Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Τεύχος 227- Η επιστροφή

Σε στιγμές κεφιού και διαύγειας η διευθυντική ομάδα του περιοδικού παράφρασε το γνωστό σύνθημα που λάνσαραν οι Αρειανοί φίλαθλοι και το κάναμε εξώφυλλο... Μαζί με μια σύνθεση άκρως επίκαιρη και ένα τεύχος φουλ...Μουντομπάσκετ το All Star επιστρέφει αύριο στα περίπτερα με την έκδοση νούμερο 227. Φυσικά εκτός από τις 40 σελίδες για τη μεγάλη διοργάνωση της Τουρκίας δεν λείπει καμία από τις μόνιμες στήλες, υπάρχει μια εξόχως ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Γιώργου Πρίντεζη που μιλάει για τους έλληνες μπασκετμπολίστες, τη γενιά του....φραπέ, τις διαφορές μας με την Ισπανία και φυσικά τη διοργάνωση της Τουρκίας και θέματα για τις μεταγραφές σε Α1, Α2 αλλά και το ΝΒΑ ώστε να συνδέσουμε τον ένα μήνα της απουσίας μας από τα περίπτερα με το παρόν. Φυσικά υπάρχει και έξτρα ενισχυμένη Κουρούνα αφού ένα μήνα τώρα μάζευα υλικό και δεν αφήνω κανένα σε...χλωρό κλαρί. We're back όπως λένε και στο χωριό μου!

38 σχόλια:

  1. Δεν μας έχει συνηθίσει σε τόσο κιτς εξώφυλλα το all star basket. Πολύ τσαρούχι και γλίτσα βρε παιδί μου.

    http://www.youtube.com/watch?v=002pHUNNVBY&feature=related

    Κατά τα άλλα, κουρούνα περιμένουμε εναγωνίως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε, όχι και κιτς εξώφυλλο "στρατηγέ" μου. Γούστα είναι αυτά βέβαια, αλλά προσωπικά το θεωρώ ένα από τα κορυφαία στην έως τώρα ιστορία του περιοδικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ταγματάρχη
    όπως λέει και ο επόμενος λαλήσας γούστα είναι αυτά! Αν σου αρέσει το εσωτερικό πατσίσαμε. Αν δεν σου αρέσει ούτε το εσωτερικό πέρνα από το Χαλάνδρι όταν σε βγάλει ο δρόμος σου και σου δίνουμε 3,5 ευρώ! Fair deal?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κιτς δεν είναι,αλλά και μένα αυτά τα ελληνορθόδοξα μου φέρνουν μία αναγούλα.Αλλά τι να κάνουμε,για το εσωτερικό πληρώνουμε.Δηλώνω επίσης πως θα ακολουθήσω την αυτολογοκριτική σου τακτική για τον Ράμπο και δε θα ξαναστείλω επιστολή που αφορά Σέρβο για πέντε μήνες για να μην εξάπτω τα πνεύματα,ειδικά αν μας έχουν περάσει στο Μουντομπάσκετ.(για Κροάτες και Σλοβένους δεν παίρνω όρκο,ο Ντράγκιτς εξελίσσεται σε μέγιστο πουλέν).Για τον Λάζο αγαπητό πτηνό δε ρωτάω αν τον έχεις περιλάβει.Μαντεύω..Αλλά το ξέρεις το ρητό ''ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος''.Με ποιον να τη βγάλει ο Σούλης?Το επόμενο βήμα θα ήτανε να ξαναβγάλουμε δελτίο στον Τσέκο..

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιώργο
    δεν πρεσμεύουμε ελληνορθόδοξα ιδεώδη αλλά δεν κρύβουμε ότι υποστηρίζουμε φανατικά την εθνική του μπάσκετ. Καλή είναι η κριτική και αποδεκτή. Επιστολές στέλνεις ελεύθερα, γράφεις ότι θέλεις και όπως οι διευθυντάδες μας δέχονται κριτική για το εξώφυλλο αναλαμβάνεις την ευθύνη για όσα γράφεις. Λάζο έχω μπόλικο διότι αυτή η συμφωνία με τον ΠΑΟΚ μου προξένησε διάφορες εύλογες και μη απορίες! Δεν είπα να μην τον κλείσουν, εδώ κοντά μας τον θέλουμε, τους πελάτες ξέρεις ότι τους προσέχω και αν τους χάσω πως θα ξεχειμωνιάσω; Δεν είμαι αποδημητικό πτηνό... Εκπληξη: Από Ράμπο δεν έχω τίποτα αυτή την εβδομάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητή Κουρούνα αγοράζω φανατικά το περιοδικό και δεν θέλω να μου επιστρέψετε τίποτα. Μια παρατήρηση έκανα. Και γω υποστηρίζω την εθνική, δεν χρειάζονται σταυροί κι αγια σοφιά κατά την άποψή μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τώρα το είδα: Στο πρώτο μου σχόλιο ήθελα να γράψω ΓΚΛΙΤΣΑ και όχι γλίτσα. Ο δαίμων του ...πληκτρολογίου.

    @Κουρούνα: Καμιά ελπίδα για Σάρας; Παρασκήνιο ίσως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σάρας για που; Για Παναθηναϊκό σφύριξε και έληξε όπως λέει το άσμα. Για Ολυμπιακό βγήκε μια φήμη αλλά δεν την πολυπιστεύω... Μάλλον προς το εξωτερικό θα....γηροκομηθεί ο Σάρας. Το θέμα των 3,5 ευρώ στο είπα για χάρη αστεϊσμού αλλά και για να σου δείξω ότι είμαστε large τύποι στο περιοδικό. Κάνουμε και επιστροφή χρημάτων. Πλάκα κάνω μην εμφανιστούν τίποτε ορδές και ζητάνε 3,5 ευρώ πίσω από αύριο και έχουμε καρδιακές προσβολές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οκ. Για τον αστεϊσμό. Ελήφθη. Άλλωστε ξέρω το στυλ γραφής σου. Για ΠΑΟ εννοούσα βασικά. Πάντως μέχρι να κλείσει αλλού εγώ θα διατηρώ τις ελπίδες μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κιτς η Αγια Σοφιά.Αναγούλες με την ορθοδοξία.Ειλικρινά απογοητεύτηκα κάπως σήμερα από κάποια σχόλια φίλων του περιοδικού.
    Νίκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Stous filous pou sholiasan ton Ellinorthodoxo haraktira tou exofilou, na po oti simfono. Malista tha eprepe to All Star Basket na krivei kai to ethnosimo stis faneles tis Ethnikis gia na min kanei ethnikistiki propaganda, min sou po oti prepei na kanei fotomontaz stis fotografies kai na kanei to galazio roz gia na min prosvallontai oi proodeftikes evaisthisies mas. Episis den tha eprepe na deihnei kai tin Agia Sofia, alla ton kekleimeno pirgo tis Pisas h kapoio allo mnimeio, asheta an oi telikoi ginontai stin Konstantinoupoli. Magkes araxte ligo, kali i politiki orthotita alla apo ena simeio kai meta ginetai aposteomeni kai vareti.

    Apergospastis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ο λουκας στον οσφπ?ευθαρσως δηλωνω πως αν δεν κανει καμια βαρβατη μεταγραφη ο ολυμπιακος , προκειται να πεσουν πολλα γελια φετος...η και κλαμματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ anwnymos gelia kai klamata eixame kai tis prohgoumenes xronies, pou oi varvates metagrafes erxontan 3-3.. opote ase na doume pws 8a paei to 8ema. sthn xeiroterh to apotelesma 8a einai idio, apla me polu mikroterh oikonomikh zhmia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Για το θέμα Λούκας μάλλον τείνω να συμφωνήσω με τον Πάνο919. Ο Ολυμπιακός αφού πειραματίστηκε (όπως και ο Παναθηναϊκός τη δεκαετία του '90) με διάφορα μοντέλα χωρίς επιτυχία δοκιμάζει το τελευταίο λογικό πείραμα που του απέμεινε. Μια ομάδα χωρίς μεγάλα ονόματα αλλά με παίκτες που ξέςρουν τα κατατόπια στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ και την Ευρωλίγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. πολύ ατυχές το εξώφυλλο του περιοδικού δεν μπορώ να καταλάβω πως ένα περιοδικό που αποστρέφεται τον οπαδισμό παρόλα αυτά γλύφει τα αύτια της ακροδεξιάς με να εξώφυλλο που θυμίζει τις περιβόητες "αλησμόνητες" πατρίδες, τις άγιες σοφιές και όλα αυτά τα εμετικά επιχειρήματά των πατριωτών
    με εκτίμηση,
    Δημοσθένης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 1.xaxax colonel theos .... me to link tou.. kai emena den mou arese to ekswfillo .. entaksei basket pane na paiksoun ta paidia oxi na paroune tin poli... meta leme gia tous tourkous oti to vlepoun poli fanatismena... niko ston athlitismo den xwrane oute tzamia oute ekklisies oute vizantines grammatoseires....
    2. kai egw thelw na meinei o saras ektos an paroume kati allo sto 1-2 pou na einai ergaleio.. kati se styl kecman tha ithela...
    3. pano egw pistevw to enstikto tou ivkovic alla iparxei k i logiki pairnw onomata pou mou tairiazoun.. dn einai ta pragmata i pairnw rudy i pairnw loukas... kai min ksexnas sato kai maric onomata einai.. 2 tetoious paixtes i thele o olimpiakos fetos gia na einai gematos... an dn parei kati dinato sto 4 nmzw tha einai arketa pisw... ti se noiazoun ta lefta dika sou einai? :P toulaxiston pigaines sto gipedo kai evlepes kleiza kai childress.. :P kali epitixia stin ethniki kai psixraimia stin poli fanatismeni agira.... o tsartsaris simera ftou ftou ftou...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δημοσθένη από το κιτς φτάσαμε στους...ακροδεξιούς. Λοιπόν έχω δύο επιλογές. Να σου ομολογήσω την αλήθεια: Επειδή το περιοδικό θέλει να αυξήσει τις πωλήσεις είπαμε να κάνουμε ένα ακροδεξιό άνοιγμα. Που να δεις τι ετοιμάζουμε για τις επόμενες εβδομάδες. Η Πόλις εάλω, η νέα άλωση, ζωντάνεψε και ο Παλαιολόγος, κόκκινη ροδιά.
    Υπάρχει και ο γνωστός χιουμοριστικός μου τρόπος να σου απαντήσω. Οταν βγάλαμε τεύχος για το φάιναλ φορ του Παρισιού λέγαμε για ερυθρόλευκο τανγκό στο Παρίσι. Ξέρεις από που ορμώμενοι; Από εκείνη την ωραία ταινία όπου ο Μάρλον Μπράντο έχει βάλει κάτω τη Μαρία Σνάιντερ και της ξηγιέται το λεγόμενο ''βουτυράτο''! Δεν μας κατηγόρησες τότε ούτε εσύ ούτε κανείς άλλος αναγνώστης για άκρατο σεξισμό, για προαγωγή ιδεών όπως το σεξ μετά βουτύρου κλπ κλπ. ούτε φυσικά γιατί βάλαμε τον πύργο του Αιφελ στο εξώφυλλο. Γιατί ήταν το προφανές... Παρίσι, πύργος του Αϊφελ κλπ κλπ. Η Πόλη μήπως έχει για σήμα κατατεθέν της την Αγιά Σοφιά που παρά τους βανδαλισμούς παραμένει ελληνική εκκλησία; Τι ήθελες να βάλουμε δηλαδή τα ψάρια του Βόσπορου στο εξώφυλλο ή το πιο διακριτό και αναγνώρισιμο κτίσμα της Πόλης; Τα γράφω αυτά για να αντιληφθείς ότι όλα στο μυαλό μας είναι και τα ερμηνεύουμε όπως θέλουμε εμείς. Πάντως σου υπόσχομαι αύριο να ζητήσω καλού κακού και από τους εμπνευστές του εξωφύλλου και ένα πιστοποιητικό πολιτικών φρονημάτων να δούμε μήπως είναι κανένα παιδί....χαλασμένο και δεν το έχουμε πάρει είδηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δημήτρη συμφωνώ μπάσκετ πάνε να παίξουν τα παιδιά. Μπάσκετ στις 31 Αυγούστου στην Αγκυρα! Οι Τούρκοι είναι πολύ σοβαροί και δεν είναι τυχαίοι. Τουρκία- Ελλάδα στις 31 Αυγούστου στην πρωτεύουσα της Τουρκίας. Για ψάξε λίγο στα βιβλία της ιστορίας να δεις τι γιορτάζουν εκείνη τη μέρα. Μήπως είναι η εθνική τους γιορτή για την εκδίωξη των ελλήνων από την Μικρά Ασία; Οσο για τις βυζαντινές γραμματοσειρές έχουν ξαναμπεί στο περιοδικό και σε θέμα σχετικό με το Τουρκικό πρωτάθλημα αλλά προφανώς δεν το θυμόσαστε! Στέλνω και τζαμπέ τεύχη για ταχύρυθμη επιμόρφωση και μετά τα ξαναλέμε...
    Οσο για τον Ολυμπιακό η συγκρότηση της ομάδας έχει μια λογική. Τώρα το αν θα αποδώσει αυτό είναι άλλη ιστορία...Χειμωνιάτικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ρε παιδιά συγνώμη αλλά πού το βλέπεται το κιτς εξώφυλο και κυρίως το ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ και ελληνορθόδοξο???
    Εμένα προσωπικά μου θυμίζει την καμπάνια της Τουρκίας για το Μουντομπάσκετ. Έχετε δει καθόλου τη διαφιμιστική της καμπάνια με τις αφίσες???
    Το πιο χαρακτηριστικό πράγμα της Τουρκίας, για τους Ελληνες, δεν είναι η Αγια Σοφια ή μήπως είναι πίστα F1???
    Θα μπορούσε βέβαια να είναι και η Σμύρνη αλλά πιστεύω πως στον καθένα πρώτα έρχεται η Αγια Σοφια.
    Δηλαδή αν γινότανε στην Ελλάδα δεν θα μπορούσε να μπει η Ακρόπολη?
    Στη Γαλλία ο πύργος του Άιφελ?
    Στην Ιταλία το Κολοσαίο?
    Νομίζω πως το παρεξηγήσατε τελείως...

    Και όπως λένε, δεν υπάρχουν πονηρές λέξεις, αλλά πονηρά μυαλά!
    Οπως επίσης περι ορέξεως κολοκυθοκεφτές.
    Πολύ ωραίο εξώφυλλο παιδιά, συνεχίστε έτσι.

    ΕΝΑΣ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ego exo na po oti akoma kai asxetoi pou eidan to eksofylo to sxoliasan thetika kai malista rotisan "stin tourkia ginetai", pragma pou pistevo ayto pou thelate na deikste to petyxate. Stin Tourkia ginetai oxi stin Kina???

    PANOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @ akrode3ia(elew post h prosfwnhsh) kourouna
    mexri stigmhs mono esy symfwneis mazi mou gia ton olympiako. ti ginetai?? toso xalia paei h omada kai den to phrame xampari?
    @ dimitris pisteuw oti o ivcovic pairnei oti xreiazetai h omada, kai oxi oti tou tairiazei.ektos an o fernandez ( ton opoio o ivcovic exei pei oti den 8elei) egine 3afnika kalos amyntikos.. twra ok, kalos o maric alla to na leme oti 8a ton xreiazotan o olympiakos enw o an8rwpos htan apo ton xeimwna kleismenos ston pao, polu se show-off mou kanei. me thn idia logikh k o pao xreiazotan ton spanoulh sthn perifereia tou alla ton exase.. apo oti 3erw metagrafh sth 8esh tou pf 8a ginei.. kai pou phgaina dhladh k tous evlepa,ti kerdisa? ok to 8eama, alla ena kypello ti na kanei.. to apotelesma idio.. symfwnw g tsartsarh. akouga ton agwna apo to espn, kai oi amerikanoi speakers eixan trela8ei. mexri kai mesa stous 15 kalyterous center pagosmiws ton eipan. kai na shmeiwsw oti se anti8esh me olous tous ellhnes htan oi monoi pou den psarwsan me thn emfanish mas k epanalambanan synexeia oti h ellada den exei kamia sxesh me auto pou vlepoume shmera,to kanoun epithdes. o nown...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμε
    ευτυχώς υπάρχει ισχυρή υποστηρικτική ομάδα του περιοδικού γιατί μόνος μου δεν τα πολυκαταφέρνω. Χώρια που τρέχω να υπερπασπιστώ όλα όσα γράφω στη στήλη μου δεν μπορώ να ασχολούμαι και με τους άλλους! Το εξώφυλλο το είδα έτοιμο να φανταστείς και δεν έχω λόγο και συμμετοχή στη δημιουργία του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. panos
    Μπα συνεχίζω να πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός φτιάχνει σιωπηλά μια ''ομάδα με πολύ συμπαθητεία'', όπως θα έλεγε με τα άψογα ελληνικά του και ο προπονητής του. Σε ελεύθερη μετάφραση: Μια συμπαθητική ομάδα! Χωρίς πριμαντόνες και μπαλαρίνες αλλά με σκληρόπετσους τύπους. Α μάλλον θα κάνει άλλη μια μεταγραφή αλλά δεν ξέρω σε τι θέση. Μάλλον σε κάτι που βγαίνει προς το....ψηλό!
    Κάτω τα χέρια από τον Μάριτς. Το έχω γράψει από τον Φεβρουάριο ότι έχει κλείσει, όπως επίσης από τον Ιανουάριο έγραφα αυτό που διέψευδαν όλο το καλοκαίρι οι....Παυλο-θανασο-γράφοι: Οτι ο Πέκοβιτς κουνάει μαντήλι! Για αυτό κάτω τα χέρια από τους παίκτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η κατακραυγή για το εξώφυλλο είναι παροιμιώδης...
    Αισθητικής αθλητικοφυλλάδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πάντως,μόνο στο ποδόσφαιρο βρίσκεις ανθρώπους που και να σχολιάζουν αρνητικά για το επίπεδο της εθνικής,αλλά και δεν μασάνε να υποστηρίζουν (και)ξένη εθνική ομάδα.Κατά τα άλλα,είναι "χαμηλού επιπέδου" κι εχθροί του μπάσκετ.

    υ.γ. ναι ξέρω,άλλα τα επίπεδα επιτυχιών,οργάνωσης και ποιότητας,οπότε είναι ευκταία η υποστήριξη προς αλλότριους.Αλλά τα γράφω σε κουρούνειο ύφος. Προσωπικά ποτέ δεν με χάλασε η Αργεντινή κι οι ήττες το 04 και το 08 ξεπεράστηκαν εντός ολίγων ωρών,αν όχι και λεπτών.Τα ίδια πάνω κάτω και στις μαγικές εποχές 99 & 01 - όταν είχε γίνει πια μόδα και έπαιρνε την κάτω βόλτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. bhoy
    Το πρώτο σχόλιο το κατάλαβα... Το δεύτερο δεν το αντιλήφθηκα. Το πρώτο το αφήνω ασχολίαστο. Μετά από 250 (σχεδόν) τεύχη νομίζω ότι κανένα περιοδικό ή έντυπο δεν δίνει πλέον εξετάσεις ποιότητας ειδικά σε αυτούς που το διαβάζουν. Για όσους το βλέπουν μόνο στο περίπτερο και δεν το αγοράζουν να σου πω την αλήθεια δεν νομίζω ότι ενδιαφέρονται αυτοί που το βγάζουν! Με απλά λόγια αν νιώθαμε αθλητικοφυλλάδα θα είχαμε ανεβάσει και μια σημαία ευκαιρίας πράσινου ή κόκκινου χρώματος και θα είχαμε τριπλάσιους αναγνώστες.
    Το δεύτερο θέμα για τους σχολιαστές του ποδοσφαίρου και τα του χαμηλού επιπέδου αν μου τα κάνεις λίγο πιο λιανά τα συζητάμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δικοί μου σουρεαλισμοί...

    υ.γ. με λίγα λόγια πως ενώ οι μπασκετικοί το παίζουν ανώτεροι,την εθνική την υποστηρίζουν υπεράνω ΠΑΟ/ΟΣΦΠ/ΠΑΟΚ/ΑΡΗ/ΑΕΚ...Ενώ οι ποδοσφαιρικοί,δε ντρέπονται να στηρίξουν π.χ. και την Βραζιλία/Αργεντινή.
    Δεν θα χαλαστώ αν αποκλειστούμε από τους Αργεντίνους,δεν έχω κανένα κόμπλεξ ανωτερότητας και δεν αισθάνομαι πως με μετάλλιο θ'αλλάξει κάτι άρδην στο ελληνικό μπάσκετ,εξού κι η ¨προδοσία¨ μου.Μόνο τίποτα πορωμένοι αντιεξουσιαστές θα σου γράψουν κάτι παρόμοιο,αλλά κάνουν διακοπές σε Γαύδο/Ικαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. bhoy
    Κάνεις μέγα λάθος! Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Δεν θα αλλάξει τίποτε στο ελληνικό μπάσκετ ακόμη και αν βγούμε πρώτοι! Διότι όταν στην ΕΟΚ κάνει κουμάντο ο μπαρμπα Γιώργης και στον ΕΣΑΚΕ το φωτισμένο μυαλό του Οικονομίδη και διαπλανητικό πρωτάθλημα να πάρουμε δεν θα αλλάξει κάτι. Το μπάσκετ έχασε δύο φορές τις ευκαιρίες του και στη ζωή όπως ξέρεις σπάνια σου δίνεται και δεύτερη ευκαιρία.
    Αλλά αυτό απέχει πόρω από το να ξεκινάει το Μουντομπάσκετ να παίζει η εθνική του μπάσκετ και να υποστηρίζω τη Λιθουανία για παράδειγμα! Αν τώρα προκύψει ένας τελικός με άλλες ομάδες οπωσδήποτε κάποια θα συμπαθώ και θα υποστηρίζω.
    Την εθνική δεν την υποστηρίζουμε οι μπασκετικοί επειδή έχουμε....συμφέροντα στο μπάσκετ αλλά γιατί τη ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ και γιατί πάντοτε οι παίκτες έχουν σούπερ νοοτροπία (εντάξει όχι πάντοτε και όχι όλοι αλλά άσε κάτι για τα απομνημονεύματα μου)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. καλο χειμώνα, πια, ετσι δεν λένε;
    το τεύχος δεν στάλθηκε επαρχία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. pitsi
    Δε νομίζω να υπήρξε πρόβλημα με τη διανομή. Ορισμένες φορές από ότι έχω ακούσει φτάνει Πέμπτη λόγω προβλημάτων διανομής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ok,δεν το εχω βρει παντως ως σήμερα, θα το ψαξω, ευχαριστω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Για πες και σε ποιά περιοχή υπάρχει το πρόβλημα να το κοιτάξουν στο περιοδικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Πότε μαζεύουν το περιοδικό από τα περίπτερα ?
    Σήμερα πρέπει να υπάρχει ακόμα ή όχι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. haridimos
    Από όσο ξέρω το μαζεύουν Τρίτη αλλά δεν παίρνω και όρκο. Να ρωτήσω και σου λέω με βεβαιότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ο γνωστος γκρινιαρης, σεσημασμενος σαλονικιος, κατα συρροη ανεργος αλλα και δεδηλωμενος καπνιστης και αρειανος αρχαιολογος ειναι πισω. Σοβαροφανεις, wannabes, κανιβαλοι, ανεγκεφαλοι μυγιαγγιχτοι και λοιπες συνομοταξιες τον μπουλο αρμ!

    Οσον αφορα το εξωφυλλο λειπουν τα αρματα μαχης, οι τσολιαδες και η φωτο του Βασιλια Κωσταντινου. Απο αυτο φαινεται οτι η κουρουνα δεν συμμετεχει στο εξωφυλλο, διοτι αν εβαζε ποτε κατι τετοιο τα αλλα πτηνα θα το κοροιδευαν ισοβιως.

    Θα ειμαι ειλικρινης μαζι σας: φετος ψιλοβαρεθηκα να ασχοληθω με το μπασκετ. Δεν ειδα κανενα απο τους δυο αγωνες της Εθνικης Ελλαδος στο μπασκετ, ουτε το φιλικο με την Dream Team. Ειδικα το δευτερο δεν θα το εβλεπα με τιποτα, διοτι γνωριζω απο πρωτο χερι την νοοτροπια του ελληνα "επαγγελματια" και ψιλοφοβομουνα οτι το ματς θα ηταν σουπα.

    Στα δε της ομαδας μου, εγω παραμενω γκρινιαρης. Ωστοσο επειδη δεν χρειαζεται ολος ο κοσμος να μαθει με την μια τι κακοτροπος ανθρωπος ειμαι, δεν σχολιαζω περαιτερω. Παντως μ' αρεσουν οι εκκλησεις στον κοσμο, θαρρεις και περσυ με εκεινο το χαλι που ηταν η ομαδα ηταν αδειο το γηπεδο. Και δεν παω καλυτερα να δω Φορλαν-Χελμες-Ιβερσεν στο Κλεανθης Σκουλικιδης?

    Καλως βρεθηκαμε ολοι μας. Τριτη που θα δω την Ελλαδα με τον κολλητο μου (που γουσταρει τρελα Τουρκια) θα μπορεσω να ειμαι σε πληρη αγωνιστικη φορμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. το βρήκα την Κυριακή τελικά...
    (καλό είναι να περιμένει να τελειώσει ένα θέμα και μετά να τα χώνει το περιοδικό... πχ τώρα εγραφε για το unfair κατά Δορκοφίκη στην ανακοινωση για την ανανεωση του Μακη Νικολαϊδη, μόνο που ο Πέρι έμεινε...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή