Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Και τώρα ''Σπάρτακε'' ή φεύγεις (παρέα με τον Οικονομίδη) ή τους διαγράφεις

Μπορεί να μην έχουμε ολοκληρωμένη άποψη για τα αποτελέσματα της αποχής των Ελλήνων παικτών αφού υπάρχουν ακόμη τέσσερα παιχνίδια σήμερα αλλά τα δεδομένα είναι μάλλον σίγουρα. Απόψε θα γίνουν κανονικά τρία από τα τέσσερα ματς και μόνο για ένα υπάρχει αμφιβολία (Ηρακλής- Πανελλήνιος) αφού οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν με πλήρη σύνθεση και απομένει να δούμε τις αντιδράσεις των γηπεδούχων (και κυρίως των οπαδών τους).
Πριν από ένα χρόνο όταν είχε γίνει και πάλι αποχή (στην Α2) έγραφα στο μπλογκ (όποιος κλικάρει στο tag Απεργία το βρίσκει) ότι ο ΠΣΑΚ δεν έχει τύχη αφού δεν έχει μαζί του τους παίκτες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Χρειάστηκε να περάσει ένας χρόνος για να επιβεβαιωθεί. Παραμονές της φετινής αποχής έγραφα ότι ο ΠΣΑΚ θα βρεθεί στα όρια της διάσπασης κάτι που πλέον είναι γεγονός. Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος δεν έχει άλλη επιλογή τη Δευτέρα. Η φεύγει από την προεδρία του ΠΣΑΚ για την αποτυχία των κινητοποιήσεων (οι αγώνες έγιναν και θα συνεχίσουν να γίνονται κανονικά) ή διαγράφει όσους παίκτες δεν ακολούθησαν την αποχή και αγωνίστηκαν. Οτι άλλο πει η κάνει πολύ απλά θα βυθίσει το συνδικαλιστικό όργανο των παικτών σε μεγαλύτερη ανυποληψία.  Εδώ ούτε νυν και πρώην μέλη του ΔΣ δεν ακολούθησαν την αποχή αφού έπαιξαν Μπουρούσης και Τσαρτσαρής. Απλά τα πράγματα: Στους πρωτοκλασατους παίκτες δεν μπορεί πλέον να υπολογίζει και του το έδειξαν με τη συμπεριφορά τους. Συνεχίζει με τους παίκτες της Α2 που έχουν και το μεγαλύτερο μερίδιο προβλημάτων ή πάει σπίτι του και αφήνει μια νέα ομάδα παικτών που ενδιαφέρονται να αναλάβουν τον ΠΣΑΚ.
Η αποχή (είναι ντροπή να ξεφτιλίζουμε τη λέξη απεργία για την οποία έχουν πεθάνει εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι στην Κρεαταγορά του Σικάγο, στα ορυχεία της Λατινικής Αμερικής, στο Κιλελέρ και όπου αλλού) απέτυχε παταγωδώς αλλά θα συμφωνήσω μόνο σε ένα σημείο της ανακοίνωσης του ΠΣΑΚ: Είναι ντροπή αθλητές να τους βγάζει έξω η αστυνομία από τα γήπεδα τη στιγμή που ο κάθε κοπρίτης ναρκομανής κάθεται στις εξέδρες και έχει κάνει τσιφλίκι του τα γήπεδα. Να γράψω εδώ για όποιον δεν το ξέρει ότι η απόφαση για επέμβαση της αστυνομίας είχε δοθεί από τον Βασίλη Οικονομίδη στους διαιτητές των αγώνων. Προφανώς, ο περιορισμένων δυνατοτήτων πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ δεν ήξερε άλλο τρόπο. Ας ρώταγε τον Γιάννη Δαμιανίδη που με εξαιρετικά έξυπνους χειρισμούς φρόντισε να μη συμβεί το παραμικρό στο Αλεξάνδρειο και προφύλαξε και την ομάδα του και δεν απαγόρευσε και στους συγκεντρωμένους παίκτες να μιλήσουν με τους συναδέλφους τους ή να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Χρήσιμο για το ελληνικό μπάσκετ θα ήταν να αποχωρήσει τη Δευτέρα και ο Βασίλης Οικονομίδης από την προεδρία του ΕΣΑΚΕ αφού ούτως ή άλλως έχει περιέλθει (όπως αποκαλύπτω με λεπτομέρειες την Τετάρτη στο τεύχος του περιοδικού που θα κυκλοφορήσει) στη δυσμένεια του Γιώργου Βασιλακόπουλου. Καλύτερα να φύγει μόνος του και με αξιοπρέπεια...
Νομίζω ότι ήρθε η ώρα όσοι απόμειναν να αγαπάνε το μπάσκετ να ασχοληθούν στα σοβαρά με ένα κοινό στόχο. Ο Λάζαρος να συνεχίσει να ταλαιπωρεί το μπάσκετ μόνο ως αθλητής και ο Οικονομίδης μόνο ως φίλαθλος.

58 σχόλια:

  1. Ade na anevei to Rethymno stin A1 na analavei kanas Kwstis Zobanakis bas kai dei to baksetaki kamia aspri mera.oi nees ekloges ston esake se 2 xronia den einai pali?Oso gia PSAK na fygei o Lazaros kai na analavei poios?Tosa xronia o Syndikalismos itan agnwsti lexi kai o Lazos borei na nai lalakas alla einai toulaxiston katharos.Kai to lew gw pou eimai apo tous exthrous tou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και εσύ θεωρείς οτι αγαπάς το μπάσκετ? σταμάτα να πληρώνεσαι από το μπάσκετ και πες μου την τελευταία φορά που πήγες σε ένα ανοικτό γήπεδο να παίξεις ένα μονάκι. το αν ο λάζος ταλαιπωρεί ή όχι το μπάσκετ (με ευρωλίγκα, ευρωπαικό και δέυτερη θέση στον κόσμο ανάμεσα σε όλα τα άλλα στην καριέρα του), κρίνεσαι με αυτά που γράφεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδω my dear κουρουνα, μου φαινεται οτι ελαφρως το παρακανεις. Προφανως ο Λαζος ειναι ανεπαρκης ως συνδικαλιστης, ξεκαθαρα (και για μενα ανεξηγητα, αναλογικα με το πως ξεκινησε) μπορει να σταθει μονο σε ομαδες χαμηλωτερου βεληνεκους (να τονισω εδω οτι ΔΕΝ θεωρω τον ΠΑΟΚ μικρομεσαια ομαδα, αλλα ο Λαζος πλεον δεν ειναι για ομαδες βεληνεκους Ευρωλιγκα η για ομαδες Ισπανιας, Ιταλιας π.χ) αλλα απο ενα σημειο και μετα θεωρω οτι γινεσαι εμπαθης οσον αφορα το προσωπο του. Τουλαχιστον περσυ στον ΠΑΟΚ ο Λαζος ηταν αξιοπρεπεστατος, σε αντιθεση με κατι Ντικουδηδες, που κανονικα επρεπε να πληρωθει με τουρκικες λιρες και οχι με ευρω, η τον Γλυνιαδακηδες που ανεπαρκεις ξεκινησαν και ανεπαρκεις παραμενουν.

    Οσον αφορα τωρα τα συνδικαλιστικα, δηλωσα οτι στο θεμα της απεργιας ταχθηκα κατα της απεργιας, διοτι προφανως εξυπηρετουσε ιδια συμφεροντα και οχι τα καθαρα μπασκετικα. Το να αναγαγουμε ομως τον Λαζο ως τον δαιμονα της ελληνικης καλαθοσφαιρισης, παει πολυ. Δεν εχω δει αντιστοιχη ευαισθησια σε προεδρους - αεροπλανακια, τυπου Δροσος, η σε λαμογοπροεδρους Α2, οι οποιοι εν μια νυκτι εξαφανισαν απο τον χαρτη ομαδες. Δεν ειδα ποτε να πεφτει κραξιμο στον Βωβο, ο οποιος περσυ πληρωνε τους παικτες με κουλουρια, αλλα εκανε το κομματι του ως προεδρακλας του Αμαρουσιου. Φτασαμε δηλαδη να θεωρουμε αυτονοητο οτι μπορει εγω που εχω μπαλωσει το παντελονι μου τρεις φορες, να εχω μια ΚΑΕ, να τρωω την επιδοτηση απο την ΕΡΤ και να πουλαω και μουρη, την στιγμη που οι παικτες κοντευουν να σκασουν απο την χοληστερινη λογω γυρου, επειδη δεν εχουν λεφτα να φανε. Και σε ολα αυτα να μην υπαρχει κανενας ελεγχος, καμια δικλιδα ασφαλειας. Δηλαδη και γι' αυτο ο Λαζος φταιει.

    Το να πεσουμε και να φαμε ολοι τον Λαζο, ειναι το μονο ευκολο. Το να κοιταξουμε πως γινεται να βρεθει μια ακρη να συνεννοηθει ο ΠΣΑΚ με πεντε ανθρωπους που τους κοβει λιγο απο μπασκετ (βλ. Δαμιανιδης, Λιανος) ειναι σαφως πιο δυσκολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. re kourouna pali tipota gia ta paidia tiw episimis agapimenis pou mas exoun kanei perifanous me tis epitixies toys?kai o jordan na erthei ston psak auta ta vlaxadera pou katevikan apo kathe xorio tis elladas to mono pou tha theloun einai na ginoun plousioi grafontas sta arxidia tous sinadelfous kai to idio to athlima.ti tous noiazei?
    kourouna tha apokalipseis poia roba eipe ''an mas timorisei to afentiko me ena mina poios tha mou dosei ta 170xil piso''poia roba einai auti tin ora pou oi ipoloipoi tha fane kai prostimo eipe autin tin vlakeia?
    gleipste tous kai allo.mono pou sta matia tou mesou ellina ginane megales robes xthes.plisiazei kai to epomeno eurobasket kai tha gelasoume tora me tin psixi mas me tis fapes pou tha faei pali i mikti kalopliromenon starxidiston paosfp
    opos graoun oloi simera ama thelane auta ta anthropakia se 2 meres tha eixe vrethei lisi sta provlimata ta perissotera.
    alla den theloun.na xasoun ena miniatiko 170 xiliarika?kai pos tha paroun kainourgia porshe?
    robares

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τα κατάφερες κουρούνα και συ και οι όμοιοι σου. αντε τώρα εμπρός κακόμοιρο μπασκετάκι, τράβα προς τη δόξα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Σπαρτακος απο τοτε που ανελαβε,πηρε ενα καρο πρωτοβουλιες & προσπαθησε πολυ για την αναδειξη των προβληματων των μελων του ΠΣΑΚ.
    Αν η απεργια απετυχε,αυτο δεν πρεπει να επιριφθει στον Σπαρτακο,αλλα σ'αλλους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλησπέρα κουρούνα,
    εγώ αυτό που θέλω να πω για την απεργία είναι ότι όλη αυτή η κατάσταση είναι κάτι συνηθισμένο για αυτή τη χώρα. Συνηθισμένο δεν είναι ο συνδικαλισμός να χρησιμοποιείται για προσωπικούς λόγους, συνηθισμένο δεν είναι όταν γίνεται μία απεργία να απεργούν πολλοί λίγοι και σε ορισμένοι να απεργούν για άλλους λόγους έκτος από την διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους. Πόσοι απεργούν και αντί να πένε σε καμία πορεία πάνε για καφέ ή και απεργούν παρασκευή ή δευτέρα και φεύγουν για τριήμερο ή τετραήμερο. Συνηθισμένο δεν είναι να απεργούν και στην πορεία να σπάνε την απεργία για προσωπικούς λόγους( μη χάσουν τα λεφτά, την δουλέιά, λόγω δειλίας και φόβου ή και αδιαφορίας). Βλέπω στα δελτία τους Γάλλους ανεξαρτήτως ηλικίας να κατεβαίνουν στους δρόμους και να διαμαρτύρονται για το συνταξιοδοτικό νομοσχέδιο που θέλει να περάσει ο Σαρκοζί. ΌΛΟΥΣ. Εμείς πάλι να μην μπορούμε να συννενοηθούμε και ο καθένας ανάλογα με τον χώρο που ανηκεί διαμαρτύρεται με τους ομοιδεάτες του γιατί οι άλλοι που μπορεί να είναι και συνάδελφοι και σίγουρα είναι συμπολίτες επειδή ανήκουν σε άλλο χώρο ιδεολογικά και πολιτικά είναι λογικά εχθρός. Το πρόβλημα μας είναι ο εγωισμός μας, βάζουμε πάνω από το εμείς.Θεοποιούμε κόμματα, ομάδες, ιδεολογίες, το χρήμα και ξεχνάμε ότι πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι. ΑΝΘΡΩΠΟΙ! Ξεχνάμε ότι όλοι ανήκουμε και ζούμε στην ίδια κοινωνία, έχουμε τα ίδια προβλήματα και μας αν πέσουμε θα πέσουμε όλοι μαζί. Η καταστροφή όπως και η σωτηρία είναι υπόθεση όλων μας.
    Αυτά τα λίγα περί απεργίας
    Κουρούνα θέλω να σου ζητήσω κάτι
    Διάβασα στο περιοδικό αυτά που γράφεις περι των υπερ-παρατηρητών αλλά αυτό που δεν μπόρεσα να καταλάβω είναι αυτό που γράφεις για τον Μουζάκη. Σε παρακαλώ αν μπορείς να μου εξηγήσεις στέλονοντας μου e-mail θα σου ήμουν ευγνώμων. Είμαι πολύ περίεργη και όταν κάτι μου κολλήσει πρέπει οπωσδήποτε να πάρω μία απάντηση. Αν μπορείς βέβαια αλλιώς θα προσπαθήσω να το βρώ μόνη μου ή θα περιμένω μέρχρι τον Μαίο.Το e-mail μου είναι tsoultzi@past.auth.gr
    Ευχαριστώ προκαταβολικά.
    Κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καταρχάς θα ξεκινήσω παρακαλώντας την κουρούνα να μην σβήσει σχόλια λόγω υβρεολογίου κατ'εξαίρεση σήμερα. Είναι τέτοιο το χάλι μας που και μια κουβέντα παραπάνω, ένα ξέσπασμα, συγχωρείται.

    Εγώ δεν θα σου πω ότι κάνεις κωλοτούμπες. Την θέση σου για τον Λάζαρο την έχεις κάνει γνωστή εδώ και καιρό. Όπως και για τον Οικονομίδη και τον Βασιλακόπουλο. Δηλαδή κατ'εσέ ευθύνονται παίχτες, ομοσπονδία και ΕΣΑΚΕ. Ναι αλλά έτσι δεν βγάζουμε κανένα συμπέρασμα. Είναι ή δεν είναι αλήθεια ότι ο Λάζος με την συμπεριφορά του ξεμπρόστιασε όλους τους υπολοίπους φορείς; Δηλαδή αν το πρωτάθλημα ξεκινούσε όπως πέρσι και πρόπερσι θα άλλαζε τίποτα;

    Δεν ασπάζομαι την γνώμη του παραπάνω ότι ξεφτιλίστηκαν οι παίχτες ΠΑΟ και ΟΣΦΠ. Αυτοί προσπάθησαν να ωθήσουν τον Λάζαρο σε συνεννόηση με την πολιτεία. Ούτε δέχομαι το επιχείρημα 'είναι 10-12 και οι μπασκετμπολίστες στην Ελλάδα χιλιάδες οπότε έπρεπε να σεβαστούν τις αποφάσεις του ΠΣΑΚ'. Πρώτον, οι διαδικασίες που προώθησε ο Λάζαρος ήταν διάτρητες (σε αυτό ο Βασιλακό ως εκπρόσωπος του παλαιού ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να νιώθει μια υπερηφάνια). Δεύτερον, είναι γνωστό ότι το στάτους αυτών των παιχτών είναι διαφορετικό, και ως ένα σημείο (χωρίς ευθύνη τους βέβαια) η άποψη της κοινωνίας ότι οι μπασκετμπολίστες είναι πάμπλουτοι οφείλεται σε αυτούς. Δεν γίνεται από την μια να τους αναγνωρίζουμε ιδιαίτερο ρόλο (κάτι που έκανε ο Λάζαρος βάζοντας τον Μπουρούση και τον Διαμαντίδη στο προεδρείο του ΠΣΑΚ) και από την άλλη να τους βγάζουμε στην σέντρα επειδή έπαιξαν.

    Το σημαντικό είναι από τώρα τί γίνεται. Οι εξελίξεις της τελευταίας εβδομάδας έχουν έναν και μοναδικό απόλυτο νικητή. Και πολύ φοβάμαι ότι πλέον δεν τον κουνάει κανείς παρά μόνο ο χρόνος και ο Πανάγαθος (όχι ότι του εύχομαι κάτι κακό επί προσωπικού). Καλό θα ήταν να επικεντρωθούμε στις βουλές και τις απόψεις του γιατί πλέον μόνο αυτός μετράνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. -Μήπως το παρακανες με το Παπαδόπουλο λόγω προσωπικής κόντρας και διαφορετικών πολιτικών πεποιθήσεων(όπως και με το Σιγάλα και τον Ιωαννίδη)?
    -Μήπως τελικά σε λένε Φ.Συρίγο
    -Μήπως...λέω τωρα...θα πρεπε να τραβήξετε εκεί στο περιοδικό και το αυτι του Γιαννακόπουλου που ανοιχτά πλέον αυτοανακυρήχθηκε βασιλιάς του μπάσκετ(ή τσούζει εκεί)...τσάμπα συγκινηθήκαμε με το Γκάλη,Φάνη,Διαμαντίδη...ήρθε ο Μπασκετοπατέρας στα 00s να μας δώσει σκηνές απείρου κάλους,όπως εκείνη τη φορά που έτρεχε με πεσμένα παντελόνια να μαζέψει τους κάφρους που έβαλε και στηρίζει στο γήπεδο για να μη σκοτώσουν κανέναν,ή τις φορές που κατέβηκε στο πάγκο του ΟΑΚΑ εν ώρα αγώνα για να διασφαλίσει την ''αξιοπιστία'' του ελ. πρωταθλήματος ή ,θεέ μου θα το ξέχναγα,αυτή την αγάπη που έδειξε για τον έλληνα μπασκετμπολίστα το 97-98 που επένδυσε σε έλληνες υπερπαίχτες όπως ο συμπαθής Τζον Αμίτσι...τι δώσανε τέλοσπάντων αυτοι οι ''κάποιοι''...στα 80s για το μπάσκετ..έδωσε τίποτα το έπος του 87 στο άθλημα...ο Θανάσης να ναι καλά που το 2000-2005 με τα λεφτά του κράτησε το επίπεδο ψηλά και ο Σωκρατες στα 90s βεβαίως βεβαίως.Μπράβο σε όλους στο περιοδικό που δίνετε ασυλία σιωπηρα σε τέτοιες δηλώσεις και δίνετε κάθε δικαίωμα μετά και σε Δροσους,Μαλάκους,Φιλίπου να ταϊζουν το εγώ τους για λίγο καιρό και μετα να αποφασίζουν ότι δεν είναι πια αυτοί το μπασκετ...γιατί με το παρά μου γαμ...και τη κυρά μου ,τι να μας πουν οι αδέκαροι παίκτες της Α2 και ο κομμουνιστο-ρωσο-επαναστάτης Λάζος...είναι ψυχοπαθής και αδιάλακτος ....ζήτω ο Θάνος που αρπαζει την κούπα όταν κερδίζει από τα χέρια των παικτών,αυτών δηλαδή που ίδρωσαν...γιατί αυτός πληρωσε ρε γαμώτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Υπαρχουν πολλοι που ταλαιπωρουν το μπασκετ & θα επρεπε να εχουν παει στα σπιτια τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ''Πτωχη πλην τιμια Κουρουνα'',καλο θα ηταν να εστιασεις στην ''συνολικη εικονα''..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Rodia
    Αυτό που θέτεις είναι ψευτοαδιέξοδο. Δηλαδή επειδή δεν υπάρχει άλλος (σύμφωνα με εσένα) να μείνει ο ανεπαρκής. Ετσι βούλιαξε και η χώρα. Ακριβώς με αυτή τη λογική. Αφού πάντως με προκαλείς να σου γράψω το όνομα ενός μπασκετμπολίστα που απομακρύνθηκε από τον ΠΣΑΚ λόγω της αυταρχικότητας του Λάζαρου: Παπαμακάριος. Δεν κατηγόρησα ποτέ τον Λάζαρο για κάτι ανέντιμο να εξηγούμαστε. Αλλά το ότι είναι καθαρός και τίμιος σημαίνει ότι παίρνει και τις σωστές αποφάσεις; Τότε πρωθυπουργός έπρεπε να ήταν ο πατέρας Παϊσιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος
    Σε ανοιχτό γήπεδο είναι η αλήθεια ότι δεν πήγα διότι όπως σοφά έχει πει και ο Μάλκοβιτς ’’η μεγαλύτερη προσφορά μου στο μπάσκετ είναι ότι το σταμάτησα νωρίς ως παίκτης’’. Αλλά επειδή μ’ αρέσει να απαντάω η αγάπη μου για το μπασκετ είναι τέτοια και τόση που το Σάββατο το βράδυ έβλεπα αγώνα εφηβικού πρωταθλήματος. Επειδή δεν μπορώ να καρφώσω τη μπάλα ή να σουτάρω τρίποντο (με τη γραμμή στα...2μ.75) σημαίνει ότι δεν αγαπάω το μπάσκετ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Tommygun
    Καλά ένα ευφυολόγημα έκανα έμπλεο εμπάθειας για τον μπασκετμπολίστα Λάζαρο. Το παίρνω πίσω αλλά το θέμα είναι αν μπορεί να παίξει καλά μπάσκετ;
    Στα υπόλοιπα είσαι παντελώς αδιάβαστος... Αν ένα περιοδικό, ένα έντυπο και μια στήλη έχει κράξει αλεξιπτωτιστές προέδρους και όχι μόνο αυτό ξέρεις (μάλλον δεν ξέρεις) ποιό είναι. Τα γραπτά μένουν και επειδή έχεις χάσει τεύχη να στα στείλω δωρεάν. Το ίδιο κάνει το περιοδικό με όσους τους λείπουν (λίγα όχι και τα 240) τεύχη. Τους τα κάνουμε δώρο για τη συλλογή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος
    Εσύ το μηνιάτικο σου το χάνεις; Και ας είναι 1700 ευρώ. Γιατί ζητάς από κάποιον να κάνει κάτι που δεν κάνεις εσύ; Και μη μου πεις ’’αν έβγαζα δύο εκατομμύρια θα το έκανα’’. Κανείς δεν το κάνει. Και δεν θα έχανε όποιος το είπε (δεν ξέρω ποιός είναι αλλά λόγω ποσού νομίζω ότι είναι ο Μπουρούσης και αν τον αδικώ ας με συμπαθάει) μπορέί να έχανε και ολόκληρο το συμβόλαιο του. Να θυσιάσει τι και για ποιόν; Για το κέφι του Λάζαρου που τελικά δεν τον ακολούθησαν τα 3/4 των μπασκετμπολιστών; Και για πες μου σε παρακαλώ. Η προσφορά στην εθνική και στο μπάσκετ πιστεύεις ότι πληρώνεται ή είναι εθελοντική. Για πες μου τι έκανες εσύ, εγώ και πολλοί άλλοι ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ και μετά θα γράψω εγώ ότι κάνεις κέφι. Δωρεάν, εθελοντικά και να τους βρίζουν κιόλας όταν δεν παίζουν καλά! Σιγά μην τους πιάσω στο στόμα μου. Οι τελευταίοι εθελοντές που είδα σε αυτή τη χώρα φορούσαν τις στολές των Ο)λυμπιακών Αγώνων και τους κορόιδευαν στο δρόμο οι άλλοι μισοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος
    Τι κατάφερα εγώ; Μακάρι να κατάφερνα οτιδήποτε για το μπάσκετ με όσα γράφω.
    Ανώνυμος (άλλος)
    Ναι κατάφερε πάρα πολλά. Να διχάσει τους παίκτες και να κάνει μια απεργία για το κέφι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κυριακή
    Χαίρομαι γιατί παρότι δεν ξέρω την ηλικία σου (και μια κυρία δεν τη ρωτάνε ποτέ τα χρόνια της) όλοι οι κοινωνικοί συσχετισμοί σου είναι πολύ εύστοχοι.
    Δυστυχώς στη στήλη μου πάντοτε υπάρχουν μερικοί γρίφοι για τους...μυημένους του παρασκηνίου. Λυπάμαι που δεν μπορώ να σου απαντήσω. Την απάντηση είναι προφανές ότι την ξέρω αλλά απλά δεν γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος
    Μακράν νυχτωμένος 1: Αν πιστεύεις ότι το κίνητρο μου είναι πολιτικό για όσα γράφω είναι πολιτικό κατάλαβες από την πρώτη πρόταση τι είσαι. Ασε που δεν ξέρω και τις πολιτικές πεποιθήσεις του Λάζαρου για να καταλάβω αν είμαι στον ίδιο χώρο ή σε αντίθετο.
    Μακράν νυχτωμένος 2: Το καλύτερο ανέκδοτο της δεκαετίας είναι ότι είμαι ο...Συρίγος. Αν του πεις τη λέξη blog θα νομίζει ότι τον βρίζεις.
    Μακράν νυχτωμένος 3: Ούτε το περιοδικό διαβάζεις γιατί θα ήξερες καλά τι κράξιμο έχει πέσει σε Δρόσο. Τον Μαλάκο γιατί να τον κράξουμε; Οπως και ο Μεσάικος έπεσε έξω στις δουλειές του και έφυγε από το μπάσκετ. Δεν κάθισαν για να βγάλουν τη ζημιά. Αν δεν διαβάζεις κάθε Τετάρτη όσα γράφουμε πρόβλημα δικό σου. Απλά δεν κάνω διάλογο σε τέτοιο επίπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Απεργοσπάστης
    Γιατί με όσα έγιναν άλλαξε κάτι; Η απεργία ήταν ανώφελη εξ αρχής και είχε επισημανθεί. Ενα χρόνο του γράφουμε ότι με τις απεργίες δεν βγάινει άκρη. Ακρη βγαίνει με σοβαρό διάλογο και με κατάθεση ενιαίων προτάσεων για το μπάσκετ. ΣΕ αυτό δεν φταίει μόνο ο Λάζαρος φταίνε όλοι οι άλλοι και ο Λάζαρος παρέα. Τώρα απλά εκτέθηκε αυτός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος
    Στη συνολική εικόνα εστιάζω όταν λέω να σηκωθούν να φύγουν ο Λάζαρος και ο Οικονομίδης. Ο έας γιατί για προσωπικά κέφια και με ολιγαρχική λογική έβαλε σε μια νέα περιπέτεια το μπάσκετ και ο άλλος γιατί η λογική του φτάνει μέχρι εκεί που έφτασε: Να βάλω τα ΜΑΤ να κυνηγάνε τους παίκτες. Στο Αλεξάνδρειο ο Δαμιανίδης γιατί δεν έβαλε τα ΜΑΤ και δεν άνοιξε μύτη; Και οι παίκτες του Αρη δεν κατέβηκαν κιόλας. Και σε μερικά ακόμη γήπεδα γιατί λειτούργησαν όλα με λογική και σύνεση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος (συμπλήρωμα)
    Τα ΜΑΤ σε ποιά γήπεδα μπήκαν μέσα; Στα δύο που ήταν ο Λάζαρος το Σαββατοκύριακο και στην Καβάλα που ήταν ο Οικονομίδης. Σύμπτωση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Οχι φιλε δεν εστιαζεις στην συνολικη εικονα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Να φυγει ο Λαζος,να φυγει ο Οικονομιδης,να φυγει....ο Καρατζας..
    Και?
    Και μετα?
    Μια νεα ''χρυση σελιδα'' θα ανοιξει?
    Πολυ υπεραπλουστευμενο ακουγεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Θα ηθελα να δω μετα απο καιρο(μηνες η' λιγα χρονια),σε τι κοινο θα απευθυνεστε(ποσοτικα μιλαω,μιας & οσοι παραμειναμε πιστοι στην πορτοκαλι μπαλα,αρχιζουμε να χανουμε το ενδιαφερον μας στην Ελληνικη μπασκετικη πραγματικοτητα)..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. pali oti se simferei les re kourouna?poia 3/4?xthes ta 3/4 epaiksan?simera poio to noima?den einai malakes.afou xthes ta arkrivopliromena anthropakia paiksan xestike i fatme simera an o nikolaidis i o papanikolopoulos kanei apergia.pame parakato.oti goustaro kano ego ethelontika.mono pou forao pantelonia kai stirizo ton logo me tin praksi.se antithesi me autes tis kotes pou alla lene on the air kai alla off the record.ama legane auta pou pisteuoun oti den tous noiazei ti simvainei se alles katigories kai exoun grammeno sta tetoia tous to athlima kai to mono pou tous noiazei einai ta lefta kai i parti tous tha tous paradexomoun.antrikeia.pantelonata.

    sinexizoume.auta tha exane olo to simvolaio tou pes ta se kanena 15xrono.mia xara dinami exoun alla who gives a fuck tora gia ta aitimata ton ipoloipon.siga min tous kleidone kai se kanena keli o aggelopoulos.diladi ama fovatai na xasei miniatiko 170 xiliadon euro o giourousis o ergazomenos ti prepei na kanei?na stithei sta 4?giati den vgainei dimosia na ta pei re kourouna?na ta pei stin ellada tou 20+% anergia.gelaei o kosmos.

    xthes pou bike i dimiroia ta pokemon pou mas exete spasei ta @@ oti agapoun to basket pou skata itan?alles fores kseroun ton dromo pros to parke.gia na min po gia ta anthropakia tous paiktes tou pao.aniparktoi.

    kourouna tora pou tha figei o lazos ginetai na paei se alli eliniki omada?a ksexasa.me ton dialogo kai ta tha kai ta tha doume kai ta se kana mina peraste pali na vgoume fotografies kata to 2015 borei na allaksei i fasi.to asfalistiko kai ta ipoloipa ta vlepo na allazoun kata to 2025.me dialogo panta kai iposxeseis.min thixtei kaneis se autin tin xora

    kai poious vrisane re kourouna?poioi?berdeuesai mallon.edo o dimitros sta 30 tou efige apo tin ethniki kai den milise kaneis.kourastike profanos apo to fovera antagonistiko protathlima tis a1 kai eipe na ksekourastei.ego leo oti oi sxeseis metaksi tous einai xalia giati exoun bei oi 2 omades anamesa tous.giati an den eixan bei tha sinenoountan xthes gia mia koini stasi kai gia mia protovoulia.alla pou?

    vre plisiazoun pali oi telikoi kai exei na pesei kadroni.min tiss akouso omos tis tsoutses na mou klaigontai.kai min dianoithoun na zitisoun tin stiriksi ton ipoloipon.giati kai autos pou petakse to kadroni thelei tin niki kai tous 2 vatmous gia tin omada tou.opos eipe kai mitaras xthes

    gia tin mikti plousion starxidiston den dino dekara pleon.opos kai alloi tosoi apo xthes an to psiliastikes.to kataferan kai auto.o lazos ftaiei omos gia ola.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Aν εβλεπες αγωνα εφηβικου πρωταθληματος,τοτε θα επρεπε(αν δεν το 'χεις κανει ηδη),να γραψεις & ενα αρθρο για το πως εχει μαραζωσει η παραγωγικη διαδικασια & δεν προσελκυονται πλεον πολλα παιδια στο μπασκετ.
    Και προσπαθησε να το συνδεσεις-συσχετισεις & με τα ''δρωμενα'' που συζηταμε,σε μια προσπαθεια σου να μας δωσεις την ''συνολικη σου εικονα''..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. kai gia na sibliroso na teleionoume.AN THELANE OI AKRIVOPLIROMENOI KAI XAIDEMENOI PAIKTES OSFP PAO MESA SE ORES KAI OXI MERES THA LINONTAN TA PERISSOTERA PROVLIMATA.giati zoume stin ellada kai ta mme oute na xesoun den theloun ton xaralabidi ton apostolidi ton kauki ktl.distixos.giati edo metrane mono 10-15 paiktes pou mas kanoun perifanous kathe kalokairi (gelao otan akouo auto,akou perifanoi) mas kanoun perifanouns stin euroligka kai paei legontas.

    alla den theloun kourouna mou.as vgoun na to poun kai dimosios na to paradextoun na kanonisei o kathenas tin poreia tou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος
    Το μπάσκετ δεν έχει σταματήσει να παράγει ανθρώπους που το αγαπάνε. Είναι μια ευκαιρία να αναδειχθούν νέες δυνάμεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος
    Επειδή καταλαβαίνω ότι βγάζεις το μαράζι μικρομεσαίου μπασκετμπολίστα να σου γράψω μια ιστορία. Κάποτε ο Πεδουλάκης (ως παίκτης) είχε πει ότι ο Γκάλης έπρεπε να παίρνει ακόμη περισσότερα χρήματα. Και όταν τον ρώτησαν γιατί είπε το εξής: ’’Επειδή εγώ αξίζω το 1/100 του Γκάλη ανεβαίνει και το δικό μου κασέ’’. Οι 15 ακριβοπληρωμένοι ανεβάζουν και το κασέ του Αποστολίδη, του Καυκή κλπ. Αυτό για το πρακτικό μέρος της υπόθεσης. Κάπως έτσι εμφανίστηκαν χθες στο Αλεξάνδρειο οι απεργοί συνδικαλιστές με τα Ρόλεξ στο χέρι και ας μην ξέραμε σε ποιά ομάδα παίζουν.
    Για το ουσιαστικό μέρος της υπόθεσης. Εγώ το μπάσκετ υποστηρίζω, από το μπάσκετ ζω (δεν είμαι εθελοντής, μόνο για το blog δεν παίρνω δραχμή και το γράφω για το κέφι μου), το μπάσκετ είναι η μσή ζωή μου και θέλω το μπάσκετ να είναι ψηλά σε όλα τα επίπεδα. Αν είναι μεμπτό αυτό να σου πω πότε αρχίζει η κυνηγετική περίοδος της κουρούνας για να με βάλεις στο σημάδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος
    Παρακαλώ το σχόλιο για τα Ρόλεξ να μην εκληφθεί ως ειρωνεία. Με τα λεφτά που βγάζουν οι παίκτες δεν είχα και δεν έχω ποτέ πρόβλημα. Μπράβο τους και μακάρι να βγάζουν και παραπάνω. Ξεκάθαρο αυτό έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. mono pou autoi pou les plironontai kapou kapou an sou diafeugei.edo i dikia mou omada pou theoreitai kai kaloprilotea xrostaei propersinous misthous.tespa.den mou apantas omos
    1) se poses ores tha linontan ta vasika provlimata an oi akrivopliromenoi vgainan brosta kai xalousan ligo apo to imatz pou me kopo tous exete ftiaksei

    2)giati den dilose o bourousis dimosios afto pou eipe stin ellada tou dnt na krithei kai analogos opos kai oi ipoloipoi fisika?ti gnomi sximatizei pisteueis gia enan tetoio anthropo pou alla leei brosta stis kameres kai alla piso.emena mou thimizei politiko pantos.esena?

    3) prospatheis na peiseis oti o lazos einai kati metaksi xristou kai allax exontas toses dinameis pou kaneis den borei na ton riksei.gia poion logo oi ipoloipoi kai kirios oi akrivopliromenoi den vgainoun brosta na milisoun na paroun mia protvoulia na kanoun mia gamimeni energeia (na to po kai laika).edo antidroun ergazomenoi ton 800 euro se megaloviomixanous.aftoi ti akrivos fovountai?min tsalakosoun tin eikona tous ston meso ellina asxeto?

    apantise mou an thes mpas kai katalavo kai ego
    eyxaristw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Kyriaki egw pistevw pws eisai pitsirika an kai wrimh gia thn ilikia tis.Se kovw metaxy 18-26 kai melaxrini i kastani(mia xanthia den tha borouse na grapsei tetoio keimeno).Mia ideologikh diafwnia.Nomizw pws to provlima aytis tis xwras den einai pws vazoume to emeis katw apo to egw alla to egw katw apo to emeis.Apopoioumaste tis eythines mas kai afinoume tous allous na vgaloun to fidi apo tin tripa.Epeidi i xwra einai dieytharmeni kai epeidi megalwsame sti logikh ta lamogia pane brosta oi agnoi menoun me to pouli sto xeri leme de gamietai afou etsi einai egw tha ta allaxw as allaxoun ta megala psaria kai vlepoume...Nomizw oti kryvomaste pisw apo ton allo kai den koitame ton eayto mas ston kathrefti.Gia ayto kai exoume neyra kai edasi gt ta xoume me tous eaytous mas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. προς rodia raskolnikov
    μένω έκπληκτη γιατί έπεσες μέσα και στην ηλικία αλλά και στο χρώμα των μαλλιών μου. Είμαι 25 και τα μαλλιά μου είναι καστανά. Σε αυτά που γράφεις θα συμφωνήσω απόλυτα. Η ένσταση μου αφορά αυτό που γράφεις για τις ξανθιές. Ως γυναίκα αλλά και ως σκεπτόμενος άνθρωπος ωφείλω να σου πω πως η άποψη σου αυτή είναι ρατσιστική και άκρως σωβινιστική και πως δεν ταιριάζουν σε έναν άνθρωπο που έχει έτοιες απόψεις κατά την ταπεινή μου γνώμη.
    Κουρούνα
    εκτός από γνώστης του μπάσκετ και του παρασκηνίου του χώρου είσαι γνώστης και των τρόπων καλής συμπεριφοράς προς τις γυναίκες. Τώρα όσον αφορά για την απορία που είχα, το φαντάστηκα πως δεν θα απαντούσες αλλά ποντάρισα στο γεγονός πως στο ζήτησε ευγενικά μία γυναίκα. Πόνταρα και έχασα. Έψαξα όμως για τον Μουζάκη και βρήκα ένα άρθρο στην εφημερίδα γαύρος που αναφερόταν στην απόσυρση του Μουζάκη και έγραφε επίσης πως ήταν από τους διαιτητές που σφύριζαν κατά του ολυμπιακού. Οπότε συμπαιρένω εγώ αν ο Μουζάκης δεν θα επιτηρήσει σε κανένα αγώνα αιωνίων που θα κρίνει την πρώτη θέση ή τίτλους τότε νικητής θα είναι ο ολυμπιακός. Σωστός ο συλλογισμός; Μόνο με ένα ναι ή όχι μπορείς να απαντήσεις έστω και στο e-mail που σου έδωσα. Συγνώμη που επιμένω αλλά όπως έγραψα όταν μου μπει κάτι στο μυαλό πρέπει να βρω την απάντηση.
    Κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Κυριακή
    ευχαριστώ για την....ευχαριστία αλλά οι κουρούνες είναι παράξενα πτηνά. Και δεν ’’πέφτουν’’ εύκολα από τα γυναικεία καλοπιάσματα. Δεν απαντώ ευθέως και δεν θα απαντήσω αλλά θα σου πω μόνο ένα πράγμα. Στο παρασκήνιο πολλές φορές τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως δέιχνουν, όπως τα...μεταφράζουμε ή όπως νομίζουμε ότι είναι. Πέραν τούτου για το συγκεκριμένο θέμα....σιγή ασυρμάτου. Σε όλα τα άλλα απαντάω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Να σου πω την αμαρτια μου το φοβομουνα οτι ετσι οπως εγραψα θα παρεξηγομουν, αλλα ειπα οτι αυτη την φορα θα το γλυτωνα. Εν πασει περιπτωσει...

    Αν προσεξες στο κειμενο μου, δεν κανω ουτε μια αναφορα του στυλ " το allstar δεν εχει κανει ποτε κριτικη", αλλα γενικα μιλαω (ισως λιγο ακαθοριστα, εαν εγινε αυτο ζητω συγγνωμη) για το συνολο του μπασκετικου τυπου. Μπορει να εχω μολις καμια 20αρια τευχη του περιοδικου, αλλα ξερω και ποιοι γραφουν και τι εκπροσωπουν, καθως και οτι στις σελιδες σου εχω διαβασει σπαρταριστα σχολια και φαρμακερη κριτικη. Δεν παυει ομως να ισχυει το γεγονος οτι το περιοδικο αναγνωστικα δεν ειναι αναγνωρισιμο στον πολυ κοσμο, σε σχεση με το "Τριποντο" π.χ. Αυτο σημαινει οτι οι αιρετικες φωνες δεν ακουγονται και οτι εχει γινει προσπαθεια απο την πλειοψηφια του τυπου περναει την γραμμη που θελει. Αυτη η γραμμη οριζει να απομονωθουν τα προβληματα στον Λαζαρο. Καλως η κακως αυτο δεν το δεχομαι, διοτι την νοοτροπια "ο ενας πληρωσει τα *(@*&36 -συμπληρωστε οποια υβριστικη λεξη θελετε- του αλλου" δεν μπορω να την χωνεψω με τιποτα.

    Ενα τευχος μονο θα ηθελα. Αυτο που κανει αναφορα για τις ομαδες που χαθηκαν (βλ. Παπαγος). Εννοειται επι πληρωμη, μην μας περασει ο κοσμος για Ντικουδηδες και μας βγει το ονομα.

    Επισης εστω και καθυστερημενα να καλωσορισω την Κυριακη, με τις ευστοχες αποριες περι παρασκηνιου. Τριανταριζω και εγω ο αγαθιαρης ακομη να ασχοληθω με το προσκηνια. Επισης πιστευω οτι η Κυριακη εχει το μαλλι μακρυ, χωριστρα και φοραει γυαλια. Ωπ, συγγνωμη, μπερδεψα το μπλογκ του κουρουνοπον με αυτο του Next Top Model!

    ΥΓ: Επισης πιστευω οτι η Κυριακη ειναι πατριωτακι και ενισχυει περαιτερω την βορειοελλαδιτικη φραξια της κουρουνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Kyriaki
    Exeis dikio eimai ratsisths me tis xanthies an kai kata vathos tis sybathw den borw na mn tous petaxw mia kakia.Paidika traymata...Kanw mia akoma provlepsi akoma pio ripsokindynh oti eisai ormwmeni ek Thessalonikhs
    Tommygun m aresei to paixnidi na vgazw syberasmata kai na madevw apo ton tropo pou grafei o allos.Gia sena tha elega pws eisai oxithimos me edoni proswpikothta kai apisteyta griniaris.Pes mou an epesa mesa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Εάν δεν κέρδιζα το Διαρκείας (άλλη ιστορία πως λόγω ευθυνών περιοδικού & ΚΑΕ ΠΑΟ,δεν το έχω παραλάβει ακόμη),πραγματικά δε νομίζω να το αγόραζα.

    Θα περίμενα από τους 3 παλιούς παίχτες της εθνικής,Τσαρτσαρή/Διαμαντίδη/Φώτση,να κάνουν τουλάχιστον λευκή αποχή,να είναι στον πάγκο.Ούε αυτό ρε "ήρωες" και παιχταράδες;Ωραία πρότυπα, για τη νεολαία. Να κάνουμε αυτό που γουστέρνουμε κι όλα τα άλλα στα παλιά μας τα παπούτσια.

    Δεν κατανοώ ρε ΚΟΥΡΟΥΝΑ και λοιποί basketογράφοι ο ΠΣΑΚ ή το ΔΣ του ΠΣΑΚ πώς είναι δυνατόν να ελέγχεται ΜΟΝΟ από έναν;;; Πώς; Τί μας λέτε τώρα;

    Αντί για στοχοποίηση των θεσμών και των παραγοντίσκων,τα βάζετε με τον ΠΣΑΚ και τον πρόεδρό του; Αντί να γράψετε ένα σχόλιο στους αποχοσπάστες {sic!},τα χώνετε στον Λάζαρο; Τί βολικό!!! Δεν θα κοπεί,έτσι,καμία χρηματοδότηση,κανένα ταξίδι,καμία διευκόλυνση,κτλ..κτλ..κτλ..(ΚΟΥΡΟΥΝΑ δεν αναφέρομαι μόνο σε σένα,αλλά αποτελεί αρνητική έκπληξη τα όσα γράφεις εναντίον ενός ανθρώπου)

    ΕΧΕΤΕ ΣΥΝ-ΕΥΘΥΝΗ για την κατάντια του σπορ!
    Τελεία και παύλα.

    Να ΄ναι καλά το διαδύκτιο που όπως και στην περίπτωση του Ελλάς-Σερβία,έβγαλαν ασπροπρόσωπη την κοινότητα{sic!}των μπασκετικών και συνάμα τίμησαν τον δημοκρατικό διάλογο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Σίγουρα οι Έλληνες παίκτες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού είναι καλοπληρωμένοι, εξασφαλισμένοι και δεν θέλουν ανούσιες βαθμολογικές απώλειες στο σαφάρι του τίτλου, αλλά και στο NBA όταν είχε γίνει το ιστορικό lock out δεν κατέβηκαν να παίξουν ο Briant, ο Saquille και ο Duncan. Αυτοί έχαναν απείρως περισσότερα χρήματα απο τον Μπουρούση και τον Διαμαντίδη. Και μην ακούσω πως δεν δέχονταν και αυτοί πιέσεις... Απλά δεν μάσησαν, κράτησαν τον λόγο τους και δεν σκέφτηκαν μόνο την πάρτυ τους...

    Νίκος Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Μια χαρα τα λετε οι 2 φιλοι παραπανω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. @ κουρουνα
    Εσύ το μηνιάτικο σου το χάνεις; Και ας είναι 1700 ευρώ. Γιατί ζητάς από κάποιον να κάνει κάτι που δεν κάνεις εσύ; Και μη μου πεις ’’αν έβγαζα δύο εκατομμύρια θα το έκανα’’. Κανείς δεν το κάνει.

    Προφανώς στις 5 Μάη πχ δεν ήσουν στους δρομους της Αθηνας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ροντια, great respect για τις προβλεψεις σου, μια και εν μεσω οθονης (που ειναι απειρως δυσκολοτερο απο να κρινεις τον γραφικο χαρακτηρα του αλλου) πετυχες 2/3. Οντως ειμαι απιστευτα γκρινιαρης και οντως ειμαι πληθωρικη προσωπικοτητα (να ευλογουμε και τα γενια μας λιγο), αλλα δεν ειμαι οξυθυμος. Νευρικος η αγχωδης ναι.

    Παντως μια και εγινε αναφορα για προεδρους, ο Δροσος δεν εχει καμια σχεση με τον Μεσαικο και τον Φιλιππου. Μην τα ισοπεδωνουμε ολα. Απλως εγω δεν μπορω να καταλαβω τι την κραταει την ΑΕΚ και δεν την πουλαει. Αμα διαλυθει η ομαδα τι εχει να κερδισει ο κυριος ΦΑΓΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. bhoy αυτο που λες για το διαρκειας ειναι αστειο . εαν πιστευεις αυτα που λες τοτε δεν πρεπει να παραλαβεις καθολου το διαρκειας , οχι επειδη το κερδισες και δεν πληρωνεις και δεν σε συμφερει να μην το παρεις . αλλιως εχεις ιδια νοοτροπια με αυτους που κατηγορεις . απλα πραγματα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Grafiko xaraktira onomazw ton tropo pou grafei kapoios, to yfos ktl.Poia einai i diafora metaxi neyrikou kai oxithimou den katalava.Kyriaki an thes apadise mou an epesa mesa stin teleytaia mou provlepsi gia sena

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Tommygun
    Δεν σε παρεξηγώ απλά βρίσκομαι πάντοτε σε αμυντκή θέση επειδή ακριβώς αρκετοί εδώ μέσα μιλάνε χωρίς να ξέρουν τι γράφει το περιοδικό. Ανακάλυψαν το μπλογκ διαβάζουν αποσπασματικά ορισμένα πράγματα (διότι εδώ μέσα γράφω αποσσπασματικά) και βγάζουν συμπεράσματα και για το περιοδικό. Το Τρίποντο κυκλοφόρησε σε άλλες εποχές, όπου όσοι ασχολιόντουσαν με το μπάσκετ δεν είχαν άλλες διεξόδους ενημέρωσης. Σταδιακά έχασε τον προσανατολισμό του (αυτό το παραδέχονται και οι συντελεστές), αποδυναμώθηκε με την σταδιακή αποχώρηση της αρχικής συντακτικής ομάδας και δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει τις εξελίξεις. Το All Star είναι ακόμη φρέσκο, τώρα μπαίνει στον 6ο χρόνο ζωής του αλλά έχει να πολεμήσει με την αδιαφορία του κόσμου για το μπάσκετ, την αδιαφορία των ίδιων των ανθρώπων του μπάσκετ (δεν είμαι σίγουρος πόσοι αθλητές το διαβάζουν) και αν υπάρχει το χρωστάει σε μερικές χιλιάδες ανθρώπων από όλες τις άκρες της Ελλάδας που απλά αγαπάνε το μπάσκετ. Επίσης ακόμη και αν έχεις μόνο 20 τεύχη το τεύχος που θέλεις στο στέλνουμε και τζάμπα, δεν τρέχει τίποτε και εμείς δεν είμαστε τσίπηδες. Οταν μας ζητάει κάποιος ένα τεύχος για τη συλλογή του το κάνουμε δώρο (αν πει κάποιος ότι ζητήσαμε λεφτά για ένα τεύχος θα του κάνω δώρο όσα θέλει)...Στέλνεις στοιχεία στο περιοδικό και παίρνεις σπίτι σου το τεύχος νούμερο 84 (αυτό λέει για τον Παπάγο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Tommygun
    Δεν σε παρεξηγώ απλά βρίσκομαι πάντοτε σε αμυντκή θέση επειδή ακριβώς αρκετοί εδώ μέσα μιλάνε χωρίς να ξέρουν τι γράφει το περιοδικό. Ανακάλυψαν το μπλογκ διαβάζουν αποσπασματικά ορισμένα πράγματα (διότι εδώ μέσα γράφω αποσσπασματικά) και βγάζουν συμπεράσματα και για το περιοδικό. Το Τρίποντο κυκλοφόρησε σε άλλες εποχές, όπου όσοι ασχολιόντουσαν με το μπάσκετ δεν είχαν άλλες διεξόδους ενημέρωσης. Σταδιακά έχασε τον προσανατολισμό του (αυτό το παραδέχονται και οι συντελεστές), αποδυναμώθηκε με την σταδιακή αποχώρηση της αρχικής συντακτικής ομάδας και δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει τις εξελίξεις. Το All Star είναι ακόμη φρέσκο, τώρα μπαίνει στον 6ο χρόνο ζωής του αλλά έχει να πολεμήσει με την αδιαφορία του κόσμου για το μπάσκετ, την αδιαφορία των ίδιων των ανθρώπων του μπάσκετ (δεν είμαι σίγουρος πόσοι αθλητές το διαβάζουν) και αν υπάρχει το χρωστάει σε μερικές χιλιάδες ανθρώπων από όλες τις άκρες της Ελλάδας που απλά αγαπάνε το μπάσκετ. Επίσης ακόμη και αν έχεις μόνο 20 τεύχη το τεύχος που θέλεις στο στέλνουμε και τζάμπα, δεν τρέχει τίποτε και εμείς δεν είμαστε τσίπηδες. Οταν μας ζητάει κάποιος ένα τεύχος για τη συλλογή του το κάνουμε δώρο (αν πει κάποιος ότι ζητήσαμε λεφτά για ένα τεύχος θα του κάνω δώρο όσα θέλει)...Στέλνεις στοιχεία στο περιοδικό και παίρνεις σπίτι σου το τεύχος νούμερο 84 (αυτό λέει για τον Παπάγο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Tommygun
    Δεν σε παρεξηγώ απλά βρίσκομαι πάντοτε σε αμυντκή θέση επειδή ακριβώς αρκετοί εδώ μέσα μιλάνε χωρίς να ξέρουν τι γράφει το περιοδικό. Ανακάλυψαν το μπλογκ διαβάζουν αποσπασματικά ορισμένα πράγματα (διότι εδώ μέσα γράφω αποσσπασματικά) και βγάζουν συμπεράσματα και για το περιοδικό. Το Τρίποντο κυκλοφόρησε σε άλλες εποχές, όπου όσοι ασχολιόντουσαν με το μπάσκετ δεν είχαν άλλες διεξόδους ενημέρωσης. Σταδιακά έχασε τον προσανατολισμό του (αυτό το παραδέχονται και οι συντελεστές), αποδυναμώθηκε με την σταδιακή αποχώρηση της αρχικής συντακτικής ομάδας και δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει τις εξελίξεις. Το All Star είναι ακόμη φρέσκο, τώρα μπαίνει στον 6ο χρόνο ζωής του αλλά έχει να πολεμήσει με την αδιαφορία του κόσμου για το μπάσκετ, την αδιαφορία των ίδιων των ανθρώπων του μπάσκετ (δεν είμαι σίγουρος πόσοι αθλητές το διαβάζουν) και αν υπάρχει το χρωστάει σε μερικές χιλιάδες ανθρώπων από όλες τις άκρες της Ελλάδας που απλά αγαπάνε το μπάσκετ. Επίσης ακόμη και αν έχεις μόνο 20 τεύχη το τεύχος που θέλεις στο στέλνουμε και τζάμπα, δεν τρέχει τίποτε και εμείς δεν είμαστε τσίπηδες. Οταν μας ζητάει κάποιος ένα τεύχος για τη συλλογή του το κάνουμε δώρο (αν πει κάποιος ότι ζητήσαμε λεφτά για ένα τεύχος θα του κάνω δώρο όσα θέλει)...Στέλνεις στοιχεία στο περιοδικό και παίρνεις σπίτι σου το τεύχος νούμερο 84 (αυτό λέει για τον Παπάγο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Aνώνυμε...δεν θα μου παραδώσεις εσύ μαθήματα για το αν και πότε θα παραλάβω το διαρκείας μου!!!
    Στην τελική είχα τα κότσια και το έγραψα!

    Τί είναι απλό και τί είναι σύνθετο,είναι άλλη κουβέντα.

    Έχω δώσει άπειρα φράγκα στην τελική.
    Ο ΠΑΟ είναι υπεράνω όλων (παιχτών,σούπερ στάρ,παραγοντίσκων,προέδρων) ,όπως και κανείς δεν είναι ανώτερος από το (κάθε) παιχνίδι,άθλημα.

    Αυτά είναι απλά και σταράτα.


    υ.γ. το πώς θα το χρησιμοποιήσω είναι το ζήτημα,πάντως εσύ να το πάρεις αποκλείεται! Τράβα και χειροκρότα ή γράφε διθυράμβους σε οπαδικά φόρουμ εναντίον των...μπαογκτζήδων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Rodia Raskolnikov κοντά έπεσες. Είμαι από τον Νομό Ημαθίας αλλά σπούδαζα θεσσαλονίκη. Καλύτερα να μη μιλήσουμε για τις εκλογές και ειδικά για τις δημοτικές. Πονεμένη ιστορία. Τι να πούμε και εμείς στην κεντρική Μακεδονία με τον Μακεδόνα της Καρδιάς μας, τον Ζορό της Ελλάδος. ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ. Αφού έκανε την θεσσαλονίκη μία σύγχρονη, ανθρώπινη και όμορφη πόλη πήρε την μεγάλη απόφαση να θυσιαστεί για το καλό όλης της κεντρικής Μακεδονίας και να μας αλλάξει τα φώτα. Όμως δεν φταίει αυτός, αυτοί που τον ψηφίζουν και μαζί με αυτούς την πληρώνουμε και εμείς. Δεν γράφω τίποτα άλλο γιατί θα εκνευριστώ. Ακούω και την συνέντευξη Παπανδρέου και ο συνδυασμός Ψωμιάδη και Παπανδρέου δεν χωνεύεται.
    Θέλω να σου κάνω και μία ερώτηση. Μπορείς να μαντέψεις ποια ομάδα υποστηρίζω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Προς κουρουνα:

    Ορθα πραττεις, διοτι δεν με ξερεις προσωπικα και ενιοτε ο λογος μου ειναι ελαφρα παρεξηγισιμος, λογω διαδικτυου. Εαν ποτε αξιωθουμε να βρεθουμε απο κοντα, περαν του οτι θα χρειαστεις ωτοασπιδες για την πολυλογια μου, που αγγιζει τα ορια πολυβολου, θα καταλαβεις οτι γενικα προσπαθω να ειμαι δικαιος (το αν το πετυχαινω η οχι, ειναι αλλου παπα ευαγγελιο) και μην κρινω τα πραγματα με την κλασικη νεοελληνικη νοοτροπια. Οσον αφορα το περιοδικο, σε ευχαριστω για την ευγενικη χορηγια του τευχους, θα ανταποδωσω με την γνωστη μορφη (ποιηματακι), διοτι αφου δεν θελετε λεφτα, να ανταποδωσω καπως.

    Προς Ροντια:

    Κατοπιν ενδελεχους συζητησης με την κοπελα μου, εχεις πετυχει το 3/3 και προσκυνω. Μηπως δουλευεις σε εταιρια σε ποστο επιλογης προσωπικου?

    Προς Κυριακη:

    Οπως ειπε και ο Διογενης Δασκαλου τις προαλλες, "μας γ...αν ενα σωρο, μας γ...ει και ο Ζορο!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Καλημέρα,
    δυστυχώς η τελευταία σου πρόβλεψη ήταν τελείως άστοχη. Υποστηρίζω το αντίπαλον δέος και μάλιστα είμαι φανατική Παναθηναικός ειδικά στο μπάσκετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Krima edw diafwnoume kathws gia mena isxyoun ta idia apla vgale to PAO kai vale THRYLOS.Den peirazei exakoloutheis na apoteleis to diadiktyako mou flirt para to sovaro elattwma sou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. BHOY ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ . ΑΝΤΕ ΖΗΤΙΑΝΕΨΕ ΚΑΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΓΩΝΑ . ΑΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ Η ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ . ΚΙ ΑΜΑ ΘΕΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ . ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΘΥΡΑ 11 .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. pantos sto kileler den egine kamia apergia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. bhoy ase ton romantiko kafro na leei ... pare to diarkeias sou kai ante des basketaki... gelaw me ton allo pou prospathei na riksei tin kopela pou vgike na grapsei 3 pragmata gia to basket me tis mamakies tou...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Filarako egw grafw kai parakolouthw to site apo dhmiourgias tou kai an goustarw na kanw kai ligo xavale den s peftei logos oute zitisa tin adeia sou.Kai den kryvomai aditheta apo sena pou an eisai o malakas pou vrizei synexeia kai pada ws anwnymos eisai megalos koblexikos kai sou synistw na pas na vgaleis ta dontia s mn dagwseis ti glwssa sou kai dhlhthriasteis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. μπραβο ροντια καλα του ξηγηθηκες . σαν την πορδη πεταχτηκε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή