Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Από αύριο η απόφαση

Σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν από την Παγκόσμια Ομοσπονδία σήμερα δεν πρόκειται να ανακοινωθούν αποφάσεις για τις ποινές σχετικά με τα επεισόδια του φιλικού Ελλάδας- Σερβίας. Το νωρίτερο που μπορεί να συμβεί αυτό είναι αύριο το μεσημέρι και το αργότερο μέχρι την Παρασκευή τελευταία μέρα που οι ομάδες έχουν δικαίωμα να δηλώσουν δωδεκάδες για το Παγκόσμιο. Τουλάχιστον, το αποψινό φιλικό με τις ΗΠΑ θα γίνει μέσα σε γιορταστική ατμόσφαιρα και όχι με... πλερέζες!

7 σχόλια:

  1. Εφόσον ο ελληνικός φάκελος είναι ελλιπής, είναι λογικό να καθυστερήσει η απόφαση. Το θέμα είναι μήπως αυτός ο τακτικός ελιγμός κοστίσει τελικά ακόμη περισσότερο, αφού θεωρείται δεδομένο ότι έχει προκαλέσει δυσαρέσκεια η ασυνέπεια της ελληνικής πλευράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομίζω ότι η απόφαση είναι ήδη έτοιμη και η ΦΙΜΠΑ περιμένει απλά για να είναι συνεπής και με το τυπικό μέρος της υπόθεσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kai me vash thn apofash poios dikaiwnetai? o vasilakopoulos h' h fiba? h' den to 3eroume?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπορούν να επιβληθούν ποινές χωρίς "πρότερη ακρόαση" έστω και γραπτή; Δε νομίζω. Εκτός αν ο φάκελος περιέχει και τις απολογίες των διεθνών που συμμετείχαν στα επεισόδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. panos

    Αύριο πουρνό πουρνό όταν λαλήσει το κοκόρι και ξυπνήσω θα γράψω και τις ποινές πριν ανακοινωθούν. Αλλά για την ώρα σου λέω ότι και οι δύο νικητές και ικανοποιημένοι θα είναι στο τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι απολογίες των διεθνών στάλθηκαν σήμερα σε άπταιστη....ελληνική για να κάνουμε ένα ακόμη καψόνι στους...ΦΙΜΠαίους στο πλαίσιο του ανένδοτου Βασιλακοπουλικού αγώνα. Οχι χωρίς απολογία θεωρητικά δεν προβλέπεται τιμωρία. Για το τυπικό έστω, στρατηγέ μου, αυτά ξέρεις που γίνονται μόνο. Στους μαύρους και τους κόκκινους ολοκληρωτισμούς. Κάτσε για πάω τώρα παρακάτω να δώσω και ένα πολιτικό ντέρμπι μιας και μας έβγαλαν ακροδεξιούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ kourouna san na leme dhladh 2 paixnidia xwris sofo tsartsarh kai fwtsh..

    ΑπάντησηΔιαγραφή