Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Ενημέρωση για τα διαρκείας

Λόγω της απεργίας των παικτών αλλά και τηλεφωνικών αιτημάτων από αρκετούς αναγνώστες η διεύθυνση του περιοδικού αποφάσισε να δώσει μια μικρή παράταση στην προσφορά των διαρκείας. Ως εκ τούτου η κλήρωση για τα 190 διαρκείας θα γίνει τελικά τη ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ το μεσημέρι και τα ονόματα των νικητών θα δημοσιευτούν στο τεύχος νούμερο 235 του περιοδικού που θα κυκλοφορήσει δύο ημέρες αργότερα την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου. Ολα τα SMS που θα σταλούν μέχρι τη Δευτέρα το μεσημέρι στις 12 θα θεωρηθούν έγκυρα και θα συμπεριληφθούν στην κλήρωση.

20 σχόλια:

  1. kai emeis pou perimenoume toses meres??? eleos...eprepe na ginei i klirwsi simera...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kala kanate na prolavoume kai emeis!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. isa re...thes na prolaveis kiolas...na estelnes apo tin arxi...vazeleeeee

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. opa re megale.. me xereis k milas etsi?? ante kane to gis sou kai min milas..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ti??? ti einai auto re??? re megale coolare ligo...ante twra...exw ta neura mou pou den egine i klirwsi milas kiolas...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν μου άρεσε η απόφαση που πήρατε. Ο διαγωνισμός δεν έπρεπε να επηρεαστεί από την απεργία των παικτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τα έσοδα όμως από το διαγωνισμό επηρεάζονται αφού υπάρχει δυνατότητα με την παράταση να έρθει κάνα SMS παραπάνω ..
    Συνεπώς :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κακως μαγκες.τη δευτερα ξεκιναει η ευρωλιγκα και εχει καλο ματς. ποτε θα δουμε την ομαδα μας αν οχι σε ματς ευρωλιγκα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προφανώς τη Δευτέρα.. ποιος σε εμποδίζει να τη δεις; TV - γήπεδο , όλα στη θέση τους είναι.. Αν νιώθεις τόσο τυχερός ρίξε το βάρος σου αλλού.. υπάρχει πολύ πράγμα διαθέσιμο να ποντάρεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. haridimos
    Χαρίδημε έλα να μοιραστούμε τα κέρδη! 0,20 ή κάτι τέτοιο παίρνει το περιοδικό. Μιλάμε για χρήμα με ουρά. Κάνε και το λογαριασμό με 1500 sms που είχαν φτάσει μέχρι σήμερα και θα καταλάβεις ότι λύσαμε το πρόβλημα της κρίσης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. haridimos
    Και κάτι ακόμη. Οπως προφανώς θυμάσαι στο ξεκίνημα του περιοδικού οι περισσότεροι διαγωνισμοί γίνονταν μέσω ταχυδρομείου και ακούγαμε γκρίνιες γιατί πολλοί δεν έβρισκαν χρόνο ή δεν είχαν τη διάθεση να πάνε να στηθούν στην ουρά. Επιλέξαμε τα sms για αμεσότητα και ευκολία και όχι για...κόνόμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ας βάζουμε όλα τα στοιχεία στο τραπέζι όμως. Γιατί μπορεί τα έσοδα να είναι λίγα, αλλά δεν νομίζω πως και τα έξοδα είναι υπέρογκα .
    Πόσο στοιχίζει η έκδοση του περιοδικού ανά βδομάδα, και πόσο ποσοστό των εξόδων καλυπτε μέχρι χθες ο διαγωνισμός και πόσο δυνητικά μέχρι Δευτέρα ;

    υ.γ. καλά κάνετε και πάτε σε sms για πιο άμεσες διαδικασίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εγω ξερω γιατι υπαρχει παραταση για αποστολη σμσ για τα διαρκειας. Επειδη ανοιξαμε βεντετα εγω με την κουρουνα για τον Γιωργακη Ραμπο Σιγαλα, εξεπιτηδες δινει ο παλιοκουρουνος παραταση για να χασω το διαρκειας του Αρη και να μου σπασει τα νευρα. Ενημερωνω δε την κουρουνα, οτι εαν συμβει κατι τετοιο θα συμμαχησω με τον fast as a train Λαζο και τοτε να σε δω τι θα κανεις, που θα σου κατσει το καναβουρι στο λαιμο.

    ΥΓ: Το παραπανω ειναι καθαρα χιουμοριστικο κειμενο, με μονο σκοπο την προκληση χαβαλε. Ουτως η αλλως εστειλα μερικα σμσ, θα στειλω και ενα αποχαιρετιστηριο την Δευτερα, και ειδωμεν. Περισσοτερο θελω να δω ποσο καρναβαλι ακομα θα γινει η Α1. Εκει πεφτει το μεγαλο γελιο. Παντως και τα ΜΜΕ μια χαρα το καλυψαν το θεμα. Οποιος ειδε το μεσημβρινο δελτιο του MEGA καταλαβαινει τι θελω να πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Έδειξε άλλη είδηση το Μέγκα πέρα από το Ογκολογικό που εγκαινίασε η Μαριάννα Βαρδή Βαρδινογιάννη ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ναι, στα αθλητικα αν και ειχε και μερικες κακες ειδησεις οπως το οτι δεν χασει η Λιβερπουλ -9 βαθμους, διοτι δεν θα μπει σε καθεστως διαχερισης. Ωστοσο φιλοξενησε αρκετα τον υπερπροεδρο του ΠΣΑΚ να κανει δηλωσεις, που θα τις ζηλευαν πολλοι μαεστροι και οπαδοι του λογου ανευ περιεχομενου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. haridimos
    Ελα να σου δώσουμε μετοχές και μερίσματα από τα κέρδη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Tommygun
    Να βάλει ο παλιοκουρούνος παγωμένα μπαλάκια στην κλήρωση να σου πω εγώ τι διαρκείας θα πάρεις! Το θέμα πάντως της απεργίας ήταν στην πρώτη σελίδα όλων σχεδόν των πολιτικών εφημερίδων! Κατάφερε ο Λάζαρος μετά από καιρό να θυμηθούν το μπάσκετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κουρουνα

    Εαν ΔΕΝ κερδισω διαρκειας του Αρη, με τις αιματηρα κερδισμενες οικονομιες μου θα στειλω τον Γιωργακη Ραμπο Σιγαλα διακοπες ΧΩΡΙΣ εισιτηριο επιστροφης και σε κοβω να μενεις κανα διμηνο χωρις θεμα. Εκει να σε δω τοτε! Εχω και εναλλακτικα σχεδια εκβιασμου.

    Διακοπη χαβαλε: ναι, αλλα για τους λαθος λογους. Εαν εγω δηλαδη που ειμαι ανεργος μεταφραστης, μπω στο υπουργειο Μακεδονιας Θρακης και απειλησω οτι θα το τιναξω στον αερα εαν δεν λυθουν το προβληματα των μεταφραστων, θα λυθει το προβλημα? Θα κερδισω για μερικες μερες πρωτη μουρη στα τηλεοπτικα παραθυρα και das war's. (αυτο ητανε)

    Πισω στον χαβαλε τωρα. Που ειχαμε μεινει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. http://allstarbasket.blogspot.com/

    Mόνο και μόνο που ενημερώνομαστε από εσένα,αντί από το άνωθεν είναι ενδεικτικό. Προσωπικά,ξενέρωσα με την προχειρότητα που το αντιμετωπίσατε και μάλιστα σκέφτηκα πως μαζί με την ιστοσελίδα που έκανε κάτι ανάλογο,θέλατε να δείτε κοινά ονόματα.
    Τέλοσπάντων,οι φίλοι/οπαδοί του ΟΣΦΠ σίγουρα δικαιούνται να φωνασκούν.Οι υπόλοιποι στέλνουμε το σμς μας και προσευχόμαστε! Εδώ φτάσαμε,να στέλνουμε τόσα σμς για ένα διαρκείας που για όσους αγαπάμε το άθλημα,δε κοστίζει κι υπερβολικά αλλά έχει τόσο απαξιωθεί το άθλημα...


    υ.γ. ο haridimos έχει point στην αρχική του ανάρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. bhoy
    Την προχειρότητα των ομάδων τελικά την πληρώνουμε εμείς! Δεν τρέχει τίποτα αλλά αν κάποιοι νομίζουν ότι το περιοδικό βγάζει λεφτά από τα sms (είπα τι κερδίζει από κάθε sms) ας το γράψουν εδώ. Ακουσα μάλιστα ότι σκέφτονται να το αλλάξουν το σύστημα να βγάζουν και κανένα φράγκο (διότι να σε βρίζουν για προσφορά που δεν κερδίζεις δεν έχει πλάκα). Κουπόνια και ταχυδρομείο...Old fashion...
    Δεν υπερασπίζομαι τίποτε και κανένα αλλά αυτή τη φροά τα ακούει άδικα το περιοδικό. Το μπλογκ είναι ανενεργό εδώ και καιρό. Οποιος θέλει κάτι σχετικό με το περιοδικό και είναι αναγνώστης ξέρει ότι το γράφει εδώ. Κωδικούς διαχείρισης του παρόντος μπλογκ έχουν και άλλα άτομα του περιοδικού οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή