Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Τεύχος 229

Αλήθεια νούμερο 1: Κάπως διαφορετικά περιμέναμε να είναι το εξώφυλλο μας αυτή την εβδομάδα.
Αλήθεια νούμερο 2: Το All Star κυκλοφόρησε μερικές εβδομάδες μετά το Ευρωμπάσκετ του 2005 συνεπώς ποτέ στο εξώφυλλο του περιοδικού δεν είχε μπει το σουτ-θρύλος του Διαμαντίδη. Έγινε αυτή την εβδομάδα λλά και αυτό διαφορετικά περιμέναμε να συμβεί.
Τέλος πάντων, το τεύχος είναι γεμάτο από Μουντομπάσκετ, σχόλια, παρασκήνια, κριτική αγώνων για τημ μεγάλη διοργάνωση. Για τους υπόλοιπους ρέκτες του μπάσκετ υπάρχει το δεύτερο μέρος της παρουσίασης των κολεγιόπαιδων που φέτος κατακλύζουν την Α1, ένα inside ρεπορτάζ για τα σχέδια του φετινού ΠΑΟΚ από τον Παναγιώτη Χορόζογλου, ο Νίκος Μπουρλάκης απαντάει στο ερώτημα αν ο φετινός Παναθηναϊκός χρειάζεται ένα ακόμη περιφερειακό και τα υπόλοιπα όπως τα γνωρίζουν οι υπόλοιποι τακτικοί αναγνώστες. Μαθήματα ιστορίας, αγώνας που έμεινε στην ιστορία, πλούσιο ΝΒΑ με επίκεντρο τον Καρμέλο Άντονι και το σίριαλ φυγής του από το Ντένβερ, back door παρασκήνια, all basket.gr.
Φυσικά Κουρούνα προφητική αφού γράφω για το τέλος του Καζλάουσκας ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ και πολλά ακόμη ενδιαφέροντα κραξίματα.
Για να προλάβω τυχόν παράπονα αφού όσα έγιναν στην Τουρκία ήταν λογικό να μην τύχουν της ανάλυσης που πρέπει. Για το επόμενο τεύχος ήδη δουλεύονται ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα στον Δημήτρη Διαμαντίδη και ένα ρεπορτάζ με όλα όσα σας έκρυψαν για τα ενδότερα της εθνικής. Καλώς εχόντων των πραγμάτων επειδή πήρε το αυτί μου διάφορα από το σχεδιασμό το ρεπορτάζ θα συζητηθεί λόγω των στοιχείων που περιέχει αλλά μάλλον θα συζητηθεί ακόμη περισσότερο το....επόμενο εξώφυλλο. Μην ακούω λοιπόν παράπονα. Δεν σας λέω μόνο τι θα βρείτε στο αυριανό τεύχος αλλά και στο...επόμενο. Stay tuned!

18 σχόλια:

  1. Κουρουνάρα, ας αφήσουμε για ένα βράδυ τον πόνο μας και ας πούμε 2 λόγια για αυτή τη μαγική βραδιά του μπάσκετ στην Κωνσταντινούπολη. 2 πράγματα έχω να πω, αν και νιώθω τόσο γεμάτος απόψε που θα μπορούσα να γράφω μέχρι το πρωί :
    Αλλάξτε το σύστημα στο Μουντομπάσκετ ρε παιδιά. Είναι αμαρτία να μένουν ομάδες σαν τη Βραζιλία και την Ελλάδα έξω από τους 8.
    Λουίς Σκόλα προσκυνώ. Χαραμίζεται ο άνθρωπος στο Houston.

    Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. pros gianni kai olous tous basketofilous.... kserete an mporw kapws na vrw olokliro ton agwna argentini vrazilia na ton dw...? ekana to lathos na min ton dw....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kapoia stigmi mesa stin mera logika tha anevei edo

    http://bt.davka.info/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://www.youtube.com/watch?v=r5BoYsP7Ka4
    ενα 15λεπτο απο το ματς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιάννη
    κάπως έτσι ονειρευόμαστε να παίζει η εθνική μας. Ανοιχτά αλλά και δυναμικά στην άμυνα. Ο Σκόλα έχει κάνει ασύλληπτα βήματα προόδου στο ΝΒΑ. Η αλήθεια είναι ότι δεν τον είδα με το Χιούστον καθόλου την περασμένη σεζόν (ζήτημα αν είδα ένα αγώνα των Ρόκετς) και δεν είχα αντιληφθεί ότι σε σχέση με την Ταου το παιχνίδι του έχει αλλάξει επίπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπαρχει και εδω:
    http://www.sport-scene.net/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στο ΣΠΟΡ+ παλουκάρια απόψε το μεσημέρι στις 16:00.


    ανατριχιαστικός αγώνας,ευχαριστώ την μοίρα που με έκανε μπασκετικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. distixws stin patra pou eimai twra to sport plus den iparxei.... sto sport-scene anwnime mou zitaei sign up k otan piga na to kanw mou eipe oti o server einai gematos.... sas efxaristw poli olous pantws... tha dw twra to tetarto tou haridimou kai tha sinexisw to psaksimo....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. asxeto... kourouna o vasilakopoulos paei leei gia tin proedria tis eok... den to vazei katw me tipota aftos...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. sto marousi ti ginetai re kourouna?vlepeis na feugoun paiktes meta ton bartzoka?ston panellinio?tha dialithoun i tha meinei o kyriakou telika?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. κλαιει ο πλανητης που δεν περάσαμε εμεις, και βλεπει τωρα ματσαρα Σερβια-Ισπανια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Kλαίνε και οι δημοσιογράφοι που δεν ξέρουν ποιον να πρωτοβρίζουν..Να προβοκάρουμε και μεις λίγο το προβοκατόρικο πτηνό..

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Dimitris
    Η απόφαση είναι παλιά επειδή ήταν γνωστά τα προβλήματα υγείας του αποδημήσαντα προέδρου της ομοσπονδίας. Εκείνο που δεν ξέρω...αλλά άσε να γράψω και κάτι στο περιοδικό τώρα που μου έδωσες μια ιδέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος
    Δεν ξέρω αν είναι γνωστό για αυτό δεν γράφω όνομα αλλά ήδη έφυγε ένας παίκτης σήμερα από το Μαρούσι. Για τον Πανελλήνιο παρά τα όσα γράφτηκαν (και στο περιοδικό) δεν βλέπω φως. Οι προσπάθειες να πάει σε επαρχιακή πόλη δεν έχουν σχέση με τον Κυριακού που απλά δεν ενδιαφέρεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. haridimos
    Με τις δύο ματσάρες που είδα δεν κλαίω για τίποτα! Αντίθετα χαίρομαι όταν βλέπω ματς τέτοιας ομορφιάς σαν το χθεσινό και το σημερινό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γιώργο
    Δεν μπορείς να προβοκάρεις ένα προβοκάτορα του...επιπέδου μου! Δεδομένα τα πράγματα για τους ενόχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @dimitris

    Για τον αγώνα Βραζιλίας-Αργεντινής θα βρεις εδώ (http://greekhoopz.blogspot.com/2010/09/blog-post_08.html) τον αγώνα σε rapidshare.

    ΑπάντησηΔιαγραφή