Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Επιτάφιος του....Λιθουανικού μοντέλου

Ο Βασιλακόπουλος θέλει προπονητές χαμηλού προφίλ και εθνική που να παίζει...ανοιχτά και επιθετικά. Αντί να αφήσει τον συνταξιούχο δημοδιδάδκαλο να απολαύσει όσα έβγαλε στη ζωή του στο Βίλνιους μας τον φόρτωσε. Βλέπετε, λόγω κοντινής ηλικίας επικοινωνούν καλύτερα!
Οτι και να γράψω για το Βατερλό της Αγκυρας που ουσιαστικά βάζει ταφόπλακα στις ελπίδες μας για διάκριση στο παγκόσμιο (εκτός αν κάνουμε ασύλληπτες και διαδοχικές υπερβάσεις με αντιπάλους στα νοκ άουτ κατά σειρά με Λιθουανία, ΗΠΑ και Ισπανία) θα είναι λίγο. Απλά πάω για...ύπνο  και περιμένω να διασκεδάσω αύριο με όσα θα γράψει ο δημοσιογραφικός στρατός της ΕΟΚ για τα...προπονητικά λάθη. Αυτά που η δεν καταλαβίνουν είτε γιατί δεν διαθέτουν τις γνώσεις, είτε έκαναν ότι δεν βλέπουν μέχρι τώρα.
Δεν θυμάμαι ποτέ εθνική ομάδα με τόσο ταλέντο να έχει καταστραφεί από τον προπονητή της. Και όποιος πλέον του προσφέρει ασυλία είναι επικίνδυνος, βλαξ ή ύποπτος!
Υ.Γ. Και επειδή τα κακά νέα έρχονται μαζεμένα. Οι Ισπανοί έχασαν και από τους Λιθουανούς γεγονός που σημαίνει ότι αν νικήσουμε τους Ρώσους και βγούμε δεύτεροι στον όμιλο παίζουμε μαζί τους στους 16!!!
Υ.Γ. 2 Εννοείται ότι το να καθίσω να καταγράψω ένα ένα τα δεκάδες λάθη στο κοουτσάρισμα του Λιθουανού, την άγνοια του ότι η άμυνα ζώνης του Τάνιεβιτς σπάει με ψηλό στην κορυφή της ρακέτας (κάτι που φαντάζομαι ότι θα έκανε προπονητής με δίπλωμα Γ’ κατηγορίας), τις επιλογές παικτών στο μαρκάρισμα του Ιλιασόβα, την επιμονή του στις αλλαγές μαρκαρισμάτων στο Τουρκικό pick'n'roll και διάφορα άλλα τέτοια είναι εξαιρετικό επώδυνο. Αν πάντως κάποιος διαφωνεί σε τεχνικά θέματα και πιστεύει ότι ο Λιθουανός διαθέτει στοιχειώδες ένστικτο προπονητή για να ’’γυρίσει’’ ένα αγώνα και αύριο μέρα είναι...Διότι πλέον από χθες κατέρρευσε και το επιχείρημα ’’τα λέω και δεν με ακούνε οι παίκτες’’.

33 σχόλια:

  1. Μάλλον πρέπει να βγούμε τρίτοι....
    Γαλλία, Σερβία και Τουρκία θα έχει το μενού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mexri kai prin apo to shmerino mats diafwnousa ka8eta mazi sou ws pron ton kazlauskas. synexizw na mhn pisteuw oti einai kakos proponhths, alla den mporw na mhn sou dwsw dikio se oti afora thn e8nikh. pragmatika to mono pou menei se ka8e enan pou vlepei ta paixnidia mas, den einai oi nikes h oi httes. kanenas ma kanenas den euxaristietai apo to mpasket pou paizoume. san na vlepoume kopiarismenh thn apodosh mas sta prosfata mats me thn ispania, mono pou allazei o antipalos, to score k oi diasw8entes. as mhn apogohteutoume oloklhrwtika, ti ki an pai3oume me tous ispanous stous 16? autoi exoun xasei 2 mats apo tromera apodekatismenes omades,oxi emeis. gnwmh mou einai oti oi mones omades pou prepei na fobomaste me vash thn eikona tou mountompasket mexri twra, einai h tourkia,h argentinh kai oi amerikh. k h panagia mazi mas apo dw kai pera.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά,μόνο οι Έλληνες επιλέγουν!!!
    Το format της διοργάνωσης έχει αρχίσει να με κουράζει και θεωρώ την FIBA πως η ίδια καταστρέφει το προϊόν της.Από το 1994 τα ίδια και τα ίδια.Ήμαρτον!

    Κατά τα άλλα,σήμερα ο Τάνιεβιτς πήρε το σκαλπ όλου του team (δεν ξέρω,αν βοήθησε κι ο Rolando Βlackman).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε παιδιά, το πρόβλημα αν βγούμε δεύτεροι δεν είναι μόνο η Ισπανία στους 16. Το χειρότερο είναι οι ΗΠΑ στους 8. Πολύ φοβάμαι ότι το παιχνίδι με τη Ρωσία την Πέμπτη θα μείνει στην ιστορία. Προσωπικά εννοείται πως θέλω να χάσουμε. Αυτά τα επιχειρήματα του στυλ "εμείς κατεβαίνουμε για να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια, δε φοβόμαστε κανέναν" τα βρίσκω τελείως αφελή έως ηλίθια. Ψευτοοπερηφάνιες και παπ...ές - για ρωτήστε τους Γάλλους πώς νιώθουν που βγήκαν 5οι πέρυσι. Θα ξέρουν πολλοί μετά από 20 χρόνια ότι ήταν ίσως η δεύτερη καλύτερη ομάδα του Ευρωμπάσκετ του 2009 και αδικούνται από την τελική κατάταξη; Το οδυνηρό για αυτούς είναι ότι απλά δε θα το μάθουν ποτέ γιατί κέρδισαν επιτέλους την Ελλάδα ... στο πιο λάθος παιχνίδι (χοχοχο).
    Για τον Καζλάουσκας θεωρώ ότι ο Τάνιεβιτς σήμερα τον ξεβράκωσε κανονικά. Και ήταν αυτό ακριβώς που πείραξε περισσότερο τους Έλληνες μπασκετικούς - όχι η ήττα από μια ανώτερη και πιο πλήρη ομάδα, αλλά η απόλυτη αιχμαλωσία. Μια ομάδα περήφανη και με χαρακτήρα, όπως αποδεδειγμένα είναι η Εθνική μας να δείχνει αποκαμωμένη και μικρή μέσα στο γήπεδο. Για μένα αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να διδάσκεται σε σεμινάρια προπονητικής για το πώς ένας προπονητής μπορεί να κάνει τόσα πολλά λάθη σε ένα και μόνο παιχνίδι, πώς μπορεί να χάσει τόσο πανηγυρικά τη μάχη των πάγκων.

    Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Y.Γ.
    Εννοώ πως οι Γάλλοι ή οι Λιθουανοί,δεν ξέρουμε τί θα επιλέξουν - ενδέχεται να επέλεξαν κι οι Ισπανοί,αν μπούμε σε αυτό το απαράδεκτο tripάκι.
    Άντε,καλώς σας βρήκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ δε σκανδαλίζομαι με όσους προτιμούν την ήττα,ούτε το βρίσκω ηθικά ανήκουστο κλπ κλπ..Απλά μπαίνει στον χαρακτήρα της ομάδας η λογική του λούζερ και μικραίνει τη φανέλα σε βάθος χρόνου.Ακόμη και αν δεχτούμε πως μία τέτοια επιλογή θα βγει σε καλό βραχυπρόθεσμα(κάτι που δεν είναι καθόλου σίγουρο)θα σε κάνει για πάντα την ομάδα που φοβάται την Ισπανία και δε θα έχει δικαίωμα να μιλάει για ''θέατρα'' κλπ.Δε λέω πως δεν υπάρχουν ομάδες που θα διάλεγαν,αλλά υπάρχουν και ομάδες που δύσκολα θα διάλεγαν αντίπαλο (ΗΠΑ,Ισπανία,Σερβία,ακόμη και Σλοβενία..)Καλό είναι να επιλέξουμε σε ποιες ομάδες θέλουμε να συγκαταλεγόμαστε.Σε αυτές που θέλουν να γλιτώνουν από αντιπάλους ή σε αυτές από τις οποίες θέλουν να γλιτώνουν οι υπόλοιποι..Για τα τεχνικά συμφωνώ με τον συγγραφέα-πτηνό..


    Υ.Γ.Τελικά δε μας έσφαξε η διαιτησία ε;Kοίτα να δεις τι γίνεται..

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αν θυμαμαι καλα στο προηγουμενο παγκοσμιο στην ιαπωνια υπευθυνος για το skouting της ομαδας ηταν ο κυριος Μανος Παπαδοπουλος ΦΕΤΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ? μια ερωτηση μονο κανω.........
    δημοσθενης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έτσι όπως έχει παίξει έως τώρα η ομάδα την Ισπανία δεν την περνάμε (και είναι σίγουρο ότι βγαίνει τρίτη στον όμιλο της, άρα παίζει με τον δεύτερο του δικού μας ομίλου). Αν υπάρχει δηλαδή μια ελπίδα διάκρισης είναι να βγούμε τρίτοι. Αν τελικά καταφέρουμε και μπούμε τετράδα ή και κάτι παραπάνω κανείς δεν θα θυμάται ότι διαλέξαμε αντίπαλο! Φυσικά και όταν είσαι οι ΗΠΑ ή η Ισπανία δεν θα διαλέξεις αντίπαλο, αλλά και η Σλοβενία που δεν θα διάλεγε ποτέ αντίπαλο πήρε ποτέ κανένα μετάλλιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. panos
    Δεν με ενοχλούν οι διαφωνούντες και η κριτική. Με ενοχλεί όμως αφάνταστα να δικαιώνομαι σε τέτοια θέματα και ειδικά σε θέματα που αφορούν την εθνική ομάδα! Θυμάμαι ότι και πέρσι το περιοδικό είχε ΄πολλές ενστάσεις για το θέμα Καζλάουσκας, είχε γραφτεί εκείνο το μεγάλο ρεπορτάζ για το τι γινόταν στα παρασκήνια της εθνικής με τίτλο ''Ο καλός κύριος Γιόνας'' ή κάτι τέτοιο και κανείς δεν έδωσε σημασία γιατί σε όλους άρεσε η 3η θέση. Η μεγαλύτερη ένσταση που έχει καταθέσει το All Star Basket είναι η εξής: Γιατί χρειάζεται η εθνική ξένο προπονητή; Και πόσο χειρότερος από τον Γ.Κ. θα ήταν ένας έλληνας προπονητής νεαρός σε ηλικία με εμπειρία 5-6 χρόνων στην Α1;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. bhoy
    Το φορμάτ του Παγκοσμίου είναι ίδιο από το 2002 και εφαρμόζεται μόλις για 3η διοργάνωση. Δίκαιο σύστημα δεν υπάρχει από τη στιγμή που σε κάθε περίπτωση είναι μικτό (και όμιλοι και νοκ άουτ ματς)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος 1 (Γιάννης)
    Συμφωνώ...Η ιστορία γράφει νικητές και ηττημένους. Εντάξει, θα το θυμόμαστε και σε 20 χρόνια (αν την βγάλουμε καθαρή με τον Καζλάουσκας) γιατί πλέον όλα καταγράφονται και όλα διασώζονται. Το ζήτημα είναι μια φορά να πάμε σε μια διοργάνωση και να μη φοβόμαστε κανένα. Ούτε τη μισή Ισπανία, ούτε τα πιτσιρίκια του Σιζέφσκι, ούτε κανένα! Και φέτος είχαμε την ψευδαίσθηση ότι αυτή η ομάδα μπορούσε να κάνει μεγάλα πράγματα. Δυστυχώς η ομάδα μπορεί και δεν βλέπω και τίποτε σοβαρούς αντιπάλους αλλά όταν ξυπνήσει ο προπονητής της θα έχει τελειώσει (πολύ φοβάμαι πρόωρα) το Μουντομπάσκετ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. bhoy
    Οι Ισπανοί δεν μπορούν πια να επιλέξουν τίποτα... Αλλά οι τρικολόρ και ο Κλειζα την τελευταία αγωνιστική μια χαρά μπορούν να επιλέξουν τι θέλουν. Φαντάζομαι όμως ότι κανείς δεν έχει πρόβλημα να βγει δεύτερος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος (Γιώργος)
    Συμφωνώ και το έγραψα σε μια από τις προηγούμενες αποαντήσεις. Μια φορά να είμαστε και εμείς τόσο καλοί που να μη μας ενδιαφέρει με ποιόν θα παίξουμε. Σε γενικές γραμμές έχεις δίκιο αλλά δεν πιστεύω ότι κάποιος θα ήθελε τους Αμερικάνους αντιπάλους στους 8 ανεξάρτητα πως λέγεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος
    Ο Μάνος Παπαδόπουλος αποκλείεται να έκανε σκάουτινγκ στο Παγκόσμιο διότι είναι μάνατζερ του Παναθηναϊκού. Σκάουτινγκ έκανε ο τότε τρίτος βοηθός του Ομπράντοβιτς Δημήτρης Παπαδόπουλος που για άλλους λόγους (μη προπονητικούς) ήρθε σε ρήξη με διάφορους ανθρώπους και έφυγε από την εθνική.
    Σήμερα σκάουτινγκ στην εθνική κάνει ένα παιδί που λέγεται Ελευθεριάδης και για να είμαι ειλικρινής δεν γνωρίζω το μπασκετικό βιογραφικό του. Χθες το βράδυ για κάποιο συγκεκριμένο λόγο ρώτησα να μάθω και η απάντηση που πήρα ήταν αυτολεξεί η εξής: ''Είναι αυτός από την Πάτρα''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. rh999
    Επειδή ακόμη είναι πρωί θα σας γράψω αργότερα μερικές ενδιαφέρουσες ιστορίες επιλογών αντιπάλων και ποιός έκανε την αρχή στη νεότερη εποχή του ελληνικού μπάσκετ. Για να θυμούνται οι παλαιότεροι, να μαθαίνουν οι νεότεροι και να πάνε κάτω τα φαρμάκια που μας ποτίζει ο συνταξιούχος πρώην προπονητής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ρε Κουρούνα, μην μπλέκεις με πράγματα που δεν ξέρεις... Διάβασε τι γράφει ο... καθηγητής μπας και ανοίξει το μάτι σου...
    "Ο Καζλάουσκας έκανε ένα από τα καλύτερα κοουτσαρίσματα επί εποχής Εθνικής ομάδας και η τύχη του γύρισε την πλάτη, όταν μέσα σε διάστημα ενός λεπτού ο Ζήσης και ο Σχορτσιανίτης φορτώθηκαν με 4 φάουλ και ουσιαστικά τέθηκαν εκτός αγώνα. Ειδικά ο Σόφο ήταν σαρωτικός. Πραγματικός οδοστρωτήρας απέναντι στους αντίπαλους ψηλούς, αλλά οι διαιτητές ήταν αυστηροί μαζί του.. Αν είχε μείνει ειδικά αυτός μέσα στο παιχνίδι, κάποια πράγματα ίσως να ήταν τελείως διαφορετικά."
    http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=17014&subid=2&pubid=46800663
    Απλά υποκλίνομαι. Για ταξίδι αξίας 2.000 ευρώ μπορείς να γράψεις τα πάντα τελικά...

    Υπογραφή
    (Δεν) ημουν κι εγω στο τσάρτερ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τώρα τι θέλεις να ασχοληθώ με τη... Γ΄εθνική; Δεν είναι αυτή η κλάση μου όπως καταλαβαίνεις. Αλλωστε και ο κόσμος σχολιάζει αναλόγως. Για όλα τα υπόλοιπα συ είπας! Εγώ ότι ήταν να προβλέψω για τα δημοσιεύματα το έγραψα ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ! Από εκεί και πέρα είναι γνωστό ότι απευθύνομαι σε έξυπνους αναγνώστες που κάνουν σωστές ερμηνείες. Οι υπόλοιποι ούτε με έχουν συναντήσει ποτε, ούτε ξέρουν την ύπαρξή μου και ούτε με διαβάζουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. κουρουνα εχεις δικιο μπερδεψα τα ονοματα τον δημητρη παπαδοπουλο εννοούσα τωρινο προπονητη του παγκρατιου δημοσθενης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. xaxaxax nasai kala anwnime.... apla an ypirxe mia pithanotita na ksanadiavasw asproulia simera paei kai afti... are namoun proponitis kai na eixa afto to iliko....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. πως σε λενε φιλε γραφεις πουθενα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προς τον ’’Μάκη’’
    Μπήκα να γράψω και μου έπεσαν τα...φτερά με το πόνημά σου! Δεν ξέρω αν είσαι δημοσιογράφος, το πιθανότερο είναι ότι είσαι αλλά χαλάλι στο μέσο που σε έχει προσλάβει. Αν οι απόψεις σου είναι τόσο στέρεες όσο και η ορθογραφία σου μιλάμε για αποκάλυψη τώρα!
    Συμφωνώ ότι είμαι διαπλεκόμενος και μεγαλοδημοσιογράφος του μπάσκετ. Το ξέρουν και όσοι με διαβάζουν. Κανονικά λόγω ύφους και αναφοράς σε διάφορα πρόσωπα έπρεπε να διαγράψω το απαράδεκτο σχόλιο σου αλλά προτιμώ να απαντήσω σε θέματα που αφορούν το περιοδικό και μόνο αυτό. Τα περί φασαρίας και τσακωμών είναι ονειροφαντασία. Ουδέποτε συνέβη κάτι τέτοιο και είναι κακοήθεια πρώτου βαθμού. Είναι γνωστό ότι στο περιοδικό ο καθένας γράφει ελεύθερα ότι και όπως το θέλει, δεν υπάρχει ούτε ’’γραμμή’’, ούτε λογοκρισία. Όταν έγραφα για δημοσιογράφους δεν έκανα διακρίσεις σε μικρούς, μεγάλους, μεσαίους, καλοπληρωμένους ή κακοπληρωμένους.
    Τους φίλους μου, είτε είναι αυτοί που λες, είτε άλλοι τους σέβομαι, ακριβώς γιατί είναι φίλοι μου, όπως σέβομαι και τις απόψεις τους, έστω και αν με πολλές κατά διαστήματα διαφωνώ.
    Αν κλικάρεις στο tag Καζλάουσκας μπορείς να δεις τι έγραφα και για την Πολωνία, τέτοια εποχή πριν από ένα χρόνο, οπότε ούτε καλύπτω κάποιον, ούτε άλλαξα μυαλά ξαφνικά. Όλοι αυτοί που γράφεις στο σχόλιο σου, δεν ξέρω αν βγάζουν πολλά ή λίγα και δεν με ενδιαφέρει γιατί δεν είμαι ο έφορος τους. Ξέρω πολύ καλά ότι οι περισσότεροι έχουν λόξα με το μπάσκετ και δεν είναι απλά μέσο βιοπορισμού η ενασχόλησή τους με το θέμα. Είναι αυτό που δεν θα γίνεις εσύ ποτέ: Αφιερωμένοι και αφοσιωμένοι και η αγάπη τους για το μπάσκετ δεν μπαίνει σε ζυγαριά. Κατά τα λοιπά, σε αφήνω στη χλεύη των επισκεπτών, μέχρι να ξαναδιαβάσω τις ανοησίες σου, να εκνευριστώ και να τις διαγράψω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τώρα που ξαναδιαβάζω και το ’’πόνημα’’ σου σιγουρεύομαι ότι δεν έχεις ιδέα και ποιός κρύβεται πίσω από την υπογραφή της Κουρούνας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Εγω ενα πραγμα μονο θα πω, και κραξτε με ελευθερα. Ο Λιθουανος δεν ειναι χειροτερος απο διαφορους προπονητες που εχουν περασει απο τον ελληνικο παγκο. Δεχομαι τα παντα, οτι εκανε πολλα λαθη και λοιπα αλλα. Δεν δεχομαι ομως την εμπαθεια και την μικροτητα. Αυτη η προσπαθεια απαξιωσης αρχισε να μου την δινει. Σαφως και δεν αποδωσε τα αναμενομενα ως προπονητης, αλλα μην τρελαθουμε κιολας, ο ανθρωπος ειχε μια αξιοσεβαστη πορεια στον χωρο.

    Επισης αν θυμασαι κουρουνα και αλλη φορα εγινε προσπαθεια να δωθει σε φερελπι ελληνα τεχνικο το χρισμα του προπονητη. Θυμασαι μηπως που ειχε καταληξει η εθνικη? Και ποιον εσυ ας πουμε θεωρεις καλυτερο προπονητη σαν λυση? Τον Κατσικαρη? Η τον Πεδουλακη?

    Επισης να μου ορισεις και σε ποια κατηγορια ανηκω. Στους επικινδυνους, στους βλακες η τους υποπτους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Εχθρός του κακού είναι προφανώς το...χειρότερο! Δεν υπάρχει ούτε μικρότητα, ούτε εμπάθεια. Αντίθετα, υπάρχει από τη μια η κριτική σε καθαρά μπασκετικά θέματα από εκείνους που καταλαβαίνουν τι γίνεται μέσα στο παρκέ και μια γενική και αόριστη τάση υπεράσπισης επειδή η εθνική... κερδίζει! Λες και όποιος κάνει κριτική στον προπονητή θέλει να χάνει η ομάδα. Χώρια που δική μου άποψη είναι ότι ο προπονητής της εθνικής πρέπει να προέρχεται από μάχιμη θέση και όχι να κοουτσάρει κάθε καλοκαίρι. Κι’ ας μην είναι προπονητής του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού. Σου γράφω τρία ονόματα και κράτα όποιο θέλεις: Ζούρος, Μπαρτζώκας, Σφαιρόπουλος ότι καλύτερο υπάρχει από τη νέα φουρνιά ελλήνων προπονητών. Να στηρίξουμε ένα προπονητή που ενδεχόμενα θα κάνει λάθη απειρίας αλλά θα υπάρχει και μια προοπτική.
    Αν μιλήσεις για μπάσκετ και σχοληθείς σε τεχνικό επίπεδο για το τι παίζει η εθνική θα σε κατατάξω στην κατηγορία των σοβαρών. Με γενικότητες του τύπου ’’είναι χειρότερος ή καλύτερος’’ κλπ κλπ. βάλε εσύ τον εαυτό σου σε όποια κατηγορία θέλεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Να με συγχωρεσεις κουρουνα μου, αλλα αλλο η κριτικη σε καθαρα μπασκετικα θεματα και αλλο ατακες οπως "τον συνταξιούχο δημοδιδάσκαλο", "εθνική ομάδα με τόσο ταλέντο να έχει καταστραφεί από τον προπονητή της", "όποιος πλέον του προσφέρει ασυλία είναι επικίνδυνος, βλαξ ή ύποπτος!". Ενταξει, πες οτι ειμαι τριχας. Αλλα δεν μπορω και σε εσενα να βλεπω τετοιες ατακες, που μου θυμιζουν Metrosport μετα το Σαββατοκυριακο.

    Δεν μπορω να μην παραδεχτω οτι πλεον αποδεικνυεται οτι τον Καζλαουσκας τον εχει ξεπερασει το αθλημα. Δεν μπορω αλλως να δικαιολογησω την σωρεια λαθων στην οποια υποπεφτει. Ποτε δεν μπηκα στην νοοτροπια "η ομαδα να κερδαει και αλλοι να πανε να...", επισης ομως απεχω και απο την πληρη απαξιωση καποιου. Για εμενα με τα τοτε δεδομενα που ειχαν τεθει, ο Καζλαουσκας βαση βιογραφικου ειχε κανει πολυ καλη δουλεια και τον θεωρησα λογικη επιλογη. Μην μου πεις τωρα για τον Κατσικαρη, γιατι θα αρχισω να τραβαω τα μαλλια μου και ειναι και κοντα.

    Ψυχραιμια λοιπον. Λογικα ειναι μετρημενες οι μερες του Λιθουανου. Ας τελειωσει το τουρνουα και θα δουμε τι θα γινει.

    ΥΓ: Εντασσομαι στους ροκαδες καπνιστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αν είναι θέμα σεβασμού της ιστορίας και της καριέρας του πάω πάσο. Το ζητούμενο είναι τι μπορεί να κάνει σήμερα. Διότι αν είναι ιστορικά τα κριτήρια κουβαλάμε πίσω τον αιώνια ξανθό πρώην υφυπουργό και κερδίζουμε τον παγκόσμιο σεβασμό! Όσο για κριτική σε θέματα μπάσκετ κάνω από την πρώτη μέρα και μιλάω για πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Απλά βαρέθηκα να γράφω κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια. Απόψε που όλα ήταν χαλαρά μια χαρά την πήγε την ομάδα, μοίρασε χρόνους, πιέσαμε. Τώρα, οι παίκτες δεν τον ακούνε, φοβάται ο ίδιος, συμβαίνουν και τα δύο θα σε γελάσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Όσο για τα περί παραμονής επειδή έγραψε (άσχετο με σένα) και μια conspiracy theory ο... Μάκης από το Κορδελιό ο Καζλάουσκας ούτως ή άλλως δεν έχει συμβόλαιο για μετά το Παγκόσμιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. @ kourouna
    ola kala, alla emeis giati na mhn doume to epimaxo sxolio? h eimaste kata ths logokrisias h den eimaste. ektos kai an se proseballe proswpika, opote paw paso.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. πάνος
    Το σχόλιο έμεινε on air κανένα τρίωρο συνολικά. Οποιος το είδε το είδε! Δεν είναι θέμα λογοκρισίας αλλά θέμα ανοησίας. Δεν μπορώ βεβαίως να το αναπαράγω ατόφιο (αν και για να σου πω την αλήθεια κράτησα ένα αντίγραφο) αλλά έβριζε μια σειρά δημοσιογράφων (Συρίγο, Παπαδογιάννη, Ιωάννου), μιλούσε για ανύπαρκτους....ξυλοδαρμούς στο περιοδικό με αφορμή τα σχόλια για τον Καζλάουσκας και επί προσωπικού με κατηγορούσε ότι προσφέρω ασυλία στους μεγαλοδημοσιογράφους του μπάσκετ και τα βάζω μόνο με τους πιτσιρικάδες. Το υπέγραφε κάποιος ''Μάκης'' δημοσιογράφος εκ Θεσσαλονίκης. Σου έλυσα τις απορίες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. "Σήμερα σκάουτινγκ στην εθνική κάνει ένα παιδί που λέγεται Ελευθεριάδης και για να είμαι ειλικρινής δεν γνωρίζω το μπασκετικό βιογραφικό του"
    Δεν ψάχνεις καλύτερα το οικογενειακό βιογραφικό του;

    Μπάκι Μπλάιχερτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μπάκι
    Πρέπει να κάνω δηλαδή σκάουτινγκ και εγώ; Γράψε ότι θέλεις να δούμε τι εννοείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή