτε δεν ειχα απαιτηση κοινωνικου πρωτυπου απο τους αθλητες, ακριβως γιατι στην Ελλαδα οι μισοι δεν εχουν καμια συναισθηση του ρολου αυτου (εδω επερχεται ο παραγοντας παιδεια που ανεφερα.) Συνεπως ειμαι και πιο χαλαρος στην κριτικη μου προς αυτους.

    Ωστοσο αυτο που εκανε ο Μπατιστ για εμενα θα ηταν τουλαχιστον αποκλεισμος για τα υπολοιπα παιχνιδια της Α' Φασης συν ενα προστιμο 100.000 ευρω και ανω. Μονο σημερα προσεξα ακριβως με ποση δυναμη πατησε τον Οζμπολτ. Με τοση φορα και τοσο μικρη αποσταση δυσκολο θα ηταν να του εσπαγε κανα σβερκο και να εμενε επι τοπου ο παικτης?

    Φιλε ανωνυμε του 1.09 ειχες δικιο και ειχα αδικο. Πασο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Αν πατούσε το κεφάλι του Διαμαντίδη κανένας Λάζαρος θα είχε πέσει το σύμπαν πάντως ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Peris Indie:skepsou makroprothesma kai oxi apo ena paixnidi
    Kourouna:Pragmati to xeis perasei provlimatika sto doukou to thema batiste.Thimamai persi pou eixe ginei i istoria me ton paikti tou rethimnou pou ktypise adipalo tou epi vdomades egrafes gi ayto kai parotrynes to lazo na parei thesi.Pou einai twra to kraximo s?Gt?Epeidh foraei prasina?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. xaxax wraios o haridimos...:P loipon epeidi vgikan oloi o kokkinoi na milisoun gia ton batiste.. prwton opoios leei oti afto to xtipima kai kathe allo xtipima einai dolofoniko kai oxi simperifora athliti den exei paiksei mallon basket... opoios exei paiksei kserei oti mporei kai na valeis kamia triklopodia asinaisthita kai na rikseis agwnia tin wra tou block out kai na peseis me oli sou tin dinami sto screen tou psilou.. afto einai to basket.. gia na min pw texnikes pou xrisimopoiousan palia zoulwntas ta @@ tou antipalou.. egw pistevw oti mexri kai i kinisi tou varejao i tou batiste den elenxontai.. einai mia lathos entoli p dinetai panw stin adrenalini... ennoeitai pws lew oti prepei na timwrithei... alla skefteite oti o batiste einai enas athlitis ipodeigma tosa xronia...kai den exei ksanaprokalesei pote.. ennoeitai oti apogoiteftika giati ton eixa poli psila sta matia mou... alla gia na katalavete poia einai i diafora enos athliti pou parasirthike apo enan athliti kwlopaido diavaste.. http://www.sport-fm.gr/article/302202 .. "ntropiasa tous simpaiktes mou tous proponites tous tous opadous ton panathinaiko kai tin oikogeneia mou" ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Loipon egw pou epaiza epi 6 xronia basket kefali paikti na patisw re paidi m den m etyxe pws mou xefyge...allo na valeis mia triklopodia panw stn dribla tou adipalou(to xw kanei asynasaisthita pollakis sto parelthon)kai allo na nai pesmenos o adipalos brosta sou kai na ton patas sto kefali cold blood.Kai mn akouw paparies gia leyko poiniko mhtrwo kai ara asylia.Me thn idia logikh athwwnoume kapoion pou exei skotwsei logw proterw edimou viou.Kai o Varejao den eixe prokalesei alla exei meinei sti mnimi mas ws to kwlopaido pou xtipise cold blood ton zisi.An to kane o Teodosic(to kwlopaido)tha eixe kaei to syban

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Tommy s vrika lysi gia tous psilous!Darryl Mindledon akmaiotatos sta 44!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. @ dimitris
    den eida kanena apo osous(edw sto blog) sxoliasan thn aparadekth energeia tou batiste na dhlwnei olumpiakos.epeidh paizw mpasket kai malista se anoixta ghpeda, sou lew oti to mpasket den einai auto. kai egw exw faei agkwnies, gonaties klp, alla to na patas me dynamh to kefali enos 3aplwmenou antipalou sto parke 3efeugei polu file mou. kai an opws les oi kinhseis autes den elegxontai(pragma pou den pisteuw), tote einai ey8unh allwn o ka8e varejao,batiste, teodosic(an kai asxeto to grafw gia na mhn kollame se xrwmata) na apomakryn8oun apo ta ghpeda. sto katw katw ti ftaiei o osbolt kai o ka8e osbolt pou apla kanei th douleia tou? an h energeia tou batiste eixe alla-xeirotera-apotelesmata, 8a mporousame pali na poume ''ela mwre, o mike einai kalo paidi?'' (giati kai egw den 8ewrw oti einai palioxarakthras). think about it. opws eipe kai h korouna, exw ftasei kai mpounies na paizw gia to an egine h oxi metafora mpalas, alla einai entelws diaforetiko to na pas gia ena paixnidi mpasket kai na kontepseis na mh gyriseis or8ios spiti sou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Εντάξει άμα είναι να το κάνουμε πράσινο- κόκκινο το θέμα Μπατιστ, τι να σας πώ, συνεχίστε.
    Εγώ θα πώ τούτο μόνο. Δε μ΄ενδιαφέρει πόσο καλός και ωραίος άνθρωπος είναι ο κύριος, αλλά το 2004 χτύπησε άνθρωπο με το αυτοκίνητό του και τον παράτησε (google it όσοι ξεχνάτε)και τώρα δείχνει τη συγνώμη του μέσω κειμένου γραμμένο απο το εξαιρετικό γραφείο τύπου μιας πολυ μεγάλης εταιρίας. Ελεος. Δε μ΄απασχολεί η τιμωρία του, χέστηκα. Δε μ΄απασχολεί σε ποια ομάδα παίζει. Αλλά το βλέμμα του χαμένου ροφού που έχει μου φέρνει μνήμες απο αθλητές της DDR. Δεν τον λυπάμαι. όλοι ζούν με τις επιλογές τους. Και οι αθλητικοί συντάκτες με τα πολύ ωραία λόγια για το καμάρι-Μπατιστ κι αυτοί επιλογές κάνουν. να τις χαίρεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. den diafwnw me tin timwria tou batiste.. milisa opadika giati egrapse enas kokkinos anwnimos oti dn ton akoumpaei i kourouna logw prasinis fanelas kai kserw kai oti o rodia einai olympiakos...
    rodia to kserw oti i sigekrimeni praksi ksefevgei.. alla sinexizw na pistevw oti panw stin entasi tis stigmis mporeis n kaneis polla pou dn perimeneis apton eafto sou...( an k dn mou aresei to paradeigma skepsou posoi podosfairistes exoun patisei entipalo me tis tapes... o cristiano dn tha eprepe na paizei mpala) emena proswpika o batiste dn mou fainetai gia kwlopaido.. kai mia tetoia stigmi den mporei na to allaksei.. sigoura i poini tou thaprepe na einai poli afstiri..
    pano den diafwnw me tin timwria tou batiste.. milisa opadika giati egrapse enas kokkinos anwnimos oti dn ton akoumpaei i kourouna logw prasinis fanelas kai kserw kai oti o rodia einai olympiakos... distixws i kathe praksi krinetai apto apotelesma tis kai nomika... an sou petaksw ena maxairi katalathos k den se petixw eimai ok an se skotwsw mpainw filaki... etsi kai an i karekla pou eixe faei o mpourousis sto kefali tou eixe vgalei to mati o kristic twra tha itan stin filaki.. i praksi tou batiste metin dinami pou evale stin klotsia mporouse na eixe asxima apotelesmata.. o osbolt sikwthike k agwnistike kai nmzw oti afto einai to kritirio pou den timwrithike o batiste... ( adika kata ti gnwmi mou) to postarisma tou den anaferotan stin athwwsi tou batiste alla ston diaxwrismo tou apo ton basketballista kwlopaido...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. oi dio prwtes seires einai ena lathos copy paste...*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. polyke γαυρακος εισαι?πονεμενος μου φαινεσαι..μηπως να απελασουμε τον μπατιστ μαζι με την οικογενεια του απο την χωρα,μπας κ παρει ο ολυμπιακος κανα πρωταθλημα?..σιγουρα η ενεργεια του μπατιστ ειναι καταδικαστεα..κ ισως θα επρεπε να τιμωρηθει για καποιες αγωνιστικες απο την euroleague..αλλο ομως να τον ριχνουν στην πυρα οι διαφοροι "κοκκινοι καλοθελητες" δημοσιογραφοι κ μη..

    legionnaire

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Μάλλον κάποιοι διαιτητές πρέπει να απελαθούν για να πάρει ο Ολυμπιακός πρωτάθλημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. @ dimitris
    ok, katalaba ton logo pou egrapses. aplws apanthsa etsi giati me trelane h frash ''auto einai to mpasket''. symfwnoume kai oi 2 oti to xtyphma auto einai makria apo to mpasket, opote ta prasinokokkina klp telos.

    @ legionnaire
    o ka8enas exei dikaiwma (eite einai dhmosiografos eite oxi) na rixnei sthn pyra ton batiste. kai egw eimai olympiakos kai ''ponemenos'' opws les, alla exw ka8e dikaiwma na pw thn polu asxhmh entypwsh pou mou ekane o batiste giati apla anoi3a thn tv gia na dw mpasket kai ton eida na sakateuei enan sloveno. mou thn espase, pws na to kanoume? oso gia ta alla eirwnika pou les gia apelaseis kai tetoia. ok, eisai sthn koryfh, to a3izeis, eisai kalyteros. epeidh omws auto den prokeitai na diarkesei gia panta, prosexoume kai ti leme, giati mporei na gyrisei kai panw mas...

    @ rh999
    an ftia3w mia lista me onomata 8a me leei o legionnaire ponemeno gaurako, opote de milame.. xexexe

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Αν φτιάξεις μια λίστα με ονόματα θα είναι μάλλον μεγάλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. φιλε panos919 σε ολους μας προξενησε ασχημη εντυπωση η ενεργεια του batiste..βλακωδης ενεργεια που δε συναδει με τον χαρακτηρα του συγκεκριμενου παικτη..εγω απλως σχολιαζω(δικαιωμα του καθενος οπως λες κ συ) τους διαφορους καλοθελητες που υποκινουμενοι απο τα κοκκινα οπαδικα τους αισθηματα εριξαν στην πυρα ενα παικτη ο οποιος δεν εχει δωσει δικαιωματα με την αγωνιστικη του συμπεριφορα στο παρελθον..αυτα εν ολιγοις..

    legionnaire

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. file rh999 οσο ασχολειστε με τη διατησια κ οχι με την ιδια την ομαδα σας,δε προκειται να παρετε πρωταθλημα..ταπεινη μου αποψη ειναι πως τα περι διαιτησιας(ειτε σε ποδοσφαιρο ειτε σε μπασκετ) λεγονται για να πουλανε ο καθε πρωταθλητης,γαυρος,πρασινη,derby κ.ο.κ
    π.χ ο Ολυμπιακος φετος εχει τρανταχτες αδυναμιες στις θεσεις 3-4 που ενδεχομενως να στοιχισουν.Ο Νιλσεν πολυ λιγος,ενω οι Παπανικολαου-Κεσελι δεν ξερω αν θα ανταπεξελθουν σε κρισιμα παιχνιδια..αντιστοιχως ο Παναθηναικος εχει σαφες προβλημα στον ασσο, πισω απο τον Διαμαντιδη που ενδεχομενως κ αυτο να στοιχισει..καλο λοιπον ειναι να ασχολουμαστε πρωτα με την ομαδα μας,να μην εθελοτυφλουμε στα οποια προβληματα της κ να μη μασαμε οτιδηποτε σανο μας παρουσιαζουν οι διαφορες οπαδικες εφημεριδες..

    legionnaire

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Αγαπητέ μου legionnaire πρώτα από όλα να ξεκαθαρίσω ότι δεν διαβάζω εφημερίδες, και μάλιστα οπαδικές και ούτε και έχω σχέση με αυτά τα πράγματα. Ασχολούμαι με τη διαιτησία όταν αυτή δίνει δικαιώματα, και έχει δώσει πολλά τα τελευταία χρόνια. Μάτια έχω και βλέπω, δεν χρειάζομαι κανέναν Πρωταθλητή ή όποιον άλλο βαμμένο να μου φτιάξει τη γνώμη μου.Απλά θα προτιμούσα να είναι πιό "καθαρά" τα πράγματα στον αθλητισμό, αλλά τι ζητάω τώρα, ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Το Σαββατο ενω ηταν προγραμματισμενο να δειξει η ΕΤ1 το ματς Ηλυσιακος-Αρης τελικα θα δειξει το ματς κεκλεισμενων των θυρων Ολυμπιακος-Ικαρος Καλλιθεας.

    Πραγματικα μετα απο κατι τετοια πως περιμενε να αναπτυχθει το αθλημα???Γιατι εσεις οι δημοσιογραφοι δεν τα κατακρινετε αυτα???

    Δηλαδη ποσο πιο ενδιαφερον να εχει η χαλαρη προπονηση με τα ευτερα του Ολυμπιακου και μαλιστα σε ματς χωρις κοσμο???

    Το εχω πει και θα το ξαναπω.Παναθηναικος και Ολυμπιακος ειναι αυτοι που εχουν καταστρεψει το αθλημα.Να παρουν ποδι απο την χωρα να πανε να παιξουν αλλου.Και εσεις του αβανταρετε κιολας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Τωρα μεταξυ μας φιλε Yellowmadness περισσοτερο με ενδιαφερει να βρουμε κανα ψηλο της προκοπης, παρα αν θα δειξει η ΕΤ1 τον αγωνα, που ετσι και τον χασει ο Αρης ειναι για τις λεμονοκουπες. Ουτως η αλλως στο ιντερνετ ολο και καποιο καναλι θα το δειξει οποτε don't worry.

    Τωρα για την πολιτικη της ΕΡΤ, ας μην το συζηταμε. Ας ενωθουμε ως πολιτες να κοπει το χαρατσι στην ΕΡΤ και μετα τα αλλα συζηταμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Με αυτα και αυτα ξεχασαμε τα σημαντικοτερα: την Δευτερα περασαν 22 χρονια απο τοτε που πρωτοκυκλοφορησε το "Τριποντο". RIP...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. @legionnaire
    Γελάνε και τα τσιμέντα του Αρτάκης, που με ανέφερες σα γαύρο.
    Την επόμενη φορά να διαβάζεις καλύτερα αυτά που γράφει κάποιος. Για το Μπατίστ είσαι αδιάβαστος, τι να κάνουμε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. φιλε polyke για πες μου εσυ για τον Μπατιστ που οπως λες εισαι και "διαβασμενος"..Περα απο τα γνωστα παραμυθακια περι τροχαιων ατυχηματων κ τις υπολοιπες "κοκκινες προπαγανδες". Ο ανθρωπος εκανε ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ,ΒΛΑΚΩΔΕΣ λαθος πανω στην ενταση του αγωνα,που ευτυχως δε στοιχισε στον κακομοιρη τον Οζμπολτ..Ακομα και αντιπαλοι παικτες της Ολυμπια οπως ο Ιλιεφσκι κ ο Γκρεγκορι απορησαν με την ενεργεια του Μπατιστ, γνωριζοντας τον χαρακτηρα του(δεν εχει δωσει αλλα δικαιωματα χρονια τωρα).Απο κει κ περα ολοι,υποκινουμενοι κ απο τα κοκκινα οπαδικα τους αισθηματα, εχουν φαγωθει να "σταυρωσουν" τον Μπατιστ..Σιγουρα θα πρεπε να τιμωρηθει για καποιες αγωνιστικες απο την euroleague, αλλα μην τα ισοπεδωνουμε και ολα.."ο αναμαρτητος πρωτος το λιθο βαλετω"..

    legionnaire

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Βοήθεια χριστιανοί.
    Το ανθρώπινο DNA μετά απο τόσα χρόνια χρήσης, βγάζει σφάλμα.
    Πάμε γι' άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. defteros se stavrous o rabo ston sindiasmo tou mixaloliakou leei ... pio kalos mou fainetai san politikos para san proponitodimosiografobasketballistas...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. poia paramithakia re file?epeidi exete ta mme na sas taizoun koutoxourto kai na sas exoun sta opa opa kai den sas ta lene einai paramithakia?ama paratouse allos ston dromo traumatia opos ekane o batist eglimatia tha ton legate.nai i oxi?epeidi exei ena talento na vazei tin bala sto plekto tha ton kanoume me to zori agio?
    kai oute olympiakos eimai oute tipota.vgalte ta xromatista gyalia sas kai antimetopiste ton kathena opos tha antimetopizate ton opoindipote

    kourouna oraia ta les gia tin entasi mes ton agona ktl.ara mia xara dikaiologeis fantazomai kai ton opado pou tha petaksei to boukalaki tou tin krotida tou tin fotovolida tou afou mesa stin entasi borei kai o pio iremos na parasirthei.i mipos den exoun entasi oi filathloi?gia tin arrosteia tous milame.ara dikaiologountai kai autoi na ksefigoun

    kai otan vlepoun ton batist kai ton kathe batist na min timoreitai oti kai na kanei opos o ploutarxos tou ellinikou basket pou borei na ftinei opoion thelei opos o teodosits pou varaei sta @@ opoion thelei kai den tous epivaletai oute prostimo kai oi opadoi tha kanoun ta idia kai xeirotera.meta klaite san ta miksiarika re kourouna otan sas tin peftoun ekei sta dimosiografika.meta taxa mou dithen aidiazete paiktes kai dimosiografoi otan ginontai epeisodia.opos strosate tha koimithete

    poses agonistikes efage o batist?den akousa?ksanapesto.xaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. popo me kati tetoious san kai esena ksenerwnw... epeidi eipe o anthrwpos oti dikaiologeitai i entasi tou athliti prepei na dikaiologeitai i entasi tou opadou ?? ston nba exeis dei ti ksilo peftei... oi opadoi giati den ksefevgoune re paidaki mou ena parakseno pragma...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. sou perase apo to mialo oti sto nba timorountai?leo ego re paidi mou enas logos einai autos.oti oi athlites oxi mono an xtipisoun antipalo alla kai na milisoun stin kerkida timorountai toulaxiston me prostimo.
    episis stin ameriki an tolimiseis na petakseis kati tin idia ora se baglaronoun.diladi kai o paiktis timoreitai (gnosta ta peristatika) kai o filathlos.
    edo sto ellada oute o enas timoreitai oti kai na kanei oute o allos oti kai na kanei.alla o enas dikaiologeitai logo tis entasis.
    malista.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. οτι πεις φιλαρακι anonyme..ο γιατρος εχει πει σε τυπους σαν κ σενα να λεμε παντα ναι..αμα μπορουσες κ εμπρακτα να αποδειξεις ολα αυτα που λες για τον Μπατιστ(κ τον καθε Μπατιστ),περα απο λογια του αερα καλα θατανε..αυτα εν ολιγοις..

    legionnaire

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. οσο για την ενταση μεσα σε ενα αγωνα και οτι αυτο συνεπαγεται θα συμφωνησω με την κουρουνα..οποιος εχει παιξει μπασκετ εστω κ σε τοπικη κατηγορια(ή ακομα κ ενα δυνατο μονο στο γηπεδακι της γειτονιας του) καταλαβαινει οτι καποιες φορες η ενταση του παιχνιδιου σε οδηγει να συμπεριφερθεις εξω απο τα συνηθισμενα(π.χ το πιο απλο, καποια αγκωνια εκτος φασης ή ενα δυνατο σκριν)..παρολα αυτα δεν θελω να δικαιολογησω τον Μπατιστ..η ενεργεια του ειναι βλακωδης κ ευτυχως δεν οδηγησε σε καποιο σοβαρο τραυματισμο..για μενα ομως συγχωρειται λογω προτερου εντιμου βιου..οσο για την βια εκ μερους των οπαδων,αυτη κι αν ειναι καταδικαστεα..μακαρι καποια στιγμη να εξαφανιστουν ολοι αυτοι οι ανεγκεφαλοι χουλιγκαν..

    legionnaire

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. egw epwnyma loipon symphwnw me ton anwnymo prolalisada.Den me noiazei ti exei kanei o Batiste,an einai o agios petros ktl.to provlima mas einai ws xwra i atimwrisia.stin amerikh OLOI timwroudai to idio an (piastoun na)kanoun kati pou dysfhmei to athlima eite diaithths eite paikths eite coach eite paragodas.Kai oi opadoi ferodai kosmia gt xeroun pws opoios kanei malakia to plirwnei xwris diakriseis kai dyo stathma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Για τροχαίο με εγκατάλειψη κρατείται ο Αμερικανός μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού Μάικλ Μπατίστ, 27 ετών. Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο 27χρονος Αμερικανός ενώ οδηγούσε το ΙΧ αυτοκίνητό του συγκρούστηκε στις 4:40 τα ξημερώματα της Πέμπτης με μοτοσικλέτα στη λεωφόρο Κηφισίας 258 στο Χαλάνδρι, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί ο οδηγός της Πέτρος Στέλιος επίσης 27 ετών.

    Στη συνέχεια, ο μπασκετμπολίστας ανέπτυξε ταχύτητα, εγκαταλείποντας τον τραυματία, αλλά σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου προσέκρουσε με το αυτοκίνητό του σε διαφημιστική πινακίδα. Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε και ο Μπατίστ απομακρύνθηκε τρέχοντας και κρύφτηκε μέσα σε μια αθλητική εγκατάσταση στη διασταύρωση Κηφισίας και Γούναρη.

    Τον αντιλήφθη όμως ο φρουρός της εγκατάστασης και ειδοποίησε την αστυνομία με αποτέλεσμα λίγο αργότερα ο μπασκετμπολίστας να συλληφθεί. Ο Αμερικανός δήλωσε ότι είναι τραυματισμένος και μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Αθηνών, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

    Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται και ο Πέτρος Στέλιος, ο οποίος έχει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και η κατάστασή του θεωρείται σοβαρή.Από το ανακριτικό της Τροχαίας ζητήθηκε να γίνει αλκοτέστ και στους δύο οδηγούς. Και οι δύο εξετάσεις ήταν θετικές.

    Προανάκριση για το ατύχημα διενεργεί η Τροχαία Κηφισιάς.

    http://sports.in.gr/article/?aid=576241

    ntaksei file?vgale to onoma batist kai pes mou pos tha xaraktirizes auton pou to kane.sta isia omos.
    tora an esena ta kateuthinomena mme kai dimosiografiskoi sou tin apekripsan tin istoria den ftaio ego.alla eipame den exei dosei dikaiomata o batist.den exei skotosei akoma kanenan eite entos gipedou eite ektos

    tin vrikame tora tin dikaiologia se autin tin xora.entasi kai adrenalini.eite gia ta tsoglania tis kerkidas eite gia ta tsoglania ton gipedon.kai exoun mazeutei polla stous prasinokokkinous.kai oso den tous timorei kaneis autoi tha sinexizoun.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. φιλε μου απ'την στιγμη που η δικαιοσυνη δεν εκρινε το Μπατιστ (κ τον καθε Μπατιστ) ενοχο ποιος εισαι εσυ που θα τον καταδικασεις?..οσο για την αδρεναλινη αμα δεν την αντεχεις ασχολησου με κατι πιο soft οπως το πλεξιμο π.χ. το μπασκετ ειναι αθλημα "επαφων" κ πολλες φορες τα πνευματα οξυνονται..οποιος εχει παιξει εστω κ λιγο μπασκετ στη ζωη του το ξερει αυτο..

    legionnaire

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. loipon kopse ti malakia <>.egw exw paixei 6 xronia apo pabaides ews efivwn.kai malista imoun arketa neyrikos paiktis.agwnies exw rixei,trikopodies exw valei.ayto pou ekane o batiste itan cold blood.stekotan panw apo ton paikti kai ton patise sto kefali,den itan edasi tis stigmhs,itan egglimatikh energeia.kai kopse tin alli malakia <>.pipes ama thes pame na paixoume ena mono na s kanw oti ekane o batiste kai mila meta peri adrenalinis.an zeis vevaia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. re legionnaire.katarxas gia poia dikaiosini mou milas?stin ellada zeis.edo o allos klevei disekatomiria kai kikloforei anetopoulos.sovarologoume tora?
    apo kei kai pera ti mou sigrineis?to patima en psixro sto kefali me mia dinati amina?to ftisimo ston antipalo me ena dinato skrin?to xtipima sta @@ kata tin diarkeia tou sout me apli sproksia?ola auta einai to idio gia sena?variemai na po kai alla

    kai ta perissotera einai epanilimena apo sigkekrimenous paiktes.otan loipon vlepei o kafros na kanei o akrivopliromenos tsoglanos auto kai na min timoreitai meta aporeitai giati petaei kadronia sto parke?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. rodia me to na les sinexeia ti leksi malakia den dikaiwnesai... esi kai o anwnimos exete mia diaforetiki apopsi apo emena kai ton legionnaire.. einai toso aplo... i koini gnwmi apton athlitiko kosmo gia ton batiste giati afti exei simasia kai oxi enos gaurou pou leei ti leksi malakies mesa se mia protasi ... einai oti o batiste einai ena poli kalo paidi kai ksefige.. telos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. poia einai i koini gnomi?oi panathinaikoi kai oi dimosiografiskoi?gia eksigise mou ligo kalitera.i koini gnomi pou evgale ton varejao sxedon dolofono?gia autin tin koini gnomi mou milas?i mipos o varejao itan kanenas alitis

    plimirise kala paidia auti i xora

    kai gia na teleionoume.ama o batist forouse alli fanela diaforetikou xromatos kai oxi prasini i kokkini kai to kane se kanenan fotsi auto i se kanena bourousi i ''koini gnomi'' pou epikaleise tha ton eixe epikiriksei.poso diskolo einai na to katalaveis?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. rodia κ anonyme προφανως το βλεπουμε εντελως διαφορετικα το θεμα του Μπατιστ,ουτε εσεις θα με πεισετε να αλλαξω γνωμη,ουτε κ εγω εσας..σιγουρα απαραδεκτη,αψυχολογητη κ βλακωδης η ενεργεια του Μπατιστ..ωραια,απ'τη στιγμη που κ ο φουκαρας ο Οζμπολτ γλιτωσε τα χειροτερα παλι καλα..ο Μπατιστ ζητησε 100 συγνωμες, κ λογικα θα πρεπε να φαει καποιες αγωνιστικες απο την ευρωλιγκα..ως εκει..απο κει κ περα τι ζητατε? να κοψουνε το μπασκετ στον Μπατιστ,να τον λιθοβολησουν μεχρι θανατου,να αποβαλλουν τον Παναθηναικο απο την ευρωλιγκα για τα επομενα 5 χρονια?ετσι θα αισθανθειτε οτι αποδοθηκε δικαιοσυνη?
    φιλε αnonyme νομιζω οτι εχεις κομπλεξ κ για ολα σου φταινε οι πρασινοι κ οι κοκκινοι..
    legionnaire

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. koini athlitiki gnwmi einai afti twn ipoloipwn athlitwn... twn proponitwn kai twn anthrwpwn tou xwrou kai oxi i diki sou i i diki mou... an to eixan kanei se paixti tis omadas mou sigoura tha imoun ligotero antikeimenikos alla an itan enas athlitis tou ithous kai tis poiotitas tou batiste dn tha ithela na tou kopsoun to basket...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. kai pou xereis re xourafi tin pragmatikh gnwmi?se pliroforw oti exw akousei dhmosiagrafous na milane edelws diaforetika gia paiktes kai proponites off the record apo oti tous parousiazoun se efhmerides.Allo ti thes na peraseis ston kosmo allo ti isxyei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. legionnaire kai dhmhtrh
    sygnwmh paidia alla gia emena h kouventa peri tou xarakthra tou batiste exei teleiwsei apo otan o anwnymos anevase autousia thn anakoinwsh gia to atyxhma. an auto eseis (pou omologw oti mexri twra den h3era oti exei symbei) to lete kalo paidi, kalo xarakthra magkia sas. afhste tis pragmatikes gnwmes kai ola auta. egw 3erw oti opoiosdhpote an8rwpos me syneidhsh den 8a egkateleipe sovara traumatismeno sto dromo. pou htan to h8os kai h poiothta tou AN8RWPOU KAI OXI A8LHTH batiste tote? ektos kai an kai auto ofeilotan sthn adrenalinh tou paixnidiou. kai epeidh kourasthka n akouw gia adrenalines klp.

    http://www.youtube.com/watch?v=QofKZovQWF0

    isws kai auto na egine panw sthn adrenalinh tou paixnidiou, alla katarriptetai fanera to oti den exei 3anadwsei dikaiwmta.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. πιστεψε με φιλε panos919 παιζω χρονια μπασκετ κ σε ντερμπι της εσκα εχω δει πολυ χειροτερα απο το χτυπημα του Μπατιστ στο Προτζιονι(ο εκνευρισμος κ η ενταση του αγωνα συχνα θολωνουν το μυαλο)
    εγω το κοβω εδω,οτι ειχα να πω το ειπα..απο κει κ περα ο καθενας μπορει να πιστευει οτι θελει για το χαρακτηρα του Μπατιστ κ του καθε Μπατιστ..

    legionnaire

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. kai egw den tha ksanagrapsw gia batiste... to xastouki tou prigioni sto postarisma tou batiste apto opoio kai nevriase kai girizei k ton koitaei mallon to eida mono egw epeidi eimai panathinaikos...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. vlepontas to paixnidi pao-efes, molis twra eida kai mia ka8ara eskemmenh agkwnia tou nachbar ston tsartsarh. enw loipon o trismegistos D.X topo8eteitai swsta kai leei oti auth h kinhsh isws a3izei kai DQ, o synomilhths tou (den eimai sigouros alla nomizw oti einai o nikos linardos) leei "afou den do8hke DQ sto xtyphma batiste, dyskola 8a dinotan auto. metafraste to twra opws 8elete. ka8e xtyphma dhladh pou einai antia8lhtiko alla oxi toso dolofoniko oso tou batiste apla 8a to prospername? 8elw na katalh3w sto oti to provlhma einai -ws synh8ws- h nootropia.akoma den mporw na katalabw giati na mhn vlepoume oti egine opws akrivws einai, kai oxi se synarthsh me ola ta xronia tou batiste sthn ellada gia na e3omalynoume ta pragmata epeidh o mike einai kalo paidi. kati pou den isxyei kiolas, opws apodeixthke. den 3anagrafw oute egw gia to 8ema, opws eipate o ka8enas exei th gnwmh tou. dhmhtrh, to video me ton prigioni to anevasa mono gia na mhn akougetai oti o batiste den exei dwsei dikaiwmata. allo ena xastouki kai allo na 3aplwneis katw ton allo. me auth thn logikh ka8e paixths pou neuriazei prepei na ormaei?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Μια γενική απάντηση προς όλους γιατί είναι πρακτικά αδύνατον να απαντήσω σε έναν καθένα ξεχωριστά: Διάβασα ότι γράψατε ή τα περισσότερα από αυτά. Τώρα καταλαβαίνω τη χαρά των ανθρώπων του περιοδικού και την περηφάνεια τους όταν μιλάνε για αναγνώστες με επίπεδο. Η κουβέντα ξέφυγε ελάχιστα και ήταν κόσμια σε βαθμό που μετά από 100 σχόλια έντονης αντιπαράθεσης δεν βρήκα ούτε ένα άξιο...διαγραφής! Συγχαρητήρια...
    Από την άλλη και επειδή κατά διαστήματα έχουν γραφτεί διάφορα επί του θέματος. Σε τούτο το μπλογκ έχουν αναρτηθεί γύρω στα 150 διαφορετικά θέματα. Αυτό εδώ αν και δεν ήταν το αρχικό του ζήτημα ο Μπατίστ συγκέντρωσε 101 σχόλια γιατί πολύ απλά ήταν μια Ολυμπιακο-Παναθηναϊκή αντιπαράθεση επιχειρημάτων. Για όσους λένε ή κατηγορούν το περιοδικό ότι ασχολείται κυρίως με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στα εξώφυλλά του αυτό αποτελεί από μόνο του μια απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή